Samsung Z Haberleri

Depolamanızı ve hızınızı artıracak en dayanıklı ve uzun ömürlü Samsung marka SSD modelleri

Bilgisayar tutkunları ve teknoloji meraklıları, cihazınızın performansını arttırmak için daha fazla vakit kaybetmeyin! Bilgisayarınızın verimliliğine doğrudan etki edecek ve ömrünü uzatacak Samsung marka SSD'ler ile ihtiyaç duyduğunuz hıza ve performansa ulaşabilirsiniz. Öyleyse bir araya getirdiğimiz Samsung SSD'leri incelemeye ne dersiniz?

Haber 2024-04-01 18:19:18

Uzmanları uyardı: 50 yaş altı vakalarda artış yaşanıyor! 'Z kuşağı için büyük önem taşıyor'

Kanserin, dünyada ve Türkiye’de sebebi bilinen ölümler arasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada yer alıyor. Genel Cerrahi uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Sarıyar kansere dair kritik açıklamalarda bulundu.

Haber 2024-04-01 16:05:25

A101'e iPhone ve Samsung akıllı telefonlar geliyor! İşte 28 Mart Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş listesindeki ihtiyaçları uygun fiyatlarla almanın yollarını araştıranları sevindirecek A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da her ihtiyaca uygun onlarca ürünü cazip fiyatlarla alışveriş severlerle buluşturan A101'in 28 Mart Perşembe tarihli online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-03-28 12:06:35

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 2024-03-22 14:38:57

Diğer Haber Etiketleri

SSD samsung ssd kanser a101 a101 açılış a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 buzdolabı a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya samsung akıllı saat samsung galaxy watch Samsung şirket haberleri yenilenmiş telefon samsung telefonlar note 10 lite flört sosyal medya Z kuşağı ilik ghosting sevgi sur yapı konut satışları iPhone 3G Apple akıllı cep telefonu anket Mustafa Sarıgül a101 dolap antalya galaxy z fold 3 akıllı telefon akıllı telefonlar samsung katlanır telefon yapay zeka Amazon amazon alışveriş Elektrikli süpürge samsung elektrikli süpürge samsung electronics Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas koşu ayakkabısı birce ele kuş uçuşu Kuş Uçuşu dizisi Birce Akalay Miray Daner İbrahim Çelikkol Netflix Anaokulu Öğretmen İntihar halka arz milf nedemek Komedyen oled tv televizyon silahlı saldırı Adana haber cep telefonu Bitlis Tatvan fetö cinsel istismar hipnoz tecavüz samsung kulaklık huawei kulaklık bluetooth kulaklık wagner Aleksandr Lukaşenko Vladimir Putin Ramazan Kadirov cinayet İzmir ceset beyonce alara eo göğüs sivilceleri isim sırt trend viral uzman sivilce gözenekler video tiktok seks kadın su faturası trafik kazası borsa Borsa İstanbul gençler haberler samsung buzdolabı samsung buzdolapları buzdolabı Egzoz egzos ORC Araştırma seçim Tefeci şafak operasyonu son seçim anketi orc son seçim anketi seçim anketi

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans 13-03-24 14:48

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

A101'e iPhone 14 Plus geliyor! İşte 7 Mart 2024 tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla ve merakla beklediği Katalog'ta bu hafta da yok yok! iPhone'dan Samsung akıllı saate, Philips airfryerdan robot süpürgeye her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerin yer aldığı a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 07-03-24 11:32

Cloaking nedir, Cloaking ne demek? İlişkide Cloaking ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için neredeyse pek çok insan bir sözlüğe ihtiyaç duymaktadır. Zira, gün geçtikçe modern ilişki terimlerine bir yenisi daha eklenmektedir. Dijital medya araçlarından ortaya çıkan bu kavramlar özellikle Z ve Y kuşağı tarafından bilinen kavramlardır. Sosyal ilişkileri derinlemesine anlamak için bu kavramları bilmek son derece önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de cloaking’dir. Peki cloaking nedir? İlişkide cloaking ne anlama gelir?

Kadin 04-03-24 17:27

Orbiting nedir, orbiting ne demek? İlişkide orbiting ne anlama gelir?

