Santaj Kaseti Haberleri

ABD'de kongre binasındaki cinsel ilişki skandalı çok konuşulmuştu! Seks kaseti skandalıyla ilgili suçlamada bulunmayı reddetti... Kanıt bulunamadı

Geçen yıl Senato Yargı Komitesi duruşma salonunda eşcinsel ilişki yaşayan bir kongre çalışanının görüntüleri tüm dünyada geniş yankı uyandırmıştı. ABD Kongre Binası polisi duruşma salonunda eşcinsel ilişki yaşarken kendilerini filme alan iki adama karşı suç duyurusunda bulunmayacaklarını söyledi.

Trend 2024-02-02 09:46:38

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 2024-01-08 09:01:31

Partide cinsel ilişkiye girildiğini duyunca... Kim Kardashian'dan itiraf

Kim Kardashian, The Kardashians'ın yeni bölümünde, kariyerine 16 yıl önce bir seks kaseti ile başlamış olmasının hayatına etkisine vurgu yaptı. Kim Cher'in herkesin içinde seks yapması konuşulurken kendisinin, 'ışıksız bir kız' olduğunu itiraf etti ve yatakta utangaç olduğunu söyledi.

Magazin 2023-06-08 11:15:49

Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Bakan Soylu'dan çok konuşulacak 'kaset' iddiası! Gittik, yakaladık, sakladık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce hakkındaki iddialar üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. "Bunu söylemeyecektim ama söyleyeceğim" diyerek açıklama yapan Soylu, "Ne edepsiz bir adammışsın sen" dediği Kılıçdaroğlu'nun kendisine bir talepte bulunduğunu öne sürerken sert ifadeler kullandı. Soylu "Biz insanlık yaptık, adamlık yaptık. Gittik Kıbrıs'ta yakaladık kasetleri aldık, sakladık ve bugüne kadar kendi milletvekilinin kaseti çıkmadı" dedi.

Haber 2023-05-12 13:23:28

Bakan Soylu’dan çok konuşulacak 6’lı Masa çıkışı: ‘Elimizde ses kaseti var!’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan çok konuşulacak 6’lı masa ile ilgili çok konuşulacak sözler geldi. Soylu katıldığı bir canlı yayında daha önce de dile getirdiği. 6'lı Masa'nın Avrupa Birliği Büyükelçisi'ni bilgilendirdiğinin bununla ilgili ellerinde ses kaydı olduğunu belirtti. Soylu’nun açıklaması sırasında bunun iddia olduğunun belirtilmesi üzerine ise ‘İddia değil bunu söyledik, ses kaseti de var. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşıyoruz. Herhalde burası bizim devletimiz’ ifadelerini kullandı

Haber 04-05-23 07:52

Orduda seks kaseti itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi! Gizlice girdiğini söyledi: “Milyoner oldum”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan sosyal medya fenomeni Cami Stella yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyadan yaptığı itirafta fenomen isim Amerikalı bir askeri birliğe gizlice girerek cinsel ilişi videosu çektiğini söyledi. Bu videoyu internette satarak milyoner olduğunu iddia eden fenomenin itirafına takipçileri inanmadı.

Trend 15-03-23 09:21

Seks kaseti çalınan Pamela Anderson'ın oğlundan skandal açıklama: Keşke o görüntüden para kazansalardı

Baywatch yıldızı Pamela Anderson, eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasının ardından tüm dünya basınında gündem olmuştu. Şu anda biri 25 diğeri 26 yaşında olan oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger bu olaya çocukluklarında şahit olmuştu. Şimdilerde belgeseli yayınlanacak olan Pamela Anderson'ın oğulları olay hakkında ilk kez konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-01-23 23:09

Wanda Nara'nın seks kaseti ortaya çıktı! Icardi ayrılığı sonrası yayınlanan videolar akıllarda soru işareti bıraktı! Kasıtlı mı?

