Sarkisyan Haberleri

MAÇ SONUCU: A Milli Takım'dan Ermenistan karşısında harika geri dönüş! Fitili Orkun Kökçü ateşledi, Kerem Aktürkoğlu bitirdi...

Son dakika haberleri: EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan ile A Milli Takım karşı karşıya geldi. Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu'nda Ermeni taraftarların tıklım tıklım doldurduğu tribünler karşısında oynanan maçta kazanan taraf, 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1'lik skorla A Milli Takımımız oldu. Bu sonuçla birlikte Ay-Yıldızlı ekibimiz, elemelere 3 puanla başladı.

Spor 2023-03-25 21:52:48

Son dakika: Ermenistan'da A Milli Takım'a büyük saygısızlık! Türk vatandaşlarına hakaret eden grubun şarkıları çalındı...

A Milli Takımımızın EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan'a konuk olduğu maç öncesinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Karşılaşmanın oynanacağı Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu'na sorunsuz bir giriş yapan Ay-Yıldızlı kafilemiz, büyük bir saygısızlıkla karşı karşıya kaldı. A Milli Takımımızın saha zeminini incelediği sırada Türk vatandaşlarına hakaret eden Rock grubu ‘System Of a Down’a ait şarkılar stadyum hoparlörlerinden verildi.

Spor 2023-03-25 19:29:27

Ermenistan Cumhubaşkanı Sarkisyan istifa etti

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan dün yaptığı yazılı açıklama ile istifa etti.

Haber 2022-01-24 12:24:33

Son dakika: Armen Sarkisyan istifa etti

Son dakika, Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, istifa ettiğini açıkladı.

Haber 2022-01-23 19:24:28

Sarkisyan kimdir? Kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı!

Ermenistan’ın yerel medyasından son dakika! Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan kalp krizi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Ermenistan’ın Londra büyükelçiliğini de yapmış olan Sarkisyan’ın son durumu ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Haber 12-03-21 17:12

Son Dakika: Ermenistan Cumhurbaşkanı hastaneye kaldırıldı!

Son Dakika haberine göre Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Haber 12-03-21 16:55

Ermenistan’da Cumhurbaşkanı, hükümetin yeni genelkurmay başkanı atamasını reddetti

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, önceki genelkurmay başkanının kendi onayı dışında görevden alınmasını takiben, Artak Davtyan’ın yeni genelkurmay başkanı olarak atanmasını içeren hükümet kararnamesini onaylamayı reddetti.

Haber 11-03-21 14:57

Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Darbe girişiminden Sarkisyan sorumlu

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermeni ordusunun darbe girişiminden eski Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ı sorumlu tutarak, "Genelkurmay Başkanının muhtırası eski yöneticilerin, özellikle Serj Sarkisyan'ın etkisi altında yapıldı. Serj Sarkisyan ve eski yöneticiler meşru hükümete karşı kendi ordularını oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Haber 01-03-21 18:55

Ermenistan Cumhurbaşkanından Paşinyan'a Ret

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Başbakan Nikol Paşinyan’ın darbe girişiminde bulunmakla suçladığı genelkurmay başkanını görevden almayı reddetti. Bu gelişmenin, Paşinyan’la ordu arasındaki gerilimi daha da arttıracağı tahmin ediliyor

Haber 27-02-21 22:01

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Genelkurmay Başkanı'nı görevden almayı reddetti

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Başbakan Nikol Paşinyan'ın, Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan'ın görevden alınması kararını veto etti.

Haber 27-02-21 17:47

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Genelkurmay Başkanı'nı görevden almayı reddetti

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Başbakan Nikol Paşinyan'ın, Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan'ın görevden alınması kararını veto etti.

Haber 27-02-21 17:46

Son Dakika: Ermenistan Cumhurbaşkanı'ndan Paşinyan'a ret

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Başbakan Nikol Paşinyan'ın Genelkurmay Başkanı'nı görevden aldığına ilişkin kararnameyi imzalamadı.

Haber 27-02-21 17:19

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, hükümetin istifa etmesini istedi

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, hükümetin istifa etmesi ve geçici teknokrat bir hükümet ile en geç bir yıl içinde ülkede yeni seçimlere gidilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 30-11-20 11:55

Ermenistan Cumhurbaşkanı, hükümetin istifa etmesini istedi

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, hükümetin istifa etmesi ve geçici teknokrat bir hükümet ile en geç bir yıl içinde ülkede yeni seçimlere gidilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 29-11-20 21:34

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, BAE'de Azerbaycanla yapılan ateşkesi görüştü

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Veliaht Prens Muhammed bin Zayed ile Azerbaycan'la yapılan ateşkesi görüştü.

