Saratov Airlines Flight Haberleri

Uçak yolculuğunu birbirine kattı! Sinir krizi geçiren kadın yolcu koltukların üzerine tırmandı... Kimse onu durduramadı

Yakın zamanda Reddit'te yüklenen bir video kısa sürede sosyal medya gündem yarattı. Frontier Airlines uçağındaki bir kadın yolcu sinir krizi geçirerek ortalığı birbirine kattı. Diğer yolcular ve uçak personeli genç kadını sakinleştirme konusunda zorluk yaşadı.

Trend 2023-11-21 15:02:32

Galatasaray'ın Antalyaspor maçı 11'inde sürpriz! O isim kadroda yok...

Bitexen Antalyaspor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında kozlarını paylaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak olan müsabakayı Zorbay Küçük yönetecek. Karşılaşma öncesinde iki takımın da kadroları merak ediliyor. İşte ekiplerin muhtemel 11'leri...

Spor 2023-10-07 07:32:13

ANTALYASPOR SAMSUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Bitexen Antalyaspor ile Yılport Samsunspor ile Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Heyecanlı geçmesi beklenen karşılaşma Corendon Airlines Park'ta oynanıyor. Maçı canlı olarak takip etmek isteyen birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi, 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle 15. sırada yer alıyor. Peki, Antalyaspor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 2023-09-23 20:07:18

EuroLeague'de ilk finalist Olympiacos!

Yunanistan ekibi Olympiacos, Turkish Airlines EuroLeague Dörtlü Finali'nin ilk yarı final karşılaşmasında Fransa temsilcisi As Monaco'yu 76-62 mağlup ederek adını finale yazdırdı. İşte detaylar...

Spor 2023-05-19 20:48:06

Son dakika: Beşiktaş maçı sonrası Antalyaspor cephesinden isyan! 'Bugün bir katliam vardı!', 'Sinirlerini kontrol edemeyenler var!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park'ta oynanan müsabakada 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Antalyaspor'da başkan Sabri Gülel'den çarpıcı açıklamalar geldi. Gülel, karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a ağır tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 06-05-23 21:20

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, Antalya'da geri döndü! Vincent Aboubakar şov yaptı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park'ta oynanan ve her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası heyecan fırtınasına sahne olan müsabakada kazanan taraf 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu. İşte maçtan detaylar...

Spor 06-05-23 20:57

Fenerbahçe Beko, son topta yıkıldı! Kostas Sloukas...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi 3'üncü maçında Olympiacos'a sahasında Sloukas'ın bitime 1 saniye kala gelen üçlüğüyle 72-71 mağlup olarak seride 2-1 geriye düştü. Sarı-lacivertli ekipte Tyler Dorsey 21 sayıyla karşılaşmayı tamamlarken, deplasman ekibinde Kostas Sloukas kaydettiği 25 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Spor 03-05-23 23:01

Anadolu Efes'te büyük kriz! Shane Larkin İstanbul'a dönmeyi reddetti... Tavrı camiayı şoke etti

Son 2 sezonda Turkish Airlines Euroleague şampiyonu olan ancak bu yıl kabus gibi bir sezon geçiren Anadolu Efes'te sular durulmuyor. Yoluna ligde devam eden Ergin Ataman'ın ekibi Avrupa'dan elenen ve yoluna ligde devam eden İstanbul ekibinde otobüsle dönüş krizi yaşandı. İşte detaylar...

Spor 12-04-23 07:27

Türk derbisinde büyük olay! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçının son anlarında kavga çıktı, maskot parkeye daldı! Ergin Ataman'ın salonu terk etmesinden sonra...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 33. haftasında Anadolu Efes'i konuk etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe Beko'nun 103-86'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın son 35 saniyesinde ise büyük bir olay çıktı.

Spor 06-04-23 23:17

Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas engelini geçti!

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'in 30'uncu hafta karşılaşmasında Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ı sahasında 87-79 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-lacivertli ekip, 18'inci galibiyetini elde ederken Zalgiris 15'inci mağlubiyetini aldı.

