Sampiyonlar Gibi Beslen Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda iğrenç görüntüler! Herkesin içinde mastürbasyon yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu, herkesin gözleri önünde mastürbasyon yaptı. Yolcu, daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yasak alanda sigarasını yaktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yolcu gözaltına alındı.

Haber 2024-04-23 11:59:24

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 2024-04-23 07:37:15

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 2024-04-23 07:18:16

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay sözler! ''Onun bunun çocukları...Kalabalıkta konuşanın tenhada affı olmazmış!''

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun maçın ardından yaptığı açıklamada, “Onların istediği gibi değil de bizim istediğimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Bülent Uygun'un bu sözlerden sonra kullandığı ifadeler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-04-22 23:34:38

Diğer Haber Etiketleri

İstanbul Havalimanı mastürbasyon sosyal medya fenomen ele söyledi survivor all star Aleyna Kalaycıoğlu da, erden fenerbahçe maçı maçın süper li Süper Lig Bülent Uygun Sivasspor Göz ishal alerji polen İzmir rehine karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Eda Erdem gergedan böceği Hakkari Yüksekova Aksaray köy Sebze Fiyatları Eskişehir Pazar milyoner abd youtube çocuğun survivor ihtar ne demek mkk mkk nedir mkk sicil no mkk sicil numarası nedir mkk sicil numarası öğrenme galatasaray Ümit Karan Fatih Terim İstanbul vapur düğün gelin damat yemek borusu çamaşır deterjanı Miss Turkey Berfu Yenenler Hazal Subaşı Pınar yaşında Metin Akpınar gecesi Tuba Büyüküstün deprem Tokat tiktok atan galatasaraylı Mehmet Yalçınkaya cinayet Bolu Ekrem İmamoğlu baba oldu Ferdi Özbeğen Uğur Dündar anne sütü boykot kafe restoran lokanta Çay tarif tarifi brownie tarifi naci görür 10 a milli takım real madrid Arda Güler son dakika transfer Taksici mon böbrek taşı balık Kur Korumalı Mevduat Yalova organ bağışı trafik kazası gelir idaresi başkanlığı Kira Gelir Vergisi Beyanname pişmanlık Müge Anlı Ümit Besen alara eo ilik vf diş kaşıyıcı sazan sarmalı dolandırıcı Kırıkkale estetik göğüs estetiği moda Modacı Ivana Sert Otomobil ikinci el araba ikinci el araba fiyatları kredi taşıt kredisi cansu Melisa Döngel Bakteri Afyonkarahisar Burcu Köksal pantolon kadın pantolon Model sevgilisi Selin Demiratar Ayşe Hatun Önal bozok Şebnem Bozoklu

Uzman isim uyardı: Alerjik çocuklar, polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı

Polenlerin ve alerjenlerin yoğun olduğu bir dönem olan ilkbahar, alerjik çocuklarda rahatsız edici semptomlara neden olabiliyor. Genellikle hapşırma, burun akıntısı, gözde sulanma, kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan alerjiyi önlemenin yolunun alerjenlerden kaçınmak olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Belgin Özbek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Kadin 22-04-24 15:51

Eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı! Saatlerce direndikten sonra kaçmaya çalıştı: Film gibi operasyonla yakalandı

İzmir'de ailesini rehin alan ve sabıkası kabarık olan Yılmaz Dai'nin polisten kaçma girişimine ait görüntüler ortaya çıktı. Film gibi operasyonda polisin apartman boşluğunda yakaladığı şüpheliyi kıskıvrak yakaladığı anlar yer aldı.

Haber 22-04-24 15:35

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari'de bulundu: Değeri tam 90 bin dolar!

Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen ve 90 bin dolar gibi değere sahip olan gergedan böceği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görüldü. Bir köy sakini böceği, ağaç keserken fark edip bulduğunu ifade etti.

Haber 22-04-24 13:26

Köyde tek başına! Hikayesi film gibi: 12 yıldır yalnız yaşıyor

Aksaray'da Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde yaşayanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşındı. Ancak evlerini terk etmek istemeyen Salman ailesi ise köylerinde kaldı. Çocukları evlendikten sonra köyü terk eden Selami Salman (68), eşinin de ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam ediyor. Salman, “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum. Eşimin mezarının dibinde yer ayırdım. Ölünce eşimin yanına gömsünler’’ dedi. İşte ilginç hikayenin detayları...