Haber 16-11-20 01:43

Ermenistan: Karabağ'ın statüsü acilen netleştirilmeli

Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan, Dağlık Karabağ'ın statüsünün acilen netleştirilmesi gerektiğini belirterek bu konuda yetkinin Minsk Grubu'nda olduğunu vurguladı.

Haber 13-11-20 16:27

Ermenistan’da sular durulmuyor! Sarkisyan devreye girdi

Ermenistan’ın Dağlık Karabağ’dan çekilme kararının ardından Başbakan Nikol Paşinyan’a karşı tepkiler ve protestoların armasıyla devreye Ermenistan Cumhurbaşkanı Arman Sarkisyan girdi.

Haber 11-11-20 10:54

Azerbaycan: Ermenistan'ın 1. Ordu komutan yardımcısı öldürüldü

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, Ermenistan'ın 1. Ordu komutan yardımcısı Albay Artur Sarkisyan ve 18. Motorlu Tüfek Tümeni muhabere şefi Binbaşı Aram Gazaryan'ın öldürüldüğü duyuruldu.

Haber 29-10-20 09:14

Macron, Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan ile görüştü

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Paris'te Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ile bir araya geldi.

Haber 22-10-20 23:22

NATO: Dağlık Karabağ'daki çatışmanın tarafı değiliz

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan ile görüşmesinde NATO'nun Dağlık Karabağ'daki çatışmanın tarafı olmadığını söyledi.

Haber 21-10-20 18:56

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan Brüksel'de

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Azerbaycanla ülkesi arasındaki gerginlik konusunda istişarelerde bulunmak üzere Brüksel’e gitti

Haber 21-10-20 13:09

Dağlık Karabağ: Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan Financial Times'a konuştu, 'Türkiye Kafkaslarda yeni bir Suriye yaratıyor' dedi

Financial Times gazetesine konuşan Ermenistan Devlet Başkanı Armen Sarkisyan, Türkiye'yi "Kafkaslarda yeni bir Suriye yaratmakla" suçladı. Sarkisyan uluslararası toplumdan, "Türkiye'nin, Dağlık Karabağ'ın kontrolünü ele geçirmek için yapılan savaşa müdahalesini" engellemesini istedi.

Haber 09-10-20 14:41

Ruhani ile Sarkisyan ikili ilişkileri görüştü

Ruhani ile Sarkisyan ikili ilişkileri görüştü

Haber 01-10-19 09:18

Devlet başkanlarından Putin’e taziye mesajı

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ve Beyaz Rusya Başkanı Aleksander Lukaşenko, Rusya’da 39 kişinin hayatını kaybettiği doğalgaz patlaması nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e başsağlığı diledi.Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ve Beyaz Rusya başkanı Aleksander Lukaşenko, Rusya’nın Çelyabinsk Oblastı bölgesindeki Magnitogorsk kentinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 39 kişinin hayatını kaybetmesinden ötürü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e taziyelerini iletti.

Haber 30-01-19 19:48

Ermenistan'da Nikol Paşinyan yeniden başbakan

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Paşinyan'ı resmen başbakan atayan kararnameyi imzaladı

Haber 14-01-19 15:16

Ermenistan erken seçime gidiyor

Başbakan Nikol Paşinyan'ın ekim ayında görevinden istifa etmesi nedeniyle Ermenistan'da erken parlamento seçimi yapılacak - Paşinyan'ın liderliğinde iki parti seçimlere "Benim Adımım" ittifakıyla tek çatı altında katılıyor - Geçmişte iktidarda bulunan Serj Sarkisyan'ın yönettiği Ermenistan Cumhuriyet Partisi ise seçimlere eski Savunma Bakanı Vigen Sarkisyan önderliğinde giriyor - Anketlere göre, "Benim Adımım" ittifakının seçimlerden yüzde 70'e yakın oyla birinci çıkacağı tahmin ediliyor

Haber 08-12-18 11:43

Asimder Başkanı Gülbey: “Ermenista’nın küstahlığı bitmiyor”

