Samsung Galaxy C Haberleri

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terör örgütü üyesi yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ, PKK ve DHKP-C terör örgütü üyesi 7 zanlı yakalandı.

Yurthaber 2024-04-18 14:43:42

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 2024-04-18 09:35:23

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 2024-04-17 15:59:12

Depolamanızı ve hızınızı artıracak en dayanıklı ve uzun ömürlü Samsung marka SSD modelleri

Bilgisayar tutkunları ve teknoloji meraklıları, cihazınızın performansını arttırmak için daha fazla vakit kaybetmeyin! Bilgisayarınızın verimliliğine doğrudan etki edecek ve ömrünü uzatacak Samsung marka SSD'ler ile ihtiyaç duyduğunuz hıza ve performansa ulaşabilirsiniz. Öyleyse bir araya getirdiğimiz Samsung SSD'leri incelemeye ne dersiniz?

Haber 2024-04-01 18:19:18

Diğer Haber Etiketleri

Edirne Valiliği son dakika MİT emniyet DHKP-C Çatalca kadın cinayeti SSD samsung ssd Mehmet Selim Kiraz Savcı şehit a101 a101 açılış a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 buzdolabı a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya samsung akıllı saat samsung galaxy watch İzmir Samsung şirket haberleri ayakkabı spor ayakkabı adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın yenilenmiş telefon samsung telefonlar note 10 lite Avukat nafaka Ankara limonun faydaları limonun faydaları nelerdir limonun zararları bayraktar akıncı TİHA lightning nedir ne işe yarar usb type c ne için kullanılır iPhone 3G Apple akıllı cep telefonu limon kanser cildi c vitamini pekmez cep telefonu terör saldırısı terörist çağlayan çağlayan adliyesi polis silahlı saldırı a101 dolap mlkp terör operasyonu mon limonlu su tarifi su faydalı bilgiler sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme Kayseri Milli Savunma Bakanlığı tuz stres yorgunluk koku astım bronşit galaxy z fold 3 akıllı telefon akıllı telefonlar samsung katlanır telefon c vitamini eksikliği c vitamini faydaları yapay zeka Osmaniye Kalp‎ hünnap hünnap faydaları kamkat Amazon amazon alışveriş hurma soğuk algınlığı grip influenza b vitamini Elektrikli süpürge samsung elektrikli süpürge ev sahibi Kiracı İstanbul operasyon samsung electronics Avrupa da, devam edecek ligi maçın UEFA şampiyonlar ligi nişan Konya oled tv televizyon Mehmet Şimşek Enflasyon

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:06

A101'e iPhone ve Samsung akıllı telefonlar geliyor! İşte 28 Mart Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş listesindeki ihtiyaçları uygun fiyatlarla almanın yollarını araştıranları sevindirecek A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da her ihtiyaca uygun onlarca ürünü cazip fiyatlarla alışveriş severlerle buluşturan A101'in 28 Mart Perşembe tarihli online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 28-03-24 12:06

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 14:38

İzmir merkezli DHKP-C operasyonunda 18 gözaltı

İzmir merkezli 8 ilde, DHKP-C ve MLKP terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 20-03-24 08:27

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans 13-03-24 14:48

Fiyatı 1381 TL'ye düştü! Sportif ve konforlu tasarımıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirimde

Ayakkabı tercihinde rahatlık ve tarz arayanların en çok tercih ettiği modellerin başında spor ayakkabılar geliyor. Günlük kullanımda maksimum konfor ve destek sağlayarak gün boyu enerjinizi korumanıza yardımcı olan spor ayakkabılar içinde belli başlı markaların modelleri öne çıkıyor. Onlardan biri de Adidas Galaxy Q! Bugüne özel indirimli fiyatıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldüren modeli sizin için inceledik.

Haber 12-03-24 11:46

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

A101'e iPhone 14 Plus geliyor! İşte 7 Mart 2024 tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla ve merakla beklediği Katalog'ta bu hafta da yok yok! iPhone'dan Samsung akıllı saate, Philips airfryerdan robot süpürgeye her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerin yer aldığı a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 07-03-24 11:32

9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını alan avukattan şoke eden savunma: 'Dosyayı unutmuşuz, o parayı yemişiz'

Ankara'da avukat Hasan C., müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca alıp, müvekkiline de 'nafakanız yatmıyor' dedi. Nafakasının yattığını ancak kendisine teslim edilmediğini öğrenen Ayşe Ç.'ye de, ‘Biz o dosyayı kaldırmışız, unutmuşuz ve o parayı yemişiz’ cevabını verdi. Ayşe Ç. soluğu mahkemede alırken, Hasan C.'ye 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 09:59

Limonun faydaları nelerdir? Limon hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüzyıllardır sağladığı yararlar açısından kullanımı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. Limon da bu meyveler arasında bulunmaktadır. C vitamini bakımından oldukça zengin olan bu meyve, turunçgiller familyasına mensuptur. Hem küçük hem de yaprak dökmeme özelliği bulunan bir ağacın meyvesi olarak karşımıza çıkan limonun sağlık bakımında da sayısız faydası vardır. Peki, limonun faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 02-03-24 18:47

Bayraktar AKINCI C ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi.

