Sait Erturk Haberleri

Son dakika | İran'ın saldırısı Mecliste yankı buldu: AK Partili isimden destek! 'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum

Dünya İran'ın İsrail'e saldırısından sonra bugün de savaş paniğiyle sarsıldı. İsrail misilleme olarak İran'a füze saldırısı gerçekleştirdi. İran'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıya ise AK Partili Milletvekili Mehmet Sait Yaz'dan destek geldi.

Haber 2024-04-19 08:34:40

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 2024-04-16 09:53:12

Çalışanlar dikkat! İşe gitmemek için yaptığı şey başına büyük bela açtı: Hem kovuldu hem de 15 yıl hapsi isteniyor

Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak görev yapan 37 yaşındaki Sait U. bir tanıdığı aracılığıyla hastaneye gitmeden 4 gün rapor alıp tatile gitti. Patronu, hasta diye ziyaret etmek istedi ancak kabul edilmeyince şüphelendi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla işten kovulan Sait U.'nun 15 yıla kadar, ona rapor hazırlayan doktor ve hemşirenin 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 2024-04-11 11:47:33

Rölyef sanatçısı polis memuru bakır üzerine yaptığı işlemelerle Türk kültürünü anlatıyor

Uşak'ta görevli polis memuru Muhammet Sait Bozkurt, hobi olarak başladığı rölyef sanatında Türk kültürünü bakır levhalara işleyerek anlatıyor.

Yurthaber 2024-02-01 12:30:35

'Askerlerimizi doğru kullanıyor muyuz?' dedi, haritada parmağıyla gösterdi: Orayı alırsanız kalpleri gider

Metina'dan gelen şehit haberlerinin ardından bölge iyice kıskaca alındı. Operasyonların devam ettiği alan uzmanlar tarafından masaya yatırıldı. Esenyurt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Yılmaz'dan ise canlı yayından dikkat çeken açıklamalar geldi. Bölgeyi deşifre eden Yılmaz haritada gösterdiği yer içinse, "Orayı alırsanız PKK'nın kalpleri gider." dedi

Haber 13-01-24 11:10

Özgür Özel'in 'Şeyh Sait' açıklaması gündem yarattı! Muharrem İnce ve Yılmaz Özdil'den peş peşe paylaşımlar: CHP'yi geri almadan mümkün değil!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Şeyh Sait' ile ilgili canlı yayında yaptığı yorum gündem oldu. Gazeteci Yılmaz Özdil, Özel'in açıklamalarına tepki göstererek "Kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir" dedi. Aynı dakikalarda Muharrem İnce tarafından yapılan paylaşım da dikkat çekti.

Haber 13-12-23 00:08

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Bakan Yerlikaya'ya 'Şeyh Sait Bulvarı' sorusu: Ne gibi bir fayda düşünüldü?

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Diyarbakır'daki Silvan-Elazığ yoluna "Şeyh Sait Bulvarı" ismi verilmesi hakkında açıklamada bulundu. Zorlu yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya üç tane soru sordu.

Haber 08-12-23 12:56

Diyarbakır'da yapılan bulvarın adının 'Şeyh Sait' olması tartışma yarattı! Bakan Yerlikaya'ya çağrı yaptı: 'Bu rezil durumu seyretmeyiniz'

Diyarbakır'da yapılan yola Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şeyh Sait' isminin verilmesi tartışma yarattı. Peş peşe tepkiler gelirken, 27. Dönem İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanı Sn. Ali Yerlikaya bu rezil durumu seyretmeyiniz" dedi.

Haber 07-12-23 11:36

Burgazada'ya nasıl gidilir? Burgazada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul açıklarında Prens Adaları adı ile de bilinen adalar bulunur. Bu adaların üçüncü büyüğü olan adası Burgazada’dır. Sait Faik ile özdeşliği ile de bilinen Burgazada, yuvarlaktır ve genişliği iki kilometre kadardır. Denizin altından adaya bağlı olan ve Kumbaros adı verilen küçük bir adacık da vardır. Evliya Çelebi’nin notlarında da yer alan Burgazada, köklü bir geçmişe sahiptir.

Haber 25-11-23 20:23

8 yaşındaki Elif'i katletmişlerdi! Teröristleri evinde böyle ağırlamış... Hain saldırının faillerine istenen ceza dikkat çekti

Diyarbakır'da terör örgütünün saldırılarında 8 yaşındaki Elif Şimşek hayatını kaybetmiş, Uzman Çavuş Muhammed Sait Çelik de şehit düşmüştü. Hain saldırıları gerçekleştiren ve örgüte destek olan sanıklar hakkında dava açıldı. Sanıklar hakkında istenen cezalar da belli oldu.

