Saray Caddesi Haberleri

Van'da DEM Parti adayının mazbata iptalini isteyen CHP'li yönetici ihraç edildi

Van'ın Saray ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) belediye başkanı seçilen Davut Acar'ın mazbatasının iptal edilmesine yönelik başvuru yapan CHP İlçe Başkan Vekili Yasin Arslan, partisinden ihraç edildi.

Haber 2024-04-05 17:41:31

Hafifliği ve ucuzluğuyla Ramazan ayının gözbebeği! Kalp ve damar hastalıklarına fayda sağlıyor, bağışıklığı güçlendiriyor

11 ayın sultanı Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi ve Osmanlı saray mutfağında da yeri olan güllaç, lezzeti ile damakları şenlendiriyor. Hafifliği ve ucuzluğuyla bu Ramazan ayının da gözbebeği olan tatlının aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarından, bağışıklığın güçlendirilmesine kadar birçok faydası da bulunuyor.

Yemek 2024-04-02 14:16:17

Maneviyata yönelmişti! Yaşar Alptekin 4 katlı müstakil 'saray yavrusu'nda yok yok... Evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar

Son dönemde camide vaaz verdiği anlarla gündeme gelen oyuncu Yaşar Alptekin Aramızda Kalmasın'a evinin kapılarını açtı. Saray yavrusu evini gezdiren oyuncunun evinin detayları gündem oldu. Alptekin'in evinde evcilik köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar yer alıyor.

Magazin 2024-03-28 13:50:01

Dünyadaki tek örnek Türkiye'de! 700 yıllık Memlük kandiline yoğun ilgi.... Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor!

Dünyada tek örnek olan Memlük kandiline ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Müzede yer alan kandiller hakkında bilgi veren Milli Saraylar Anadolu Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanı Akile Çelik, “Osmanlı Devleti’nin Batı'ya karşı kazandığı her zaferden sonra Memlük hükümdarları, Osmanlı hükümdarına hediye göndermeyi adet edinmiştir. Memlükler’e ait olan kadeh şeklindeki kandil, formu nedeniyle tek örnektir. Dünyada bunun gibi bir başka örnek bugüne kadar bulunmamıştır” dedi.

Kadin 2024-03-22 08:49:57

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

İftarda sarayda gibi hissettiriyor, deniz ziyafeti eşlik ediyor! İstanbul'da restoranda oruç açmak isteyenleri şaşırtan fiyatlar

Dün itibarıyla ilk kez ramazan sofraları kuruldu, ilk iftarlar yapıldı. Kimileri orucunu evde açarken kimileriyse dışarda restoranlarda açmayı tercih etti. Peki ramazanda İstanbul'da bir restoranda iftar yapmanın maliyeti ne kadar, sofrada neler bulunuyor? Saray şıklığı ve deniz ziyafeti eşliğinde iftar yapmak isterseniz kabarık bir faturayı gözden çıkarmanız gerekiyor. En uygun menü fiyatları ise 500 TL'den başlıyor.

Finans 12-03-24 08:49

Ünlü şeften ramazan ayında Osmanlı mutfağından öneriler

Yemek yazarı ve şef Rafet İnce, gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalar yaptığı Osmanlı saray mutfağının ramazana özel sağlıklı lezzetlerine ilişkin önerilerini sıraladı.

Yemek 11-03-24 12:10

Alinazik tarifi: Alinazik nasıl yapılır?

Türk mutfağı, hakkında çeşitli hikayelerin anlatıldığı yemeklerle ve tatlılarla doludur. Bunlardan biri de tarihi ve de tarifi çok eski zamanlara dayanan, saray mutfaklarından günümüz mutfaklarına ulaşan Alinazik tarifidir. İsterseniz siz de bu yemeği yaparak sarayları evinize getirebilirsiniz.

Yemek 10-03-24 19:00

Kerebiç tarifi: Kerebiç tatlısı nasıl yapılır?

