Savas Tehditi Haberleri

Kuzey Kore'den ABD'ye alenen gözdağı! Tansiyon yine zirve yaptı: Bir kazanın gerçekleşmeyeceğinin garantisi yok

ABD ile Kuzey Kore arasındaki tansiyon giderek artıyor. Son olarak Kuzey Kore'nin hava sahasını 'ihlal eden' ABD keşif uçağına düşürme tehditi geldi. Uluslararası arena nefesini tuttu ve ABD'li yetkililerden gelecek cevaba kilitlendi. İşte haberin detayları!

Haber 2023-07-10 16:36:48

Dünya Kupası öncesi o taraftar grubundan Messi için ölüm tehditi! Sakatlayanın hayatı tehlikededir

2022 FIFA Dünya Kupası'nın başlamasına kısa bir zaman kala, uzun yıllardır kupa hasreti çeken Arjantin'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Paris Saint-Germain'de forma giyen yıldız oyuncu Lionel Messi için, Arjantin'in ünlü taraftar grubundan beklenmedik bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 2022-11-03 07:48:45

Biden'dan dünyayı tedirgin eden açıklama! Armageddon riski en yüksek seviyede

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş, Moskova-Washington hattında gerilimi yükseltti. Rusya'nın Ukrayna'nın 4 bölgesini ilhak etmesinin ardından 'nükleer silah' tehditi sonrasında ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. ABD Başkanı Joe Biden, nükleer "Armageddon" riskinin 1962'deki Küba Füze Krizi'nden bu yana en yüksek seviyede olduğunu söyledi.

Haber 2022-10-07 11:32:54

Akademisyenin sileceğine not bırakıp tehdit ettiler! Akılalmaz sözler: 'Ensendeyim, motor'

Kocaeli'de daha önce de sokak hayvanlarını beslediği gerekçesiyle tehdit edilen akademisyen yine benzer bir durumla karşılaştı. Bu sana 'son uyarı' tehditi alan öğretim görevlisi Kadir Tekin'e bu kez de 'Ensendeyim, motorunu seviyor musun? Motor' şeklinde not bırakıldı. Tekin, "Bunları yaşamamın sadece nedeni ağzı olup da dili olmayan canlılara biraz daha dokunabilmeye çalışmak. Ahlaki vicdana hiçbir şekilde yakıştıramıyorum. Eden bulur, adli makamlar gereğini yapacaktır" diye konuştu.

Haber 2022-09-13 10:48:21

Partnerlerini aldatan erkekleri sosyal medyadan ifşa eden fenomen Paige Woolen ölüm tehditi aldığını söyledi

Los Angelas’ta yaşayan 29 yaşındaki fenomen Paige Woolen, hayranların yaşadığı adresi bulması ve sosyal medyadan aldığı ölüm tehditlerinin üzerine evini değiştirmeye karar verdi. Taşınmak zorunda kalan Woolen, kadınların aldatan sevgililerini yakalamasına yardımcı olmasıyla ünlenmişti.

Trend 10-01-22 11:04

Yunan istihbaratçı: Hem yenilmiş, hem kaybolmuş durumdayız

Yunan istihbarat teşkilatı eski mensubu Savas Kalenderidis, ülkesinde katıldığı bir televizyon kanalında, “Türkiye savunma endüstrisini güçlendirirken, Yunanistan kendisininkini mahvetti. Hem kaybolmuş hem yenilmiş durumayız” dedi.

Haber 20-08-20 15:44

Şampiyonlar Ligi maçları ertelendi mi? Leipzig Tottenham maçı bu akşam oynanacak mı?

Koronavirüs tehditi spor müsabakalarını da etkiliyor. Şampiyonlar ligi maç programına göre bu akşam Leipzig Tottenham maçının oynanması gerekiyor. Peki koronavirüs bu maçı etkiledi? Leipzig Tottenham maçı ertelendi mi yoksa bu akşam saatinde oynanacak mı?

Spor 10-03-20 16:05

'Palu Ailesi'nin damadından 3 kadın memura ölüm tehditi!

Kamuoyunda ‘Palu Ailesi’ olarak bilinen ailenin damadı olan ve 11 yıl önce Meryem Tanhal ile kızı Melike Tahnal’ı öldürmekle suçlanan Tuncer Ustael hakkında, çocuklarının koruma altına alınmasının ardından 3 kadın memuru ölümle tehdit ettiği iddiasıyla dava açıldı. 3 yıla kadar hapis cezası istenen Ustael, ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi.

