Secim Bildirgesi Haberleri

SGK işe giriş bildirgesi nedir, nasıl alınır? E-Devlet işe giriş bildirgesi sorgulama ve görüntüleme

Çalışmakta olan ve emeklilik hakkı kazanan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, hangi meslek grubunda ya da hangi görevde olduklarına göre sigortalılık ve emeklilik durumlarını SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) aracılığı ile takip edebilirler. Sosyal Güvenlik Kurumu, işe giriş, işten çıkış, tazminat, emeklilik gibi çalışma hayatı ile ilgili işlemlerle ilgilenmektedir. Günümüzde ise SGK ile ilgili birçok işlem ya da başvuru da internet üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir.

Haber 2024-01-05 13:11:13

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan G20'de ilk mesajlarını verdi! Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesinde 'Türkiye' detayı

Son dakika haberi: Dünyanın takip ettiği G20 Zirvesi'nin ilk gününde sonuç bildirgesi yayınlandı. Bildirgede yer alan 'Türkiye' detayı dikkat çekti. Zirve için Yeni Delhi'de bulunan ve MIKTA liderleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan da önemli mesajlar verdi.

Haber 2023-09-09 14:27:15

Yeşil Sol Parti seçim bildirgesini açıkladı! Çok konuşulacak maddeler... 'Askeri operasyonlara son vereceğiz'

Son dönemin en çok konuşulan partilerinden biri olan HDP, seçime Yeşil Sol Parti olarak girecek. Partinin seçim bildirgesi de belli oldu. Yeşil Sol Parti 2023 Seçim Bildirgesi içerisinde dikkat çeken maddeler var. Suriye ve Irak'a yönelik yapılan askeri operasyonlara son verilmesi, Türkiye'nin Suriye ve Irak'tan geri çekilmesinin sağlanması bunlardan biri...

Haber 2023-03-30 14:46:43

Son dakika: Tüm dünya takip ediyordu! G20 Sonuç Bildirgesi'nde 'Türkiye' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Endonezya'nın Bali Adası'nda gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesi yayımlandı. Bildirgede Türkiye'nin önemli rol oynadığı tahıl koridoru anlaşmasından memnuniyet duyulduğu bildirildi.

Haber 2022-11-16 10:27:19
G20

DİSK'in İşçilerin Yüzüncü Yıl Bildirgesi açıklandı

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) "İşçilerin Yüzüncü Yıl Bildirgesi" basın toplantısı ile duyuruldu.

Haber 31-10-22 17:23

Sivas'ta düzenlenen 19. İmam Hatipliler Kurultayı'nın sonuç bildirgesi açıklandı

Sivas'ta düzenlenen 19. İmam Hatipliler Kurultayı'nın sonuç bildirgesi açıklandı

Yurthaber 04-09-22 14:59

Evlat Nöbeti Çalıştayının 25 maddeden oluşan sonuç bildirgesi açıklandı

Bildirgeden: - "Evlat nöbeti tutan aileler, yerellik ve masumiyet içeren bir harekettir. Ailelerin alanları çadırlarıdır ve aileler, terörizme çadır ile meydan okumaktadırlar"

Yurthaber 25-08-22 14:39

Evlat Nöbeti Çalıştayının sonuç bildirgesi Diyarbakır'da okundu

Çalıştayın koordinatörü Doç. Dr. Adem Palabıyık: - "Aileler terörizme buradan meydan okumaktadırlar. Dünyada ilk defa kadın hareketlerinden birisi terörizme karşı direnç göstermiş ve başarılı olmuştur. Ailelerin duruşu, tarihsel ve toplumsal hafızanın en mühim ispatıdır" - "Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Raporu gibi birçok uluslararası raporda da ifade edilen 'çocuk kaçırma' ve 'terörizmi yaşatma' gibi eylemler veya girişimler özellikle evlat nöbeti tutan ailelerin kararlı duruşuyla dünya kamuoyuna duyurulmuş ve terör örgütünün çabasına karşı etkin bir toplumsal mücadele ortaya konulmuştur"

Yurthaber 18-08-22 20:29

Hakkari'de düzenlenen Madencilik Çalıştayının sonuç bildirgesi açıklandı

Hakkari'de düzenlenen "Madencilik Çalıştayı"nın sonuç bildirgesi açıklandı

Yurthaber 13-06-22 21:40

KADEM'in 8. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi'nin sonuç bildirgesi açıklandı:

