Saldırı Haberleri

Yer: Ankara! 16 yaşındaki şahıs dehşet saçtı: Taksi durağına pompalıyla saldırdıktan sonra bıçağına sarıldı...

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içerisinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırıp 4 kişiyi yaraladı. Ardından aralarında abisinin de bulunduğu 4 kişiyi bıçaklayan Arda A., olayı neden yaptığını söyledi.

Haber 18-03-2024 15:16

Marmaray'da kadın görevli dehşeti yaşadı! Yüzü maskeli ve kapüşonlu halde gelip... Kanlar içinde kaldı, bakın neden saldırmış

İstanbul'da Göztepe Marmaray İstasyonu’nda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay, aynı istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal Karadereli'ye bıçakla saldırdı. Yüzü maskeli ve kapüşonlu halde saldıran Aktay'ın bıçak darbelerine maruz kalan Karadereli, kanlar içinde kaldı. Emniyetteki ifadesinde saldırıyı neden yaptığını söyleyen Aktay, adliyeye sevk edildi.

Haber 16-03-2024 23:52

Gazze'de kanlı gece: İsrail'in saldırılarında 80 Filistinli öldürüldü

Filistin haber ajansı WAFA, İsrail'in gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırılarda bulunduğunu ve bu saldırılarda 80 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 16-03-2024 09:22

Türkiye'nin ünlü eğlence mekanıydı: Reina'nın işletmecisinin iflasına karar verildi!

Türkiye'nin en ünlü eğlence mekanları arasında gösterilen Reina’nın işletmecisi Mehmet Koçaslan'ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi. Reina'ya 2017 yılından düzenlenen terör saldırısında 39 kişi yaşamını yitirmişti.

Finans 14-03-2024 16:06

Tatvan İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ökmen, uğrağı saldırı sonucu yaralandı

Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, aralarında husumet bulunan yakınlarının saldırısı sonucu yaralandı.

Yurthaber 04-03-2024 14:16

Hindistan'da İspanyol gezgin çifte iğrenç saldırı! 7 farklı adam tarafından tecavüze uğradı... O anları bu şekilde anlattı!

Ulusal suç kayıt bürosunun verilerine göre günde 90 kadının tecavüze uğradığı Hindistan'da bu sefer de İspanyol gezgin bir çift dehşeti yaşadı. Dünyayı motorla gezen çift dinlenmek için yol kenarında çadır kurdu. Bir süre sonra çadırına gelen 7 kişinin saldırısına uğrayan çift, yaşadıkları korkunç anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Videoda çiftin darp edildiği gözlerden kaçmazken, kadının 7 farklı kişinin tecavüzüne uğradığı ifade edildi...

Trend 03-03-2024 11:28

Adana'da polis merkezine silahla saldırı girişiminde bulunan zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki polis merkezine pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunan ve kaçmaya çalışırken vurularak yakalanan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 01-03-2024 12:00

Sinop'ta silahlı ve baltalı saldırıya uğrayan muhtar adayı yaralandı

Sinop'un Durağan ilçesinde silahlı ve baltalı saldırıya uğrayan muhtar adayı yaralandı.

Yurthaber 29-02-2024 12:11

Diktatör Mussolini'nin torunu saldırıya uğradı! Şikayette bulunmayacağını açıkladı

İtalya'da faşist diktatör Benito Mussolini'nin torunu ve Forza Italia partisinin Avrupa Parlamentosu Delegasyonu Başkan Yardımcısı Alessandra Mussolini, Fransa'nın Strazburg şehrinde saldırıya uğradığını açıkladı.

Haber 28-02-2024 12:51

Hakem Halil Umut Meler'e saldırı davasında yeni gelişme! Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca yumruk atmıştı... Dava ertelendi

Eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısıyla ilgili görülen davada yeni gelişme yaşandı. 4 sanıklı dava ertelendi, tarih belli oldu.

Spor 28-02-2024 10:39

Brezilya'da oynanan futbol maçının ardından takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi! Çok sayıda yaralı var...

Brezilya'da skandal bir olay yaşandı. Sport Recife-Fortaleza ile oynanan kupa maçının ardından Fortaleza takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi. Yapılan saldırıda konuk ekibin 6 futbolcusu ağır şekilde yaralandı.