Haber 13-12-19 16:22

Ayrılıkçı Katalan gruplar El Clasico'nun güvenliğini bir kez daha tehdit ediyor

26 Eylül'de oynanması gereken ancak Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı grupların çıkardığı olaylardan dolayı 18 Aralık'a ertelenen Barcelona-Real Madrid maçı bir kez daha güvenlik tehditi altında kaldı.

Spor 11-12-19 18:51

Android’de kendini gizleyen virüs tehlikesi! Milyonlarca cihaza bulaşmış olabilir

Google Android işletim sisteminin başı yeni bir virüs tehditi ile daha dertte. Zira Sophos güvenlik araştırmacılarının yaptığı araştırmanın sonucunda Android’de faaliyet gösteren ve en az 15 uygulamada yer alıp kendini ajan gibi gizleyen bir virüs türü keşfedildi. Virüsün tehlike seviyesi ise bir hayli yüksek.

Trend 21-10-19 14:39

İSTANBUL - BU MESLEKLERDE KALP TEHDİTİ

STRES ve düzensiz yaşamın olduğu meslek gruplarında kalp ve damar hastalıklarını daha çok gördüklerini belirten Kardiyoloji Uzmanı Begüm Öztürk, “Üst düzey yöneticiler, milletvekilleri, politikacılar, muhabirler, doktorlar tehlike altında.

Haber 08-10-19 11:50

Para karşılığı ilişki için anlaştı, sonrası korkunç! İple koltuğa bağlayıp...

Bursa'da Ç.B.(26), para karşılığı ilişkiye girmek üzere anlaştığını öne sürdüğü F.B.'yi (36), bıçak tehditi ile cep telefonu ve bir miktar parasını gasp ettikten sonra iple koltuğa bağlayıp kaçtı. F.B., yardım çağrılarını duyan komşuları tarafından kurtarılırken, olayla ilgili çalışma başlatan polis şüpheli Ç.B.'yi kısa sürede yakaladı.

Trend 27-03-19 22:20

Para karşılığı ilişki bahanesiyle anlaştığı kadını gasbetti

BURSA'da Ç.B.(26), para karşılığı ilişkiye girmek üzere anlaştığını öne sürdüğü F.B.'yi (36), bıçak tehditi ile cep telefonu ve bir miktar parasını gasp ettikten sonra iple koltuğa bağlayıp kaçtı.

Haber 27-03-19 22:06

DHA YURT BÜLTENİ-20

Para karşılığı ilişki bahanesiyle anlaştığı kadını gasbetti   BURSA'da Ç.B.(26), para karşılığı ilişkiye girmek üzere anlaştığını öne sürdüğü F.B.'yi (36), bıçak tehditi ile cep telefonu ve bir miktar parasını gasp ettikten sonra iple koltuğa bağlayıp kaçtı.

Haber 27-03-19 21:30

Para karşılığı ilişki bahanesiyle anlaştığı kadını gasbetti

BURSA'da Ç.B.(26), para karşılığı ilişkiye girmek üzere anlaştığını öne sürdüğü F.B.'yi (36), bıçak tehditi ile cep telefonu ve bir miktar parasını gasp ettikten sonra iple koltuğa bağlayıp kaçtı.

Haber 27-03-19 20:57

Sivil havacılık sektöründe siber saldırı tehditi yükseliyor

Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde siber güvenlik çalışmalarıyla öne çıkan STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.’nin Teknolojik Düşünce Merkezi ThinkTech 2018 yılının son çeyreğini (Ekim-Aralık) kapsayan Siber Tehdit Durum Raporunu açıkladı.

Haber 30-01-19 02:47

Kestane üretimi 'Gal arısı' tehditi altında

 BURSA'nın Karacabey ilçesinin kırsal Kurşunlu Mahallesi'nde geçen yıldan beri görülen 'Gal Arısı' zararlısı nedeniyle kestane üretiminin tehdit altında olduğu belirtildi. Üreticiler, bu konuda acil çözüm beklediklerini duyurdu.

