Sarisin Rahibe Haberleri

Rahibelikten OnlyFans modelliğine geçiş yaptı! Tepkilere cevap verdi... Tanrı'ya her zamankinden daha yakın hissediyorum

Brezilya'da kilisede uzun yıllar rahibe olarak görev yaptıktan sonra OnlyFans modelliğine geçiş yaptığını duyuran 36 yaşındaki Ana Akiva tepkilerin odağına yerleşmişti. Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi sürdüren fenomen isim, "Tanrı'ya her zamankinden daha yakın hissediyorum" diyerek eleştirilere sert cevap verdi.

Trend 2024-01-20 13:45:04

Kilisenin inşa edilmesini protesto etti! Rahibe duruma böyle müdahale etti... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Bir rahibenin, Fransa'nın güneyindeki küçük bir köyde yeni bir kilisenin inşası sırasında ilginç anlar yaşandı. Kilisenin inşaatını durdurmak isteyen bir iklim aktivistine rahibe müdahale etti. Adamın peşinden koşarak onu yere serdiği anlar sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasındaki yerini aldı.

Trend 2023-10-18 13:58:39

4 yıl önce ölen rahibeyi mezarından çıkarttılar! Kıyafetlerini giydirip “Mucize” diyerek sergiliyorlar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinin Gower kasabasında 4 yıl önce vefat eden Wilhelmina Lancaster isimli bir rahibe mezarından çıkartıldı. Cansız bedenine rahibe kıyafetleri giydirilen kadının cesedinin hiçbir çürüme belirtisi göstermemesi herkesi şaşkına çevirdi. “Mucize” olarak nitelendirilen Lancaster’in cansız bedeni sergileniyor ve binlerce insan her gün onu ziyaret ediyor.

Trend 2023-05-26 07:49:24

5 yılını manastırda bir rahibe olarak geçirdi! Uyması gereken katı kuralları paylaşınca gündem yarattı

Amerika Birleşi Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan eski bir rahibe manastırda uyması gereken katı kurallardan söz ederek gündem yaratmayı başardı. 5 yıl boyunca bir manastırda yaşayan eski rahibe Carrie Eileen, kendisini mutsuz hissettiği için ayrıldığını söyledi ve yaşadıklarını anlattı.

Trend 2023-03-08 10:42:09

Dünya bu kızı konuşuyor! 8 yaşında rahibe olmak için 60 milyon dolarlık servetten vazgeçti

Hindistan'ın en zengin mücevher satıcısının 8 yaşındaki kızı Devanshi Sanghvi, Jain inancına ait bir tarikata girerek rahibe olmak için ailesinin 60 milyon dolarlık servetinden vazgeçti. Sanghvi'nin 4 gün süren tarikata kabul töreninden görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından küçük kızın fotoğrafları kısa sürede viral oldu. İşte detaylar...

Haber 19-01-23 12:05

Dünyanın en yaşlı insanıydı! Fransız rahibe Lucile Randon 118 yaşında öldü

'Dünyanın en yaşlı insanı' unvanını taşıyan 118 yaşındaki Fransız rahibe Lucile Randon, yaşamını yitirdi. 2021'de Kovid-19 da geçiren Randon'un uzun zamandır ölümü arzuladığı belirtildi.

Haber 18-01-23 02:02

'Kutsal üçlü' deyip kandırdı! Din adamı talihsiz kadını üçlü cinsel ilişkiye zorladı

Şimdi 68 yaşında olan ve Papa'ya yakın olduğu iddia edilen Marko Ivan Rupnik, 'psiko-ruhsal' kontrolünü cinsel tatmin için kötüye kullanmakla suçlanarak gündem oldu. 58 yaşındaki eski bir rahibenin, o sırada Slovenya'daki bir manastırın ruhani yöneticisi olan rahibe yönelik suçlamalarının halının altına süpürüldüğünü iddia etmesiyle ortaya çıkan olay herkesi şoke etti.

