Sean Spicer Haberleri

Dune Gezegeni konusu ne, oyuncuları kimler? Televizyonda yayınlanacak Dune Gezegeni filmi oyuncuları ve konusu

Dune Gezegeni bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. 2021 yılında vizyona giren filmin başrollerinde Sean Young, Anna Telfer, Emily Killian ve Cherish Michale gibi isimler alıyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak Dune Gezegeni konusu ne, oyuncuları kimler? İşte merak edilen Dune Gezegeni filminin oyuncuları

Trend 2022-11-28 19:19:11

Sosyal medyada şaşkınlık yaratan anlar! Maymun bir anda çocukların gözünün önünde mastürbasyon yapmaya başlayınca...

Sean Nicol isimli bir adam ailesiyle birlikte İskoçya'daki Blair Drummond Safari Park'ta gerçekleştirdiği safari sırasında bir maymunun yanından geçerken mastürbasyon yaptığını fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Baba Sean Nicol bu anları kaydederek sosyal medyada paylaşınca görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 2022-11-09 11:27:24

Sean Penn, Oscar ödülünü Zelenskiy'e verdi! Zafere kadar Ukrayna'da kalacak

Amerikalı oyuncu Sean Penn, Kiev ziyaretinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e kazandığı Oscar ödüllerinden birisini hediye etti

Magazin 2022-11-09 08:26:42

5 metrelik timsahla burun buruna! Kalabalığın gözleri önünde...

Bir hayvanat bahçesi bekçisi olarak çalışan 68 yaşındaki Sean Le Clus, Güney Afrika'daki Crocodile Creek çiftliğinde bir gösteriye ev sahipliği yaparken korku dolu anlar yaşadı. Neredeyse 5 metre uzunluğundaki iki timsahın şoke olmuş turistlerin önünde aniden ona saldırıp kapması üzerine şoke olan adam dehşeti yaşadı.

Trend 2022-09-21 13:04:12

Ünlü oyuncular da listede! Rusya’dan 25 ABD vatandaşına daha yaptırım

Rusya, ABD’nin kendilerine yönelik uyguladığı yaptırım kararlarına karşılık olarak aralarında ünlü oyuncu Sean Penn ve Ben Stiller’ın da bulunduğu 25 ABD vatandaşını daha yaptırım listesine ekledi.

Haber 05-09-22 17:40

Skandal görüntüler! Çığlık çığlığa yardım isteyen adamın boğulmasını izlediler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletinin Tempe şehrinde yaşanan bir olay ülkede geniş yankı uyandırdı. İsmi Sean Bickings olarak açıklanan evsiz bir adam Bickings gölüne atladı. Gölde boğulmak üzere olan ve yardım isteyen adama polis ekipleri yardım etmedi. Boğularak yaşamını yitiren adam ve polisler arasındaki konuşmalar memurların üzerinde bulunan vücut kameralarından anbean kayıt edildi. Tepkiler üzerine polisler hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 08-06-22 16:16

''Çok eşli bir ilişki içindeyiz, çocuklarımızın babasının kim olduğunu bilmiyoruz!''

Dört kişi birlikte yaşayan iki çift, 2020'de büyük bir eve taşındıklarından beri birlikte iki çocuk sahibi oldular - ancak kadınlar, hangi erkeğin, hangi çocuğun biyolojik babası olduğunu bilmiyorlar. Taya Hartless, Alysia Rogers, ve eşleri Sean ve Tyler, bir grup insan tarafından dışlansa da yaşadıkları hayattan mutlu olduklarını ve gelecek için heyecan duyduklarını söylediler.

Trend 10-05-22 12:58

Hollywood yıldızı Sean Penn: Rusya’ya karşı savaşmayı düşünüyorum

Mültecilere destek ve belgesel çekimi için iki kez savaş sırasında Ukrayna'ya giden yıldız oyuncu Sean Penn yaptığı yeni açıklamada, "Rusya'ya karşı elime silah almayı düşünüyorum” dedi.

Magazin 13-04-22 15:08

Ukrayna-Rusya savaşı Oscar’a da sıçradı! Ünlü oyuncu Sean Penn’den tepki: Zelenskiy konuşturulmazsa...

