Sarai Sierra Mektup Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Gazze mektubu: 'Daha fazla müsaade edilmemeli'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Fransuva'ya Filistin ile ilgili mektup yazdı. Mektupta Gazze'de çiğnenen uluslararası hukuk ele alındı. Erdoğan, Papa Fransuva'ya bu duruma daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirtti.

Haber 2024-04-13 13:46:01

Asgari ücrete ara zamma Merkez Bankası da karşı çıktı! Milyonlarca çalışanın Temmuz zammı hayalini suya düşürecek mektup: ‘Hesap kitap yapıldı…’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? diye merak eden milyonlarca çalışan için yeni bir açıklama geldi. Merkez Bankası herkesin merak ettiği konuya ilişkin hükümete açık bir mektup yolladı. Mektupta dezenflasyon süreci için tüm planların yapıldığını ve asgari ücrete ara zammın enflasyonu tetikleyebileceği dile getirildi. Bu sebeple asgari ücrete yeni bir ara zam yapılmasının enflasyonda kritik öneme dahip olabileceği mektupta anlatıldı.

Finans 2024-04-06 07:54:21

Merkez Bankası'ndan hükümete açık mektup! Ana konu enflasyon, dikkat çeken asgari ücret detayı

Merkez Bankası, hükümete enflasyon konusunda açık mektup gönderdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e gönderilen mektupta 2023 yılı enflasyonu ele alındı. Mektupta, dezenflasyon sürecinde para ve maliye politikalarının eş güdümünün büyük önem taşıdığına işaret edildi.

Finans 2024-04-05 18:31:46

PTT posta kodu öğrenme: PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Bir bölgeden başka bir bölgeye herhangi bir ürünü kargo hizmetlerinden faydalanarak gönderirken posta kodlarına gereksinim duyulmaktadır. Bu durum yalnızca kargo gönderimi için değil, herhangi bir mektup, belge gibi gönderimler için de geçerlidir. Bu tür gönderimleri sağlarken posta kodu denilen kodun bilinmesi önemlidir. PTT ile yapılan gönderimlerde de gönderinin doğru yere ulaşabilmesi için bu kodun bilinmesi gerekir. Peki, PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Haber 2024-04-03 18:59:29

Murat Kurum'dan gençlere mektup! İstanbul için tarihi fırsat dedi, deprem tehlikesine işaret etti: Kapıyı çalmadan...

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim öncesinde gençlere mektup gönderdi. İstanbul'da yaşayan gençlere hitaben yazdığı mektupta Kurum, "31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-03-24 14:21

Çocuklarını öldürüp arkalarından mektup yazmış:

Kocaeli’de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 21-03-24 15:48

Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için son mektubu: Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz

Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de önceki gün 64 yaşamını yitirmişti. Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için kaleme aldığı son mektup ortaya çıktı. Baba Ateş o mektupta "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz.” ifadelerine yer verdi.

Haber 12-03-24 10:21

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

Naci Görür'ün itirafı gündem olacak! Belediye başkanlarını tek tek saydı: La hocam bi gel bile demediler

Deprem deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Prof. Dr. Naci Görür! Yerel seçim öncesinde her partinin yanında görmek istediği Naci Görür, seçim telaşında boy göstermek için birbirleriyle mücadele eden belediye başkanlarına tek tek mektup yazdığını ve birinden bile cevap alamadığını söylerken sinirlerine hakim olamadı.

Haber 13-02-24 08:48

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-24 08:42

Suudi Arabistan Süper Kupa parasını mektupla geri istedi, kulüplerin paranın yarısını harcadığı ortaya çıktı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı Suudi yetkililerin çirkin tavırları ve Atatürk pankartlarını engellemesi sebebiyle iptal edilirken, Suudi cephesinden TFF'ye bir mektup geldiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 11:16

Suudi Arabistan ödenen parayı geri istiyor! Galatasaray-Fenerbahçe maçı için verilen ücretin iadesi konusunda TFF'ye mektup geldi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak çıkan kriz sonrası ertelenen Süper Kupa maçı için Suudi yetkililer ödenen parayı geri istedi.

Spor 01-02-24 12:54

ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışında yeni gelişme! Reuters: Joe Biden, Kongre'ye mektup gönderdi

Reuters, ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'ye F-16 satışı için Kongre'ye mektup gönderdiğini duyurdu. ABD Dışişleri Bakanlığı da Biden yönetiminin Türkiye'nin F-16 savaş uçağı filosunun modernizasyonunu desteklediği ancak ABD Kongresi’nin bu konuda kilit bir rol oynadığının farkında olduklarını belirtti.