Haber 29-02-24 11:40

Lightning nedir, ne işe yarar? Lightning ve Type-C aynı mı?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ile birlikte insan hayatını daha da kolay bir hâle getiren çok sayıda teknolojik cihaz üretilmiştir. Günümüzde tabletten iPad'e, bilgisayardan akıllı cep telefonu kadar birçok teknolojik cihaz kullanılmaktadır. Bu cihazların şarj edilebilmesi için şarj kablolarına gereksinim vardır. Lightning de bu şarj kabloları arasında yer alan bir bağlantı aracıdır. Peki, lightning nedir, ne işe yarar ve Type-C ile aynı mı?

Haber 20-02-24 14:50

USB Type-C (USB-C) nedir? USB Type-C (USB-C) nerede, ne için kullanılır?

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ve bu gelişmeler sonucunda pek çok yeniliğin insan hayatına girmesiyle birlikte teknolojik cihazlar daha kolay kullanılmaya başlanmıştır. USB Type-C (USB-C) ürünü de teknolojik yenilikler arasında bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan bu ürün, bağlantı kablolarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, USB Type-C (USB-C) nedir, nerede ve ne için kullanılır?

Haber 20-02-24 14:49

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

A101'e Samsung tabletler, telefonlar, Skechers ayakkabılar geliyor! 15 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin yüzünü güldürecek ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun 15 Şubat 2024 tarihli yeni sayısındaki ürünleri bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 14-02-24 17:34

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve beslenme konularında giderek artan bir ilgi var. Limonun içeriğinde bulunan C vitamini ve diğer antioksidanlar, vücut için önemli bir destek sağlayabilir. Antioksidanlar, serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize ederek hücresel hasarı azaltabilir ve böylece kanser riskini azaltabilirler. Limonu dondurup rendeleyerek tüketmenin limonun suyunu tüketmekten ortalama 7 kat daha yararlı olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-02-24 14:09

Hastalıklardan korunmanın yolu! C vitamini bol olan mandalina ve portakalın faydaları

En iyi C vitamini kaynaklarından ikisi mandalina ve portakal. Turunçgillerin en ünlü fertleri olan bu ikiliye aynı zamanda "milli kış meyvelerimiz" desek hata olmaz.

Yemek 12-02-24 11:55

Bitmek bilmeyen öksürük krizlerine son veriyor! Faydaları inanılmaz! Pekmeze limon sıkıp yerseniz...

Pekmeze limon sıkıp yemek sağlığınıza çeşitli faydalar sağlar. Limonun C vitamini açısından zengin içeriği, pekmezin demir emilimini artırmasına yardımcı olur. Bu da vücudunuzun demir alımını destekleyerek enerji seviyelerinizi yükseltir. Ayrıca, limonun sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileriyle birleşen pekmezin lif içeriği sindirim sürecini düzenler ve sindirim sağlığını destekler. Dolayısıyla pekmeze limon sıkmak vücudunuz için birçok fayda sağlar.

Haber 12-02-24 07:55

28 Aralık’tan itibaren başlıyor! Cep telefonlarında yeni dönem: BTK ‘ortak şarj’ için harekete geçti

Avrupa Birliği’nde 28 Aralık’tan itibaren tüm elektronik eşyaların şarj cihazları ‘ortak’ olacak. AB’nin standart USB Type-C şarj kablosu kullanımına geçme kararı sonrası Türkiye’den de hamle geldi. Artık tüketici, şarj cihazı olmadan da ürün alabilecek.

Finans 10-02-24 13:04

Son dakika | Adliyeye saldıran teröristlerin foyası GBT sorgusunda ortaya çıkmış! Şehit Mehmet Selim Kiraz'ın katiliyle akrabalık iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Çağlayan'daki adliyede gerçekleşen terör saldırısı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet Sarayı'nın önce D Kapısından girmek isteyen 2 terörist polislerin GBT kontrolü sırasında terörist oldukları anlaşılınca kaçmak istiyorlar. D Kapısından kaçıp C Kapısına geliyorlar ve polislerimizle girilen çatışma neticesinde etkisiz hale getirilip öldürüyorlar" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-24 17:14

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısı girişiminin görüntüleri çıktı! Teröristler böyle vuruldu