Spor 24-03-23 23:04

Kabin basıncı düşen İran yolcu uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı

İstanbul-Tahran seferini icra eden İran menşeli Ata Airlines şirketine ait yolcu uçağı, kabin basınç arızası nedeniyle İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Yurthaber 22-03-23 08:47

Fenerbahçe Beko kovaladı ama yetişemedi! Son 4 maçta 3. yenilgi...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 24’üncü hafta erteleme karşılaşmasında İtalyan ekibi Olimpia Milano’ya sahasında 82-75 mağlup oldu. Bu sonucun ardından sarı-lacivertli ekip, 29 maçta 12’nci mağlubiyetini alırken Olimpia Milano galibiyet sayısını 13’e yükseltti.

Spor 21-03-23 22:42

Anadolu Efes, Real Madrid'i 1 sayı farkla devirdi!

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in 24’üncü hafta erteleme karşılaşmasında İspanyol ekibi Real Madrid’i sahasında 90-89 mağlup etti. Bu sonucun ardından Anadolu Efes 14’üncü galibiyetini elde ederken Real Madrid 9’uncu mağlubiyetini aldı. Anadolu Efes’te Shane Larkin kaydettiği 18 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken Real Madrid’te Dzanan Musa 16 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Spor 14-03-23 23:10

Anadolu Efes, EuroLeague'in 28. haftasında Maccabi Tel Aviv'e 86-64 mağlup oldu!

Turkish Airlines EuroLeague'in 28'inci haftasında Anadolu Efes, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i konuk etti. Mücadele konuk ekibin 86-64'lük üstünlüğü ile sona erdi. Maccabi Tel Aviv 15'inci galibiyetini alırken; Anadolu Efes ise 14'üncü yenilgisini yaşadı.

Spor 10-03-23 22:54

Akılalmaz olay! Uçakta başkasının üzerine idrarını yapan yolcuya uçuş yasağı getirildi

American Airlines, uçuş sırasında mürettebatla tartışıp bir yolcunun üzerine idrarını yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisine uçaklarına binme yasağı getirdi.

Haber 05-03-23 15:20

Fenerbahçe Beko Asvel EuroLeague maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 21. hafta maçında Fransız temsilcisi LDLC ASVEL’e konuk oluyor. Fenerbahçe deplasmanda ASVEL'i yenerek zirve mücadelesini devam ettirmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko Asvel EuroLeague maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi maçı şifresiz mi? İşte Fenerbahçe Beko Asvel EuroLeague maçı hakkında ayrıntılı bilgiler...

Spor 26-01-23 11:31

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden önce kayıp yaşamak istemiyor!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele, 3 Ocak Salı günü saat 20.00'de başlayacak.

Spor 02-01-23 10:35

ABD'de uçuş kaosu yaşanıyor! Binlerce sefer iptal

ABD'de "nesilde bir kez görülebilecek" olarak nitelendirilen dondurucu soğuktaki kar fırtınası sonra uçuş kaosları yaşanmaya devam ediyor. ABD’yi son bir haftada10 binlerce yolcunun uçuşunu iptal eden Southwest Airlines şirketi, bugün de 2 bin 357 seferi iptal etti. ABD Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg de hava yolu şirketini suçladı ve soruşturma başlatıldı.

