Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Ahmet Yavuz Haberleri

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 2024-04-12 11:49:24

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına flaş gelişme! 11 kişilik yeni bilirkişi görevlendirildi

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişilik yeni bilirkişi ekibi görevlendirildi. Yazıcıoğlu ailesin avukatlarından Kemal Yavuz, ileriki aylarda davada önemli gelişmeler olacağı beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Haber 2024-02-21 18:22:52

CHP'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti. CHP'den yapılan açıklamada, Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar'ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği belirtildi. Esenyurt'ta Prof. Dr. Ahmet Özer'in, Güngören de ise Yüksel Yalçın'ın Özgür Özel tarafından aday olarak atandığı bildirildi.

Haber 2024-02-19 20:38:05

İstanbul'dan göçün sebebi deprem mi? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 'Buralar güvenli' diyerek 24 ili sıradı: İstanbul için sözleri korkuttu

İstanbul'da cumhuriyet tarihinde ikinci kez nüfusta azalma yaşandı. Bazı uzmanlara göre bu azalmanın birinci sebebi ise deprem... Konuyla ilgili açıklamada bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'dan göç edenlerin doğru yerleşim bölgelerini seçmediğini söyledi. Dikkat çeken uyarılarda bulunan Ercan 24 ili işaret etti. Ercan, olası İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeleri de sıralayarak, "Buralarda çaresizler oturuyor" dedi.

Haber 2024-02-12 17:04:22

Son dakika: CHP'nin 126 belediye başkan adayı daha belli oldu! Çanakkale'de Muharrem Erkek sürprizi

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP yönetimi 126 başkan adayını daha açıklarken, 35 seçim çevresinde ise ön seçim kararı aldı. CHP'nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cevat Öncü oldu. İşte CHP'nin 126 belediye başkan adayının listesi...

Haber 21-12-23 22:29

Atatürk'e büyük saygısızlık sonrası ters kelepçeyle gözaltına alındı! Camide imam dua edince hakaret etmişti... Sosyal medyada tepki çeken görüntüler

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yılında Gayrettepe'de Cuma namazı sırasında, Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden Ahmet Bostancı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bostancı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bostancı'nın ters kelepçe ile gözaltına alındığı görüldü.

Haber 11-11-23 11:22

İki aile arasında arazi çatışması: 2 ölü, çok sayıda yaralı var

Antalya’nın Serik ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada Ahmet ve Şerife Yavuz çifti hayatını kaybetti, kavgayı ayırmaya çalışan 2 jandarma personelinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Haber 12-10-23 22:20

794 yıllık Selçuklu eserindeki kadın ve erkek motifinin sırrı çözüldü! Yaptıranların birbirine sevgisini anlatıyor

Sivas'ın Mengücek Beyliği döneminde Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek tarafından yaptırılan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın taç kapısındaki erkek ve kadın motiflerinin sırrı 794 yıl sonra çözüldü. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk Dünyası ve Ortaçağ Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Eser kadın ve erkek motiflerinin Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek'in birbirlerine duydukları sevgi nedeniyle kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Trend 07-10-23 11:05

Van Gölü’nde ortaya çıktı! Boyları 2 metreyi buluyor: Çevre köylerden insanlar buraya gelip...

Küresel iklim değişikliğinin etkisiyle büyük ölçüde su kaybının yaşandığı Van Gölü’nde, erken Cumhuriyet döneminde taşımacılık için kullanılan ahşap iskelenin kazıkları ortaya çıktı. İskelenin 2 metreyi bulan ahşap fore kazıkları su yüzeyine çıkarken, Ahmet Çıkla isimli balıkçı ise "Bütün çevre köylerden insanlar buraya gelip gemilerle şehir merkezine gidiyormuş. O dönemlerde burası çok işlek bir noktaymış." diye konuştu.

Haber 16-08-23 11:26

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye dolandırıcılık şoku! Aralarında şirketin genel müdürü de var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de ortakları arasında bulunduğu demir çelik firması, çalışanları tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yapılan operasyonda şirketin genel müdürünün de aralarında olduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 14-08-23 14:11

Sinop Üniversitesi’nde “kişiye özel öğretim üyesi ilanı” iddiası

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinden (OMÜ) cumhuriyet tarihi alanında doktora mezunu olan bir akademisyen, 12 Haziran tarihinde alım ilanı verilen Sinop Üniversitesi’nin cumhuriyet tarihi kadrosunun "kişiye özel düzenlendiğini" ve usulsüzlük yapıldığını iddia ederek Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayette bulundu.

