Salman Bin Abdul Aziz Haberleri

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 81 ilde operasyon: 2 bin 842 kişi yakalandı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde düzenlenen 'Çember-9' operasyonlarında 2 bin 842 kişinin yakalandığını ifade etti. Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.

Haber 2023-12-16 08:29:38

Son dakika haberi: Aziz Yıldırım'dan basın toplantısında dikkat çeken açıklamalar! ''Fenerbahçe'den emekli oldum ama başkan adayı çıkmazsa ben aday olacağım''

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenledi. Aziz Yıldırım, "Açıklama yapsam, neden yaptı... Yapmasam, 'Ben Fenerbahçe'yim' diyen adam neden konuşmuyor! Ali Bey'i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz. Fenerbahçe daha iyi olsun diye seçtiniz! Neredesiniz kongre üyeleri. Başkan bağırıyor, 'Aday çıksın, kongre yapacağım' diyor. İçinizden bir tane çıkamıyor mu ya? Fenerbahçe'nin geldiği durum iyi değil." dedi. İşte detaylar...

Spor 2023-06-23 16:16:57

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, tazminat davasını kazandı! İşte Yıldırım'ın elde edeceği para...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ‘Futbolda şike’ davasının kumpas olduğu ortaya çıkması, haksız yere cezaevinde tutulduğu için İstanbul Defterdarlığı’na açtığı 777 milyon 741 bin lira maddi ve manevi tazminat davasında karar çıktı.

Spor 2023-03-24 17:09:29

Süper Lig'de transfer savaşları başladı! Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray'ın teklifini resmen açıkladı... 350 bin Euro + Emre Taşdemir

Süper Lig'de son oynadığı zorlu Fenerbahçe derbisinden 3-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray, topladığı 39 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderliğini sürdürürken, bir taraftan da transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, birçok isimle temas halinde olduğu bilinen Sarı-Kırmızılılar'ın kendilerine yaptığı teklifi resmen duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2023-01-10 22:38:53

Suudi Arabistan'da yeni kararname yayınlandı! Kabinede değişiklik... Veliaht Prens Muhammed bin Salman başbakan oldu

Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdülaziz el-Suud, kararname yayınladı. Kabinede değişikliklerin olduğu Suudi Arabistan'da Kral Salman bin Abdülaziz el-Suud, oğlu Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ı başbakanlık görevine atadı.

Haber 27-09-22 22:00

Tescilli Tekirdağ soğanında 3 bin ton rekolte bekleniyor

Vali Aziz Yıldırım: - "Tekirdağ soğanı özellikle serttir. Mora yakın pembemsi bir rengi var. Dış kabuğu ince ama içi oldukça besleyicidir. Lezzeti de çok iyidir"

Yurthaber 23-09-22 14:46

Aziz Nikolas Adası tarihi kalıntıları ve manzarasıyla ziyaretçi çekiyor

Fethiye Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürü Saffet Dündar: - "Ada, yılda yaklaşık 30 bin ziyaretçi ağırlıyor. Adada bulunan 4 kilise de birbirinden farklı özelliklere sahip"

Yurthaber 20-08-22 11:49

Bakan Kurum, Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konuştu:

"Eylülde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini milletimize müjdeleyecek, nasıl 20 yılda 1 milyon 170 bin konut yaptıysak yeni 20 yıllarda da inşallah yüz binlerce konutumuzu aziz milletimize armağan edeceğiz" - "Bugün Elazığ'da, Malatya'da ve İzmir'de önce yaralarını saran, ardından tarihinin en büyük dönüşümüne başlayan bir Türkiye var"

Yurthaber 19-08-22 20:57

Datça'daki orman yangını kontrol altına alındı (3)

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: - "Bu ne ilk ne de son yangın olacaktır. Sadece 21 bin orman çalışanı veya diğer kuruluşlarımızla verilen mücadele, tek başına yeterli değil. Mutlak suretle aziz milletimizin de hassasiyeti, duyarlılığı, destekleri de bizim için son derece önemlidir, kıymetlidir"

