Samsun Buyuksehir Belediye Baskanligi Haberleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Doğan, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Halit Doğan, "Bugün itibarıyla seçim bitmiştir, bundan sonra hizmet zamanıdır." dedi.

Yurthaber 2024-04-01 08:31:38

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel program

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediyede çalışan kadın personeller ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Haber 2024-03-08 11:40:47

Son dakika | İstanbul'da Murat Kurum, Eskişehir'de Nebi Hatipoğlu... Erdoğan hepsinin elini havaya kaldırdı, seçim yarışını böyle başlattı! AK Parti'nin 26 ildeki merakla beklenen belediye başkan adayları

Son dakika haberi: AK Parti'de İstanbul dahil 11 büyükşehir ve 15 ilin belediye başkan adayı isim isim belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Hazırız Kararlıyız" sloganıyla yapılan törende AK Parti'nin 26 ildeki belediye başkan adayları belli oldu. İşte AK Parti'nin İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Muğla, Aydın, Bursa, Balıkesir, Samsun, Erzurum, Denizli, Ordu adayları ve il il diğer illerdeki belediye başkan adayları...

Haber 2024-01-07 14:05:29

Son dakika: CHP'nin 126 belediye başkan adayı daha belli oldu! Çanakkale'de Muharrem Erkek sürprizi

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP yönetimi 126 başkan adayını daha açıklarken, 35 seçim çevresinde ise ön seçim kararı aldı. CHP'nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cevat Öncü oldu. İşte CHP'nin 126 belediye başkan adayının listesi...

Haber 2023-12-21 22:29:05

Terme Çayı, sel ve taşkınları önlemek için ıslah edilecek

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sel ve taşkınları önlemek için Terme Çayı'nın DSİ Samsun 7. Bölge Müdürlüğünce ıslah edileceğini belirtti.

Yurthaber 03-10-23 07:52

Samsun’da karavan turizmi gelişiyor

Samsun’da karavan park sayısını 3’e yükselttiklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun artık karavan tatili yapmak isteyenlerin de gözde şehri” dedi.

Yurthaber 10-08-23 14:48

Samsun meclisi 44 maddeyi karara bağladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi 44 gündem maddesini karara bağladı.

Yurthaber 16-05-23 15:42

‘Sümbül Konağı’ Samsun’a renk katacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Saathane Meydanı’nın tarihi kimliğine uygun olarak inşa edilen ‘Sümbül Konağı’nın şehre renk katacağını söyledi.

Yurthaber 16-03-23 14:07

’Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi’ genişliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ASELSAN ile yürüttükleri ve Türkiye’de ilk olan ’Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi’ni şehrin geneline yayacaklarını açıkladı.

Yurthaber 06-03-23 10:18

Samsun Büyükşehir Belediyesi 3,5 yılda 293 mahallenin su sorununu çözdü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: -"Biz göreve geldiğimizde 425 mahallenin içme suyu problemi vardı. 293 mahallede bu sorunu ortadan kaldırdık. Kalan 132 mahallemizin de su sorununu en kısa sürede çözeceğiz"

Yurthaber 09-10-22 12:17

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri'ne 8 ayda 37 bin ziyaretçi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: -"Atlara dokunmayan hiçbir çocuğumuz ve gencimizin kalmaması için binicilik deneyimi yaşatıyoruz"

Yurthaber 12-09-22 17:06

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir TEKNOFEST KARADENİZ'İ değerlendirdi:

"Altı gün boyunca coşku hiç dinmedi. İnsanlarda müthiş bir heyecan vardı"

Yurthaber 05-09-22 16:40

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, TEKNOFEST hazırlıklarını değerlendirdi:

"TEKNOFEST şehrin ruhuna büyük katkı sağlayacaktır. Zaman yaklaştıkça hepimizi daha da büyük heyecan sarmaya başladı"

Yurthaber 24-08-22 16:14

15 dakikada şarj olan yerli elektrikli otobüsler yollara çıkmak için gün sayıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımada tasarruf sağlamak ve karbon emisyonunu düşürmek için ürettirdiği 15 dakikada şarj olabilen yerli elektrikli otobüsler, TEKNOFEST'te yolcu taşımaya başlayacak - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'mızın desteğiyle, ASELSAN öncülüğünde, TEMSAN'ın üreticiliğinde bu projeyi hayata geçirmiş olduk" - "Türkiye'de ilk kez yerli ultra şarj sistemine sahip lityum pilli elektrikli otobüsler Samsun'da kullanılacak"

Yurthaber 19-08-22 11:04

Samsun TEKNOFEST'te 2 milyon ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Uluslararası katılımın olacağı bu büyük etkinliğin her yönüyle şehrimize yakışır bir şekilde, kusursuzca gerçekleştirilebilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz"

Yurthaber 14-08-22 13:46

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi! Başkan 'bir süreliğine' görevinden ayrıldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in, sağlık sorunları nedeniyle bir süre Ankara'da bulunacağı, yerine Nihat Soğuk'un vekalet edeceği bildirildi.