Trend 21-12-22 12:52

Cenazede olay çıktı! Rus yanlısı rahip Ukraynalı rahibe haçla saldırdı

Rus güçleri ile çatışmalar sırasında hayatını kaybeden Ukraynalı asker için düzenlenen cenaze töreni karıştı. Ukraynalı rahip törendeki konuşmasında "Kremlin rejimi savaş suçu işliyor" ifadelerini kullanınca Rusya yanlısı rahip haçla saldırdı.

Haber 28-07-22 19:29

Rahibe, fotoğraf çekimi sırasında öpüşen kadınları görünce anında ayırmak için hamle yaptı! “Şeytanın işi”

İtalya’nın Napoli şehrine bağlı bir İspanyol mahallesinde reklam için iki mankenin öpüştüğü bir sahne çekiliyordu. Modelleri Serena De Ferrari ve Kyshan Wilson’un sokak ortasında öpüştüğünü gören bir rahibe yanlarına yaklaştı. “Şeytanın işi” diyerek kadınları birbirinden ayırdı.

Trend 19-07-22 13:15

Hindistan’da 8 yaşındaki kız acı veren dini gelenekle yeni hayatına başladı! “Dünyevi bağlarımdan vazgeçtim”

Hindistan'ın Gujarat kentindeki Surat bölgesinde yaşayan 8 yaşındaki Aangi Bagrech, bir rahibe olarak yeni hayatına başlamak için fiziksel acıyı içeren bir geleneği yerine getirmek zorunda kaldı. Saç tellerini tek tek eliyle kopartan Bagrech, ailesiyle vedalaşarak bir keşiş olarak yeni hayatına adım attı.

Trend 24-06-22 15:52

Rahibe ne demek? Rahibe kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Rahibe kelimesinin TDK sözlük anlamı, TDK’nın görevlendirdiği uzman çalışanlar tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenmiştir. Kelime anlamları çıkarılırken kelimelerin kökenleri de dikkate alınarak incelemeler yapılır. Zengin bir dil olmasıyla ön plana çıkan Türkçede farklı anlamlara sahip çok sayıda kelime vardır. Dilimizi oluşturan kelimeler arasında bulunan Rahibe ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:38

Yeni rekortmen olarak Guinness’e adını yazdırdı! Dünyanın en yaşlı insanı artık Fransız rahibe Lucile Randon oldu

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en yaşlı insanı olarak Guinness rekorunu elinde bulunduran Japon Kane Tanaka’nın hayatını kaybetmesi üzerine yeni rekortmen belli oldu. Fransa’da 1904 yılında doğan ve Rahibe Andre ismiyle tanınan Lucile Randon, Tanaka’nın unvanını elinden alarak yeni rekortmen olan Guinnes’e adını yazdırdı.

Trend 26-04-22 13:58

Alkollü rahibenin kaza yalanı! Suçu attığı kişi doğruyu itiraf etti

Polonya’nın Olsztyn şehrinde trafik kazası yapan bir rahibenin 2 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan rahibe geri dönerek suçu yanındaki rahibe arkadaşına atmaya çalışsa da başarılı olamadı. Ehliyetine el konulan rahibe alkollü araç kullandığı gerekçesiyle mahkemeye sevk edildi.

Haber 10-12-21 21:27

Britney Spears’dan bir üstsüz paylaşım daha!

Babası Jamie Spears’ın vasilikten çekildikten sonra olnalardan ötürü babasıyla birlikte annesi Lynne Spears’ı da suçlayayıcı açıklamalar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde “Rahibe Teresa olmaktan bıktım” açıklamasını yapan Britney Spears, yatak odasından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Magazin 09-11-21 12:21

Britney Spears: Rahibe Teresa olmaktan bıktım

Babası Jamie Spears'ın vasiliğinin tamamen kalkması için gün sayan şarkıcı Brittney Spears, dava sürecinde yanında olmayan ailesine sitem etti. Artık anlayışlı davranıp sessiz kalmayacağını ifade eden Spears, kendisine yapılanlar için adalet istediğini yazdı.