"Evin cinsiyeti kadın olarak algılanmaya devam etse de, çalışma hayatı ve koşullar kimi zaman başka iş bölümlerini de ortaya çıkarmıştır" - "Kadın ve mekan ilişkisi çoğu kez karşımıza hiyerarşik bir düzlemin parçası olarak çıkmaktadır"

Yurthaber 12-05-22 19:29

5. Yumurta Zirvesi Sonuç Bildirgesi açıklandı

Bildirgede, yumurtada üretici ile market satış fiyatları arasındaki uçurumun temel sebebinin marketlerin yüksek kar elde etme arzuları olduğu belirtildi

Yurthaber 17-12-21 11:08

G20 Zirvesi Sonuç Bildirgesi yayımlandı

Dünyanın en büyük 20 ekonomisini bir araya getiren G20’nin İtalya’nın ev sahipliğinde Roma’da gerçekleştirilen Liderler Zirvesi’nin sonuç bildirgesinde, küresel sıcaklık artışının sanayileşme öncesine oranla 1,5 derece ile sınırlama hedefine yönelik "etkili ve anlamlı" eylemlerin sürdürülmesi ihtiyacı vurgulandı.

Haber 31-10-21 22:16

TYB'nin Yeni Anayasanın Usulü ve Üslubu Çalıştayı sonuç bildirgesi açıklandı

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Musa Kazım Arıcan: - "Türkiye Cumhuriyeti, siyasete temel olacak, siyasal sistemle uyumlu, devleti ve milleti birleştiren, demokratik anayasacılık çerçevesinde hazırlanan, millet iradesine dayanan sivil bir anayasaya muhtaçtır" - "Koruyucu ve kollayıcı refleksler, anayasa hazırlığı sürecinde paranteze alınmalıdır. Milli uzlaşı en büyük belirleyici olmalıdır"

Yurthaber 16-10-21 13:50

Akademisyenlerle müsilaj toplantısının sonuç bildirgesi yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Denizinde görülen müsilaj (deniz salyası) meselesinin çözümü için Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından oluşturulan akademik heyetin katılımıyla düzenlenen toplantıya başkanlık etti. Toplantıda akademisyenlerin hazırladığı bilimsel rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

Haber 10-06-21 22:28

2020-2021 Okul Öncesi Eğitim Konuşmalarının sonuç bildirgesi yayımlandı:

"Çocuğun bütüncül gelişimi, çocuğa duyarlı bir ortam ve yaklaşım öne çıkarılarak, öğretmen-aile-çocuk üçgeninde kaliteyi inşa etmenin gereğine dikkat çekilmiştir" - "Yaşanan hızlı değişimlerin çocuk ve aileyi değiştirdiği, çocukların doğayla daha az iletişim kurmalarına neden olduğu, gerçek dünya ile dijital dünya arasında nasıl bir uyum sağlanması gerektiği anlatılmıştır"

Yurthaber 18-05-21 15:20

İngiltere'de düzenlenen G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı ortak bildirgesi açıklandı

Dünya'nın sanayileşmiş en büyük 7 ülkesi ve Avrupa Birliği'ni (AB) bir araya getiren dışişleri bakanları düzeyindeki G7 toplantısı sonrasında pek çok konuda görüş bildiren ortak bildirge açıklandı.

Haber 06-05-21 01:26

Son dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Zirvesi açıklaması

Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasında, "AB Zirvesi sonuç bildirgesi olumlu ama tek yönlü bakış açısıyla kaleme alındığı görüldü. İlişkileri ilerletme konusundaki çabayı ve yansıtılan söylemi memnuniyetle karşılıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-03-21 23:55

Sarıkamış’ta geniş kapsamlı Pandemi denetimi

İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelge kapsamında tüm ülke genelinde denetimler yapılacağı bildirgesi kapsamında Sarıkamış’ta geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.Denetimlere, İlçe Kaymakamı Recep Koşal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytaç Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Erden Sakarya katıldı.Vatandaşların genelde yoğunlukla bulunduğu yerlerin yanı sıra, Kahvehane, Lokanta ve Restorantlarda denetimler yapıldı.Kaymakam Koşal denetimler esnasında hem vatandaşlara hem de işletme sahiplerine HES Uygulaması konusunda bilgiler vererek özellikle müşterilere HES Kodu sorulması ve mutlaka kontrol edilmesi gerekliliği konusunda bilgi ve uyarılar yapıldı.Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, “Aldığımız ve uyguladığımız her tedbirler, yine vatandaşlarımızın sağlığı yanı sıra birlikte yaşayacağımız güzel günlerinde habercisi olacaktır.