Spor 22-02-2024 18:48

Oğuz Erge olayının yankıları sürerken... yine İzmir! Taksicinin sırtına makas sapladı

Taksi şoförü Oğuz Erge'nin kan donduran bir şekilde öldürülmesinin yankıları sürerken yine İzmir'den bir saldırı haberi daha geldi. Konak ilçesinde, kendisine el atan yolcuya “Aracımı kapattım” diyen taksi şoförünün sırtına makas saplandı. Taksi şoförü bir anda kanlar içerisinde kalırken, çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etti. Şüpheli Mehmet D., ise polislerce gözaltına alındı.

Haber 19-02-2024 07:33

Yer: Maltepe! Sosyal medya paylaşımlarını görünce deliye döndü: Gözünü kırpmadan tetiğe bastı...

İstanbul Maltepe'deki bir taksi durağında taksi şoförü ile durak sahibinin kardeşi arasında tartışma çıktı. Kısa süre içerisinde alevlenen tartışma sonrası durak sahibinin kardeşi taksiciye silah çekip tetiğe bastı... Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler durakta yaşanan can pazarını gözler önüne serdi.

Haber 17-02-2024 11:41

İstanbul'da HÜDA PAR'dan İsrail protestosu

HÜDA PAR üyesi bir grup, Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etti.

Yurthaber 16-02-2024 07:45

Orta Doğu'da dengeleri değiştirecek hamle: Yeni bir devlet kuruluyor! Başkenti bile belli oldu...

ABD'de Biden yönetimi ve içlerinde Orta Doğulu bir grup ortağın da bulunduğu bir topluluk, İsrail ile Filistin arasındaki savaşı temelli sona erdirecek bir çözüm planını masaya yatırıyor. Plana göre, yeni bir Filistin devleti kurulacak ve bu sayede uzun vadeli barışın tesisi sağlanacak. Bölgede sağlanması elzem olan güvenliğin tesisi için ise birçok madde masada...

Haber 15-02-2024 11:23

Sokakta gördüğü sosyal medyada fenomenine 'Kocamı baştan çıkartıyorsun' diyerek bağırdı! Paylaşımlarını kaldırmasını istedi

Sosyal medyada Kiki'nin adını kullanan Kiaraakitty, Tayvan'da sokak ortasında çekim yaptığı sırada tanımadığı bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Eşinin takip ettiği fenomen ismi bir anda karşısında gören kadın, "Kocamı baştan çıkarmak için seksi fotoğraflar paylaşıyorsun!" diye bağırarak tepki gösterdi.

Trend 13-02-2024 09:43

Uzun süre çalışıp işten çıkarıldığı şirkete gelip av tüfeğiyle terör estirdi!

Yunanistan'ın Atina şehrinde 70 yaşındaki bir adam eskiden uzun bir süre boyunca çalıştığı iş yerine av tüfeğiyle gelip rastgele ateş açtı. Saldırı sırasında 3 kişiyi öldüren şahıs ardından intihar etti.

Haber 12-02-2024 17:10

Yer: Bursa! Metrodaki alkollü kadın ortalığı karıştırdı: Küfür, hakaret ve saldırı... Kendisini yola attı ve bayılma taklidi yaptı

Bursa'da alkollü olduğu öğrenilen bir kadın metroda ortalığı birbirine kattı. Vatandaşlarla önce sözlü olarak tartışan kadın ardından olayı kaydeden kişilere saldırdı. Kayda alındığını anlayınca çılgına dönen kadının o anları böyle görüntülendi!

Haber 10-02-2024 10:59

Rusya'dan Ukrayna'ya İHA saldırısı: 3'ü çocuk, 7 ölü

Ukraynalı yetkililer, Rusya'nın Harkiv bölgesine İHA saldırısı düzenlediğini ve 3'ü çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Haber 10-02-2024 09:36

İstanbul Adliyesi'ne terör saldırısı soruşturması! 48 şüpheli tutuklandı

İstanbul Adalet Sarayı'nda 1 kişinin öldüğü 3'ü polis 6 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla ilgili adliyeye sevk edilen 96 şüpheliden 48'i tutuklanırken, 48'si hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Haber 10-02-2024 07:22

Türk gezgin çiftin Bali'de zor anları! Saniye saniye kamerada... Sopalı saldırıya uğradılar: Etten duvar ördüler

Türk gezginler Fatoş-Niyazi Solak çifti Endonezya'nın Bali bölgesinde başlarına gelen bir olayı sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Dünyayı gezerken kaydettikleri seyahat deneyimleri sayesinde sosyal medya kitlesine ulaşan Solak çifti, "Tahminimce bizi zorla odaya sokup pasaportumuzu alarak bizi tehdit edeceklerdi" dedi.

