Sapanli Teyze Haberleri

Arazisine milyonluk daireler teklif edildi! Hepsini reddetti... Jandarmaya bağışladı 'Yerim çok güzel, eğer alırsanız bağışlamak istiyorum dedim'

Burdur’un Bucak ilçesinde babasından kalan araziye birçok talip olmasına rağmen bütün teklifleri geri çeviren Fatma teyze, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.

Haber 2024-03-13 11:46:10

Sana börek, kete yaparım ama oy vermem sözleri gündem olmuştu! İmamoğlu ve Mahruze teyze 5 yıl sonra bir araya geldi: Oy tercihini açıkladı

2019 yerel seçimlerinde İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Mahruze Keleş isimli vatandaşın Ekrem İmamoğlu'na verdiği yanıt gündem olmuştu. İmamoğlu, "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" diyen Keleş'in evini 5 yıl aradan sonra ziyaret etti. Gazetecilerin oy tercihi yönündeki soruya Keleş, İmamoğlu'nu destekleyeceğini ifade etti.

Haber 2024-03-09 20:18:07

75 yaşındaki kadın 5 işçiyi darbettiği iddiasıyla yargılanıyor: Tek başımaydım! Elimde sopa yoktu, nasıl vurayım?

Denizli'de yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kocalar ilginç bir suçlamayla karşı karşıya. Yaşlı kadının, tarlasına girmek isteyen mermer ocağı görevlilerini darbettiği öne sürülüyor. Hatice teyze "Beş kişiye karşı tektim. Elimde sopa yoktu" diyerek suçlamaları reddetti. Silah sayılan sopa ise ortalarda yok.

Haber 2024-03-05 16:45:44

Kaynana vergisi tozlu raflardan iniyor, 2 milyon ev tespit edildi! Zaten yürürlükte diyerek uyardı: Amca, dayı, hala, teyze, yeğen ve arkadaş vergileri de var...

Gelir vergisi beyan döneminin yaklaşmasıyla birlikte, yaklaşık 4,5 milyon konut mercek altına alındı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kira gelirlerine yönelik denetimleri başlarken, sahibi oldukları evlerde kaynanasını kira almadan oturtan gelin ve damatlar için 'vergi borcu' sürprizi geldi. 'Kaynana vergisi' olarak da adlandırılan düzenlemenin yürürlükte olduğunu hatırlatan Abdullah Tolu, ev sahiplerini uyardı. Tolu, "Amca, dayı, hala, teyze, yeğen ve arkadaş vergileri de var" diye yazdı.

Finans 2024-02-19 15:01:42

Fare zehri, kelepçeler, birbirini ısıran insanlar... Esra Erol ne diyeceğini bilemedi! 'Küçük dilimizi yuttuk'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda birkaç gündür Cemile teyze ve gelini Zeynep Nazan konuşuluyor. Gelini ile birlikte kocasını fare zehriyle öldürmek istediğini itiraf eden Cemile teyzenin anlattıkları karşısında Esra Erol ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-01-24 15:34

54 yaşındaki Türkan teyze sevgilisi kaçınca kocasıyla birlikte canlı yayına çıktı! TikTok'ta aşık oldu, Belçika'dan geldi

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına aşkı için Belçika'dan Türkiye'ye gelen Türkan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Başından dört evlilik geçen Türkan Hanım gönül ilişkisi olduğunu söylediği genç sevgilisi Urfalı Ömer'in onu kandırdığını ve 3 evini onun için sattığını dile getirdi. Zahide Yetiş'teki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 17-01-24 16:00

Acun Ilıcalı'nın favori ismiydi! Var Mısın Yok Musun'la ünlenen Mevlüt'ün yeni mesleği bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun programıyla hafızalarımıza kazınan Mevlüt Acaroğlu bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Annesi Naciye Teyze ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Konyalı Mevlüt, Acun Ilıcalı'nın da favori isimlerindendi. Bir döneme damga vuran Konyalı Mevlüt bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 07-11-23 14:21

Esra Erol canlı yayınında el hareketi yapmıştı! O anları çok konuşulan konuk bakın kim çıktı

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ses getiriyor. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında bir konuk sinirlerine hakim olamayıp el hareketi yapmıştı. Esra Erol o anlarda neye uğradığını şaşırmış ve daha sonra izleyicilerden özür dilemişti. Sosyal medyada çok konuşulan bu anların ardından Ümmiye Teyze'nin geçmişi araştırıldı. Ümmiye Teyze bakın kim çıktı.