Haber 19-01-19 16:17

Havalimanında Uber Tehditi

Haber: Ersan SAN - İSTANBUL DHA Atatürk Havalimanı'nda taksi durağı kahyası olduğu iddia bir kişi, UBER sürücüne tehditler yağdırdı.

Haber 12-11-18 10:21

DHA İSTANBUL- HAVALİMANINDA UBER TEHDİTİ

Haber: Ersan SAN - İSTANBUL DHA Atatürk Havalimanı'nda taksi durağı kahyası olduğu iddia bir kişi, UBER sürücüne tehditler yağdırdı.

Haber 12-11-18 09:54

İl Sağlık Müdürü, “antalya’da Kuduz Ve Şarbon Tehditi Bulunmuyor”

Medyada yer alan, Kuduz ve Şarbon hastalığıyla ilgili haberlerden sonra, gerekli kamu kuruluşları tehdit oluşturan...

Yurthaber 07-09-18 15:55

BMGK'da terör tehditi oturumu

BMGK'da terör tehditi oturumu

Haber 24-08-18 02:58

BM'den Gazze uyarısı

BM Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo: - "Gazze'de yeni bir savaş tehditi var ve insani durum, İsrail'in bölgede uyguladığı kısıtlamalar nedeniyle gitgide daha da kötü bir hal alıyor"

Haber 22-08-18 19:08

Sağlıkta Hepatit Tehditi

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Gönül Bakır,28 Temmuz Dünya Hepatit...

Yurthaber 27-07-18 15:11

İbrahim Tatlıses'ten açıklama 'Gelebilecek her türlü tehdit ve saldırıya...'

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, oğlu İdo'nun ölüm tehditi alması nedeniyle savcılığa başvurduğu haberiyle ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatlıses, 'Herkes şunu bilsin ki; çakallardan, çapsızlardan gelebilecek her türlü tehdit ve saldırılara misliyle cevap verecek gücümüz ve kudretimiz her zaman mevcuttur' dedi.

Magazin 02-07-18 15:26

Fotoğraflarla: Plastik atıkların pençesindeki deniz canlıları

National Geographic dergisi, özel sayısı için dünyanın dört bir yanındaki okyanus, deniz, nehir ve kıyılarda biriken tonlarca plastik atığın tehditi altındaki canlıların fotoğraflarını derledi.

Haber 26-05-18 17:36

Yıldırım Moğolistan'a gitti

Başbakan Yıldırım: (1) - "Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır. Bugün de İstanbul'da yine ekonomi konusunda bir toplantı için bulunuyor" - "32 yoğun bakım hastası başka hastanelere nakledildi. Diğer hastaların nakli de yapılıyor. Herhangi bir etkilenen söz konusu değil" - "Yangın neden çıktı, niye çıktı, heyetler bu konuyu araştırıp sebebini bulacaklar. Eğer bir ihmal, kusur, bir şey varsa gereği de yapılacak" - (Macron'un Menbiç'e 50 askerini daha gönderdiği iddiası) "Bizim hassasiyetimiz bellidir. İster Münbiç olsun, ister Fırat'ın doğusu ister batısı olsun, terör tehditi var olduğu müddetçe biz o bölgelerde hiçbir şekilde taviz vermeyiz. Bu mücadeleyi sürdürürüz. Kimin geldiğinin çok önemi yok"

Haber 05-04-18 20:33

Süleyman Şah Türbesi'nin yeri 2 yıl önce görüntülenmişti

BAŞBAKAN Yardımcısı Fikri Işık, DEAŞ terör örgütü tehditi nedeniyle 22 Şubat 2015'te düzenlenen operasyonla taşınan Süleyman Şah Türbesi'nin eski yerine taşınacağını belirtirken, Türk toprağı olan Süleyman Şah Türbesi'nin bulunduğu yerdeki yapıların, taşınmanın ardından terör örgütü tarafından kullanılmaması için patlayıcılarla kullanılmaz hale getirildiği, Haziran 2016'da DEAŞ'ın bölgeden çıkarılmasının ardından çekilen görüntülerde ortaya çıkmıştı.  Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın katıldığı bir televizyon programında gündeme getirdiği Suriye'nin kuzeyindeki Süleyman Şah Türbesi'nin eski yerine taşınması konusu, gözleri DEAŞ terör örgütü tehdidi nedeniyle 22 Şubat 2015'te düzenlenen operasyon ile taşınan Süleyman Şah Türbesi'nin eski yerine çevirdi.

