Samsun Valisi Osman Kaymak Haberleri

Kömür diye dağıttılar, taş çıktı! Sosyal medyada tepki çeken olayda Vali devreye girdi

Kömür denilince akla gelen ilk şehir olan Zonguldak'ta yaşanan olay kısa sürede tepki çekti. Yardım amaçlı dağıtılan kömürlerin içinden taş çıktı. Kömür verilenlerden bazıları fotoğraflar çekerek duruma tepki gösterirken bazıları bir daha yardım dağıtılmaz korkusuyla şikayet etmedi. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu yaşananların ardından devreye girerek eksiklerin telafi edileceğini belirtti.

Haber 2024-01-27 11:28:56

Zonguldak'ta maden ocağında göçük! Acı haberi bakanlık duyurdu: 1 can kaybı, 7 yaralı... Kurtarma çalışmaları tamamlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Kandilli beldesinde bulunan Armutçuk Müessesesi maden ocağında göçük meydana geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı acı haberi duyurdu; 1 işçi hayatını kaybetti. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ocakta patlama olmadığını belirtti ve yaralı sayısını 7 olarak açıkladı. Kurtarma çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi. Bakan Işıkhan ise kazayı araştırmak üzere uzman müfettişlerin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 2023-09-13 15:12:08

Samsun'da sağanaktan etkilenen bölgelere 1717 personelle müdahale ediliyor

Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Yağışın ve selin olumsuz etkilediği bölgelere 1717 personel, 305 iş makinesi, 138 kamyon ve 206 araç ile müdahale ediliyor." dedi.

Yurthaber 2023-09-04 09:33:53

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 2023-07-28 11:13:39

Samsun'da hız yapan motosikletli genci uyaran trafik polisine başarı belgesi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, hız yapan motosikletli gence uyarıda bulunan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım'a başarı belgesi verdi.

Yurthaber 24-07-23 13:33

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan rüzgarlı havalarda denize girmeyin uyarısı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, artan boğulma vakalarına karşı vatandaşların rüzgarlı havalarda denize girmemesi gerektiğini bildirdi.

Yurthaber 17-07-23 14:04

Samsun'daki yabancı nüfusu yüzde 39 azaldı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, geçen yıl şubat ayında 48 bin 140 olan ildeki yabancı sayısının bugün 29 bin 400'e gerilediğini söyledi.

Yurthaber 14-06-23 14:35

Gabar Dağı'ndan sevindiren haber! Vali duyurdu... 'Yoğun bir petrol çıktı'

Şırnak Valisi Osman Bilgin, petrol rezervinin bulunduğu Gabar Dağı bölgesinde ekiplerin çalışma yürüttüğü artezyen kuyusundan petrol çıktığını açıkladı. Bilgin, "Esma Çevik sahası dediğimiz diğer sahamızda ve yine Akçay bölgesinde çalışmalar sürüyor. Orada 21. kuyu açıldı. Artezyen dediğimiz, yani bir su kuyusundan yoğun bir petrol çıktı" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-23 16:08

Samsun Valisi Dağlı'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yurthaber 18-05-23 11:18

Samsun Yeni OSB'de parseller OSB mülkiyetine devredildi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Yeni Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) parsellerin OSB mülkiyetine devredildiğini, mülkiyet sorununun ortadan kaldırıldığını belirtti.

Yurthaber 10-05-23 15:38

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, roman vatandaşların taleplerini dinledi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, vatandaşlar, esnaf, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Yurthaber 02-05-23 10:48

Vali Hacıbektaşoğlu, güvenlik korucularıyla bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, güvenlik güçleriyle birlikte mücadele veren güvenlik köy korucularıyla bir araya geldi.

Yurthaber 01-05-23 15:42

Kahramanmaraş'ta depremzede Ecrin'e doğum günü kutlaması

Ağrı Valisi Osman Varol ve Belediye Başkan Savcı Sayan, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzede Ecrin Kocakaya'nın doğum gününü kutladı.

Yurthaber 28-02-23 07:54

Depremde tekerlekli sandalyesi kırılan vatandaşın çağrısına valilik koştu

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde deprem sonrası yıkılan evde tekerlekli sandalyesi kırılan engelli vatandaşın talebi, koordinatör olan Şırnak Valisi Osman Bilgin’in talimatıyla karşılandı.

Yurthaber 22-02-23 11:00

Elbistan'da enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elbistan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını, enkaz kaldırma çalışmalarına başlandığını belirtti.

