Salon Futbolu Haberleri

'Yüzyılın Davası' sanığı eski Amerikan futbol yıldızı OJ Simpson öldü

Eşini ve eşinin erkek arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla yargılanıp, beraat eden Amerikan futbolu yıldızı OJ Simpson'ın kanser nedeniyle öldüğü açıklandı. Simpson'ın 1995'te canlı yayın yargılandığı dava "yüzyılın davası" diye tanımlanıyordu.

Haber 2024-04-11 22:24:23
abd

Evinizin havasını değiştirecek halı modelleri ve kullanım alanları nelerdir?

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halı seçiminde, herkesin zevkine uygun birçok model ve tasarım bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası, genç odası, koridor ve yatak odası gibi farklı kullanım alanları için halı almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri "Halı Kullanım Alanları"dır. Duvar rengine ve mobilyalara kolaylıkla uyum sağlayan halı modelleri, aynı zamanda kullanışlı tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu uygun maliyetlerle yenilemenize yardımcı olur.

Haber 2024-04-05 14:47:39

Mesut Özil işi bu kez biraz abarttı! Kaldırdığı ağırlığı görenler hayretler içinde kaldı

Futbolu bıraktıktan hemen sonra vücut geliştirmeye yönelen Mesut Özil her geçen gün güçleniyor. Vücudunu üst düzey hale getiren Özil'in son paylaştığı videoda kaldırdığı ağırlık görenlere şaşkınlık yarattı.

Spor 2024-04-03 17:58:21

Türk futbolu fokur fokur kaynıyor! Murat Sancak sosyal medya hesabından belgeleri paylaştı

TFF'nin geçtiğimiz hafta yapılan hakem toplantısına ilişkin görüntülerin sızdırılmasının ardından soruşturma başlatılmıştı. Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak, VAR ile ilgili yeni belgeler paylaştı.

Spor 2024-04-03 16:58:34

Top toplayıcı çocuklar için tarihi karar! İngiliz futbolu büyük bir adım attı

Premier Lig yönetiminden futbol tarihine kazandırılacak yeni kural hayata geçiriliyor. Maçlarda görev yapan top toplayıcı çocukların işleri değiştirilerek büyük bir hamleye imza atıldı.

Spor 29-03-24 16:43

Mesut Özil sahalara geri döndü! Son halini görenler tanıyamadı

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporuna yönelen Mesut Özil'in son halini görenler şaşkına dönerken, Özil bir turnuva ile sahalara geri dönüyor. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 09:10

Mertens'ten emeklilik ve Fenerbahçe açıklaması! ''Onların bu durumda olması çok hoşuma gidiyor''

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncunun aldığı bu karar sonrası yeni açıklama geldi ve herkes ters köşe oldu.

Spor 27-03-24 17:32

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in Mustafa Denizli anısı olay oldu! Perdeleri çekmeyi unutmuşum

Eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, katıldığı Youtube programında futbol hayatıyla ilgili açıklamalar da bulundu. Karadeniz, "Futbolu çok seviyordum, ama koşmayı sevmiyordum" dedi.

Magazin 23-03-24 15:09

Mesut Özil'in son hali şaşkına çevirdi!

Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Mesut Özil'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 22-03-24 10:33

Mertens'in en yakın arkadaşı Insigne, Galatasaray'a gelmek için can atıyor!

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden hız verildi. Sezon sonunda futbolu bırakacak Mertens'in yerine oyuncu bakmaya başlayan sarı-kırmızılılar için sürpriz bir isim masaya geldi.

Spor 22-03-24 09:51

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında her şeyi başlatan maskeli taraftar hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta futboldan çok maç sonu yaşanan olaylar konuşulmuştu. Türk futbolu için utanç gecesine dönüşen maç, tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Skandal olayda 7 kişi adliyeye sevk edilirken, maçta olayların fitilini ateşleyen maskeli o taraftar hakkında şaşkına çeviren gerçek soruşturma sonrasında ortaya çıktı.

Spor 20-03-24 10:48

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Gökhan Gönül'ün yeni adresi belli oldu!