Kökeni Orta Asya’daki Türk boylarının dönemine dayanan kerebiç tatlısı, Osmanlı saray mutfaklarından geçip günümüze ulaşmayı başarmış bir lezzettir. En çok Adana ve Mersin’de yapılan bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde, kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilir, tarifini ve gerekli malzemeleri de aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 08-03-24 20:06

Havuçlu tarçınlı revani tarifi: Havuçlu tarçınlı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağına has ve tarihçesi çok eski yıllara dayanan birçok tatlı veya tuzlu yiyecek bulunur. Bunlardan biri de Osmanlı döneminden bugüne dek ulaşmayı başarmış olan revani tatlısıdır. Saray aşçıları tarafından yapılan bu lezzeti günümüzde havuçlu tarçınlı olarak siz de kendi mutfağınızda yapabilir, sofralarınıza bambaşka bir lezzet katabilirsiniz.

Yemek 08-03-24 01:39

Beyoğlu polisinden ’Şok Uygulaması’: 10 gözaldı

Beyoğlu’nda polis ekipleri İstiklal Caddesi ve ara sokaklarında ’Şok Uygulaması’ düzenledi.

Yurthaber 01-03-24 08:14

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 25-02-24 09:40

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! Özel yapım villada yok yok... 'Saray yavrusu gibi'

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa lüks villasıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı. Berdan Mardini'nin özel yapım villasının içerisinde yok yok...

Magazin 24-02-24 13:11

Sürücü adayının çarptığı yaya yaralandı

Şanlıurfa’da sürücü adayının çarptığı 70 yaşındaki yaya yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı.

Yurthaber 23-02-24 14:05

Kars’ta trafik kazası: 1 yaralı

Kars’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza; Fakbey Caddesi Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi kavşağında meydana geldi.

Yurthaber 22-02-24 15:32

Hünkar beğendi tarifi: Hünkar beğendi nasıl yapılır?

Saray mutfaklarından çıkan, adını da buradan alan Hünkar beğendi birçok lokantanın menüsünde görülen ana yemekler arasında yer alır. Ancak bu yemeği siz de evinizde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 15-02-24 00:29

Saray sarması tarifi: Saray sarması nasıl yapılır?

Bugün sofraları süsleyen ancak tarihçesi çok eski yüzyıllara dayanan birçok tatlı ve yemek vardır. Osmanlı mutfağından günümüz mutfaklarına ulaşmayı başaran bu lezzetlerden biri de saray sarması adı verilen sütlü tatlıdır. Hem hafif hem de son derece kolay bir şekilde yapılan bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde yaparak servis edebilirsiniz.

Yemek 14-02-24 22:42

Osmanlı padişahlarının kaftanlarında kullanılıyordu! Alımlı giyinmek isteyenler tercih ediyor '4. kuşaktan devam etmekteyim'

Saray kumaşı olarak bilinen ve Osmanlı padişahlarının kaftanlarında kullanılan kutnu kumaşı, Gaziantep’teki el tezgahlarında geleceğe taşınıyor.

Kadin 14-02-24 07:32

Orta Doğu'da yeni kriz: Refah! Açıklamalar peş peşe geldi: 'Vahim sonuçları olur'

İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Refah kentine askeri operasyon yapılacağı yönündeki açıklamaları sonrasında Mısır'dan yeni bir açıklama geldi. Mısır, İsrail'i operasyon düzenlemesinin "vahim sonuçları" olacağı konusunda uyardı. Öte yandan Beyaz Saray, "Biden, Netanyahu'ya Refah'ta bir milyondan fazla insanın güvenliğini sağlamak için inandırıcı bir planı olmadan askeri operasyona başlamaması gerektiğini iletti" açıklamasını yaptı.

Haber 11-02-24 21:53

ABD'den F-35 açıklaması: Türkiye katılabilir! Koşulu açıkladı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'nin F-35 programına katılabilmesinin mümkün olduğunu ifade etti. Kirby, bunun gerçekleşmesi için ABD'nin koşulunu da açıkladı.

