Sapanca Golu Sahil Yolu Haberleri

Okula gitmek için her gün hayatlarını riske atıyorlar! Timsahların istila ettiği nehrin üzerindeki borudan yürüyerek geçiyorlar

Kolombiya'nın Santa Marta sahil kenti yakınlarındaki Villa Leidy'de 70'ten fazla öğrenci her gün okula gidebilmek için timsahlarla dolu bir nehri aşmak zorunda. Nehrin üzerinde öğrencilerin geçebileceği herhangi bir köprü bulunmazken çocuklar iki kıyı arasındaki ipin üzerinde yürüyerek zorlu yolu tamamlıyorlar.

Trend 2023-11-03 14:31:14

Van Gölü kıyıları, Sahil Yolu ve 1100 dönümlük park projesiyle güzelleştiriliyor

Van Gölü kıyıları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan 1100 dönümlük alandaki rekreasyon projesi ve "Sahil Yolu" çalışması ile güzelleştiriliyor.

Yurthaber 2023-10-27 11:01:22

İstanbul'da hareketli dakikalar 'Emniyet müdürünü ara! Bunların hepsini alsınlar' Ortalık karıştı...

Kadıköy sahil yolu üzerinde trafik polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde hareketli anlar yaşandı. Denetim esnasında çevrilen Ş.E., trafik polislerine ve basın mensuplarına zor anlar yaşattı. Ş.E.'nin "Kadıköy emniyet müdürünü ara" sözleri dikkat çekerken Ş.E. görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Öte yandan bir sürücüyle arkadaşı da 'polise mukavemetten' kelepçelenip gözaltına alındı.

Haber 2023-08-28 09:48:09

Yok böyle bir ölüm

Artvin’in Arhavi ilçesinde 2 Temmuz akşamı katıldığı bir düğünde kaybolan torununu ararken Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki alt geçidin havalandırma çatısından içeriye düşerek ağır yaralanan şahıs 1,5 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 2023-08-18 14:54:49

İstanbul’da hareket halindeki araçta uygunsuz hareketler yapan 2 kadın serbest bırakıldı

İstanbul’da 17 Temmuz günü Sahil Yolu Tuzla istikametinde seyir halindeki araçta uygunsuz hareketler yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kadın, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yurthaber 20-07-23 07:23

Ordu'yu sel vurdu: Cadde ve sokaklar göle döndü!

Ordu'da etkili olan sel sonrası ev ve iş yerlerini su bastı, Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapatıldı. Öte yandan Ordu Valiliğinden kent için meteorolojik uyarıda bulunulmuştu. İşte haberin detayları...

Haber 09-07-23 01:25

Van Gölü kıyısına 16 kilometrelik sahil yolu yapılacak

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Gölü kıyısına 16 kilometrelik sahil yolu yapacaklarını, 1100 dönümdeki rekreasyon çalışmasıyla kent sakinlerinin aileleriyle güzel zaman geçirebileceği mekanlar oluşturacaklarını belirtti.

Yurthaber 06-06-23 13:44

Sahilde patlayan ana ishale hattı borusunun ardından şehir genelinde su kesintisi yaşanacak

Trabzon’da bugün Devlet Sahil Yolu Caddesi üzerinden geçen ana isale hattındaki patlamanın ardından il genelinde su kesintisine gidiliyor.

Yurthaber 28-03-23 15:43

Deniz yükselmeye başlarken oldu! Endişe yarattı... İskenderun'da sahil yolu sular altında kaldı

Depremlerden etkilenen yerlerden olan Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz yükseldi. Denizin yükselmesiyle sahil yolu su altında kalırken bazı cadde ve sokaklarda su baskını yaşandı. Öte yandan denizin yükselmeye başladığı sırada, saat 23.49'da İskenderun Körfezi açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi ve halkta endişeye yol açtı. İskenderun Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ise deniz taşmasının depremle ilişkili olmadığının düşünüldüğü, lodos kaynaklı gerçekleştiği ifade edildi.

Haber 06-03-23 09:21

Karadeniz Sahil Yolu Hopa-Kemalpaşa arasında heyelan sonucu kapandı

Karadeniz Sahil Yolu'nun Hopa-Kemalpaşa arasındaki kesimi, heyelan sebebiyle ulaşıma kapandı.

