Şarj Aleti Haberleri

Alevlerin içinde çocuklarını arayan annenin dramı: Uykudan kabusa uyandı! Emekleye emekleye buldum, biraz sonra bayılmışız

Diyarbakır'da şarja takılı cep telefonundan çıkan yangında Ruken Karakaş'ın (30) 4 yavrusuyla yaşadığı dehşet yürekleri parçaladı. Alevler içerisinde emekleyerek çocuğunu arayan Karakaş'ın evinde 100 bin liralık zarar oluştu. Felaket sonrası evden gelen kareler hasarın boyutunu ortaya koyarken evi onaracak durumu olmadığını belirten anne Karakaş çaresizce yardım bekliyor.

Haber 10-01-2024 11:05

Araç kullanırken tercih edebileceğiniz en iyi araç şarj cihazları

Özellikle bir yerlere yetişmeye çalışırken telefonunu şarj etmeye vakti olmayanlar için araç şarj cihazları tavsiye ediliyor. Bu ürünler yoldayken bile elektronik cihazlarınızı rahatça şarj edebilmenizi sağlıyor. Siz de sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyor ya da sık sık seyahat ediyorsanız araç şarj cihazı edinebilirsiniz. Öyleyse gelin, araç kullanırken rahatça kullanabileceğiniz en iyi araç şarj cihazı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 21-09-2023 15:18

Birden fazla telefonu şarj edebilen en iyi çoklu şarj modelleri

Telefonunuzu şarj etmeniz gerekiyor ancak müsait priz bulamadığınız için cihazınızı şarja takamıyor musunuz? Öyleyse ihtiyacınız olan tek şey çoklu şarj cihazı! Birden fazla telefonu aynı anda şarj edebileceğiniz, en iyi çoklu şarj aleti modellerini araştırdık. Dilediğiniz yerde birden çok telefonu şarj etmenize yardımcı olan, birbirinden işlevsel çoklu şarj aletlerini gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 21-09-2023 15:17

Kabusu yaşadı! 12 yaşındaki kız cep telefonunu şarja taktıktan sonra elektrik çarpması sonucu öldü

Brezilya’da yaşayan 12 yaşındaki Laisa Sofia da Silva Teixeira isimli bir kız telefonunu şarj etmek istedi. Şarj aletini prize takan kız elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden genç kızın ardından uzmanlar ucuz veya 'sahte' elektrikli ürünler satın almanın tehlikeleri konusunda uyarıda bulundu.

Trend 21-06-2023 07:40

Teknolojik aletlerinizi en hızlı şekilde şarj edecek en iyi güç adaptörleri

Şarj sorunlarını ortadan kaldırıp priz başında geçirilen sürenin kısaltılmasında önemli rol oynayan güç adaptörleri, kompakt tasarımları sayesinde kolay taşınıp her ortamda kullanıcılarına şarj desteği sağlıyor. Birçok başarılı markanın birbirinden kaliteli ve kullanıcı dostu özellikler sunan güç adaptörü modelleri bulunuyor. Gelin, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun, en kaliteli ve kullanışlı güç adaptörü modellerini beraber keşfedelim!

Haber 27-04-2023 16:26

Elektrik faturasını şişiriyor! ‘Yaklaşık 90 TL’ Sürekli prizde takılı olan şarj aleti… İşte prizdeki adaptörün harcadığı elektriğin maliyeti

Elektrik faturalarının daha düşük gelmesi için vatandaşlar farklı tasarruf yöntemleri aramaya başladı. Uzmanlar tarafından özellikle kullanılmadığı zaman dahi prizde bırakılan şarj cihazlarına dikkat çekiliyor. Üstelik bu adaptörlerin elektrik faturasına ek maliyeti inanılmaz. Televizyon için de benzer bir nokta vurgulanıyor. Peki, prizde bırakılan şarj aleti elektrik harcar mı, ne kadar harcar? İşte elektrik faturasını şişiren prizden takılı şarj aletlerinin maliyeti ile ilgili detaylar...