Amerikalı ünlü oyuncu Sean Penn, sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olarak kabul edilen Oscar’ı boykot etmek için çağrıda bulundu. Penn, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in bu yılki ödül töreninde konuşma yapmasına izin verilmemesi halinde bu zamana kadar aldığı bütün ödülleri herkesin önünde eriteceğini söyledi.

Trend 28-03-22 11:24

Sean Penn'den flaş Zelensky çıkışı! Oscar töreninde konuşması için imkan sunulmazsa ödüllerini eritecek

Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn, bu yılki Akademi Ödülleri'nde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin konuşmasına imkan sunulmazsa sahip olduğu Oscar ödüllerini eriteceğini söyledi. Penn, Akademi'nin Ukrayna liderini desteklememesinin "Hollywood tarihinin en ahlak dışı anı" olacağını vurgulayarak, "Dilerim öyle bir şey olmaz" dedi. Penn, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına dair belgesel çekimleri için Ukrayna'ya gitmişti.

Haber 27-03-22 16:50

Ailesiyle birlikte Ukrayna’da mahsur kalan İskoç adam işgali gözyaşları içinde anlattı: Gidebilirim ama eşimi ve çocuklarımı...

İskoç baba Sean Cusick, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında ailesiyle birlikte mahsur kaldığını anlattığı videosuyla sosyal medyanın gündemine oturdu. İngiltere pasaportu sayesinde ülkeden ayrılabileceğini ifade eden Cusick, Ukrayna vatandaşı olan eşi ve çocuklarını geride bırakamayacağını gözyaşları içinde anlattı. Cusick, ülkeden ayrılabilmeleri için yardım istedi.

Trend 25-02-22 12:22

Sean Penn Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısını belgesel yapacak

Oscar ödüllü oyuncu Sean Penn Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesini belgeselleştiriyor.

Magazin 25-02-22 12:18

Kamboçya lideri, Myanmar'da tutuklu Avustralyalıyla ilgili açıklaması için özür diledi

Sean Turnell'in dün serbest bırakıldığını açıklayan Hun Sen, yanlış bilgilendirildiğini söyledi

Yurthaber 07-02-22 23:18

Sean Penn 32 yaş küçük eşinden boşanıyor

ABD'li ünlü oyuncu Sean Penn, yalnızca 15 ay evli kaldığı eşi Leila George ile boşanma kararı aldı.

Magazin 16-10-21 15:14

ABD'de şaşkına çeviren olay! Evleri yandı, o evlenme teklifi yaptı: Yüzüğü enkazdan çıkardım

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan bir adam, evlerinin yandığı gece, yangından kurtulan nişan yüzüğünü bulduktan sonra kız arkadaşına evlenme teklif ederek kötü bir durumdan en iyi şekilde yararlanmayı bildi. Sean Matthews, ''Evimiz yandı ama trajediye odaklanmak yerine olumlu bir şey yaptık. Nişan yüzüğünü enkazın içinden çıkardım. Neyse ki ateşe dayanıklı bir kasa içinde saklıyordum'' şeklinde konuştu.

Haber 22-09-21 11:19

Yüzüklerin Efendisi’ni yaşıyor! Gerçek bir Hobbit gibi hayatını devam ettiren Nicolas Gentile sosyal medyada gündem yarattı

İtalya’nın kırsal bir kesiminde kendi küçük Hobbit köyünü kuran 37 yaşındaki pasta şefi Nicolas Gentile, sosyal medyada büyük ses getirdi. Gentile, Abruzzo'daki Chieti kasabası, bir hobbit köyüne dönüştü.Özel bir yaşam alanı kuran ve giydiği kostümlerle de hayatını destekleyen Gentile’ye filmin oyuncuları Elijah Wood, Sean Astin ve Billy Boyd’dan övgü dolu yorumlar geldi.

Trend 16-09-21 09:36

Ünlü İngiliz komedyen Sean Lock kansere yenik düştü

Ünlü İngiliz komedyen Sean Lock, 58 yaşında kansere yenik düştü.

