Santa Harabeleri Haberleri

YouTuber Ruhi Çenet çok az kişinin bildiği 'dünyanın en kalabalık adasına' gitti! Gördüklerimi unutamıyorum diyerek paylaştı

YouTuber Ruhi Çenet Kolombiya'ya bağlı bir futbol sahasından biraz büyük olan dünyanın en yoğun nüfusuna sahip Santa Cruz del Islote Adası'na gitti. 'Gördüklerimi unutamıyorum' diyerek paylaştığı YouTube videosunda Çenet adada yaşayan bir kişi gibi 48 saat geçirdi.

Trend 2024-03-06 07:54:08

Son dakika! Kilise saldırısıyla ilgili 17 DEAŞ üyesi yakalandı

Son dakika haberi: Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıyla bağlantılı olan terör örgütü DEAŞ üyesi 17 şüpheli, İstanbul merkezli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 2024-02-03 10:29:04

Kilisedeki saldırıdan 3 hafta önce Kayseri’de bir otelde sır toplantı

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada, hücrenin biraraya geldiği Kayseri dikkat çekti.

Yurthaber 2024-02-02 07:45:09

Santa Maria Kilisesi'nde saldırının ardından Kefaret Ayini düzenlendi

Sarıyer'de Tuncer Cihan'ın ölümüyle sonuçlanan terör örgütü DEAŞ saldırısının ardından ibadete kapatılan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde, Kefaret Ayini düzenlendi.

Yurthaber 2024-02-02 06:58:10

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin soruşturmada 25 şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada 25 şüphelinin tutuklandığını, 9 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını bildirdi.

Yurthaber 02-02-24 06:49

Kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişme! 34 şüpheli hakimliğe sevk edildi

Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Haber 01-02-24 21:14

Sarıyer’de kiliseye silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin savcılık ifadelerine başlandı

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık ifade işlemlerine başlandı.

Yurthaber 01-02-24 14:56

Kilise saldırganları adliyeye sevk edildi

Sarıyer’deki Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 şüphelinin de aralarında bulunduğu 34 zanlı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 01-02-24 10:44

Vatandaşlardan Santa Maria Kilisesi’ne taziye ziyareti

Sarıyer’de 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından vatandaşlar, Santa Maria Kilisesi’ne gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 15:54

Son dakika | Kilise saldırganları kaçarken çöpe atmış! Katillerin son hali böyle görüntülendi: Sakal ve kıyafet detayı...

Son dakika haberi: Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen saldırganların kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Ayrıca saldırganlardan Rusya uyruklu D.T.'nin yakalanmamak için kestiği sakallarını daha çöpe atamadan yakalandığı öğrenildi. İki saldırganın son hallerini gözler önüne seren fotoğraf da paylaşıldı.

Haber 31-01-24 12:30

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı sonrası zanlıların kaçtığı araç bulundu

Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı sonrası şüphelilerin kaçtığı araç, Beylikdüzü'nde terk edilmiş halde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 07:41

Kilise saldırganları garson çıktı! Teröristlerle ilgili çarpıcı detaylar

İstanbul, Sarıyer'de Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada sır perdesi aralanıyor. Saldırganların olay yerine giderken kullandıkları ‘kayıp’ otomobil Beylikdüzü’nde otluk bir alanda bulunurken, saldırıda tetiğe basan DEAŞ’lı teröristlerin garson oldukları ortaya çıktı. İşte yeni detaylar...

Haber 30-01-24 23:57

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıda kullanılan silahlardan biri ormanlık alanda bulundu

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıda kullanılan silahlardan biri ormanlık alanda bulundu.

Yurthaber 30-01-24 12:30

Santa Maria Kilisesi saldırganları kaçarken ormana atmış! Yeni delillere rastlandı

Türkiye'nin gündemindeki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili yeni delillere ulaşıldı. Pazar günü kiliseye giren, DEAŞ'lı oldukları değerlendirilen maskeli iki saldırgan bir kişiyi öldürüp kaçmış, akşam saatlerinde yakalanarak sorgulanmaya başlamıştı. Dünden bu yana süren çalışmalarda ormanlık alanda yeni gelişme yaşandı.