Yurthaber 14-02-23 13:35

40 TL birden zam geldi! Deprem de dinlemediler… ‘Kırmızı etin kilosu Ramazan’da 300 TL olur’

Samsun’da et fiyatlarına son 15 gün içerisinde gelen 40 liralık zam, kasapları bile şaşırttı. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Ramazan ayına 1,5 ay gibi bir süre kala et fiyatlarının kilosunun 300 TL’ye yükselebileceğini iddia etti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı ise Ramazan sonuna kadar kırmızı et fiyatlarına zam yapılmayacağını duyurmuştu.

Finans 09-02-23 15:32

Gümrük memuru, kadına tekme ve tokat atmıştı! Sosyal medyadaki görüntüler sonrası açıklama: Görevden alındılar

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Habur Sınır Kapısı'nda bir kadının gümrük muhafaza memuru tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Tepki çeken görüntüler sonrası açıklama yapan Şırnak Valisi Osman Bilgin, "Olaya karıştığı tespit edilen iki gümrük muhafaza memuru açığa alınmıştır" dedi.

Haber 31-01-23 13:28

Bölgenin kaderini değiştirdi! Günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor... Vali açıkladı 'Direk çalışabilen petrol'

Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor. 2 kuyunun daha faaliyete geçmesiyle birlikte günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması hedefleniyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şırnak Valisi Osman Bilgin, "Çok yüksek gravite, yani dizel araçlarda traktöre buradan çıkan petrolü koyduğumuzda direkt çalışabilen petroldür" ifadelerini kullandı.

Haber 16-12-22 20:04

Erdoğan müjdeyi vermişti Böyle görüntülendi! İşte petrolün kalitesi...

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası duyurmuştu. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrol rezervine ilişkin, "Açılan 5 kuyu var, 6'ncısı açıldı, üretime geçmedi. 5 bin 300 varil, çok yüksek granite, yani dizel araçlarda traktöre buradan çıkan petrolü koyduğumuzda direkt çalışabilen petroldür." dedi.

Finans 16-12-22 16:44

1. Türk Somonu Çalıştayı Sinop'ta başladı

Samsun ve Sinop İlleri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Osman Parlak: - "2030 yılında 200 bin ton üretim ve 1 milyar dolar ihracat beklentimiz var"

Yurthaber 04-10-22 15:45

Ağrı'da ekim alanı genişleyen ayçiçeğinde verim artıyor

Güneşli gün sayısı fazla iller arasında yer alan ve gece gündüz hava sıcaklığı farkından dolayı ayçiçeği üretiminde kalite ve verim sağlanan Ağrı'da, kurutulan çerezlikler, tırlarla Kahramanmaraş'taki fabrikalara götürülüyor - Ağrı Valisi Osman Varol: - "44 bin dekarlık ayçiçeği ekim alanından memnunuz. Bu ekim alanını yıllar içerisinde artırmak ve daha fazla çiftçimizin bu ürünü tercih etmesi için de çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 28-09-22 10:44

Cizre Belediyespor-KV Peja maçının ardından

Şırnak Valisi Osman Bilgin: "Bundan sonra bu başarıları her alanda yakalayacağız. Artık ilimiz sporla, güzellikle anılacak"

Yurthaber 21-09-22 16:22

Samsun'da feci kaza! 23 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

Samsun'da yola bir kamyondan mazot dökülmesi nedeniyle 23 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 21 kişi yaralandı. Canik ilçesinde meydana gelen kazada olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Öte yandan Samsun Valisi Zülkif Dağlı da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Haber 08-09-22 22:06

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, TEKNOFEST KARADENİZ'i değerlendirdi:

"Altı gün boyunca tam anlamıyla muhteşem bir festival yaşadık. Çocuklarımız için önemli bir fırsat ve büyük bir birikim oldu. Samsun'un uluslararası organizasyonlara her zaman hazır olduğunu ve bu tür dev etkinlikleri çok başarılı bir şekilde düzenleyeceğini tüm dünyaya göstermiş olduk"

Yurthaber 05-09-22 15:03

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST KARADENİZ'e güzel bir final yaptıklarını bildirdi

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST KARADENİZ'e güzel bir final yaptıklarını bildirdi

Yurthaber 04-09-22 21:03

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST KARADENİZ'i değerlendirdi:

"Daha çok çocuklarımızda bunların farkının, rüzgarının olacağını düşünüyoruz. Onların hepsi birer teknoloji insanı olacaklar ileride ve ülkemizde milli ve yerli sanayinin geliştirilmesi için canla başla çalışacaklar"