Magazin 12-10-23 13:57

Teyze-yeğen sokakta birbirine girdi, ortalık karıştı! Kızının uygunsuz fotoğraflarını paylaşıp...

Afyonkarahisar'da aralarında husumet bulunan teyze H.S. ile yeğeni C.N.M. sokak ortasında birbirine girdi. Kavgaya eşleri de dahil olunca ortalık karıştı. Tekme ve yumrukla birbirine saldıran tarafları çevredekiler araya girerek ayırdı. Öte yandan, H.S.'nin 17 yaşındaki kızının uygunsuz fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıp, hakaret içeren yorumlar yaptığı iddiasıyla C.N.M.'den şikayetçi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 19-09-23 16:59

Ayşe teyze nasıl yazılır, Ayşe teyze yazımı nasıl olmalıdır? Ayşe teyze büyük mü yazılır, küçük mü yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazım kuralları kendi içerisinde birçok farklı başlık ve kural barındırmaktadır. Bu başlıklardan biri de büyük ve küçük harfle başlayan kelimeler başlığıdır. Kimi sözcük büyük harfle başlarken kimi kelime ise küçük harfle yazılır. Hal böyle olunca hangi sözcüğün büyük hangi sözcüğün küçük harfle yazılması gerektiği konusunda tereddüt yaşanmaktadır. Yazımında sıklıkla hata yapılan kelimeler arasında Ayşe teyze de bulunmaktadır. Peki, Ayşe teyze büyük mü yazılır yoksa küçük mü yazılır?

Egitim 16-08-23 10:24

Yaşlı kadına kabusu yaşattı, savunması 'pes' dedirtti! 'Teyze beni yanlış anladı'

Adana'da Taner Keli (49), evinin önünü süpüren D.Y.'yi (85) zorla evinin içine itip darbedip 70 lirasını gasbetti. Olay sonrası kaçan Keli, Osmaniye'de polise yakalandı. Keli ifadesinde, "Yaşlı teyze, poşetleri taşımakta zorlandığını söyleyip yardım istedi. Evine kadar getirdim. İçeriye girerken ayağım takılınca teyzenin üzerine düştüm. Teyze beni yanlış anladı" dedi. Adliyeye sevk edilen Keli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 22-06-23 10:46

Fatma teyze nasıl yazılır, Fatma teyze yazımı nasıl olmalıdır? Fatma teyze büyük mü yazılır küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe yazım ve dil bilgisi kuralları açısından oldukça zengin bir dildir. Yazılı ve sözlü anlatımda kelimelerin doğru yazımı çok önemlidir. Yazım kuralları gereği sözcükleri imla kurallarına uygun yazıp doğru bir şekilde sunmak gerekir. Yazım kurallarına aykırı olan her sözcük yazım yanlışına sebep olur. Kelimelerin büyük ve küçük harf şeklindeki yazımlarında olan hatalarla da çok sık karşılaşılır. Peki, Fatma teyze yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 22-05-23 10:51

2,5 aydır her sabah yapıyor! 73 yaşındaki Halime teyzenin çarpıcı hikayesi: Önüne gelip...

Diyarbakır'da 73 yaşındaki Halime Pehlivan'ın hikayesi öğrenenlerin dikkatini çekiyor. Bağlar ilçesinde 2 yıl önce aldığı evinin olduğu 8 katlı apartmanı depremde hasar gören Halime teyze, hasar nedeniyle giremediği, bir süre önce ölen eşiyle hatıralarının olduğu evinin önüne yaklaşık 2,5 aydır gelip oturuyor. Halime teyze, “Her sabah buraya geliyorum, belki ‘Evinize girebilirsiniz’ derler diye bekliyorum. Kimse bir şey söylemiyor. Ağlayıp gidiyorum. Tek kaldım, çocuklarım da yok" dedi.

