Samsung Haberleri Ve Son Dakika Samsung Haberleri

Samsung Haberleri Ve Son Dakika Samsung Haberleri

Güney Kore menşeili bir marka olan Samsung, Lee Byung-Chul tarafından 1938 yılında kurulmuştur.

Cep telefonu markaları arasında ilk akla gelen markalardan biri olan Samsung, telefonun yanı sıra televizyon, bilgisayar ve otomotiv alanlarında da faaliyet göstermektedir. 3D LED TV'nin ortaya çıkışında önemli bir rol oynayan Samsung, birçok farklı firmanın örnek alarak üretim yaptığı markadır.

2009 yılında ilk Android telefonu piyasaya sunan Samsung, 29 Haziran 2009 itibari ile Samsung Galaxy modellerini satışa çıkarmıştır. Alanında birçok farklı marka ile rekabette olan Samsung, Apple ile yaşadığı hukuki problemlerle de gündeme gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri Mahkemesi tarafından Apple ürünlerini taklit etmekle suçlanan Samsung, 290 milyon dolarlık tazminat ödemekle cezalandırılmıştır.

Samsung Haberleri

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans 13-03-2024 14:48

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-2024 16:27

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-2024 10:21

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken Samsung elektrikli süpürgeyi inceledik

A101'in 4 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Süpürge olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 4 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 03-01-2024 17:19

Samsung Electronics Türkiye’de yeni dönem başladı: Başkanlık görevini Jeff Jo devraldı

Samsung Electronics Türkiye, yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe imza attı. 25 yıldan uzun süredir şirket bünyesinde çeşitli kilit roller üstlenen Jeff Jo, 11 Aralık 2023 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye Başkanı olarak göreve getirildi.

Haber 15-12-2023 14:21

2023'ün 3. çeyreğine ilişkin veriler gösterdi: Avrupa'da akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş!

Bir veriye göre, Avrupa'da 2023'ün 3. çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş kaydedildi. Veriler, sevkiyatların bu çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 azaldığını, Samsung'un 2011, Apple'ın ise 2014'ten sonraki en kötü çeyreklerini kaydettiğini gösterdi.

Haber 24-11-2023 13:21

Yaz aylarının en büyük kurtarıcısı 2023'ün en iyi inverter klima modelleri

Günümüzde hava koşullarının sık sık değişmesiyle birlikte ev ve işyerlerinde kullanılan klimaların kalitesi ve verimliliği giderek önem kazanıyor. İnsanlar hem daha konforlu bir ortamda yaşamak hem de enerji maliyetlerini düşürmek için daha iyi bir iklimlendirme sistemi arayışında. Bu noktada inverter klima modelleri ön plana çıkıyor. İnverter klima enerjiyi daha verimli bir şekilde kullanabilen özelliğiyle diğer klimalardan ayrılıyor. Gelin en iyi inverter klima modellerine birlikte göz atalım.

Haber 24-07-2023 17:35

Teknoloji deviyle ilgili dikkat çeken iddia... Geliştirmeye başladı diyerek paylaştılar!

Birkaç hafta önce, bazı dahili verilerinin sızdırılmasının ardından Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un kendi ChatGPT benzeri yapay zeka çözümünü geliştirmeyi düşündüğü öne sürülmüştü. Şimdi ise şirketin dahili kullanım için ChatGPT benzeri kendi LLM'sini geliştirmeye başladığı iddia edildi.

Haber 09-06-2023 15:47

Kendi ChatGPT'sini geliştirdiği iddia edilen o şirket! Ancak herkes kullanamayacakmış

Güney Koreli Samsung şirketinin şirket sızıntılarını önlemek için kendi ChatGPT benzeri yapay zekasını geliştirdiği iddia edildi. İddiaya göre şirket, ChatGPT'ye benzer bir yapay zeka platformu oluşturmak için ortaklık da kurdu. Ancak ChatGPT'den farklı olarak, bu yapay zeka aracının herkes tarafından kullanılamayacağı öne sürülüyor. Peki bu aracı kimler kullanabilecek? İşte iddialar...

Haber 16-05-2023 09:29

İşte 2022'nin en çok satan 10 akıllı telefonu! 'iPhone' detayı dikkat çekti...

Bir araştırma ve analiz şirketinin derlediği rapora göre, 2022 yılında en çok satan 10 akıllı telefon listesi ortaya çıktı. Şirketin derlediği listedeki 2022 yılında en çok satan 10 akıllı telefonun arasında sadece iki markanın telefonları yer aldı. Listedeki iPhone detayı ise dikkatleri üzerine çekti.