Magazin 28-10-21 10:18

14 dil biliyor! Dünyaca tanınan Süryani rahibe, 36 yıl sonra Mardin'deki köyüne döndü

Mardin'in Midyat ilçesindeki köylerinden, 15 yaşında ailesiyle birlikte Almanya'ya göç eden, bugüne kadar yazdığı 22 kitap ve yaptığı insani yardım faaliyetleriyle Birleşmiş Milletler (BM) dahil olmak üzere birçok kurumdan ödül alan Hatune Doğan, doğduğu köy olan İzbırak'a kesin dönüş yaptı. Doğan, ''Dedelerimiz, halkımız burada vefat etti, kanlarını buraya döktü. Bu iş, bu tarlalar hep onların elleri ile yapıldı. Bize hazırladılar. Biz dönmek istiyoruz. Burası vatanımızdır" dedi.

Haber 02-10-21 15:13

Myanmar'da darbe karşıtı protestolar: Rahibe polislere 'Çocukları vurmayın, beni vurun' diye yalvardı

Ordunun 1 Şubat'ta yönetimi ele geçirdiği Myanmar'da Myitkyina kentindeki darbe karşıtı protestolar sırasında, bir Katolik rahibe önünde diz çöktüğü polislere "Çocukları vurmayın, beni vurun" diye yalvardı.

Haber 10-03-21 12:34

Dünya bu kareyi konuşuyor: Rahibe, askerlerin karşısında diz çöktü!

1 Şubat'ta yaşanan askeri darbenin ardından şiddetin ve kaosun bitmek bilmediği Myanmar'da önceki gün dikkat çekici bir fotoğraf uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu.

Haber 10-03-21 12:15

Avrupa'nın en yaşlı insanı 116 yaşındaki Fransız rahibe Covid'i 'belirti göstermeden' atlattı

Avrupa'nın en yaşlı insanı olarak bilinen 116 yaşındaki Fransız rahibe Lucile Randon, Covid-19'a yakalandığını ve hiçbir belirti göstermeden hastalığı atlattığını söyledi.

Haber 10-02-21 11:22

'Avrupa'nın en yaşlı insanı' rahibe Lucile Randon, Kovid-19'u yendi

"Avrupa'nın en yaşlısı" unvanını elinde bulunduran 116 yaşındaki rahibe Lucile Randon, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenerek sağlığına kavuştu.

Haber 09-02-21 15:27

Fransa’da 1 kişi Ortodoks rahibe silahla saldırı nedeni ile gözaltına alındı

Fransa’nın Lyon kentinde Ortodoks bir rahibe düzenlenen saldırı nedeni ile polis 1 kişiyi gözaltına aldı.Fransa’nın Lyon kentindeki 7.

Haber 31-10-20 23:27

Fransa'nın Lyon kentinde Ortodoks rahibe silahlı saldırı

Fransa'nın güneyindeki Lyon'da bir Rum Ortodoks Kilisesi'nin rahibi, kiliseyi kapattığı sırada silahlı saldırıya uğradı.

Haber 31-10-20 20:27

Fransa’da Ortodoks rahibe silahlı saldırı

Fransa’nın Lyon kentinde Ortodoks bir rahibe silahlı saldırı düzenlendi.

Haber 31-10-20 20:04

Hatay'daki eski Fransız rahibe okulu kültür evi oluyor

Hatay'daki eski Fransız rahibe okulu kültür evi oluyor

Yurthaber 10-07-20 17:27

Rahibe kılığında 2 çocuğuyla Esad’ın askerlerinden kaçtı

Adana’da yaşayan Ahmet Kılıç, Lübnan’da kocası cezaevine giren kızı ile torunlarını 3 bin dolar karşılığında yasa dışı yollarla Türkiye’ye getirtti.

Haber 02-12-19 10:04

Rahibe aşık oldu, 400 yıllık manastırın sonu geldi!