İstanbul'da sıcak saatler... Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir." dedi. Öte yandan sıcak çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da acı haberi vererek yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 06-02-24 12:37

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-24 11:50

A101'e Jack Wolfskin ayakkabı, Samsung telefon, Xiaomi akıllı saat geliyor! 1 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin her hafta perşembe günü heyecanla beklediği A101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. A101'de 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunulan onlarca ürün içinde beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerine yok yok! Sevilen markaların kaliteli ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayan A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-01-24 19:25

İzmir merkezli 9 ildeki terör operasyonunda 25 şüpheli yakalandı

İzmir merkezli 9 ilde terör örgütleri DHKP-C ve MLKP'ye yönelik operasyonlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan 30 şüpheliden 25'i gözaltına alındı.

Yurthaber 30-01-24 12:01

Sabahları güne ılık limonlu suyla başlamanız için 6 neden! Vücudunuza bakın neler oluyor

Sabah rutinimize eklediğimiz küçük değişiklikler, genel sağlığımızı olumlu yönde etkileyebilir. Sabahları güne başlarken bir bardak ılık suya ekleyeceğiniz C vitamini deposu limon ile hazırlayacağınız bu mucizevi içeceği içmenin vücudumuza sağladığı sayısız fayda arasından 6 tanesini haberimizde derledik.

Kadin 30-01-24 10:26

C vitamini deposu limon hakkında ilk defa duyacağınız altın değerinde bilgiler!

Limon, en değerli C vitamini depolarından biri olup aynı zamanda potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir ve fosfor gibi önemli minerallerin kaynağıdır. Limon suyu susuzluğu gidermek ve vücudun pH dengesini korumak için de kullanılabilir. Limonun daha önce hiç duymadığınız 8 faydasını haberimizde derledik.

Kadin 27-01-24 13:03

Kayseri'de askeri eğitim uçağı teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri'de eğitim için kalkan C-160 uçağının teknik arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.

Yurthaber 25-01-24 10:47

Limonun içine tuz koyup yatak odanıza koyun, olacaklara şaşırın! İşte mucizevi etkileri

Limon, yemeklere, salatalara, içeceklere ve daha pek çok mutfak lezzetine tat katan vazgeçilmez bir gıdadır. Bol miktarda c vitamini içeren limonu kesip içerisine tuz eklediğinizde ortaya çıkan sonuçlar çok şaşırtıyor. İçerisine tuz eklediğiniz limonu yatak odanıza koyun bakın neler oluyor...

Haber 20-01-24 12:37

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-24 16:27

C vitamini faydaları nelerdir? C vitamini neye iyi gelir?

Vitaminler doğada kendi kendine yetişebilme imkanı bulunan meyveler, sebzeler, bitkiler aracılığı ile temin edilebildiği gibi eczaneler aracılığıyla satılan ilaçlarda ve takviye ürünlerde de yer alır. Vitaminlerin, insan sağlığı için son derece önemli olduğu da bilinir. Her vitaminin ise vücudun düzenli çalışması için üstlendiği farklı görevleri vardır. Bazıları sinirler, bazıları enerji, bazıları ise kan için önemlidir.

Haber 18-01-24 10:35

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-24 10:21

Osmaniye’de 3 kilo 450 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi

Osmaniye’de uygulama noktasında durdurulan otomobilin arka koltuğunun altında 3 kilo 450 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan Servet C. tutuklandı.

Yurthaber 17-01-24 09:08

Çin’de 'Ölümsüzlük meyvesi' olarak biliniyor! Özellikle bu aylarda tüketildiğinde bağışıklığı tavan yapıyor! İşte pes dedirten faydaları

Son yıllarda popüler olan hünnap sağlık açısından pek çok faydası olan bir meyvedir. İçeriğinde yüksek oranda C vitamini, demir, potasyum, kalsiyum ve lif bulunur. Antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur ve vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur. Eskişehir’de yıllardır aktarlık yapan Metin Ağılönü, dünyaca bilinen ve tüketilmesi gereken meyvelerden biri olan ’Hünnap’ meyvesinin faydalarını anlattı.

Kadin 16-01-24 09:38

Günlük C vitamini ihtiyacının %75'ini tek başına karşılıyor! Soğuk algınlığı ve öksürük için yüzyıllardır kullanılıyor! İşte mucizevi faydaları

Turunçgiller ailesinin küçük mücevheri olan kamkat meyvesi tam bir C vitamini deposu olarak biliniyor. Yüzyıllardır hastalıklara şifa olarak kullanılan bu meyve aynı zamanda kilo vermek isteyenler için de oldukça sağlıklı bir atıştırmalık. Anti-inflamatuar etki yaratır. İltihaplı hastalıklara, soğuk algınlığa ve öksürük şikayetlerine karşı oldukça etkilidir.