Yurthaber 04-03-21 13:38

Aşkale’de geniş kapsamlı pandemi denetimi

İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelge kapsamında tüm ülke genelinde denetimler yapılacağı bildirgesi kapsamında Aşkale’de geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.Denetimlere, İlçe Kaymakamı Murat Karaloğlu, Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 04-03-21 12:32

Filyos Çalıştayı Sonuç Bildirgesi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde iki gün boyunca düzenlenen Filyos Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi açıklandı.

Yurthaber 17-02-21 20:17

BBP Olağan Başkanlık Divanı ve MKYK Toplantısının sonuç bildirgesi yayımlandı:

"Pandemi şartlarının istismar edilmesi nedeniyle meydana geldiği kanaatinde olduğumuz gıda fiyatlarındaki anormal ve sebepsiz artış hem üreticiyi hem de tüketiciyi mağdur etmektedir. Bu hususu çözüme kavuşturacak tedbirler hükümet tarafından ivedi bir şekilde alınmalıdır" - "(BBP kurucu Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun ölümü) Hadise tamamen aydınlatılıncaya, suçlular ve sorumlular yeterli ve gerekli müeyyideye çarptırılıncaya kadar, yönetimimiz ve hukukçularımızca sürecin yakından takip edilmesi noktasında kararlılık vurgulandı"

Yurthaber 01-02-21 12:49

Başkan Binzet’ten 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajı

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Hak ve özgürlükler güvence altına alınmalıdır” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, devletin, insan haklarını korumanın yanında hakları geliştirme hükümlülüğü de olduğuna dikkat çekerek, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yaşam hakkından çalışmaya, eğitim ve sağlıktan, beslenmeye bir çok temel insan hakkının ihlal edildiği ifade eden Başkan Binzet, “Birleşmiş Milletlerin 1948 yılında kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi ile milletler temel insan haklarının korunması konusunda görüş birliği sağladı.

Yurthaber 09-12-20 15:47

Aydın Valisi Aksoy’un, İnsan Hakları Günü mesajı

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Vali Aksoy mesajında, “İnsanlık tarihinin en önemli belgelerinden olan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin Kabulünün 72.Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi, uluslararası düzeyde "İnsan Haklarının Anayasası" olarak, devletleri bu alanda ortak değerler ve ilkeler çerçevesinde birbirine yakınlaştıran en temel belgelerden birini oluşturmaktadır.

Yurthaber 09-12-20 14:10

Doğu Akdeniz Çalıştayı sonuç bildirgesi açıklandı:

"Çalıştayın en önemli çıktısı, Doğu Akdeniz'e kıyısı bulunan tüm ülkelerin işbirliği yapmalarının ve sorunların diplomasi yoluyla hakkaniyet temelinde çözülmesi için çaba harcamalarının önemini vurgulamak olmuştur" - "Bölgenin yeraltı kaynağı olan hidrokarbon rezervleri sadece bir ekonomik zenginlik değil, aynı zamanda politik anlamda önemli bir güç kaynağıdır. Bu kaynağın yerinde ve adil kullanımı, Akdeniz'e kıyıdaş ülkelerin refahını arttıracak, aksi ise gerginlik ve çatışmalara yol açabilecektir" - "Yerli kaynaklarını ekonomiye kazandırma ve enerjide dışa bağımlılığı azaltma hedefi doğrultusunda Türkiye'nin denizlerindeki sondaj faaliyetlerini sürdürmesi ve 2021'den itibaren Akdeniz'de ikinci faz sondaj programını hayata geçirmesi sürpriz olmayacaktır"

Yurthaber 07-12-20 19:15

Kent Etiği Bildirgesi Sakarya’nın aidiyet duygusunu geliştirecek

‘TSE Covıd-19 Güvenli Üretin, Güvenli Hizmet, Güvenli Turizm ve Okulum Temiz Belgesi’ takdim töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin aidiyet duygusunu geliştirecek projeler üreteceklerini söyledi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, TSE Covıd-19 Güvenli Üretin, Güvenli Hizmet, Güvenli Turizm ve Okulum Temiz Belgesi takdim törenine katıldı.