Yurthaber 21-06-23 12:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu afişleri yakmıştı! Gözaltına alındı

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu afişler, bir kişi tarafından yakıldı. Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 27-05-23 13:00

Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine gönderme! Selo'ya özgürlük isteyenlerin maskesini 14 Mayıs'ta hep beraber indireceğiz

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine göndermede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz. Samsun'da vatan millet deyip Van'da Selo'ya özgürlük isteyenlerin maskesini 14 Mayıs'ta hep beraber indireceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-23 18:20

85 sanığın yargılandığı davada tek tutuklu sanıktı! Emre Olur tahliye edildi

Sedat Peker Suç Örgütü'ne ilişkin 85 sanığın yargılandığı davanın tek tutuklu sanığı Ahmet Emre Olur tahliye edildi. Tahliye sonrasında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti. 

Haber 28-04-23 23:19

Telefondaki sese inandı, hayatının şokunu yaşadı! Profesör, sahte MİT'çilere 1979 cumhuriyet altını ile 400 bin euro kaptırdı

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Prof. Dr. Ahmet T.'yi (77) telefonla arayarak kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şüpheliler, emekli öğretim görevlisine hayatının şokunu yaşattı. Dolandırıcılar, “Bankalar içindeki köstebekleri yakalamamız için bize yardım etmeniz gerekiyor” diyerek ikna ettikleri Ahmet T.'nin bankada bulunan 1979 adet cumhuriyet altını ile 400 bin euro'sunu aldı. Olayla ilgili 1'i kadın 6 kişi tutuklanırken, altın ve dövizlere ulaşılamadı.

Haber 27-04-23 12:38

18 yaşındaki Zehra'nın cesedi çalıştığı eğlence mekanının havuzunda bulunmuştu! Yardım aldıkları kişi...

24 Temmuz'da Muğla'da öldürülen 18 yaşındaki Zehra Bayır'ın cesedi çalıştığı eğlence mekanının havuzunda bulunmuştu. İşletmenin ortakları İlimder İlter ve Ömer İlter olay sonrasında tutuklanmıştı. Soruşturma devam ederken şüphelilerin Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli zabıt katibi Ahmet G.'den nasıl ifade vermeleri konusunda yardım aldığı öğrenildi. Tutuksuz yargılanan Ahmet G.'nin 15 yıla kadar hapsi istendi.

Haber 17-04-23 18:30

Evlat vahşeti! Annesini katletti, babasını ağır yaraladı

Erzurum'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Birlikte yaşadığı ailesiyle tartışan Ahmet Yavuz Köşebent (25), annesini öldürdü, babasını ağır yaraladı. Yaralı halde evden kaçan baba, karşı komşusunun evine sığınarak kurtuldu. Köşebent ise, yaralı olarak yakalanıp hastaneye kaldırıldı. İşte olayın detayları...

Haber 13-04-23 14:59

YSK Başkanı Ahmet Yener ve üyeleri hakkındaki sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ile üyeleri hedef gösterici, hakaret ve tehdit içerikli sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 03-04-23 15:26
YSK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 10. Cumhurbaşkanı Sezer ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile görüştü.

Yurthaber 30-03-23 15:36

Türkiye'nin otomobili Togg, Samsun'da görücüye çıktı! Vatandaşlar sıraya girdi

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda görücüye çıktı. Togg'u incelemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber 25-03-23 15:56

Gram altın tahmini için 3 analist rakam verdi: 3 ay süre var: 1.250 – 1.500 TL arasında yol alacak… (Gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar?)

Canlı altın fiyatları yatırımcıların radarında. Cuma günü ABD’den gelen veriler ile yükselişe geçen gram altın fiyatı bu sabah da yukarı yönlü hamlesine devam etti. Alış-satış grafiği hareketli bir seyir izlerken Kapalıçarşı’da en çok çeyrek altın, gram, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı ile ‘düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusu merak ediliyor. Piyasa uzmanları İslam Memiş ve Mehmet Ali Yıldırımtürk ile Ahmet Deniz Yağbasan bu sorunun cevabını rakam vererek yanıtladı...