İtalya'da terk edilmiş haldeyken dört yıl önce yeniden açılan yaklaşık 400 yıllık Sansepolcro Padri Cappuccini Manastırı yeniden kapanıyor. Bu ani ve beklenmedik kapatma kararının ardında ise manastırı eski günlerine döndüren başrahibenin aşık olarak kiliseden ayrılması yatıyor.

Haber 26-11-19 10:54

Arjantin'de işitme engelli çocuklara cinsel tacizde bulunan 2 rahibe 45 ve 42 yıl hapis cezası

61 yaşındaki Arjantinli rahip Horacio Corbacho 45, 83 yaşındaki İtalyan rahip Nicola Corradi ise 42 yıl hapis cezası aldı. İki rahip de, Arjantin'in batısındaki Mendoza kentinde Katolik Kilisesi'ne bağlı Provolo Provolo Enstitüsü'nde 20'ye yakın çocuğa cinsel tacizde bulunmakla suçlanmışlardı. Rahiplerin, gözetimlerindeki bazı çocuklara tecavüz ettikleri de ortaya çıktı.

Haber 25-11-19 20:48

Göreve giden iki rahibe hamile döndü!

Afrika’ya göreve gönderilen iki rahibenin hamile kalmaları üzerine Roma Katolik Kilisesi soruşturma başlattı.

Trend 06-11-19 14:05

Aynı anda 2 ameliyat yapılmasa yaşamını yitirecekti

 ŞANLIURFA'da, merdivenden düşünce sağ bacağı kırılan Rahibe Kurtaran (66), ameliyata alındı.

Haber 24-09-19 21:28

Aynı anda 2 ameliyat yapılmasa yaşamını yitirecekti

 ŞANLIURFA'da, merdivenden düşünce sağ bacağı kırılan Rahibe Kurtaran (66), ameliyata alındı.

Haber 24-09-19 18:49

Mehmetçikten Kosova’daki kız okuluna destek

Kosova'da görev yapan Türk askeri işitme ve konuşma engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Kosova'nın tek yatılı kız okulu olan Rahibe Teresa Okulu'nun kız yatakhanelerini yeniledi.

Haber 12-09-19 17:35

Mehmetçikten Kosova’daki kız okuluna destek

Kosova'da görev yapan Türk askeri işitme ve konuşma engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Kosova'nın tek yatılı kız okulu olan Rahibe Teresa Okulu'nun kız yatakhanelerini yeniledi.

Haber 12-09-19 17:27

DHA DIŞ

Kosova'da görev yapan Türk askeri işitme ve konuşma engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Kosova'nın tek yatılı kız okulu olan Rahibe Teresa Okulu'nun kız yatakhanelerini yeniledi.

Haber 12-09-19 17:09

Türkiye'den Kosovalı işitme engelli çocuklara destek

Prizren'de faaliyet gösteren Rahibe Teresa İşitme Engelliler Okulu'nun yatakhane ve banyoları Türk Temsil Heyet Başkanlığı tarafından yenilendi

Haber 12-09-19 15:29

3 yaşındaki çocuğu bu halde görenler gözlerine inanamadı!

3 yaşındaki, bu kız çocuğunun doğum günü partisi için seçtiği tema olay oldu. “Rahibe” adlı filme hayran olan kızın doğum gününden görüntüler sosyal medyayı salladı.

Trend 14-06-19 10:00

Mısır'daki kilise cinayetinde 2 rahibe idam cezası

Natron Makaryos Manastırı Başpiskoposu Aziz Epfaniyos cinayeti davasında yargılanan 2 eski rahip hakkında idam cezası verildi

Haber 24-04-19 18:09

Arnavutluk'ta havalimanında silahlı soygun, bir soyguncu öldürüldü

Arnavutluk'ta Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı'nda bir grup silahlı soyguncu, kalkışa hazırlanan bir uçaktaki 2 buçuk milyon Euro'yu çaldı.