Icardi'nin hayranları, Wanda Nara'nın eski cinsel içerikli videolarını sosyal medya platformlarına servis etti. Başka erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği anları paylaşılan Wanda Nara'dan henüz bir açıklama gelmedi. Arjantin'de ortaya çıkan görüntüler kısa süre içinde dünyanın tüm ülkelerine yayıldı. Icardi ile ayrılığının ardından bu görüntülerin servis edilmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 20-10-22 16:40

Kod adı: Seks kaseti! Yetişkin film yıldızı polis arabasında yarı çıplak

Brezilya askeri polisinden iki memur, kötü şöhretli bir yetişkin film yıldızıyla seks kasetinde yer aldıktan sonra haklarında soruşturma başlatıldı. Patricia Alves veya Patty UPP olarak bilinen yetişkin film yıldızının soyunmuş halde bir polis arabasının arka koltuğunda üzerinde pahalı bir saat ve silahla uzandığı görüntüler olayı ortaya çıkardı.

Trend 10-10-22 13:01

Adnan Oktar davasında şaşırtan seks kaseti savunması! 'Orada bir penis var, benimse götürün adli tıpta karşılaştırın'

Adnan Oktar Suç Örgütü davasının altıncı günü, sanıkların savunmalarıyla devam etti. Tutuklu Bora Yıldız savunmasında, "Seks kaseti var diye haber yaptılar. Orada bir penis var, benimse götürün adli tıpta karşılaştırın dedim ama yapılmadı" dedi. Tutuklu sanık Alev Babuna da, "Ben örgüt yöneticisi değilim. Adnan Bey'den hiç emir ve talimat almadım" ifadelerini kullandı. Sanık Merve Büyükbayrak ise duruşma arasında, 'Hocamın saç telleri çok güzel kokuyor' diyerek Adnan Oktar'ın saçını kokladı.

Haber 13-09-22 18:10

Elon Musk kendi 'seks kasetini' paylaştı! Sosyal medya şoke oldu

Sık sık manşetlerde yer edinen ünlü iş insanı Elon Musk, Twitter’da yaptığı 'seks kaseti' paylaşımı ile gündem oldu. Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Musk'ın gönderisi herkesi şoke etti ve sosyal medyada büyük tepki uyandırdı.

Trend 12-08-22 16:47

Cübbeli Ahmet'ten Saadeddin Ustaosmanoğlu'na kaset yanıtı! İsmailağa'daki 'şeyhlik' kavgasında yeni gelişme

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa Cemaati'nde başlayan tartışma gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" diyerek meydan okuduğu 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den yanıt geldi. Cübbeli Ahmet yaptığı açıklamada "Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur" dedi.

Haber 19-07-22 09:03

OnlyFans fenomeni Alice Irving’ten olay yaratan sözler! Milyonluk seks kaseti teklifini reddetti

OnlyFans modeli Alice Irving, ünlü bir milyarderin kendisiyle bir seks kaseti kaydetmesi için 600 bin sterlin üzerinde (yaklaşık 11 milyon 288 bin TL) teklifte bulunmasını kariyerinin sonu olacağı gerekçesiyle reddettiğini söyledi. Fenomen ismin yaptığı açıklama kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 25-04-22 10:11

Kim Kardashian'ın seks kaseti paniği! Harekete geçti

Kim Kardashian'ın bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kasetinin devamının olduğu ve Kardashian'ın panik içinde görüntülerin sızmasını engellemek için harekete geçtiği belirtildi. Daha önce Kardashian'ın eski eşi ve çocuklarının babası Kanye West, Ray J'nin elinden kaseti aldığını iddia etmiş ve eski karısı için 'Bana borçlu' demişti.

Magazin 11-04-22 13:41

Son dakika: Nihat Özdemir için flaş iddia! Konuşma kaseti...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nda sular durulmuyor! Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifası sonrası olay yaratan bir açıklama gündeme geldi.

Spor 04-04-22 16:36

60 milyon dolarlık ev Kim Kardashian’da kalıyor!

Kim Kardashian ile Kanye West arasındaki boşanma sürecinin bir süreliğine askıya alındığı söylentileri çıkmış olsa da çift finansal konularda masada anlaşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerce televizyona çıkan Kim Kardashian, seks kaseti ve boşanma davası hakkında espriler yaparak herkesi çok şaşırtmıştı. Yeni çıkan haberlere göre, boşanma davası süren Kim Kardashian ile Kanye West, en önemli finansal konuda uzlaşma sağladı.

