Sayistay Baskani Bas Haberleri

Hollanda Ligi'nde korkutan olay! Golünü attı, kalp krizi geçirdi... Maçın ertelendiği duyuruldu

Hollanda Ligi'nde oynanan AZ Alkmaar - Nec Nijmegen mücadelesinde yıldız oyuncu Bas Dost orta sahada aniden yere yığılırken kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. İşte detaylar...

Spor 2023-10-30 07:57:40

Tefecilik, yağma, dolandırıcılık ve insan ticareti... Terkinler çetesi çökertildi! Nazi Terkinler'den küstah tepki: Çok güzel reklam yaptık...

Bursa merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda tefecilik, yağma, dolandırıclık ve insan ticareti suçları işleyen Terkinler çetesi çökertildi. Çökertilen çete Bakan Yerlikaya tarafından açıklanırken, çete lideri Nazi Terkinler, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bas oğlum bas, çok güzel bir reklam yaptık, bas" dedi.

Haber 2023-09-28 14:42:20

Yeşil ışık yanınca herkes ileri gitti, o ise... Kadın sürücü, panik anlarını böyle anlattı: Bas bas bağırdım

Antalya Manavgat'ta sürücüsünün uyuduğu iddia edilen tomruk yüklü tır, geri geri gelerek arkasındaki otomobillere çarptı. 6 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralanan olmazken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın aniden geri geldiği, diğer araçların panikle kaçmaya çalıştığı ve tırın araçlara çarptığı görüldü. Kaza yapan sürücüler ve çevredeki vatandaşlar tam anlamıyla bir faciadan dönüldüğünü iddia ederken, tırın çarptığı bir aracın sürücüsü o anları bakın nasıl anlattı.

Haber 2023-07-31 16:46:55

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını kesip o pankartı okudu! 'Aşıksan vur saza, Togg'un varsa bas gaza'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması esnasında açılan bir pankart ise dikkat çekti. Erdoğan, konuşmasını kesip o pankartı okudu.

Haber 2023-04-18 17:46:53

Konfor arayanlara silikonsuz, Dışarıya ses vermesin diyenlere silikonlu kulaklık! Size en uygun hangisi?

Müzik tutkunlarının olmazsa olmazları arasında yer alan kulaklıklar, silikonlu ve silikonsuz olarak ikiye ayrılıyor. Kulak ergonomisinden ses yalıtımına, kaliteli çağrı görüşmelerinden bas kalitesine kadar birçok farklı özellik sunan silikonlu ve silikonsuz kulaklıklar, kullanım tercihine göre çeşitlilik gösteriyor. Peki, en iyi deneyim için hangisini kullanmanız gerekir?

Haber 20-01-23 15:31

Mardin'de 20 kişinin öldüğü kazaya ilişkin bilirkişi raporu hazırlandı

Raporda, art arda yaşanan iki kazada, gübre yüklü iki tırın sürücüsünün seyir sırasında kullanım hatası yaptığı, yola gereken dikkati vermediği, uyarı levhalarını dikkate almadığı, yüksek viteste rampayı inmeye çalışırken hızdan kaynaklı olarak frene "bas çek" yaparak kampanalı fren sistemi elemanlarının aşırı ısınmasına ve devre dışı kalmasına neden olduğu belirtildi

Yurthaber 26-09-22 14:02

Roger Waters'ın first lady'ye mektubu kriz yarattı! Pink Floyd konseri iptal edildi

Dünyanın en ünlü müzik gruplarından Pink Floyd'un Polonya'da vermesi planlanan konser iptal edildi. İptal kararının ardında, grubun solisti ve bas gitaristi Roger Waters'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in eşi Olena Zelenska'ya yazdığı mektupta Rusya savaşıyla ilgili ifadeler olduğu belirtiliyor.

Trend 26-09-22 13:48

Bas bas ne demek? Bas bas birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Bas bas birleşik kelimesidir. Bas bas ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:37

Bas ne demek? Bas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Bas kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Bas ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:37

Bas! (veya bas git!) ne demek? Bas! (veya bas git!) TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Bas! (veya bas git!) sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Bas! (veya bas git!) ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:35

Bas tutmak ne demek? Bas tutmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Bas tutmak de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Bas tutmak ne demektir?