Magazin 18-08-21 16:51

16 yıllık eşi cinsiyet değiştirmek istediğini itiraf edince eşcinsel olduğunu anladı

Amerika’nın Arizona eyaletinde yaşayan Sean ve Jenni Barrett çifti, birbirine duydukları koşulsuz ve saf sevgiyle bir aşk hikayesine imza attı. 2004 yılında öğretmenlik eğitimi aldıkları sırada tanışan çift, 16 yıl devam eden mutlu evliliklerinde bir dönüm noktası yaşadı. Sean ve Jenni'in uzun süredir itiraf etmeyi düşündükleri sırları hayatlarını değiştirdi.

Trend 12-07-21 12:10

Sean Astin: Amazon'un çektiği dizi muhteşem olacak

Yüzüklerin Efendisi filminlerinde Samwise Gamgee karakteri ile tanınan Sean Astin, Amazon’un çekeceği Yüzüklerin Efendisi dizisinin muhteşem olacağını söyledi.

Magazin 09-07-21 15:35

Dakota Johnson ve Sean Penn, Daddio filmi için tüm hazırlıklarını tamamladı

Dakota Johnson ve Sean Penn, Christy Hall'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yaşayacağı Daddio filminin başrollerini paylaşacak.

Trend 17-06-21 11:12

Trump'tan Biden'a suçlama: Birlikteler!

Başkanlık seçimini kaybettikten sonra ortalarda pek görünmeyen Eski Başkan Trump, Fox News kanalında Sean Hannity'nin programına katılarak canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ABD Başkanı Joe Biden'ın Çin ile Rusya'yı birbirine yaklaştırdığını savundu.

Haber 20-04-21 09:08

Gaslit dizisi start verdi! Sean Penn ve Julia Roberts başrolde

Starz, politik drama türündeki antoloji dizisi “Gaslit”i resmen duyurdu. Başrollerde iki usta isim Sean Penn ve Julia Roberts var. Çekimler sonbaharda başlıyor.

Magazin 24-02-21 08:12

Sean Bean, 10 yıl sonra 'kellesinin kesildiği' yere gitti

Usta aktör Sean Bean, 10 yıl sonra televizyon efsanesi Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Ned Stark karakterinin kellesinin uçurulduğu sahnenin çekildiği yere gitti.

Trend 14-01-21 09:46

TOFAŞ'ta Sean Kilpatrick ile yollar ayrıldı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta Amerikalı şutör guard Sean Kilpatrick ile yollar ayrıldı.

Spor 10-12-20 14:08

Yüzüklerin Efendisi oyuncusundan ses getiren itiraf

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Samwise Gamgee karakterine hayat veren Sean Astin, Peter Jackson'ın kendisine yaptığı eleştiriyi anlattı.

Trend 30-11-20 14:02

O rolü 'Yüzüklerin Efendisi'ni anlamadığı için reddetmiş

Sir unvanlı usta aktör Sean Connery, Yüzüklerin Efendisi'ni anlamadığı için geri çevirmiş. Aktörün bu kararı 450 milyon dolara (yaklaşık 3 milyar 750 milyon TL) patladığı söyleniyor.

Trend 02-11-20 16:03

James Bond'u Canlandıran Ünlü Aktör Yaşamını Yitirdi

Dünyaca ünlü İskoç oyuncu Sean Connery 90 yaşında yaşamını yitirdi. James Bond karakterini canlandıran ödüllü oyuncu 1989 yılında People dergisi tarafından ‘dünyanın yaşayan en seksi erkeği’ olarak nitelendirilmişti

Haber 31-10-20 19:03

Ünlü oyuncu Sean Connery öldü

James Bond karakteri ile tanınan aktör Sean Connery hayatını kaybetti.

Haber 31-10-20 17:45

İskoç aktör Sean Connery, 90 yaşında hayatını kaybetti

İlk James Bond olan ve yedi kez bu karaktere hayat veren İskoç aktör Sean Connery, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 31-10-20 15:43

Son dakika: Efsane oyuncu Sean Connery hayatını kaybetti!

Efsane oyuncu Sir Sean Connery yaşamını yitirdi. BBC'nin aktardığına göre Connery 90 yaşındaydı.

Magazin 31-10-20 15:37

Beyaz Saray: Trump'ın başkalarına koronavirüs bulaştırma riski artık yok

Beyaz Saray doktoru Sean Conley, ABD Başkanı Donald Trump'ın artık başkalarına koronavirüs bulaştırma riskinin olmadığını açıkladı.

