Scotland Yard Haberleri

Son dakika: İngiltere Premier Lig'den ünlü futbolcu tecavüz suçlamasıyla tutuklandı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig’de forma giyen bir futbolcunun tecavüz şüphesi ile evine 6 polis aracıyla birlikte yapılan baskınla tutuklandığı öğrenildi. Kuzey Londrada’ki adrese yapılan baskında gerçekleşen tutuklama, Scotland Yard tarafından doğrulandı. Oyuncunun kimliği henüz açıklanmazken, sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Spor 2022-07-05 09:20:17

Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Erzurum Şehir Hastanesine taşındı

2002 Yılında Erzurum da ilk hizmetine Nihat Kitapçı Kadın Doğum Hastanesi olarak başlayan daha sonra adı Nene Hatun KDH değiştirilerek hizmet veren hastane Türkiye’nin en modern ve teknolojik üstünlüğe sahip Erzurum şehir hastanesinde bulunan B bloktaki yeni yerine taşındı.Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir; ‘Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesinde vermiş olduğumuz kadın hastalıkları ve doğum hizmetleri 17 Ocak 2021 pazar gününden itibaren Şehir Hastanesinde devam edecektir.Şehir Hastanesi B Bloğa taşınan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak 17 Ocak Pazar günü saat 08.00 itibariyle hasta kabulüne başlayacaktır.Türkiyenin en modern ve sağlık teknolojisi en üst seviyede olan Erzurum şehir hastanesindeki yeni yerine taşınan Kadın Doğum Ünitesinde 20 adet tek kişilik sancı ve doğum odası, 2 adet suda doğum ünitesi, 2 adet kendine özgü ameliyathanesi, 90 yataklı son teknoloji yeni doğan yoğun bakım servisiyle hizmet verecektir’ dedi.Hastane Başhekimi Yard.

Yurthaber 2021-01-18 09:26:10

UK, EU on brink of total breakup: Investment guru

Scotland, Northern Ireland may break off from UK after Brexit, causing 'disruptions,' says renowned investor Jim Rogers

Finans 2019-12-19 16:41:05

Givin Yard Sale Store, Londra’dan gümüş ödül ile döndü

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen 2019 The Solal Marketing Awards’da Akmerkez, Givin Yard Sale Store projesi ile kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde gümüş ödül kazandı.Tüm dünyada en etkin perakende pazarlama kampanyalarını ödüllendiren The Solal Marketing Awards’un kazanları belli oldu.

Haber 2019-10-01 10:17:13

Akhisar Kitap günleri söyleşilerine yoğun ilgi

Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Kitap Günleri” etkinliği kapsamında söyleşi ve imza günlerine Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.Kitap Günleri etkinliğinin ilk gününde Parkiçi Sinema Salonu’nda Akademisyen Yard.

Yurthaber 29-09-19 11:00

İngiliz polisinden basına sızıntı belgeleri iade edin çağrısı

İngiliz polis teşkilatı Scotland Yard Müdür Yardımcısı Neil Basu: - "Sosyal ve ana akım medyanın bütün sahiplerine, editörlerine ve yayımcılarına ellerindeki sızıntı hükümet belgelerini polise ya da gerçek sahibi olan Majestelerinin hükümetine iade etmelerini tavsiye ediyorum" - Financial Times ABD Editörü Peter Spiegel: -"Bir Batılı demokrasideki önemli bir polis teşkilatı için kan donduran bir çağrı. Scotland Yard, ne yapacaksın, tutuklayacak mısın bizi"

Haber 13-07-19 13:18

HRÜ Rektör Yard. Oymak’tan ŞUÇGAD’a ziyaret

Harran Üniversitesi Rektör Yard.

Yurthaber 15-05-19 16:15

Rum seri cinayet zanlısı asker soruşturmasına İngiltere'den destek

İngiltere polis teşkilatı Scotland Yard, soruşturmaya yardımcı olması için Kıbrıs Rum kesimine uzman ekip gönderdi

Haber 30-04-19 10:34

Rum seri cinayet zanlısı asker soruşturmasına İngiltere'den destek

İngiltere polis teşkilatı Scotland Yard, soruşturmaya yardımcı olması için Kıbrıs Rum kesimine uzman ekip gönderdi

Yurthaber 30-04-19 10:33

İngiliz polisi parlamento önündeki ekip sayısını artırdı

İngiltere'de 50 milletvekilinin Scotland Yard'a yazdığı şikayet mektubunun ardından parlamento binası çevresinde polis sayısı artırıldı