Z kuşağı öncesinde doğanların günümüzün karmaşık ilişkilerini anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyacı olmaktadır. Zira, her geçen gün modern ilişki terimlerine bir yenisi eklenmektedir. Dijital ortamdaki iletişiminden doğan bu kavramlar, Z ve Y kuşağı tarafından bilinen ve kullanılan kavramlardır. Romantik ilişkileri tanımlamak adına bu kavramları bilmek oldukça önemli bir hâle gelmiştir. Modern ilişki terimlerinden biri de orbiting’dir. Peki orbiting nedir, orbiting ne demek?

Kadin 04-03-24 17:24

Haunting nedir, haunting ne demek? İlişkide haunting ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için Z kuşağı öncesinde doğanların neredeyse bir sözlüğe ihtiyacı olur. Zira, gün geçtikçe modern ilişki kavramlarına bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medya iletişiminden doğan bu kavramlar Z ve Y kuşağı tarafından bilinen ve kullanılan kavramlar hâline gelmiştir. Sosyal ilişkilerde ne yaşandığını anlamak için bu kavramları bilmek oldukça önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de haunting’dir. Peki haunting nedir?

Kadin 04-03-24 17:23

Submarining nedir, submarining ne demek? İlişkide submarining ne anlama gelir?

Günümüz modern ilişkilerini doğru anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Zira, modern ilişki terimlerine her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medyanın iletişiminden etkilenen bu kelimeler Z ve Y kuşağı arasında oldukça popüler hâle gelmiştir. İnsan ilişkilerinde ne yaşadığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de submarining’dir. Peki submarining nedir?

Kadin 04-03-24 17:22

Zombieing nedir, zombieing ne demek? İlişkide zombieing ne anlama gelir?

İçinde bulunulan dönemde ilişkileri doğru tanımlamak için adeta bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun sebebi, modern ilişki terimlerinin her geçen gün artmasıdır. Sosyal medyadan bir hayli etkilenen bu kavramlar Z ve Y kuşağı arasında oldukça popülerdir. İlişkilerin içerisinde neye maruz kalındığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de zombieing’dir. Peki zombieing nedir?

Kadin 04-03-24 17:21

7.500 konut sahipleriyle buluştu! Sur Yapı’da teslimler 2024’te de hız kesmeyecek

4 yılda 7.500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “4 yılda 7.500 konutun üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdik. İnşallah 3 ay içerisinde teslim edilecek olan 2.500 konut ile birlikte 10.000 konutu teslim etmiş olacağız” dedi.

Finans 29-02-24 16:53

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

A101'e Samsung tabletler, telefonlar, Skechers ayakkabılar geliyor! 15 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin yüzünü güldürecek ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun 15 Şubat 2024 tarihli yeni sayısındaki ürünleri bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 14-02-24 17:34

Bu kez Z Kuşağı için anket yapıldı! Sarıgül şaşırtmadı: Listede 4 CHP'li, 3 AK Partili, 2 İYİ Partili, 1 TİP'li var

Seçimler yaklaşırken vatandaşlar tarafından anketlere olan ilgi daha da arttı. Bu kez iller genelinde değil Z Kuşağının eğilimleri araştırıldı. 1997-2005 arası doğumlulara “Size göre TBMM’de en etkili/öne çıkan milletvekilleri hangileridir?” sorusu yöneltildi. CHP'li Mustafa Sarıgül zirvede yer alırken AK Partili Osman Gökçek de kendine listede yer buldu.

Haber 08-02-24 16:55

A101'e Jack Wolfskin ayakkabı, Samsung telefon, Xiaomi akıllı saat geliyor! 1 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin her hafta perşembe günü heyecanla beklediği A101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. A101'de 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunulan onlarca ürün içinde beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerine yok yok! Sevilen markaların kaliteli ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayan A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-01-24 19:25

Antalya'da vahşet! Kayıp motokuryeyi öldürüp gömen kişi itiraf etti! Aynı yerde baldızının cesedi de bulundu

Antalya'da 35 gündür kayıp olan ve aranan motokurye Ali Diken'den (32) acı haber geldi. Yakınlarının bulabilmek için televizyon programına da katıldığı Ali Diken'in arkadaşı Z. B. (33) tarafından öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı. Z. B.'nin gösterdiği yerde yapılan aramada, Diken'in cansız bedeni bulundu. Şüphelinin alanda ikinci bir ceset daha olduğunu söylemesi üzerine yapılan aramada, saat 19.00 sularında battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu. Şahıs cesedin baldızına ait olduğunu söyledi.