Haber 02-04-18 14:59

Yunanistan Savunma Bakanı Kamenos’tan Türkiye’ye sondaj gemisi mesajı

Yunanistan Savuna Bakanı Panos Kamenos, Kıbrıs Rum Kesimi Savunma Bakanı Savas Angelidis ile yaptığı görüşmenin ardından Türkiye’ye mesaj gönderdi.Yunanistan Savunma Bakanı Kamenos, Kıbrıs Rum Kesimi Savunma Bakanı Angelidis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi.

Haber 23-03-18 18:29

Rumlar'dan 'pasaportları iptal ederiz, kapıları kapatırız' tehditi (2)

'RESMİ OLARAK DÜŞÜNÜLMEDİ' AÇIKLAMASI Rum Hükümet Sözcüsü Viktoria Papadopoulos, Rum medyasında yer alan 'Sınırlar kapatılacak' haberleri üzerine açıklama yaptı.

Haber 22-02-18 16:18

Rumlar'dan 'pasaportları iptal ederiz, kapıları kapatırız' tehditi

KIBRIS Rum Kesimi Başkanlar Konseyi, Akdeniz'de devam eden doğalgaz krizi ile ilgili olarak sert önlemler alınması için çalışma başlattı.

Haber 22-02-18 15:05

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu gündemi değerlendirdi

Bakan Çavuşoğlu: (1) - "Nedense PKK/YPG terör örgütüne karşı biz ne zaman bir operasyon başlatsak, her an herkes 'Teröre karşı bir operasyon başlatmayın' diyemiyor, siviller üzerinden bu harekatı önemsiz hale getirmeye çalışıyor ya da o kanaldan eleştiri getirmeye çalışıyor" - "Bizim ABD'den isteğimiz zaten bellidir: Bu terör örgütüne desteği kessinler, silah vermesinler, bir de gölge etmesinler. Bizim beklentimiz gayet açık ve nettir" - "Terör örgütü nerede varsa ya da bize nerede tehdit oluşturursa Münbiç dahil biz bu tehditi ortadan kaldırmazsak milletimiz nasıl kendini güvende hissedecek ve biz kime güveneceğiz? Elbette Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" - "(Eski ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin, Türkiye'nin DEAŞ'tan petrol aldığı iddiaları) CIA, bizden yazılı bir şekilde özür diledi"

Haber 06-02-18 21:29

BM'den DEAŞ tehdidi devam ediyor uyarısı

- BM Irak Özel Temsilcisi Kubis: -"DEAŞ'a karşı zafer kazanılmasına rağmen, Irak'ta, bölgede Avrupa ve ötesinde terör tehditi devam ediyor"

Haber 22-11-17 21:51

Oğlunu bıçaklayarak öldüren cani babayla ilgili kan donduran ayrıntı!

İstanbul Fatih'te 9 yaşındaki oğlu Yiğitcan T.'yi evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Nezir T.'nin daha önce de oğlunu öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Görüntü ve fotoğrafları basın mensuplarına veren Dayı Adem Deniz, Olay açık açık geliyorum dedi. Bunu emniyete söyledik ama hiçbir önlem alınmadı" şeklinde konuştu. Dayı Adem Deniz, "Çocuk ölüm tehditi aldığını söyledi. Eve kapatıyor. Doğalgazı açıyor. Çocuğu tehdit ediyor ve bize de ses kaydı yolluyor" dedi."

Haber 06-11-17 11:33

İdlib İntikaline Deaş Tehditi

Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar, Türkiye’nin İdlib’i güvenli ve çatışmasız hale getirecek intikalden rahatsız...

Yurthaber 12-10-17 13:57

3 İlde Ortak Fidye Operasyonu

Haber-Kamera: Ali AKSOYER İstanbul DHA İstanbul'da bir işyerini basarak iki kişiyi silah tehditi ile kaçıran ve 1 milyon lira fidye

Yurthaber 30-09-17 15:22

3 İlde Ortak Fidye Operasyonu 

Haber-Kamera: Ali AKSOYER İstanbul DHA  İstanbul'da bir işyerini basarak iki kişiyi silah tehditi ile kaçıran ve 1 milyon lira fidye isteyen

Yurthaber 30-09-17 15:06

3 Ilde Ortak Fidye Operasyonu

İSTANBUL'da bir işyerini basarak iki kişiyi silah tehditi ile kaçıran ve 1 milyon lira fidye isteyen 5 şüpheli polis tarafından

Yurthaber 30-09-17 15:00

Gizem Özdilli’nin çağrısına ölüm tehditi

Eski manken Gizem Özdilli geride bıraktığımız gün Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Yunanistan'da yaşanan bir olayın haberini paylaşmış ve hayvanseverlere bir çağrıda bulunmuştu.