Haber 21-07-22 12:53

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Nihat Soğuk vekalet edecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Nihat Soğuk vekalet edecek

Yurthaber 21-07-22 10:24

Google'ın hatası Samsun'u birbirine kattı! Belediye de isyan etti: Böyle bir şey olabilir mi?

Tüm dünyada 7'den 70'e neredeyse herkesin kullandığı arama motoru Google öyle bir hataya imza attı ki Samsun'da ortalık karıştı. Firmanın Haritalar uygulamasında meydana gelen hata nedeniyle kentte vatandaşlar şaşkına döndü. Konunun Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne taşınması üzerine belediyeden de "Böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde tepki gelirken hatanın düzeltilmesi için gerekli yerlere ulaşıldığı bildirildi.

Haber 21-06-22 14:52

Samsun'da Onur Anıtı’nın güvenliği için Atatürk Parkı'na araç giremeyecek

Samsun'da Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik saldırının ardından kentteki önemli eserler için ek tedbirler alınıyor. Valilik, emniyet ve belediyelerin ortak çalışması ile çevre düzenlemeleri yeniden yapılacak, eserlerin bulunduğu alanlara araç girişi engellenecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Şehrimizdeki önemli eserler için güvenlik noktasında daha iyi neler yapılabilir, bunları tespit ediyoruz" dedi. İşte detaylar

Haber 15-02-22 10:10

Samsun Büyükşehir Belediyesi geçen yıl 78 milyon 264 bin 567 metreküp atık su arıttı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Tek damla atık suyu bile arıtmadan denize asla bırakmıyoruz"

Yurthaber 14-02-22 16:53

Kedi Mayıs Başkan Demir'e mesai arkadaşlığı yapıyor

"Mayıs"ı Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezinden sahiplenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Kediyi sevmeye başladığında bütün ortamdan alıp seni kendine doğru çekiyor. Mayıs artık oldu buralı, burası artık onun evi"

Yurthaber 21-01-22 11:13

Samsun Büyükşehir Belediyesinden vatandaşlara psikososyal destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Aile Danışma ve Eğitim Merkezimiz, çok sayıda ailemizin dağılmasını önledi"

Yurthaber 02-01-22 16:20

Samsun Valisi Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Demir'den Gaziantep Valisi Güle ziyaret

Samsun Valisi Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Demir'den Gaziantep Valisi Güle ziyaret

Yurthaber 11-11-21 18:04

Sinop, Samsun ve Kastamonu'da sel! Risk sürüyor

Sinop, Samsun ve Kastamonu adeta sele teslim oldu. İçişleri'nden yapılan açıklamada, "Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta risk sürüyor. Vatandaşlar güvenli bölgelerden ayrılmasın" denildi. Kastamonu'da Bozkurt Belediye Başkanı Yanık, "İlçemiz tarihte böyle felaket görmedi. Tarifsiz bir şekilde ilçemizin yok oluşunu seyrediyoruz. İş makineleriyle bir şey yapma şansı sıfır." dedi. Ayrıca 13 yaşındaki kız çocuğu babasının yanında sele kapıldı. Kastamonu ve Sinop'ta selde mahsur kalan 53 kişi kurtarıldı.

Haber 11-08-21 10:21

Samsun Terme'de köprüler araç ve yaya trafiğine kapatıldı! Sel anonsları yapılıyor

Samsun Terme'de etkili olan sağanak nedeniyle Terme Çayı’nın debisi yükseldi, taşma noktasına geldi. Güvenlik gerekçesiyle çay üzerindeki köprüler, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Belediye hoparlörlerinden olası sel ve taşkınlara karşı uyarı anonsları yapılıyor.

Haber 09-08-21 15:55

Samsun'da okuyan Paraguaylı öğrenci ülkesinde Türkiye'yi tanıtıyor

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Gregorio Ramon Ayala: - "Paraguay'da 4-5 farklı kanalda röportajım çıktı. Samsun'un özellikleri hakkında konuştum. TV'de çalışmak benim için büyük fırsattı. Samsun ve Türkiye'yi ülkeme tanıtmam için bana yardımcı oldu" - "Burada sokaklarda köpeklere çok iyi bakıldığını gördüm. Aşı yapıyorlar, yemek veriyorlar. Belediye hayvanlara dikkat ediyor. Bu da çok ilgimi çekti" - "Kültürel anlamda sen yaşamıyorsan bilemezsin. Türkiye'de bunları yaşayacaksın, memnun kalacaksın. Herkesi Türkiye'ye gelmeleri için davet ediyorum"