Haber 29-12-22 22:18
abd

MONACO FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE! THY Euroleague Monaco Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco ile Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 9. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler Salle Gaston Medecin Salonu'nda oynanacak bu karşılaşmadan da üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 9. haftasında oynanacak bu karşılaşmada Daniel Hierrezuelo, Fernando Rocha ve Mario Majkic hakem 3'lüsü düdük çalacak. Monaco Fenerbahçe maçı canlı izle, internette araştırılıyor. Peki Monaco Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 22-11-22 20:42

FENERBAHÇE BEKO PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Panathinaikos basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos Turkish Airlines EuroLeague'in 8. haftasında kozlarını paylaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı merak edildi. Haftaya lider giren sarı lacivertliler, Yunan ekibini yenip zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Sezona kötü başlayan Yunanistan temsilcisi de maçı kazanmak istiyor. Fenerbahçe Beko maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Fenerbahçe Beko Panathinaikos basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-11-22 13:12

Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı şifreli mi şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 4. hafta maçında Valencia Basket ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu karşı karşıya gelecek. 20 Ekim 2022 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelecek olan mücadeleyi Robert Lottermoser, Saulius Racys ve Milan Nedovic yönetecek. Sporseverler karşılaşma için geri sayım sürerken "Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı canlı izle" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe Beko Valencia Basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 20-10-22 13:24

Corendon Airlines, 50 yaş ve üzerindeki yolculara avantajlı uçuş fırsatı sunuyor

Corendon Airlines, 50 yaş ve üzerindeki yolculara avantajlı uçuş fırsatı sunuyor

Yurthaber 10-10-22 16:31

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olarak açıklandı. "Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 08-10-22 13:37

Havada ürküten anlar! 256 yolcu taşıyan uçaktan kıvılcımlar çıkmaya başlayınca...

256 yolcu taşıyan bir United Airlines uçağı, Çarşamba günü saat 23:30'da Brezilya'nın Sao Paulo kentine doğru hareket ederken kalkıştan kısa bir süre sonra mekanik bir sorun yaşadıktan sonra yakıt yakmak için Atlantik üzerinde tur attıktan sonra gece vakti Newark'a acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçağın altından kıvılcımlar çıkan korku dolu anların görüntüsü izleyenleri şaşkına çevirdi.

Trend 24-09-22 09:49

Uçakta kaos! Yarı çıplak soyunup çığlıklar atarak...

10 Temmuz'da Manchester Havalimanı'ndan Antalya'ya seyahat eden Corendon Airlines uçağında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan, ancak paylaşılan görüntülerde yarı çıplak halde oturan ve sarhoş olduğu anlaşılan bir adamın rahatsız edici tavırları, yolculuğu çileye çevirdi.

Trend 21-09-22 09:02

Yetenekli gençlere Corendon Airlines desteği

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Solaris Güneş Arabaları Ekibi, 14-19 Eylül'de Belçika’da, 25-30 Eylül'de de İtalya’da düzenlenen yarışmalara katılacak

Yurthaber 16-09-22 11:38

Partizan'dan EuroLeague rekoru!

Yeni sezon Turkish Airlines EuroLeague’de mücadele edecek olan Sırbistan ekibi Partizan’da kulüp kombine rekoru kırıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 10-09-22 10:49

Japon elektronik devi Kyocera'nın kurucusu hayatını kaybetti

Japon elektronik ve seramik üreticilerinden Kyocera şirketinin kurucusu İnamori Kazuo, hayatını kaybetti. 2010'da iflas eden Japan Airlines (JAL) başkanlığını, Japon hükümetinin talebiyle üstlenen İnamori, şirketi mali darboğazdan kurtarmıştı. ​

Finans 30-08-22 12:27

Corendon Airlines, Alanyaspor'un isim sponsoru oldu

Corendon Airlines ve Alanyaspor arasında 5 yıllık isim sponsorluğu sözleşmesi imzalandı

Yurthaber 14-08-22 21:29

Her yıl binlerce kişi geliyor! Türkiye’deki saç ekimi İspanya’da film oldu: Por Los Pelos

Konusunda Türkiye’de saç ekimi yaptıran 3 kişinin öyküsünün anlatıldığı Por Los Pelos (Saçım Yüzünden) filmi bugün İspanya’da vizyona girdi. Filmin afişinde kullanılan Turkish Airlines ifadesinden esinlenerek oluşturulmuş Turkish Hairlines ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