Haber 24-01-24 21:49

'Tosuncuk' lakaplı Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın hapishaneye girdikten sonra ilk kez konuştu! Yeni halini paylaştı: 'Tek pişmanlığım evlenmek'

Türkiye'de binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank CEO'su 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu. Avukatı aracılığıyla bir mektup gönderen Aydın, tek pişmanlığının evlenmek olduğunu ifade ederken 2028'de serbest kalma planları yaptığını ifade etti. Serbest kalırsa Mars'a gideceğini ifade eden Aydın, cezaevinde yeni halinin fotoğrafını paylaştı.

Haber 22-01-24 19:56

Dilan Polat'tan yeni bir mektup daha... Yalvararak dua istedi! 'Ne gücüm ne sabrım kaldı...' sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan bir yeni mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın mektubundaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-01-24 14:00

Dilan Polat ve Sıla Doğu'dan mektup! Sıla Doğu'nun sözleri dikkat çekti: Aylardır sorguladığım tek şey...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu iddialara göre mektup yazdı. Sıla Doğu'nun mektubunda söylediği sözler ise gündem oldu.

Magazin 18-01-24 07:50

'Kızıl Goncalar' tartışması sürüyor! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Celal Şengör ve Fatih Altaylı'ya olay olacak yanıt: 'Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci...'

Prof. Dr. Celal Şengör ile RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin arasında 'Kızıl Goncalar' dizisi üzerinden başlayan tartışma devam ediyor. Şahin kendisine bir mektup yazarak tepki gösteren Şengör'e sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Şengör için "Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci, akşam güvenlik bilimci, şimdi iletişimci" yorumunda bulunan Şahin, gazeteci Fatih Altaylı için ise "Ergenler gibi sağa sola küfürler savuran basın kartı bile olmayan sözde gazeteci" dedi.

Magazin 16-01-24 18:02

Celal Şengör'den RTÜK Başkanı Şahin'e sert ifadeler! Kızıl Goncalar mektubunu Fatih Altaylı duyurdu

Prof. Dr. Celal Şengör, açıklamaları nedeniyle kendisini hedef alan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e açık mektup yazdı. Şahin’in "O isminin başında prof olan arkadaş kendi işine baksın" sözlerine yanıt veren Şengör, “Tekrar edeyim: Yobaz kollayıcılığı RTÜK’ün görevleri arasında değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 16-01-24 14:51

Biden'dan operasyon sinyali! Mektup yazdı: 'ABD daha ileri adımlar atmaya hazırdır'

Irak ve Suriye'de ABD üslerine saldırıların artması sonrasında ABD Başkanı Joe Biden harekete geçti. Kongreye bir mektup yazan Biden, "ABD, daha fazla tehdit ya da saldırı olması durumunda gerekli ve uygun şekilde daha ileri adımlar atmaya hazırdır" dedi. İsrail'in 7 Ekim'de Gazze Şeridi'ne saldırılarının başlamasının ardından Irak ve Suriye'de ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin bulunduğu üslere yönelik saldırılar artmaya başlamıştı.

Haber 28-12-23 06:47

Putin en büyük rakibi Navalni'yi kutuplara sürdü! Oraya mektup bile yollamak imkansız, en büyük izolasyon

Rus lider Vladimir Putin'in karşısındaki en büyük muhalif figür Aleksey Navalni'nin Kuzey Kutup Dairesi'ndeki bir ceza kolonisine gönderildiği öğrenildi. Günlerdir kendisinden haber alınamayan Navalni'nin Sibirya'daki bir hapishanede olduğu açıklandı.

Haber 26-12-23 12:29

Dilan Polat'tan mektup var! Engin Polat'ın kardeşi 'Tam iki sayfa' diyerek paylaştı! Sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan yeni bir mektup var. Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun 'Tam iki sayfa' diyerek paylaştı. Dilan Polat'ın mektuptaki sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-12-23 17:20

Brüt ücretli çalışanları ilgilendiriyor! Asgari ücret öncesi TÜRK-İŞ’ten hükümete mektup: Gelir vergisinde o hüküm kaldırılsın çağrısı

Asgari ücret görüşmeleri sürerken TÜRK-İŞ, ücretlilerin temel giderlerinin vergi matrahından indirimine izin verilmesini, tüm sosyal yardım kalemlerinin de mümkün olduğunca SGK prim matrahına dahil edilmemesini istedi. Sendika gelir vergisi için talep ve çözüm önerilerinin bulunduğı mektubu hükümet yetkililerine yolladı.