Yurthaber 28-08-20 17:38

BBP MKYK temmuz ayı olağan toplantısı sonuç bildirgesi:

"Tarihten yeterince ders almadığı anlaşılan Ermenistan, çok da uzak olmayan bir zamanda, yapmış olduğu bu saldırıların bedelini misliyle ödeyecektir"

Yurthaber 18-07-20 20:50

Barolardan sonuç bildirgesi

Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, video konferans yöntemiyle katıldığı ve 11 saatlik toplantı sonunda ortak sonuç bildirgesi yayınlandı.Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun açılış konuşmasının ardından gerçekleşen toplantıya Baro Başkanı Adem Aktürk’ün yanı sıra tüm baro başkanları iştirak etti.Ana başlığı “Baroların Yapısında ve Seçim Sisteminde Yapılacağı Kamuoyunda Tartışılan Değişiklikler” olan toplantıda baro başkanları gündemle alakalı duygu, düşünce, görüş ve önerilerini ortaya koydular.Baro Başkanı Adem Aktürk, toplantıdaki konuşmasında; “Pandemi sürecinde avukatlara ve barolara sorulmadan avukatlık kanununun nerdeyse tüm unsurlarını kapsama alan geniş perspektifli bir değişiklik gündeme getirilmiştir.

Yurthaber 03-06-20 11:15

80 baro ve Türkiye Barolar Birliğinden ortak açıklama

Baro Başkanları toplantısı Başkanı Adem Aktürk’ün katılımıyla video konferans yöntemiyle yapıldı ve ortak sonuç bildirgesi yayınlandı.Türkiye Barolar Birliği Başkanlar toplantısı dünyanın ve ülkemizin etkisi altındaki korona virüs salgını nedeniyle ilk defa bugün video konferans yönetimiyle yapılırken, toplantı sonunda hazırlanan bildiri basın ve kamuoyu ile paylaşıldı.Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.

Yurthaber 20-05-20 09:02

Muğla aktif 5 fay zonu üzerinde yer alıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 7 Mart’ta düzenlediği ‘Muğla Deprem Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi açıklandı.

Yurthaber 15-05-20 13:42

Tarımsal üretim destek ve planlama kurulu sonuç bildirgesi ile acil eylem planı açıklandı

Korona virüs (Covid 19) salgınla mücadele kapsamında Bodrum’da akademisyenlerden oluşan Tarımsal Üretim Destek ve Planlama Kurulu, hazırladıkları sonuç bildirgesini açıkladı.Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatı doğrultusunda Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü koordinesinde oluşturulan çalışma gurubu, Bodrum’da tarımsal ve hayvansal üretimin kesintiye uğramaması ve tüketicilerin mağdur olmaması için harekete geçti.Akademisyenlerden oluşan “Tarımsal Üretim Destek ve Planlama Kurulu ” 20 Mart 2020 tarihinde oluşturuldu.

Yurthaber 09-04-20 15:42

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonuç bildirgesi yayımlandı

NATO Dışişleri Bakanları, ilk kez sanal ortamda düzenlendikleri toplantının ardından sonuç bildirgesi yayımladı. Bildirgede, NATO operasyonlarının ve her türlü tehdide karşı savunma ve caydırıcılık sağlamaya ilişkin kabiliyetlerin zarar görmediği belirtildi. NATO'nun temel görevlerini yerine getirmeye hazır olduğu vurgulandı.

Haber 02-04-20 20:35

Ulusal Kadın Çevre Çalıştayının sonuç bildirgesi açıklandı

"Ulusal Kadın Çevre Çalıştayı"nın sonuç bildirgesi açıklandı

Yurthaber 06-03-20 23:23

“Suriye’deki Güvenli Bölgelerde Dini Hayat” çalıştayı sonuç bildirisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Azez İslami İlimler Fakültesi tarafından GAÜN İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Suriye’deki Güvenli Bölgelerde Dini Hayat Çalıştayı sonuç bildirgesi açıklandı.Türkiye ve çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda akademisyenin katılımıyla gerçekleşen ve 2 gün süren Suriye’deki Güvenli Bölgelerde Dini Hayat Çalıştayı sonuç bildirgesi açıklandı.Açıklanan sonuç bildirgesinde, “Gaziantep Üniversitesi Azez İslami İlimler Fakültesi tarafından 04/02/2020-05/02/2020 tarihleri arasında Gaziantep’te ‘Suriye’deki Güvenli Bölgelerde Dini Hayat’ çalıştayı düzenlenmiştir.

