Saraybosna Belgrad Otobani Haberleri

Belgrad Ormanı'nda vahşet! Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 2024-03-18 13:59:08

Kan donduran vahşet! Belgrad Ormanı'nda çıplak halde kravatla ağaca bağlanmış ceset bulundu

Sarıyer'den kan donduran bir vahşet haberi geldi. Belgrad ormanında çıplak halde ağaca kravatlarla bağlanmış bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 2024-02-12 17:31:00

3 yıl önce ölümden dönmüş, haberlere konu olmuştu! Ormanda korkunç şekilde hayatını kaybetti... Alev topuna döndü

Sarıyer’de yaklaşık 3 yıl önce 12 metrelik kuyudan yaklaşık 52 saat sonra sağ çıkarılan Ali Kılıç, Belgrad Ormanları’nda iddiaya göre ateş başında sohbet ederken alev aldı. Bir anda alev topuna dönen adam hayatını kaybetti.

Haber 2023-12-17 15:05:47

Belgrad Ormanı'na nasıl gidilir? Belgrad Ormanı'na otobüsle nasıl gidilir?

Güzel havalarda piknik yapmak için en sık tercih edilen mesire yerlerinden biri de Belgrad Ormanı’dır. Günlük yürüyüşler için de tercih edilen Belgrad Ormanı bulunulan semte göre hem yürüyerek hem de birkaç farklı araç ile kolaylıkla gidilebilecek bir konumda yer alır. Özel araçla da gidilebilen Belgrad Ormanı girişi ücretli olan halka açık alanlardan biridir.

Haber 2023-11-23 16:15:07

ABD'den Sırbistan'a peş peşe uyarılar! Benzeri görülmemiş şekilde askeri yığınak

Beyaz Saray’dan Sırbistan-Kosova sınırındaki son duruma ilişkin peş peşe açıklamalar geldi. ABD, Sırbistan'ın, Kosova sınırına "benzeri görülmemiş" şekilde askeri yığınak yaptığını belirterek, Belgrad yönetimini güçlerini geri çekmeye çağırdı. Dışişleri Bakanı Blinken ise Sırbistan'a, gerginliği azaltma ve Avrupa Birliği (AB) öncülüğündeki diyalog çerçevesinde normalleşme anlaşmasının yükümlülüklerini yerine getirme çağrısında bulundu.

Haber 29-09-23 23:45

Tehlikeyi fark edince... Otobüste Türk vatandaşları vardı! Sırbistan'daki selde felaketten dönüldü

Sırbistan'daki selde yıkılan köprünün tehlike altında olduğunu fark eden Nemanja Bogosavljevic, gösterdiği hızlı tepkiyle Türk vatandaşlarının içinde bulunduğu otobüsün kaza yapmasını engelledi. Söz konusu olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Sırbistan İnşaat Ulaşım ve Altyapı Bakanı Goran Vesic, Bogosavljevic'e teşekkür etti. Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy da sosyal medya hesabında Bakan Vesic'in paylaşımına yer vererek Sırpça teşekkürlerini iletti.

Haber 17-06-23 21:08

Sırbistan'da silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarındaki Mladenovac'ta, seyir halindeki araçtan otomatik tüfekle etrafa ateş açıldı. Olayda 8 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Bratislav Gasic, yaşananları "terör eylemi" olarak nitelendirdi. Geçtiğimiz çarşamba günü bir ilkokulda 7. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki K.K'nin silahla gerçekleştirdiği saldırıda, 8'i çocuk, 1'i güvenlik görevlisi 9 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber 05-05-23 07:15

Tepki çeken görüntüler! Doğum sırasında hemşire yanlışlıkla TikTok’tan canlı yayın açtı... Anbean her şeyi gösterdi

Sırbistan’ın Belgrad şehrindeki bir hastanede gerçekleşen doğumda bir hemşire sosyal medyadan yanlışlıkla canlı yayın açarak o anları anbean ifşa etti. İsmi açıklanmayan kadın hastanın doğumunu TikTok’taki canlı yayında gösteren hemşire canlı yayının kazayla açıldığını söyleyerek özür diledi. Ancak hemşirenin görevinden bir süre uzaklaştırıldığı belirtildi.