2023 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Gökhan Gönül, Türkiye U21 Milli Takım Yardımcı Antrenörü oldu. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 13:46

Acun Ilıcalı dayanamadı, canlı yayına bağlandı! ''Buradan Türkiye Futbol Federasyonuna yalvarıyorum''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından konuştu. Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın tavsiyeleri ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 11-03-24 08:04

Galatasaray'dan sezon sonu ayrılacak Mertens'e amatör küme takımı teklif yaptı!

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için ülkesi takımlarından ilginç bir transfer teklifi geldi.

Spor 10-03-24 16:43

Okan Buruk'tan Mertens'e sürpriz teklif! ''Seneye gel yardımcım ol''

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için Okan Buruk devreye girdi ve teklifte bulundu.

Spor 07-03-24 18:39

Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi açıkladı! Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ağzından mı kaçırdı?

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında devam eden Cristiano Ronaldo'nun emeklilik tarihi hakkında kız arkadaşı Georgina Rodriguez'den sürpriz bir çıkış geldi.

Spor 05-03-24 10:38

Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı'dan açıklama Tiyatro var... Burunlarından fitil fitil gelecek

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetin yankıları sürerken Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmızı açıklamasında "Türk futbolu adına talihsiz bir akşam" ifadelerini kullandı.

Spor 24-02-24 22:30

Özel sporcu Fatma Damla Altın, pentatlonda dünya salon şampiyonu oldu

2024 VİRTÜS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar pentatlonda Fatma Damla Altın, Dünya şampiyonu oldu.

Spor 22-02-24 22:20

4 gün önce kan kanseri teşhisi konulan Serik Belediyespor'un futbolcusu Mümin Talip Pazarlı hayatını kaybetti...

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor forması giyen Mümin Talip Pazarlı’nın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haber sonrası Türk futbolu derin bir üzüntü yaşadı.

Spor 18-02-24 16:49

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor 15-02-24 14:56

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 15-02-24 00:17

Masaj salonuna fuhuş baskını! Operasyonda yakalandı, kimliği şaşkına çevirdi

İstanbul'da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri alındı. Şüphelilerden Kerem Balin’in Youtuber olduğu, paranormal olaylarla ilgili videolar çektiği ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, "Youtube kanalım çalındı. Masaj sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra sürekli beni taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ben Seval’e müşteriler ile cinsel birliktelik kurma konusunda bir teklifte bulunmadım" dedi.

Haber 13-02-24 11:59

Galatasaray'da Mertens futbolu bırakıyor! Yaptığı açıklamanın ardından Suudi Arabistan'dan gelen milyonluk teklifi reddetti

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncunun Suudi Arabistan'dan gelen teklifi de bu sebeple reddettiği öğrenildi.

Spor 08-02-24 10:24

İlk kez açık açık söyledi! Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens futbolu bırakma kararını duyurdu

Galatasaray'ın 37 yaşındaki Belçikalı yıldızı Dries Mertens, verdiği bir röportajda sezon sonunda futbolu bırakmayı planladığını söyledi. Tecrübeli oyuncu "Bu kariyerimin son sezonu mu olacak? Evet sanırım öyle." ifadelerini kullandı.

Spor 31-01-24 10:00

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Mertens sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağına yönelik sinyaller verdi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncunun açıklamaları dikkat çekti.

Spor 30-01-24 15:48

CANLI | Transfer ateşi yandı! Sacha Boey Türkiye'de değil, dünyada da zirvede yer alıyor! Fenerbahçe ve Galatasaray yeni transferlerine imza atmak için saatleri sayıyor...

Kış transfer dönemi dünya futbolu için çok da hareketli geçmedi. Tüm takımlar eksik bölgelerine transferler yaparken, listenin başında Sacha Boey'un yer alması dikkatlerden kaçmadı. 30 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, şu ana kadar yapılmış en yüksek transfer olarak dikkat çekiyor. Listede en aktif takımlardan biri de Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos...

Spor 30-01-24 15:12

Denizlili hokeyciler bronzla döndü

U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, Bölge Şampiyonasından 3’üncü olarak döndü.

Yurthaber 25-01-24 15:46

'Ulan Afgan mısın?' Ümit Özdağ böyle seslendi, tüm salon kahkaha attı... Sosyal medyada gündem olan görüntü

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kayseri'deki bir basın toplantısında kullandığı ifadeler gündem oldu. Özdağ, konuşmasına başlamadan önce, lise öğrencisi olduğunu düşündüğü kişiye 'oğlum otursana' diye selendi. İşaret ettiği kişi oturmayınca "Ulan Afgan mısın?" diye seslenen Özdağ, salondakileri güldürdü. Özdağ'ın seslendiği kişinin ise basın mensubu olduğu öğrenildi.