Haber 30-04-23 13:59

71 yaşındaki Ulviye teyzenin takdir toplayan azmi! Bize başvurduğunda tereddütlerimiz vardı

Artvin’de 71 yaşındaki Ulviye Hekimoğlu'nun ehliyet azmi takdir topluyor. Kursa yazılan Ulviye teyze, yaşına rağmen otomobil kullanmayı öğrenmek için ders alıyor çünkü torunlarını gezdirmek istiyor! Kurs Eğitmeni "Ulviye teyzemiz 71 yaşında bize başvurduğunda 'Eğitimleri alabilir mi? Nasıl olur?' diye tereddütlerimiz vardı" dese de, Ulviye teyzenin kurslar başlayınca güzel bir şekilde eğitim aldığını söyledi. Ulviye teyze ise "İnşallah sınavları kazanıp torunlarımı gezdireceğim“ diye konuştu.

Haber 13-03-23 10:34

Çöp evde bulunan çocuk Türkiye'yi kahretmişti! Vicdansız teyze hakim karşısında

Türkiye'nin günlerce konuştuğu 'çöp ev' skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Bursa'da geçtiğimiz temmuz ayında çöp evde yarı baygın halde bulunan 9 yaşındaki C.M.A.'nın teyzesi Pınar A. bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Haber 06-03-23 12:39

Depremde torunlarını ve çocuklarını kaybeden Hatice Teyze, enkaz altında kalan hatıralarını arıyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan binada çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hatice Teyze, geriye enkaz altında kalan hatıralarını arıyor.

Yurthaber 21-02-23 11:28

Duvarsız odasında tek başına yaşamaya çalışıyor! 'Azıcık ısınayım istiyorum' Kapkaça uğradığını gözyaşlarıyla anlattı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından harabeye dönen evinde yaşamaya devam eden 65 yaşındaki Fatma teyze, depremden sonra kapkaça uğradığını gözyaşları içinde anlattı. Duvarsız odasında tek başına yaşamaya çalışan ve eşi 1 yıl önce vefat eden Fatma Teyze, "Burada geceleri donuyorum. Azıcık ısınayım istiyorum" dedi.

Haber 20-02-23 13:08

Depremin en acı hikayesi... Enkaz altında kalan torununu kaybetti! Meliha teyzenin sözleri yürekleri yaktı: O bana çok ağır geliyor

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler ne yazık ki acı hikayeler de ortaya çıkardı. Meliha Sarıçiçek'in (70) hikayesi ise yürekleri dağladı. İlk depremin ardından torunuyla birlikte apartmandan çıkan Meliha teyze güvenli olabileceği düşüncesiyle gittikleri başka apartmanda ikinci depreme yakalandı. Bina yıkılınca enkaz altında kalan torunu hayatını kaybetti, Sarıçiçek ise 24 saat sonra kurtarıldı. Sarıçiçek'in "Depremde torunumu kaybettim, o bana çok ağır geliyor" şeklindeki sözleri ise yürek yaktı.

Haber 16-02-23 11:35

‘Beni özele götürmeyin, param yok’ diyen Emine teyze İHA’ya konuştu

Hatay’da enkazdan 138. saat sonra çıkarılan ve sağlık ekiplerine "Param yok, ne olur beni özel hastaneye götürmeyin" diyen Emine Doğu’nun, Adana Şehir Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Doğu, “Burası da özel gibiymiş, devletimizden Allah razı olsun” dedi.

Yurthaber 15-02-23 12:18

Kahramanmaraş’ta Nermin Teyze 24 saattir enkaz altında kurtarılmayı bekliyor

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen depremin ardından enkazın altında hayat mücadelesi veren Nermin Yalçın’ı kurtarma çalışması sürüyor.

Yurthaber 07-02-23 14:29

Gecenin karanlığında kahreden anlar! Enkaz altından gelen feryatlar yürekleri parçaladı: Teyze de bağırıyor yukarıda

Yıkımın üzerinden 24 saat geçti... Kahramanmaraş merkezli depremlerde her saat can kaybı artarken enkaz altında kalan insanları kurtarmak için çalışmalar canla başla devam ediyor. Felaketin en yoğun yaşandığı yerlerden Antakya'da bir enkazda gecenin karanlığında enkaz altından gelen sesler adeta yürekleri parçaladı. O anlar kameraya da yansıdı.