Finans 11-01-2023 11:18

Sürekli seyahat edenlerin çok işine yarayacak ürün önerileri

Seyahat etmeyi çok seviyor veya sık sık seyahat etmek zorunda mı kalıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise seyahatlerinizi olduğundan daha keyifli hâle getirecek ürünler arıyor olabilirsiniz. Sizin için en kullanışlı ve konforlu seçenekleri bir araya getirdik. Gelin, gezilerinizde çok işinize yaracak ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 09-12-2022 17:08

Hepimiz evlerimizde bunu yapıyoruz! Şarj aletini prizde takılı bırakmanın elektrik faturasına TL olarak yansıması... Test edilip hesaplandı, 1,5 milyon izlendi

Şarj aletini prizde takılı bırakanların belki de en çok merak ettiği sorunun yanıtı belli oldu. "Prizde şarj aleti bırakmak elektrik harcar mı? Şarj aletini prizde bırakırsak aylık kaç TL fazla elektrik faturası öderiz?" soruları yüksek gelen elektrik faturaları sonrası daha bir önem kazanırken, internette yayılan bir video adeta viral oldu. Prizde bırakılan bir şarj aletinin günlük ve ay sonunda harcadığı elektrik ve faturaya yansıması hesaplandı.

Haber 03-11-2022 08:03

Şarj aletinin içinden çıkan şoke etti! Kimsenin aklına gelmez

İzmir Buca'da şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üst aramasında, şarj aleti adaptörü içine gizlenmiş 6,84 gram metamfetamin ele geçirildi.

Haber 25-10-2022 19:28

Telefonunuzu âdeta ışık hızında şarj etmenizi sağlayacak en iyi hızlı şarj aletleri

Akıllı telefonunun yavaş şarj olmasından şikâyet edenlere hızlı şarj aleti önerisi yapılıyor. Yüksek voltaj ve amper değeri sayesinde akıllı telefonların en kısa sürede şarj olmasına yardımcı olan hızlı şarj aletleri, zamanı değerli olanların yaşantısında önemli rol üstleniyor. Gelin, en kaliteli markaların birbirinden kaliteli en iyi hızlı şarj aletlerine beraber göz atalım!

Haber 24-10-2022 17:24

Evinizdeki pilleri en hızlı şekilde doldurmanızı sağlayacak uzun ömürlü pil şarj cihazları

Sıklıkla pillere ihtiyaç duyuyor ve çok fazla pil atığı çıkarıyorsanız pil şarj cihazı almanızın vakti gelmiş olabilir. Şarj edilebilir pilleri doldurmanıza olanak tanıyan bu ürünler, uzun vadede maddi yönden birçok avantaj sağlar. Kullandığınız şarj edilebilir pilleri hızla doldurmak ve ömrünü uzatmak istiyorsanız gelin, pil şarj cihazı seçeneklerini birlikte değerlendirelim.

Haber 19-10-2022 15:21

2022'nin en trend ve en çok satan 250 TL altı teknoloji ürünleri

"250 TL altına satılan elektronik ürün kaldı mı?" diye düşünüyor olabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de bu fiyatlara hayatınızı kolaylaştıran onlarca farklı elektronik ürün bulmanız mümkün. Siz zahmet etmeyin diye biz biraz araştırma yaptık ve 2022'nin en trend teknoloji ürünleri arasından 250 TL altına satılanları bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünleri inceleyelim!

Haber 11-10-2022 15:59

Apple'a milyonlarca dolarlık iPhone'larda şarj cihazı cezası! Olmadan satılmasını da yasakladılar

iPhone 14'ü tanıtmaya hazırlanan Apple'a Brezilya'dan kötü haber geldi. Brezilya Adalet Bakanlığı, ABD'li akıllı telefon üreticisi Apple'ın cep telefonlarını şarj aleti olmaksızın satışını ülke çapında yasakladı. Ayrıca, Apple'a tüketiciye zarar verdiği gerekçesiyle yaklaşık 2,3 milyon dolar para cezası kesildi.