Trend 12-08-22 17:31

Antalya Stadı'nın yeni adı Corendon Airlines Park Antalya oldu

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin: "Corendon Airlines ailesi bize, biz de onlara güç katarak her iki Antalya markasını daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum" - Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer: "Corendon Airlines Park Antalya’nın Antalyaspor’a şans getirmesini ve başarılı dolu bir sezona ev sahipliği yapmasını diliyorum"

Yurthaber 02-08-22 13:41

Corendon Airlines, Avrupa havalimanlarındaki problemler sebebiyle uçuş iptal etmek zorunda kaldı

Corendon Airlines CEO'su Yıldıray Karaer: - "İptal edilen uçuş sayısını mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışsak da ağustos, eylül ve ekim uçuşlarımızın turistik hatlarda yüzde 15, etnik hatlarda ise yüzde 25'ini iptal ettik"

Yurthaber 01-08-22 10:45

China Southern Airlines, İstanbul uçuşlarına yeniden başladı

China Southern Airlines, İstanbul uçuşlarına yeniden başladı

Yurthaber 29-06-22 23:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (2)

"NATO meselesinde İsveç ve Finlandiya terörle mücadelede net, somut ve kararlı adımlar atana kadar duruşumuzu kesinlikle değiştirmeyiz" - "Ey TÜSİAD'ın başına gelen beyefendi: Dış politikada sen bize ders veremezsin. Sen daha çıraksın, kalfa dahi olamadın. Dün bir, bugün iki. Ne oldu ki bu iktidara ders vermeye kalkıyorsun. Önce haddini bil" - "İsveç'in, Finlandiya'nın sokaklarında terör örgütleri cirit atarken biz onlara kapılarımızı mı açacağız, onların yanında mı yer alacağız? Ey TÜSİAD, siz onların yanında yer alabilirsiniz. Biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız, bunu bilesiniz" - "Artık milli hava yolumuz da uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil Türk Hava Yolları ismiyle yapacaktır. Bu kadarı, öküz altında buzağı arayanlara herhalde yeter"

Haber 15-06-22 13:59

Anadolu Efes, Avrupa şampiyonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik mesajı yayınladı

Turkish Airlines EuroLeague Final Four organizasyonunun final maçında Anadolu Efes, İspanyol devi Real Madrid'i yenerek şampiyon oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Efes'in şampiyonluğu sonrası sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.

Haber 21-05-22 22:21

Anadolu Efes-Real Madrid maçında gerginlik! ''Yapma ya! Bu işleri bırak...''

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Olympiacos'u, Vasilije Micic’in son saniye üçlüğü ile deviren ve üst üste üçüncü kez Avrupa'nın en büyük kupasında finale yükselme başarısı gösteren Anadolu Efes, finalde Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Anadolu Efes kazanarak şampiyon oldu. Maçın 3. periyodunda yaşanan olay karşılaşmanın önüne geçti. James Anderson ile Rudy Fernandez arasında gerginlik yaşadı. Maçın spikeri o anlarda karşılaşmanın hakemine isyan etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-22 21:26

Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? EuroLeague Final Four final heyecanı!

Anadolu Efes Real Madrid Eurolegaue final maçına saatler kala vatandaşlar karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da, Yunanistan takımı Olympiakos'u 77-74 mağlup eden temsilcimiz İspanyol ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İşte heyecanla beklenen EuroLeague Final Four final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 21-05-22 16:52

Anadolu Efes, Yunan rakibi Olympiakos'u yenerek finale yükseldi! Ergin Ataman: Bir bayram da burada yaşıyoruz

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da, Yunanistan takımı Olympiakos'u 77-74 mağlup eden Anadolu Efes, finale yükseldi. Nefes kesen maça ilişkin Anadolu Efes'in Başantrenörü Ergin Ataman önemli açıklamalarda bulundu. Ataman, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayram'ı... Bir bayram da burada yaşıyoruz" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’ı telefonla arayarak tebrik etti.

Spor 19-05-22 21:49

Son dakika: Anadolu Efes, Olympiakos'u yenerek finale yükseldi!