Egitim 17-05-22 17:35

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, inşaat işçileri ile iftar yaptı: Türkiye'nin her alanda üretim yapması lazım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir inşaatta çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi. İftar sonrası işçilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir devleti yönetmek için önce planlama yapmak gerektiğini söyleyerek "Her sorun çözülür. Türkiye'nin her alanda üretim yapması lazım" ifadelerini kullandı. CHP lideri "Merkez Bankasına 'para bas' diyorlar. Para basınca karşılık yok, bu sefer fiyatlar yükseliyor. Dolayısıyla ekonomi çığırından çıkmış vaziyette" dedi.

Haber 07-04-22 00:04

80'lere damga vuran ünlü müzisyen Andrew Barker hayatını kaybetti

1980'lere damga vuran elektronik müzik grubu 808 State'in bas gitaristi ve klavyecisi Andrew Barker hayatını kaybetti.

Magazin 07-11-21 20:29

Antalya'da alkollü sürücünün navigasyonla imtihanı! Bas gaza abla Allah'ın dediği olur

Antalya'da otomobiliyle parka gitmek isteyen Elif T., navigasyonda araç yerine yaya yolunu açınca aracıyla inmeye çalıştığı merdivenlerde asılı kaldı. Sürücünün, 1.30 promil alkollü olduğu belirlendi. Öte yandan olayla ilgili görüntülerde bölgedekilerin sürücüye, "Bas gaza abla Allah'ın dediği olur. Araba askıda kaldı zaten" dediği duyuldu.

Haber 26-10-21 19:41

Alman Federal Meclis Başkanvekilliği’ne Özoğuz Seçildi

Alman Federal Meclisi, 26 Eylül’de yapılan genel seçimlerin ardından bugün ilk kez toplandı. Bärbel Bas, Federal Meclis Başkanı, Sosyal Demokrat Partisi milletvekili Aydan Özoğuz Federal Meclis Başkanvekilliği’ne seçildi

Haber 26-10-21 18:01

Uzaydan deniz aygırı izlemek için yarım milyon kişi aranıyor

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) ve Britanya Antarktika Araştırması'nın (BAS) ortak olarak yürüttüğü ‘Uzaydan Deniz Aygırı (Mors) Projesine’ gönüllü yarım milyon bilim vatandaşı arıyor.

Haber 15-10-21 08:51

Uzaydan deniz aygırı izlemek için yarım milyon ‘bilim vatandaşı’ aranıyor

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) ve Britanya Antarktika Araştırması'nın (BAS) ortak olarak yürüttüğü ‘Uzaydan Deniz Aygırı (Mors) Projesine’ gönüllü yarım milyon bilim vatandaşı arıyor.

Trend 14-10-21 16:20

İzmir'de genç kızın ölümüne neden olan sürücüye verilen 25 yıl hapis cezasına Yargıtay'dan onama

Kazada hayatını kaybeden Bürge Yolbilir'in babası Eyüp Yolbilir: - "Karar bir nebze olsun rahatlatmıştı. Kararın onanması sevindirdi. İnşallah örnek bir karar olur" - Yolbilir'in avukatı Necibe Ebru Ünlü: - "Yüksek promil alkol al, kırmızı ışıkta bas git, 50 km'lik yolda 110-120 km hızla git. Bu kadar ihlal bir araya geldiğinde 'önüme çıkanı ezer geçerim' demektir"

Yurthaber 04-09-21 13:36

Fransa'da bir bölgede daha alkol yasağı

Son 24 saatte 5 bin 307 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının belirlendiği Fransa'da, Alpes-Maritimes vilayetinden sonra Bas-Rhin vilayetinde de kamuya açık alanlarda alkol satışı ve tüketimi yasaklandı.

Haber 27-07-21 09:15

Yeni başlayanlar için bas gitar nasıl tutulur?

Enstrüman çalmak ve sahnede olma hayaliyle bile birçok kişiyi kendine çeken bir arzu haline gelebilir. Ancak bunun için oldukça zor ve uzun bir yol vardır. Bunun ilk kuralı da enstrümanı doğru tutmaktır. Bas gitarın da nasıl tutulması gerektiğini bilmek önem taşır. İşte bas gitar çalmak isteyen kişiler için gitarın nasıl tutulması gerektiğine dair bilgiler...

Trend 14-06-21 15:41

Tacizle suçlanan Megadeth'in kurucularından David Ellefson gruptan atıldı

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Megadeth'in kurucularından David Ellefson gruptan atıldı. Yaşı reşit olmayan bir kişiyi cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle suçlanan bas gitarist David Ellefson Megadeth'ten çıkarıldı.