Magazin 26-09-17 09:37

İngiltere'de terör tehditi 'kritik' seviyede

İngiltere terör tehditi seviyesini 'kritik' seviyeye çıkardı. İngiltere polisi tehditin bu seviyeye çıkarılmasının kısa bir süre içinde yeni bir saldırı beklendiği anlamına geldiğini söyledi.

Haber 15-09-17 23:07

Bağcılar'da Maskeli 4 Kişinin Soygunu Güvenlik Kamerasında

Maskeli soyguncular işyerini soyarken bitişikteki işyerinin sahibi aracına yükleme yapıyordu. Soyguncuların tehditi üzerine iş yeri sahibi, polise

Yurthaber 20-06-17 14:39

Dha İstanbul -  Bağcılar'da Maskeli 4 Kişinin Soygunu Güvenlik Kamerasında

  * Maskeli soyguncular işyerini soyarken bitişikteki işyerinin sahibi aracına yükleme yapıyordu.  * Soyguncuların tehditi üzerine iş yeri sahibi, polise haber vermeden

Yurthaber 20-06-17 14:31

Foreign Policy'den çok konuşulacak 'Meral Akşener' analizi

ABD'nin dünyaca ünlü dergilerinden Foreign Policy'de, dün yayımlanan Türkiye konulu ve Leela Jacinto imzalı analizde, Meral Akşener'in Türkiye Cumhurbaşkanı olabilecek bir potansiyelde ve 'Erdoğan'ın en büyük iç tehditi' konumunda olduğu ileri sürüldü. Foreign Policy'deki analizde ayrıca, Akşener, Türk mitolojisindeki Asena'ya benzetildi. Yazıda 'She-wolf' yani 'dişi kurt' olarak adledilen Akşener için, ünlü dergi, Akşener'in mevcut duruşuyla Erdoğan'ın karşısında bir engel olduğunu ileri sürdü.

Haber 25-04-17 10:14

Sınırı Katır Sırtında Geçen Engelli Suriyeli Kardeşler, Almanya'da Ailelerine Kavuştu

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, (DHA)- SURİYE'nin Haseki kentinde yaşarken terör örgütü DEAŞ tehditi nedeniyle Suriye sınırından Türkiye'ye geçemedikleri için Irak'a geçen ve

Yurthaber 24-04-17 17:52

ABD Dışişleri Bakanı'nın Türkiye ziyareti öncesi kritik uyarı

Bugün Türkiye'ye gelecek olan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın ziyareti öncesi, ABD, vatandaşlarına 'Türkiye'de terörist grupların artan tehditi' gerekçesiyle Türkiye'ye seyahat uyarısında bulundu. Uyarıda, ABD'lilere güneydoğu bölgelerine gitmekten kaçınmaları tavsiye edildi. Tillerson'ın Türkiye ziyaretinden bir gün önce yayınlanan uyarıda, ABD vatandaşları "Türkiye'de terörist grupların artan tehdidi nedeniyle" uyarılırken, güneydoğu bölgelerine gitmekten kaçınmaları tavsiye edildi.

Haber 29-03-17 08:45

Başörtüsüyle twerk yapan Müslüman genç kıza ölüm tehditi

İngiltere'de kalabalık bir şehir merkezinde sokak dansı yapan 17 yaşındaki genç kızın, başörtüsüyle twerk yapması sosyal medyada çok büyük tepki topladı.

Haber 08-03-17 16:58

Başörtüsüyle twerk yapan Müslüman genç kıza ölüm tehditi

İngiltere'de kalabalık bir şehir merkezinde sokak dansı yapan 17 yaşındaki genç kızın, başörtüsüyle twerk yapması sosyal medyada çok büyük tepki topladı.

Haber 08-03-17 16:50