Haber 07-02-23 08:21

Türkiye bu olayı konuşmuştu! Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitleyen teyze için istenen ceza belli oldu

Bursa’da çöp evde bulunan çocuk Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Kaçırdığı öne sürülen yeğeni C.M.A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan P.A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. K.P.A. hakkında, 'ihmali davranışla adam öldürmeye teşebbüs', 'çocuğa eziyet', 'çocuğu kaçırma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından toplam 27 yıl hapis istendi. İşte olayın detayları...

Haber 08-01-23 10:45

Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma' diyerek bağırmıştı! Sinan yine rahat durmadı 'Cıbıl çıplak karşıma geldi'

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin kaybolması olayında Sinan Sardoğan Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'la ilgili yaşananlar her gün programa damga vuruyor. Son olarak Müge Anlı, Sinan'a "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırmıştı. Programda Sinan yine rahat durmadı ve konuşmaları olay oldu. Sinan, Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını söyledi. Öte yandan Hamide Teyze ile ilgili konuşan Sinan, "Cıbıl çıplak karşıma geldi" dedi.

Magazin 04-01-23 11:52

Google paylaştı, herkes şaşırdı! Türkiye 2022'de en çok bunları aradı: Rüyada teyze kızı görmek

Arama motoru devi Google, bu yıl da 2022 yılının arama trendlerini açıkladı. Türkiye'nin 2022 yılının arama trendleri ise büyük şaşkınlık yarattı. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılında en çok aradıklarımızı gösteren bu listede en çok "Rüyada teyze kızı görmek" ve "Ben neden sevilmiyorum" araması dikkatleri çekti. Öte yandan Google, 2022'nin küresel arama trendlerini de paylaştı. Orada da sonuçlar oldukça şaşırtıcı.

Haber 08-12-22 10:29

86 yaşındaki Duran dedeyle 65 yaşındaki Elmas teyze muradına erdi: 33 yıldır bugünü bekliyorum

Kilis'te 33 yıldır birlikte yaşayan 86 yaşındaki Duran Algöz ile 65 yaşındaki Elmas Kırta dünyaevine girdi. Duran Algöz nikahına yürüteçle geldi. 33 yıldır bugünü beklediklerini belirten çiftin toplam 20 torunu var. Hayallerini gerçekleştiren çift kıyılan nikahın ardından kendi fotoğraflarının üzerinde olduğu pastayı kesti ve birbirlerine ikram etti.

Haber 02-12-22 20:51

Kocaeli'deki binanın 5'inci katından dram çıktı! Karanlık bir odada çocuğu ile baş başa...

Kocaeli'de yapılan ihbarla bir eve giren ekipler, aile dramıyla karşı karşıya kaldı. Karanlık odada kalan bir genç kız, evladı, annesi, anneannesi ve iki kardeşi koruma altına alındı. Ailenin kaymakamlıktan maddi, çeşitli vakıflardan yiyecek yardımı, Gölcük Belediyesi'nden ise sosyal yardım aldığı, ancak psikolojik sıkıntılar yaşadığı öğrenildi. Apartman yöneticisi, ''Alzheimer hastası teyze, kızı, 3 torunu ve torununun 2 yaşındaki kızı yaşıyordu. Bir kız zihinsel engelli'' ifadelerini kullandı.

Haber 15-11-22 16:00

Teyze kızına önce çiçekle evlilik teklifi etmiş, reddedilince de vurmuş! Çiçekte not, jiletli mesaj...

Karaman'da aile sağlık merkezinde çalışan E.A. kendisine platonik aşk beslediği iddia edilen teyzesinin oğlu H.B. tarafından vurulmuştu. Olayın detayları ortaya çıkarken, H.B.'nin hemşire E.A.'ya evlenme teklif ettiği, ret cevabı alınca da silahla vurduğu belirlendi. Saldırganın yanında bir de çiçek getirdiği, çiçeğin üzerindeki notta ise 'Sevdam bir nefes gibi, çekmezsem ölürüm' yazdığı görüldü. Öte yandan H.B.'nin E.A.'nın adının baş harfini omzuna kesici aletle yazdığı ortaya çıktı.