Yurthaber 14-07-22 15:31

İçişleri Bakanı Soylu, 22 ildeki POMEM mezunlarına telefon bağlantısıyla seslendi:

"Aralık 2020'de 12 bin polis alımı için ilana çıktığımızda tam 187 bin 640 başvuru aldık. Her alımda böyle oldu. Birileri bu ülkenin polisine, teröristbaşı için tokat atmaya çalışırken, bu ülkenin polisine, jandarmasına sabah akşam iftira atarken bu aziz millet çıktığımız her polis alım ilanında bire 10, bire 20 verip onlara haddini bildirmiş, kendi sopasını atmış, bu ülkede polisin ne ifade ettiğini, kahraman güvenlik güçlerimizin ne ifade ettiğini hem fiili olarak hem de hal diliyle anlatmıştır" - "Sizler artık polissiniz. Sizin her başarınız iyinin zaferi, kötünün mağlubiyetidir. Sizi koruyacak olan Cenabıhak'tır, bu milletin duasıdır. Size rehberlik edecek olan da üniformanızın yüklediği sorumluluktur, hukuk ve vicdanınızdır"

Yurthaber 22-06-22 13:30

Bursa'da şaşkına çeviren anlar! 3 bin liralık ödül için metrelerce börek yediler: Hedefim 16 metreydi

İlginç manzaraların yaşandığı yer Bursa. 3 bin lira ödüllü börek yeme yarışmasında yarışmacılar ödülü kazanmak için birbiriyle yarışırken birinci olan kişi 10 dakika içinde 15 metre 60 santim börek yedi. Derece alabilmek için 1,5 gündür bir şey yemediğini ifade eden birinci Erdem Salman, "Hedefim Bursa'nın plakası olan 16 metre börek yemekti. 15 metre 60 santim börek yedim. Börekleri yerken çok zorlandım. Birinci geldikten sonra hemen lavaboya koştum. 1,5 gündür hiç bir şey yemiyordum'' dedi.

Haber 28-05-22 10:39

Bakan Nebati'den kritik görüşme!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Suudi Arabistan veliaht prens Muhammed bin Salman ile ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi ve iş birliğinin geliştirilmesi imkanlarını görüştüğünü söyledi.

Finans 29-04-22 17:06

Yüzen oteller rotalarını Türkiye'ye çeviriyor

MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro: - "Bundan sonra daha fazla kapasiteli daha büyük gemilerle Türkiye'de olmayı planlıyoruz. Önümüzdeki sene 3 bin 400 yolcu kapasiteli MSC Musica'yı Kuşadası rotasına ilişkilendirdik" - Global Ports Holding Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Aziz Güngör: - "Kuşadası Limanı olarak 500 gemi ile 750 bin yolcu bekliyoruz. Türkiye genelinde de bu sayısının 1000'in üzerinde gemi seferiyle 1,5 milyon yolcuya çıkabileceğini düşünüyorum"

Yurthaber 16-04-22 11:05

Cenazede şaşkına çeviren anlar! “Hakkımı helal etmiyorum”

Bağcılar’da yaşayan Hamdi Altuntaş, 11 bin 500 dolar alacağı olduğunu iddia ettiği akrabası Aziz Altuntaş’ın cenazesine giderek "Hakkımı helal etmiyorum hocam” diye bağırdı. Hayatını kaybedenlerin yakınlarının tepki gösterdiği adam, camiden çıkartıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 10-03-22 11:16

''Sen hiç ödeme yapmadın'' denildi, hayatı kabusa döndü: Eşim bu yüzden öldü, kimse benimle konuşmuyor

Ümraniye'deki özel bir bankadan 2019 yılında toplamda 18 bin liralık kredi çeken 66 yaşındaki Aziz Ekinci, kredi borcunu ödedikten sonra banka çalışanı Ö.A.'nın kendisini bankaya çağırarak "Sen hiç ödeme yapmadın" dediğini iddia etti. 74 bin lira kredi çektiğini öne süren Ekinci, bütün maaşının bankaya gittiğini, bu olay nedeniyle kalp krizinden eşini kaybettiğini, ailesinin kendisine küstüğünü, oğlunun konfeksiyon atölyesinin alt katında yaşamak zorunda kaldığını söyledi.