Haber 07-09-2022 09:10

Şarj sorunuyla başları dertte olan iPhone kullanıcılarına iPhone için en iyi powerbank modelleri

iPhone model cep telefonu olup şarj sorunu olmayan kişi sayısı oldukça az olabilir. Özellikle önceki nesil modellerden kullananlar, sürekli olarak şarj problemi yaşar. Yine de bu soruna çözüm bulmak mümkün. Piyasadaki birçok ürün, iPhone cihazlar için üretilir. Siz de sık sık şarj sıkıntısı yaşayan kişilerdenseniz listelediğimiz iPhone için en iyi powerbank modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 05-09-2022 09:40

Akıllı telefonunuzu, saatinizi, kablosuz kulaklığınızı aynı anda şarj etmenizi sağlayan 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazı

Eğilip bükülen, birbirine karışan kablolardan siz de sıkıldınız mı? Kablo yığınlarından kurtulmak, bir çırpıda tüm akıllı cihazlarınızı şarj etmek mi istiyorsunuz? O hâlde bu önerimiz tam size göre! 3'ü 1 arada kablosuz şarj aygıtlarıyla aynı anda hem akıllı telefonunuzu hem kablosuz kulaklığınızı hem de akıllı saatinizi şarj edebileceksiniz. Sizi kablo derdinden kurtarıp zamandan ve yerden tasarruf etmenizi sağlayacak akıllı şarj cihazlarıyla tanışmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 02-09-2022 12:34

Hem arabanızda hem günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz en iyi kablosuz şarj aletleri

Sürekli kırılıp bükülen ve düzgün şarj etmeyen şarj kablolarından bıkanlara kablosuz şarj aletleri öneriliyor. Kablosuz şarj özelliği bulunan telefonlarla temasa geçtiği anda şarj işlemini yapabilen kablosuz bu cihazlar, verimli ve pratik olmaları sebebiyle birçok kişinin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyor. Gelin, başarılı markaların en iyi kablosuz şarj cihazı modellerine beraber göz atalım.

Haber 12-08-2022 16:29

Seyahatinizde çok az yer kaplayacak en seyahat dostu ürün önerileri

Seyahate çıkarken birçok farklı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntıların çoğunun basit çözümleri olduğunun belki farkında bile değilsiniz. İlk düşünüldüğünde pek akla gelmeyen ama pratik çözümler sağlayan bazı ürünlerin değeri seyahat anında daha çok anlaşılır. Yolculuğa çıkmadan önce sizin de ihtiyacınız olabilecek olan bu ürünlere bir göz atmak isterseniz haydi buyurun!

Haber 05-08-2022 13:54

Telefonunu bataryasından dolayı cebinden çıkarmaya korkanlar için en iyi bataryalı telefonlar

Gün içerisinde birçok işin kolayca halledilmesine yardımcı olan cep telefonları, eğlence konusunda da kullanıcılarına tam destek sağlıyor. Ancak cep telefonları uzun süre kullanıldığında şarjları hızlıca tükeniyor ve bu durum kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Birçok ünlü akıllı telefon markasının yüksek kapasiteli ve güçlü bataryalara sahip akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Gelin, en iyi bataryaya sahip telefon çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 27-06-2022 12:47

Telefonunun şarjı hızlı bitenler ve bundan muzdarip olanlara powerbank önerileri

Tam dışarı çıkacaksınız, baktınız telefonunuzun şarjı bitmek üzere. Çıksanız şarjınız bitecek ama telefonu şarja takacak vaktiniz de yok. Belki de sabah erken evden çıktınız ve akşam geç saate kadar dışarıdasınız. Telefonunuzun şarjı ise günün yarısında sinyal vermeye başladı. Şarj edecek bir yere ihtiyacınız var fakat bulamıyorsunuz. Böyle durumlarla siz de sık sık karşılaşıyor musunuz? Öyleyse şarj problemi yaşamadan günü geçirmenizi sağlayacak powerbank önerileri burada!

Haber 23-06-2022 19:22

Telefonunuzu olduğundan çok daha hızlı şarj edecek kaliteli ve uzun ömürlü hızlı şarj modelleri

Cep telefonlarının hızlı tükenen şarjı, bu dönemin en büyük problemlerinden biri. Bu nedenle pillerin daha uzun süre dayanmasını sağlamak için işe yarayan çözümler bulmak gerekiyor. Telefonu daha az kullanmak, bu sorunu maalesef çözmüyor. Bu konuyla ilgili en mantıklı seçeneklerden biri, telefonu çok daha hızlı şekilde şarj edebilmek. Gelin, telefonunuzu oldukça kısa sürelerde şarj eden hızlı şarj özellikli şarj cihazlarını beraber inceleyelim.

Haber 22-06-2022 18:03

Bozuk şarj cihazı canından etti! Prize takarken bir anda...

