Sandisk Ultra Ii Haberleri

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, mayıs ayında Molokai Kanalı'nı geçecek

İZMİR (AA) - Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, "7 Okyanus" hedefindeki parkurlarından beşincisi Hawaii'deki Molokai Kanalı'nı mayıs ayında geçmeye çalışacak.

Yurthaber 2024-03-20 12:05:22

Çivi ve tellerle yaptıkları hayrete düşürdü

Düzce’de lise öğrencileri filografi sanatını 2 ayda öğrenip, metrelerce uzunlukta tel ve ip kullanarak ünlü isimlerin portrelerini yaptı. Sultan II. Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Atatürk’e, Tarık Akan’dan Adile Naşit’e kadar yapılan birçok ünlü ismin portresi okul içinde sergilenmeye başladı.

Haber 2024-02-27 12:36:44

Yılda sadece 2 kez gerçekleşiyor! Firavun'a güneş vurdu

Yılda sadece iki kez gerçekleşen doğa olayına yerli ve yabancı turistler akın etti. Mısır'ın Asvan kentindeki Ebu Simbel Tapınağı'nda bulunan Firavun II. Ramses'in heykeline güneş ışığı vurdu. Söz konusu tarihi olay sadece, II. Ramses'in "doğum günü" kabul edilen 22 Ekim ve "taç giyme günü" olduğu belirtilen 22 Şubat'ta gerçekleşiyor ve 20 dakika sürüyor.

Haber 2024-02-22 20:36:53

Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından Osmanoğlu ailesinden açıklama! Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan paylaştı

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri büyük tepki çekmişti. Yaşanan olayın ardından Osmanoğlu ailesinden bir açıklama geldi. Roksan Kunter Özkan "Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olarak ben, annem ve teyzelerim ile birlikte kamuoyuna duyurumuzdur" notuyla ailenin mesajını paylaştı.

Haber 2024-02-22 19:35:29

Diğer Haber Etiketleri

yüzme çivi tel Mısır Firavun Şevki Yılmaz İlber Ortaylı düğün osmanlı abdülhamid han bose bose kulaklık Samsung samsung telefonlar yapay zeka tarım ve orman bakanı hibe destek columbia columbia erkek mont columbia mont columbia kadın mont columbia sportswear Bartın Aras Bulut İynemli columbia mont erkek trafik kazası iş insanı sosyal medya Tokat hamam temel Recep Tayyip Erdoğan tiktok meydan okuma adidas spor ayakkabı adidas spor ayakkabı erkek adidas ayakkabı adidas ayakkabı kadın adidas ayakkabı erkek damacana pompası şarjlı damacana pompası Oyuncu ünlü şarkıcı Jennifer Lopez Adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek adidas terrex outdoor outdoor ayakkabı merrell merrell ayakkabı merrell bot mikrofiber bez havlu banyo havlusu Nevşehir Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma beyaz ayakkabı puma erkek ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek Safiye Soyman Seda Sayan turu Apple iPhone da, iyet Yüzücü abd Yılmaz Vural seda vural Evrim Akın rachel rachel araz Marmaris yat camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı ele Ebru Yaşar necat gülseven Tekirdağ ziyaret ilhan karakteri doktorlar doktorlar ela Yasemin Özilhan puma erkek spor ayakkabı Oppenheimer filmi Robert Downey Jr. Emre Kurttepeli Apple Watch Polis memuru zengin lüks Maserati trafik villa belgesel Netflix Evren gençler kaptan amerika ilk yenilmez FOX Muğla Bodrum Mersin

İlber Ortaylı katıldığı nikah törenindeki o sözlerle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı: 'Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim'

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olduğu törende Şevki Yılmaz'ın söyledikleri tepki çekti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ortaylı, "Eski bir milletvekilinin yersiz konuşmalarını tasvip etmem mümkün değildir. Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim. Bunlar tarih bilmeyen insanların kahvehane köşelerine yakışan sözleridir. Açık bir Atatürk düşmanlığıdır, hazımsızlığıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 19:28

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-24 10:51

Uzun pil ömrü, ergonomik tasarım... Bose QuietComfort Earbuds II günün fırsat ürünü

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds II size göre olabilir. Sadece geçen ay Amazon'da 50 adetten fazla satılan ürün, bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 12:29

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi’ndeki Yapay Zeka Özellikleriyle Akıllı Telefon Kullanma Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

Samsung’un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modelleri, Galaxy AI’ın getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Galaxy S24 Serisi, kullanıcı deneyimini yeniden düzenleyerek, akıllı telefonları iletişim araçlarından çok daha fazlasına dönüştürüyor. Galaxy AI ile, bu cihazlar günlük yaşamın her alanında kullanıcılara yardımcı oluyor, telefon kullanımını sıradan bir etkileşimden, zenginleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.