Yurthaber 09-02-23 11:41

Pendik'te korkutan yangın! Sahil yolu trafiğe kapatıldı

Pendik'te metruk haldeki bitişik iki villada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevleri gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin çalışması sırasında binanın çatısı da çöktü. Yangın nedeniyle sahil yolu da trafiğe kapatıldı.

Haber 06-12-22 00:25

Batı Karadeniz'de sonbahar renkleri arasında yolculuk

Batı Karadeniz'deki sahil kentlerini birbirine bağlayan D-655 Batı Karadeniz Bağlantı Yolu, sonbahar renkleri arasında sürücülere tabiatın güzelliğiyle yolculuk etme fırsatı sunuyor.

Yurthaber 16-11-22 09:57

Kaynarca-Karasu-Kocaali yolunun tamamlanan kısımları yarın açılacak

Proje, Türkiye'nin Doğu-Batı aksında kilit rol oynayan bir konumda bulunan, Karadeniz Sahil Yolu'nu, İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca yolu vasıtası ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve Kuzey Marmara Otoyolu'na bağlayacak

Yurthaber 23-09-22 13:17

Trabzonlu üreticilerin fındık kurutma mesaisi

Fındık kurutmak için düz yer bulmakta zorlanan üreticiler, Karadeniz Sahil Yolu kenarındaki alanları tercih ediyor

Yurthaber 16-08-22 18:14

Hatay'da heyelan nedeniyle Samandağ-Arsuz sahil yolu ulaşıma kapandı

Hatay'da heyelan nedeniyle Samandağ-Arsuz sahil yolu ulaşıma kapandı

Yurthaber 26-06-22 19:06

Türkiye’nin en pahalı çevre yolu! Giresun-Ordu arası 15 dakikaya iniyor

Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan, ’Türkiye’nin en pahalı çevre yolu projesi’ olarak adlandırılan Ordu Çevre Yolu’nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Giresun-Ordu arası 15 dakikaya inecek

Finans 08-04-22 14:14

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı! Süre 35 dakikadan 5 dakikaya indi

Zonguldak’ta açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Teoman Duralı tünelleri, köprülü kavşak ve sahil yolu, Filyos’a kadar devam edecek. Tünel ve sahil yolu projesi, Zonguldak'tan Kilimli ilçesine olan mesafe 35 dakikadan 5 dakikaya düşürdü

Finans 11-02-22 14:18

Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı! Vatandaşlar heyelan anını görüntüledi

Artvin’in Arhavi ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı. Heyelan anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Haber 27-01-22 19:07

Karadeniz'de dev dalgalar yola ulaştı! Ulaşıma kapandı

Kastamonu’nun İnebolu, Abana ve Çatalzeytin ilçelerinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu. Dev dalgalar sebebiyle Karadeniz sahil yolu ulaşıma kapandı. Bölgede kıyı şeridi, altyapı hattı, restoran ve araçlarda da tahribat oluştu.

Haber 15-01-22 20:43

Bir haftada ikinci! Kastamonu'da sahil yolunda heyelan: Yol ulaşıma kapandı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, bir hafta içinde heyelan meydana geldi. Heyelan sebebiyle Cide-Doğanyurt yolu ulaşıma kapandı. Konuyla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Haber 31-12-21 21:22

Kartal Sahil Yolu çift yönlü trafiğe kapatıldı

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli lodos ve yağış nedeniyle Kartal Sahil Yolu sular altında kaldı. Her iki yönde de yol trafiğe kapatılırken, 2 otomobil sahil yolunda mahsur kaldı.

Haber 29-11-21 22:53

Türkiye’nin en pahalı yol projesinde çalışmalar sürüyor! 40 dakikalık mesafeyi 10 dakikaya indirdi

‘Türkiye’nin en pahalı yol projesi’ olarak bilinen Karadeniz Sahil Yolu Projesi çalışmaları 2007 yılında başlamıştı. 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan ‘Ordu Çevre Yolu’nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor. İkinci etabın ise yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor. Şehirler arası mesafeyi kısaltarak, 40 dakikalık şehir içi geçişini, 10 dakikaya kadar indiren dev projenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Finans 21-10-21 10:41

Sona yaklaşılıyor! 11 saatlik yol 5 saate inecek

Mersin-Antalya arasındaki 450 kilometrelik mesafeyi 11 saatten 4-5 saate düşürecek toplam 3 milyar 600 milyon lira proje bedeli olan Akdeniz Sahil Yolu Projesinin Silifke etabındaki tünellerde çalışmalar sürüyor. Mersin-Antalya D-400 Karayolunda 11 saat süren zorlu yolculuk, Akdeniz sahil projesinin tamamlanmasıyla 5 saate inecek.