Trend 29-04-23 08:39

Şaşırtan olay... Büyükelçiliğin önüne getirdiler: 'Ölüm pastası'

Rusya'nın Ukrayna'da 24 Şubat 2022'de başlattığı savaşın birinci yılı geride kaldı. Savaşın birinci yıl dönümünde Avrupa'da eylemler gerçekleştiriliyor. Sırbistan’daki Ukrayna yanlısı aktivistlerin 'ölüm pastalı' eylemi ise oldukça dikkat çekti. Aktivistler, Rusya'nın Belgrad Büyükelçiliği'nin önüne üzerinde kanı simgeleyen kırmızı boya ve kuru kafa maketi yer alan bir "ölüm pastası” getirdi. Polisin elçilik önüne bırakılmasına izin vermemesi üzerine pasta elçiliğe yakın bir yere bırakıldı.

Haber 24-02-23 18:12

Ailesi konsolosluktan gelen telefonla yıkıldı! Nişanlılıktan sonra kaçak olarak Almanya'ya gitmek istedi, donarak hayatını kaybetti: Canımızdan can gitti

Nişanlılık süreci geçirdi, psikolojisi bozuldu. Türkiye'den uzaklaşıp kaçak yollarla Almanya'ya gitmeyi kafasına koydu. Organizatörlere belli bir ücret ödedikten sonra yollara düşen Hasan Hüseyin Karadağ'ın çıktığı son yolculuk oldu. Gaziantep'te erkek kuaförü olarak çalışan 28 yaşındaki Karadağ, Sırbistan'da Belgrad Ormanında donarak hayatını kaybetti. Türk konsolosluğunun acı haberi verdiği ailesi "7 bin Euro bizden para aldılar" derken iş arkadaşı birkaç aileden hala haber olmadığını söyledi.

Haber 25-12-22 09:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad Kulesi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad Kulesi'ni ziyaret etti

Yurthaber 07-09-22 19:04

Basketbol: Hazırlık maçı

FMP Belgrad: 73 - Pınar Karşıyaka: 80

Yurthaber 02-09-22 21:30

Fiyatları çok bulunca başvurdukları yöntem 'pes' dedirtti! Resmen kul hakkı

Belgrad Ormanı, İstanbul'da özellikle hafta sonları vatandaşların vakit geçirmek için en çok tercih ettiği adreslerden biri. Ancak kimi sürücüler giriş ücretini vermekten kaçınmak için sıra dışı yöntemlere başvuruyor. Çıkış kapısında yer alan kapanların üzerine araba paspası atan ya da ayağı ile basarak kaçak giriş yapan sürücülere tepki gösteren vatandaşlar da var.

Haber 28-08-22 17:52

Dizi bitti aşk başladı! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti tatilde görüntülendi

Başarılı oyuncular Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı Gizli Saklı dizisinde rol arkadaşı olmuşlardı. Dizinin yayın hayatı kısa sürdü ancak dizi çiftin aşk hayatını canlandırdı. İlişkiye başlayan ünlü çift gittikleri Belgrad tatilinde hayranları tarafından görüntülendi.

Magazin 09-08-22 09:41

İstanbullular dikkat! Ormanlarda ateş yakma yasağı bugün başladı

İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla ormanda mangal yapmak, tüp kullanmak, nargile ve her türlü ateş yakmak yasaklandı. Bugün uygulanan kararın ardından Belgrad Ormanı'nda bazı aileler evden yiyeceğini getirerek piknik yaptı. Vatandaşların çoğunluğu kararın doğru olduğunu belirtirken bazı kişiler ise bir kişi yüzünden herkesin cezalandırıldığını ifade etti.

Haber 05-07-22 16:45

THY ve Air Serbia ticari iş birliklerini geliştirdiklerini duyurdu

Air Serbia, Belgrad-İstanbul hattında ek uçuşlar başlatarak haftada 10 sefere çıkacak, THY ise bu güzergaha haftada 2 kez geniş gövde uçak tahsis edecek

Yurthaber 29-06-22 12:55

Belgrad Ormanı'nı adeta çöplüğe çevirdiler! Piknikçilerin geride bıraktıkları büyük tepkiye yol açtı: İnsan olanın bunu yapmaması lazım

İstanbul'da hafta sonunu fırsat bilenler Belgrad Ormanı'na akın etti. Piknikçilerin geride bıraktığı çöpler ise kirliliğe yol açtı. Kirliliğe isyan eden bir kişi, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsanlık değil bu. İnsan olanın bunu yapmaması lazım" şeklinde konuştu.