Haber 18-01-24 10:21

Bakan Yumaklı açıkladı: 768 milyon lira hibe desteği verilecek

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AB Katkılı Kırsal Kalkınma Destekleri (IPARD-II) Programı kapsamında, hayvancılık ve gıda işleme sektörlerine yönelik 768 milyon lira hibe desteği verileceğini açıkladı.

Finans 16-01-24 13:02

Fiyatı 2 bin 635 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmeyen Columbia Watertight Ceket indirimde

Çok satanlarda birinci sırada yer alan Columbia Watertight II Ceket, donanımlı Omni-Tech teknolojisi sayesinde yağmurlu havalarda kuru kalmanızı sağlıyor. Üstelik şimdi Günün Fırsatları kapsamında indirimde! Yağmur çamur demeden konforlu ve güvenli bir kış geçirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Yağmurlu havalarda tarzınızı korurken sizi koruyacak Columbia Watertight Ceket indirimi bitmeden sahip olmak için acele edin.

Haber 12-01-24 16:45

Bartın’da taşkın ve su kıtlığı riski en aza indirilecek

Bartın Üniversitesi’nin (BARÜ) Avrupa Birliği (AB) IPA II Çerçeve Anlaşması çerçevesinde hazırladığı projeyle Bartın’da taşkın ve su kıtlığı risklerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 12-01-24 09:04

İlk bölümüyle büyük ses getiren Atatürk filminin ikinci kısmının afişi yayınlandı! Afişi bile sosyal medyada gündem yaratmaya yetti

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı "Atatürk 1881-1919"un ikinci filminin afişi paylaşıldı. 5 Ocak'ta vizyona girecek olan film "Atatürk II" adını taşıyor ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı’na ve 1919 yılında Samsun'a çıkışına kadar yaşanan sürece odaklanıyor.

Trend 15-12-23 15:33

Yüksek ısı yalıtımı, su geçirmezlik, ultra konfor... Columbia Powder Lite Hooded Mont'un fiyatı düştü

Su ve rüzgar geçirmezlik, dayanıklılık, stil, konfor ve dahası! Dış giyimde aradığınız tüm özellikler Columbia Powder Lite Hooded Mont'ta bir araya gelmiş. Kaliteli bir outdoor mont ile sıcacık bir kış geçirmek isterseniz Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli bu monta mutlaka göz atmalısınız! Sizin için inceledik.

Haber 12-12-23 14:25

Ünlü iş insanı 10 milyonluk ultra lüks otomobille kaza yaptı! Ferrari pert oldu... Eşi Türkiye'nin günlerce konuştuğu özel jet kazasında hayatını kaybetmişti

Ünlü iş insanı yaklaşık 10 milyon TL değerindeki ultra lüks otomobil Ferrari ile Kemerburgaz-Göktürk yolunda seyrederken kayganlaşan yolda kontrolü kaybedip bariyerlere çarptı. Araç kullanılamaz hale gelirken, Urfalı ise yara almadan kurtuldu. Urfalı’yı arkadaşı aracıyla olay yerinden alıp götürürken, yaşananlar kameralarına yansıdı. Urfalı’nın hamile eşi Burcu Gündoğar Urfalı, 2018'de Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi dönüşü meydana gelen İran’daki özel jet kazasında hayatını kaybetmişti.

Haber 07-12-23 15:50

Suya, rüzgara karşı dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu! Columbia Powder Lite Mont ile tanışın

Suya ve rüzgara karşı dayanıklı, tüm vücudunuzu saracak, sizi her daim sıcacık tutacak bir mont arıyorsanız erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Columbia Powder Lite Mont tam size göre! Gelin kullanıcılarının gözdesi bu montu inceleyelim.