Magazin 13-10-21 09:15

Kim Kardashian, minik bikinisiyle göğüslerini gözler önüne serdi!

Kim Kardashian, minik ten rengi bikinisiyle göğüs dekoltesini gözler önüne serdi. Instagram hesabında 229 milyon takipçisi olan televizyon yıldızı geçtiğimiz günlerde yaptığı seks kaseti itirafıyla gündeme gelmişti.

Magazin 20-06-21 00:20

21 yıl önce kiralayıp iade etmediği kaset için arama kararı çıkartıldı!

ABD'de 20 yıl önce kiralanan bir VHS kaseti zimmetine geçirdiği gerekçesiyle bir kişi hakkında arama kararı çıkartıldı.

Haber 26-04-21 11:43

Ehliyetini değiştirmek isteyen kadın ilginç gerçeği 21 yıl sonra öğrendi

ABD'de evlendikten sonra ehliyetini yenilemek isteyen Caron McBride, bu sırada 21 yıl önce kiraladığı VHS tipi kaseti iade etmeyi unutunca hakkında arama kararı çıkarıldığını öğrendi.

Haber 25-04-21 15:28

Paris Hilton 20 yıl sonra çıkan kaseti hakkında konuştu: 'Baskı altındaydım'

Paris Hilton, 2001 yılında sızdırılan ve daha sonra eski erkek arkadaşı tarafından satılan müstehcen kaseti hakkında konuştu. Aradan 20 yıl geçmesine rağmen travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını itiraf etti.

Magazin 20-04-21 11:20

Seks kaseti çekti sebebi olay oldu

İngiliz reality şov yıldızı Gemma Collins, katıldığı bir televizyon programında paraya sıkışması durumunda kullanmak için 20 dakikalık bir seks kaseti hazırladığını söyledi.

Magazin 09-02-21 16:23

Wanda Nara seks kasedi davasını kazandı

PSG'nin yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Google ve Yahoo'ya açtığı cinsel ilişki kaseti davasını kazandığını açıkladı. Nara'nın tazminat olarak kaç para alacağı bilgisi verilmedi.

Spor 24-01-21 16:51

Arkadaşına para için santaj yaptığı iddia edilen şahıs serbest bırakıldı

Konya’da santaj yoluyla arkadaşından para almaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, M.S, arkadaşı R.A’nın kendisinden tehdit ve santaj yoluyla yüklü miktarda para istediği gerekçesiyle karakola giderek şikayetçi oldu.

Haber 16-01-20 12:07

Fas'ı karıştıran taciz iddiası! 8 kadına ait görüntülerin olduğu 50 video kaseti ortaya çıktı

Fas'ta, Ahbar el-Yevm gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazablanka kentindeki İstinaf Mahkemesi, Ahbar el-Yevm gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Buişrin'i 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Konuya ilişkin Başsavcılık açıklamasında, soruşturma kapsamında, şüphelinin işlediği suçlara ilişkin 8 kadına ait görüntülerin yer aldığı 50 video kasetine ulaşıldığı ifade edilmişti.

Trend 26-10-19 07:32

Mersin’de dolandırıcılık operasyonu: 18 gözaltı

Mersin’de farklı tarihlerde birçok vatandaşı dolandırdıkları iddiasıyla 18 şüpheli gözaltı alındı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir aylık çalışmada birden fazla vatandaşı ’sazan sarmalı’ ve ’santaj’ yöntemiyle yaklaşık 15 milyon dolandıran şahıslarla ilgili çalışma yaptı.

Haber 05-07-19 17:07

FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetler yayılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Menderes Türel: - "(Eşi Ebru Türel hakkındaki kaset iddiası) Son 10 saat içerisinde, klasik FETÖ taktikleri FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetlerle yayılıyor. Yazık ya değer mi? - "Geçmişte bunlardan medet umanlar, genellikle çaresiz kaldılar. Aynı çaresizlik içinde yeniden yalana, dolana başvuruyorlar. Yaydıkları montaj kaset FETÖ hesabı, bunu herkes biliyor. Ses kaseti FETÖ hesaplarından Hollanda'dan, Almanya'dan yayılıyor"

