Sati Boduroglu Haberleri

Kirazın dalında kalmasına gönlü razı olmadı, internetten ağaç kiralama dönemini başlattı

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünce 2013'te "Sıra dışı okur" seçilen Bedriye Engin'in öncülük ettiği projeyle, Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu köyünde 650 ağaç bir yıllığına sahiplendirildi - Engin: - "Kiraz ağaçları çiçeklendiğinde numaralandırıyoruz. Sahibi ödeme yaptığında örneğin '8 numaralı ağaç size ait' diyoruz. İstediği zaman gelsin, ağacın altında pikniğini yapsın, meyvelerini toplasın" - Ağaç kiralayan Sati Güder: - "Bir oğlum var. Maalesef pandemi var. Ondan öncesinde de tabii doğayı, ağacı görmüyordu. Onun bir ağacı olsun istedim"

Yurthaber 2021-05-17 11:12:05

9 yaşında lösemiye yenik düştü

Tokat’ta lösemi teşhisi konulan 9 yaşındaki Mete Eyisoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre; Tokat’ta sağlık çalışanları Sati ve Bayram Eyisoy çiftinin 2 çocuklarından büyüğü olan Mete Eyisoy’a 5 ay önce lösemi teşhisi konuldu.

Haber 2019-10-14 15:14:10

Lösemi hastası Mete, yaşama tutunamadı

TOKAT'ta 5 ay önce lösemi teşhisi koyulan Mete Eyisoy (9), yaşamını yitirdi.  Tokat'a yaşayan Sati ve Bayram Eyisoy çiftinin 2 çocuklarından büyüğü olan ilkokul öğrencisi Mete Eyisoy'a, 5 ay önce götürüldüğü hastanede lösemi teşhisi konuldu.

Haber 2019-10-14 14:54:18

İşkenceye uğrayan kediye Büyükşehir şefkati

Bursa’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kuyruğu kesilen, arka ayaklarına yapıştırıcı madde dökülen kedi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alındı.Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na telefonla ulaşan bir kişi, Dikkaldırım Mahallesi’ndeki Sati Etkeser İlkokulu yanında yaralı bir kedi bulunduğunu bildirildi.

Haber 2019-10-02 14:05:12

Suudi Arabistan, Hindistan'a 100 milyar dolar yatırım planlıyor

Suudi Arabistan'ın Yeni Delhi Büyükelçisi Dr. Saud bin Muhammed el-Sati: - "Suudi Arabistan, Hindistan'da enerji, arıtma, petrokimya, altyapı, tarım, mineraller ve madencilik alanlarında potansiyel olarak 100 milyar dolar yatırım yapmayı düşünüyor"

Haber 29-09-19 17:31

Sudan İsrail ile normalleşmeye karşı

Sudan Halk Kongresi Partisi Siyasi Sekreteri El-Emin Abdurrazık: "(İsraille normalleşme) Bu konu, mevcut hükümete meşruiyetini kaybettirir. Sudan'ın dış ilişkileriyle ilgili en önemli tavsiyelerden biri, ülkenin İsrail dışında tüm dünya ülkelerine açılımını öngörüyor. Hükümet bu tavsiyeye uymakla yükümlü, meclisteki milletvekillerinde de aksi yönde açık ya da gizli herhangi bir hareketlilik yok" "İsrail, Afrika kıtasına nüfuz etmek için aktif bir şekilde tüm gücüyle çalışıyor. İsrail'in birçok yatırımı var ve bu yatırımlarla diplomatik ilişkilerine zemin hazırlıyor" - Muhalif En-Nasıri Partisi yetkililerinden Sati el-Hac: "Bu haberler, Sudan'da Tel Aviv-Hartum ilişkisinin ne kadar kabul edilebilir olduğunu test etmek için bir tür nabız yoklama olabilir. Biz de Sudan halkının bir parçasıyız. O tarafın (İsrail) çıkarına olacak bir siyasetin edinilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu bizim için kırmızı çizgidir"

Haber 29-11-18 12:57

Kadı yokuşu sati asfaltlama çalışması ile kışa hazır

Bilecik Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete açılan Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile şehirdeki birçok noktada sati kaplama çalışmaları devam ediyor.Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Beşiktaş, Hürriyet ve İstasyon Mahallelerindeki birçok yeni cadde ve sokakta sathi kaplama çalışması gerçekleştiren ekipler, hafta sonu çalışmaları kapsamında TOKİ Kadı yokuşu olarak bilinen Çevre Sokak’ta sati kaplama çalışması yaptı.