Haber 24-11-23 13:49

Sosyal medya fenomeni Jenna Lee, ultra küçük minisiyle köprü kurmak istedi! Şekilden şekle girdiği anlar paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı son derece cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Jenna Lee limitleri zorlamayı seviyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına siyah bikini takımıyla deniz kenarında köprü hareketini yapmaya çalışırken çıktı. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 22-11-23 10:31

Tokat'ta heyecanlandıran keşif: Temel kazısında bulundu! En az 500 yıllık

Tokat'ta yıkılıp yerine yapılacak olan yeni okulun temel kazısında, tarihi hamam kalıntıları bulundu. Kalıntıların, Sultan II. Beyazıt dönemine ait olduğu düşünülen ve Hazinedar Başı Firuz Ağa tarafından 1485 yılında inşa edildiği tahmin edilen Tahtakale Hamamı’na ait olabileceği üzerinde duruluyor. Tokat Valisi Numan Hatipooğlu, "Burada eski bir hamam kalıntısı var. Bu hamam kalıntısını tamamen ortaya çıkaracağız. Açık hava müzesi haline getireceğiz’’ dedi. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 10:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultan ıı. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti.

Haber 18-11-23 18:13

Gençlerin son meydan okuması ultra acı cipsler yasaklandı! Onlarca kişi hastanelik oldu... 1 kişi hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nde gençler arasında sosyal medyada meydan okumaya dönüşen ultra acı cipsler onlarca kişiyi hastanelik etmeye devam ediyor. Tabasco sosu veya jalapenostan yaklaşık 400 kat daha acı olan baharatlar Amerika'da bir kişinin ölümüne neden olmasının ardından birçok Alman eyaletinde yasaklandı. Ancak gençler TikTok'ta bu meydan okumayı yapmayı hala sürdürüyor.

Trend 17-11-23 13:15

Fiyatı 1023 TL'ye düştü! Hafif ve esnek yapısıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirime girdi

Hafifliği ve rahatlığıyla öne çıkan, çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas'ın Duramo 10 modeli Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Dayanıklı üst malzemesi ve nefes alabilir yapısı ile yürüyüşten koşuya her anınızda ultra konfor sunacak bu ayakkabıyı tercih etmek isterseniz, detaylar içeriğimizde!

Haber 14-11-23 17:01

Su israfına son veren, pratikliğiyle övgü toplayan şarjlı damacana pompasını sizin için inceledik

Evinde ya da ofisinde damacana kullananlar buraya! Damacanadan su alırken yaşanan dökülme ve sızma olaylarına karşı üretilen, hızlı çalışmasıyla büyük pratiklik sunan Narpump Whisper Ultra Sessiz & Ultra Hızlı Otomatik Şarjlı Damacana Pompası'nı sizin için inceledik. Çok satan ürüne gelin birlikte inceleyelim.

Haber 06-11-23 18:00

Jennifer Lopez'in ultra lüks malikanesi ağızları açık bıraktı! Değerini duyanlar inanamadı! İçinde yok yok

ABD'li oyuncu Ben Affleck ile birlikteliği ve son dönemdeki film projeleriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Jennifer Lopez bu defa ultra lüks malikanesi ile gündem oldu. Jennifer Lopez'in Kaliforniya'daki evini görenler hayran kaldı. İlk kez Şubat ayında satışa çıkarılan evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 25-10-23 13:48

Suya dayanıklı, ultra konforlu, uzun ömürlü... Adidas Terrex serisinde 1500 TL'ye varan indirim!

Outdoor ayakkabı almanın şimdi tam zamanı! Soğuklar gelmeden, kış yüzünü göstermeden bir çift outdoor ayakkabı almak ve kışı zahmetsiz geçirmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Adidas'ın Terrex serisinin sevilen outdoor ayakkabı modellerinde Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 1500 TL'ye varan indirimler başladı. Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanız için indirimdeki modelleri seçtik.