Finans 16-12-23 14:16

Bir şehir bu korkunç olayı konuşuyor! Aile vahşetinde gizemli mektuplar... İş insanı cinayetlerden sonra yazıp oğlunu aramış

Manisa'da Yunusemre ilçesinin tanınmış iş insanlarından Alaattin Turantekin, eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'i ormanlık alanda öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Turantekin'in üç mektup bıraktığı iddia edilirken üzerinde "Oğluma" yazılı olan ve ilk evliliğinden olan oğluna yazmış olduğu mektupta olayın mal paylaşımı yüzünden olduğu ileri sürüldü. Turantekin'in 20 dükkanla bazı gayrimenkullerin tamamını oğluna bıraktığı ve bu nedenle eşiyle arasının açık olduğu iddia edildi.

Haber 14-12-23 09:51

Manisa'da Alaattin Turantekin önce eşi ve kayınbiraderini öldürdü sonra da intihar etti! Gizemli olayı bıraktığı mektup aydınlatacak

Manisa'da önceki gün iş insanı Alaattin Turantekin, ormanlık alanda önce eşini ardından kayınbiraderini öldürdü. Daha sonra oğlunu arayan adam, konuşmasını bitirdikten sonra intihar etti. Turantekin oğlu ile yaptığı konuşmada "Oğlum sana bir mektup bıraktım orada her şey yazıyor, anneni ve dayını öldürdüm kendimi de vuracağım hakkını helal et" dediği öğrenildi.

Haber 12-12-23 07:45

Diyarbakır'da Komutan Ganem'in mektubu ahşaba işlenerek Küpeli Kapısı'na yerleştirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, İslam orduları komutanı İyaz bin Ganem'in Dariya Kraliçesi Meryem'e gönderdiği mektup Küpeli Kapısı'na yerleştirildi.

Yurthaber 01-12-23 14:13

Dilan Polat'tan mektup var! 'İntihar' iddiaları sonrası ilk kez konuştu... 'Hayatın cilvesi' diyerek açıkladı: Dışarıdakiyle taban tabana zıt bir hayat yaşıyorum

Dilan Polat, tutuklandıktan günler sonra sessizliğini bozdu. Gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularına yanıt veren Polat, mektup gönderdi. İntihar iddialarının ardından ilk kez açıklama yapan Polat, "Haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor" ifadelerini kullandı. Cezaevinde, dışarıdaki hayatıyla taban tabana zıt bir hayat yaşadığını belirten Polat, "Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum" dedi.

Magazin 28-11-23 07:38

Afrika Dünya Kupası Elemeleri'nde korkutan olay! Taraftar yıldız oyuncu Muhammed Salah'a saldırdı, asker müdahale etti

Afrika Dünya Kupası Elemeleri A Grubu 2. maçında Mısır, Sierra Leona ile deplasmanda karşılaştı. Konuk ekip, Trabzonsporlu yıldız Trezeguet'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın son bölümünde yaşananlar ise herkesi korkuttu. İşte detaylar...

Spor 20-11-23 13:05

Son dakika: TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, en sonunda sessizliğini bozdu! Hakemler, mektup olayı ve Süper Kupa sözleri

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 12. hafta geride kalırken, sezon başından itibaren oluşan gerginlik, artarak devam etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun içindeki problemler, kulüplerin şikayerleri ve ortaya atılan iddiaların ardından başkan Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu. İşte TFF Başkanı'nın yaptığı açıklamalar...

Spor 17-11-23 09:18

Avcılar’da Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde ‘Zaman Kapsülü’ projesi

Avcılar Belediyesi tarafından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle ‘Zaman Kapsülü, 100 Yıllık Cumhuriyet 100 Yıllık Özlem’ isimli bir mektup toplama projesi başlatıldı.

Yurthaber 10-11-23 11:33

Henüz anne karnındayken yazılmıştı! 21 yıl sonra gelen mektup duygulandırdı

Ankara'da Nilüfer-Hüseyin Gazi Demiroğlu çiftinin 21 yıl önce 'Cumhuriyet'in 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' kapsamında yazdığı 2 mektup, kızları Yağmur Demiroğlu'na (21) teslim edildi. Annesinin kendisine hamileyken yazdığı mektubu okurken duygulanan Demiroğlu, "Benim için çok değerli bir hediye oldu" dedi.

Haber 06-11-23 12:59

Usta sanatçı Arif Sağ'dan Kılıçdaroğlu'na mektup: 'Yarıştan çekilin, gençlere el verin'

Türk halk müziği sanatçısı Arif Sağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazdı. Kılıçdaroğlu'na "CHP'yi güvenli limana ulaştırdınız" diyen Sağ, Kılıçdaroğlu'ndan "yarıştan çekilmesini" ve "gençlere el vermesini" istedi.