Yurthaber 08-10-18 22:58

Tokat kayıp çocuklarını arıyor

Reşadiye ilçesinde 2015 yılının Aralık ayında 8 yaşındaki arkadaşı Bayram Erol ile birlikte kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'ya ve Turhal ilçesinde 10 Temmuz'da kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'a tüm arama çalışmalarına rağmen ulaşılamadı - Kelkit Çayı'nda bulunan kemik parçasının, Ankara Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığında yapılan incelemede Bayram Erol'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından Taşcı ve Erol'un kaybolmasıyla ilgili soruşturma derinleştirilirken, küçük kızı arama çalışmaları da devam ediyor - Bayram Erol'un annesi Adile Erol: "Mayıs ayında oğluma ait bir kemik parçası bulundu. Oğlumun en azından bir mezarı olacak. İnşallah vücudunun diğer kısımlarının da kemikleri bulunur" - Kaan Taşçı'nın annesi Nazife Taşcı: "İnşallah oğlumdan bir iz bulunur" - Evrim Atış'ın babaannesi Sati Atış: "Torunumun dirisinin ya da ölüsünün bulunmasını istiyorum"

Haber 06-08-18 11:23

Minik Sati ablası Evrim'i bekliyor

Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ın, anne ve babasının tutuklanmasının ardından 1,5 yaşındaki kız kardeşi Sati Atış'a yakınları bakıyor - Minik kızın bakımını üstlenen akraba Sevinç Söylemez: - "Sati 'anne' diye ağlıyor. Televizyonda ablasının fotoğrafını görünce bağırarak hemen televizyonun yanına gitti. Ben buna ne zamana kadar bakarım? Allah kimseye vermesin bu acıyı"

Haber 26-07-18 15:29

Kayıp Evrim'in anne-babasının tutukluluğuna itiraza ret

TOKAT'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz'da kaybolan Evrim Atış'ın (3,5) tutuklanan anne-babası Dilek-Burhan Atış için ailesinin bir üst mahkemeye yaptığı itiraz reddedildi.  Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 15 gün önce hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde ise kaybolduğu belirlenen küçük Evrim'in çelişkili ifadeler veren annesi Dilek ve babası Burhan Atış gözaltına alınarak, önceki gün tutuklandı.

Haber 25-07-18 12:16

Kayıp Evrim'in babası önce 'traktörden düştü', sonra 'bilmiyorum' demiş (2)

EVRİM'İN 1,5 YAŞINDAKİ KARDEŞİ SATİ'YE YENGESİ BAKIYOR Tokat'ta yayladaki çadırlarının önünde oyun oynarken kaybolduğu öne sürülen Evrim Atış'ın babası Burhan Atış ile annesi Dilek Atış'ın tutuklanmasnın ardından çiftin diğer çocukları 1,5 yaşındaki Sati Atış'a amcası Niyazi ile eşi Dilek Atış bakmaya başladı.

Haber 24-07-18 16:37

DHA YURT BÜLTENİ 8

1 - Kayıp Evrim'in babası önce 'traktörden düştü', sonra 'bilmiyorum' demiş (2) EVRİM'İN 1,5 YAŞINDAKİ KARDEŞİ SATİ'YE YENGESİ BAKIYOR Kayıp olan Evrim Atış'ın babası Burhan Atış ile annesi Dilek Atış'ın tutuklanması üzerine, diğer çocukları Sati Atış'a(1,5) ise amcası Niyazi Atış'ın eşi Dilek Atış bakıyor.