Haber 07-12-21 10:54

Bağcılar'daki hırsızlık 'Çiçek Abbas' filmini anımsattı: Ya satacağız kurtulacağız ya da buralardan göç edeceğiz

Bağcılar'da iki farklı mahallede yaşanan olay, İlyas Salman ile Şener Şen'in oynadığı 'Çiçek Abbas' filmindeki hırsızlık olayını hatırlattı. Park halindeki otomobillerin altına taş koyan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 4 lastiği jantlarıyla beraber söküp kaçtı. Hırsızlık olayı nedeniyle tedirgin olduğunu ifade eden Kemal Anahtar, ''Biz her gün 6 bin lira bu araçlara masraf edemeyiz. Ya satacağız kurtulacağız ya da buralardan göç edeceğiz" dedi.

Haber 05-11-21 15:34

Alerji yapar diye aşı olmayan Kovid-19 hastası pişmanlık yaşıyor

Yozgat Şehir Hastanesinde Kovid-19 tedavisi gören Sümeyra Salman: - "Çok zor bir hastalık, şu an nefes darlığı çok fazla, eklem ağrılarım, baş ağrım ve halsizliğim var ve konuşmakta güçlük çekiyorum" - "Aşı olmadığım için bin pişmanım, keşke yaptırsaydım. Evime dönersem ilk işim aşı yaptırmak olacak"

Yurthaber 02-11-21 11:12

GRAFİKLİ - 17/25 Aralık kumpasından 15 Temmuz ihanet girişimine (2)

FETÖ'nün ihanet girişimi, 15 Temmuz saat 20.30'da başladı ve sonraki gün saat 13.00'te bastırıldı - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde, milletin gayreti ve vatansever güvenlik güçleri sayesinde tarihin en karanlık terör örgütüne geçit verilmedi - İhanet girişiminde yaklaşık 9 bin askeri personel, 35 uçak, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı araç ve 4 bine yakın hafif silah kullanıldı - Darbecilere karşı tarihte eşine az rastlanacak direniş örneği sergileyen aziz millet, karanlık gecede, ülkenin istiklaline ve istikbaline sahip çıkmak adına asker, polis ve sivil vatandaş 251 şehit verdi

Yurthaber 14-07-21 11:12

26 yıldır havalimanlarında unutulan valizleri ayıklıyorlar! İçinden çıkanlar ise şaşırtıyor

İhaleyi kazanarak bin 500 valizde yaklaşık 40 bin parça buluntu ve 4 bin 500 elektronik eşyanın sahibi olan firma sahibi Aziz Korkmaz, "Yeni İstanbul Havalimanında ürün çeşitliliği daha fazla. Üstelik burada ürünler daha iyi saklanıyor. Eşyaların önemli bölümü sıfır gibi" dedi.

Finans 09-07-21 11:20

Canlı yayınında inanılmaz olay! Sosyal medyadan tanıştı servetini kaptırdı

Müge Anlı'nın programına katılan 41 yaşındaki Arzu Salman, sosyal medyadan tanıştığı evli bir adamın 'bekarım' diyerek evlilik vaadiyle kandırıldı. Salman 623 bin TL dolandırıldığını iddia ederken mağdur kadın, ailesinin ve kendisinin tüm birikimini alan İsa adlı kişinin kayıplara karıştığını söyledi.

Haber 15-04-21 15:19

Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi’de teravi namazları 10 rekat kılınacak

Suudi Arabistan İki Kutsal Cami İşleri Genel Başkanı Şeyh Abdul Rahman Al Sudais, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in Covid-19 salgını nedeni ile Ramazan ayında Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi’de teravih namazlarının 20 rekat yerine 10 rekat olarak kılınmasını onayladığını duyurdu.

