Sami Ergu Haberleri

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 2024-04-12 14:55:21

Sayı arttı, alarm veriyor! 3 haftayı geçiyorsa dikkat 'Tehlikeli' diyerek uyardı 'Herkesin gözünden kaçıyor'

Uzun süren öksürüğün bazı hastalıkların belirtisi olabileceğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sami Öztürk “Öksürükler genelde normal enfeksiyonlarda 3 hafta kadar sürebilir. 3 haftayı geçen ve 8 haftaya ulaşan, hatta bu süreyi de aşan öksürükler tehlikeli kabul edilmeli ve detaylı incelenmelidir. 8 haftadan uzun süren öksürükler alerji, sinüzit, reflü, astım, KOAH, bronşektazi, tüberküloz, akciğer kanseri, kalp yetmezliği gibi birçok önemli hastalığın belirtisi olabilir” dedi.

Haber 2024-04-03 11:54:30

Memleket Partisi ilk belediye başkanlığını Yozgat'ta kazandı! İlk ve tek oldu

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde beklediği başarıyı elde edemese de ilk kez bir belediyeyi kazandı. Memleket Partisi'nin adayı Sami Eroğlu, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye başkanı seçildi.

Haber 2024-04-01 16:42:53

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 2024-03-31 20:51:10

Canlı Malatya seçim sonuçları! Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı kazanacak?

Malatya seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanacağı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Peki, Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi CHP adayı Veli Ağbaba mı avantajlı? İşte konuya dair tüm detaylar...

Haber 29-03-24 14:42

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'dan maçın hakemine olay yaratan sözler!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 4-3 mağlup oldu. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 4-3 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor 17-03-24 18:54

Rezan Epözdemir ile Ersan Şen o davada karşı karşıya geldi! 16 saat süren duruşma sonrası karar

6 Şubat depremlerinde yıkılan Ezgi Apartmanı davasıda kamuoyunun yakından tanıdığı iki ünlü avukat karşı karşıya geldi. Rezan Epözdemir apartmanda yakınlarını kaybedenlerin avukatlığını üstlenirken firari Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel'in avukatlığını Ersan Şen yaptı. Duruşma 16 saat sürdü. Mahkeme firariler için istenen kırmızı bülten çıkarılma talebini reddetti.

Haber 02-03-24 10:32

Depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasında savcılıktan kırmızı bülten talebi!

Kahramanmaraş'ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile yargılamada yeni bir gelişme yaşandı. Yıkılan binanın altında bulunan ve binanın kolonlarını kestiği tespit edilen pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel hakkında savcılık kırmızı bülten çıkartılmasını talep etti. Salonda taraflar arasında zaman zaman yaşanan atışmalar nedeniyle duruşmaya ara verildi.

Haber 01-03-24 20:21

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen, göğüs büyütme operasyonunu gösterdi! Yeniden bıçak altına yatmak istiyor... Beni durdurun

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen geçtiğimiz yıllarda OnlyFans hesabı açtığını duyuyarak herkesin ilgisini çekmişti. Müstehcen paylaşımları sayesinden adından söz ettiren Sami Sheen bu kez yaptırdığı göğüs estetiğiyle gündemde. Yeniden bıçak altına yatmak istediğini söyleyen fenomen isim TikTok'tan yaptığı paylaşımında hayranlarına seslenerek 'Beni durdurun' dedi.

Trend 24-02-24 11:21

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 08:06

Her güne ayrı trafik cezası ile başlıyorlardı! Sürücüleri uyardı: Böyle ceza olmaz! Ödemeyin!

İstanbul Esenler'deki fahri trafik müfettişi krizi gündem olmaya devam ediyor. Her güne yeni ceza ile uyanan sürücüler yaşadıklarına isyan etmiş, araçlarını meydana çekerek seslerini duyurmaya çalışmışlardı. Aynı anda 6 trafik cezası yiyen vatandaşı gören şaşırıp kalırken, konuyla ilgili Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz'den de açıklama geldi. Güleçyüz, "Böyle ceza olmaz! Ödemeyin." diye konuştu.