Haber 24-07-18 14:49

Kayıp Evrim'in babası önce 'traktörden düştü', sonra 'bilmiyorum' demiş (2)

EVRİM'İN 1,5 YAŞINDAKİ KARDEŞİ SATİ'YE YENGESİ BAKIYOR Tokat'ta yayladaki çadırlarının önünde oyun oynarken kaybolduğu öne sürülen Evrim Atış'ın babası Burhan Atış ile annesi Dilek Atış'ın tutuklanmasnın ardından çiftin diğer çocukları 1,5 yaşındaki Sati Atış'a amcası Niyazi ile eşi Dilek Atış bakmaya başladı.

Haber 24-07-18 14:44

Evrim’i En Son Gören 1,5 Yaşındaki Kardeşi Sati, Yengesine Emanet

Tokat’ta kaybolan 3,5 yaşındaki Evrim Atış’ın küçük kız kardeşi 1,5 yaşındaki Sati Atış’a annesinin tutuklanmasının...

Yurthaber 24-07-18 13:32

Mardin Yol Ağı Konforlu Hale Gelecek

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında önüne koyduğu bin kilometre sıcak asfalt ve 650 kilometre sati...

Yurthaber 24-07-18 12:39

Tokat'ta kaybolan 3 yaşındaki Evrim'in babası Burhan Atış ile annesi Dilek Atış tutuklandı

3 yaşındaki Evrim Atış'ın 2 hafta önce Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan baba Burhan Atış ile anne Dilek Atış tutuklandı. Anadolu Ajansı'na göre çift savcılıkta çelişkili ifadeler verdi. Aynı soruşturmada amca Niyazi Atış'tan sonra babaanne Sati Atış da serbest bırakıldı.

Haber 24-07-18 03:25

Kayıp Evrim, köy mezarlığında arandı (2)

MEZARLIKTAKİ ARAMALARDAN SONUÇ ALINAMADI Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde ise kaybolduğu belirlenen küçük Evrim'in bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına gün boyu devam etti.

Haber 20-07-18 09:13

DHA YURT - KAYIP EVRİM'İN DEDESİNİN MEZARI AÇILDI

Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde ise kaybolduğu belirlenen küçük Evrim'in bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına gün boyu devam etti.

Haber 20-07-18 00:46

Kayıp Evrim, köy mezarlığında arandı (2)

MEZARLIKTAKİ ARAMALARDAN SONUÇ ALINAMADI Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde ise kaybolduğu belirlenen küçük Evrim'in bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına gün boyu devam etti.

Haber 20-07-18 00:29

Tokat'ta kaybolan Evrim'in babasından tüyler ürperten sözler!

Yenisu köyünün yaylasında, babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde ise bulamadığı Evrim Atış için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Baba Burhan Atış, 'Çocuğumdan haber yok. Kaçırıldığını biliyorum.' dedi.

Haber 19-07-18 14:44

Evrim’de Umutlar Tükeniyor

Tokat’ta 7 gündür kayıp olarak aranan Evrim’in babaannesi Sati Ateş, yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek, "Ben...

Yurthaber 16-07-18 16:56

Aksaray’da sati kaplama çalışmaları başladı

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim mahallesinde su ve kanalizasyon alt yapısı biten yerlerde sati kaplama için zemin hazırlıklarına başladı.Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Haber 16-04-18 16:36

Aksaray’da Sati Kaplama Çalışmaları Başladı

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim mahallesinde su ve kanalizasyon alt yapısı...