Magazin 25-05-21 14:44

Ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti

Ankara oyun havalarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybetti. 'Bas Bas Paraları Leyla’ya' ve 'Çekirge' şarkılarıyla ünlenen Oğuz Yılmaz'ın yeni albümü için hazırlık yaptığı belirtildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Oğuz Yılmaz için başsağlığı mesajı paylaştı.

Magazin 19-05-21 19:47

Verilen penaltılar doğru mu? Erman Toroğlu açıkladı!

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Usta yorumcu, "Beşiktaş'ın penaltısı çok net penaltı bence. Ayağa bas var. Galatasaray'ın penaltısını bir daha izlemek lazım. Ama Cüneyt Çakır çok net verdi penaltıyı. Tereddüt etmedi." dedi.

Spor 08-05-21 23:41

Bas Gaza filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bas Gaza filmi oyuncuları kimlerdir?

Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana de Armas, Gaia Weiss gibi pek çok ismin başrolünde yer aldığı Bas Gaza filmi bugün televizyon ekranlarında olacak. Yönetmen koltuğunda Antonio Negret'in yer aldığı film hakkındaki detaylar merak ediliyor. Peki Bas Gaza filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bas Gaza filmi oyuncuları kimlerdir? İşte yanıtı...

Magazin 27-04-21 17:29

Amatör telsizciler acil durumlarda kesintisiz haberleşmeye katkı sağlıyor

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Turalıoğlu: - "Normal zamanda telsizi, sohbet, elektronik bilgi paylaşımı, tanıtım için acil durumlarda da bölgemizin haberleşmede ihtiyaç duyduğu yerlere destek olarak gitmek için kullanıyoruz" - "Telsiz haberleşmesi, her zaman hızlı bas konuş sistemi olduğu için çökmeyecek en güvenilir sistemlerin başında gelir. Acil durumlarda telsizlerle iletişimi, alternatif haberleşmede mutlaka olmazsa olmazlardan birisi olarak düşünüyoruz ve bu alanda üye yetiştirip hizmet vermeye çalışıyoruz"

Yurthaber 17-04-21 11:35

Başkan Ulutaş ikinci doz aşısını oldu

Kas¸ Belediye Bas¸kanıMutlu Ulutas¸, ikinci doz yeni tip Korona viru¨s (Covid-19) as¸ısını oldu.Sagˆlık Bakanlıgˆınca yu¨ru¨tu¨len Covid-19 as¸ı c¸alıs¸maları kapsamında Kas¸ Belediye Bas¸kanı Mutlu Ulutas¸, ikinci doz as¸ısını yaptırdı.

Yurthaber 27-03-21 12:41

'Kıyamet Günü Saati'nin kadranı sabit kaldı

Chicago Üniversitesi'ne bağlı ''Bulletin of Atomic Scientists'' (BAS) dergisinin yayın kurulu, büyük bir felakete yakınlaşıp yakınlaşmadığımızı gösteren Kıyamet Günü Saati'nin kadranını sabit tuttu. Kurula göre bunun nedeni koronavirüs ve iklim değişikliği gibi etmenler.

Haber 01-02-21 10:09

BAS nedir? BAS kan değeri yükselmesi ya da düşmesi neden kaynaklanır?

Vücudun enfeksiyonlara karşı korunmasında etkili olan BAS, beyaz kan hücrelerinden biridir. Peki BAS kan değeri nedir? Bazofilin kısaltması olarak bilinen BAS, beyaz kan hücresinin bir türüdür.

Haber 31-12-20 11:06

Club Brugge, Bas Dost'u transfer etti

Belçika ekibi Club Brugge, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından Hollandalı golcü futbolcu Bas Dost'u kadrosuna kattı.

Spor 24-12-20 22:45

Göksel’in bas bas bağırdığı depresyonun kapınızı çalıp çalmadığını anlamak için kullanabileceğiniz 15 pratik yöntem!

Depresyon neredeyse çağımızın hastalığı diyebileceğimiz bir boyuttadır. Metropol yaşamının gelgitleri arasında cebelleşip duran insanoğlu, bir yandan gelecek kaygısı bir yandan maddi zorluklar derken kendini bir labirentin içinde hissetmeye başlar. Bazı durumlarda ise bu labirenti hiç anlamadan öylece hayatına devam edip gider. Kendini her kötü hisseden için depresyon teşhisi koymak oldukça iddialı olur ancak birkaç küçük soruyla kendinizi tanımlamaya yardımcı olmak istedik. Başlıyoruz...