Haber 23-05-22 11:52

Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu! Herkes oraya akın etti

İstanbul'da havaların ısınması ile birlikte güzel havayı fırsat bilen piknikçiler Belgrad Ormanı’na akın etti. Araçları ile ormana girmeye çalışan piknikçiler kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Haber 22-05-22 17:00

Edirne'deki konferansta Bosna Hersek'te yaşanan gelişmeler ele alındı

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Jahja Muhasilovic: -"Batılı güçlerin ancak 1994 yılında savaşın Boşnakların lehine değişmeye başladığı bir noktada verdikleri savaşı bitirme ültimatomu ve kurmaya zorladıkları Boşnak-Hırvat Federasyonu, Dayton Anlaşması sürecini hazırlamıştır"

Yurthaber 22-03-22 13:18

Rusya'dan Bosna Hersek'e tehdit: Ukrayna örneğinde beklentimizi gösterdik

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Rusya'dan gerginliği artıracak bir açıklama daha geldi. Rusya'nın Saraybosna Büyükelçisi İgor Kalabuhov, Bosna'nın NATO'ya üye olma konusunda karar verme hakkına sahip olduğunu ancak Moskova'nın da kendi çıkarlarına göre bu karara tepki gösterme hakkı olduğunu söyledi. Kalabuhov ayrıca, "Ukrayna örneğinde beklentilerimizin ne olduğunu gösterdik." diyerek Bosna Hersek'i tehdit etti.

Haber 17-03-22 21:32

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ADF marjında ikili görüşmelerini sürdürüyor

Çavuşoğlu, Batı Balkan Bölgesel Konular AB Belgrad-Priştine Diyaloğu Özel Temsilcisi Lajcak ile Somali ve Lüksemburg'dan mevkidaşları ile bir araya geldi

Yurthaber 11-03-22 19:47

Meydanlara çıkıp Rusya'ya destek gösterisi yaptılar! Görüntüler Sırbistan'dan

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine birçok ülkeden tepki gelirken, Sırbistan'da bir grup aşırı sağcı, Rusya'ya ve Rus halkına destek gösterisi yaptı. Öte yandan, Ukrayna'daki durumu değerlendiren Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Belgrad yönetiminin, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünün korunmasına tam destek verdiğini belirtmişti.

Haber 04-03-22 23:30

Hülya Avşar'dan ‘Masumiyet’ itirafı! Burnumdan getirdiler!

Hülya Avşar Belgrad ormanında koşu yaparken görüntülendi. Rol aldığı son dizinin ekranlara erken vedasından sonra "Dizi düşünmüyorum'" diyen Hülya Avşar, "Çok anlamsız şeyler yaşadık. Bir deneyim dedim, burnumdan getirdiler" açıklamasında bulundu.

Magazin 11-12-21 14:25

Ülkenin en köklü liselerinden! Türkiye öğretilmeye başlandı

Sırbistan'ın en köklü liselerinden Belgrad Filoloji Lisesinde Türkçe, 15'inci yabancı dil olarak öğretilmeye başlandı.

Haber 03-12-21 23:51

Ankara-Belgrad direkt uçuşların başlaması ticari ilişkilere katkı sağlayacak

ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay: - "Turizm acenteleri arasında oluşacak diyalog köprüsü ve direkt uçuşlar sayesinde ilişkilerimizin daha da gelişeceğine inanıyorum"

Yurthaber 02-12-21 12:33
ATO

Bosna Hersek İslam Birliği Başkanı Kavazoviç, Mardin’de temaslarda bulundu:

"Saraybosna ve Mardin’in birçok ortak noktası var. Bu noktalarda birleşebilir ve güzel iş birliği yapabiliriz"

Yurthaber 04-11-21 13:14

Kanuni Sultan Süleyman'ın 1521'de fethettiği Belgrad Kalesi hangi iki nehrin birleştiği yerdedir?

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" programında baraj sorusu merak konusu oldu. Yarışmacıya "Kanuni Sultan Süleyman'ın 1521'de fethettiği Belgrad Kalesi hangi iki nehrin birleştiği yerdedir?" sorusu yöneltildi. İşte sorunun yanıtı...

Trend 22-10-21 22:29

VakıfBank Spor Kulübü'nden Saraybosna Voleybol Okulu'na üst düzey ziyaret

VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih: - "Burada hepiniz, VakıfBank ailesinin kıymetli üyelerisiniz ve VakıfBank Spor Kulübü sizin eviniz. İnanıyorum ki sizler de başta aileniz olmak üzere antrenörlerinizin emeğini boşa çıkarmayacak Türkiye'yi de, Bosna Hersek'i de, VakıfBank'ı da gururlandıracaksınız"

Yurthaber 02-10-21 12:10

Türkiye-Sırbistan yarı final maçı: Belgrad sokaklarında ve tribünlerde neler yaşandı?