Haber 08-01-19 19:54

İngiliz milletvekillerinden polise çağrı

50 milletvekili Scotland Yard'a mektup yazarak parlamento çevresindeki Brexit yandaşı göstericilerin davranışlarının "kaygı verici" olduğunu bildirdi - Milletvekilleri polisten bu tür eylemcilere karşı önlemlerini artırmasını istedi

Haber 08-01-19 12:30

RSB Almanya’dan bankacılık lisansı başvurusu yaptı

Royal Bank of Scotland (RBS), anlaşmasız bir Brexit durumunda Avrupa Birliği’ndeki (AB) müşterilerini koruyabilmek adına, Almanya’da bankacılık lisansı başvurusu yaptı.

Finans 24-12-18 17:47

AK Parti’nin Adıyaman Belediye Başkan adayı Kılınç oldu

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı olarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Yard.

Yurthaber 24-11-18 15:35

TED Kolejinde teknoloji ve zararları konulu seminer

TED Malatya Kolejinde teknoloji ve zararları konulu seminer düzenlendi.TED Koleji Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından “İletişim Ünitesi” kapsamında “Medya ve Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” konusunda bilgilenmek amaçlı İnönü Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yard.

Yurthaber 01-11-18 16:55

Taşdoğan’dan Adaylık Sevincini Annesi İle Yaşadı

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan milletvekili adaylar listesinde Gaziantep’ten birinci sırada yer alan Yard. Doç....

Yurthaber 18-05-18 16:21

RBS set for biggest privatisation in UK history

Royal Bank of Scotland is to get the green light from the Treasury fort he biggest privatisation in UK history.

Finans 11-05-18 16:14

RBS, ABD'deki denetim kurumlarına 4,9 milyar dolar ödeyecek

Royal Bank of Scotland, ABD'deki denetim kurumlarına toplam 4,9 milyar dolar ödenmesi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu

Finans 10-05-18 17:21

Gizli risk glokoma dikkat

“Görünmez tehlikeyi göz ardı etmeyin” diyen göz hastalıkları uzmanı Yard.

Haber 18-04-18 14:39

Gizli Risk Glokoma Dikkat

“Görünmez tehlikeyi göz ardı etmeyin” diyen göz hastalıkları uzmanı Yard. Doç. Dr. Gönen Başer, halk...

Yurthaber 18-04-18 14:32

ABD Büyükelçiliği İngilizce Eğitim Ataşesi David Fay’dan İngilizce öğretmenlerine eğitim

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Mesleki Gelişim Akademisi” tarafından İngilizce Öğretmenleri Atölye ve DYNED çalışmaları kapsamında konferans düzenlendi.Konferansın yapıldığı fuaye alanında beş ay boyunca atölye çalışmalarına katılan İngilizce öğretmenlerinin ve ilçelerdeki DYNED çalışmalarını yürüten ilçe temsilcilerinin hazırladığı posterler ve sunumlar da yer aldı.Aralık ayında başlayan atölye çalışmalarında Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Yard.

Haber 16-04-18 10:16

Hasan Gönen’in istifa açıklaması

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Rektörü Hasan Gönen, devletin bekası, soruşturmanın selameti ve üniversitesi başta olmak üzere devlet kurumlarının yıpratılmaması adına görevimden istifa ettiğini açıkladı.Rektör Gönen, ESOGÜ’de 6 gün önce Volkan Bayar tarafından Eğitim Fakültesinde düzenlenen silahlı saldırıda Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard.

Haber 11-04-18 12:04

Tatarlı Höyük’e ziyaretçi akını

Adana’nın Ceyhan ilçesinde kazı çalışmalarının sürdüğü Tatarlı Höyük’e ziyaretçi akını devam ediyor.Çukurova Üniversitesi Tatarlı Höyük Arkeoloji Bölüm Başkanı Yard.

Haber 02-04-18 21:10

NTO Heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı

Nizip Ticaret Odası(NTO) yönetim ve disiplin kurulu üyelerinden oluşan grup, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek olan İstihdam Teknik Eylem Planı Tanıtım toplantısına katıldı.Nizip Ticaret Odası (NTO)Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Yönetim Kurulu üyesi Osman Alpaslan, Meclis üyeleri Mustafa Polat, Mustafa Kaya, Mehmet Erdoğan, Mehmet Dağlı, Necip Öztürk, Mehmet Yiğit, Hüseyin Yaprak, Disiplin Kurulu Başkanı Bekir Karabacak, Hukuk Danışmanı Av.Süleyman Çiçek, Genel Sekreter Serpil Gündoğdu ve Genel Sekreter Yard.