Haber 25-10-22 15:40

Yazma satarak aldığı kayık, ekmek teknesi oldu

Antalya'da karadan ulaşım olmadığı için tekneyle gelin gittiği mahallede oyaladığı yazmaları satıp kayık alan Fatma Mazılı, koylarda kürek çekerek turistlere kekik ve takı satıyor - Mavi tura çıkan tatilcilerin ilgisini çeken 55 yaşındaki Mazılı: - "Teknelerle gelen turistler, kayıkla gezdiğim için çok şaşırıyorlar, fotoğrafımı çekiyorlar. Çok destekleyenler oluyor. 'Teyze helal olsun sana' diyerek el sallıyorlar"

Yurthaber 10-10-22 11:08

Her satırı korkunç... Tanıklar konuştu, mahkeme salonu buz kesti! '10 dakika boyunca imdat diye bağırdı'

Bolu’da kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Nur E.'yi defalarca bıçaklayarak öldüren sanık Mehmet E.'nin yargılanmasına başlandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın komşusu A.A., "Saat 05.45’te ’İmdat’ sesiyle uyandım. Sesin nereden geldiğini anlayamadım. Polisi aradım. Olayı görmedim ama ’İmdat’ sesi kadın sesiydi. Teyze 10 dakika boyunca vefat edene kadar imdat diye bağırdı" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 27-09-22 15:59

Serel Yereli: Nişantaşı'nda bir teyze elbiseme kınayıcı bakışlar atarak...

Uzun süredir İngiltere'de yaşayan Serel Yereli bir süredir İzmir ve İstanbul arasında mekik dokuyor. Ailesini ve arkadaşlarını görmeye gelen şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Yereli son olarak elbisesiyle ilgili yaşadığı bir olayı paylaştı.

Magazin 13-09-22 15:49

Adana'da saplantılı aşk dehşeti! Midesinin yüzde 30'u ve safra kesesi alındı

Adana'da 30 Ağustos günü meydana gelen olayda 41 yaşındaki Umut Enşan eski sevgilisi Burcu T.'nin boğazını, karnını ve vücudunun birçok yerini keserek yaralamıştı. Genç kadın 9 günlük yaşam mücadelesini kazanırken midesinin yüzde 30'u alındı, vücuduna da 135 dikiş atıldı. Teyze Fatma Gönen, "Umut, Burcu'nun bir kız arkadaşının kardeşiydi. 2 yıl önce 2 ay sevgili kaldıktan sonra ayrıldılar. Arkadaşlık teklif etti ancak yeğenim kabul etmedi. Tamamen saplantılı bir aşk'' ifadelerini kullandı.

Haber 10-09-22 10:29

Ankara'da küçük çocuk ölü bulunmuştu! Dehşete düşüren olayla ilgili yeni gelişme: Cinayeti itiraf etti

Ankara'da yol kenarında sokağı aydınlatmak için kullanılan elektrik direğinin altında küçük bir çocuğun cesedinin bulunmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınan ve sorgusunda cinayeti itiraf eden teyze tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba Sultan Tarık Haşim, "Eşimin teyzesi çocuğu alıp kaçmış. Karakola gittik ve bilgi aldık. Gece gündüz aradım bulamadım" dedi.

Haber 08-09-22 07:06

SON DAKİKA | Çöp evde bulunan çocuğun babasından şok sözler: Benden hamile kaldı! Meğer cani teyze ile...

Son dakika haberi: Tüm Türkiye'nin konuştuğu sıradışı olayın yankıları devam ediyor. Bursa'da çöp evde ölüme bırakılan talihsiz çocuk C.M.A'nın annesi ortaya çıkmıştı. Anne, çocuğunun babasının Muhammed isimli biri olduğunu ifade etmişti. Konu hakkında suç duyurusunda bulunan Ufuk Ç., 'Çocuğun babası benim. Yasemin benden hamile kaldı. Ultrasonda da erkek çocuk gözüküyordu' dedi. Cani teyzeyle ilgili de itiraf geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-07-22 13:51

Çöp ev skandalında yeni gelişme! Herkesin merak ettiği adam konuştu: 13 yıldır çocuğumu arıyorum

Bursa'daki çöp ev skandalının yankıları sürüyor. Kız kardeşi Y.A.'nın oğlu C.M.A.'yı kaçırıp çöp eve kapatan, teyze K.P.A.'nın eski eşi ortaya çıktı. İsminin açıklanmasını istemeyen adam, 13 yıldır çocuğunu aradığını iddia ederek "Bu olay sayesinde kızımı alma şansım da ortaya çıktı." dedi. Çöp evde bulunan 9 yaşındaki C.M.A.'nın annesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan adam "Yıllar önce bana ulaşıp çocuğuna ulaşmak istediğini, yanına almak istediğini söylemişti." diye konuştu.