Haber 01-02-24 09:13

Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in yapay zekayla oluşturulan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı! Tepkilerin üzerine Beyaz Saray'dan yasal düzenleme hamlesi geldi

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yapay zeka tarafından oluşturulan müstehcen içerikli görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Swift'i Kansas City Chiefs maçında çeşitli cinselleştirilmiş görüntülerde gösteren görseller sosyal medyada viral oldu. Yapay zeka görsellerine gelen tepkilerin ardından Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, durumun endişe verici olduğunu ve ABD yönetiminin ‘yasal önlem’ yoluyla çözüm bulma çalışmaları içerisinde olduğunu belirtti.

Trend 27-01-24 14:22

Reuters duyurdu! İsrail'den tüm rehinelere karşılık 2 aylık insani ara teklifi

Son dakika haberine göre Reuters, "İsrail tüm rehinelerin serbest bırakılması için Gazze'de çatışmalara iki aylık insani ara verilmesini önerdi" açıklamasını dünyaya duyurdu. Öte tandan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Esirleri çıkarmak için verilecek insani araları destekliyoruz ancak genel bir ateşkesi desteklemiyoruz" dedi.

Haber 22-01-24 23:16

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Kate Middleton'un ardından Kral Charles da hastanelik oldu... Kral Charles'ın yerine kim bakacak?

Birleşik Krallık tahtının veliahtı Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu haberi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Galler Prensesi'nin karın ameliyatı geçirdiği, "10 ila 14 gün" hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına kadar kraliyet görevlerine dönme ihtimalinin olası olmadığı açıklandı. Saray, Kate Middleton'un ameliyat olduğunun bilgisiyle birlikte Kral Charles'in gelecek hafta prostat ameliyatı geçireceğini doğruladı.

Trend 18-01-24 13:47

ABD'den Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili yeni açıklama

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili olarak "İlave F-16'ların satışını ve Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu desteklemeyi sürdürüyoruz" dedi.

Haber 18-01-24 00:03

Sadece bir çift çorap giyiyordu! Kendisini yakalamak isteyen polislere önce dışkı fırlattı, sonra palayla saldırdı

ABD'nin güneybatısındaki Baltimore'daki West Pratt Caddesi civarında hareketli dakikalar yaşandı. 37 yaşındaki Russon Gebretsadik isimli bir adam sadece bir çift çorapla vücudunun diğer bölümü çıplak kalacak şekilde sokakta dolaşıyordu. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polislerin kendisini durdurmasını önlemek için Gebretsadik önce dışkısını fırlattı, ardından ise palayla polislere saldırdı.

Trend 16-01-24 14:24

Sürdüğünüz anda... Saray hekimlerinin tedavi edemediği kişileri bile iyileştiren İbn-i Sina bin yıllık kitabında yazmış! Altın değerinde güzellik formülü

Pek çok insan, çeşitli rahatsızlıklardan korunmak ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için şifalı bitkilerden yararlanıyor. Bin yıllık eseri “El Kânun Fi't-Tıbb” ile dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina'nın da şifalı bitkilere dair önemli tavsiyeleri var. Özellikle akne ve sivilce sorunu yaşayanlar için İbn-i Sina gül suyunu önermiş. Saray hekimlerinin bile tedavisini bulamadığı Buhara Emiri'ni dahi tedavi eden İbn-i Sina'nın reçeteleri altın değerinde. İşte gül suyun cilde faydaları...

Kadin 15-01-24 16:45

Osmanlı eseri Edirne Sarayı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor

"Osmanlı'nın Edirne Sarayı" olarak adlandırılan Saray-ı Cedid-i Amire'de (Edirne Sarayı) restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 15-01-24 12:14

Çağla Şıkel'in 800 metrekarelik 4 katlı lüks evini görenler hayran kaldı! İçinde yok yok... ' Adeta saray yavrusu'

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel şimdi de 4 katlı lüks eviyle gündem oldu. Ünlü ismin 800 metrekarelik 9 odalı evini görenler hayran kaldı. Çağla Şıkel'in çocuklarıyla yaşadığı bu evin içerisinde yok yok...