Haber 08-03-2023 12:00

Buzdolabını yenilemek isteyenler için en iyi Samsung buzdolabı modelleri

Yiyecek ve içeceklerin tazeliğini korumasını sağlayan buzdolapları, her evin en temel ihtiyaçlarının başında geliyor. Buzdolabı satın alırken mutfağınızın tasarımını ve ihtiyacınızı özelliklere sahip markaları tercih etmeniz büyük önem taşıyor. Eğer evinizdeki buzdolabını yenileme ihtiyacı duyuyorsanız Samsung'un birbirinden şık tasarımlı buzdolaplarını inceleyebilirsiniz. "Samsung en iyi buzdolabı hangisi?" sorusunun cevabını merak ediyorsanız, işte cevabı!

Haber 01-03-2023 17:08

Samsung'un yöneticisinden itiraf gibi açıklama! Kızıma o yaşa kadar telefon almadım

Samsung'un yöneticisinden dikkat çeken bir itiraf geldi. Samsung'un İngiltere ve İrlanda Satış Başkan Yardımcısı James Kitto, katıldığı bir televizyon programında, kızına 11 yaşına kadar telefon vermediğini ifade etti.

Haber 03-02-2023 20:52

Samsung Mağazaları çalışma saatleri nedir, kaça kadar açık? Samsung Mağazaları saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

1938 senesinde Güney Kore’de kurulan Samsung Elektronics, dünya çapında oldukça popüler bir teknoloji firmasıdır. Bünyesinde bilgisayardan tablete, telefondan beyaz eşyaya, ev aletlerinden çeşitli aksesuarlara kadar birçok teknolojik ürün barındırır. Türkiye genelinde 900’den fazla mağazaya sahip olan Samsung firması, dünya çapında ise 10 binden fazla mağazaya sahiptir. Samsung mağazaları saat kaçta açılıyor ve kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 25-11-2022 13:24

Hem şık hem spor bir görünüm isteyenler için en iyi Samsung akıllı saat modelleri

Yeni nesil saat kavramı akıllı teknolojiler çevresinde şekilleniyor. Akıllı saatlerin en iyi modellerini üreten markalardan biri olan Samsung, birbirinden kaliteli ürünlere imza atıyor. Eğer bir akıllı saat almayı düşünüyorsanız en iyi Samsung modellerini incelediğimiz bu içeriğe göz atmanızı öneririz. Üstelik farklı markalara ait alternatif ürünleri de en altta listeledik.

Haber 24-11-2022 15:13

Android'in iki devi karşı karşıya: Xiaomi ve Samsung karşılaştırması

Akıllı telefonlar, etkileyici özellikleri sayesinde birçok işin pratik bir şekilde halledilmesini sağlıyor. Başarılı akıllı telefon markaları denildiğinde bir adım öne çıkan Samsung ve Xiaomi, birbirinden kaliteli modeller üretiyor. Gelin, Xiaomi ve Samsung karşılaştırması yapalım, hangisi daha iyi beraber karar verelim!

Haber 18-10-2022 15:37

İki akıllı telefon devi: Samsung ve iPhone karşılaştırması!

Akıllı telefon dünyasının en büyük oyuncuları Apple ve Samsung, her yıl birbiriyle yarışan modellerini piyasaya sürüyor. İki marka da üstün özellikleri, göz alıcı tasarımları ve akılalmaz kamera kalitesi bulunan modelleri ile kullanıcıları büyülüyor. Siz de "Peki, Samsung ve iPhone'dan hangisi daha iyi?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Öyleyse Apple ve Samsung'un en iyi iki modelini karşılaştırmalı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 18-10-2022 14:43

Samsung, Kovid-19 salgınıyla değişen uyku alışkanlıklarını araştırdı

Araştırmaya göre, ABD, Almanya ve Fransa uyku verimliliğinde en büyük düşüşü yaşarken, Türkiye salgından sonra daha geç yatmaya ve uyanmaya başladı

Yurthaber 13-10-2022 15:37

Uygulama gizleme adımları: iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo telefonlarda ana ekranda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Akıllı telefonunuzda bazı uygulamaları gizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle durumlarda genellikle dışarıdan bir uygulama indirmeniz gerekir. Bu işlem için bazı yollar da uygulamanız lazımdır. iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Oppo cihazlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Haber 09-10-2022 11:01

Şaşırtan benzerlik! iOS 16'nın sevilen özelliği Samsung telefonlarda göründü

Samsung, üçüncü One UI 5 beta sürümünü geçen haftanın sonlarında yayınladı. Kullanıcılar ise, kilit ekranı özelleştirme seçeneklerinin, iOS 16'daki en büyük değişikliklerden biri olan yeniden tasarlanan kilit ekranının özelleştirme seçeneklerine oldukça benzediğini iddia etmeye başladı. Bir kullanıcı ise aradaki benzerlikleri göstermek için Twitter hesabı üzerinden bazı fotoğraflar paylaştı.