Haber 29-07-22 08:47

Teyzesi tarafından alıkonulmuştu! İşte küçük çocuğun yaşadığı o dehşet evi

Bursa’da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada yeğeni C.M.A.'yı alıkoyan teyze yaptıklarıyla dehşete düşürmüş, yaşananlar ise tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Yaşanan olayda 1 yıldır kilitli tutulan ve bitkin düşen çocuk, savcının talimatı ile annesinden alınarak Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edilirken, küçük çocuğun yaşadığı o çöp ev görüntülendi.

Haber 26-07-22 10:19

Bakanlık korkunç gerçeği açıkladı! Yeğenine işkence yapan kadının öz çocuğu da bulundu! 16 yaşında...

Bursa'daki çöp evde bulunan 9 yaşındaki küçük çocuk tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. Kiraladığı evi çöplüğe çeviren ve yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini kilitli odada tutan teyze Kamuran Pınar A.'nın ifadesi ortaya çıkarken, Bakanlığın açıklamasındaki detay ise şoke etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bir başka çocuktan daha bahsedilirken, "Kamuran Pınar A.’nın 16 yaşında olan kendi çocuğuna da ulaşılmış ve Bursa’da koruma altına alınmıştır." denildi.

Haber 25-07-22 14:08

Bursa'da çöp evde bulunan çocuğun teyzesinin ifadesi alındı

Gözaltına alınan teyze Kamuran Pınar A'nın ifadesinden: - "Cem, 1 yaşından beridir benim yanımda olduğu için beni annesi olarak biliyordu fakat ben kendisine annesi olduğumu söylemedim" - "Benim teyzesi olduğumu öğrendiği için benimle konuşmadı, verdiğim yemekleri yemez oldu. Bulunduğu odadan çıkmadı ve yanına yaklaşınca bağırıyordu"

Yurthaber 25-07-22 13:00

CHP'li Faik Öztrak'a 'Hiçbir şey pahalı değil' diyerek tepki gösteren yaşlı teyzeden yeni açıklama: Reis geldi biz bolluğa çıktık

Elazığ'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'a tepki gösteren yaşlı teyze gündem yarattı. Öztrak'ın karşısına geçerek "Niye ortalığı karıştırıyorsunuz? Hiçbir şey pahalı değil, herkes alıp yiyor." diyen yaşlı teyze sosyal medyada çok konuşuldu. Yaşanan olayla ilgili yeni bir açıklama yapan Mevlüde Benderlioğlu, "Reis geldi biz bolluğa çıktık. Vallahi billahi başa geldi geleli benim param hiç bitmedi." dedi.

Haber 22-07-22 11:48

Herkes Ferah Zeydan'la düet yapan teyzeyi konuşuyor! Sesiyle büyüledi

Ünlü şarkıcı Ferah Zeydan ile bir uygulama üzerinden düet yapan teyze, sosyal medyaya damga vurdu. Sesinin güzelliğiyle hayran bırakan ve ismi belli olmayan kişi, paylaşım rekoru kırıyor.

Magazin 20-07-22 12:58

Midesini açınca şoke oldular! Timsahın karnının içinden cansız bedeni çıktı

Malezya’da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Nehrin kenarından salyangoz toplayan bir genç timsah tarafından canlı bir şekilde yenildi. 6 gün sonra timsahı bulan avcılar, hayvanın midesini açtıklarında adamın cansız bedeniyle karşılaştı. O anlara tanık olan teyze, yeğeninin acısız bedeninin görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 15-07-22 13:19

Yaşlı kadın, gencin yakasına yapıştı! Sokak röportajındaki yaşlı teyze olay oldu

Sokak röportajında yaşlı bir kadının yaptıkları olay yarattı. Hükümeti eleştiren genci bir süre dinleyen yaşlı teyze, bir anda genç adamın yakasına yapıştı. Hükümetle ilgili sözlerine sinirlenen yaşlı kadın, müdahale etmek isteyen çevredekilere de tepki gösterdi. Söz konusu anlar, sosyal medyada geniş yer buldu.