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Erivan şehir metrosunun giriş çıkış kapısının üstüne Türkiye’nin Doğu Anadolu, Güneydoğu ve Karadeniz bölgesinin doğusunu sözde Batı Ermenistan toprağı olarak gösteren fotoğrafı asan Erivan Belediyesi ve Ermenistan devlet yetkililerine tepki gösterdi.Geçmiş yıllarda Erivan şehrinde çöp konteynırlarının üzerine Türk-Azerbaycan bayrakları yaparak küstahlık yapan Erivan belediyesi ve Ermenistan devlet yetkililerinin şehir metrosunun giriş-çıkış kapılarının üst kısmına Türkiye topraklarını sözde Batı Ermenistan toprağı olarak gösteren fotoğrafı asmaları ikinci küstah hareket olduğunu belirten ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, “Ermenistan’da bebek katili ve yüzlerce Müslüman Azerbaycan Türk’ünün kanı eline bulaşmış eski Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan döneminde 2016 yılında çöp konteynırlarının üzerine Türk-Azerbaycan bayrakları çizilerek haddini aşan Erivan Belediyesi devrimle göreve gelen Nikol Paşinyan döneminde de zihniyetin değişmediğini görüyoruz.

Yurthaber 02-11-18 13:10

Ermeni liderden kriz yaratacak çıkış: Erdoğan'a söyleyeceğim ilk söz...

Sözde 'Ermeni soykırımı'nın zamanında kabul edilip kınanmadığını ve bunun 20. yüzyılda yeni suçlara ve soykırımlara yol açtığını savunan Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Erdoğan'la görüşmesi halinde kendisine ilk olarak ne söyleyeceğini anlattı.

Haber 25-10-18 15:13

Amerika’nın Sesi’nden Sarkisyan’a Veda

Amerika’nın Sesi’nin “Afrika’da Müzik Vakti” programının yıllardır yapımcılığını üstlenen ve aynı zamanda programın yaratıcısı olan Leo Sarkisyan 97 yaşında hayatını kaybetti

Haber 11-06-18 19:54

Başkonsolos Guliyev: “ermenistan’da Sarkisyan Gitti, Paşinyan Geldi. Ama Hiçbir Şey Değişmeyecek”

Azerbaycan Kars Başkonsoloslu Nuru Gulİyev, Serj Sarkisyan’ın istifasının ardından Ermenistan’ın başına geçen Protestoların Lideri Nikol...

Yurthaber 11-05-18 09:08

Ermenistan'da Paşinyan'ın talebi ile iki isim görevden alındı

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, güvenlik servisi ve emniyet teşkilatının başındaki isimleri görevden aldı.

Haber 10-05-18 20:07

Ermenistan’da siyasi çözüm arayışı

Cumhurbaşkanı Sarkisyan, ülkedeki gerginliği azaltmak ve çözüm bulmak amacıyla istişarelere devam ediyor - Muhalif hareketin lideri Paşinyan, ülkenin kuzeyindeki şehirlerde mitingler düzenliyor

Haber 28-04-18 15:05

Putin ve Sarkisyan telefonda görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, telefonda Ermenistan’da durumu görüştü.Rusya Devlet Başkanı Putin, Ermenistan’ın yeni Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ile telefonda görüştü.

Haber 25-04-18 21:55

Putin ve Sarkisyan, telefonda Ermenistan krizini görüştü

Putin ve Sarkisyan, telefonda Ermenistan krizini görüştü

Haber 25-04-18 20:07

ANALİZ - Sarkisyan'ın istifası Ermenistan'da neyi değiştirecek?

Halkın iç sorunlardan kaynaklanan memnuniyetsizliğini dış hamleler yaparak kamufle etmeye çalışan Sarkisyan, yönetimi elden bırakmamak için elinden geleni yapsa da Rusya ile halkı arasında sıkışmıştı - Bu sıkışıklığın sebebinin içerideki yolsuzluk, işsizlik ve ekonomik sorunlar olduğunu ısrarla görmeyen Sarkisyan yönetimi sonuçta en büyük kaybını verdi. Sokağa karşı kaybeden, Sarkisyan’ın kendisi oldu - Sarkisyan kaybederken Rusya Ermenistan üzerinde var olan etkinliğini şimdilik koruyabildi. Rusya adeta işini yapamayan bir yöneticiyi kurban verdi; fakat Rus yanlısı hükümet yerinde kaldı

Haber 25-04-18 12:10

Ermeni muhalif lider Paşinyan: Kadife Devrim kazandı, bu sadece ilk adım

Ermenistan'da, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan muhalif lider Nikol Paşinyan, Geçici Başbakan Karen Karapetyan ile Çarşamba günü bir araya geleceğini açıkladı. "Kadife Devrim kazandı" diyen Paşinyan yine de bunun kendileri için sadece bir ilk adım olduğunu söyledi. Başbakan Serj Sarkisyan protesto gösterileri sonrası istifa etmişti.