Haber 22-04-24 11:30

Fiyatlar yarıya düştü! 'Daha da düşüreceğiz' Dikkat çeken oranda indirim... 'Etiketler tam halkın istediği gibi'

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla kışın daha pahalıya satılan çoğu meyve ve sebze ürününün etiket fiyatlarında yarı yarıya indirim yapılırken, bu düşüşün ilerleyen günlerde devam edeceği öğrenildi. Pazarcılık yapan bir vatandaş "Etiketler tam halkın istediği gibi, şu anda herkes alabiliyor" derken pazardan alışveriş yapan bir vatandaş ise son günlerde pazardan memnun olduğunu ve fiyatlardaki düşüşü cebinde de hissettiğini dile getirdi.

Finans 22-04-24 10:54

Sıfırdan başlayarak 12 ayda 1 milyon dolar kazanmak için yola çıkmıştı! İşler istediği gibi gitmedi: Kazandığı para gündem oldu...

ABD'de Mike Black ismindeki bir milyoner, sıfırdan başlayarak bir yıl içerisinde 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia etmişti. Pandemi döneminde birçok kişinin depresyona girerek milyonlarca dolar kaybettiğini ve onlara umut olmak istediğini belirten Black, bu macerasını YouTube üzerinden yayınlamaya başladı. Fakat Black'in bu macerası hiç de istediği gibi gitmedi.

Haber 21-04-24 10:32

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

İhtarname nedir? İhtarname örneği

Her ülkede olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları da çeşitli haklara sahiptir. Bu haklarla vatandaşlar gerek kendilerini gerek sahip oldukları taşınır ya da taşınmaz varlıkları koruyabilir, çeşitli şartlara bağlı olarak sözleşmeler imzalayabilir ya da başka çeşitli işlemler yapabilirler. İhtarname adı verilen belge de bu haklardan biridir ve bazı şartlara bağlıdır.

Haber 20-04-24 22:30

MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası öğrenme

Yatırım işlemleri, borsa hareketleri, iş yerlerine ait olan payların senetleri gibi çeşitli finansal terimler, kurumlar ve kuruluşlar devlet takibinde resmî olarak kullanılır. Bunlardan biri de yine kanunlarca kabul edilen ve resmîyeti bulunan bir kısaltma olan MKK’dir. Peki MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası nasıl öğrenilir?

Haber 20-04-24 21:30

Ümit Karan'a canlı yayında Fatih Terim'in sesiyle telefon şakası! ''Allah belanı versin... Vallahi aklıma gelmişti!''

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Ümit Karan'a canlı yayında telefon şakası yapıldı. İsmail Baki, kendi sesini Fatih Terim gibi taklit ederek Ümit Karan ile birtakım sohbetler etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 20-04-24 19:41

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-24 18:37

Düğünde gelin ve damada pasta fırlatarak şaka yapmak istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir düğüne ait görüntülerde gelin ve damadın pasta kestiği anlarda davetlilerden biri şaka yapmak istedi. Ancak şakası istediği gibi gitmeyen davetli damadın sert bir tepkisiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 20-04-24 16:00

Uzman isimden kritik uyarı: Deterjanlardaki gizli tehlike! Deri yoluyla vücuda giriş yapıyor

Evlerde sıklıkla kullandığımız çamaşır ve bulaşık deterjanlarındaki risklere dikkati çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Deterjanların içinde bulunan kimyasallar, deri bariyerimizde bulunan proteinlerin düzenlenmesini bozduğu ve alerjik proteinlerin üretimini tetiklediği kanıtlanmıştır. Bu durum atopik dermatit, alerjik rinit gibi hastalıkların yanı sıra besin alerjilerinin gelişimine de zemin hazırlamaktadır” dedi.