Haber 24-10-23 15:13

Outdoor severlerin bir numaralı tercihi Adidas Terrex serisinin sevilen modelinde indirim

Outdoor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan Adidas, Terrex serisi ile kullanıcılarına yüksek performans, ultra konfor, uzun süren dayanıklılık ve yenilikçi tasarım sunuyor. Outdoor severlerin bir numaralı tercihi arasında yer alan Terrex modelleri içinde Swift Solo 2, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Kısa süreliğine indirimde olan Adidas Terrex Swift Solo 2 Outdoor Ayakkabı'ya sahip olmak isterseniz acele edin!

Haber 20-10-23 15:31

Su geçirmez, ultra konforlu Merrell outdoor ayakkabıda indirim

Doğayla iç içe bir deneyim yaşamanızı sağlayacak, ultra konfor ve koruma sunacak bir outdoor ayakkabı arayışındaysanız indirimli fiyatıyla öne çıkan Merrell Moab 3 Mid Gtx Yürüyüş Ayakkabısı'na mutlaka bir göz atmalısınız. Bugüne özel indirimde olan bu ayakkabıyı gelin birlikte keşfedelim.

Haber 17-10-23 16:02

Tertemiz ve yumuşacık dokusuyla kendine hayran bırakacak en iyi mikrofiber havlular

Banyo, mutfak ve lavaboda kurulanmak için kullanabileceğiniz gibi temizlik amacıyla da tercih edebileceğiniz mikrofiber havlular suyu çabucak emer ve hızlıca kurur. Herkesin kurtarıcısı olacak ve ultra emici özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilen en iyi mikrofiber havlu modellerini sizler için listeledik. Öyleyse birbirinden kullanışlı mikrofiber havlu çeşitlerini keşfedelim.

Haber 13-10-23 15:35

Cappadocia Ultra Trail dünyasının en iddialı isimleri Kapadokya’da koşacak

Geleneksel olarak ekim ayının üçüncü haftası Kapadokya’da düzenlenen Cappadocia Ultra-Trail, bu yıl 10. kez 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 10-10-23 15:07

Sokak modasının yıldızı Puma Court Ultra Spor Ayakkabı'da fırsat

Spor aktivitelerinde ya da günlük hayatta, doğru ayakkabı seçimi oldukça önemli. Bu yüzden konforlu ve kaliteli bir ayakkabıya sahip olmak, performansımızı artırırken aynı zamanda sağlığımızı da korumamıza yardımcı olur. Puma Court Ultra Spor Ayakkabı tam da bu ihtiyaçları karşılayan bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süreliğine indirimde olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 09-10-23 14:23

Safiye Soyman'ın ultra lüks evi ağızları açık bıraktı! Gösterişli eşyaları olay oldu! Saraydan hallice

Ünlü isimlerin lüks yaşantıları ve gösterişli evleri gündem olaya devam ediyor. Şarkıcılığının yanı sıra Seda Sayan'la olan yakın dostluğuyla da tanınan Safiye Soyman'ın ultra lüks evi ise görenleri hayran bıraktı. Gösterişli kıyafetleri sevdiği bilinen Soyman'ın, evinde de oldukça gösterişli eşyalar tercih ettiği ortaya çıktı.

Magazin 15-09-23 22:11

Apple iPhone 15’i tanıttı: iPhone’larda yeni dönem! iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max... Hepsi görücüye çıktı

Teknolojiseverlerin günlerdir beklediği iPhone 15 etkinliği “Wonderlust” sonunda gerçekleşti. Apple yeni iPhone modelleri iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'i tanıttı. Teknoloji devi, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 akıllı saatlerini de etkinlikte görücüye çıktı. Ayrıca iPhone’larda Lightning devri sona erdi, USB-C devri başladı! Apple tarihinde ilk kez iPhone'lara USB-C geldi... Yeni modellerin Türkiye fiyatları da belli oldu.

Haber 12-09-23 18:39

İki Türk sporcu, California'daki Catalina Kanalı'nı 13 saatte yüzerek geçti!

Ultra maraton yüzücüsü Türk sporcular Yasemin Altıntaş ve Murat Öz üçlü taç̧ olarak bilinen "Triple Crown" parkurlarından California'daki Catalina Kanalı'nı eş zamanlı olarak 13 saatte yüzerek geçti. İşte detaylar...