Haber 11-04-21 23:40

Vali Çuhadar Samsat’ta incelemelerde bulundu

Sorunların yerinde tespiti ve çözümü ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsat ilçesini ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, inşaatı devam eden Safvan Bin Muattal Külliyesi hakkında bilgiler aldı.Samsat’taki temaslarına yapımı devam eden Sahabe Safvan Bin Muattal Külliyesi inşaatı ile başlayan Vali Mahmut Çuhadar, çalışmaları yerinde inceleyerek, camii inşaatının son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili Kaymakam Aziz Oğuz Alemdaroğlu ve firma yetkilisinden bilgi aldı.

Yurthaber 31-03-21 15:52

Pandemide kanserden korunmak mümkün! İşte 7 yolu

Pandemide koronavirüsten korunmak için kanser taraması yaptırmaktan çekinmek tanı oranını yüzde 65 düşürdü. Türkiye'de yaklaşık 100 bin kişinin hastalığından habersiz olduğu düşünülürken Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Aziz Yazar, kanserden korunmanın mümkün olduğunu hatırlattı. Kanserden korunmak için dikkat edilmesi gereken 7 madde olduğuna dikkat çeken Yazar, bakın konu ile ilgili neler anlattı...

Haber 31-03-21 09:53

Doğu Perinçek’e hakaret ettiği iddia edilen Ahmet Nesin’e adli para cezası

Gazeteci yazar Ahmet Nesin, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğun Perinçek’e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, ‘hakaret’ suçundan bin 620 TL adli para cezasına çarptırılarak hükmün açıklanması geri bırakıldı.Gazeteci yazar Ahmet Nesin’in, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e sosyal medya hesabından söylediği, ‘Aziz Nesin bu yüzde 60’ı aptaldır lafını Doğu Perinçek’i tanıdıktan sonra mı söyledi.

Haber 16-03-21 18:50

Ahmet Aziz Nesin'e Doğu Perinçek'e hakaretten bin 620 lira para cezası

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan yazar Ahmet Aziz Nesin bin 620 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 16-03-21 18:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi: (1)

"Attıkları manşetlerle köşelerinde yazdıkları iğrenç yazılarla sergiledikleri ilkesiz duruşla darbe şakşakçılığı yapanlar, üzerinden değil 24 yıl, bin yıl bile geçse alınlarındaki o kara lekeyi asla silemeyecektir. Tıpkı 27 Mayıs'ın, 12 Eylül'ün mimarları gibi bin yıl süreceği söylenen 28 Şubat'ın mimarları da aziz milletimiz tarafından ademe mahkum edilmiştir" - "28 Şubat hadisesi tıpkı 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül gibi milli iradeyi, milletin değerlerini, milletin bizatihi kendisini hedef alan bir darbe girişimidir" - "Milletin kurumlarıyla değerleriyle inancıyla kavga edenler, ekmeğini yedikleri vatana ihanet edenler dün olduğu gibi yarın da kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaktır" - "Gerektiğinde canı pahasına iradesine sahip çıkma kararlılığını gösteren milletimiz bir daha asla yeni 27 Mayısların, 12 Eylüllerin, 28 Şubatların yaşanmasına müsaade etmeyecektir"

Yurthaber 01-03-21 20:59

Başkan Keleş Kent Park’a Aziz Duran’ın adının verilmesini talep etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, maaşına zam yapılmadığını iddia ettiği 2 bin 200 işçiyi hatırlattı ve Kent Park’a Aziz Duran’ın adının verilmesini talep etti.CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 2 bin 200 kişinin 2021 yılı zammını alamadığını iddia etti.

Yurthaber 14-01-21 11:39

Başkan Keleş Kent Park’a Aziz Duran’ın adının verilmesini talep etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, maaşına zam yapılmadığını iddia ettiği 2 bin 200 işçiyi hatırlattı ve Kent Park’a Aziz Duran’ın adının verilmesini talep etti.CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 2 bin 200 kişinin 2021 yılı zammını alamadığını iddia etti.