Trend 07-12-20 17:52

Bellona Kayseri deplasmanda kaybetti

Bellona Kayseri Basketbol takımı deplasmanda Botaş’a mağlup oldu.Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Bellona Kayseri Basketbol takımı, Ankara’da oynadığı BOTAŞ maçından 79-60 mağlup ayrıldı.Salon: Ankara DSİ SporHakemler: Ahmet Tatlıcı, Tunçtan Durmuşcan, Sedef Yarıcı,BOTAŞspor: Williams xxx 21, Zeyno Işıl Şeren x, Zeynep Budak x, Büşra Akbaş xxx 12, Erdenay Topçu x 5, Bahar Çağlar xx 4, Hatice Pelin Gülçelik x 3, Sehernaz Çidal xx 7, Işılay Eğin x 2, Marina Bas xxx 25, Aysude Yıldıztekin xBellona Kayseri Basketbol: Sevgi Tonguç x 2, Zeynep Öykü Kalbisağde x 2, Melis Gülcan x 4, Ayşegül Günay Aladağ xx 8, Gülse Uğur x 2, Mikiah Harrigan xxx 17, Kalani Brown x 5, Jacki Gemelos xx 11, Esra Ural Topuz x, Tyasha Harris xx 9Periyotlar: 1.Periyot: 24-12 (Botaş lehine) 2.Periyot: 14-16 (Bellona Kayseri lehine) 3.Periyot: 21-13 (Botaş lehine) 4.Periyot: 20-19 (Botaş lehine)Devre: 38-28 (Botaş lehine)

Yurthaber 07-12-20 09:09

Bas Gaza filmi konusu nedir? Bas Gaza nerede ve ne zaman çekildi? Bas Gaza oyuncuları kimler?

Başrolünde Scoot Eastwood’un rol aldığı Bas Gaza filmi oyuncu kadrosu ve konusuyla merak edilmeye başladı. Kadrosunda dev isimlere yer veren Bas Gaza, aksiyon ve gerilim türünde film severlerden tam not almayı başardı. Peki Bas Gaza filmi oyuncuları kimler? Bas Gaza konusu ne? İşte merak edilen detaylar...

Trend 22-10-20 17:11

Kurtalan’da okullara hijyen malzemeleri dağıtıldı

Korona virüs salgını etkisi altında kademeli olarak yu¨z yu¨ze egˆitime bas¸layan Siirt’in Kurtalan ilçesindeki okullara el dezenfektan standı ve dijital go¨stergeli ates¸ ölc¸er dagˆıtıldı.Okulların kademeli olarak yu¨z yu¨ze egˆitime bas¸laması ile c¸ocukların sagˆlıklı bir ortamda egˆitim almalarının sagˆlanması ic¸in kaymakamlık ve Kurtalan Belediye Bas¸kanlıgˆı yapılan c¸alıs¸ma ile ilçedeki 40 okula el dezenfektan standı ve dijital go¨stergeli ates¸ o¨lc¸er dagˆıtımı yaptı.

Yurthaber 03-10-20 12:07

Milas’ta trafik kazası: 1 ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Milas-Bodrum karayolunda aynı yönde seyreden Mehmet E.E idaresindeki 48 BD 848 plakalı minibüs ile Samet Duran’ın kontrolündeki 48 BAS 34 plakalı motosikletle çarpıştı.

Yurthaber 28-09-20 09:31

Maske tak, kart bas diyen şoförü yumrukladı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde otobüse binen yolcuya maskesini takması konusunda ve kart basması uyarısında bulunan şoför, yolcu tarafından yumruklanıp, boğazı sıkıldı.Alınan bilgiye göre, otobüse maskesiz binen yolcuya sürücü, maske takması ve kartı basması konusunda uyarınca aralarında tartışma çıktı.