Spor 08-09-23 08:21

Teknik direktör Yılmaz Vural'ın Alaçatı'daki ultra lüks villası ağızları açık bıraktı! Yatak odasını 'Burası tehlikeli bir yerdir' diye gezdirdi

Efsane teknik direktör Yılmaz Vural, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Ünlü teknik direktör, Ege'nin göz bebeği İzmir Alaçatı'da bulunan ultra lüks villasının kapılarını açtı. Vural, yatak odasını gezdirirken Akın'ı 'Burası tehlikeli bir yerdir' diye uyardı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-09-23 17:44

Rachel Araz’ın ultra lüks evi görenleri büyüledi! Ev değil şato gibi

Ünlü fenomen Rachel Araz tarzı ve gündelik yaşamıyla çok konuşulan isimlerden biri. Instagram hesabında yayınlandığı pozlarla beğeni toplayan Araz’ın evini görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin çalışanlarına ödediği para ise dudak uçuklattı.

Magazin 01-09-23 16:20

Marmaris'e demirleyen mega yatlar turistlerin ilgi odağı oldu

Cayman Adaları bayraklı "Blue" ile Bermuda bayraklı "Mar" isimli yatlar, Muğla'nın Marmaris ilçesine demirledi. Rus iş insanı Roman Abramoviç'in 22 metre genişliğindeki 6 katlı ultra lüks yatı "Eclipse" de iki haftadır Albatros Marina büyük iskelede yer alıyor.

Haber 14-08-23 20:11

Hem rahat olmak hem tarz görünmek istiyorum! diyenler için Camper'ın indirimdeki modellerini seçtik

Gülümseten Yaz İndirimleri devam ediyor. Ünlü moda markalarında %50'leri aşan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren büyük alışveriş etkinliği kapsamında Camper ayakkabılar da indirime girdi. Trendlerin ötesine geçen ultra şık ve konforlu ayakkabılarıyla tanınan markadaki eşsiz indirimleri keşfetmek için acele edin.

Haber 14-08-23 15:26

Ebru Yaşar ailesiyle mavi tura çıktı! Lüks yatının fiyatı ağızları açık bıraktı

Türk pop arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, zaman zaman yıllar içindeki değişimiyle gündem oluyor. Güçlü sesi ve tarzıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı lüks yaşantısıyla da adından söz ettiriyor. Ebru Yaşar, şimdilerde yeni satın aldığı ultra lüks yatıyla mavi tura çıktı. Ünlü şarkıcının yeni yatının fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 12-08-23 16:55

Türk-Macar dostluğunun sembolü Rakoczi Müzesi'ni 2 bin kişi gezdi

Macaristan Kralı II. Rakoczi'nin Osmanlı döneminde Tekirdağ'da kaldığı müzeye dönüştürülen evi 7 ayda yerli ve yabancı 2 bin turist ziyaret etti.

Yurthaber 09-08-23 09:58

Eşsiz tasarım, yüksek kalite, ultra konfor! Camper ayakkabılarda %30'a varan indirim

Trendlerin ötesine geçen ultra şık ve konforlu ayakkabılarıyla tanınan Camper'da kaçırılmayacak bir indirim başladı. Yaratıcı tasarımların ve yüksek dayanıklılığın bir araya geldiği Camper ayakkabılardaki indirimleri keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 08-08-23 15:33

Doktorlar'ın Ela'sı olarak hafızalara kazındı! Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı

Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Yasemin Özilhan uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Kızları Emine, Ela ve evcil hayvanlarıyla boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 03-08-23 15:53

Fiyatı 1084 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen ayakkabısında %31 indirim fırsatı

Kombinlerinize şıklık katacak harika bir sneakerla karşınızdayız! Puma'nın en sevilen ayakkabılarından PUMA Herren Court Ultra Sneaker, bugüne özel 490 TL indirimle satışta! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Haber 21-07-23 09:45

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” daha vizyona girmeden heyecanlandırdı! “İçinde bulunduğum en iyi film”

II. Dünya Savaşı döneminde atom bombasının mucitlerinden olan J. Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi dünya prömiyerinin ardındna övgü dolu yorumlar topladı. 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filme bir övgü de oyuncu Robert Downey Jr.’dan geldi. Usta oyuncu “Şimdiye kadar oynadığım en iyi film” yorumunu yaptı.