Haber 28-09-2022 11:10

Bilgisayar dünyasında yeni dönemin ayak sesleri: Kaydırılabilir bilgisayarlar geliyor!

Katlanabilir telefonlardan sonra şimdi de kaydırılabilir bilgisayarlar hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Samsung (Samsung Display) ve Intel, "kaydırılabilir" bilgisayarlar üzerinde çalışıyor. Samsung, 13 inçlik bir tabletten 17 inçlik bir ekrana dönüşen kaydırılabilir prototip bilgisayarını ise dün sahneye çıkardı.

Haber 28-09-2022 10:16

Samsung, enerji verimliliğinde Avrupa’daki en yüksek standartların üstüne çıktı

Şirket, güncellenen Avrupa enerji etiketleme sistemine göre sektördeki en yüksek standart olan seviyeden yüzde 10 daha fazla enerji tasarrufu sağlamayı başardı

Yurthaber 23-09-2022 11:20
Yurthaber 21-09-2022 14:50

Samsung dART Platformu Uzman Kurulu, Dijital Sanatlar Küratörü Esra Özkan ile büyüyor

Samsung dART Platformu Uzman Kurulu, Dijital Sanatlar Küratörü Esra Özkan ile büyüyor

Yurthaber 19-09-2022 10:56

Samsung’un evde yaşamı üst düzeye taşıyan yeni Bespoke Koleksiyonu Avrupa’da

Bespoke AI™ Çamaşır Makinası, mikroplastikleri azaltmanın yanı sıra pek çok eko-bilinçli özelliklerle donatıldı

Yurthaber 06-09-2022 15:12

MENA Bölgesi'nde Samsung Neo QLED 8K TV satışları iki kat arttı

Samsung MENA Bölge Genel Merkezi Visual Display Bölüm Başkanı Mustafa Sadık: - "Samsung, yeni TV’lerinde ileri teknolojileri uygulayarak görüntü kalitesinde inovasyona öncülük ediyor"

Yurthaber 06-09-2022 10:02

Samsung'un yeni ürünlerinin ön siparişleri Amazon Türkiye üzerinden alınmaya başlandı

31 Ağustos’a kadar devam edecek ön sipariş döneminde Amazon.com.tr müşterileri, Samsung’un yeni Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 katlanabilir akıllı telefonlarının, Galaxy Watch5 ile Watch5 Pro akıllı saatlerinin ve Buds2 Pro kulaklığının ön siparişlerini verebilecek

Yurthaber 16-08-2022 13:26

Son model telefonların pil ömrü savaşı! Peki kim kazandı?

Akıllı telefonlarıyla ilgili en büyük şikayetlerden biri pil ömrü. Bir YouTube kanalı ise, 2022'nin en güçlü telefonlarını pil ömrü testinden geçirdi. Söz konusu pil ömrü testine iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy S22 Ultra, Xiaomi 12S Ultra ve OnePlus 10 Pro sokuldu. Testin sonucu ise birçok kişiyi fazlasıyla şaşırttı.

Haber 15-08-2022 15:57

Samsung, Bespoke AI çamaşır ve kurutma makinelerini satışa sunacak

Bespoke AI çamaşır makinesi ve kurutma makinesi güçlü performansı, geniş kapasitesi ve yerden tasarruf sağlayan tasarımıyla hem şık hem işlevsel bir deneyim sağlıyor

Yurthaber 12-08-2022 11:14

Beklenen oldu! Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Galaxy Watch 5 ve daha fazlası görücüye çıktı: İşte fiyatları

Samsung Galaxy Unpacked 2022 etkinliği resmen gerçekleşti. Etkinlikte katlanabilir akıllı telefonlar Samsung Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 tanıtıldı. Samsung Galaxy Z Fold4’ün ve Galaxy Z Flip4’ün özelliklerinde bazı geliştirmeler yapıldığı görüldü. Etkinlikte Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatlerle birlikte kablosuz kulaklık Galaxy Buds2 Pro da duyuruldu. İşte Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinde görücüye çıkan her şey ve fiyatları!