Yurthaber 01-09-22 15:46

Kapıkule'de çıkış için bekleyen gurbetçiler dinlenme alanlarında vakit geçiriyor

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık: - "Yurtdışı Türkler Başkanlığımız olsun diğer sivil toplum kuruluşlarımız olsun gurbetçilerimizin vakit geçirebileceği, gümrük iş ve işlemleri, pasaport işlemleri sürerken bekleme sürelerini en kıymetli şekilde değerlendirebilecekleri hazırlıkları yapmış durumdayız" - Gurbetçi Osman Yıldız: - "Dinlenme yerleri ve oyun alanları çok güzel olmuş. Kapıkule'de çok rahat ettik hem gelirken hem dönerken"

Yurthaber 29-08-22 12:36

Samsun'da TEKNOFEST ile ilgili alınacak tedbirler görüşüldü

Samsun Valisi Zülkif Dağlı: - "Dünya standartlarında bir festival atmosferinin gerçekleştirilmesi için trafik, asayiş ve tüm tedbirlere yönelik konuları titizlikle değerlendiriyoruz"

Haber 25-08-22 19:53

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan TEKNOFEST daveti

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan TEKNOFEST daveti

Yurthaber 23-08-22 15:07

TEKNOFEST alanına ulaşım ring seferleriyle sağlanacak

Samsun Valisi Zülkif Dağlı: -"Ring seferleri ile misafirlerimiz ve vatandaşlarımız konforlu bir şekilde festivale ulaşacak"

Yurthaber 22-08-22 15:32

Samsun Valisi Dağlı'dan, TEKNOFEST öncesi esnafa mesaj:

"Tüm vatandaş ve esnafımızın birer gönüllü turizm elçisi gibi hareket etmeleri, orta ve uzun vadede şehrimizde turizmin daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır"

Yurthaber 22-08-22 11:48

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST'in tüm gençlerde kalıcı izler bırakacağını söyledi

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST'in tüm gençlerde kalıcı izler bırakacağını söyledi

Yurthaber 12-08-22 15:28

Şırnak'taki askeri birlikte mühimmat bakımı sırasında patlama! Alevlerin kentin her yerinden gözüktü

Şırnak'taki Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı'nda patlama meydana geldi. Mühimmat bakımı sırasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, Şırnak Valisi Osman Bilgin, 2 askeri personelin hafif şekilde yaralandığını söyledi.

Haber 03-08-22 16:40

Samsun Valisi Dağlı ve T3 Vakfı Müdürü Kökçam'dan TEKNOFEST incelemesi

Samsun Valisi Dağlı ve T3 Vakfı Müdürü Kökçam'dan TEKNOFEST incelemesi

Yurthaber 03-08-22 16:17

Samsun Valisi Dağlı, kayıp otizmli çocuğu arama çalışmalarını denetledi

Samsun Valisi Dağlı, kayıp otizmli çocuğu arama çalışmalarını denetledi

Yurthaber 16-07-22 16:21

Ağrı Valisi Osman Varol şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi:

"Bizim insanımız, inandığı bir liderin arkasında birlik içerisinde vatanını, milletini ve namusunu korumak için ölüme de gider"

Yurthaber 15-07-22 15:41

Samsun Valisi Dağlı, Samsunspor'un 57. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Samsun Valisi Dağlı, Samsunspor'un 57. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yurthaber 29-06-22 16:35

SON DAKİKA | Kastamonu için kırmızı alarm, İnebolu'da köprüler yıkıldı! Samsun Valiliği: 21.00'e kadar devam edecek

Son dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kırmızı alarm verdiği Kastamonu'da kuvvetli yağış etkisini gösterdi. İnebolu'da derenin su seviyesi artarken 2 köprünün yıkıldığı aktarıldı. Kastamonu Valisi Avni Çakır, son yaptığı açıklamada herhangi bir can kaybının olmadığını ifade ederken Samsun Valiliği, yağışın etkisinin saat 21.00'e kadar devam edeceğini belirtti. AFAD ise 5 ildeki taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-06-22 13:49

Türkiye-İran sınırı kamera ve sismik sensörlerle gece gündüz gözetleniyor

Ağrı Valisi Osman Varol: - "Gece görüş imkanı olan kameralar, sismik sensörler, insanları ve canlıları algılayabilecek radara benzer sistemler var. Hava nasıl olursa olsun, gece veya gündüz, sis ve yağış, elektrooptik kule sayesinde sınır hattınıza yaklaşan ve gözlemlediğiniz alandaki her türlü hareketi görebiliyorsunuz" - "Sınır hattındaki bu güvenlik sisteminin tamamlanmasından sonra Ağrı, Doğubayazıt bölgesi ve Ağrı Dağı eteklerinde, terör anlamındaki faaliyetlerde de ciddi bir azalma ve içerideki operasyonlarımızla çok önemli bir caydırıcılık olduğunu da görüp yaşıyoruz"

Yurthaber 15-06-22 09:53

Şırnak Valisi Osman Bilgin kimdir? Osman Bilgin ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu?