Mersin'de bir kişi cep telefonunu şarj etmek isterken akıma kapılıp hayatını kaybetti. Talihsiz gencin, iddiaya göre arızalı olan şarj aletiyle cep telefonunu şarj etmeye çalıştığı öğrenildi.

Haber 11-05-2022 21:50

Faturalarınız bu yüzden yüksek geliyor olabilir! Kapalı olsalar bile…

Her geçen gün gelen zamlar faturalara da yansıyor. Yüksek gelen faturalar sebebiyle bazı noktalardan tasarruf yapılması gerekiyor. Fazla elektrik harcamıyorum ama faturam çok yüksek geliyor diyorsanız faturalarınızın yüksek gelme sebebi evde kullandığınız cihazlardan kaynaklanıyor olabilir! Kapadığınızı sandığınız bu cihazlar elektrik yakmaya devam ediyor.

Kadin 26-04-2022 14:31

Tanıtılmasına günler kaldı! Samsung Galaxy S22 için şarj hızı detayı

Merakla beklenen Samsung Galaxy S22 serisinin şarj hızı için yeni bir sertifika ortaya çıktı. Bu sertifika, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra'nın farklı bölgelerde farklı şarj hızlarına sahip olacağını gösteriyor.

Haber 31-01-2022 18:07

Hem enerjiden hem çevreden tasarruf sağlayabileceğiniz en iyi pil şarj cihazı tavsiyeleri

En çok ihtiyacınız olduğu anda biten piller oldukça can sıkıcı. Ancak merak etmeyin, pil şarj cihazları ile bu dertten kurtulmak çok kolay. Eğer siz de hem çevreyi hem bütçenizi düşünüyor ve pil şarj cihazı almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi ürünleri listelediğimiz yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Haber 12-01-2022 11:15

Apple'a Çinli öğrencilerden şarj cihazsız iPhone davası!

Çinli üniversite öğrencileri, iPhone ile birlikte şarj cihazı vermediği için Apple'a dava açtı. Duruşmada öğrencilerden biri, telefon kutusundan çıkan kablonun piyasadaki diğer şarj cihazlarıyla uyumlu olmadığını da iddia etti.

Haber 28-10-2021 12:43

Kahramanmaraş'ta şarj aleti içerisine gizlenmiş uyuşturucu bulundu

Kahramanmaraş'ta şarj aleti içerisine gizlenmiş uyuşturucu bulundu

Yurthaber 15-10-2021 14:12

Samsung Galaxy S22 serisinin şarj hızı için üzücü gelişme

Samsung Galaxy S22 serisinin şarj hızı beklendiği kadar yüksek olmayabilir. Çünkü Galaxy S22 serisi telefonlar CCC kayıtlarında 25W şarj hızı ile göründü. Bu, Apple'ın iPhone 13 Pro Max'te sunduğu 27W'dan bile daha düşük bir hız demek. Peki 25W şarj hızı gerçek olabilir mi?

Haber 11-10-2021 15:10

Dünyanın en hızlı elektrikli araç şarj cihazını piyasaya sürdüler!

İsviçreli teknoloji şirketi ABB, dünyanın en hızlı elektrikli araç şarj cihazını piyasaya sürdüğünü açıkladı. ABB, cihazın herhangi bir elektrikli otomobili 15 dakika içinde tamamen şarj edebileceğini iddia ediyor.

Haber 01-10-2021 12:05

AB'den akıllı telefonlar için tek tip şarj adımı! Özellikle Apple'ı etkileyecek

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, birlik ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kulaklık gibi elektronik cihazlarda ortak şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenleme teklif etti. Yeni şarj girişi özellikle Apple gibi firmaları etkileyecek.

Haber 23-09-2021 15:17

Ucuz olduğu için alınan şarj aletleri telefonda kalıcı hasar bırakıyor

Cep telefonlarının orjinal şarj aletleri, fiyatları yüksek geldiği için tercih edilmiyor. ancak orjinal olmayan şarj aletleri telefonda ana kart yanması ve batarya patlaması gibi sorunları beraberinde getirebiliyor.