Haber 10-04-19 15:01

DHA DIŞ - Arnavutluk'ta havalimanında silahlı soygun, bir soyguncu öldürüldü

Arnavutluk'ta Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı'nda bir grup silahlı soyguncu, kalkışa hazırlanan bir uçaktaki 2 buçuk milyon Euro'yu çaldı.

Haber 10-04-19 15:00

'Rahibe fizan' tavuk cinsi, ilginç görünümüyle dikkat çekiyor

HOBİ tavuk yetiştiriciliği son dönemde yaygınlaşırken, 'rahibe fizan' cinsi tavuk, gövdesini kaplayan siyah ve kafasındaki beyaz tüylerle dikkat çekiyor.

Haber 28-03-19 10:13

Rahibe fizan görünümü ile herkesi kendine aşık ediyor

Hobi tavuk yetiştiriciliği son dönemde yaygınlaşırken, 'rahibe fizan' cinsi tavuk, gövdesini kaplayan siyah ve kafasındaki beyaz tüylerle dikkat çekiyor. Ancak, bu tavuk, 1000 liraya kadar çıkan fiyatı, bakımın zorluğu ve az üremeleri nedeniyle az tercih ediliyor. 15 yıldır rahibe fizan türü yetiştirdiğini belirten Göksel Bayrak, "Rahibe fizanlar, tavuk güzellik yarışmalarının gözde cinsi" dedi.

Trend 28-03-19 09:56

'Rahibe fizan' tavuk cinsi, ilginç görünümüyle dikkat çekiyor

HOBİ tavuk yetiştiriciliği son dönemde yaygınlaşırken, 'rahibe fizan' cinsi tavuk, gövdesini kaplayan siyah ve kafasındaki beyaz tüylerle dikkat çekiyor.

Haber 28-03-19 09:27

Şeyma Subaşı, Rahibe Terasa sözleriyle mesaj verdi

Acun Ilıcalı ile ayrıldığı günden beri gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımla yine olay oldu. Subaşı Rahibe Teresa'nın o sözleriyle kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Magazin 05-03-19 11:23

İki rahibe zimmetine geçirdiği paralarla Las Vegas'ta kumar oynadı

İki rahibe zimmetine geçirdiği paralarla Las Vegas'ta kumar oynadı

Haber 11-12-18 12:12

İki Katolik rahibe çaldıkları yarım milyon doları Las Vegas'ta kumarda harcadı

ABD'de iki Katolik rahibe, çalıştıkları okuldan yaklaşık yarım milyon dolar çalarak, bu parayı Las Vegas'ta kumarda ve tatillerde harcadıklarını itiraf etti.

Trend 11-12-18 10:41

Nijerya'da kaçırılan 4 rahibe serbest bırakıldı

Nijerya'da kaçırılan 4 rahibe serbest bırakıldı

Haber 11-11-18 21:35

Nijerya'da 4 rahibe fidye için kaçırıldı

Nijerya'da 4 rahibe fidye için kaçırıldı

Haber 07-11-18 19:44

Filipinler'de vizesi uzatılmayan Avustralyalı rahibe ülkeden ayrıldı

Avustralyalı rahibe Patricia Anne Fox, vizesinin uzatılmaması üzerine Filipinler'den ayrılmak zorunda kaldı

Haber 03-11-18 23:38

Rahibe adayıydı, yetişkin film yıldızı oldu!

10 yaşında Manastır eğitimi almak için gittiği yatılı okulda 8 yıl geçiren Yudi Pineda isimli genç kız, hayat hikayesiyle dünyanın gündemine oturdu. Yudi'yi bu denli ünlü yapan olay, eğitim gördüğü manastırdaki öğretmenlerinden birine aşık olmasıyla başladı.

Haber 31-10-18 15:51

Nijerya'da 4 rahibe kaçırıldı

Nijerya'da 4 rahibe kaçırıldı

Haber 27-10-18 19:44