Haber 10-08-2022 17:54

Samsung, Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4'ü tanıttı

Galaxy Z Flip4, Z Fold4 ve Buds2 Pro, 10 Ağustos'tan itibaren ön siparişe açılacak - Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı TM Roh: - "Yeni Galaxy Z serisinin gelişmiş kişiselleştirme özelliği ve ileri teknolojisiyle herkes için yepyeni imkanların kapısını aralıyoruz"

Yurthaber 10-08-2022 17:40

Samsung, yeni Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro'yu tanıttı

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı Dr. TM Roh: - "Samsung'un çığır açan BioActive Sensörü sayesinde, kullanıcılar Galaxy Watch5 ile sağlıkla ilgili bilgilere ilişkin bugüne kadar en kapsamlı ve önemli verilere erişebilecek"

Yurthaber 10-08-2022 16:53

Samsung beyaz eşya ürünlerinde ağustos kampanyası başlattı

Samsung beyaz eşya ürünlerinde ağustos kampanyası başlattı

Yurthaber 02-08-2022 11:12

Samsung NEO QLED 8K, NFT yayıncılığında yeni bir deneyim sunuyor

Neo QLED 8K ekranlar, en canlı renkleri, makine tabanlı yapay zekayı ve kuantum işlemciyi bir araya getirerek NFT ve dijital sanat eserlerini sergilemek isteyenler benzersiz deneyim yaşatıyor

Yurthaber 29-07-2022 11:22

İşletim sistemi android olmadan yapamam diyenlere en iyi android telefonlar

Video izlemek, oyunların tadını doyasıya çıkarmak, arkadaşlarınızla keyifli görüşmeler yapmak için cep telefonlarının önemi oldukça büyük. Özellikle teknolojinin son hızla geliştiği şu dönemlerde kullanıcı sayısının her geçen gün artmasıyla sürekli yeni model cep telefonları karşımıza çıkıyor. Bu noktada "Ben iOS kullanamam, Android benim vazgeçilmezim." diyenler için en iyi Android telefon modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız incelemeye başlayalım!

Haber 18-07-2022 15:33

Bir telefondan çok bir arkadaş olacak Redmi Note 10 Pro ve özellikleri

Dijitalleşen dünya ile cep telefonları âdeta vücudumuzun ayrılmaz bir parçası hâline geldi. İletişim kurma, eğlenme, fotoğraf çekme, video izleme ve müzik dinleme gibi farklı imkânları bir araya getiren telefonların farklı ihtiyaçlara yönelik bambaşka özellikleri de bulunuyor. Son zamanlarda akıllı cep telefonları arasında öne çıkan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu sizler için mercek aldık. Haydi, detaylara geçelim.

Haber 15-07-2022 15:27

Samsung’un dART Platformu’nda eğitimler başladı

Samsung’un Türkiye’de dijital sanatın gelişimine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği dART Dijital Sanat Platformu’nda herkese açık ‘Dijital Sanat’ ve ‘NFT’ eğitimleri online olarak başladı

Yurthaber 05-07-2022 11:05

Daha ucuza katlanabilir telefon geliyor! İşte fiyatı

Katlanabilir akıllı telefonların birçoğu hala standart akıllı telefonlardan daha yüksek fiyata satılıyor. Ancak yeni bir raporla birlikte Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip gibi iki farklı katlanabilir telefon serisi bulunan Samsung'un daha ucuz bir katlanabilir telefon çıkarmaya çalıştığı öne sürüldü. İddialara göre telefonun fiyatı 800 doların altında olacak.

Haber 29-06-2022 16:21

Fotoğrafçı Ahmet Erdem'den en canlı gece fotoğrafları için 7 ipucu

Fotoğrafçı Ahmet Erdem'den en canlı gece fotoğrafları için 7 ipucu

Yurthaber 23-06-2022 16:01

Samsung, 2022 Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde iki ödülün sahibi oldu

Samsung Türkiye Müşteri Hizmetleri Direktörü Erbil Topgül: - "Samsung, teknoloji geliştiricisi ve inovasyon lideri bir marka olarak, sunduğu ürün ve hizmetlerle müşterilerin hayatlarına artı değer katmayı hedefliyor"

Yurthaber 22-06-2022 15:24

Samsung Galaxy S22 serisiyle en karanlık ortamlarda dahi mükemmel kamera deneyimi

Galaxy S22+ ve S22, 50 MP ana kamera, 10 MP telefoto lensler ve 12 MP ultra geniş lenslerle donatıldı