Trend 09-02-2024 14:38

Çağlayan Adliyesi'nde polise saldırmıştı! Ablasının davasına katılanlar gözaltına alındı

Çağlayan Adliyesi'ndeki polis noktasına yapılan terör saldırısından yaklaşık yarım saat sonra, etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç'un tutuklu yargılanan ablası Necmiye Birkoç'un davası görüldü. Dava sonrasında Necmiye Birkoç'un duruşmasına katılanlar gözaltına alındı. Öte yandan etkisiz hale getirilen diğer terörist Emrah Yayla'yla ilgili de yeni detaylara ulaşıldı. İçişleri Bakanı Yerlikaya da 25 adresse operasyon yapıldığını 40 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 06-02-2024 15:26

Mardin’den gelen görüntüler tepki çekti! Hakimin otomobilini durdurup saldırdılar… İşte o anlar…

Mardin’den gelen görüntüler infial yarattı. Hakim H.Ü. ile trafikte seyir halindeyken yol isteyen 3 şüpheli arasında tartışma çıktı. Otomobiline çarpan ve H.Ü.’yü kaputun üstüne çıkarak durdurmaya çalışan şüpheliler, serbest bırakıldı ancak o anlarda yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama gelirken Hakimler Ve Savcılar Derneği de bir kınama yayımladı.

Haber 06-02-2024 07:45

İran'dan ABD'ye sert uyarı! Stratejik hata olarak değerlendirdi: Bölge için feci sonuçlar doğuracak

ABD ile İran arasındaki ilişkiler pamuk ipliğine bağlı devam ediyor. ABD'nin Yemen'in başkenti Sana'yı hedef alması sonrası İran'ın tepkisi dünya kamuoyunda merak ediliyordu. İran Dışişleri Bakanlığı'ndan ilk açıklama geldi. Bakanlık, ABD'nin tutumunu "stratejik hata" olarak değerlendirerek, bölgede feci sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Haber 04-02-2024 14:01

Orta Doğu cadı kazanı! ABD ve İngiltere Yemen'in başkenti Sana'yı hedef aldı

Orta Doğu'da tansiyon her geçen gün artıyor. ABD ile İran arasındaki sürtüşme, bir savaşa evrilmek üzereyken Yemen'deki Husiler de Kızıldeniz ve Aden Körfezi'ndeki saldırılarına devam ediyor. ABD ve İngiltere, İran destekli Husileri hedef göstererek Yemen'in başkenti Sana dahil 5 şehre hava saldırısı düzenledi. ABD Savunma Bakanlığı saldırı sonrası 13 farklı bölgede toplam 36 Husi hedefinin vurulduğunu ifade etti.

Haber 04-02-2024 09:56

Kuzey Irak’tan acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Irak’ın kuzeyinden gelen son dakika haberine göre 1 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre teröristlerin saldırısında 2 asker de yaralandı.

Haber 03-02-2024 14:17

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca Halil Umut Meler saldırısı ilk kez konuştu, sözleri olay oldu! Durup dururken olmadı

Hakem Halil Umut Meler'e karşı gerçekleştirdiği yumruklu saldırı sonrası cezaevine giren Faruk Koca tahliye olurken, yaşanan bu çirkin olayın ardından ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Spor 02-02-2024 15:50

Gecenin sessizliği onun çığlığıyla bölündü! 'Beni kurtarın Allah'ım' sesi tüm mahalleyi ayağa kaldırdı

İstanbul'da dün gece saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. Gaziosmanpaşa'da yürüyen bir kişi sokağa giren motosikletli 2 kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Neye uğradığını anlamayan adam bir anda yere düşüerek, "Beni kurtarın, Allah’ım" diye bağırarak yardım istedi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 02-02-2024 11:42

Kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişme! 34 şüpheli hakimliğe sevk edildi

Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Haber 01-02-2024 21:14

Kızıldeniz’deki saldırılar rotayı değiştirdi, yön 'Orta Koridor'a döndü

Kızıldeniz’de, uluslararası yük taşıyan gemilere yapılan saldırılar, uluslararası lojistik firmalarını yeni rota arayışlarına yönlendirdi. Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yük trafiğinin Orta Koridor'a yöneldiğini söyledi.