Finans 14-09-21 10:47

Trabzon'da karşı şeride geçen kömür yüklü tır cip ile çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Araklı ilçesindeki kazada, Karadeniz Sahil Yolu tek yönlü trafiğe kapandı

Yurthaber 20-08-21 16:21

Şelale ve dereler taştı, köprü yıkıldı! Sağanak yağış 4 ili sular altında bıraktı

Meteorolojinin sağanak yağış nedeniyle uyarı verdiği illerden Ordu, Artvin, Rize ve Erzurum'da yollar göle döndü. Sokakların çamurla kaplandığı, yaşanan heyelanlar nedeniyle mahallelerin tanınmaz hale geldiği kentlerden Rize'de bir de şelale taştı. Ordu'daki Karadeniz Sahil Yolu da su altında kaldı. Sürücülerin zor anlar yaşadığı saatlerde bir de köprü yıkıldı. Fatsa ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise vatandaşlara seslenerek, "Gerekli olmadıkça dışarı çıkmayın" uyarısında bulundu.

Haber 13-08-21 18:36

Karadeniz'de sadece 21 tane kaldı! Çalışma başlatıldı

Karadeniz sahil yolu nedeniyle doğal plajlarını kaybeden, oluşturulmaya çalışılan yapay plajları da hırçın dalgalarla yok olan Karadeniz’de sadece 21 plaj ‘mavi bayrak’ almaya hak kazandı. Deniz suyu temizliği ve güvenilir ortam anlamına gelen mavi bayraklı plajların 13’ünün yer aldığı Samsun’da ise sayının artırılması için çalışma başlatıldı.

Finans 06-08-21 11:31

Doğu Karadeniz yağışlara teslim oldu! Rize'de 4 kişiden haber alınamıyor

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan şiddetli yağış hayatı felç etti. Rize'de birçok yeri su basarken Erzurum sele teslim oldu. Kars'ta yağışın etkisiyle taşan rögarlar bodrum katlarının sular altında kalmasına neden oldu. Karadeniz Sahil Yolu için de taşkın riskine karşı dere yataklarından uzak durulması uyarısı yapıldı. Rize'de meydana gelen heyelanlar sonrası 3 kişiden haber alınamıyor. Güneysu ilçesinde ise sele kapılan 1 kişi aranıyor.

Haber 14-07-21 17:55

Karadeniz Sahil Yolu'nda ana isale hattı patladı; havalimanı demir korkuluğu devirildi, asfalt çöktü

Trabzon'da Karadeniz Sahil Yolu havalimanı mevkisindeki ana isale hattı patladı. Havalimanını çevreleyen beton duvar üzerindeki demir korkuluk devrilirken, göçük oluşan karayolu da trafiğe kapandı. Bölgede belediye ekipleri arızayı onarma çalışması başlatırken, havalimanına ulaşım alternatif yoldan sağlandı.

Haber 01-05-21 07:17

İzmir’de kaçak göçmen operasyonunda 3 tutuklama

İzmir’in Urla ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 109 düzensiz göçmen yakalanırken olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.İzmir İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı ile başta FETÖ terör örgütü olmak üzere diğer terör örgütleri ile düzensiz göçmenlerin deniz yolu ile İtalya’ya gidişlerini organize edenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Urla açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya hazırlanan bir teknenin olduğu tespit edildi.

Haber 04-04-21 19:44

Otomobil demir direğe çarptı: 1 yaralı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin demir bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Sapanca Yolu Caddesi’nde meydana geldi.

Yurthaber 02-04-21 23:02

Başkan Vekili Aslan: “Sahil bandı projemizi çok önemsiyorum”

Van’ın İpekyolu Kaymakamımı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.Sık sık mahalle, aile ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarına ortak olan, görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Aslan, Selimbey Mahallesi Kale Yolu üzerinde işletmeleri bulunan esnafla bir araya geldi.