Haber 11-10-20 22:05

Trump'ın sağlık durumuyla ilgili olarak Beyaz Saray ile çelişen Doktor Sean Conley kimdir?

ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Dr. Sean Conley, Cumartesi sabahı Walter Reed Hastanesi'nin kapısından bir grup doktorla birlikte çıkıp Trump'ın sağlık durumuyla ilgili son durumu dünyaya duyuran isim. Donanma görevlisi Dr. Conley, Mart 2018'den bu yana Trump'ın özel doktoru.

Haber 05-10-20 16:29

“Trump’ın Durumu İyiye Gidiyor”

Doktoru Sean Conley, Başkan Donald Trump’ın durumunun iyiye gittiğini, en erken yeni haftanın ilk günü, Pazartesi taburcu edilebileceğini söyledi

Haber 04-10-20 21:26

Trump'ın doktoru Conley: Sağlığı iyiye gidiyor, yarın taburcu edebiliriz

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Sean Conley, Trump'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve iyileşme sürecinin böyle devam etmesi durumunda pazartesi günü taburcu edilebileceğini açıkladı.

Haber 04-10-20 20:13

Donald Trump’ın sağlık durumu nasıl? Hastaneden açıklama geldi!

ABD Başkanı Donald Trump’ın koronavirüse yakalandığını duyurması dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimdi, tüm dünya Donald Trump sağlık durumu ile ilgili yapılacak açıklamaları bekliyor. Son olarak Donald Trump’ın doktoru Sean Conley, Trump sağlık durumu nasıl konusunda açıklama yaptı. Peki, Donald Trump’ın sağlık durumu nasıl? Trump iyileşti mi? Trump hastanede mi? İşte tüm detaylar…

Haber 03-10-20 20:12

ABD Başkanı Trump'ın sağlık durumuna ilişkin flaş açıklama

ABD Başkanı Donald Trump’ın doktoru Sean Conley, Trump’ın durumu hakkında basın açıklaması düzenledi. Conley, “Başkan’ın sağlığı iyiye gidiyor. En gelişmiş izleme ve ihtiyaç duyabileceği her türlü bakımı sağlamak için bir önlem olarak Başkan'ı Walter Reed'e götürmemizi tavsiye ettim” dedi. Doktorları, Trump’ın tedavisinin 5 gün süreceğini ve 2 gün ateşi olduğunu ancak ateşinin düştüğünü açıkladı.

Haber 03-10-20 18:52

Trump'ın sağlık durumuna ilişkin doktorundan açıklama

Koronavirüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Sean Conley, ABD Başkanı'na ilaç tedavisine başlandığını bildirdi.

Haber 03-10-20 17:00

Trump'ın sağlık durumuna ilişkin doktorundan yeni açıklama

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Sean Conley, yaptığı açıklamada, Trump'a bazı ilaçlar verildiğini belirterek, "Trump bugün öğleden sonra itibarıyla yorgun ancak keyfi yerinde." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 02-10-20 23:44

Hollywood yıldızları Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor

Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK’nin önderliğinde çekilecek olan “X The End Time” filmi için Hollywood Yıldızları İzmir’e gelecek.

Trend 22-09-20 12:58

Dünyaca ünlü ralli pilotları, Türkiye Rallisi'nde zorlu parkurlarda mücadele ediyor

Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye Rallisi adı altında Marmaris'te gerçekleştirilen 5. ayağında çok sert ve "kırıcı parkur" olarak adlandırılan Yeşilbelde, Gökçe ve İçmeler etabında dünyaca ünlü pilotlar zorlandı - Yarışların İçmeler etabında Estonyalı pilot Ott Tanak'ın düzlük bölümde kayan aracı toprak bölüme çarptı - Pilotlardan Sean Johnston ise ikinci etapta meydana gelen kazanın ardından mekanik sorunlar nedeniyle yarış dışı kaldı

Yurthaber 20-09-20 12:02

Küçük kız midesi, bağırsak ve karaciğeri dışarıda yaşıyor

Kelly ve Sean çifti hamileliğin 12. Haftasında girdikleri taramada, henüz doğmamış bebeklerinin bazı organlarının vücudun dışında büyüdüğünü öğrendi.