Yurthaber 16-04-18 16:26

Zeytin Dalı Harekatı

TSK ve ÖSO, Afrin'in batısındaki Süleyman Halil ve Sati Şaği köylerini terör örgütü PYD/PKK'dan temizledi

Haber 30-01-18 12:18

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu: Kavurmacı'nın Tekrar Tutuklanması Kararını Doğru Bulmuyorum (3)

SATI KADIN'IN TORUNUNDAN KILIÇDAROĞLU'NA ÇİÇEK ‘Adalet Yürüyüşü'nün 3’üncü gününde, eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu köylü kadınlar

Yurthaber 17-06-17 14:08

Kılıçdaroğlu: Kavurmacı'nın Tekrar Tutuklanması Kararını Doğru Bulmuyorum (3)

SATI KADIN'IN TORUNUNDAN KILIÇDAROĞLU'NA ÇİÇEK ‘Adalet Yürüyüşü'nün 3’üncü gününde, eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu köylü kadınlar

Yurthaber 17-06-17 14:06

Kılıçdaroğlu: Kavurmacı'nın Tekrar Tutuklanması Kararını Doğru Bulmuyorum (3)

SATI KADIN'IN TORUNUNDAN KILIÇDAROĞLU'NA ÇİÇEK ‘Adalet Yürüyüşü'nün 3’üncü gününde, eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu köylü kadınlar

Yurthaber 17-06-17 14:04

Malatya-gölbaşı Karayolu Asfaltı Yenileniyor

Karayolları 2 Nolu sati kaplama şantiyesi tarafından 2016 yılı asfalt programı kapsamında çalışmalara başlanıldı.Karayolunda trafiğin...

Yurthaber 27-07-16 17:27

Didim’de Parke Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Didim’de ‘Hizmet görmeyen yeri kalmayacak ilkesi’ ile yola çıkan Didim Belediyesi sati kalama, asfalt ve...

Yurthaber 01-08-15 10:38

Başkan Atabay, Yol Ve Park Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Efeler Mahallesi 1519 sokaktaki sati kaplama yol yapım çalışmalarını yerinde...

Yurthaber 15-07-15 12:49

Lise Öğrencilerinden Sigara, Alkol Ve Uyuşturucu Anketi

Fatih YILMAZ/TOKAT, Atatürk Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencileri Betül Aydın ve Sati Nur Simcak okulun öğretmenlerinden sosyolog Cemil Arslan'ın danışmanlığında

Yurthaber 15-01-15 11:18

İlk Köylü Kadin Milletvekili Sati Kadin Anildi

Hasan POLAT / KAZAN (Ankara), (DHA)- 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 80'inci yıl dönümü,, Ankara'nın Kazan

Yurthaber 05-12-14 17:48

İlk Köylü Kadin Milletvekili Sati Kadin Anildi

Hasan POLAT / KAZAN (Ankara), (DHA)- 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 80'inci yıl dönümü,, Ankara'nın Kazan

Yurthaber 05-12-14 15:38

Büyükşehir’den Yol Seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 ayda ilçelere 36 kilometre sati kaplama asfalt dökerken, 194 kilometre de...

Yurthaber 09-07-14 12:41

Belediyeden Şeffaf İhale

Batman Belediyesi, açık ihale usulü ile asfalt, sati kaplama ve kilit taşı ihalesini gerçekleştirdi.Belediye İhale...

Yurthaber 11-06-14 16:31

Pınarbaşı'nda Kaplanmamış Yol Kalmayacak

Pınarbaşı ilçesinde 80 bin metrekare Bitümlü Sıcak Kaplama (BSK), 75 bin metrekare sati kaplama ve...

Yurthaber 11-07-13 12:02

Eşini 48 bıçak darbesiyle öldürdü

Tokat'ın Zile ilçesinde Mustafa T., henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı eşi Sati S.'yi 48 bıçak darbesiyle öldürdü.

Yurthaber 08-12-11 17:27

Denizde kalp krizi geçiren kadın kurtarılamadı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde denize giren Sati Ulusev (71), kalp krizi geçirerek kaldırıldığı...

Yurthaber 09-06-11 16:33

YÖK, Sati Çelik dedi

YÖK, Uşak Üniversitesi rektör adaylığı için Prof. Dr. Sait Çelik'i birinci sırada gösterdi.

Yurthaber 07-05-11 11:43