Haber 24-01-24 20:51

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-24 16:27

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-24 10:21

Samsung telefonlar, Puma ve Adidas ayakkabılar ve dahası! %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Günün Fırsatları kapsamında onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimler devam ediyor. Ürünlerindeki kaçırılmayacak indirimlerle öne çıkan markaları sizin için bir araya getirdik. Modadan elektroniğe, ev yaşam ürünlerinden kişisel bakıma ihtiyacınız olan ürünleri, indirimli fiyatlarıyla bu listemizde bulabilirsiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 11-01-24 10:41

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda uygun fiyatıyla dikkat çeken Samsung elektrikli süpürgeyi inceledik

A101'in 4 Ocak Perşembe İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Süpürge olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında 4 Ocak Perşembe tarihinden itibaren satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 03-01-24 17:19

Samsung Electronics Türkiye’de yeni dönem başladı: Başkanlık görevini Jeff Jo devraldı

Samsung Electronics Türkiye, yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe imza attı. 25 yıldan uzun süredir şirket bünyesinde çeşitli kilit roller üstlenen Jeff Jo, 11 Aralık 2023 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye Başkanı olarak göreve getirildi.

Haber 15-12-23 14:21

Fiyatı 1154 TL'ye düştü! Şık tasarımı ve konforuyla öne çıkan Adidas Planet Z OmegaE indirimde

Kaliteli, sizi uzun süre götürecek, hoş tasarımlı, her kombinin altına uyacak bir spor ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! YılIn Son Fırsatları'nın gözde ürünlerinden Adidas Planet Z OmegaE, kısa süreliğine %45 indirimle karşınızda, işte detaylar!

Haber 15-12-23 14:18

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-23 11:02

Anaokulu öğretmenin feci sonu! Çatı katından atladı…

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden gelen bir haberde dehşete düşürdü. 7 katlı binanın çatı katından atlayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 28 yaşındaki anaokulu öğretmeni Merve Z. hayatını kaybetti.

Haber 14-12-23 13:55

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 11-12-23 14:24

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

'Geçen sene milf oldum' diyen komedyenin sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 2000'li çocuk beni evine çağırdı

BKM Mutfak'ta sahneye stand-up gösterisi sunan Gözde Karakaya isimli komedyenin 'Geçen sene Milf oldum' diyerek paylaştığı bir anısı sosyal medyada gündem yarattı. Komedi gösterisinden bir kesiti sosyal medya hesabından “Z kuşağı bana yazıyor” diyerek paylaşan Karakaya sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 06-12-23 14:22

Parlaklık ve renk kalitesiyle sinema ekranını eve taşımak isteyenler için en iyi QLED TV incelemesi ve yorumları

Televizyon seçimi yaparken öncelikli olarak kalite, tasarım ve canlı renklere önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz ve izleme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak QLED televizyonları incelemeye ne dersiniz? Sizin için canlı renkleri ile kaliteli görüntü deneyimi sunan ve şık tasarımlı en iyi QLED TV modelleri arasında öne çıkan Samsung ve TCL markasının QLED TV'lerini inceledik.

Haber 05-12-23 17:54

Sokak ortasında dehşet saçtı, bakın nerede yakalandı! Korku dolu anlar kamerada

Adana’da Mehmet Z. (45), tartıştığı Serkan P.'yi (40) sokak ortasında tabancayla vurdu. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası kaçan Mehmet Z., çorbacıda çorba içerken yakalandı.

Haber 30-11-23 09:59

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ seçildi

Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde birinci oldu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, gayrimenkul sektöründe yapı kalitesinden standardizasyona, ehliyetli ve tecrübeli insan kaynağı oluşturmadan müşteri deneyimi ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya kadar pek çok alanda öncü olmayı görev edindiklerini belirterek “Üstlendiğimiz bu misyonun, bugün bu ödülle karşılık bulduğunu görmek, bizler için motivasyon kaynağı” dedi.

Finans 21-11-23 16:08

Samsung, Xiaomi, Casper... Vergisiz cep telefonu ve tablet satışı başladı! Dikkat çeken 'şifre' detayı

Vergisiz telefon ve vergisiz bilgisayar satışı bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Öğrenciler 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile birlikte bir defaya mahsus vergisiz olarak satın alabilecek. Vergi iadesi daha sonra elektronik ortamda düzenlenen fatura üzerinden devlet kurumları tarafından yapılacak.

Finans 01-11-23 14:53

Eski okul binasını yenileyip öğrenciler için atölyeler oluşturdular

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu'nda görevli öğretmenler, eski okul binasındaki bölümleri yenileyerek görsel sanatlar, zeka oyunları sınıfı, fen laboratuvarı, Z kütüphane ve spor odası kurdu.