Haber 06-09-23 11:53

Samsun'da denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ın cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 08-08-23 09:42

Samsun'da denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Atakum'da denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 07-08-23 12:14

Kan donduran vahşet! 4 aydır aranıyordu, elleri bağlı halde ağaca asılı cesedi bulundu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 4 ay önce işe gideceğini söyleyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Sait Sağır’ın (27), elleri arkadan bağlı halde ağaca asılı cesedi bulundu. Sağır’ın cansız bedenini koyun otlatan bir çobanın bulduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 17-07-23 12:30

Hacı Sait Camii’nin yıkım çalışmalarına başlandı

Hakkari’de muhtemel bir depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle Ramazan ayı öncesinde ibadete kapatılan Hacı Sait Camii’nin yıkım çalışmalarına başlandı.

Yurthaber 15-06-23 15:57

Diyarbakır'da AK Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Diyarbakır milletvekili seçilen Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman, mazbatalarını aldı.

Yurthaber 26-05-23 15:01

20 yıl önceki acı olayı dün gibi hatırlıyor! 'İnsanların bir kısmı yanıyordu...' İlk o ulaşmıştı 'Benim gönderdiğim künyeyle İspanyol televizyonlarına çıktı'

Trabzon’un Maçka ilçesinde 75 kişinin öldüğü uçak kazasının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen kaza sonrası olay yerine ilk giden kişi olan cami imamı Sait Topçu o günü dün gibi hatırlıyor. Topçu, uçak kazası sonrası yaşadıklarını bir türlü unutamıyor. Topçu, kazanın olduğu gün ve sonrasında yaşanan acı detayları anlattı.

Haber 25-05-23 09:38

Müge Anlı'da kan donduran sözler! Kocam poşetle boğmaya kalktı! dedi, Instagram'dan bulduğu adama kaçtı

Müge Anlı, 3 çocuğunu yanına alıp sırra kadem basan Yasemin Koç'un bulunduğunu duyurdu. Ünlü gazetecinin son dakika gelişmesini aktarmasının ardından anne Azime Hanım sevinç gözyaşları döktü. Eşinin Sait isimli bir adama kaçması nedeniyle sinirlenen Yusuf Bey, ondan bir an önce geri dönmesini ve isterse hukuki işlem başlatmasını istedi. Yasemin Hanım'ın "Kocam poşetle boğmaya kalktı" sözleri ise izleyenleri şaşırttı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damga vuran olay...

Magazin 22-05-23 11:37

Siirt’te şehit aileleri ve afetzede aileler yalnız bırakılmadı

Siirt Vali Yardımcısı Muhammed Sait Baytok, görev başındaki güvenlik güçlerini, şehit yakınlarını ve depremzede aileleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yurthaber 22-04-23 08:35

Müge Anlı'da mide bulandıran itiraf! Eski gelin foyasını ortaya çıkardı: Kayınpederim beni başka bir adamla odaya kilitledi

Müge Anlı, dikkat çeken bir konuyu ele aldı. Babası Sait Bey'in oğlu Ali Atasever'e evlenmesi için birini bulduğunu söyleyen Müge Anlı, yaşlı adama söz verdi. Sait Bey, vasisi olduğu engelli oğlunun kendisine kızıp gittiğini söyledi. Müge Anlı, Sait Bey'in kayıp ihbarını 40 gün sonra verdiğini ortaya çıkardı. Sonrasında eski gelininin "Kayınpederim bana saldırdı. Hem de başka bir adamla beni odaya kilitledi" dediğini belirten Müge Anlı, baba Sait Bey'i köşeye sıkıştırdı.

Magazin 13-04-23 14:33

Doktordan rapor alıp tatile gitti, hayatının şokunu yaşadı! 15 yıla kadar hapsi isteniyor

Konya’da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi Mehmet Evrim de, Sait U.'nun hastaneye rapor almaya hiç gitmediğini ve Mersin'de plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu. Sait U., 15 yıla kadar, raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve tanıdığı hemşire Esra T., 11’er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak. İşte olayın detayları!