Yurthaber 16-07-21 11:50

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde ziyaretçiler elektrikli araçlarla çevre dostu gezinti yaptı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Emisyonu yüksek ve gürültülü motorlu araçların deltaya girmesini yasaklamıştık. Çünkü doğal, biyolojik ve ekolojik yaşamın hakim olduğu deltamızda yaban hayatı sürdüren hayvanlar olumsuz etkileniyor, hatta zarar görüyordu. Bunun önüne geçtik"

Yurthaber 21-06-21 17:33

ASELSAN'ın pillerini üreteceği elektrikli otobüsler ulaşım maliyetini düşürürken konforu artıracak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Türkiye'de lityum pilli otobüs ilk olacak. ASELSAN, lityum pil noktasında ciddi yatırımla dünyada ön plana çıkacak. Başka bir özelliği ise tamamen çevreye duyarlı" - "Fosil yakıta göre 6'da 1'e mal oluyor. Raylı sisteme göre 10'da 1 işletme maliyeti söz konusu"

Yurthaber 12-06-21 11:08

Samsun'da tarih öncesinden izler taşıyan basamaklı tünel ile mağara turizme kazandırılacak

Bafra ilçesinde, Tunç Devri'nde kullanıldığı değerlendirilen, kayalara oyulmuş, içinde basamakları bulunan tünel ile Paleolitik Dönem'den izler taşıyan Hayat Kaya Mağarası, Büyükşehir Belediyesince aydınlatılarak ziyarete açılacak - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Burada bilimsel çalışmaları teşvik ediyoruz. Burası Samsun tarihi açısından da önemlidir"

Yurthaber 30-04-21 11:06

Başkan Demir: 1 milyon 350 bin insanımıza hizmet etmek için görevdeyiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sadece Samsun merkeze değil, 17 ilçenin tamamına hizmet götürüyoruz.

Yurthaber 05-04-21 14:52

Nisanur Erbil eskrimde dünya ikincisi oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mısır’da yapılan Gençler-Yıldızlar Dünya Şampiyonası Genç Kadın Kılıç kategorisinde dünya ikincisi olan eskrim sporcusu Nisanur Erbil’i tebrik etti.

Spor 04-04-21 16:55

Başkan Demir, başkanlarla bir araya geldi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı istişare toplantısında ortak akıl ve birliktelik vurgusu yaptı.Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı yaptı.

Yurthaber 04-04-21 16:46

Şehri nakış gibi işleyen tesis

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, dağlardan çıkarılan tonlarca ağırlıktaki dev kayaların işlenerek sanat eseri ve şehir mobilyasına dönüştürüldüğü Doğal Taş Elemanları Üretim Tesisi’ni ziyaret etti.Sarıışık Mahallesi Adalar mevkiinde 20 bin metrekarelik arazi üzerinde faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi’ne ait Doğal Taş Elemanları Üretim Tesisi hem şehrin doğal parke ile dekoratif taş ihtiyacını karşılıyor hem de istihdam ve tasarruf sağlıyor.Yurt içi pazarının ardından ihracata da başlayan tesisi ziyaret ederek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Şehrin her noktasında mümkün olduğunca kendi üretimimiz olan malzemeleri kullanarak belediyemizin bütçesine büyük katkı sağlıyoruz" dedi.Büyük bir sanat atölyesine dönüşen tesiste, günden güne gelişerek farklı tasarımlarla ürün çeşitliliğinin arttırıldığına dikkat çeken Başkan Demir, yılda 25 bin ton kayanın işlenerek taş esere dönüştürüldüğünü belirterek, "2020 yılında 16 milyon lira ciro elde ettik.

Yurthaber 01-04-21 15:53

Demir: Alışverişimi yerel esnaftan yapıyorum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, evine dönerken mutfak alışverişini yaptı.

Yurthaber 31-03-21 14:17

Başkan Sülük’ten Mehmetçik Vakfı’na destek

Türkiye Mehmetçik Vakfı Samsun Bölge Müdürü Rahmi Kabakçı, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret etti.Başkan Ali Sülük’e Mahmetçik Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Kabakçı, daha sonra teşekkür plaketi takdim etti.Mehmetçiklerin emanetlerine sahip çıkan, Türkiye Mehmetçik Vakfı’nın önemli bir kurum olduğunu dile getiren Başkan Sülük, “Vakfımızın her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Yurthaber 30-03-21 16:33

Bafra Orta Ölçekli Sanayi Sitesi 1. etap başvuruları başladı

Samsun Bafra Belediye tarafından ilçeye kazandırılmasında yoğun çaba gösterilen Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi’nde 1.

Yurthaber 26-03-21 17:01

Başkan Demir’den başarılı öğrencilere sürpriz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, üniversite sınavında ilk bine giren ve okullarını birincilikle bitiren öğrencilere hediye göndererek sürpriz yaptı.