Yurthaber 14-01-21 11:39

Eren Operasyonları başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, bütün şehitlerin ve özellikle 11 Ağustos 2017 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül’ün aziz hatırasına ithafen 2021 yılı ile birlikte Eren Operasyonlarını başlattı.İçişleri Bakanlığı, bu toprakların vatanımız içinde kalması için canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ve özellikle 11 Ağustos 2017 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül’ün aziz hatırasına ithafen 2021 yılı ile birlikte Eren Operasyonları başlatıldığını açıkladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, bu kapsamda ilki Tendürek bölgesinde başlatılan “EREN-1 TENDÜREK Operasyonu’nda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan bin 71 personel 72 operasyonel timin görev aldığı bildirildi.

Haber 12-01-21 13:25

Körfez Ülkeleri Dayanışmasında Katar Kararı

İran’a karşı Körfez ülkeleri arasında işbirliğinin güçlendirmesi amacıyla Katar’la ilişkileri iyileştirme kararı alan Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman, Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad El Tani ile El-Ula’da bir araya geldi.

Haber 06-01-21 00:24

Terhune’de yeni iki toplu mezar bulundu

Libya’da darbeci General Hafter’e bağlı güçlerden kurtarılan Terhune kentinde yeni 2 toplu mezar bulunduğu açıklandı.Libya Hükumetine bağlı Kayıpları Arama ve Tespit Kurumu Sözcüsü Abdul Aziz Al-Jaafari yaptığı açıklamada, darbeci General Hafter’e bağlı güçlerden kurtarılan Terhune kentinde yeni 2 toplu mezar bulunduğunu açıkladı.

Haber 23-12-20 15:23

Malatya’da 3 bin esnafa gıda yardımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı ortak bir projeye ile 3 bin esnafa gıda paketi dağıtımı yapacak"Büyükşehir Esnafın Yanında" projesi kapsamında Esenlik Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmet Keklik, Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Zeki Tuna, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karanfil, Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bülent Karakoç ile Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Aziz Hamamcı katıldı.

Yurthaber 18-12-20 18:07

İsrail medyası: Netanyahu gizlice Suudi Arabistan'a gitti

İsrail medyasında yer alan haberlere göre, Başbakan Netanyahu Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ve ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile görüşmek için pazar günü gizlice Suudi Arabistan'a gitti.

Haber 23-11-20 13:07

2 bin yıllık bazilika gün yüzüne çıkıyor!

Bursa'nın İznik ilçesinde kıyıya 20 metre açıkta bulunan 1500 yıl önce inşa edilen batık bazilika, gün yüzüne çıktı. İznik Gölü'nde suların çekilmesiyle ortaya çıkan Aziz Neophytos için yapılan bazilika, 2014 yılının en iyi 10 buluşu arasında yer alıyordu.

Haber 16-10-20 11:19

Aziz Yıldırım’a seyirden men cezası

Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 6 bin lira adli para cezası verildi.

Haber 06-10-20 13:44

Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 6 bin lira adli para cezası kararı verildi. Mahkeme, Yıldırım’ın 1 yıl süreyle spor müsabakalarını seyr

Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 6 bin lira adli para cezası kararı verildi.

Haber 06-10-20 13:19

Aziz Yıldırım'a 6 bin TL ve 1 yıllık men cezası

Son dakika haberine göre Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı.

Spor 06-10-20 13:14

İznik Gölü'nde sular çekildi! 2 bin yıllık bazilika yeniden görülmeye başlandı

Bursa İznik'te göl kıyısının 20 metre açığında bulunan, 1500 yıl önce Aziz Neophytos’un adına inşa edildiği belirlenen batık bazilika, İznik Gölü’ndeki suların çekilmesiyle yeniden görülmeye başlandı.