Finans 13-03-23 08:16

Davutoğlu 'altılı masa' ziyaretlerine başladı: İlk görüşme Kılıçdaroğlu'yla

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Haber 02-01-23 14:17

169 kişiye dava açıldı! Birçok ünlü ismin adı geçiyor... Necati Şaşmaz'ın üzerinde baskı kurmak için...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik İlyas Saral ve Erdal Acar'ın da aralarında bulunduğu 169 sanık hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı'nın babası Ahmet Kaşıkçı'nın, kızı boşanma aşamasındayken örgüt lideri İlyas Saral ile Şaşmaz üzerinde baskı kurması ve sorunları çözmesi için görüştüğü bilgisi de yer aldı.

Haber 09-11-22 22:34

Terme’de 2023 metrelik Cumhuriyet koşusu

Samsun Terme’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Koşuyoruz’ sloganıyla 2023 metrelik Cumhuriyet Koşusu gerçekleştirildi.

Haber 29-10-22 14:24

GTB başkanları Cumhuriyet Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. GTB başkanları kutlama mesajında; Cumhuriyetin bir ulusun vatan ve bayrak uğruna yedi düvele karşı verdiği kahramanlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu ifade etti.

Haber 28-10-22 13:32

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Binali Yıldırım'ın trafik kazası, faiz kararı, kimyasal silah iddialarına yanıt, Liz Truss'ın istifası...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Binali Yıldırım'ın trafik kazası, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararı, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den istifası, İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifası, eski futbolcu Zafer Biryol'un yakalanması...

Haber 20-10-22 18:35

Ahmet Taner Kışlalı suikastının üzerinden 23 yıl geçti

Siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Kışlalı, 21 Ekim 1999'da otomobiline bırakılan bombanın patlatılması sonucu hayatını kaybetti - Vefatına kadar Cumhuriyet gazetesinde yazmayı ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde ders vermeyi sürdüren Kışlalı, ölümünden sonra 1999 Sertel Demokrasi Ödülü'ne layık görüldü

Yurthaber 20-10-22 11:11

'Çayır tırtılı' paniği İstanbul'a da sıçradı! 4 ilçede görüldü: 30 yıl sonra ilk kez...

Trakya'dan sonra Marmara'da da tarlalara çayır tırtılı dadandı. İstanbul'da 4 ilçede tarlalar çayır tırtılından zarar gördü. İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, 2022'de ayçiçeği ekilmiş 204 bin dekar, 25 bin dekarlık alanda çayır tırtılı görüldüğünü açıkladı. Zararlı için ekipler harekete geçerek ilaçlama işlemlerine başladı. Karaca ayrıca 30 yıldır ilk defa yaşanan yoğunluğa dikkat çekti.

Haber 20-07-22 12:46

CHP Sinop il yönetiminde toplu istifa! Yeni başkan atandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop il yönetiminde bulunan 31 üyeden 16’sı toplu şekilde istifa etti. CHP Tüzüğü gereği Sinop İl Yönetim Kurulu düşerek Genel Merkez tarafından eski il başkanı Kadir Yavuz, geçici başkan olarak atandı.

Haber 30-06-22 10:07

Kurbanlık hayvanların İstanbul’a girişi başladı

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca: - "Denetimlerimizi sıkılaştırdık, şu ana kadar da 52 tane tıra işlem uyguladık"

Yurthaber 24-06-22 01:50

Kurbanlıkların İstanbul'a girişi 24 Haziran'da başlayacak

İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca: - "Vatandaşlarımızdan izinlendirilmiş satış yerlerinden hayvanlarını almalarını ve yine izinlendirilmiş yerde de kesim yapmalarını istiyoruz" - "Geçen yıl 74 bin civarında büyükbaş, 65-68 bin civarında küçükbaş hayvan kestik. Aşağı yukarı yine aynı sayıyı bekliyoruz"

Yurthaber 20-06-22 21:54

Savcı Özlem Salkım'ın ölümünde karar çıktı! Astsubaya 2,5 yıl hapis

Yozgat'ta görev yapan cumhuriyet savcısı Özlem Salkım geçen yıl 24 Mart'ta, Bahçelievler Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi'ndeki evinde, arkadaş grubuyla doğum gününü kutlarken, başından tabancayla vurularak, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Tutuksuz sanıklardan silahın sahibi Ahmet M., 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken, astsubay Mehmet S. beraat etti.