Yurthaber 31-03-21 11:46

Türkeli sahil yolu çalışmalarında ilk kazma vuruluyor

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Güzelkent-Çatalzeytin arasında başlanacak yol inşaatı çalışmalarının 1 Nisan’da start verileceğini duyurdu.Ulaştırma ve Altyapı BakanıAdil Karaismailoğlu’nun Türkeli ziyaretinde müjdesini verdiği sahil yolu çalışmaları 1 Nisan’da başlıyor.Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Turan Yıldırım, Güzelkent-Çatalzeytin arası yol inşaatı için yönetim kadrosu ve hafriyat araçlarıyla şantiye hazırlıklarını tamamlayan yüklenici firmaya ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretinardından sosyal medya aracılığıyla açıklamada bulunan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, "Yönetim kadrosu ve hafriyat araçlarıyla şantiye hazırlıklarını tamamlayan yüklenici firma, Çatalzeytin - Güzelkent arası yolda 1 Nisan itibariyle ilk kazmayı vuracak.Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere destek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu’na, Milletvekilimiz Dr.

Yurthaber 29-03-21 19:07

40 metreden düşen kaya parçaları karayolunu trafiğe kapattı

Zonguldak’ta 2 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış sebebiyle Kozlu Sahil Yolu mevkisinde heyelan meydana geldi.

Haber 26-03-21 19:13

250 çam fidanı toprakla buluştu

Ordu’nun Ünye ilçesinde 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında 250 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.Ünye’nin Nuriye Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde bulunan arazide fidan dikimine katılım sağlayan ilçe protokolü, beraberindekilerle birlikte 250 adet sahil çamını toprağa dikti.

Yurthaber 25-03-21 16:19

Otomobil iş yerine çarptı

Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü iş yerine çarptı.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde Ünye istikametine gitmekte olan Ercan Ş.

Yurthaber 17-03-21 22:22

Bedava yolculuk için asıldığı tırdan inmek için soğuk terler döktü

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde seyir halindeki bir tırın dorsesinin arka kapısına tutunarak yolculuk eden bir şahıs ölüme davetiye çıkardı.Olay, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Sarımeşe Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi’nde meydana geldi.

Haber 08-03-21 10:14

Başkan Yücel’den bisiklet yolu müjdesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek-Kargıcak mahalleleri arasında kalan sahil bandındaki kesintisiz bisiklet yolu ulaşımı için başlattığı çalışmaları yerinde inceleyerek müjdeyi verdi.

Yurthaber 07-03-21 17:29

Ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 1 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde 112 ambulansı ile ticari taksinin çarpıştığı kazada 1 sağlıkçı yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu Samsun istikametinde ilerlemekte olan 52 TA 982 plakalı 112 ambulansı dönüş yaptığı sırada, karşı yönden gelmekte olan E.Y.

Haber 05-03-21 21:52

Sebze yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde sebze ve meyve yüklü tırın virajı alamayarak devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan Ordu’ya sebze götüren Kasım A.’nın kullandığı 05 ABL 362 plakalı tır, Nuriye Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı.

Haber 27-02-21 21:16

Sakarya’da otomobil ile cipin çarpışması neticesinde 2 kişi yaralandı

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde otomobil ile cipin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Arifiye ilçesi Adapazarı-Sapanca yolu üzerinde Z.B.

Yurthaber 27-02-21 12:49

Otomobilin çarptığı genç kız 3 gün sonra hastanede hayatını kaybetti

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde araca binmek istediği esnada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Rabia Kılınç 3 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.Kaza, Adapazarı-Sapanca yolu Arifiye ilçesinde bulunan akaryakıt istasyonu mevkiinde 20 Şubat Cumartesi gece saatlerinde meydana geldi.

Haber 23-02-21 22:40

Zeytinburnu’nda kamyonetle makas atan şahıs yakalandı

Zeytinburnu Sahil Yolu üzerinde, bir şahsın kamyonetle makas atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine ekipler, şahsı yakaladı.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliğince sosyal medya üzerinde yapılan çalışmada; Hasan M.’nin 18 Şubat’ta Zeytinburnu Sahil Yolu üzerinde, kamyonetle makas atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşıldığı belirlendi.