Türkiye, CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan'a 3-1 yenildi. Ancak karşılaşma, yenilginin skor tabelasında kaldığı, spor ruhunun ve eğlencenin ön plana çıktığı bir etkinlik olarak hafızalarda yer edecek.

Haber 03-09-21 23:35

Yasaklar hiçe sayıldı! Belgrad Ormanı'nda 'pes' dedirten mangal görüntüsü

İstanbul Valiliği'nce İstanbul'daki ormanlara giriş çıkışlara, hatta orman alanlarının yakınlarına yaklaşmak bile yasaklandı. Belgrad Ormanı Fatih Çeşmesi Tabiat Parkı'nda ise araç giriş çıkışları devam ederken gelenler mangal yaktı. Sultangazi Kent Ormanı'na gelenlerse polis ve zabıta ekiplerince tek tek uyarılarak ormandan çıkarıldı.

Haber 30-07-21 18:32

Kısıtlamasız cumartesi! İstanbullular Belgrad Ormanı'na akın etti

Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması ile İstanbullular soluğu Belgrad Ormanı'nda aldı. Ormanın girişinde oluşan kilometrelerce uzunluğundaki araç kuyruğu havadan görüntülendi.

Haber 12-06-21 15:43

Mladic'in Ömür Boyu Hapis Cezası Onandı

1992-1995 yılları arasındaki Bosna Savaşı'nda Bosnalı Sırp güçlerin komutanı olan Mladic, 43 ay süren Saraybosna kuşatması sırasında işlediği soykırım, insanlığa karşı suç ve savaş suçları nedeniyle mahkum olmuştu

Haber 08-06-21 21:47

Novak Djokovic, Belgrad Açık'ta finale kaldı

Tek erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, yarı finalde Slovak Andrej Martin'i 2-1 yenerek Belgrad Açık Tenis Turnuvası'nda finale yükseldi.

Spor 28-05-21 20:35

Ercan Kesal'ın Nasipse Adayız filmine Belgrad Uluslararası Film Festivali’nden En İyi İlk Film Ödülü

Dünya prömiyerini Rotterdam Film Festivali’nde gerçekleştiren Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ödüllü filmi ‘Nasipse Adayız’, Belgrad Uluslararası Film Festivali’nden En İyi İlk Film Ödülü’yle döndü.

Magazin 17-05-21 14:31

“Nasipse Adayız” filmi Belgrad Film Festivali'nden ödülle ayrıldı

Dünya prömiyerini Rotterdam Film Festivali'nde gerçekleştiren Ercan Kesal'ın yazıp, yönettiği "Nasipse Adayız", Belgrad Uluslararası Film Festivali'nden En İyi İlk Film Ödülü'nü aldı.

Trend 17-05-21 11:50

Belgrad Ormanı'nda define avı! Devasa çukur şaşkına çevirdi

İstanbul'da define avcıları, Belgrad Ormanı'nı delik deşik etti. Define avcıların son olarak açtığı devasa çukur ormana gelenler için büyük tehlike oluşturdu.

Haber 17-04-21 12:59

Bu da Kovid-19 Aşı Turu! Fiyatlar 10 bin liraya kadar çıkıyor

Kovid-19 aşısı olmak isteyenlerin sayısı artınca, fırsatçılara gün doğdu. Sosyal medyada 'Covid-19 Turu' paylaşımları ile vatandaşların yurt dışında aşı olmalarını sağladıklarını ileri sürdüler. Söz konusu ülkelerden birinin Sırbistan olduğu görülürken, Türkiye-Belgrad Büyükelçiliği böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Haber 10-04-21 17:42

Belgrad derbisi Kızılyıldız'ın

Belgrad derbisinde karşı karşıya gelen Kızılyıldız ile Partizan'ı karşı karşıya getiren maçı Kızılyıldız 1-0 kazandı.

Spor 07-04-21 23:20

Kocasinan ihaleden 17 milyon gelir sağladı

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 9 adet konut arsası, 3 villa arsası, 6 sanayi ve ticaret arsası, 1 işyeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu arsası yüzde 20 peşin ve 15 ay taksit seçeneği ile satışa sundu.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkanlığında Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.Açık ve kapalı teklif usulü ihale ile satışa sunulan taşınmazlardan Erkilet Dere, Erkilet General Emir, Yenidoğan, Karpuzatan ve Saraybosna Mahallelerinde bulunan konut arsalarından 6 tanesi alıcı buldu.