Haber 08-06-22 11:43

İstanbul'da 'pusula denizanası' paniği! 'Vatandaşların şuna dikkat etmesi gerekiyor' diyerek açıkladı

İklim değişikliğine bağlı Büyükçekmece kıyıları başta olmak üzere Marmara Denizi’nde görülen zehirli ‘Pusula Deniz Anası vatandaşları endişelendirdi. Deniz analarının nadir olarak görüldüğünü belirten İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ahmet Yavuz Karaca, "Vatandaşların şuna dikkat etmesi gerekiyor. Denize girdiklerinde bu renkte bir deniz analarından uzak durmaları gerek. Dokunmamaları gerek. Dokundularsa eğer tatlı suya sürmemeleri gerek." dedi.

Haber 08-06-22 10:05

SON DAKİKA | Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde köprüye asılan pankartla ilgili soruşturma

Son dakika: Gezi Parkı olayların 9. yılı nedeniyle aralarında TİP milletvekilleri Erkan Baş, Ahmet Şık ve Saliha Sera Kadıgil Sütlü'nün de olduğu bir grup, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne pankart asmış. Polisle vekiller arasında arbede yaşanmıştı. Söz konusu olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.

Haber 01-06-22 17:02

Altılı masa dördüncü defa toplandı! Gelecek Partisi ev sahipliği yapıyor

Muhalefet partilerinin oluşturduğu altılı masa yeniden toplandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal 4’üncü kez bir araya geldi.

Haber 29-05-22 20:11

Bolu'daki cezaevi 10 yıldır fabrika gibi üretim yapıyor

Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünde 2012'de açılan mobilya, sedef kakma, demir ve unlu mamuller atölyelerinde personel desteğiyle üretim yapan hükümlüler, hem meslek öğreniyor hem de gelir elde ediyor - Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş: - "Buradaki temel amaç ekonomiden, üretimden ya da gelir elde etmekten ziyade hükümlülerin meslek edinmesi ve topluma adapte olabilmeleri"

Yurthaber 05-05-22 11:41

Salmonella alarmı! Marketlerde 'Kinder' denetimi başladı: İmha ediyoruz

Kinder markalı bazı ürünlerde salmonella bakterisinin tespit edilmesinin ardından Türkiye harekete geçti. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, marketlerde 'Kinder' denetimine başladı. İstanbul Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "Bulduğumuz yerlerde de ürüne el koyup, imhasını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Haber 22-04-22 14:33

Sedefnur Çağlar'dan sevindiren haber geldi! Gözleriyle tepki vermeye başladı

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evde balkondan düşen ve yoğun bakımda tedavisi süren üniversiteli Sedefnur Çağlar'dan (23) sevindiren haber geldi. Sedefnur'un, kendisini görmeye gelen ailesinin konuşmalarına gözleriyle tepki vermeye başladığı belirtildi. Soruşturma kapsamında Ahmet Ata, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianameyi hazırlamak için Sedefnur'un ifadesinin alınmasını bekliyor.

Haber 25-02-22 11:03

Savcı Özlem'in sır ölümü! Mahkemede şok sözler: Şaka yapıyor sandık

Yozgat'ta görev yapan cumhuriyet savcısı Özlem Salkım geçen yıl 24 Mart'ta, Bahçelievler Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi'ndeki evinde, arkadaş grubuyla doğum gününü kutlarken, başından tabancayla vurularak, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili astsubaylar Ahmet M. ve Mehmet S.'nin tutuksuz yargılanmasına başlandı. Ahmet M., duruşmada, "Önce şaka yaptığını düşündük. kendi kafasına tutmasıyla silah patladı. Bu olanlar 1-2 saniye içerisinde oldu" dedi.

Haber 21-01-22 16:21

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'den Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç'a ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'den Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç'a ziyaret

Yurthaber 12-01-22 13:12

Son dakika: Ahmet Çakar'dan Erman Toroğlu - Ezgi Yavuz evliliğine şarkılı gönderme! Aralarının açık olduğu iddia edilmişti...