Haber 21-02-21 10:25

Ordu’da gözleri kamaştıran park

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Tayfun Gürsoy Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla bambaşka bir görünüm kazandı.İlçe sahil bandında yer alan parkta; kaldırım, yürüyüş yolu, aydınlatma, kent mobilyaları ile çocuk oyun gruplarını tamamen yenileyen, genç ve çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri alternatif oyun alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, mahalle sakinlerinin yanı sıra vatandaşlardan da takdir topladı.

Yurthaber 12-02-21 12:57

Başkan Yüksel yeni sahil yolu projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni kurulan Cumhuriyet mahallesine ve Tekirdağ şehir merkezine büyük değer katacak olan Alkaya Mevkii’nden Değirmenaltı mahallesine kadar uzanan yeni sahil hattı projesi çalışmalarını yerinde inceledi.Alkaya Mevkii’nden başlayarak Değirmenaltı mahallesine bağlanan yeni sahil kordonu projesi, içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolu, dinlenme alanları ve kafeteryalar, su sporlarının da yapılabileceği alanları barındıran yeni bir çekim merkezi olarak planlanıyor.

Yurthaber 10-02-21 10:04

Türkiye ulaşım ağının tacı Karadeniz Sahil Yolu, Sakarya'da ilerliyor

Karadeniz Bölgesi'ndeki 11 ilden geçerek Sakarya'ya uzanan ve tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan 1210 kilometrelik Karadeniz Sahil Yolu, bölge ticaretine hareket getirmesinin yanı sıra seyahat sürelerinin, ulaşım maliyetlerinin ve karbon salınımının azalmasına katkı sağlıyor - Sakarya kesiminde yüzde 75'i trafiğe açılan sahil yolunun, 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor

Yurthaber 09-02-21 12:03

Türkiye ulaşım ağının tacı Karadeniz Sahil Yolu, Sakarya'da ilerliyor

Karadeniz Bölgesi'ndeki 11 ilden geçerek Sakarya'ya uzanan ve tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan 1210 kilometrelik Karadeniz Sahil Yolu, bölge ticaretine hareket getirmesinin yanı sıra seyahat sürelerinin, ulaşım maliyetlerinin ve karbon salınımının azalmasına katkı sağlıyor - Sakarya kesiminde yüzde 75'i trafiğe açılan sahil yolunun, 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor

Yurthaber 09-02-21 12:02

Türkiye ulaşım ağının tacı Karadeniz Sahil Yolu, Sakarya'da ilerliyor

Karadeniz Bölgesi'ndeki 11 ilden geçerek Sakarya'ya uzanan ve tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan 1210 kilometrelik Karadeniz Sahil Yolu, bölge ticaretine hareket getirmesinin yanı sıra seyahat sürelerinin, ulaşım maliyetlerinin ve karbon salınımının azalmasına katkı sağlıyor - Sakarya kesiminde yüzde 75'i trafiğe açılan sahil yolunun, 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor

Yurthaber 09-02-21 12:02

Türkiye ulaşım ağının tacı Karadeniz Sahil Yolu, Sakarya'da ilerliyor

Karadeniz Bölgesi'ndeki 11 ilden geçerek Sakarya'ya uzanan ve tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan 1210 kilometrelik Karadeniz Sahil Yolu, bölge ticaretine hareket getirmesinin yanı sıra seyahat sürelerinin, ulaşım maliyetlerinin ve karbon salınımının azalmasına katkı sağlıyor - Sakarya kesiminde yüzde 75'i trafiğe açılan sahil yolunun, 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor

Yurthaber 09-02-21 12:01

Türkiye ulaşım ağının tacı Karadeniz Sahil Yolu, Sakarya'da ilerliyor

Karadeniz Bölgesi'ndeki 11 ilden geçerek Sakarya'ya uzanan ve tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan 1210 kilometrelik Karadeniz Sahil Yolu, bölge ticaretine hareket getirmesinin yanı sıra seyahat sürelerinin, ulaşım maliyetlerinin ve karbon salınımının azalmasına katkı sağlıyor - Sakarya kesiminde yüzde 75'i trafiğe açılan sahil yolunun, 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor

Yurthaber 09-02-21 12:01