Haber 25-01-24 15:04

Fenomenlerin boks sevdası faciaya dönüşüyordu! Yerde titremeye başlayınca salon buz kesti

Joseph Chris adındaki sosyal medya fenomeni ile yine fenomen olan arkadaşı Fox Townley İngiltere'nin Leeds şehrinde boks ringine çıktı. Townley tarafından nakavt edilen Küçük Spartalı Jay lakaplı Chris, aldığı darbeyle yere düşerek titremeye başladı.

Spor 21-01-24 10:22

Hokey Süper Lig şampiyonu Muğla’ya döndü

Salon Hokeyi Süper Ligi’nde şampiyon olan Muğla takımı Menteşe Ege Yıldızları, Muğla’ya döndü.

Yurthaber 09-01-24 12:26

Fatih Terim'in galibiyeti sonrası Yunanistan karıştı! Olympiakos başkanından zehir zemberek açıklama

Fatih Terim'in Panathinaikos'un başında aldığı 2 galibiyetle zirveye oturması sonrası Yunanistan futbolu karıştı. Olympiakos kulübü başkanı Evangelos Marinakis, futbolda artan şiddet olayları sonrası ateş püskürdü.

Spor 08-01-24 13:56

Süper Lig'de Galatasaray'a karşı çıktığı ilk maçta harikalar yarattı! 35 dakikada 5 kurtarış... Türk futbolu yeni bir kaleci kazandı

Süper Lig'de heyecan 19. hafta mücadeleleri ile sürerken 19. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Konya ekibinde ilk Süper Lig maçında Sarı-Kırmızılılar karşısında çıkan 2005 doğumlu file bekçisi Deniz Ertaş adeta harikalar yarattı.

Spor 07-01-24 19:58

Süper Lig'de Galatasaray, Göztepe ve Ankaragücü'nde forma giymişti! Eren Derdiyok futbolu bıraktı, yeni mesleği belli oldu

Son olarak İsviçre 2. Lig ekibi FC Schaffhausen'de forma giyen Eren Derdiyok, aktif futbol kariyerini noktaladığını duyururken 35. yaşındaki oyuncunun yeni mesleği belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-01-24 14:08

Futbolcu Arda Turan pahalı eşyalarıyla tanınan eşi Aslıhan Turan'a çanta almak için Seçil Erzan'dan bakın kaç para istedi! Bomba mesajlar: Futbolu bıraktım ya ben senin lafına...

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan Seçil Erzan’ın telefonunun bilirkişi raporunda inanılmaz detaylar ortaya çıktı. Arda Turan karısı Aslıhan Turan'a pahalı bir çanta almak için Erzan'dan para isterken Semih Kaya ise alamadığı parasından ziyade iddialı sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 03-01-24 15:32

SON DAKİKA: Mehmet Büyükekşi için yolun sonu göründü! Beklenen hamle geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi

Son dakika haberi: Türk futbolu bugün tarihi bir akşamı geride bıraktı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçı, Suudi Arabistan yönetiminin Atatürk forması ve pankartından rahatsız olması nedeniyle iptal edildi. İki takım da maça çıkmadı. Stadyumda İstiklal Marşımız ıslıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen hamle geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 29-12-23 22:57

Kayserili okçulardan 3 bronz madalya

Antalya’da düzenlenen ASES U15 (09-14 Yaş Grupları) Salon Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcuları 3 bronz madalya kazandı.

Yurthaber 26-12-23 09:27

Kartal’da halı saha maçında futbolu bırakıp kavgaya tutuştular

Kartal’da halı saha maçında yapılan faul sonrası iki takım oyuncuları birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anları halı saha kamerasına yansıdı.

Yurthaber 22-12-23 10:58

Avrupa futbolu baştan aşağı değişiyor! Avrupa Adalet Divanı'ndan Avrupa Süper Ligi kararı

Avrupa Adalet Divanı, UEFA ve FIFA'nın 2021 yılında Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasını engelleyerek rekabet yasasına aykırı davrandığına karar verdi. Bu karar sonrası UEFA'dan yapılan açıklamada "Bu karar, sözde Süper Lig'in onaylanması ya da doğrulanması anlamına gelmemekte" ifadeleri kullanıldı.