Haber 26-03-23 11:30

ANAP ve AK Parti'den sonra CHP'ye katıldı! Eski Mardin milletvekili Çelebi ve oğluna rozetlerini Kılıçdaroğlu taktı

14 Mayıs seçimlerine gidilirken siyasi partiler arasında dikkat çeken istifalar ve katılımlar gerçekleşmeye devam ediyor. CHP, bünyesine eski ANAP ve AK Partili milletvekili Süleyman Çelebi ile oğlu Mehmet Sait Çelebi'yi kattı. İki isme rozetlerini CHP lideri Kılıçdaroğlu taktı.

Haber 22-03-23 17:02

Balıklıgöl'de selin ardından balıklar kendilerini göstermeye başladı

Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksekokulu (MYO) Su Ürünleri Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Ömer Sait Kılıç, kentte etkili olan sel nedeniyle taşkınların yaşandığı ve bir süredir balıkların görülemediği Balıklıgöl'de, balıkların yeniden kendilerini göstermeye başladığını söyledi.

Yurthaber 22-03-23 13:41

Selden etkilenen Balıklıgöl'deki balıklar güvenli bölgede

Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksekokulu (MYO) Su Ürünleri Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Ömer Sait Kılıç, "Bulanıklığın sebebi çevreden gelen selin meydana getirdiği çamur yükü. Bu, kaynak suyunun açılmasıyla düzelecek. Balıklar da su açılınca ortaya çıkacak." dedi.

Yurthaber 16-03-23 15:06

Son dakika: İYİ Parti lideri Akşener'den HÜDA PAR ve YRP yorumu! 'Terör örgütü' dedi, iki ay sonrasını işaret etti

Son dakika haberi: HÜDA PAR'ın 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı sonrası parti programındaki ifadeler tepki çekmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den ilk tepki geldi. Akşener, "Mesela Sayın Erdoğan'ın seçim beyannamesinde artık Şeyh Sait isyanı nedeniyle özür dileme var, andımızı kaldırmışlardı artık 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazılarının silinmesi var, kadınlara yönelik şiddetin önünün açılması var" dedi.

Haber 15-03-23 10:56

Bulgar sevgilisini dolandırdığı söylenen Mehmet Sait Müge Anlı'ya konuştu! 'Renginar benim çoraplarımı koklardı!'

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sosyal medyadan tanıştığı Mehmet Sait tarafından dolandırıldığını söyleyen Bulgar kökenli Renginar Ahmed, çareyi Müge Anlı'da aradı. Birçok kirli iddia ile karşı karşıya kalan Mehmet Sait, programa bağlanarak ''Renginar benim çoraplarımı koklardı'' itirafıyla izleyenleri hayrete düşürdü.

Magazin 24-01-23 11:49

Müge Anlı'yı şaşırtan olay! Senin ayakkabından su içerim dedi yapmadığını bırakmadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına evliyken Facebook'tan tanıştığı adamla aşk yaşayan Renginar Ahmed'in sözleri damga vurdu. Aşkı için Bulgaristan'dan Antalya'ya gelen Renginar Ahmed 35 bin euro zarara uğradığını söyledi. Mehmet Sait Bey'in kendisine "Senin ayakkabından su içerim" dediğini belirten Renginar Ahmed'in sözleri Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundakileri şaşırttı. İşte Müge Anlı'ya damga vuran olayın ayrıntıları...

Magazin 23-01-23 15:30

Çocuğu gibi gördüğü 50'den fazla kedi için köyünden ayrılmıyor

Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Sait Çamuroğlu, bakımını üstlendiği 50'den fazla kedi için köyünden uzun süre ayrılamıyor.

Yurthaber 04-01-23 11:11

Fiyatı 3 ayda fırladı, 'yeşil altın'a gelen zam baklavacıları isyan ettirdi! Bu gidişle vatandaş biraz daha kısacak, az yiyecek

Yıl sonuna yaklaşırken 2022'de yükselen fiyatıyla en dikkat çeken ürünlerden biri de 'yeşil altın', yani Antep fıstığı oldu. Yalnızca birkaç ay önce, eylülde 300 liradan satılan Antep fıstığının fiyatı yıl biterken 470-500 liralara fırladı. Durumdan vatandaşlar kadar baklavacılar da şikayetçi. Zira depoda bekleyen fıstığa gelen zammı sorgulayan baklavacılardan Sait Korkmaz, "Zam yapmadık ama bu gidişle yapacağız gibi görünüyor. Bu gidişle vatandaş baklavayı biraz daha kısacak, az yiyecek" diyor.