Finans 21-02-24 06:49

Uzman isimden kadınlara önemli uyarı! 'Dış gebelik ihmal edilirse ölüme yol açabilir'

Dış gebelik hakkında uyarılarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Sami Şahin, “Dış gebelik hastanın tıbbi durumuna göre çeşitli yöntemlerle tedavi edilebilmektedir. Eğer ihmal edilerek zamanında tedavi edilmezse ölümcül sonuçları olabilir” dedi.

Kadin 16-02-24 11:40

Göğüs büyütme estetiği yapmıştı! Sami Sheen shot bardaklarını göğsüne yerleştirip...

Two and a Half Men dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Charlie Sheen'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları Sami Sheen göğüs büyütme estetiğiyle gündemde. Ünlü isim göğsünü ortaya çıkaran mavi üçgen bikini üstüyle görüldü.

Magazin 02-01-24 14:28

Cenaze için gelen husumetlisini takip etti! Sonrası korkunç

Düzce'ye cenaze için gelen husumetlisi Ali Yavuz'u (65) takip ederek öldüren Sami G. (53), 6 gün sonra yakalandı.

Haber 28-12-23 18:23

Ünlü oyuncu Denise Richards'ın kızı Sami Sheen göğüs estetiği yaptı! Üstsüz fotoğraflaırını paylaşarak büyüyen göğüslerini gösterdi

Two and a Half Men dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Charlie Sheen'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları Sami Sheen geçtiğimiz aylarda erotik paylaşımların yapıldığı siteye üye olmasıyla gündeme gelmişti. 19 yaşındaki Sami Sheen annesinin tüm itirazlarına rağmen göğüs büyütme estetiği yaptırdı ve üstsüz pozuyla hayranlarına yeni göğüslerini gösterdi.

Trend 21-12-23 15:17

Galatasaray divan kurulu karıştı! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ihraç edilmesi için dilekçe verildi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta düzenlenen toplantıda söz alan üyeler, Fenerbahçe ile yapılacak Turkcell Süper Kupa maçının Türkiye dışında oynanmasına tepki gösterdi - Eski yönetici Sedat Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kulüpten ihraç edilmesi için divan kuruluna dilekçe verdi.

Spor 06-12-23 17:05

Kasımpaşa takımın başına eski hocası Sami Uğurlu'nun getirildiğini açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde yolların ayrıldığı Kemal Özdeş'in ardından teknik direktörlük görevine Sami Uğurlu'nun getirildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 28-11-23 17:09

Sami Gökdeniz, son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir’de 1989-1999 yılları arasında iki dönem boyunca Belediye Başkanlığı yapan Avukat Sami Gökdeniz 78 yaşında hayatını kaybetti.

Yurthaber 27-10-23 15:14

Okan Buruk, Bayern Münih maçının ardından konuştu: 'Uzun zamandır Bayern'in bu kadar ezildiği görülmemiştir'

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü maçında Galatasaray, konuk ettiği Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 24-10-23 23:51

'Kimyasal madde boşaltıldı' iddiası ortalığı karıştırdı! 'Balıklar suyun içinde ters dönmüş'

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yağmur suyu rögarına bir fabrika tarafından kimyasal madde boşaltıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Denizin renginin değiştiği, çok sayıda balık öldüğü ve çevreye kötü koku yayıldığı iddiası üzerine inceleme başlatılıp, bölgeden numune alındı. Gebze-Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı İsmail Sami, "Geçen sefer de aynısını yapmışlardı. Balıklar suyun içerisinde ters dönmüş. Bu aymazlık nedir?" sözleriyle duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 03-10-23 16:59

Ali Sami Yen'e hakaret nedeniyle görevlerinden istifa ettiler! Arda Turan ile Candaş Tolga Işık'ın röportajı ortalığı karıştırdı...

Sports Digitale isimli sosyal medya platformuna transfer olan Candaş Tolga Işık ilk iş olarak Arda Turan ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajın ardından gelen yorum sonrası ortalık adeta karıştı. Bu yorum beraberinde Candaş Tolga Işık'ın istifasını da getirdi. İşte detaylar...