Son dakika haberi: Erman Toroğlu'nun 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenmesi sosyal medyada büyük ses getirmişti. Eski hakem Erman Toroğlu, kendisine has tarzıyla tanınıyor. Bir dönem aynı televizyon programında yer alan Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar'ın aralarının açık olduğu iddia edilmişti. Erman Toroğlu'nun evliliğine Ahmet Çakar'dan olay yorum! İşte son dakika haberinin detayları...

Magazin 03-01-22 08:35

Son Dakika | Savcı Özlem Salkım'ın ölümünde yeni gelişme! Başından vurulmuştu, 2 astsubaya dava açıldı

Cumhuriyet savcısı Özlem Salkım'ın ölümüyle ilgili son dakika haberi geldi. Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlaması sırasında başından vurulan Salkım'ın ölümüyle ilgili iddianame hazırlandı. İddianamede Salkım'ın, evde bulunan astsubay Ahmet M.'nin silahını alıp, şaka yaparken kendisini vurduğu belirtildi. Silahın sahibi astsubay Ahmet M. ile diğer astsubay Mehmet S. hakkında 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan dava açıldı.

Haber 28-12-21 13:58

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklaması! Ahmet Davutoğlu: Gündemimizde değil

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zonguldak'ta temaslarda bulundu. Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İttifak kabul ederse aday olurum." açıklamasıyla ilgili olarak, "Herkesin, her genel başkanın, cumhurbaşkanı adayı olma hakkı vardır. Bu, Cumhuriyet Halk Partisi içinde karar verilebilecek bir husus. İttifak karar verecekse ittifak içindir. Şu an biz Millet İttifakı'nın bir parçası değiliz. Bu bizim gündemimizde olan bir konu değil." ifadelerini kullandı.

Haber 22-12-21 20:06

Son Dakika: İzmir Kınık'ta maden ocağında göçük! 45 yaralı var

Son dakika haberine göre İzmir’in Kınık ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk açıklama İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den geldi. Vali Köşger, can kaybı olmadığını, işçilerin hafif şekilde yaralandığını belirtti. Maden ocağında meydana gelen göçük sonrası olay yerinden görüntüler de geldi. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada yaralı sayısının 45 olduğunu duyurdu. Öte yandan Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Haber 18-12-21 22:25

Samsun 2023 yılında yapılması planlanan 1 milyar dolar ihracat hedefine erken ulaştı

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu: - "Samsun'dan bu yılın ocak-ekim aylarında 1 milyar 58 milyon dolarlık ihracat yapıldı. Pandemiyi Samsun sanayisi lehine çevirmiş oldu" - MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül: - "İhracat rakamının yıl sonu itibarıyla 1 milyar 200 milyon dolar civarında olacağını öngörüyoruz. Bu, gelecek dönemlerde daha yükseleceğimizi de gösteriyor" - ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru: - "Küresel ekonominin ham madde tedariki ile ulaşım noktasında yaşadığı sıkıntıya rağmen Samsun'daki firmaların üretim ve ihracat noktasındaki özverili çalışmaları bizleri gururlandırdı"

Yurthaber 19-11-21 11:08

Samsun'da feci kaza! Bekçi hayatını kaybetti

Samsun Çarşamba'da kontrolden çıkarak şerit ihlali yapan otomobil, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada takla atarak ters dönen otomobilde bulunan bekçi Kurtuluş Çekici hayatını kaybetti, meslektaşı Seyit Ahmet Sarıoğlu ise yaralandı.

Haber 16-11-21 07:46

Şehit yakınına küfür etmişti! Lütfü Türkkan'la ilgili yeni gelişme

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan ile ilgili "Bugün bir seçim yapacağız, sonra süreç neyi gerektiriyorsa, milletimize ait sorumluluklarımız neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan şehit ağabeyi Tahir Gümren ile Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 08-11-21 11:53

Samsun ve çevre illerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

Samsun ve çevre illerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

Yurthaber 28-10-21 15:25

Dünyada sadece 40 tane var! Milyon dolarlık sikkeyi 12 dolara satın almış

Adana merkezli Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen ve dünyada sadece 40 tane bulunan milyon dolarlık Antik Yunan dönemi sikkeyi Ahmet Ş. adlı zanlının antikacıdan 12 dolara aldığını ve imitasyon olduğunu öne sürdüğü öğrenildi. Müzeye teslim edilen sikkenin imitasyon mu gerçek mi olduğu araştırılıyor.

Haber 14-08-21 10:10