Yurthaber 30-03-19 13:30

FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetler yayılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Menderes Türel: - "(Eşi Ebru Türel hakkındaki kaset iddiası) Son 10 saat içerisinde, klasik FETÖ taktikleri FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetlerle yayılıyor. Yazık ya değer mi? - "Geçmişte bunlardan medet umanlar, genellikle çaresiz kaldılar. Aynı çaresizlik içinde yeniden yalana, dolana başvuruyorlar. Yaydıkları montaj kaset FETÖ hesabı, bunu herkes biliyor. Ses kaseti FETÖ hesaplarından Hollanda'dan, Almanya'dan yayılıyor"

Haber 30-03-19 13:29

Kaseti başa sarmamak için anlatmak zorundayım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "Ben son 40-45 gündür Türkiye'yi adım adım gezerken 'Sen İçişleri Bakanısın, niye geziyorsun?' dediler. Bu iş en çok beni ilgilendirir. Eğer bu ülkede bir istikrarsızlık söz konusu olursa karışacak Doğu ve Güneydoğu, karışacak şehirlerimiz. Milletimizin huzurunu tekrar kaçıracaklar. Tekrar kaseti başa sarmamak için ben anlatmak zorundayım"

Haber 23-03-19 20:51

Soylu, Güdül'de halka hitap etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "31 Mart'ta bu gidişimizi zafiyete uğratmayalım. Uğratırsak kaseti başa sararlar. Ne olur buna fırsat vermeyin. - "FETÖ'nün adamı geçen gün havladı. Ekrem Dumanlı diye bir adamı havladı, 'Bu hükümete göstereceğiz.' dedi. PKK, Murat Karayılan ne konuşuyorsa Amerika'da Feto şarlatanının adamı da aynı şeyi konuşuyor. Hepsi bir araya gelmişler. 15 Temmuzcular, darbeciler bir aradalar. Bu seçim ders verme, fire verme seçimi değildir, Türkiye'ye güç verme seçimidir" - "Türkiye'nin kalbi bu adama, paraya tamah eden, yüzde 10'culuk yapan, kendi mesleğine ihanet eden kimseye teslim edilemez"

Haber 22-03-19 15:01

Soylu, Güdül'de halka hitap etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "31 Mart'ta bu gidişimizi zafiyete uğratmayalım. Uğratırsak kaseti başa sararlar. Ne olur buna fırsat vermeyin. - "FETÖ'nün adamı geçen gün havladı. Ekrem Dumanlı diye bir adamı havladı, 'Bu hükümete göstereceğiz.' dedi. PKK, Murat Karayılan ne konuşuyorsa Amerika'da Feto şarlatanının adamı da aynı şeyi konuşuyor. Hepsi bir araya gelmişler. 15 Temmuzcular, darbeciler bir aradalar. Bu seçim ders verme, fire verme seçimi değildir, Türkiye'ye güç verme seçimidir" - "Türkiye'nin kalbi bu adama, paraya tamah eden, yüzde 10'culuk yapan, kendi mesleğine ihanet eden kimseye teslim edilemez"

Yurthaber 22-03-19 15:00

Mahrem imam FETÖ'nün ihbar mektuplarını anlattı

FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada itirafçı olan mahrem imam S.Ö, örgüt zihniyeti dışındaki subay ve astsubayların tasfiye edilmesi amacıyla kurulan kumpasın ayrıntılarını paylaştı - Mahrem imam S.Ö'nün ifadesinden: - "Mahrem imamların katıldığı toplantılarda örgüt tarafından hazırlanan ihbar mektupları da konuşuluyordu. Bir gün bu ihbar mektuplarını nasıl hazırladıklarını sordum. Mahrem imam Adem, 'Bu işler kolay. Kafana şapkayı, gözüne gözlüğü takıp mektubu postaneden atıyorsun. Sonra böbürlenerek, 'Siz MİT'i ne zannediyorsunuz, MİT'in elemanlarına taş çıkartırım' şeklinde konuştu" - "Bu toplantılarda ilginç bir olayla karşılaştım. Örgüt mensubu olmayan yüzbaşının bir kadınla uygunsuz video kaseti çıkmış. Kadın da yüzbaşıya şantaj yapmış. Daha sonra bu yüzbaşının FETÖ'den yardım istediğine şahit oldum" - "Tasfiye etmek istedikleri TSK personeli hakkında ihbar mektubu hazırladıklarını, böylece bu kişilerin itibarını zedeleyerek soruşturma geçirmesini, görevden uzaklaştırılmasını ve sicil notunun düşürülmesini sağladıklarını gördüm"