Spor 29-09-23 08:26

Tuvaletini yapmak istedi! 82 yaşındaki adam tuvalet ararken eşek arılarının hedefi oldu

Tayland'ın Maha Sarakham eyaletine bağlı Isaan eyaletinde şok edici olay meydana geldi. 82 yaşındaki Sami Romyen isimli bir adam market alışverişi dönüşünde tuvalet ihtiyacı hissedince motosikletinden inerek kuytu bir köşeye gitmek istedi. Tuvaletini yapacağı sırada eşek arılarının hedefi olan ve birçok yeri ısırılan adam hayatını kaybetti.

Trend 22-08-23 13:48

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı kaç kaç bitti? Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı sonucu

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı canlı olarak ekrana geldi. Sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde (Rams Park Stadium) Slovenya ekibi konuk etti.Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı sonucu internette araştırılıyor. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı kaç kaç bitti?

Spor 16-08-23 00:01

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçının hakemi Marco Guida kimdir? Marco Guida nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçının hakemi Marco Guida vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde (Rams Park Stadium) Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçının hakemi Marco Guida kimdir? Marco Guida nereli ve kaç yaşında?

Spor 15-08-23 21:40

Dries Mertens'in gol sevincinin sırrı ortaya çıktı! Meğer Juan Mata ile...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Galatasaray ile Zalgiris karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Adını 3. ön eleme turuna yazdıran Galatasaray'da galibiyet golünü atan Dries Mertens'in sevincindeki sır ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 03-08-23 09:10

MAÇ SONUCU: Galatasaray, evinde sürprize izin vermedi! Aslan, Zalgiris'i eledi ve Şampiyonlar Ligi için bir adım daha attı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Galatasaray ile Zalgiris karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanan müsabakaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne olan ve birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna adını yazdırdı. İşte maçtan detaylar...

Spor 02-08-23 23:29

Galatasaray’ın kurucu başkanı Ali Sami Yen kabri başında anıldı

Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen, ölümünün 72. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Spor 29-07-23 13:25

Galatasaray, herkesi Rams Park'a çağırdı! Yeni transferler için imza şov ve taraftara açık antrenman...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında oynanacak olan Zalgiris maçı öncesi 30 Temmuz Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta imza şov ve taraftara açık antrenman gerçekleştirileceğini açıkladı.

Spor 28-07-23 21:51

Charlie Sheen'in kızı Onlyfans için müstehcen poz verince... Ünlü oyuncu çıldırdı

Ünlü oyuncular Denise Richards ve Charlie Sheen'in kızı Sami Sheen, popüler abonelik sitesi OnlyFans'te bir hesap açtı. Sami Sheen, OnlyFans için 'en riskli içeriği'nde meme uçlarını teşhir edince babası çileden çıktı.

Magazin 30-06-23 14:55

Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'den yönetime sürpriz Ali Sami Yen teklifi!

Galatasaray'ın eski Başkan Yardımcısı Dr. Rezan Epözdemir, NEF ile yapılan isim sponsorluğunun sona ermesi üzerine yönetime sürpriz bir teklifte bulundu. Epözdemir, NEF ile olan sözleşmeyi yüzde 30 artırarak, 3 yıl için 214 milyon 500 bin lira vermeyi teklif etti. Epözdemir’in tek şartı, stadın adının Ali Sami Yen olarak değiştirilmesi...

Spor 24-06-23 07:59

Eşini öldürüp Yunanistan’a kaçmıştı, yakalanan sanık hakkında karar açıklandı

Büyükçekmece’de eşi Derya Aslan’ı öldürüp firar eden ve ardından Yunanistan’da yakalanan Sami Aslan ile onu azmettirdiği iddia edilen babası Mehmet Sırrı Aslan’ın yargılandığı davada karar açıklandı.

Yurthaber 26-05-23 11:52

Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı! 'Fenerbahçeliyim ama...'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan ve nefes kesen müsabakada kazanan taraf, 1-0'lık skorla sarı - kırmızılılar oldu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Genç çalıştırıcı, Galatasaray'da teknik direktör olup olmayacağına dair gelen soruyu da cevapladı.