Trend 15-07-23 15:46

Emre Kurttepeli Mentor Clinic II Toplantısında açılış konuşması yaptı

GBA “Mentor Clinic II” toplantısını 30 Nisan 2014’te Maslak Sheraton’da düzenledi. Toplantıda fikir sahibi girişimciler, mentorlerle ve melek yatırımcılarla bir araya geldi.

Finans 06-07-23 13:00

Emre Kurttepeli Made The Opening Speech in Mentor Clinic II

GBA “Mentor Clinic II” meeting was held in Maslak Sheraton on 30 April 2014. Investors with investment ideas came together with mentors and angel investors.

Finans 06-07-23 11:57

MicroLED'li Apple Watch Ultra ile ilgili dikkat çeken söylenti! Yeni tarih verildi

Apple'ın akıllı saat modeli Apple Watch Ultra'nın yeni nesil microLED ekran kullanan güncellenmiş bir versiyonunu çıkaracağı söyleniyor. Şirketin yeni nesil microLED ekran kullanan güncellenmiş bir Apple Watch Ultra versiyonu üzerinde çalıştığı öne sürülürken, bir pazar araştırma firması üretim sorunları nedeniyle cihazın bir kez daha ertelendiğini iddia etti. Şimdi ise iddialar MicroLED Apple Watch Ultra'nın 2025'te piyasaya sürülmeyeceği yönünde.

Haber 05-07-23 09:52

Lüks villası, 8.5 milyon lira değerinde arabası var! Polis olduğu ortaya çıktı kimse inanamadı…

Lüks araçlı polis trafikte dehşet saçtı, mal varlığı tartışma yarattı. Avukat olan Fatih Uzun, trafikte iki araç sürücüsünün tartışmasından kaçarken dehşeti yaşadı. Kendisini darp eden 8.5 milyon lira değerindeki Maserati sürücüsünün ise polis olduğu ortaya çıktı. Polis memurunun kısa sürede ultra lüks hayata ulaşmasının ise araştırılması istendi. İşte detaylar…

Haber 27-06-23 07:40

Belgesel çekimi sırasında zor anlar! Köpek balıklarının Netflix ekibine saldırdı... Kıl payı kurtuldular

Netflix'in belgesel serisi Gezegenimiz II'nin (Our Planet II) çekimleri sırasında çekim ekibi zor anlar yaşadı. Hawaii’deki çekimlerde Netflix ekibine köpek balığı saldırdı. Ekip köpek balıklarının kıl payı kurtularak patlayan botları sönmeden kıyıya ulaşmayı başardı.

Trend 20-06-23 15:50

Kaptan Amerika: İlk Yenilmez konusu nedir, oyuncuları kimler? Kaptan Amerika: İlk Yenilmez nerede ve ne zaman çekildi?

Kaptan Amerika İlk Yenilmez filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Orijinal adı Captain America: The First Avenger olan film bu akşam televizyon erkanlarında yayınlanacak. Filmde, II. Dünya Savaşı sırasında, zayıf, ufak tefek ve çelimsiz bir adam olan Steve Rogers, süper asker Kaptan Amerika'ya dönüşür. Peki, Kaptan Amerika: İlk Yenilmez konusu nedir, oyuncuları kimler? Kaptan Amerika: İlk Yenilmez nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 14-06-23 20:15

9 milyon liralık yakıt aldı! Haftalık kirası onlarca ev parası... Sahibi sır gibi saklanıyor, kiralayan da...

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında demirleyen ultra süper lüks mega yatın 400 bin litre akaryakıta 9 milyon lira ödediği öğrenildi. Haftalık kirasının onlarca ev parası olan yatı ise kimin kiraladığı bilinmiyor. 2003’te yapılan yatın Microsoft’un kurucularından Paul Allen’ın yatı olarak bilindiği ancak, 2018’de Allen’ın vefatından bir süre sonra el değiştirdiği ve kimin aldığının da sır gibi saklandığı öğrenildi.

Haber 13-06-23 18:15