Haber 12-01-24 14:26

Samsung telefonlar, Puma ve Adidas ayakkabılar ve dahası! %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Günün Fırsatları kapsamında onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimler devam ediyor. Ürünlerindeki kaçırılmayacak indirimlerle öne çıkan markaları sizin için bir araya getirdik. Modadan elektroniğe, ev yaşam ürünlerinden kişisel bakıma ihtiyacınız olan ürünleri, indirimli fiyatlarıyla bu listemizde bulabilirsiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 11-01-24 10:41

Faydası inanılmaz! Hurmanın üstüne limon damlatıp yerseniz…

Ramazan ayında çokça tüketilen hurmanın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğinde yüksek vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındıran hurma ile c vitamini deposu limonun bir araya gelmesiyle yapılan bu tarif sağlığa inanılmaz fayda sağlıyor.

Haber 08-01-24 15:07

'Kovid-19 döneminde yaşamamıştık' Acil servisler dolup taşıyor... Profesörden önemli uyarı 'B ve C vitamini' için çarpıcı sözler

Prof. Dr. Ersin Aksay, influenza ve soğuk algınlığı vakalarında ciddi bir artışın olduğunu bildirdi. Acil servislerdeki yoğunluğa dikkat çeken Aksay, salgından söz etmenin mümkün olduğunu, bu salgının Kovid-19 döneminde maske kullanımı nedeniyle çok yaşanmadığını vurguladı. Aksay, hasta olanlara kalabalık ortama girmeme uyarısı yaptı. Grip ve soğuk algınlıklarında antibiyotiklerin faydası olmadığını belirten Aksay, damardan tek dozda alınan C ve B vitaminlerinin de faydası olmadığını söyledi.

Haber 06-01-24 13:22

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken Samsung elektrikli süpürgeyi inceledik

A101'in 4 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Süpürge olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 4 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 03-01-24 17:19

Afyonkarahisar'da korkunç olay! Her şey annesinin ev sahibiyle gönül ilişkisi yaşadığını söylemesi üzerine oldu: Ev sahibini öldürdü, kendisi intihar etti

Afyonkarahisar’da Taner C., tartıştığı ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti. Gencin annesi ifadesinde ev sahibi Y.K. ile gönül ilişkisi yaşadıklarını söylediği, durumu öğrenen oğlunun, Y.K'yı silahla başından vurup intihar ettiği öğrenildi.

Haber 29-12-23 07:01

Her yerde aranıyordu! DHKP-C'li terörist Sarıyer'de kıskıvrak yakalandı

İstanbul Sarıyer'de, DHKP-C Silahlı Terör Örgütü'ne üye olma suçundan aranması bulunan Meliha Aktaş, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Terörist Aktaş'ın 9 yıl kesinleşmiş cezası bulunuyordu.

Haber 23-12-23 12:15

İstanbul'da MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu

İstanbul’da emniyet ve MİT ekipleri yaptıkları operasyonla DHKP-C silahlı terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle aranan Caner Koç'u Sancaktepe’de yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 21-12-23 08:30

Samsung Electronics Türkiye’de yeni dönem başladı: Başkanlık görevini Jeff Jo devraldı

Samsung Electronics Türkiye, yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe imza attı. 25 yıldan uzun süredir şirket bünyesinde çeşitli kilit roller üstlenen Jeff Jo, 11 Aralık 2023 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye Başkanı olarak göreve getirildi.

Haber 15-12-23 14:21

Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkanlar belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 6. ve son haftasında A, B, C ve D gruplarında maçlar tamamlandı.

Spor 13-12-23 01:16

Bu nasıl baba! Damat adayı da hiç utanmadı, nişanı kayda alıp sosyal medyada sergilediler

Konya'daki skandal nişan merasimi infial yarattı. Babası, 13 yaşındaki öğrenci kızı C. S.'yi mahalleden komşuları Ali G. nişanladı. Damat Ali G.'nin C. S.'den 15 yaş büyük olması ayrıca tepki çekti. Davetliler de nişanı kameraya çekip sosyal medyada yayınladı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 10-12-23 15:14

Parlaklık ve renk kalitesiyle sinema ekranını eve taşımak isteyenler için en iyi QLED TV incelemesi ve yorumları

Televizyon seçimi yaparken öncelikli olarak kalite, tasarım ve canlı renklere önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz ve izleme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak QLED televizyonları incelemeye ne dersiniz? Sizin için canlı renkleri ile kaliteli görüntü deneyimi sunan ve şık tasarımlı en iyi QLED TV modelleri arasında öne çıkan Samsung ve TCL markasının QLED TV'lerini inceledik.

Haber 05-12-23 17:54