Spor 08-05-23 23:03

İnönü çiftçisine yüzde 70’i hibe ayçiçeği tohumu desteği

Gümüş, İnönü Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sami Yasin Uysal projede görevli il ve ilçe müdürlüğü personeli ve projeden faydalanan çiftçiler katıldı.

Yurthaber 27-04-23 14:53

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı saat kaçta? Galatasaray Fatih Karagümrük hangi kanalda?

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı ekrana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Maç, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynandı. Maçta hakem Volkan Bayarslan düdük çaldı. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Esat Sancaktar yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan oldu. Peki Galatasaray Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 23-04-23 22:04

Akşener hakkında bomba iddia! Kurucu kadrodaki isim tarih vererek açıkladı: Zararına satışlar yapıyor

Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından hemen hemen tüm partilerde üst düzey isimler istifa etti. Millet İttifakı'nda CHP'nin ortak listesine katılmayıp seçime kendi adaylarıyla girecek olan İYİ Parti'de de bu isimlerden biri, istifasından sonra AK Parti'ye katılan, Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli oldu. İYİ Parti'nin kurucularından Vedat Yenerer bu süreci değerlendirirken 14 Mayıs gecesi Akşener ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Haber 17-04-23 10:37

Memleket Partisi'nin Edirne'deki 3 milletvekili adayı istifa nedenlerini açıkladı! İtaat etmedim, itiraz ettim

Muharrem İnce'nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi'nin Edirne'den milletvekili adayı gösterdiği Oktay Bozkurt, Sami Çakırlar ve Şeydanur Akça geçtiğimiz günlerde adaylıktan çekildiklerini açıklamışlardı. Bir basın toplantısı düzenleyen Bozkurt, Çakırlar ve Akça, "Aday olmamamız da çekilmemiz de örgütümüzün isteğidir" açıklamasını yaptı. Dördüncü sıra adayı Şeydanur Akça ise "Sayın genel başkanımızın biz gençlere dediği gibi itaat etmedim, itiraz ettim" dedi.

Haber 16-04-23 20:24

Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye katıldı

İYİ Parti'den dikkat çeken bir istifa geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli, partisinden istifa kararı aldı. Özvarinli, istifası sonrası AK Parti'ye katıldı. Özvarinli'ye AK Parti rozetini, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Özhaseki taktı.

Haber 15-04-23 21:24

Memleket Partisi'nin Edirne'deki 3 milletvekili adayı istifa etti

Muharrem İnce'nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi'nin Edirne'den milletvekili adayı gösterdiği Oktay Bozkurt, Sami Çakırlar ve Şeydanur Akça istifa etti. İstifa dilekçelerini paylaşan 3 milletvekili adayı sıralamada adaletsizlik yapıldığını iddia etti.

Haber 12-04-23 23:57

Asurlular kimdir, neyi bulmuştur? Asurlular başkenti neresidir, Asurlular hakkında bilgiler nelerdir?

İlk Çağ’da pek çok uygarlık varlığını sürdürmüş ve önemli olaylara imza atmıştır. Tarihi açıdan büyük öneme sahip uygarlıklardan biri de Asurlulardır. Sami ırkına sahip Asurlular, sahip oldukları ticaret kolonileri sayesinde sınırlarını genişletmişlerdir. M.Ö. 2000’li yıllar M.Ö. 7. yy arası hüküm süren Asurlular, insanlığa pek çok katkıda bulunmuştur. Bu sayede özellikle tarih kitaplarında önemli bir yer tutarlar.

Egitim 10-04-23 14:34

MAÇ SONUCU: Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a hayat verdi! Sarı - kırmızılılar, Selçuk İnan'ın Kasımpaşa'sını devirdi ve rekor kırdı...

Son dakika haberleri: Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, teknik direktörlüğünü Selçuk İnan'ın yaptığı Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 90 dakika boyunca mücadele seviyesinin üst düzey olduğu maçta kazanan taraf Nicolo Zaniolo'nun golüyle Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılılar bu galibiyetle, Süper Lig'de üst üste en çok maç kazanan takım olma unvanını eline aldı.