Haber 14-07-22 11:19

Gonca Vuslateri havuz başında poz verdi! Vasfiye teyze ne hale gelmiş

Bir zamanlara damga vuran Yalan Dünya dizisinde Vasfiye teyze rolüne hayat veren Gonca Vuslateri son zamanlarda iddialı paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer aldı. Güzel oyuncu, havuz başından verdiği poz ile takipçilerini büyüledi.

Magazin 10-07-22 14:22

Teyze çocuklarının kavgası cinayetle bitti! Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti

Arnavutköy'de, teyze çocukları olduğu belirtilen Esat Demir ve R.Ç'nin kavgası cinayetle sonuçlandı. Esat Demir, yaşanan arbede sırasında göğsünden bıçaklanarak yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı bir şekilde ambulansla hastaneye götürülen evli ve iki çocuk babası Esat Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin ise R.Ç'yi yakalamak üzere çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber 03-07-22 09:18

Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Günenç son haliyle şaşırttı! Adeta yıllara meydan okudu...

Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi konusu ve oyuncularıyla bir döneme damga vurdu. Dizide dominant teyze Gönül rolüne hayat veren Zeyno Günenç, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 09-06-22 20:25

Rüyada teyze görmek ne anlama gelir? Rüyada teyzeyi sarhoş, yatarken görmek ne demek?

Rüyada teyze görmek, genellikle hayra işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin uzun ve güzel bir ömür yaşayacağı alamet olur. Ayrıca şansının açık olacağı yorumlanır. Rüya sahibi iş yaşamında da güçlü dostluklar ve güzel ilişkiler kurar. Ancak rüyanın nasıl görüldüğü yorumu değiştirebilir. Detaylarla yorumlanan teyze simgesi ile ilgili yorum yapılırken konu farklı yönlerden de ele alınır. İşte teyze görülen rüyalarla ilgili merak edilenler…

Trend 09-06-22 15:06

Bahar Candan'dan Gülşen'e ağır sözler! 'Teyze' benzetmesi yaptı: Şarkıcılıkta emeklilik yaşı olsun

Televizyon ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programıyla üne kavuşan fenomen isim Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İddialı ve şaşırtan sözleriyle çokça konuşulan Candan, bu defa şarkıcı Gülşen hakkında yaptığı paylaşımla olay oldu.

Magazin 30-05-22 14:37

Yaşlı kadın 8 ayda iki kez dolandırıldı! Polis olarak tanıtım varını yoğunu aldılar

Bartın'da yaşayan 81 yaşındaki Hacer Bulut'un başına gelenler akıllara durgunluk verdi. 8 ay önce dolandırıcılara kaptırdığı 6 bilezik, 2 yüzün ve 1 küpe, polis tarafından kendisine teslim edildi. Hacer teyze bu kez ise, polisin kendisine teslim ettiği eşyaları 99 bin liraya bozdurup eline geçen parayı dolandırıcılara kaptırdı.

Haber 28-05-22 13:24

Teyze ne demek? Teyze kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Teyze kelimesini tanımlarken dikkatle yürütülen araştırmalar ve incelemelerde bulunmuştur. Farklı ülkelere ait yabancı kelimelerin de bulunduğu dilimizde, sözcükler araştırılırken kökenleri de dikkate alınarak değerlendirilir. Türkçe günlük kullanım dilinde yabancı kelimelerin de yer alması dilimizi zenginleştiren bir özellik olarak değerlendirilir. Türkçedeki her kelime gibi özenle üzerinde çalışılan Teyze kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 18:11

Davul çalarken gelen telefon, hayatının şokunu yaşattı! Yaşlı teyzenin ‘fırçası’ kurtardı

Antalya'da düğünlerde davul çalarak geçimini sağlayan Hüseyin Yaman, bankadaki parasının yanında çektiği krediyi telefon dolandırıcılarına kaptırmaktan son anda kurtuldu. Banka görevlilerinin uyarılarını dikkate almayan vatandaş, sıra bekleyen yaşlı bir teyzenin elindeki telefonu alıp telefon dolandırıcılarına fırça atması ve polisin gelmesiyle parasını kurtardı. Yaman, “Banka görevlileri, yaşlı teyze ve son olarak bankaya gelen polisler sayesinde uyandım” dedi.

Haber 13-05-22 12:01