Haber 01-11-23 10:13

Eski Yalova Valisi Özgöl'ün 21 yıl önce yazdığı mektup Vali Kaya'ya ulaştı

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyet'imizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında dönemin Yalova Valisi Nihat Özgöl tarafından yazılan mektup, Vali Hülya Kaya'ya teslim edildi.

Yurthaber 31-10-23 15:29
PTT

Cumhuriyet'in 100. Yılı için 21 yıl önce yazılmışlardı... O mektuplar bugün sahiplerine ulaştırılıyor: Teslim alanlar duygusal anlar yaşıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında yazılan mektupların adreslere ulaştırılmasına başlandı. Mektupları alanlar duygusal anlar yaşadı.

Haber 29-10-23 14:23

Melis Sezen'e babasından Cumhuriyet'in 100. yılına özel mektup! '20 yıl önce yazıldı' diyerek paylaştı

Melis Sezen başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık konuşuluyor. Sosyal medyayı da oldukça sık kullanan Sezen, bu kez iddialı pozlarının dışında Cumhuriyet'in 100. yılına özel duygusal bir paylaşımda bulundu.

Magazin 29-10-23 12:48

Yazdığı mektup, 21 yıl sonra oğluna ulaştı: Elime geçince çok şaşırdım

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Demirci beldesinde yaşayan Bayram Emlik (55), ‘Cumhuriyet'in 100. Yılına Mektup Kampanyası’ kapsamında 2002’de, 2 yaşında olan oğlu İsmail Can Emlik’e mektup kaleme aldı. Emlik’in mektubu, 21 yıl sonra PTT memuru olan oğlu tarafından teslim alındı. İsmail Can Emlik, "Babamın 21 yıl önce bana yazdığı mektup elime geçince çok şaşırdım. Mektubu açıp okuyunca çok duygulandım. Babamı arayıp teşekkür ettim. Bu mektubu ömür boyu saklayacağım. Benim için çok değerli" dedi.

Haber 29-10-23 11:28

Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel mektuplar oğullarına 21 yıl sonra ulaştırıldı

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında Gülcan ve Noman Lermi çiftinin özenle kaleme aldığı mektupları şimdi 27 ve 23 yaşında olan iki oğlu tarafından teslim alındı.

Yurthaber 27-10-23 11:11

Dünya bu açıklamayı konuşuyor! ABD, İran'a iki mektup gönderdi! 'Savaş...'

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken Orta Doğu'daki gelişmeler yakından takip ediliyor. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, ABD'nin kendilerine iki defa mesaj gönderdiklerini ifade etti. ABD'nin ilk mesajında "Biz savaşı genişletmek istemiyoruz" dediğini aktaran Abdullahiyan, ikinci mesajda kendilerinden itidalli olunmalarının istendiğini ifade etti.

Haber 24-10-23 07:08

Son dakika: Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru! Erden Timur'un açıklamaları sonrasında...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un açıklamaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunulduğunu açıkladı. Sarı - lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, TFF'den soruşturma açılmasını talep etmiştir." ifadeleri yer aldı. Öte yandan Fenerbahçe'nin TFF'ye gönderdiği mektup da yayımlandı. İşte detaylar...

Spor 20-10-23 14:20

AB’den X'in sahibi Musk ve Meta'nın sahibi Zuckerberg’e İsrail-Filistin uyarısı!

Avrupa Birliği (AB) Komisyon Üyesi Thierry Breton, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili sosyal medya platformlarında yayılan dezenformasyon sebebiyle X ve Meta şirketlerinin sahipleri Elon Musk ve Mark Zuckerberg’e yönelik açık mektup paylaştı. Musk ve Zuckerberg’den 24 saat içinde şikayete yanıt vermeleri ve ‘ilgili kurumlar’ ile temasa geçmeleri talep edildi.

Haber 12-10-23 12:10

Jason Momoa Amber Heard'e zorbalık yapmış! Elon Musk'tan tehdit mektubu

Johnny Depp'in açtığı karalama davasını kaybeden Amber Heard'ün yüzü gülmüyor. Güzel oyuncu, rol arkadaşı Jason Momoa'nın kendisini Aquaman 2 filminden çıkarmak istediğini ve Johnny Depp gibi giyinip kendisine zorbalık yaptığını iddia etti. Heard'ün eski sevgilisi milyarder Elon Musk'ın ise oyuncunun filmde rol almasını sağlamak için Warner Bros.'a mektup yazdığı bildirildi.