Haber 10-08-20 12:02

Sean Penn 31 yaş küçük sevgilisi Leila George ile evlendi

Oyuncu Sean Penn (59), 2016'dan beri birlikte olduğu 28 yaşındaki sevgilisi Leila George ile evlendi. İkilinin ilişkisi, yaş farkıyla konuşulan ama aşklarına engel görmemiş ünlü çiftleri akıllara getirdi.

Magazin 03-08-20 17:14

Tablet şeklinde koronavirüs aşısı insanlarda test edilebilir!

Tablet şeklinde bir koronavirüs aşısı üzerinde çalışan Biyoteknoloji şirketi Vaxart’ın baş sorumlusu Dr. Sean Tucker, temmuz ayında aşının insanlar üzerinde test edilmeye hazır olabileceğini açıkladı.

Haber 15-05-20 12:12

Hollywood yıldızları, koronavirüsün ardından Türkiye'ye gelecek

Hollywood’un dünyaca ünlü oyuncuları, Türk asıllı senarist ve yapımcı Sean GK'in (41) yönetmenliğinde çekilecek 'X- The End Time' adlı film için Türkiye'ye gelecek. 'Yüzüklerin Efendisi' filminin başrol oyuncusu Elijah Wood'un yanı sıra Jessica Morris, Robert La Sardo, Mike Ferguson, Jalal Jamal, Tiffany Rose, Barry Allan Onody, Lainee Rhodes, Kylin Kalani ve Wilma Elles gibi dünyaca ünlü birçok oyuncunun rol alacağı filmin çekimleri, koronavirüs sonrası Türkiye'de yapılacak.

Trend 06-05-20 09:10

James Bond filmleri: Dünyayı kurtaran ajan 007

James Bond filmleri, sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden biridir. Şimdiye kadar 24 macerası filme alınan 007 James Bond’un 25’nci filmi de yolda. 1962 yılında Dr. No ile başlayan efsane günümüzde de popülerliğini koruyor. Sean Connery’den Daniel Craig’e kadar 6 farklı aktörün canlandırdığı James Bond’un yolu 3 kere Türkiye’den geçti. İşte geçmişten günümüze 007 James Bond filmleri…

Trend 07-02-20 11:09

Bloomberg Trump'ın Hedefinde

Başkan Donald Trump, Fox News televizyonundan Sean Hannity’ye verdiği röportajda Demokrat Parti’nin başkan aday adaylarından milyarder Michael Bloomberg’i hedef aldı

Haber 03-02-20 00:02

Damla Sönmez, Altın Küre Ödülleri'nde aday oldu

Sean O’Bryne’ın yazıp, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’un yaptığı ve Damla Sönmez’in Aisha rolü ile başrollerinde yer aldığı 'I Am You' filmi 77. Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Yabancı Filmler dalında aday oldu. Damla Sönmez'in başrolünü üstlendiği 'Sibel' filmi de aynı kategoride yarışıyor.

Trend 18-12-19 08:52

Hollywood yıldızının oğlu haklı bulundu

Hollywood yıldızı Audrey Hepburn’un büyük oğlu Sean Hepburn Ferrer, annesinin hayırsever çabalarını devam ettirebilmek amacıyla 1993 yılında kurduğu hayır kurumu tarafından aleyhine başlatılan davayı kazandı.Yabancı medyada; 1993 yılında hayata veda eden ünlü oyuncu Audrey Hepburn’un büyük oğlu Sean Hepburn Ferrer’in, annesinin hayırsever çabalarını devam ettirebilmek amacıyla 1993 yılında kurduğu hayır kurumu tarafından aleyhine başlatılan davayı kazandığı haberleri yer aldı.

Haber 03-12-19 17:17

Trakya'nın doğal gaz potansiyeli umut vadediyor

Kanadalı enerji şirketi Valeura'nın Üst Yöneticisi Sean Guest, Trakya'da devam eden sondaj ve test çalışmalarının başarılı olması durumunda, buradan yılda 5 ila 10 milyar metreküp doğal gaz üretilebileceğini söyledi.

Finans 02-12-19 11:04