Yurthaber 06-04-21 17:59

Belgrad Ormanı'nda utandıran görüntü! Binlerce araçla geldiler

Cumartesi günü güzel havayı fırsat bilenler soluğu Belgrad Ormanı'nda aldı. Ancak yüzlerce kişinin akın ettiği bölgede geride bırakılanlar görenleri hayal kırıklığına uğrattı. Temizlik görevlilerinin sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalar sonucunda ormandan 10 ton çöp toplandı.

Haber 28-03-21 13:58

Ormanda bulduğu silahla kendini vurdu

Belgrad Ormanı'nda iddiaya göre bir kişi, bulduğu silahı incelerken yanlışlıkla kendini karnından vurdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 07-03-21 17:18

Bulunan cesedin kimliği belli oldu

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu.Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Saraybosna Mahallesi Salih Avgun Paşa Caddesi üzerinde bulunan ve eskiden hastane olarak kullanılan bir binanın eksi 1.

Haber 27-02-21 14:37

Trafik ışıklarında bekleyen otomobil alev alev yandı

Zeytinburnu’nda trafik ışıklarında bekleyen bir otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple bir anda tutuşarak alev alev yandı.Yangın, saat 19.00 sıralarında Zeytinburnu Belgrad Kapı Yolu Sokak üzerindeki ışıklarda bekleyen bir otomobilde çıktı.

Haber 25-02-21 00:14

Covid aşısı: Sırbistan, Avrupa'da aşı kampanyasındaki başarısıyla dikkat çekiyor

Belgrad yönetimi Sputnik V, Pfizer-BioNtech ve Sinovac aşılarını tedarik ederek 15 Şubat itibarıyla nüfusunun onda birini aşılamayı hedefliyor. Sırbistan yaklaşık; Almanya, İspanya ve İtalya'nın iki, Hollanda'nın ise dört katı hızda aşılama yapıyor.

Haber 10-02-21 17:54

Özgün Uğurlu: Doğanın tadını çıkardık

Sanatçı Özgün Uğurlu, önceki gün eşi Nida Uğurlu ve oğlu Ediz ile birlikte Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaptı. Uğurlu, o anları, "Özel gereksinimleri olan bireylere verilen sokağa çıkma izni kapsamında Ediz Bey ile yürüyüşe çıktık. Maskesiz insanlardan kaçmak zorunda kalmadan doğanın tadını çıkardık" notuyla paylaştı.

Magazin 25-01-21 11:21

Albay Olcay Denizer, NATO Saraybosna Karargahı Komutan Yardımcısı oldu

Bosna Hersek'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili çalışmalar, Denizer'in emir-komutasında yürütülecek

Yurthaber 08-01-21 17:44

Fenerbahçe Beko'da gözler Kızılyıldız mts maçında

Başantrenör Igor Kokoskov, Kızılyıldız mts ile yapacakları maça ilişkin, "Belgrad her zaman çok zorlu bir deplasman olmuştur. Bizim için önemli bir meydan okuma olacağını biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Spor 06-01-21 13:35

Şampiyon güreşçiden İbanoğlu’na ziyaret

Belgrad’da ki Dünya Kupasında ülkemize bronz madalya kazandıran Denizlili milli güreşçi Süleyman Karadeniz, ayağının tozu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen Güreş Dünya Kupası Erkekler Serbest Stil 97 kiloda mindere çıkan Süleyman Karadeniz finalde Ukraynalı rakibi Valerii Andriitsev’i 2-1 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.“Ay Yıldızlı Mayo Gücüme Güç Katıyor”Şampiyona bitiminde Denizli’ye dönen Karadeniz, Çivril Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Dündar ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Yurthaber 30-12-20 11:38

Belgrad ormanı nerede? Arabayla, İETT ile, metroyla nasıl gidilir?

Belgrad Ormanı, İstanbul'un temposundan uzaklaşmak isteyenler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri olarak sayılıyor. Bu sebeple "Belgrad Ormanı nerede?" sorusunun yanıtı başta olmak üzere, bu alana dair pek çok detay merak ediliyor. İşte Belgrad Ormanı'yla ilgili detaylar...

Trend 22-12-20 17:55