Yurthaber 08-03-19 11:56

Mahrem imam FETÖ'nün ihbar mektuplarını anlattı

FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada itirafçı olan mahrem imam S.Ö, örgüt zihniyeti dışındaki subay ve astsubayların tasfiye edilmesi amacıyla kurulan kumpasın ayrıntılarını paylaştı - Mahrem imam S.Ö'nün ifadesinden: - "Mahrem imamların katıldığı toplantılarda örgüt tarafından hazırlanan ihbar mektupları da konuşuluyordu. Bir gün bu ihbar mektuplarını nasıl hazırladıklarını sordum. Mahrem imam Adem, 'Bu işler kolay. Kafana şapkayı, gözüne gözlüğü takıp mektubu postaneden atıyorsun. Sonra böbürlenerek, 'Siz MİT'i ne zannediyorsunuz, MİT'in elemanlarına taş çıkartırım' şeklinde konuştu" - "Bu toplantılarda ilginç bir olayla karşılaştım. Örgüt mensubu olmayan yüzbaşının bir kadınla uygunsuz video kaseti çıkmış. Kadın da yüzbaşıya şantaj yapmış. Daha sonra bu yüzbaşının FETÖ'den yardım istediğine şahit oldum" - "Tasfiye etmek istedikleri TSK personeli hakkında ihbar mektubu hazırladıklarını, böylece bu kişilerin itibarını zedeleyerek soruşturma geçirmesini, görevden uzaklaştırılmasını ve sicil notunun düşürülmesini sağladıklarını gördüm"

Haber 08-03-19 11:54

(Özel) Hakkarili dengbejin kaset aşkı

Hakkarili dengbej İsmail Seyranoğlu, gelişen teknolojiyle artık ismi bile anılmayan yaklaşık 300 adet kaseti evinin başköşesinde muhafaza ediyor.Doğu Anadolu geleneğinin ve efsanelerinin bugünkü kuşaklara aktarılmasını sağlayan dengbejlik geleneğini kendi sesi ve yorumuyla yaşatmaya çalışan dengbej İsmail Seyranoğlu, bir zamanlar herkesin evinin başköşesinde olan ama gelişen teknolojiyle neredeyse adı bile anılmayan yaklaşık 300 adet kaseti gözü gibi saklıyor.

Haber 14-02-19 10:17

İş adamını santajla tehdit ettiler, kıskıvrak yakalandılar

İş adamına gelen santaj mektubuyla alarma geçen polis ve jandarma, 2 zanlıyı kıskıvrak yakaladı, o anlar termal kameralı drone ile görüntülendi.

Haber 10-12-18 12:15

İŞ ADAMINI SANTAJLA TEHDİT ETTİLER, KISKIVRAK YAKALANDILAR

İŞ ADAMINI SANTAJLA TEHDİT ETTİLER, KISKIVRAK YAKALANDILAR YAKALANMA ANLARI DRONE İLE SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ İş adamına gelen santaj mektubuyla alarma geçen polis ve jandarma, 2 zanlıyı kıskıvrak yakaladı, o anlar termal  kameralı drone ile görüntülendi.

Haber 10-12-18 11:52

Kamu Başdenetçisi Malkoç, Siirt'te

KDK Başdenetçisi Şeref Malkoç: - "İnsan adaleti koruduğu, adaletli olduğu, yöneticiler adaletli davrandığı müddetçe o ülkede huzur ve barış, refah ve kalkınma olur" - "Bu yörede adam arabasının torpido gözünde veya yanında kaseti çıkarıp takıyor, türkü dinliyor. Durduruyorlar. 'Ne olmuş?' 'Türkçenin dışında Kürtçe türkü dinledin?' Nasıl dinlemem ya, bu türkü. Bunun aslı bu zaten. Hop, doğru karakola, ardından mahkemeye. Çok şükür Türkiye bunları geride bıraktı" - "Kanunların müsaade etmediği şekilde elinde, belinde silah olan, sokaklara, caddelere, şehirlere çukur kazıp bomba koyanların elbette devleti yönetenler yakasından tutar, mahkemenin huzuruna getirir, hesabını da sorar"