Haber 04-09-20 16:57

Koronavirüsü yenen Aksaraylı esnaf yaşadıklarını anlattı

Aksaray'da koronavirüsü yenen Ferit Gemici, tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden işine dönmenin mutluluğunu yaşıyor - Ferit Gemici: - "Yoğun bakımda makineye bağlı 5 gün kaldım. Bu 5 gün çok sıkıntılı geçti. Nefes alamıyordum. Aşırı derecede öksürük vardı. Bas bas bağırıyordum" - "İnsanlar maske takmıyor, sosyal mesafe kurallarına uymuyor. Yoğun bakım durumu gerçekten çok zor. Allah kimseye bu durumu yaşatmasın"

Yurthaber 26-08-20 14:01

Yapay zekanın yaptığı Hz. İsa portresi olay yarattı: Hıristiyan ikonografisinde tasvir edildiği gibi değil

Hollandalı görsel tasarımcı Bas Uterwijk, yapay zekâ kullanarak İsa'nın bir portresini oluşturdu. Görseli hazırlarken 'tarihsel bir gerçeği' göz önünde bulundurduğunu söyleyen sanatçı, 'İsa'nın Hıristiyan ikonografisinde tasvir edildiği gibi olmadığını' dile getirdi.

Haber 25-08-20 14:10

BAÜN’den yeni AB projesi

Balıkesir Üniversitesinin proje ortağı olarak yer aldığı, “Çevre Koruma Açısından Faydalı Mikroorganizmaların Tarımsal Kullanımı” başlıklı AB Erasmus+ KA202 Mesleki Eğitimde Stratejik Ortaklık projesi, Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.Fransa’dan Association de Developement Rural Internatioal du Bas Segala koordinatörlüğünde hazırlanan projede, Veteriner Fakültesinden Prof.

Yurthaber 22-08-20 09:43

Başsavcılıktan sigara içirilen küçük çocukla ilgili açıklama

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, küçük çocuğa sigara vererek ve bu görüntüleri paylaşan şahıs hakkında soruşturma başlatıldığını, şahsın çocukla bir akrabalık bağının olmadığını açıkladı.Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı “Ku¨c¸u¨k c¸ocugˆa zorla sigara ic¸irmeye c¸alıs¸tı" bas¸lıgˆı altında yapılan paylas¸ıma ilişkin açıklama yaptı.

Yurthaber 08-07-20 22:52

MDOB, ’Akdeniz esintileri’ konseriyle sanatseverlerle buluşacak

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), ’Akdeniz esintileri’ konserini sanatseverlerin beğenisine sunacakMDOB’tan yapılan açıklamaya göre, 4 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de Marina Amfitiyatro’da düzenlenecek konserin solistliğini, MDOB solist sanatçısı ve başrejisörü Funda Uyanık (soprano) ve dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti’nin öğrenicisi, ’Türk Pavarotti’ olarak anılan, uluslararası birçok operada görev alan İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Hakan Aysev (tenor) yapacak.Konserde, MDOB sanatçılarından Rufina Usmanova (piyano), Muzaffer Yoluk (klavye) ve Ziya Arman (bas gitar) ile konuk sanatçılar Ferit Poyraz (gitar) ve Kadir Taşur (davul) solistlere eşlik edevek.

Yurthaber 29-06-20 16:34

Rıdvan Dilmen isyan etti: ‘Bir buçuk yıldır bas bas bağırıyorum! Gitti Muslera’nın ayağı!’

Çaykur Rizespor Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Muslera'nın ayağının kırıldığı pozisyonu değerlendirdi. Dilmen, "Bir buçuk yıldır bas bas bağırıyorum. Atak mı? Gol mü? Sporcu sağlığı mı? Kaldıracaksın bayrağı! Geliyorum diyor zaten. IFAB'a bildirelim diyorum bir buçuk yıldır. Gitti Muslera'nın ayağı!" dedi.

Spor 15-06-20 10:59

Kıyamet günü saati ileri alındı: Kıyamete sadece 100 saniye kaldı!

Kıyamet günü saati 00:00'a artık daha yakın. Chicago Üniversitesine bağlı ''Bulletin of Atomic Scientists (BAS) dergisinin yayın kurulu, insanlığın felaket yaşama ihtimaline göre ayarlanan kıyamet günü saatini 00:00'a 100 kalaya ayarladı.

Haber 02-06-20 14:39

İbrahim Gökçek: Grup Yorum üyesinin ölüm orucuna ara verdiği açıklandı

Grup Yorum üyeleri, bas gitarcıları İbrahim Gökçek'in 323. gününde ölüm orucuna ara verdiğini açıkladı. Grup üyeleri yaptıkları açıklamada, "Direnişimiz siyasi bir zafere ulaşmıştır. Bütün dünya bu direnişi duydu. Siyasi bir zafer kazandık şu an olumlu görüşmeler de yapılıyor. Bugün konser başvurusu da yapılıyor ve olumlu yanıtlanacağını umuyoruz" dedi.