Spor 11-03-23 21:04

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lider Galatasaray, Kasımpaşa ile kozlarını paylaşıyor!

Galatasaray ile Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaşacak. Lider Galatasaray, Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak edildi. Maçta, Hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Burak Şeker olacak. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 11-03-23 19:55

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE! Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Okan Buruk'un ilk 11'i...

Galatasaray Kasımpaşa maçı Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Lider konumda olan Sarı Kırmızılı ekipte Teknik Direktör Okan Buruk'un muhtemel 11'i merak konusu oldu. Maçta, Hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Burak Şeker olacak. Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle ekranı araştırılıyor. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-03-23 19:53

İbraniler uygarlığı tarihi nedir? İbraniler kimdir, özellikleri nelerdir?

Geçmişten günümüze pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Mezopotamya bu özelliği ile tarihte çok büyük bir öneme sahiptir. Medeniyet beşiği olarak bilinen Mezopotamya ve Suriye topraklarında İbraniler de yaşamıştır. İbraniler, Sami yani Arap asıllı bir uygarlıktır ve Yahudilerin atası olarak bilinir. İbraniler uygarlığı tarihi ve özellikleri nedir?

Egitim 03-03-23 17:39

Depremde onlarca kişiye mezar olmuştu! Arsa sahibinin ifadesi ortaya çıktı: Bizim hatamız...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında Hatay'da yıkılarak çok sayıda kişinin ölümüne neden olan Rende Sitesi'nin arsa sahibi Arif Sami Rende'nin ifadesi ortaya çıktı. Rende ifadesinde, "Biz oraya anaokulunu 5 sene evvel açtık. Deprem Hatay'ı yerle bir etmiştir. Bizim hatamız kesinlikle yoktur, kolon kesmedik. Kolon kesseydik zaten deprem öncesinde bina üzerimize düşerdi." dedi.

Haber 28-02-23 18:12

105 kişi hayatını kaybetmişti! Hatay'da çöken Rende Sitesi'nin sahibi 84 yaşındaki Arif Sami Rende tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 105 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki Farklı Yaşam Rende Sitesi'nin arsa sahibi Arif Sami Rende yaş haddi nedeniyle serbest bırakılmasının ardından yeniden gözaltına alındı. 84 yaşındaki Rende Eskişehir'de çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 25-02-23 00:42

8 mesajı hayatını kurtardı! Bir tek o gitti... 'O ana kadar enkazda mıyım öldüm mü kimse bilmiyordu'

Türkiye'yi yasa boğan, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından enkaz altından kurtarılan vatandaşlarla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Depremler 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Elbistan'da Mustafa Sami Şahin, herkesi umutlandıran bir mucizeyle 102 saat sonra ekipler tarafından enkaz altından kurtarıldı. Şahin'in kurtarılışındaki 8 detayı da dikkat çekti. Şahin'in Tekirdağ'daki kuzenine bilinçsizce attığı mesaj sayesinde kurtarıldığı öğrenildi.

Haber 11-02-23 09:47

MAÇ SONUCU: Galatasaray durdurulamıyor! Aslan, Trabzonspor'u geriden gelerek devirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Her iki takım taraftarları da soğuk havaya rağmen Nef Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada kazanan taraf Galatasaray oldu. 1-0'dan geri dönen sarı - kırmızılılar, galibiyet serisini 12 maça yükseltti. İşte maçtan detaylar...

Spor 05-02-23 21:08

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Halil Umut Meler'in takımı, hayatı ve biyografisi...

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Deneyimli hakem; Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak maçta düdük çakacak. 5 Şubat Pazar günü oynanacak maç için geri sayım sürerken birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Halil Umut Meler'in takımı...

Spor 04-02-23 10:27

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Okan Buruk ile Abdullah Avcı 15. kez rakip!

Galatasaray ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaşacak. Hava sıcaklıklarının maç günü 2 dereceye kadar düşmesi ve yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle önlem alındığı aktarıldı. Okan Buruk ile Abdullah Avcı 15. kez rakip oluyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Spor 04-02-23 10:18