Spor 21-12-23 16:59

Kayserispor Başkanı maçın ardından konuştu! ''Hakemleri bir rahat bırakalım''

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, hakemlere yönelik saldırılara ilişkin, “Gelin bu hakemleri bir rahat bırakalım, rahat çıksınlar, rahat maç yönetsinler. 2 hafta hata yapsınlar. Hakemler üzerinden artık futbolun konuşulmasını istemiyoruz. Türk futbolu bu şekilde hiçbir yere gidemez” dedi.

Spor 20-12-23 20:36

Abdullah Avcı'dan maç sonunda açıklama geldi! ''Son derece üzüntülüyüm''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Sadece bugünle alakalı değil genel olarak Türk futbolu adına üzüntü verici geceler, akşamlar yaşıyoruz. Son derece üzüntülüyüm" dedi.

Spor 19-12-23 23:08

SON DAKİKA: Türkiye Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyı konuşuyor! Çirkin olay sonrası tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi!

Türk futbolu, yaşanan hakem skandalıyla sarsıntıya uğradı! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrasında olağanüstü toplanan TFF'den flaş bir açıklama geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi, "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 08:30

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi!

Türk futbolu, yaşanan hakem skandalıyla sarsıldı! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrasında olağanüstü toplanan TFF'den flaş bir açıklama geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi, "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 01:31

Batuhan Karadeniz'den Yusuf Sarı iddiası! ''5 milyon euro'ya hayırlı olsun''

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Adana Demirspor'un en iyi oyuncularından olan Yusuf Sarı bu maçta da iyi bir performans ortaya koydu. Kısa süre önce futbolu bırakan Batuhan Karadeniz, Yusuf Sarı ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 09-12-23 12:08

Söyledikleriyle İngiltere'de yer yerinden oynadı! Eski Manchester Cityli Joey Barton'dan olay yaratacak sözler! Kadınların erkek futbolunda söz hakkı olmamalı

Daha önce birçok önemli kulüpte forma giymiş olan 41 yaşındaki Joey Barton yaptığı açıklamalarla bir anda ülke gündemine oturdu. Barton kadın futbolu ile erkek futbolunun çok farklı olduğunu söylerken, "Erkeklerin futbolunda kadınların hiçbir söz hakkı olmamalı" ifadeleriyle tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 12:33

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagöl, "Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy'de" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Osmanpaşa da maçın hakemine isyan etti.

Spor 04-12-23 22:32

Pendikspor'dan Galatasaray maçı sonrası olay açıklama: Türk futbolunda kara gece!

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Pendikspor'u 2-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekipten bir açıklama yayımlandı. Yapılan açıklamada, "Bu akşam Türk futbolu adına kara gecelerden birini yaşadık. Tüm ülkenin gözleri önünde bir Türk hakeminin düştüğü acizliği; ülkesine, değerlerine ve ülke futboluna inanan Pendikspor camiası adına utançla izledik." ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 02-12-23 23:02

Tüm dünya Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin farklı mağlubiyetini konuşuyor! Brugge'ün Türkiye gezisi, Türk devi küçük düştü

UEFA Konferans Ligi'nde 5. hafta Türk futbolu adına adeta kabus gibi geçti. Beşiktaş rakibini Club Brugge'a 5-0, Fenerbahçe ise Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olarak taraftarlarını oldukça üzdü. Temsilcilerimizin bu mağlubiyetleri dünya basınında da geniş yankı uyandırırken, mücadelelerin ardından oldukça ilginç başlıklar atıldı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 11:52

Twitter reklamverenlerine seslenen Elon Musk'ın küfürlü tepkisi sosyal medyada gündem yarattı! Salon kahkahalara boğuldu

New York Times'ın DealBook Zirvesi'nde bir röportaj gerçekleştiren Elon Musk'ın Twitter reklamverenlerine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Şimdiki adıyla X platformuna reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere Musk, "Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin. Açık oldu mu? Umarım olmuştur." ifadelerini kullandı.

Trend 30-11-23 09:03

Bir dönem Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen Aras Özbiliz, 33 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen 33 yaşındaki futbolcu Aras Özbiliz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı.

Spor 23-11-23 11:16