Haber 21-11-18 22:49

ABNA-SE 27. Genel Kurulu ve Konferansı

AA Yeni Medya Haberleri Yayın Yönetmeni Mustafa Fuat Er: - "Artık haber ajansları bir şekilde teknoloji firmalarını çok iyi takip etmek ve kendi uygulamalarını geliştirebilmek durumunda. Kullanıcıdaki eğilimleri iyi tanıdığımız ve iyi içerik ürettiğimiz müddetçe bunların hepsiyle mücadele edebiliriz. Sürekli kendimizi güncek tutmak zorundayız" - AA Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel: - "AA, fotoğraf anlamında Avrupa'daki ilk 2-3 ajanstan bir tanesi haline geldi. Günde ortalama 2 bin 600 fotoğraf üretiyoruz ve bunların 600-700'ü partnerlerimiz aracılığıyla uluslararası basına aktarılıyor. Bizim, dünyanın herhangi bir noktasında çektiğimiz fotoğraf, dijital gelişme sayesinde 5-10 dakikalık süre içerisinde yine dünyanın öbür ucundaki bir basın organına yetiştirilebiliyor. ABD'de çektiğimiz bir fotoğraf, 15 dakika sonra Japonya'daki bir günlük gazetede yayımlanabiliyor" - AA Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka: - "2012 yılı sonu itibariyle ajansın daha önceden yayımladığı yaklaşık 2,5 milyon haber bültenini tarayarak dijital ortama aktardık. Türkiye'nin dört bir köşesinden 4 milyona yakın fotoğraf karesini tarayarak, dijital ortama aktardık. 500'ün üzerinde betacam video kaseti dijital ortama aktarılmış"

Haber 17-11-18 17:54

Türkler tüm kartları elinde tutuyor”

Fox News'in haberinden: - "ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin sahip olduğu ses kayıtlarını dinlemesi için CIA Direktörü'nü gönderdi ancak Pompeo kasıtlı olarak kaseti dinlemedi. Niye? Çünkü Pompeo, bu ses kayıtlarını dinleseydi bir açıklama yapmaya mecbur kalacaktı. Ama hiç kimse CIA Direktörü'nün bir şey söylemesini beklemeyecekti" - "Anlaşmalar kesilecek, imtiyazlar yapılacak, (Suudi) Krallık'ta cezai soruşturmalar başlayacak, cezalar uygulanacak ve bu hiç basit olmayacak. Çünkü Türkler tüm kartları elinde tutuyor” - "Washington ve Riyad arasında imzalanan herhangi bir anlaşma ya da imtiyaz Ankara'nın aleyhindeyse veya Türklerin hoşlanmadığı şeyler söylenirse, Türkiye kaseti kamuoyuna sunabilir ve kıyamet kopar"

Haber 29-10-18 16:49

MHP'den Meral Akşener hakkında suç duyurusu

Son dakika haberine göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, "Akşener, bu ifadeleriyle muhterem genel başkanımıza açık bir şekilde hakaret etmiş ve kendisi hakkında 2015 yılında ortaya atılan ‘kaseti var’ iddialarına atfen, genel başkanımızı ‘namusuna kadar laf etmekle’ itham etmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 16-07-18 12:38

Adnan Oktar'ın sağ kolu Tarkan Yavaş'ın şantaj kasetleriyle birlikte İsrail'e kaçtığı iddia edildi

Adnan Oktar'ın "Şantaj kaseti" arşivinden sorumlu olduğu öne sürülen Yavaş'ın bu kasetlerle birlikte İsrail'e kaçtığı iddia edildi.

Haber 12-07-18 20:49

Seda Sayan'ın 'Yandı Pilav Tavası' kaseti ortaya çıktı

Seda Sayan'ın bu halini belki de hiç görmediniz! Seda Sayan'ın 'Yandı Pilav Tavası' kaseti ortaya çıktı! İnanılmaz değişim

Magazin 06-07-18 17:32

Irak'ta seçim öncesi milletvekili adayının kasedi ortaya çıktı!