Yurthaber 25-03-21 13:50

Havza-Vezirköprü karayolu ve Bekdiğin OSB görüşüldü

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun heyeti olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Havza-Vezirköprü karayolu ile Bekdiğin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) demiryolu bağlantısı konularını görüştüklerini söyledi.AK Parti 7.

Yurthaber 24-03-21 13:45

Başkan Demir: “Alt yapıya 1,5 milyar TL yatırım yapacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bugüne kadar alt yapıya 456 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Önümüzdeki 3 yılda da ilçeler dahil şehrin tüm su temini ve kullanımına ilişkin problemlerini çözüme kavuşturmak için 1.5 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz” dedi.Samsun’u her alanda yarınlara taşımak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ’gönül belediyeciliği’ hizmet anlayışı ile yürüttüğü proje ve çalışmalarla gönüllere girmeyi hedeflediklerini dile getirdi.Alt yapı noktasında şehrin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Mustafa Demir, geride bıraktıkları iki yıllık dönemde, 1073 kilometre içme suyu hattı, 153 kilometre kanalizasyon hattı ve 2 kilometre uzunluğunda 5 adet derede ıslah çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yurthaber 23-03-21 17:15

Başkan Demir : “Samsun’a hizmet etme sevdamız var”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tek arzumuz var.

Yurthaber 21-03-21 17:56

Başkan Demirtaş’tan Mehmetçiklere jest

İlkadım Belediyesi, ilçede vatani görevi tamamlayarak evlerine dönecek olan kınalı kuzulara ücretsiz ulaşım desteği sağladı.İlkadım Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Samsun Sahra Sıhhiye Eğitim Merkez Komutanlığı bağlı General Şükrü Naili Gökberk Kışlası’nda vatani görevlerini tamamlayan 250 er ve erbaşın havalimanına ulaşım için tüm otobüsleri seferber etti.İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatı sonrası sabahın erken saatlerinden General Şükrü Naili Gökberk Kışlası’na giriş yapan İlkadım Belediyesi hizmet otobüslerini askerler sevinçle karşıladı.

Yurthaber 20-03-21 17:35

Başkan Özdemir: “İlçemiz adına önemli kazanımların olduğu bir ziyaret gerçekleştirdik”

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ankara’da ilçe adına önemli kazanımların olduğu bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile diğer ilçe belediye başkanları, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’yı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Yurthaber 19-03-21 10:20

Başkan Özdemir: “İlçemiz adına önemli kazanımların olduğu bir ziyaret gerçekleştirdik”

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ankara’da ilçe adına önemli kazanımların olduğu bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile diğer ilçe belediye başkanları, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’yı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Yurthaber 19-03-21 10:20

Samsun Büyükşehir Belediyesinin dijital dergisi Samsun E-Dergi yayın hayatına başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Dergimiz üç ayda bir çıkacak. Dergimize sadece Samsun'dan değil dünyanın her yerinden ulaşılabilecek. Bu sadece belediyenin bir yayın organı değil, herkesin, hepimizin. Her türlü eleştiri ve katkıya açığız"

Yurthaber 18-03-21 14:43

Özdemir: “Kırsal kalkınmayı destekliyoruz”

Havza Belediye Başkanı Özdemir, “Havza Belediyesi olarak ilçemizdeki kırsal kalkınmayı desteklemek için ilgili kurumlarımız ile iş birliğine önem veriyoruz” dedi.Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörü Dr.

Yurthaber 16-03-21 12:16

Başkan Demir: Lütfen tedbiri elden bırakmayalım”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumartesi günü esnaf ziyareti yaparak sorunlarını dinleyip ‘hayırlı işler’ diledi.Cumartesi gününü Samsun’da yapılan projeleri inceleyerek ve esnafı ziyaret ederek geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilk olarak yapımı devam eden Subaşı Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Mekanik Otopark çalışmalarını yerinde takip etti.

Yurthaber 14-03-21 14:03

Başkan Demir: “İlçelerimizle müşterek çalışmalar yapacağız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tüm ilçe belediyeleriyle müşterek çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Her alanda 7’den 70’e her insanımıza mesafe kat ettirecek projeleri hayata geçireceğiz” dedi.Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı kapanışı bugün Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Yurthaber 12-03-21 17:50

Demirtaş: “Samsun’umuzu kırmızıdan maviye çevirmenin gayreti içinde olmalıyız”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Samsun’umuzu kırmızıdan maviye çevirmenin gayreti içinde olmalıyız” dedi.Başkan Necattin Demirtaş, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 12-03-21 16:46

Makamda bir kedi: ’Mayıs’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye bünyesinde hizmet veren Kedi Kasabası sakinlerinden yavru bir kediyi sahiplendi.

Yurthaber 12-03-21 15:10