Yurthaber 17-10-23 13:21

FETÖ’den ihraç edilen profesör hakkında şoke eden iddialar: Cinsel istismar, ketamin, hipnoz…

İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin cinsel istismar, ketamin ve hipnoz ekseninde çevirdiği oyunlar duyanları şoke etti. Çocuk psikiyatristliği yapan FETÖ üyesinin soruşturma sonrasında çocukları anestizeye başlattığı öğrenilirken, çocuklara zeka testi yaptırıp ailelerine "sizin çocuklarınız zeki, yurt dışında tanıdıklarım var orada eğitim görsün" diyerek FETÖ'ye üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 16-09-23 11:38

Hakkari'de toplu tecavüz skandalı: 11 yaşındaki kız kendini uçurumdan attı! Sapıklar serbest kaldıktan on gün sonra canına kıydı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Oğlaklı köyünde N. Y., V. Y. ve Z. Y. adındaki 3 akraba 11 yaşındaki E.'ye toplu tecavüz edip iğrenç olayı kayda aldılar. Kendini uçurumdan aşağı atarak kurtulmaya çalışan E. kan revan içinde bulundu. Köy halkının olayı örtbas etmeye çalıştığı belirtilirken önce tutuklanan zanlılar 8 ay sonra serbest bırakıldı. Günler sonra ise E. henüz 11 yaşındayken canına kıydı. İşte tüyleri diken diken eden iddianın detayları...

Haber 06-09-23 10:55

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41

Wagner çekildi çekilmesine ama... Gizemli 'Z' sembolü bu kez orada! Moskova'ya ilerlerken Kadirov'un askerlerini böyle derdest etmişler

Rus paralı asker grubu Wagner'in isyan bayrağını kaldırmasıyla dünya olup bitene dikkat kesilirken Rusya lideri Vladimir Putin de zor bir gün yaşadı. Ülkeyi iç savaşın eşiğine getiren olaylar Belarus'un devreye girmesiyle duruldu. Ancak Wagner'in geri çekilmeden önce kontrolü ele geçirdikleri Rostov'da Rus yanlısı Çeçen lider Kadirov'un askerlerini derdest ettiği ortaya çıktı. Rusya-Ukrayna savaşında büyük merak uyandıran 'Z' harfinin yazılı olduğu araçlarla ilgili detay da dikkat çekti.

Haber 25-06-23 07:37

Kan donduran vahşet! Husumetlisini öldürüp, cesedini ateşe verdi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. A.A. (53) husumetli olduğu Cemil Z.'yi (47) inşaat halindeki evde tabancayla öldürüp, cesedini ateşe verdi. Jandarma, olayın ardından kaçan A.A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber 20-06-23 15:30

Beyonce tavuk sipariş etti! Ödediği para ortaya çıktı

Blue, Rumi ve Sir adında üç çocukları bulunan şarkıcı Beyonce ve Jay-Z çifti, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almasıyla gündemdeydi. Beyonce şimdi de ekibiyle gittiği tavukçuda ödediği hesapla gündem oldu.

Magazin 22-05-23 12:10

Kendi ChatGPT'sini geliştirdiği iddia edilen o şirket! Ancak herkes kullanamayacakmış

Güney Koreli Samsung şirketinin şirket sızıntılarını önlemek için kendi ChatGPT benzeri yapay zekasını geliştirdiği iddia edildi. İddiaya göre şirket, ChatGPT'ye benzer bir yapay zeka platformu oluşturmak için ortaklık da kurdu. Ancak ChatGPT'den farklı olarak, bu yapay zeka aracının herkes tarafından kullanılamayacağı öne sürülüyor. Peki bu aracı kimler kullanabilecek? İşte iddialar...

Haber 16-05-23 09:29

Seksten daha iyi diyerek TikTok'ta viral oldu! Uzmanlar bu duşun risklerini paylaştı

Kısa zaman önce TikTok'ta viral olan 'her şey duşu' Z kuşağı ve Y kuşağının uyguladığı alışkanlıklar arasında yer alıyor. Çekilen bir videoda her şey duşu için "seksten daha iyi" diyen genç kadın oldukça fazla etkileşim aldı. Bu konu hakkında açıklama yapan uzmanlar bu duş yöntemi için uyarılarda bulundu.