Haber 24-04-18 07:53

Gürcistan’da “Sarkisyan istifası” sevinci

Başkent Tiflis’de, Ermenistan’da eski Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın başbakan olduktan sonra tepkiler nedeniyle istifa etmesi üzerine Gürcistan’da yaşayan Ermeniler kutlama yaptı.Gürcistan’da yaşayan Ermeniler, Ermenistan’da Sarkisyan’a karşı yürütülen protestolara destek amacı ile Tiflis’teki Ermenistan Büyükelçiliği önünde bir araya geldi.

Haber 23-04-18 23:41

Sarkisyan’dan Sürpriz Karar

Ermenistan’ın eski Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, anayasa reformuyla yapılan değişiklikle yeniden Başbakan olarak göreve gelmişken, 10 gündür devam eden gösteriler sonrasında istifa etti

Haber 23-04-18 16:34

Ermenistan Başbakanı Sarkisyan istifa etti

Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan, başbakan seçilmesi sonrasında ülkede başlayan protestolar nedeniyle istifa etti.Ermenistan eski Cumhurbaşkanı ve yeni atanan Başbakanı Serj Sarkisyan, yönetimine karşı iki haftadır süren protestolar neticesinde istifa ettiğini açıkladı.

Haber 23-04-18 16:01

Ermenistan Başbakanı Sarkisyan istifa etti

Sarkisyan, başbakan seçilmesinden sonra başlayan protestolar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı

Haber 23-04-18 16:00

Ermenistan Başbakanı Sarkisyan istifa etti

Ermenistan'da muhalefetin protesto gösterilerinin hedefinde olan Başbakan Serj Sarkisyan istifa etti.

Haber 23-04-18 16:00

Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan görevinden istifa etti

Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan görevinden istifa etti. Sarkisyan, 10 sene cumhurbaşkanlığı görevini yürüttükten sonra başbakan olmuştu.

Haber 23-04-18 15:31

Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan istifa etti

Son dakika haberine göre, Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan istifa etti. Ermenistan'da yüzlerce protestocu, askeri üniformalarla başkent Erivan'da sokaklara döküldü. Olayla ilgili olarak Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. Açıklamada, hükümet karşıtı protestolara katılan askerlerle ilgili bir kınama mesajı yayınlandı. Öte yandan dün gözaltına alınan muhalif lider Paşinyan polis tarafından serbest bırakıldı.

Haber 23-04-18 12:47

Sarkisyan diyalog görüşmesinde salonu terk etti

Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan, muhalefet lideri Nikol Paşinyan ile yaptığı görüşmede daha fazla konuşmak istemediğini söyleyerek salonu terk etti.Ermenistan’ın eski Cumhurbaşkanı ve mevcut Başbakanı Serj Sarkisyan’la muhalefet lideri Nikol Paşinyan arasında başkent Erivan’da bir otelde basına açık diyalog görüşmesi düzenlendi.

Haber 22-04-18 12:44

Ermenistan'da muhalif lider Nikol Paşinyan gözaltına alındı

Ermenistan'da Başbakan Sarkisyan ve muhalif lider Nikol Paşinyan Erivan'da müzakere için bir araya geldi. Sarkisyan'ın Paşinyan'ı 'şantaj yapmakla' suçlayıp programı terk etmesinden sonra düzenlenen gösterilerde Paşinyan gözaltına alındı.

Haber 22-04-18 12:43

Ermenistan'da Sarkisyan karşıtı gösteriler sürüyor

Sarkisyan, muhalefet lideri Paşinyan ile görüşmeyi kameraların önünde yarıda kesti

Haber 22-04-18 11:38

Sarkisyan: “Protestocularla diyalog kurmayı umuyorum”

Ermenistan’da Cumhurbaşkanlığından Başbakanlığa geçerek iktidarını devam ettiren Serj Sarkisyan, kendisinin Başbakan seçilmiş olmasını protesto eden göstericilerin mitingine katıldı.

Haber 21-04-18 21:15

Londra'da Sarkisyan karşıtı gösteri

Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki protestolara destek kapsamında Londra'da da gösteri düzenlendi

Haber 21-04-18 14:59

Ermenistan'da Sarkisyan karşıtı gösteriler sürüyor

Başkent Erivan'da dünden beri en az 120 protestocu gözaltına alındı

Haber 20-04-18 11:13