Son dakika: Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Anadolu Efes, Olympiakos ile karşılaştı. Anadolu Efes, Yunan rakibi Olympiakos'u 77-74 mağlup ederek finale yükseldi.

Spor 19-05-22 20:54

Corendon Airlines Tahtalı Run to Sky koşusu sona erdi

Antalya'da düzenlenen yarışlarda sporcular, deniz seviyesinden 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı dağının zirvesine koşarak çıktı - Sporculardan Melih Önyer, bitiş çizgisine ulaştığında kendisini bekleyen kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu

Yurthaber 15-05-22 14:22

Corendon Airlines, Hull City'ye sponsor oldu

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City’e, Corendon Airlines sponsor oldu.

Spor 13-05-22 15:10

Uçakta terör estirdi! Çareyi koltuğa bantlamakta buldular

Geçen yıl ABD'de bir Frontier Airlines uçuşunda uçuş görevlilerine saldırdıktan sonra koltuğuna bantlanan 23 yaşındaki Maxwell Berry, Salı günü Miami'deki bir ABD Bölge Mahkemesinde üç saldırı suçlamasını kabul ettikten sonra 60 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasına ek olarak, Berry 2.500 dolar para cezasına çarptırıldı ve tazminat olarak 1.500 dolardan fazla ödemeye mahkum edildi.

Trend 06-05-22 15:26

SON DAKİKA | Anadolu Efes, Final Four'a yükseldi

Son dakika: Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off dördüncü maçında Olimpia Milano'yu 75-70 mağlup ederek Final Four'a yükseldi. Son şampiyon Anadolu Efes, üst üste üçüncü kez EuroLeague Final Four'a yükselme başarısı gösterdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 28-04-22 22:30

Corendon Airlines 18. yılını kutluyor

Corendon Airlines Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer: - "65 ülkede 165 havalimanına uçuş yaparak yılda 10 milyon yolcu taşıyan uluslararası bir hava yolu konumuna yükseldik"

Yurthaber 12-04-22 13:58

Corendon Airlines, yaz sezonunun ilk İngiltere ve İskoçya uçuşlarını gerçekleştirdi

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer: - "Sezonun tamamına yayılan rezervasyon yoğunluğundan çok memnunuz. İngiliz turistlerin, Kovid-19 salgını kaynaklı seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından ülkemizi çok özlediklerini rahatlıkla söyleyebiliriz"

Yurthaber 08-04-22 14:46

Çin'de Düşen Uçağın Kara Kutusu Aranıyor

Dün Çin’de düşen yolcu uçağından canlı kurtulan kimse olduğuna dair umutlar azalırken uçağın kara kutusunu arama çalışmaları da sürüyor. Çhina Eastern Airlines şirketine ait yolcu uçağı dün içerisindeki 132 kişiyle birlikte Guangxi’deki dağlık alanda düşmüştü

Haber 22-03-22 12:24

Corendon Airlines, 1 Nisan’dan itibaren İngiltere uçuşlarına başlıyor

Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan: - "İngiltere dijital kanalların önemli olduğu bir pazar, biz de gerçekleştirdiğimiz dijital geliştirmeler ile bu pazarın dinamiğine uyum sağlıyoruz"

Yurthaber 16-03-22 10:41

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşa en büyük tepki geldi! Herkesten alkış topluyor...

Turkish Airlines EuroLeague'de oynayan Rus ekibi CSKA Moskova'da forma giyen Tornike Shengelia, Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş sonrası flaş bir tepki gösterdi. Yıldız oyuncu sözleşmesini tek taraflı sonlandırarak spor kamuoyunun büyük takdirini topladı.

Spor 26-02-22 16:14

Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Monaco - Fenerbahçe Beko maçı için geri sayım sürüyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 27. haftasında Monaco, temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. Merakla beklenen mücadele öncesi Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ile ilgili ayrıntılar...

Spor 25-02-22 20:38