Haber 26-08-2021 11:08

Google'dan şarj adaptörü kararı! Apple ve Samsung'u takip etti

Google, şarj adaptörü konusunda Apple ve Samsung'un sistemini uygulayacak. Çünkü Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun kutusundan şarj adaptörü çıkmayacak. Bu karar bazı tüketicilerin hoşuna gitmeyebilir.

Haber 18-08-2021 17:17

Xiaomi Powerbank modelleri 1 milyon’dan fazla sattı

Satış oranlarıyla Samsung’a bile kafa tutan Çinli şirket Redmi PowerBank modelleri ile ciddi bir gelir elde etti.

Haber 19-07-2021 10:22

Telefonlarda bu uyarıya dikkat! Bataryanın ömrünü azaltabilirsiniz

Cep telefonlarının “şarj düşük” ile ilgili verdiği uyarıdan önce şarja takılmasının bataryanın ömrünü azalttığı, ayrıca ucuz şarj aletlerinin de telefonlara ciddi zarar verdiği belirtiliyor.

Haber 12-07-2021 16:17

Cep telefonu patlaması bu hatadan kaynaklanıyormuş!

Cep telefonu patlaması, telefon kullanan kişilerin en çok korktuğu konulardan biridir. Hiçbir belirti vermeden patlayan cep telefonları zaman zaman kullanıcıların yaralanmalarına neden olabilmekte, yangın sebebi olabilmektedir. Peki cep telefonu patlaması neden meydana gelir? Önlem almak mümkün müdür? Pazarlama Uzmanı Uğur Erdemir cep telefonu patlamaları ve nedenlerini anlattı.

Haber 06-07-2021 09:33

Xiaomi, 8 dakika içerisinde şarj edebilecek

Xiaomi Redmi Note serisi beklenenden çok daha fazla özellik kazanmaya başlıyor. Bir süredir şirket bazı yeni güncellemeler getiriyordu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 24-06-2021 11:15

Xiaomi'nin 200W hızlı şarj teknolojisi güvenli mi?

Xiaomi, yakın zamanda sergilediği 200W şarj teknolojisi hakkında bir soru-cevap etkinliği yaptı ve hiper şarjın pil için güvenli olup olmadığı soruldu.

Haber 14-06-2021 09:53

Infinix, 160W hızlı şarj adaptörü geliştiriyor

Infinix, Nijerya, Mısır ve Endonezya gibi gelişmekte olan pazarlara odaklanan Hong Kong merkezli bir akıllı telefon şirketi. Şimdi ise firma hakkında 120W hızlı şarj adaptörü geliştirdiğine yönelik önemli bilgiler mevcut.

Haber 10-06-2021 10:48

Lenovo yeni şarj cihazını gün yüzüne çıkardı

Lenovo kısa süre önce Çin’de bir çok yeni ürününü tanıttı. Bunlardan biri YOGA CC65 Çift Bağlantı Noktalı GaN şarj cihazı oldu. Lenovo şimdi sessizce YOGA CC130 şarj cihazı olarak adlandırılan daha yüksek bir model duyurdu.

Haber 04-05-2021 10:04

Nokia X20'de şarj cihazı şaşkınlığı! Apple'ı takip etti

HMD Global'a bağlı olan Nokia, geçtiğimiz günlerde Nokia X serisi de dahil olmak üzere bir dizi akıllı telefonun lansmanını yaptı. Şimdi ise en dikkat çeken modellerden biri olan Nokia X20'nin şarj cihazı konusunda iPhone 12 ve Galaxy S21 gibi akıllı telefonlarla aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı.

Haber 22-04-2021 10:54

Şarja takılı telefonla küvete girdi elektrik akımına kapılarak öldü

Polonya'da 17 yaşındaki bir genç kız, su dolu küvete şarja takılı cep telefonu ile girmesi sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haber 16-04-2021 10:58

Video konferans ürünlere talep artıyor

Telefon aksesuarları, powerbank, şarj cihazları, kablolar, kulaklıklar ve hoparlörler gibi ses ürünleriyle tanınan marka Anker, AnkerWork serisi altında çalışmak üzere yeni bir web kamerası ve hoparlör duyurdu.

Haber 16-04-2021 08:43

Küvete şarja takılı telefonla giren genç kız elektrik akımına kapılarak öldü

Polonya’da 17 yaşındaki bir genç kız, su dolu küvete şarja takılı cep telefonu ile girmesi sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haber 15-04-2021 20:17