Haber 12-09-20 13:15

Osmangazi Meydanı’na övgü yağıyor

Şimdiden, yalnızca Bursa’nın değil Türkiye’nin en büyük kent projeleri arasında gösterilen Osmangazi Meydanı’nda çalışmalar ile birlikte övgüler de sürüyor.Osmangazi Meydanı şantiyesini incelemelerde bulunan TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dev projenin Bursa’nın kalbi ve modern yüzü olacağını söyledi.Önce, Bursa’nın merkezindeki çöküntü bölgesini dev kamulaştırma ve yıkımlarla kente kazandıran Osmangazi Belediyesi, ardından 40 bin metrekare alanda Türkiye’de meydan anlayışını değiştirecek, Bursa’nın kalbinde büyük bir değişim ve değişimi başlatacak projenin startını verdi.Yer altındaki 2 bin araçlık otoparkı, nikah merkezi, hizmet ve kültür faaliyetlerin yapılacağı salonlarının yanı sıra 720 bin metre kare büyüklüğündeki modern ve yaşayan dev meydanı ile Osmangazi Meydanı, Merinos, Çırpan ve Kültür Parkı’n başlangıç noktası da olacak.Bölgenin ekonomik değerini artması ile birlikte kentsel dönüşüm ve gelişimi de hızlandıracak olan Osmangazi Meydanı şantiyesini ziyaret eden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, projeyi yürekten desteklediğini söyledi.Meydanların şehirlerin simgesi olduğuna dikkat çeken Efkan Ala, duyduğu memnuniyeti şu cümleler ile ifade etti: “Osmangazi Meydanı, sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği bir mekan olacak.

Yurthaber 30-08-20 13:19

İçişleri Bakanı Soylu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İçişleri Bakanı Soylu, "26 Ağustos 1071'de Anadolu'ya attığımız ilk imzayı yaklaşık bin yıl boyunca silmek isteyenlere 30 Ağustos 1922'de verdiğimiz kesin ve nihai cevap, sadece aziz milletimiz için değil, dünyanın pek çok mazlum milletine de ilham kaynağı olmuştur. Tarihi bir tevafuk olarak 26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz’un 30 Ağustos'ta zaferle neticelenmesiyle dünyada kurulmak istenen sömürge düzeninin önüne de aziz milletimizin eliyle hak ve adaletten bir duvar çekilmiştir." dedi

Haber 30-08-20 08:42

Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:

Büyük zaferin kazanıldığı topraklardan olan Dumlupınar’da görev yapan Kaymakamı Salih Sak, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.137 bin şehidin ebedi istirahatgahı olan Dumlupınar ilçesinin Kaymakamı İbrahim Sak, yayınladığı mesajında, ’’Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 98.

Yurthaber 29-08-20 10:24

İçişleri Bakanı Soylu: (Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi) Burada eğitim almış, uluslararası 5 öğrenci arkadaşımız dahil 4 bin 987 kişi, sadece kolluk eğitimi almış değildir. Sadece daha iyi silah kullanma eğitimi almış değildir. Esasen, daha iyi insa

İçişleri Bakanı Soylu: "(Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi) Burada eğitim almış, uluslararası 5 öğrenci arkadaşımız dahil 4 bin 987 kişi, sadece kolluk eğitimi almış değildir. Sadece daha iyi silah kullanma eğitimi almış değildir. Esasen, daha iyi insan olma eğitimi almıştır ve bugün burada 4 bin 987 arkadaşımızı, işte bu eğitimden mezun ederek insanlığın ve milletimizin hizmetine sunuyoruz. Çünkü bu aziz millet, insanlığa hep güzel şeyler sunmuştur"

Yurthaber 28-08-20 19:07

Türk Dağı’nda bal sağımı başladı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde bulunan 2 bin 300 rakımlı Türk Dağı’nın eteklerinde üretilen organik geven balının sağımı başladı.Türkiye’nin en kaliteli balları arasında yer alan, Sincik ilçesinin yüksek kesimlerindeki yaylalarda yetişen Sincik Geven Balı, lezzetini geven çiçeğinden alıyor.Uzun yıllardan beri ailecek arıcılıkla uğraştıklarını belirten Aziz Öztürk, “Uzun yıllardan beri ailece arıcılıkla uğraşıyoruz.

Yurthaber 11-08-20 08:51

Kral'ın ameliyatı başarılı geçti!