Haber 29-03-18 16:12

Kayserililer Sağlıkta Türkiye Ortalamasının Üzerinde Hizmet Alıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen 3 adet ambulansın teslim töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Yard....

Yurthaber 19-03-18 15:04

Kayserililer sağlıkta Türkiye ortalamasının üzerinde hizmet alıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen 3 adet ambulansın teslim töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Yard.

Haber 19-03-18 14:12

Uzmanlar uyarıyor: “Hipertansiyon yaşı düştü”

Daha çok 40’lı yaşlarda görülen hipertansiyon rahatsızlığının artık gençlerde de görülmeye başladığı belirtildi.Dünyada 1.5 milyarın üzerinde hipertansiyon hastası bulunduğunu ve her yıl 7 milyon insanın yüksek kan basıncı nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Medical Park Karadeniz Kardiyoloji Uzmanı Yard.

Haber 18-03-18 10:10

Güneş’in “Adana Kent Yazıları” adlı kitabı yayınlandı

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Öğretim Üyesi İsmail Güneş’in “Adana Kent Yazıları” adlı kitabı yayınlandı.Adana’da sivil toplum alanında da çalışmalar yapan Yard.

Haber 25-02-18 13:28

PKK/PYD’ye katılan İngiliz terörden yargılanacak

Terör örgütü PKK/PYD’ye katılan İngiliz eski asker Jim Matthews, terör suçlamasıyla yargılanacak.Londra Emniyet Müdürlüğü Dedektiflik Masası Soctland Yard tarafından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/PYD saflarında savaşan 43 yaşındaki eski asker Jim Matthews’un terör suçlamasıyla yargılanacağını duyurdu.

Haber 08-02-18 11:59

tarihsel Süreçte Büyük Güç Olmak Konferansı İlgi Gördü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Cezmi Karasu tarafından verilen "Tarihsel Süreçte...

Yurthaber 15-01-18 17:57

Dekan olunca eşi, oğlu ve kardeşini üniversitede işe aldı

Bürokraside eş dost akraba atamalarına bir yenisi de Konya'da eklendi. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatansev, dekan olunca erkek kardeşi, oğlu ve eşini aynı üniversitede işe aldı. Vatansev ’in işe aldığı kardeşinin başvuru yapan 6 aday arasında 4. sırada olması dikkat çekti. Dekan, uzman doktor eşini de Yard. Doç. olarak atadı.

Haber 26-12-17 10:59

Kilis’te neden Hedeflerimiz Olmalı Konferansı

Kilis’te, öğrencilere "Neden Hedeflerimiz Olmalı" konulu konferans verildi.Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim görevlisi Yard. Doç....

Yurthaber 25-12-17 16:05

Türkiye'nin liderliği desteklenmeli

- Sudanlı milletvekilleri, Erdoğan'ın başta Kudüs olmak üzere İslam dünyasını ilgilendiren meselelere verdiği destekten övgüyle bahsederken, Türkiye'nin liderliğinin desteklenmesi gerektiğini ifade etti - Sudan İslami Hareketi yöneticilerinden milletvekili Karuri: "Sudan halkı, 13 Aralık'ta İstanbul'da İİT'yi toplayan Erdoğan'ın Kudüs'e verdiği desteği unutmuyor. İslam dünyasının meselelerine verdiği destek, bizleri her tavrında onun yanında olmaya sevk ediyor" - Şimdi Islah Hareketi Başkan Yard

Haber 25-12-17 11:15

Çorlu Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yard. Doç. Dr. Mustafa Doğan’ın Namık Kemal Üniversitesi’ndeki görevine dönmek üzere...

Yurthaber 15-12-17 15:37

FETÖ, yapılmayan ameliyatları yapılmış gibi gösterip kazanç sağlamış

- Denizli'de örgütün üniversite yapılanmasına yönelik 48'i tutuklu 115 sanığın yargılanmasına devam edildi - Tanık Yard. Doç. Dr. Akbudak: "Toplanan himmet, burs ve kurban paraları üniversitedeki büyük hocalara (örgüt imamı) veriliyordu. Yapılmayan ameliyatlar yapılmış gibi sisteme girilerek kazanç elde ediliyordu"

Haber 11-12-17 18:06

Boğaziçi Üniversitesi hocası evinde ölü bulundu!