Magazin 12-10-23 10:49

CHP'de adaylık için Örsan Öymen sürprizi! Herkes Özgür Özel'i konuşurken Kılıçdaroğlu duyurdu: Mektup yazmış!

CHP'de tüm gözler Özgür Özel'in yarın yapacağı açıklamaya çevrilmişken, 'sürpriz aday' iddiası Ankara kulislerini bir anda hareketlendirdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul’dan bir başka arkadaşımız, ‘ben de genel merkeze adaylığımı ilan edebilir miyim?’ diye mektup yazmış" ifadelerini kullandı. Herkes aday olacak ismi merak ederken o ismin Örsan Öymen olduğu iddia edildi. Öymen'in yaptığı paylaşım dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 14-09-23 14:06
CHP

Son dakika: Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, TFF'ye ateş püskürdü! 'VAR kayıtları açıklansın!', 'İntikamcı bir tavır var!'

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor'u konuk eden Beşiktaş, son dakikada kalesinde gördüğü penaltı golüyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı. Siyah - beyazlıların bir golünün de iptal edildiği maç sonrası camiadan büyük bir tepki gelmişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye karşılaşma ile ilgili mektup yazdı ve VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti. İşte detaylar...

Spor 21-08-23 16:49

ABD eski Başkanı Trump'ı 'risin' zehiriyle dolu mektupla öldürmek istemişti: O kadının akıbeti belli oldu!

ABD'nin 45. Devlet Başkanı olarak göreve gelen Donald Trump bir kişi, 'risin' dolu mektup göndermişti. O zanlı mahkeme tarafından 21 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 18-08-23 14:37

İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderip referandum istedi! Birecik ve Halfeti'nin Gaziantep'e bağlanması talebi, Şanlıurfa'yı karıştırdı

Şanlurfa'nın Birecik ve Halfeti ilçelerinin Gaziantep'e bağlanması talebi, 5 yıl sonra yeniden gündem oldu. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin, bu kez İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderdi. Bilgin, Fırat Nehri kıyısındaki 2 ilçenin referandum yapılarak Gaziantep'e bağlanmasını istedi. Söz konusu talep ise 2 ilçede halkı ikiye böldü. Vatandaşların bazıları bu talebi desteklerken, bazıları ise karşı çıktı. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 09:30

Kanat Atkaya, Erkin Koray'ın kendisine yazdığı mektubu paylaştı! 52 yıl önce John Lennon ile ne konuştu?

Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ardından efsane isim anılırken müzik yazarı Kanat Atkaya değerli bir paylaşımda bulundu. Atkaya bir süre önce Erkin Koray'ın kendisine yazdığı mektubu paylaştı. İşte herkesin dikkatini çeken o mektup...

Magazin 08-08-23 10:53

Erkin Koray'ın kızından duygusal mektup! Şu sözlerle veda etti...

Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatına gözlerini kapadı. Kızı acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Erkin Koray'ın kızı Damla babasına duygusal sözlerle veda etti.

Magazin 08-08-23 10:23

Son dakika: Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına 'çalışma şartları' mektubu

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına yönelik bir mektup kaleme aldı. Bakan Koca, çalışma şartlarının daha fazla iyileştirilmesi amacıyla ikinci "Beyaz Reform" dönemini başlattıklarını duyurdu. Bakan Koca, mektubunda, "Sağlık meslek grubu mensuplarına tüm yönleriyle daha yüksek bir saygınlık kazandırma, çalışma şartlarını her bakımdan iyileştirme kararlılığı içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-07-23 21:09

Evlerine gelen bir mektupla şoke oldular! 130 yıllık evlerindeki gizemli odaları keşfettiler... “Daha önce fark etmedik bile”

Evlerinin yerini tam olarak açıklanmayan Courtney ve Matt adındaki bir çift TikTok’tan yaptıkları paylaşımla milyonlarca izlenmeye ulaştı. Evlerinin 130 yıllık olduğunu belirten çift, kendilerine gönderilen bir mektup sayesinde evlerinde gizlenen odaları bulduklarını belirtti. O anları sosyal medyadan paylaşan ikili kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 26-07-23 15:01

İsrail'deki protestolar devam ediyor! Yüz binlerce kişi Tel Aviv'den Kudüs'e yürüdü

İsrail'de Başbakan Binyamin Netanhayu'nun uygulamayı planladığı yargı reformuna karşı çıkan yüz binlerce kişi başkent Tel Aviv'den Kudüs'e yürüdü. Öte yandan ülkedeki ordu, polis ve MOSSAD liderleri, Netanyahu'ya mektup gönderdi. İşte haberin detayları...

Haber 22-07-23 20:57