Magazin 13-01-24 15:51

Van’ın Muradiye ve Saray ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi

Van’ın Muradiye ve Saray ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Yurthaber 05-01-24 09:11
Van

O ilçelerde kar tatili! Eğitime 1 gün ara verildi

Kar yağışının artması nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Van'ın Muradiye ve Saray ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Haber 05-01-24 00:23

Taksim'de atlı polisler ve Bentley marka polis aracı yılbaşı mesaisinde! Turistlerin ilgi odağı oldular, yılbaşından renkli görüntüle

Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda yılbaşı gecesi için polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşların kutlamalar için akın ettiği bölgede atlı polisler ve polis köpekleri de görevlendirildi. Diğer yandan ise suç örgütlerine yapılan operasyonlarda ele geçirilen İstanbul polisinin hizmetine verilen 15 milyon lira değerindeki lüks araç da yeni yıl mesaisinde görev yaptı. İşte tüm Türkiye'den yılbaşı görüntüleri...

Haber 31-12-23 20:04

Yeni yıla saatler kala Taksim'de hareketlilik başladı!

Yeni yıla saatler kala Taksim İstiklal Caddesi'nde hareketlilik başladı. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber 31-12-23 18:10

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kaçtı

Nevşehir’de kaza yapan sürücü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. Kaza Güzel Yurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yurthaber 11-12-23 07:47

Kim Jong-un gözünü Beyaz Saray'a dikti, fotoğraflar eline geçti! Casus uydu iddiası: Nükleer saldırı kapasiteli

Yeryüzü çeşitli dertlerle boğuşurken Kuzey Kore geçtiğimiz hafta uzaya casus uydu fırlattı. "Malligyong-1" adlı uydudan ABD'de tedirginlik yaratan haberler geldi. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un gözü Beyaz Saray ve Pentagon'un üzerinde; üstelik ABD donanmasına ait nükleer saldırı kapasiteli gemilerin fotoğrafları da eline geçti. İddialar dünya gündemine bomba gibi düştü!

Haber 28-11-23 12:17

ABD’den dikkat çeken İsrail açıklaması: ‘Desteklemiyoruz!’

Gazze’de süren savaşta başından beri İsrail’in yanında yer alan ABD’den dikkat çeken bir çıkış geldi. ABD, İsrail'in Gazze'nin güneyine yönelik operasyonlarını desteklemeyeceğini duyurdu. Öte yandan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Husilere yönelik "potansiyel terörist tanımlamasını gözden geçirmeye" başladıklarını da ifade etti. İşte detaylar…

Haber 22-11-23 07:42

'Şu anda kritik saatlerdeyiz' deyip duyurdu: 'İsrail yeşil ışık yaktı', Peş peşe açıklamalar: 'Yakınız'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken ateşkes ve esir değişimi ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. İsrail'in esir takasıyla ilgili yeşil ışık yaktığı ifade edilirken Hamas lideri İsmail Heniyye, İsrail ile ateşkes anlaşmasına 'ulaşmaya yakın' olduklarını aktardı. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby de esirler konusundaki anlaşmaya ilişkin "Hiç olmadığımız kadar yakın olduğumuza inanıyoruz" dedi.

Haber 21-11-23 07:31

Yer: Bağdat Caddesi! Yüzlerce kişi hediye için tüm gece kuyruk bekledi... Kapıların açılmasıyla izdiham yaşandı

İstanbul Kadıköy'de ünlü bir kozmetik mağazasının açılışında hediye verileceğinin duyurulması üzerine yüzlerce kişi Bağdat Caddesi'ne akın etti. Gece başlayan kuyruktaki bekleyiş sabah saatlerine kadar sürdü. Kapıların açılmasıyla vatandaşlar hediyelere ve diğer ürünlere sahip olabilmek için mağaza içinde de yoğunluk oluşturdu.

Haber 11-11-23 13:55

Yer: Bağdat Caddesi! Yeni açılacak mağazanın hediyesini duyan akın etti

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yeni açılacak bir mağaza ilk 500 müşterisine 10 bin TL değerinde hediye ürün vereceğini açıkladı. Akşam saatlerinde kozmetik mağazası önüne gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza önünde beklemeye başlayan bir vatandaş ise "Hediye almak için geldik ama çok sıra varmış. Sabaha kadar buradayız" dedi.