Yurthaber 21-06-2022 13:02

Hem babaların hem de öğrencilerin hediyeleri MediaMarkt'ta

Hem babaların hem de öğrencilerin hediyeleri MediaMarkt'ta

Yurthaber 17-06-2022 15:31

Tanıtılmadan önce gerçek dünyada! Samsung Galaxy Z Flip 4 sızdırıldı: Herkes bu noktaya dikkat çekti

Ağustos'ta tanıtılacak Samsung Galaxy Z Flip 4'e ait olduğu söylenen bazı fotoğraflar sızdırıldı. Samsung'un katlanabilir yeni telefonu olacak Galaxy Z Flip 4'ün özellikleri hakkında yapılan dedikoduların ortasında gelen fotoğraflar birçok kişiyi şaşırttı. Herkes Galaxy Z Flip 4'e ait olduğunu varsayarak fotoğraflardaki tek bir noktaya dikkat çekti. Eğer fotoğraflar da Galaxy Z Flip 4'e aitse cihaz tanıtılmadan önce gerçek dünyada ortaya çıkmış oldu.

Haber 13-06-2022 12:15

Samsung, Bespoke Home 2022de yenilikçi teknolojilerini tanıttı

Samsung Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Dünya Başkanı JaeSeung Lee: - “Tüketicilerimize kendi evlerinde, kendilerini ifade edebilmenin, bağlantılı hizmetleri deneyimlemenin ve daha sürdürülebilir bir yaşamın yeni yollarını sunarak vizyonumuzu geliştirmenin heyecanını yaşıyoruz”

Yurthaber 08-06-2022 16:09

Sessiz ve dayanıklı çamaşır makinesi arayanlar için Samsung Çamaşır Makinelerini inceledik

Çamaşır makineleri, yıkamakla bitmeyen ve katlanarak devam eden çamaşırlardan sizi kurtaran demirbaş ürünlerden biri. Makinenizin performansından memnun değilseniz veya kullanım ömrünün sonuna geldiyseniz yeni bir çamaşır makinesi arıyor olabilirsiniz. Zengin yıkama programlarına sahip, etkili performans sunan ve uzun yıllar dayanıklı olan birçok çamaşır makinesi modeli bulunuyor. Öyleyse teknolojiyi evinize taşıyacak Samsung WW90J5475FX A+++ Çamaşır Makinesi'ni birlikte keşfetmeye hazır mısınız

Haber 02-06-2022 18:10

Samsung Galaxy Z Fold 4 geliyor: Teknik özellikleri sızdırıldı!

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4'ün bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Katlanabilir Galaxy S22 Ultra olacağı dile getirilen Samsung Galaxy Z Fold 4'ün teknik özellikleri ise sızıntılarda ortaya çıktı.

Haber 30-05-2022 10:39

Bill Gates'in kullandığı telefon merak konusu oldu! Öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi

Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'in hangi telefonu kullandığı merak konusu oldu. Çoğu kişi Gates'in Microsoft üretimi Surface Duo akıllı telefon kullandığını tahmin etti. Ancak gerçek çok başka çıktı.

Haber 25-05-2022 09:56

Ekonomik ve yüksek performanslı tablet arayanlar için Samsung Galaxy Tab 8 incelemesi

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza giren tabletler, herkes için çok kullanışlı bir deneyim sunuyor. Çok fazla çeşidi ve özellikleri bulunan tabletlerden hangisini satın alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için için ekonomik ve yüksek performanslı bir önerimiz var! Samsung Galaxy Tab A8 incelemesine ve benzer ürünlere detaylı olarak göz atmaya ne dersiniz?

Haber 24-05-2022 11:11

Samsung'dan kişiselleştirebilir, enerji tasarruflu, gıdaları daha uzun süre taze tutan teknoloji

Samsung'un buzdolaplarına yönelik sunduğu patentli ve üstün teknolojiler, hem kalabalık ailelerin hem de bireylerin gıdaları güvenli koşullarda, taze ve uzun ömürlü şekilde saklamalarına imkan tanıyor

Yurthaber 19-05-2022 11:53

Samsung için çarpıcı zam iddiası! Fiyatları yüzde 20'ye kadar artıracağı öne sürüldü

Samsung'un maliyetlerini karşılamak için yarı iletken fiyatlarını artırıp zam yapacağı iddia edildi. Güney Koreli teknoloji devinden yonga tedarik eden müşterilerin yakında şirketin hizmetleri için yüzde 20'ye kadar daha fazla ücret ödemek zorunda kalacağı öne sürüldü.

Haber 16-05-2022 14:59