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Emre Aksan Etiler'deki evinde ölü bulundu.

Haber 30-11-17 13:18

Kutsal değerlere ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden öğretim üyesine soruşturma

- ŞÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Emre Başçı hakkında, sosyal medya hesabından, kutsal değerlere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren ifadelerde bulunduğu gerekçesiyle soruşturma başlatılarak açığa alındı - ŞÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erkan: - "Üniversitemiz, bu tür seviyesiz, sorumsuz ve ahlak dışı tavırlara asla müsaade etmeyecektir"

Haber 27-11-17 13:45

Türki Cumhuriyetlerle Ekonomik İşbirliği Atağı Yakın mı?

Amerika’nın Sesi’nin sorularını yanıtlayan Yard. Doç.

Haber 17-11-17 19:48

Bolu’da, Dijital İllüstrasyon Sergisi Açıldı

Bolu’da, Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde Yard. Doç. Dr. Gürdal tarafından düzenlenen dijital illüstrasyon sergisi...

Yurthaber 21-10-17 14:26

Londra polisi kesintiler nedeniyle 'bazı suçları' soruşturmayabilir

Scotland Yard kentte mağaza hırsızlığı, araç çalma ya da mala hasar verme gibi suçlar hakkında soruşturma açılmayabileceğini açıkladı. Bu gibi suçlarda soruşturma yetkisi polis memurlarına verilecek.

Haber 16-10-17 17:47

'antik Dönemde Mezarlar Kanunla Korunuyordu'

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'un Gölhisar İlçesi'ndeki Kibyra Antik Kenti Kazı Başkanı Yard. Doç. Dr. Şükrü Özüdoğru, "Roma Dönemi mezar yazıtlarında,

Yurthaber 09-10-17 11:34

gebelik Emsalsiz Bir Güzelliktir

Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA)-ERZURUM Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Yard. Doç. Dr. Berrin Göktuğ Kadıoğlu, gebeliğin bir kadın için emsaliz

Yurthaber 05-10-17 11:25

Tüdav: Deniz Memelisi Rehabilitasyon Merkezi Açılmalı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)-  TÜRK  Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) Başkan Yardımcısı Yard Doç.Dr. Arda Tonay, canlı karaya vuran deniz memelileri vakaları

Yurthaber 27-09-17 09:42

Aöf Öğrenciliğinden Dekan Yardımcılığına

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) mezunu Yard. Doç. Dr. Ergün Kaya, İşletme Fakültesinde dekan yardımcılığı...

Yurthaber 19-09-17 09:55

Buckingham Sarayı Polisi Tutuklama Esnasında Yaralandı

- Buckingham Sarayı’nda görevli bir polis, etrafa rahatsızlık veren bir vatandaşı tutuklarken bıçakla yaralandı. Scotland Yard’dan yapılan açıklamaya göre, iki polis

Yurthaber 26-08-17 00:07

Fetö Sanığı Ahmet Öksüz’ün Yargılanmasına Devam Edildi

Karabük’te, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün kardeşi Yard. Doç. Dr. Ahmet Öksüz,...

Yurthaber 10-08-17 00:12

Londra'nın Büyüyen Sorunu: Asit Saldırıları

Londra Polis Teşkilatı Scotland Yard kentte giderek yaygınlaşan asit saldırıları nedeniyle alarmda. 13 Temmuz Perşembe gecesi kentin kuzeyi ve doğusunda bir gecede 90 dakikalık zaman dilimi içinde 5 ayrı asit saldırısının ardından yetkililer, caydırıcı önlemler için harekete geçti.

Haber 19-07-17 23:06

Eğitim Araştırma Hastanesine Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Merkezi

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yard. Doç Erkan Doğan, hastane bünyesinde sülük, hacamat gibi...

Yurthaber 19-06-17 18:35

Yard. Doç. Dr. Gündoğdu, Ege'deki Depremlerin Büyüme Olasılığına Dikkat Çekmişti

  İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği öğretim üyesi Yard.Doç.Dr. Oğuz Gündoğdu, 2 hafta önce Manisa bölgesinde son dönemde peş

Yurthaber 12-06-17 16:41

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Karaaslan Acıbadem Kayseri Hastanesinde Göreve Başladı

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yard. Doç. Dr. Fatih Karaaslan, Acıbadem Kayseri Hastanesinde hasta kabulüne başladı.Acıbadem...

Yurthaber 07-06-17 09:17