12 Mayıs’ta Irak’ta düzenlenecek seçimler öncesinde, adaylardan birinin cinsel ilişki kaseti olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Haber 21-04-18 15:04

Kaset komplosu davası

Eski CHP Genel Başkanı Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili 171 sanığın yargılanmasına devam edildi - Sanık eski polis memuru Ş.Y, savunmasında örgüt üyeliğini kabul ederek, örgütün nasıl derecelendirme yaptığını anlattı - Sanık Fatih Ü: - "Bana herhangi bir talimat verilmedi. Talimat alacağım kimse yok zaten. Google'da Deniz Baykal kaseti yazarak ilk çıkan sayfalardan birinden indirdim" - Sanık Ş.Y: -"Bir derecelendirme sistemi vardı. Himmet verirse yüksek oluyordu derecesi. Namaz kılarsa, sohbetlere katılırsa derecesi yüksek oluyordu. Katılmayan varsa derecesi düşük oluyordu"

Haber 07-02-18 13:30

Tunceli’de PKK’nın kullandığı 5 sığınak imha edildi

Tunceli’de düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın kullandığı 5 sığınak imha edilirken askeri kıyafetler, roket fişekleri ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.Tunceli Valiliği, merkez kırsalında İl Jandarma Komutanlığına bağlı özel timler tarafından operasyon yapıldığını, 5 sığınağın imha edildiğini bildirdi.Valilik açıklamasında, "Merkez kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan operasyon kapsamında tespit edilen sığınaklar içerisinde 2 adet RPG-7 roketatar sevk fişeği, 1 adet büyük tüp, 1 adet piknik tüpü, 5 adet gaz lambası, 20 adet büyük el feneri, 2 adet gemici feneri, 210 çift mekap ayakkabı, 2 adet mont, 210 adet örgütsel kitap, 5 adet hızar motoru, 100 adet hızar ağzı, 2 çift spor ayakkabı, 230 adet ampul, 1 adet kamera, 5 adet kamera kaseti, 4 adet ses kayıt cihazı, 1 adet TV, 1 adet radyo, 26 adet ses kayıt kaseti, 50 adet çakmak gazı, 2 adet kamuflaj elbise, 1 adet çadır, 10 kilogram çivi, 1 top branda, 1 top sera naylonu, 2 top naylon, 8 adet mont (askeri), 8 adet parke (askeri), 600 adet diş fırçası ve macunu, 700 çift eldiven, 300 adet bere, 100 adet pantolon, 100 adet tişört, 50 adet termal içlik, 20 bin adet tütün kağıdı, 600 adet kalem, 100 adet not defteri, 300 adet çakmak, 4 adet uyku tulumu, çok miktarda yaşam malzemesi, örgütsel doküman ve mutfak malzemesi ele geçirilmiştir" denildi.

Haber 04-02-18 20:44

Adı Seks Skandalına Karışmış Ünlüler!!

Teknolojinin gelişmesi, internetin yaygın kullanımı ile ünlülerin seks kaseti skandalları hayatımızda normalleşti. İşte ismi seks kaseti skandalına karışmış ünlü isimler.

Trend 20-11-17 15:19

Batuhan Yaşar: kemal Kılıçdaroğlu İfadeye Çağrılacak Mı?

İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesi’ndeki köşesinde; "Kılıçdaroğlu’na kaseti...

Yurthaber 16-08-17 09:28

Benzema'dan Valbuena'ya 'Köksal Baba' göndermesi

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema, Fenerbahçe'ye transfer olan Mathieu Valbuena'nın Köksal Baba'ya benzetildiği fotoğrafla dalga geçti. Bilindiği üzere Benzema ve Valbuena'nın araları, şantaj ve seks kaseti olayları nedeniyle açıktı.

Spor 15-06-17 18:36

Mischa Barton basının karşısına çıkıp seks kaseti skandalını anlattı

Geçtiğimiz aylarda evinin arka bahçesinde sinir krizi geçiren Mischa Barton, şu sıralar hayatının en zor dönemini yaşıyor.

Magazin 16-03-17 14:44