Kadin 20-04-24 15:54

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-24 12:40

Tuba Büyüküstün davet tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Büyüküstün şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncuya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 20-04-24 09:57

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 20-04-24 07:53

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

Ortalığı kan gölüne çevirdi, kendini bakın nasıl savundu! 'Öldürme niyetim olsaydı...'

Bolu'da Kenan Ünen (50), miras anlaşmazlığı nedeniyle kayınbiraderinin oğlu Erhan Üreten’i (24) pompalı tüfekle öldürdü, kayınbiraderi Ekrem Üreten (46) ve küçük oğlu Ersan Üreten’i (23) de ağır yaraladı. Oğlunun öldürüldüğü olayı mahkemede anlatırken gözyaşlarına boğulan Ekrem Üreten, “Kaç kere ‘Yapmayın’ diye bağırdım ama ilk bana ateş etti” diye konuştu. Kenan Ünen ise “Öldürmek gibi niyetim yoktu. Öldürme niyetim olsaydı oğlumu konuşması için yanlarına göndermezdim” dedi. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 17:56

Haluk Bayraktar'ın sert sözlerine İmamoğlu'ndan 'akraba' yanıtı! Yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunuyorlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki polemik devam ediyor. İmamoğlu, Bayraktar'ın “Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” gibi sert ifadeler kullandığı açıklaması sorulduğunda "Ülkemizde bazen yetki verilmiş insanlardan daha fazla o yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunan insanlar var" diyerek tepki gösterdi.

Haber 19-04-24 17:06

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'nın Coachella tarzına yorum yağdı! Festival kıyafeti beğenilmedi: Anneanne eteği gibi

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Coachella'ya katıldı. Festival tarzını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan fenomen isim ikinci günde kombiniyle beklediği tepkiyi alamadı. Fenomen isim etekli kombini kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 19-04-24 15:22

Anne sütünün arkasındaki gerçeği paylaştı! İkisini de kendi sütü, ikisi de farklı renkte: Çilekli süt gibi

Yeni anne Jo Johnson Overby, pompalama seansı sırasında pembe renkli süt ürettiğinde duruma anlam veremediğini ve şaşırdığını söyledi. TikTok'ta yaşadığı deneyimi paylaşan anne, "Kimse bana bebeğimi emzirirken sütümün çeşitli renklerde geleceğini söylemedi" notunu ekledi.

Trend 19-04-24 14:05

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

Lezzeti damak çatlatıyor: Vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi! En pratik brownie nasıl yapılır?

Brownie büyük küçük herkesin damak zevkine hitap eden tatlılardan. Klasik brownie tariflerinin yanı sıra vişne gibi kırmızı orman meyveleri veya beyaz çikolata gibi lezzetlerle süslenmiş brownie tarifleri daha ön plana çıkıyor. Tam ölçülü brownie tarifi arayanlar için lezzetinden damak çatlatan vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi...

Yemek 19-04-24 10:01

Tokat beşik gibi! Peş peşe artçılar meydana geldi, Naci Görür'den uyarı: 'Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı'

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremin ardından uzman isimler açıklama yaparken, bölgede artçı depremler devam ediyor. 4.4 büyüklüğündeki artçı depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı" açıklamasını yaptı.

Haber 18-04-24 22:53

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 20:11

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum'da da hissedildi: Bölge beşik gibi, çok sayıda artçı meydana geldi: Tokat ve Yozgat'ta eğitime ara verildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Tokat'ta akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Samsun, Sivas, Kayseri, Çorum gibi çevre illerde de hissedildi. Bölgede çok sayıda artçı meydana gelirken Bakan Koca depremde bir kişinin etkilendiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, "Tokat'ta 191, Yozgat'ta 7 bina hasar gördü" dedi. Ayrıca Tokat'ın genelinde ve Yozgat'ın 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Haber 18-04-24 18:18

Taksici cinayeti araç kamerasında! Öldürüp araçtan atmıştı, film gibi operasyonla yakalanmış... O anlar kamerada

İstanbul'daki taksici cinayeti dehşete düşürdü. Sarıyer'de aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen ve cansız bedeni yol kenarına atılan taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı yakalandı. İran uyruklu Y.B.G.'nin gasp ettiği taksiyle trafikte ilerlerken sivil polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Film gibi operasyon ise saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan cinayet anının da araç içi kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Haber 18-04-24 16:04