Finans 16-12-22 09:12

Boluspor-Altaş Denizlispor maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Skor ve pozisyon olarak baktığımızda sezonun en etkili oyununu oynadık denilebilir" - Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "Oyun olarak iyi gözüksek de çok ucuz gol yiyoruz. Çok basit goller yiyoruz"

Yurthaber 14-10-22 23:13

Boluspor, Altaş Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar: "Denizli maçını kazanıp ilk 3'ün içerisinde yer almak istiyoruz"

Yurthaber 12-10-22 17:29

Ankara Keçiörengücü-Boluspor maçının ardından

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın: "Takımın almış olduğu puandan gerçekten memnunum, mağlup da olabilirdik, öne de geçebilirdik" - Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Çok önemli bir deplasmandan bir puan aldık, şu ana kadar oynadığımız takımlar içinde en değerli, en efektif takımdı"

Yurthaber 08-10-22 17:11

Çek yapımı macera filmi Ağrı'da çekiliyor

Yapımcılığını Adam Dvorak'ın, yönetmenliğini ise Roman Kasparovsky'nin yaptığı sinema filmi, Pakistan'da teröristlerce kaçırılan iki Çek kızın, ülkelerinin istihbaratı tarafından diplomatik ve fiziksel faaliyetlerle kurtarılma çalışmalarını konu alıyor - Türkiye Film Komisyonu Başkanı Sait Yardımcı: - "Bu bölgenin tercih edilmesinin nedeni Doğu Anadolu'nun doğal bir film platosu olmasıdır"

Yurthaber 07-10-22 12:05

Boluspor, Ankara Keçiörengücü deplasmanında galibiyete odaklandı

Teknik direktör Sait Karafırtınalar: - "Zaman zaman ön baskıları da yapıp Ankara Keçiörengücü maçından 3 puanla dönmek istiyoruz"

Yurthaber 05-10-22 12:11

Boluspor-Tuzlaspor maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Oyunumuzun üzerine koymamız ve gol sayımızı arttırmamız gerekiyor" - Tuzlaspor Teknik Direktörü Eren Şafak: "Daha önde oynayan, daha mücadeleci bir takım oluşturmaya çalışıyorum. Üçüncü bölgede oynamaya biraz daha alışmamız gerekiyor"

Yurthaber 02-10-22 19:42

Hollanda Kadın Boks Milli Takımı, Türkiye'yle ortak kamp yapmaktan memnun

Hollanda Kadın Boks Milli Takımı'nın Türk başantrenörü Sait Yanık: - "Hollanda'dan, kadınlarda Türk boksu en üst seviyede görünüyor. Dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları burada. Daha üst seviyesi yok"

Yurthaber 01-10-22 11:17

Karahantepe, ünlü belgesel kanalıyla dünyaya tanıtılacak

Neolitik dönemin önemli yerleşimleri arasında yer alan Karahantepe Ören Yeri'nde çekim yapan History Channel, yaklaşık bir saatlik belgeselde bölgeye yer verecek - Türkiye Film Komisyonu Başkanı ve Yapımcı Sait Yardımcı: - "Büyük bir tanıtım ayağımıza geldi. Bu önümüzdeki yıllarda daha fazla yabancı turistin Karahantepe'yi ziyaret etmesine imkan tanıyacaktır"

Haber 21-09-22 11:03

Annesinin öldüğü gece çalındı, geri getirene vereceği karşılığı açıkladı: Tam 2 ton! Resmen ölüyü soymuşlar

Behiye Karacı, 7 Ağustos'ta yaşama gözlerini yumdu. Oğlu Sait Karacı o günden beri Ordu'da, annesinin öldüğü gece çalındığını düşündüğü altın dişleri arıyor. "Ben o dişleri anneme ait olduğu için mezarına koyacaktım" diyen Karacı, "Resmen ölüyü soymuşlar" diyerek isyan etti. "Birisi şeytana uyduysa geri getirsin" diye çağrıda bulunan Karacı, altın dişler karşılığında vereceği karşılığı da açıkladı.