Finans 31-01-2024 10:46

Santa Maria Kilisesi saldırganları kaçarken ormana atmış! Yeni delillere rastlandı

Türkiye'nin gündemindeki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili yeni delillere ulaşıldı. Pazar günü kiliseye giren, DEAŞ'lı oldukları değerlendirilen maskeli iki saldırgan bir kişiyi öldürüp kaçmış, akşam saatlerinde yakalanarak sorgulanmaya başlamıştı. Dünden bu yana süren çalışmalarda ormanlık alanda yeni gelişme yaşandı.

Haber 30-01-2024 10:58

Korkunç görüntüler! Köpekler tekerlekli sandalyedeki adama saldırdı... Canlı canlı etlerini böyle koparttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kaydedilen bir görüntü ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde tekerlekli sandalyedeki evsiz bir adamın köpeklerin saldırısına uğradığı anlar yer aldı. Tekerlekli sandalyedeki adama saldıran köpekler canlı canlı etlerini koparttı.

Trend 30-01-2024 09:27

ABD basını yazdı! Tower 22 üssüne yapılan saldırının neden önlenemediği ortaya çıktı! Dikkat çeken ABD İHA'sı detayı

Ürdün’ün Suriye sınırına yakın bir bölgesinde bulunan Tower 22 adlı ABD üssüne drone ile düzenlenen saldırıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ABD kuvvetlerinin, 3 askerin öldüğü 34'ünün yaralandığı insansız hava aracı (İHA) saldırısını, aynı anda üsse dönen başka bir ABD İHA'sı nedeniyle oluşan "kafa karışıklığından" dolayı önleyemediği belirtildi.

Haber 29-01-2024 23:28

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin açıklama yaptı:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gün boyu emniyet güçlerinin 30 ayrı adrese baskın düzenlediğini ve şu ana kadar 47 kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Son olarak ise saat 22.00'de belirlenen adrese yapılan baskında cinayet zanlısı her iki şahıs da yakalandı. Zanlıların her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu ifade etmek istiyorum. Biri Tacikistanlı, diğeri Rusyalı olan bu iki yabancı uyruklunun DEAŞ'lı olduklarını değerlendi

Yurthaber 29-01-2024 07:56

Kan donduran görüntüler! Köpek balığı 10 yaşındaki çocuğun etrafında dönmeye başlayınca dalış kabusa döndü...

Bahamalar'da bulunan bir tatil köyünde kaydedilen anlar görenleri dehşete düşürdü. Köpek balığı kafesinin içine dalış için giren gruptaki 10 yaşındaki bir çocuğa köpek balığı saldırdı. Saldırı sonrası havuz kırmızı renge bürünürken kan donduran saniyeler böyle kaydedildi!

Trend 28-01-2024 10:41

Yer: Ankara! Yeniden Refah Partili adayın seçim bürosuna saldırı: Saniye saniye kaydedildi!

Ankara'da Yeniden Refah Partili Polatlı Belediye Başkan adayı Yusuf Hamdemir'in seçim irtibat bürosunun camları kırıldı. Polis ekipleri şikayet üzerine şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olay anına dair görüntüler güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 28-01-2024 09:14

Fatih Camisi'ndeki bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren sanığa 34,5 yıla kadar hapis istemi

Fatih Camisi imamı Kurra Hafız Galip Usta ile cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaralayan, bir kişiyi de darbeden sanık Ömer Salgın hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "kasten yaralama" suçlarından 19 yıl 6 aydan 34 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 25-01-2024 13:58

Son dakika: Fatih Cami saldırganı hakkında istenen ceza belli oldu! İmam Kurra Hafız Galip Usta'yı bıçaklamıştı

Son dakika haberi: İstanbul'da Fatih Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta ile cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaralayan şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. Saldırgan hakkında 19,5 yıldan 34 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Haber 25-01-2024 13:22

İş kadını Yasemin Sadıkoğlu darp edilme anı kameraya yansıdı!

İş kadını Yasemin Sadıkoğlu, İstanbul Etiler'de bir gece kulübünde kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı. Darp eden şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı. Sadıkoğlu’nun darp edildiği anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 22-01-2024 20:39

Esenyurt'ta sokak sokak gezip insanları bıçakladı! Yaralılar var, saldırgan yakalandı: 'Sabahtan başlamış bıçaklamaya'

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir kişi, sokaktaki vatandaşları bıçakladı. Saldırı sonucunda 1'i kadın 11 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan yakalandı. Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca'nın babası Hasan Karaca ise, "Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya" dedi.

