San Francisco Haberleri

Teknolojide bir devrim niteliğindeydi! Sürücüsüz robot taksilerin yolun ortasında internetleri kesilince...

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 10 adet sürücüsüz robot taksinin internet bağlantıları kesilince, trafik sıkışıklığına neden oldu.

Haber 17-08-2023 14:07

Uzmanlardan kritik yapay zeka uyarısı! O konuya değinip Küresel öncelik olması gerek dediler

Uzmanlar, yapay zeka kaynaklı riskler konusunda uyardı. ABD'de San Francisco merkezli Yapay Zeka Güvenliği Merkezi (CAIS), yapay zekanın insanlık için oluşturduğu tehlikelere yönelik uyarısında, yapay zeka kaynaklı yok olma riskini azaltmanın küresel öncelik olması gerektiğini bildirdi.

Haber 31-05-2023 09:26

Elon Musk bildiğiniz gibi! O güne kadar burada çalışıp uyuyacağım dedi

Elon Musk ve Twitter, gündemden uzun bir süredir düşmüyor. Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformu, teknoloji milyarderinin kontrolüne geçtiğinden beri her gün yeni bir haberle güne damgasını vuruyor. Birçok değişiklik yapan Elon Musk şimdi ise "Elon Musk bildiğiniz gibi" dedirten bir karar almış durumda. Görünüşe göre Musk Twitter'ın genel merkezinde uyuyacak, ta ki "O" güne kadar... Peki "O" gün hangi gün?

Haber 16-11-2022 17:26

Güvenlik kamerasını kontrol edince şoke oldu! Evinin önünden çırılçıplak geçen adamı görünce şaşırdı

Kuzey Kaliforniya'da San Francisco'nun hemen dışında yaşayan Lizzie isimli bir kadın evinin önünden gelen seslerden sonra güvenlik kamerası görüntülerini kontrol etmek istedi. Güvenlik kamerasına baktığında ise Lizzie, sadece maske takan tamamen çıplak bir adamı gördü.

Trend 18-08-2022 13:57

San Francisco

San Francisco Hakkındaki Haberler Mynet'te. San Francisco Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.