Suudi Arabistan'ın 84 yaşındaki Kral'ı Salman bin Abdulaziz'in safra kesesinin alınması için gerçekleştirilen ameliyat başarılı geçti.

Haber 23-07-20 16:37

Erzincan’da “Arkadaş adlı yaz etkinlik ve oyun kitapları, dağıtılmaya başlandı

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, bakanlık tarafından hazırlanan "Arkadaş" adlı yaz etkinlik ve oyun kitaplarının dağıtımına katıldı.Ziya Gökalp İlkokulu’nda yapılan etkinlikte, her sınıf için özel içeriklerle hazırlanan ve Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde yaklaşık 5 milyon 230 bin ilkokul öğrencisine ücretsiz olarak verilecek olan "Arkadaş" adlı yaz etkinlik ve oyun kitapları, dağıtılmaya başlandı.Dağıtım etkinliğinde açıklama yapan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Bakanlığımız tarafından şu ana kadar ilimize 1 sınıf: 2 bin 875, 2 sınıf: 2 bin 925, 3.

Yurthaber 20-07-20 08:48

Vali Yıldırım, jandarma karakolu inşaatını inceledi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı 40 bin nüfuslu Kızılpınar Mahallesi’nde temeli atılan jandarma karakolunun inşaatını inceledi.Karakol inşaatında incelemelerde bulunan Vali Aziz Yıldırım, “Burada sadece çalışmaları inceliyoruz.

Yurthaber 02-07-20 17:59

Erzincan’da bin 503 sertifika almaya hak kazandı

Erzincan, EBA üzerinden hizmet içi eğitim faaliyetleri programı kapsamında bin 503 sertifika almaya hak kazandı.Milli Eğitim Bakanlığının öğretmen ve okul/kurum idarecilerine yönelik merkezi olarak EBA üzerinden verdiği hizmet içi eğitim faaliyetleri programı kapsamında, Erzincan’da en fazla katılım sağlayan öğretmenler ödüllerini aldı.Erzincan Lisesi Konferans Salonunda yapılan törende konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, hizmet içi eğitimler hakkında bilgiler vererek konuşmasında şunlara değindi; “ 2019-2020 eğitim-öğretim yılını 19 Haziran itibariyle bitirdik öğretmen arkadaşlarımızın seminer dönemi de 30 Haziran itibariyle sona erdi.

Yurthaber 02-07-20 15:18

Avrupa'da 1200 kilisede ismi var! Sivas'ta mezarı aranıyor

Avrupa'da bin 200 kiliseye ismi verilen Aziz Vlas'ın mezarı Sivas'ta olduğu düşünülüyor. Hristiyanlığın önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Aziz Vlas'ın mezar tespiti için kazı çalışmalarına başlandı.

Haber 17-06-20 14:19

Ankara Şehir Hastanesi, pandemiyle mücadelenin merkezi oldu

Hastanenin farklı birimlerinde görev yapan binlerce sağlık çalışanı, hastalığın teşhisi, hastanın izole edilmesi ve gerekli testlerin yapılmasında özverili bir çalışma sergileyerek salgının seyrini değiştirdi - Son teknolojiyle donatılan hastanede, kirli havanın absorbe edildiği negatif basınçlı yoğun bakım üniteleri sayesinde bugüne kadar hiçbir sağlık çalışanına Kovid-19 bulaşmadı - Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel: - "Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 5 bin 500 hasta takip ettik. Yüksek bir iyileşme oranıyla büyük çoğunluğunu taburcu ettik" - "Şehir hastanelerinin yüksek kapasitesinin bu olağanüstü durumlarda hastalarımızı yönetmek noktasında çok büyük avantaj sağladığını yaşayarak gördük" - Tıbbi Mikrobiyoloji Laboratuvarı Sorumlusu Doç. Dr. Bedia Dinç: - "Günde yaklaşık 900 ila 1200 test çalışıyoruz. Şu ana kadar 35 bine yakın test çalıştık. Ortalama 5-12 saat arasında sonuç veriyoruz"

Yurthaber 22-05-20 11:07