Şırnak Valisi Osman Bilgin, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün, Resmi Gazete'de bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar yayımlandı. Çıkan haberlerin ardından Şırnak Valisi Osman Bilgin kimdir? Osman Bilgin ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 12-05-22 09:03

Eşi Hüseyin Kocabıyık'ın 'Gezi Parkı' davası kararına yönelik eleştirisi çok tartışılmıştı! İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken karar: Funda Kocabıyık merkeze alındı

İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirildiğini duyurdu. Funda Kocabıyık'ın eşi, eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın Gezi Parkı davasında Osman Kavala'ya verilen müebbet hapis cezasına yönelik eleştirisi çok tartışılmıştı.

Haber 27-04-22 10:17

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yurthaber 06-04-22 10:40

Samsun'daki 16 milyar TL'lik vurgunda Gezek kardeşleri yakalayan polislere ödül! 'Polisler rakamı anlamakta zorlandı'

Samsun'da polisin şüphe üzerine yaptığı aramada araçlarında ruhsatsız silah çıkan Recep ve Emre Gezek kardeşlerin, mobil bankacılık uygulamasının yazılımsal hatasından faydalanıp, 70'e yakın işlemle 16 milyar TL'yi hesaplarına geçirdiği ortaya çıkmış, Türkiye bu olayı konuşmuştu. Polis memurlarını Samsun Valisi Zülkif Dağlı ödüllendirerek, 'Bu gerçekten ülkemiz için büyük bir olaydı. Polis memurlarımız rakamı anlamakta zorlandı. Bana intikal ettirildiğinde biz de zorlandık' ifadelerini kullandı.

Haber 30-03-22 15:55
Yurthaber 10-03-22 08:44

Ömer Seymenoğlu kimdir? Ömer Seymenoğlu kaç yaşında ve nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Koronavirüse yakalanan Isparta valisi Ömer Seymenoğlu, görevi geçici olarak Osman Kaymak'a devretti. Peki Ömer Seymenoğlu kimdir? Ömer Seymenoğlu 1987'de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. 27 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atandı.

Haber 07-02-22 15:01

Osman Kaymak kimdir? Osman Kaymak kaç yaşında ve nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Osman Kaymak, koronavirüse yakalanan Ömer Seymenoğlu'nun yerine geçici olarak getirildi. Osman Kaymak orta derecede İngilizce biliyor, evli ve 3 çocuk babasıdır. 2013'te Suluova İlçe Kaymakamlığına Vali olarak atanan Kaymak 2006'da Elmadağ Kaymakamlığına, 2008'de Eyüp Kaymakamlığına, 2013'te İzmit Kaymakamlığına, 2014'te ise Tunceli Valiliğine Vali olarak atandı.

Haber 07-02-22 15:01

İçişleri Bakanlığı: Isparta Vali Vekilliği'ne eski Samsun Valisi Osman Kaymak görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı: Isparta Vali Vekilliği'ne eski Samsun Valisi Osman Kaymak görevlendirildi

Yurthaber 07-02-22 13:18

Son dakika! Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevi devretti! İşte yerine gelen isim

Elektrik kesintileriyle gündeme gelene Isparta'dan son dakika haberi geldi. Koronavirüse yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevi devretti. Yerine merkez valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Konuya ilişkin İçişleri Bakanlığından da açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 07-02-22 12:28

Depodaki eşyalar kamuya özel alışveriş sitesi ile ekonomiye kazandırılacak

Samsun Valisi Zülkif Dağlı: - "Kurumlarımızda kullanılmayan masa, sandalye, bilgisayar, yazıcı gibi aklımıza her ne malzeme gelirse bunlar sisteme özellikleriyle girilecek. Kurumlar da ihtiyaç olan malzemeyi sistemden çekebilecek" - "Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde küçük bir atölye de kuracağız. Bu malzemelerin küçük onarımlarını da yapacağız"

Yurthaber 13-01-22 11:08