Haber 22-01-2024 19:03

Diyarbakır'da köpeğin saldırısına uğrayan çocuk yaralandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk yaralandı.

Yurthaber 22-01-2024 15:34

Büyükçekmece Belediyesi önünde başörtülü kadına saldırı ve hakaret kamerada

Büyükçekmece Belediyesindeki rüşvet operasyonu sırasında başörtülü bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına ilişkin anların görüntüsü ortaya çıktı.

Yurthaber 19-01-2024 07:30

Orta Doğu’da yeni kriz! Önce İran vurdu şimdi de Pakistan saldırdı: Fırlatılan füzeler sınır köyüne düştü: 4’ü çocuk 7 kişi öldü…

Pakistan ile İran arasında yaşanan gerilimde korkulan oldu. Son dakika haberine göre Pakistan, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı düzenlediğini duyurdu. Pakistan yönetimi, halkının güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri almaya devam edeceğini, "kardeş ülke İran'ın" egemenliğine saygı duyduğunu bildirirken İran, Pakistan tarafından sınır bölgesindeki bir köye düzenlenen füze saldırısında 3 kadın ve 4 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 18-01-2024 08:16

'Hacze gitmeye korkuyoruz' diye isyan etti! Genç avukata 'seni sakat bırakırım' dedi: 1 hafta önce arkadaşımızın ayaklarını kırdılar

Adana'da gittiği haciz sırasında sözlü saldırıya uğrayan stajyer avukat Melisa Nazlıgüneş karakola giderek şikayetçi oldu. Haczedilecek ev sahibinin kardeşi genç avukatı 'Seni sakat bırakırım' diyerek tehdit etti. Hacze gitmeye korktuklarını belirten avukat, 1 hafta önce Şanlıurfa'da bir arkadaşlarının bacaklarının kırıldığını hatırlattı ve bu saldırıların son bulmasını istedi.

Haber 16-01-2024 09:49

Köpeklerin saldırdığı çocuğun imdadına esnaf yetişti! O anlar kamerada...

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde okula giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki kız çocuğu Z.A.’yı, esnaf ve otomobilini köpeklerin üzerine süren sürücü kurtardı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 15-01-2024 23:08

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırı sonrası ortalık karıştı: 3 polis yaralı

Hollanda'nın aşırı sağcı ve ırkçı partisi Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketinin Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemine karşı gelen grup ile polis arasında arbede çıktı. Arbedede 3 polisin yaralandığı bildirilirken, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Haber 14-01-2024 14:05

9 askerin şehit olduğu hain saldırıda 1740 rakımlı tepe detayı! 2 yıldır tek terörist bile sızamadı...

Kuzey Irak’taki üs bölgesine terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda 9 askerimizin şehit edilmesi sonrası bölgede operasyonlar sürerken saldırıya ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 1740 rakımlı tepe detayı dikkatleri çekerken, bu tepeye üs bölgesi kurulmasıyla birlikte son iki yılda tek bir terörist bile bu bölge üzerinden Türkiye’ye sızma girişiminde bulunamadı. İşte merak edilen üsle ilgili detaylar...

Haber 13-01-2024 13:30

Türkiye şehitlerine ağlıyor! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu! Acı haberler şehit ailelerine ulaştırıldı…

Terör örgütünün alçak saldırısı sonrasında Kuzey Irak'tan peş peşe gelen acı haberler, şehitlerin ailelerine iletildi. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün ailelerine şehadet haberi verildi.

Haber 13-01-2024 07:34

Elon Musk'a Kızıldeniz şoku: Tesla, Almanya'daki fabrikasında üretimi durdurdu

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Kızıldeniz'de gemilere yönelik saldırıların tedarik zincirini etkilemesi nedeniyle Berlin'deki fabrikasında üretimi iki hafta süreyle durdurma kararı aldığını bildirdi. Kızıldeniz'de ticari gemilerin uğradığı saldırılar ve şirketlerin peş peşe aldığı kararlar, küresel ekonomide yeni bir "tedarik zinciri krizinin" başlayacağına ilişkin endişeleri artırıyor.

Finans 12-01-2024 13:22