Haber 10-11-23 22:48

Denizli’de iş hanında yangın paniği

Denizli’de bir iş hanının çatı katında çıkan yangın korkuttu. Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yurthaber 10-11-23 10:35

Son dakika: Beyaz Saray: İsrail Gazze'nin kuzeyinde çatışmalara her gün 4 saat ara verecek

Son dakika haberi: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 34. gününde de devam ederken ABD'den yeni bir açıklama geldi. Beyaz Saray, İsrail'in Gazze'nin kuzeyinde her gün çatışmalara 4 saat ara vereceğini duyurdu. Bugünden itibaren başlayan uygulamada bölgede 4 saat boyunca askeri operasyon yapılmayacağı kaydedildi.

Haber 09-11-23 18:42

29 EKİM TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR LİSTESİ 2023: İstanbul'da 29 Ekim'de trafiğe kapalı yollar hangileri? Alternatif güzergahlar!

29 Ekim trafiğe kapalı yollar listesi arama motorlarında sorgulanıyor. İstanbul Valiliği'nden konuya dair açıklama yapıldı. Buna göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla Vatan Caddesi ve bağlantı yolları, saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle trafiğe kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 29-10-23 14:26

29 EKİM BAĞDAT CADDESİ YÜRÜYÜŞÜ saat kaçta, nerede başlayacak? 29 Ekim 2023 Bağdat Caddesi Cumhuriyet Bayramı yürüyüş programı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan yürüyüşün saat kaçta ve nerede başlayacağı merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 29 Ekim Bağdat Caddesi yürüyüşü saat kaçta, nerede başlayacak? İşte Bağdat Caddesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili detayalr...

Haber 29-10-23 14:15

İstanbul'da 29 Ekim nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.

Haber 29-10-23 07:41

ABD Ordusu harekete geçti, Beyaz Saray doğruladı! 'Ortadoğu Kasabı' Glynn, İsrail'de

İsrail'in günlerdir Gazze'ye yönelik bombardımanı sürerken, kara harekatı konusunda hazırlıklar sürüyor. Söz konusu harekatın ne zaman başlayacağı merak edilirken; ABD 'Ortadoğu Kasabı' olarak bilinen ve askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdi.

Haber 25-10-23 07:55

Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı? İşte alternatif güzergahlar

24 Ekim Salı günü trafiğe kapalı yollar listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provası sebebi ile 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatıldı. Program bitimine kadar sürücüler alternatif yolları kullanabilecekler. Peki, Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? İşte kapalı yollar ve alternatif güzergahlar...

Haber 24-10-23 13:02

Biden konuşmasını yarıda kesip 'Durum Odası'na gitti! Suriye'deki ABD üslerine eş zamanlı saldırı

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gitti. Biden "İlgilenmem gereken bir sorun var" ifadelerini kullanırken, Beyaz Saray'dan da bir açıklama geldi. Diğer yandan Suriye'deki ABD üslerine ise eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Haber 23-10-23 23:35

Bugün hangi yollar trafiğe kapalı? 24 Ekim Salı İstanbul trafiğe kapalı yollar listesi! Valilik duyurdu!

24 Ekim Salı İstanbul'a trafiğe kapalı yollar listesine dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provası nedeniyle 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatıldı. Sürücüler program sona erene kadar alternatif güzergahları kullanabilecekler. Peki, bugün İstanbul'da hangi yollar açık, hangileri kapalı?

Haber 23-10-23 23:00

1 ton patlayıcıya rağmen yıkılmamıştı! Depremde ağır hasar gören Beyaz Saray Apartmanı'nın kepçeyle yıkımına başlandı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 2 büyük deprem ve 3 dinamit patlamasının yıkamadığı ağır hasarlı Beyaz Saray Apartmanı'nın iş makinesi ile yıkımına karar verildi. Yıkılmaması ile gündem olan Beyaz Saray Apartmanı, iş makinesi tarafından vurulan ilk kepçeyle zor da olsa yıkılmaya başladı.

Haber 21-10-23 14:45

Karabük’te silahlı saldırı: 1 yaralı

Karabük’te meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi İnönü Caddesi Köprübaşı taksi durağı önünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Yurthaber 19-10-23 07:42