Haber 30-01-24 10:58

Kilisede hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu! O esnada gelmiş bu kahrolasıca insanlar

Dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Tuncer Murat Cihan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Kuzen Murat Cihan, "Kendisinin yüzde 80 engelli raporu var. Vakit geçirmek ve gezme amacıyla oraya girmiş. O esnada bu kahrolasıca insanlar gelmiş. Bizim garibanı bulmuş, olan bize oldu" dedi.

Haber 29-01-24 15:49

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin ifade işlemleri başladı

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yurthaber 29-01-24 14:20

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi saldırısında yeni detay! 'Birinci sınıf ölüm timi' iddiası dehşete düşürdü... Saldırı anındaki o detay katliamı önlemiş

İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. DEAŞ'lı olduğu değerlendirilen maskeli 2 kişi dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında girip cemaatten Tuncer Cihan'ı öldürmüştü. Akşam saatlerinde yakalanan 2 katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı, 'birinci sınıf özel tim' ayrıntısı dikkat çekti. Saldırganların katliam yapmayı amaçladığı ancak silahların tutukluk yapması nedeniyle amaçlarına ulaşamadan panikle kaçtığı belirlendi.

Haber 29-01-24 13:49

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin açıklama yaptı:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gün boyu emniyet güçlerinin 30 ayrı adrese baskın düzenlediğini ve şu ana kadar 47 kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Son olarak ise saat 22.00'de belirlenen adrese yapılan baskında cinayet zanlısı her iki şahıs da yakalandı. Zanlıların her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu ifade etmek istiyorum. Biri Tacikistanlı, diğeri Rusyalı olan bu iki yabancı uyruklunun DEAŞ'lı olduklarını değerlendi

Yurthaber 29-01-24 07:56

İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili 2 saldırgan yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Saldırganlar yabancı uyruklu, DEAŞ mensubu olduklarını değerlendiriyoruz'

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır" dedi. Gece saatlerinde basın açıklaması yapan Yerlikaya, "30 ayrı adrese baskın düzenlendi, 47 kişi gözaltına alındı. Saldırganlardan biri Tacikistanlı, diğeri de Rus uyruklu, ikisinin de DEAŞ mensubu olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

Haber 28-01-24 22:50

Bakan Yerlikaya'dan kilise saldırısıyla ilgili açıklama! 'Hiçbir şekilde başarılı olamayacaklar'

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria kilisesine pazar ayini sırasında kar maskeli kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olaya ilişkin yaptığı açıklamada "Bu saldırıyı kim veya kimler yaptıysa onları en kısa sürede tespit edip adalete teslim etmek görevimiz" dedi.

Haber 28-01-24 17:05

Son dakika | İstanbul'da Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Kar maskeli saldırganlar ateş açtı: Pazar ayininde 1 kişi hayatını kaybetti... Saldırı anı kamerada

Son dakika haberi: İstanbul'da Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında maskeli iki kişi ateş açtı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Saldırganların yakalanması için harekete geçildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırının detaylarını açıkladı. Maskeli iki şüphelinin saldırı öncesine ait görüntülerinin yanı sıra silahlı saldırı anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-01-24 12:46

Hülya Yiğitalp'in evlat acısı! Uzay mühendisi oğlu korkunç kazada hayatını kaybetti

Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp acı haberle sarsıldı. Yiğitalp'in 31 yaşındaki oğlu Yiğit Tokbey ABD'de hayatını kaybetti. Olay, California Santa Barbara’da bir motor kazası sonucu meydana geldiği ifade edildi. Talihsiz mühendis Yiğit Tokbey’in Adana’da toprağa verileceği öğrenildi.