Kadin 15-05-23 10:22

Son dakika | İşçileri mesaiye götürüyordu! Eskişehir'de feci kaza: 3 ölü, 31 yaralı var... Otobüs şoförü gözaltına alındı

Son dakika haberi: Eskişehir'de mesaiye giden fabrika işçilerini taşıyan bir otobüs yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı. Otobüs şoförü Z. B. tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Haber 19-04-23 10:42

Borsada dikkat çeken gelişme! Gençler battı, yaşlılar kazandı…

Borsaya yatırım yapmak son dönemde özellikle gençler arasında adeta moda haline geldi. Borsa İstanbul’a son 3 yılda 3 milyon yatırımcı girdi bunların çoğunluğunu ise 15-20 yaş arasındaki gençler yani ‘Z kuşağı’ oluşturdu. Hızlı kazanmak için spekülatif hisselere yatırım yapınca paralarını borsada kaybeden gençlerin şimdi de geldikleri gibi borsadan çıkmaya başladıkları öğrenildi. Gençlerin kaybı sonucunda kim kazandı sorusunun cevabı ise borsacıların deyimiyle ‘Yaşlı Kurtlar’ oldu.

Finans 11-03-23 08:29

Buzdolabını yenilemek isteyenler için en iyi Samsung buzdolabı modelleri

Yiyecek ve içeceklerin tazeliğini korumasını sağlayan buzdolapları, her evin en temel ihtiyaçlarının başında geliyor. Buzdolabı satın alırken mutfağınızın tasarımını ve ihtiyacınızı özelliklere sahip markaları tercih etmeniz büyük önem taşıyor. Eğer evinizdeki buzdolabını yenileme ihtiyacı duyuyorsanız Samsung'un birbirinden şık tasarımlı buzdolaplarını inceleyebilirsiniz. "Samsung en iyi buzdolabı hangisi?" sorusunun cevabını merak ediyorsanız, işte cevabı!

Haber 01-03-23 17:08

Egzoz nasıl yazılır, egzoz yazımı nasıl olmalıdır? Egzoz mu egzos mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazım ve dil bilgisi kurallarına uyulabilmesi için sözcüklerin doğru yazılışlarının bilinmesi gerekir. Bunun için de temelde bir sözcüğü oluşturan seslerin doğru bir şekilde kavranması önemlidir. Kimi sözcüklerde ise benzer seslere yönelik yazım yanlışları yapılır. Örneğin egzozun yazılışında "s" harfinin mi yoksa "z" sesinin mi kullanıldığı sıklıkla karıştırılır. Peki, egzoz sözcüğünün doğru yazılışı nasıldır?

Egitim 03-02-23 17:42

Kime oy verecekler? AK Parti ve CHP'nin sıralaması... 'Z kuşağı' anketinde dikkat çeken sonuçlar

2023 seçimlerine artık sadece aylar kaldı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs tarihini işaret etmesi sonrası seçim anketleri de hareketlendi. Özellikle Z kuşağının ağırlıklı olarak hangi partiye oy vereceği merak konusu oldu. Bununla ilgili ORC Araştırma, yaptığı yeni bir anketin dikkat çeken sonuçlarını paylaştı. İşte Z kuşağının oy tercihi ve AK Parti'nin sıralaması...

Haber 19-01-23 18:32

Apple için yeni bir dönem başlayacak: Kendi ekranlarını kullanacak!

Apple'ın 2024'ten itibaren iPhone ve Apple Watch gibi mobil cihazlarında kendi tasarladığı ekranları kullanmayı planladığı iddia edildi. Teknoloji devinin Samsung ve LG gibi ekran konusunda iş birliği yaptığı ortaklarına olan bağımlılığını azaltmak amacıyla böyle bir adım atacağı söyleniyor. İddialara göre geçiş, microLED ekran teknolojisini kullanacak bir Apple Watch ürünüyle başlayacak.

Haber 11-01-23 16:04

Paraya ihtiyacı olan kişileri hedef alıp icraya verdiler! Adana'da tefecilik operasyonu: 'Binbir Surat' da yakalandı

Para ihtiyacı olan yüzlerce kişiye senet ve çek karşılığı faizle borç verdiler, borcunu ödemeyenleri icraya verip dudak uçuklatan tutarda haksız kazanç elde ettiler. Adana'da tefecilik yaptığı öne sürülen 21 kişiye yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında 'Binbir Surat' lakaplı Z. K.'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda şüphe gözaltına alındı.

Haber 03-01-23 10:38