Haber 05-05-20 13:15

İbrahim Gökçek - Durumu ağırlaşan Grup Yorum üyesinin babası: 'Kaybetmek istemiyoruz, bir an önce adım atılsın'

Ölüm orucunun 322'nci gününde olan Grup Yorum'un bas gitaristi İbrahim Gökçek'in babası, oğlunun durumunun çok kritik olduğunu söyledi ve yetkililerin bir an önce adım atması çağrısında bulundu.

Haber 04-05-20 23:16

Başkan Demir’den ’dışarı çıkmayın’ uyarısı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ‘evde kal’ çağrısına uymayan yurttaşlara ’evlerinize dönün’ çağrısı yaptı.Ardahan’da sokakların normal hayat akışı gibi cıvıl cıvıl olduğunu belirten Başkan Demir, “Devletimiz, bilim adamları ve tüm dünya bütün iletişim yollarıyla bas bas bağırıyor lütfen evlerimizden çıkmayalım diye.

Yurthaber 30-03-20 18:05

Kozan HEM’den Kerkük türküleri konseri

Adana’nın Kozan İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kerkük türküleri konseri düzenlendi.TRT Ses sanatçıları Ahmet Tuzlu ve Turgay Coşkun’un da katılımıyla Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen Kerkük Türküleri konserine ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda sanat sever Kozanlı katıldı.Sunumunu Okan Arık’ın yaptığı Kerkük türküleri konserinde bağlamada Ahmet Sel, Kabak Kemane de Turan Erik, Nefesli Saz da Mehmet Ürün, Klavye de Memduh Tekkal, Bas Gitar da Emin Avcı, Gitar da Furkan Can Tilki, Kanun da Turgay Coşkun, Keman da İbrahim Çamlı, Ritim Saz da Mustafa Güleç ve Alper Tunga Kalsın ile Tarcüş te Ersan Akış görev aldılar.Konserde Solistler Cengiz Mahmat, Murat Mercan, Filiz Yelsel, Ahmet Belkıs, Hürriyet Mahmat, Serhat Kaya, Emin Avcı, Hasan Fatih Özbek, Mustafa Güleç, Mevlana Ecevit , Gülşah Okutan Atıcı ve Alper Tunga Kalsın seslendirmiş oldukları birbirinden güzel Kerkük türküleri ile izleyicilerin ayakta alkışını aldılar.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konsere ilgi büyük oldu.Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut ise konsere katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Yurthaber 14-03-20 10:43

Diyanet-Sen Başkanı Çil’den RTÜK’e çağrı

Diyanet-Sen Adıyaman Şube Başkanı Emin Çil, televizyon dizi ve programlarında imamların cübbe ve sarığının bazı kötü örneklere malzeme edildiğini belirterek, RTÜK’e çağrıda bulundu.Yalanlarını ört bas etmek isteyen, hovarda tiplerin imam kılığına girmesini sert bir dille eleştiren Emin Çil, “Sarığımızı cübbemizi rahat bırakın, sözde esprilerinizi yalanlarınızı maskelemek için cübbemizi sarığımızı kullanmayın” dedi.Emin Çil, “Toplumda özel bir saygınlığı gerektiren imamlık gibi bir makamın espri amaçlı da olsa yalancı, hovarda tipler tarafından kullanılıyor olması ve imamlık gibi son derece hassas peygamber mesleğinin birkaç davranış modeli ile idare edilebilecek bir meslek olarak gösterilmesi kabul edilebilir bir durum değildir.

Yurthaber 10-03-20 14:49

Ünlü sanatçı Kıvanç Uğraşbul hayatını kaybetti! Kıvanç Uğraşbul kimdir?

Mersin Devlet Opera ve Balesi'nde Bas Bariton solist sanatçı olarak görev yapan sanatçı Kıvanç Uğraşbul hayatını kaybetti. Uğraşbul'un vefat haberini yakın arkadaşı olan ünlü oyuncu Reha Özcan duyurdu.

Magazin 03-03-20 20:38

7.1 ses deneyimi sunan Asus ROG Theta 7.1 tanıtıldı

Asus oyuncular için geliştirdiği ROG Theta 7.1 oyuncu kulaklığını tanıttı. Sekiz adet bağımsız ASUS Essence sürücüsüyle güçlü sanal bas ve etkileyici ses kaliteli çevresel ses sunan bu kulaklık, net iletişim için dünyanın ilk yapay zeka destekli ses önleyici mikrofonuna sahip.

Haber 24-01-20 09:17