Magazin 23-01-24 14:58

Okula gitmek için her gün hayatlarını riske atıyorlar! Timsahların istila ettiği nehrin üzerindeki borudan yürüyerek geçiyorlar

Kolombiya'nın Santa Marta sahil kenti yakınlarındaki Villa Leidy'de 70'ten fazla öğrenci her gün okula gidebilmek için timsahlarla dolu bir nehri aşmak zorunda. Nehrin üzerinde öğrencilerin geçebileceği herhangi bir köprü bulunmazken çocuklar iki kıyı arasındaki ipin üzerinde yürüyerek zorlu yolu tamamlıyorlar.

Trend 03-11-23 14:31

Kimse yaptıklarına bir anlam veremedi! Yarış pistine atlayıp bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı... Arabaların önüne atladı

Arjantin'in Santa Fe eyaletindeki Rafaela'daki bir araba yarışında güvenlik görevlilerini atlatan adam pistin ortasına geldi. Arabaların yarış yaptığı sırada önlerine atlayan ismi açıklanmayan adam bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı. Seyircilerin büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği anlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

Trend 21-09-23 09:19

Bursa’da armut hasadı başladı... İlk meyveler Milletvekili Kılıç ve Başkan Tanır’dan

Bursa’da yurtdışında ilgi gören Santa Maria cinsi armut hasatı başladı.

Yurthaber 11-08-23 14:22

Santa Harabeleri tarihi ve doğal güzellikleriyle göz kamaştırıyor

Gümüşhane’de “Vadideki cennet”, “Doğa ve tarihin kucaklaştığı yer” olarak adlandırılan, yüzlerce yıllık taş binaları, kiliseleri, çeşmeleri ve eşsiz doğasıyla büyüleyici bir atmosfere sahip olan Santa Harabeleri, 17. yüzyıldan kalma eserleriyle ziyaretçilerine hem zamanda yolculuk yaptırıyor hem de eşsiz manzaralarıyla hayran bırakıyor.

Yurthaber 27-07-23 08:18

Yozgat'taki Pteria Antik Kenti'nde bu yılki kazı çalışmaları tamamlandı

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Şahmuratlı köyü yakınlarında "Kerkenes Harabeleri" olarak da bilinen Pteria Antik Kenti'nde bu yılki kazı çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 17-07-23 11:06

Flaşlar patlayınca olanlar oldu! Kendall Jenner yine sütyen giymedi

Ünlü model Kendall Jenner, Santa Monica'da ünlü bir restoranda akşam yemeği çıkışı görüntülendi. Cesur kıyafetiyle dikkat çeken ünlü model yine sütyen giymedi. Güzel model bu sefer flaşların azizliğine uğradı.

Magazin 15-06-23 14:26

Bir gören bir daha baktı! Üzerini çıkartarak yarı çıplak köpeklerini gezdirdi... Kimseye aldırış etmeden yürüdü

Brezilya’nın güneyindeki Santa Catarina eyaletindeki bir tatil kenti olan Balneario Camboriu’da yaşanan ilginç bir olay sosyal medyada gündem yarattı. Şehrin en kalabalık sokaklarından birinde üstsüz bir kadın köpeklerini gezdirirken dikkatleri çekti ve polis ekipleri tarafından yakalandı.

Trend 25-05-23 10:53

Yetişkin film yıldızı Angela White eğitmen oldu! Çığır açan film çalışmaları kursunda ders verdi

Yetişkin film yıldızı Angela White Santa Barbara’daki Kaliforniya Üniversitesi’ne “çığır açan film” çalışmalarının bir parçası olarak ders vermek için katıldı. White konuşması sırasında bir oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak başına gelen ilginç deneyimlerden söz etmeyi ihmal etmedi.

Trend 12-05-23 09:42

Trabzon'da heyelan sonucu Atayurt-Santa grup yolu ulaşıma kapandı

Trabzon'un Arsin ilçesinde Atayurt-Santa grup yolunda heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Yurthaber 22-04-23 13:58

Brezilya'da kreşe baltalı saldırı: 4 çocuk hayatını kaybetti!

Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde yer alan bir kreşe balta ve bıçakla düzenlenen saldırıda 4 çocuk hayatını kaybetti, 4 çocukta yaralandı.

Haber 05-04-23 18:20

Meksika’da silahlı bir adam sıkışan trafikte tek tek araçları soydu!

Meksika’nın başkenti Mexico City’nin Santa Fe bölgesinde silahlı bir adam, trafiğin sıkışmasını fırsat bilerek araçları soydu. Diğer araçlarda bulunan vatandaşlar olayın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntülerin yayılmasının ardından ticari bir bölge olan Santa Fe’deki şirketler, çalışanlarına bölgeden uzak durma uyarısında bulundu.

Haber 04-11-22 23:22

Kendi evinde kurşun yağmuruna tutuldu! Bulunduğunda kan gölü içinde uzanıyordu

Brezilyalı popüler güzellik fenomeni Núbia Cristina Braga, evinin önünde motosikletli silahlı kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyenler hızla olay yerinden kaçarken, Braga Aracaju'nun Santa Maria semtindeki evinde ölü bulunmasıyla korkunç olay ortaya çıktı.

Trend 19-10-22 16:31

Bursa Ovası'nda hasadı süren Santa Maria armudu dalında satılıyor

Çoğunlukla Gürsu ve Kestel ilçelerinde yetiştirilen armut çeşidinde 120 bin ton rekolte bekleniyor - Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez: - "Meyvenin yüzde 90'ı daldan satılıyor. Santa Maria geçen yıla göre aynı verimde. Hatta Türkiye olarak da aynı diyebiliriz"

Yurthaber 12-08-22 11:06

Anadolu tarihinden izler taşıyan Kemah turizm atağına hazırlanıyor

Urartulardan günümüze kadar birçok medeniyete ev sahipliği yapan Erzincan'ın Kemah ilçesinde, Gülabibey Cami, Sultan Ahmet Mengücek Gazi Türbesi, Kemah Kalesi, Bey Cami gibi önemli tarihi eserler bulunuyor - Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak: - "Burayı tam anlamıyla hayata geçirirsek ikinci bir Kapadokya, ikinci bir Ahlat ya da Ani Harabeleri gibi veya en az onlar kadar kıymetli güzel yerler turizme kazandırılmış olacak"

Yurthaber 11-07-22 11:45

2. Arsin-Santa Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası tamamlandı

2. Arsin-Santa Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası tamamlandı

Yurthaber 03-07-22 18:41

Yıllarca dehşeti yaşadı! Taşıdıkları hastalığa aldırmadan küçücük çocuğa defalarca tecavüz ettiler

Bolivya'da 11 yaşındaki bir çocuk, AIDS hastalığına sebep olan HIV virüsü taşıyan dört kardeş tarafından tecavüze uğradı. Hastalık sebebiyle bir hafta önce yoğun bakıma kaldırılan çocuk, Cumartesi günü Bolivya'nın Santa Cruz kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Acılı annesi şimdi adalet yerini bulsun diye uğraşıyor.

Trend 14-06-22 13:00

Son dakika: Jorge Jesus, Pep Guardiola'dan Manchester City'nin yıldızını Fenerbahçe için bizzat istedi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında 1 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Jorge Jesus, transferde aktif rol oynamaya başladı. Sarı - lacivertlilerin yeni teknik patronu, ilk olarak Santa Clara'dan Lincoln Henrique'nin transferini yönetimden talep etmiş ve oyuncu, İstanbul'a getirilmişti. Fenerbahçe'deki ikinci transfer bombası ise Manchester City'nin genç futbolcusu Yan Couto oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 14-06-22 12:35

Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus daha imzası kurumadan Türk yıldızı kapıyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında göreve Jorge Jesus getirilmiş ve yönetim, Portekizli çalıştırıcının raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vermişti. Kadrosuna ilk olarak Santa Clara takımından Lincoln Henrique'yi katan sarı - lacivertliler, yeni sezona iddialı bir kadroyla girebilmek için gözünü kararttı. Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de FT Antalyaspor formasıyla dikkat çeken Doğukan Sinik'i gündemine aldığı ortaya çıktı.