O balığın kafasından çıkarılıyor! Böbrek taşı düşürdüğüne inanılıyor... Tanesi 30 TL

Böbrek taşı olan hastalar, şiddetli ağrı gibi nedenlerle ciddi problemler yaşayabiliyor. Bu sebeple de böbrek taşını düşürebilecek pek çok farklı formülü denemeye çalışabiliyorlar. Sinop’ta da balığın kafasından çıkarılan 'eşkina' taşının böbrek taşı düşürdüğüne inanılıyor. ’Eşkina’ taşının tanesi 30 TL’den alıcı buluyor.

Kadin 18-04-24 15:13

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 18-04-24 15:12

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 18-04-24 13:59

'Pişmanım' diyene vergi cezası yok! Bakan Şimşek duyurdu: '400 binden fazla kişi tespit ettik...'

Gelir İdaresi Başkanlığı, 362 bin mükellefin beyanname vermediğini tespit etti. Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için cezadan önce son bir şans daha kapıyı çaldı. Vergi daireleri işlemlere başlamadan beyanname verirseniz cezasız verginizi ödeyebilirsiniz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" diyerek vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Finans 18-04-24 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

Bebeğinizin diş çıkarma sürecini kolaylaştıracak en iyi diş kaşıyıcılar ve kullanım tavsiyeleri

Diş kaşıyıcıları, bebeklerin diş çıkarma dönemini daha rahat geçirmelerini ve yaşadıkları problemleri hafifletmeyi sağladığı gibi bebeklerin el ve ağız koordinasyonlarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Bunun için bebeklerin farklı yaş ve gelişim seviyelerine uygun diş kaşıyıcılarından oluşan bir liste oluşturduk. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlamak için farklı dokulardaki ve şekillerdeki diş kaşıyıcılarını seçtiğimiz listeye gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 13:20

İşte sazan sarmalı tam da bu! Parayı bile göndermişti ama son hamlesiyle 190 binini kurtardı

Dolandırıcılar, 'sazan sarmalı' yöntemiyle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Kırıkkale'de yaşanan son örnek alış satış yaparken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkasının aracını kendinin gibi gösterip satmaya çalışan dolandırıcı, alıcının kendisine gönderilen evrağı bankaya göstermesiyle amacına ulaşamadı. Dolandırıcı şimdi her yerde aranıyor. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 13:06

Başarısız göğüs estetiği kabusu yaşattı! 'Göğüs uçlarım ölüyor' diyerek yardım istedi... Aylardır kapanmayan yaralarıyla: 'Cinayet mahalli gibi görüyor'

22 yaşındaki model Chloe Rose, göğüslerini dikleştirmek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ama ameliyat korkunç bir şekilde sonuçlandı. Başarısız bir göğüs estetiği için 2.800 sterlin (yaklaşık 113 bin 570 TL) harcadıktan sonra ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Rose, aylardır göğsünde açık yaralar olduğunu ifade etti.

Trend 18-04-24 11:49

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 18-04-24 08:41

İkinci el araba satışlarında yaprak kımıldamıyor! Galericilerin ‘kredi’ isyanı: 90 günü buldu…

Konut satışlarında olduğu gibi, yüksek faiz oranları otomobil sektörünün de belini büktü. Özellikle ikinci el araba piyasasında adeta yaprak kımıldamıyor. Galericiler dört gözle araç kredisi için düzenleme bekliyor. Taşıt kredilerinde vade sayısı ya da faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmeleri için gün sayılıyor. İşte ikinci el araç piyasasındaki son durum…

Finans 18-04-24 08:20

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 08:13

Aman dikkat: Ölümcül bakteri uyarısı! Vampir gibi insan kanından besleniyor

ABD merkezli yapılan bir araştırma, "bakteriyel vampirizm" adı altında bazı ölümcül bakterilerin insan kanından beslendiği sonucuna ulaştı.

Haber 17-04-24 23:53

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 19:14

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 17-04-24 16:38

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 15:22