Haber 12-09-22 09:48

Boluspor- Göztepe maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: - "Oynanan oyun bizim adımıza çok sevindirici. Kısa vadede hedeflediğimiz puanı tutturduk diyebilirim" - Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay: - "Açıkçası bu normalin üzerinde bir puan kaybı. Bu kadarını ben de beklemiyordum"

Yurthaber 09-09-22 23:37

Pedikspor-Boluspor maçının ardından

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: - "Bu kadar iyi oynadığımız, topa sahip olduğumuz bir maçta kaybetmek çok üzücü" - Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: - "Böyle önemli bir deplasmanda alınan 3 puan çok değerli"

Yurthaber 04-09-22 19:26

Boluspor, Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Teknik direktör Sait Karafırtınalar: - "Zorlu bir maça gidiyoruz. Oradan da inşallah puanlarla döneceğiz diye düşünüyorum"

Yurthaber 01-09-22 10:56

Boluspor-Altınordu maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: - "Bugün soyunma odasında gördüm ki biz biraz daha takım olduk. Bugün kaçırdık. Yarın kaçırmayacağız. Bunları atacağız. Bu oyun, bu mücadele benim için tatminkar" - Altınordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman: - "Deplasmanda alınan 1 puan her zaman önemlidir. Altın değerinde 1 puandır"

Yurthaber 28-08-22 00:54

Boluspor'da Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor

Teknik direktör Sait Karafırtınalar: - "Gençlerbirliği, Altınordu takımıyla kendi evinde 3-3 berabere kaldı. En az onlar kadar tehlikeli ve koşan bir takımla oynayacağız"

Yurthaber 24-08-22 18:54

25 köy yoluna geçiş buradan sağlanıyordu! 'Tapulu arazim' deyip kapattı

Zonguldak'ta 25 köy yoluna geçişi sağlayan yolu, tapulu arazim diyerek kapatan Tufan Erturk, vatandaşların tepkisini topladı. Yol, şerit ve te örgü çekilerek kapatılırken Erturk, ''burada 800 metrekare yerim var, bunun yarısı yola gitti. O zaman ki vali bey buraya gelerek bu direği buradan kaldırıp yolun kenarına dikeriz dedi. . Aradan 6 sene geçti ve bu direk alınmadı'' dedi.

Haber 24-08-22 16:35

Boluspor-Gençlerbirliği maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: - "Maçta 2-3 tane pozisyonumuz var. Belki bunları gole çevirebilseydik beraberlikle kurtarabilirdik. Ama neticesinde günün sonunda kaybettiğimiz bir maç var" - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin: - "Oyun disiplinimize, şablonumuza bağlı kalarak çok farklı kazanacağımız bir maçı 2-1 tamamladık. Bu bizim için mutluluk verici"

Yurthaber 20-08-22 01:01

Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! CHP ve Saadet Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katıldılar

Elazığ eski CHP İl Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe ve Saadet Partisi'nden istifa eden Batman Beşirli Belediye Başkanı Sait Karabulut AK Parti'ye katıldı. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Karatepe’nin partisinden istifa ederek AK Parti’ye katılmasının partilerine güç kattığını söyledi. Karabulut ve Karatepe'nin rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber 15-08-22 20:22

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy ile haber spikeri Pınar Erbaş evlendi

Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy ile Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş, dünya evine girdi. Çiftin Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah törenine, Ömer Çelik, Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım da katıldı.

Magazin 15-08-22 01:06

Manisa FK-Boluspor maçının ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: - "Beklemediğimiz bir anda stoperimiz atıldı ancak takımımız buna iyi reaksiyon gösterdi" - Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş: - "90 dakikada bir pozisyon verdik, o da gol oldu. Futbolun garipliği bu işte"

Yurthaber 13-08-22 19:56

Boluspor'da hedef ligi ilk 2 içinde tamamlamak

Teknik direktör Sait Karafırtınalar: "Geçen seneki sıkıntıları yaşamadan ligde kalıcı olarak maksimum performansla ilk 7’nin içerisinde neresi olursa ona razıyız ama mücadelemizi ilk 2 için sonuna kadar sürdüreceğiz"

Yurthaber 10-08-22 10:00

EDHO'da 'Gülmezlerin Babası' Hüseyin Soysalan Ezel'de de varmış! Son hali görenleri şaşırttı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Gülmezlerin Babası' olarak anılan Salih Gülmez karakteri 2016'da karşımıza gelmişti. Dizideki karakteriyle akıllara kazınan isim, 2010 yılının efsane dizisi Ezel'de de rol almış. Ezel dizisinde Hayratlı Sait Duman'ı canlandıran Hüseyin Soysalan'ın değişimi görenleri şaşırttı. Hüseyin Soysalan'ın son hali haberimizde...

Magazin 27-07-22 22:43