Spor 14-06-22 10:50

Bill Cosby yeniden yargılanıyor: 'Playboy Malikanesi'nde 16 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulundu'

Ünlü Amerikalı komedyen Bill Cosby, 1975 yılında Los Angeles'taki Playboy Malikanesi'nde, o zaman 16 yaşında olan Judy Huth'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor. Cosby'nin yargılandığı dava dün Santa Monica'da başladı.

Haber 02-06-22 12:47

Kourtney Kardashian ve Travis Barker İtalya'da 3. kez evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu

Geçtiğimiz hafta Santa Barbara adliyesinde resmen evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vururken, kamuoyunun ilgiyle takip ettiği düğünde çiftin dikkat samimi halleri sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-22 12:25

Kourtney Kardashian ve Travis Barker sonunda resmi olarak evlendi! İlginç gelinlik

Travis Barker ile Las Vegas'ta kimseye haber vermeden evlenen Kourtney Kardashian resmi olarak nikahlı sayılmıyordu. Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz gün Santa Barbara'daki şehir adliyesinde yasal olarak evlendi. Kourtney Kardashian'ın gelinlik tercihi olay oldu.

Magazin 16-05-22 09:39

Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden olmuştu! Tetiği ben çekmedim diyen Alec Baldwin haklı çıkabilir

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, "Rust" filminin setinde yaşanan ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümü ile sonuçlanan korkunç kazada tetiği çekmemiş olabilir. Santa Fe Bölge Savcısı Mary Carmack-Altwies, Baldwin'in ateşlenen silahın tetiğini çekmemiş olabileceğini, silahın tetiğinin çekilmeden ateşlenmiş olabileceğini söyledi.

Haber 20-02-22 13:28

Oğlunu okula bırakmak için tercih ettiği kıyafet diğer velilerden tepki çekti! “Çocuklar var” diye uyardılar

Bolivya’nın Santa Cruz de la Sierra kentinde yaşayan avukat ve fitness modeli Vanessa Medina, oğlunu okula bıraktığı sırada giydiği kıyafetle diğer velilerden tepki çekti. Medina’nın oğlunu okula bıraktığı anlarda başka bir veli tarafından cep telefonunda kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Küçük çocukların olduğunu söyleyerek Medina’yı uyaran veliler, kıyafetini abartılı bulduklarını dile getirdi.

Trend 05-02-22 15:42

Amerika’nın Indiana eyaletindeki Santa Claus kasabası, yılın her günü Noel’i kutluyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletindeki Santa Claus kasabası, dünyada Noel Baba adına sahip tek postaneyi içinde barındırıyor. Yıl boyunca şenlikler yapılan kasabada yeni yıl coşkusu yılının her günü yaşanıyor.

Trend 27-12-21 16:53

Lizbon'da Beşiktaş taraftarına saldırı! Hastanelik oldular

Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı öncesinde iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı. Sporting taraftarlarının saldırısına uğrayan 3 Beşiktaş taraftar, Lizbon’da bulunan Santa Maria hastanesinde tedavi altına alındı.

Spor 03-11-21 20:14

Tom Hanks’ten evlenen çifte sürpriz

Oscar ödüllü oyuncu Tom Hanks geçen hafta Santa Monica'da deniz kıyısındaki düğüne sürpriz bir şekilde katılmaya karar verdi. Çift ile fotoğraf çektiren Hanks'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada ilgi çekti.

Magazin 29-10-21 11:23

Bolivya'da bir kadının hamburgerinden insan parmağı çıktı

Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra şehrinde, bir kadının yediği hamburgerden insan parmağı çıktı. Ülke basınında çıkan habere göre, Bolivyalı Estefany Benitez, yiyeceğinden insan parmağı çıkması üzerine, işletmeye şikayette bulunduğunu, ancak kendisiyle ilgilenilmediğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Haber 16-09-21 09:04