Yurthaber 07-02-20 11:38

Eğitim-Bir-Sen 47. Başkanlar Kurulu Sonuç Bildirgesi

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Eğitimciler Birliği Sendikası’nın (Eğitim-Bir-Sen) 47.

Haber 20-01-20 21:37

Libya Konferansı Sonuç Bildirgesi yayımlandı

Berlin’de gerçekleştirilen Libya konulu zirve sona ererken, Konferans Sonuç Bildirgesi yayımlandı.Almanya Başbakanı Angela Merkel’in daveti üzerine gerçekleştirilen Libya konulu zirvenin sona ermesinin ardından, Konferans Sonuç Bildirgesi yayımlandı.

Haber 19-01-20 23:39

Libya Konferansı Sonuç Bildirgesi yayımlandı

"Libya Temsilciler Meclisi'nin onayladığı tek, birleşik, kapsayıcı ve etkin bir hükümetin kurulmasını destekliyoruz" - "Ateşkesin başlamasından itibaren taraflara ve destekçilerine askeri faaliyetlerine son vermeleri çağrısında bulunuyoruz" - "BM himayesinde Berlin zirvesi sonrasında koordinasyonu sürdürmek için bir Uluslararası İzleme Komitesi oluşturuyoruz"

Haber 19-01-20 22:41

“Milli Mücadelenin 100. Yılında Ayvalık Cephesi Ulusal Sempozyumu” sonuç bildirgesi açıklandı

Ayvalık Kaymakamlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ayvalık Belediyesi, Türk Ocağı Balıkesir Şubesi’nin birlikte düzenlediği “Milli Mücadelenin 100.

Yurthaber 25-12-19 15:00

37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı sonuç bildirgesi açıklandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: - "Zararlı alışkanlık ve bağımlılıklar, dijital ortamların olumsuz etkileri, bilhassa gençlerin yalnızlığını, çaresizliğini istismar eden yapıların faaliyetleri, yaşanan krizleri içinden çıkılamaz hale getirmektedir" - "Çağımızı kuşatan bunalımdan çıkmanın yolu, inancımızın ve medeniyetimizin bize öğrettiği şekilde yardımlaşma, paylaşma, dert ortağı ve duygudaş olma gibi değerleri güçlü tutmaktan ve sorunları hep beraber ortadan kaldırmaktan geçmektedir"

Haber 24-12-19 14:25

Türkiye'de 2019 böyle geçti (2)

İstanbul Kartal'da 7 katlı bina çöktü - Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin, haklarında "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan iki sanık, hakim karşısına çıktı - "Ozan Arif" adıyla bilinen Arif Şirin, Samsun'da 70 yaşında hayatını kaybetti - AK Parti, 31 Mart Yerel Seçim kampanyasını Sivas'tan başlattı - CHP'nin yerel seçime dönük vaatlerinin yer aldığı seçim bildirgesi açıklandı

Haber 19-12-19 10:02

Madrid'deki iklim değişikliği zirvesi beklentileri karşılayamadı

BM üyesi 197 ülke, küresel karbon emisyonları miktarının dağılımı, çevresel bütünlük ve finansman konularındaki görüş farklılıklarını aşamadı - İklim değişikliği zirvesinde toplantılar sona ermesine rağmen sonuç bildirgesi halen çıkarılamazken, 197 ülkenin delegasyonları arasında görüşmeler devam ediyor

Haber 14-12-19 00:35

Arıtma Çamurlarının Toprakta Kullanımı Sempozyumu’nun sonuç bildirgesi açıklandı

Arıtma Çamurlarının Toprakta Kullanımı Sempozyumu’nun sonuç bildirgesini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “Arıtma çamurlarının toprakta kullanımı ile ilgili mevzuat uygulaması yaygınlaştırılabilirse çok büyük bir ekonomik kaynak israfının önüne geçilecektir” dedi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı himayelerinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi öncülüğünde, Türkiye Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği müşterek organizasyonunda Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde 11-13 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Arıtma Çamurlarının Toprakta Kullanımı Sempozyumu Sonuç Bildirgesi’ni kamuoyu ile paylaştı.

Haber 13-12-19 18:44

Kurtulmuş: Beklentimiz NATO'nun teröre karşı Türkiye'ye destek olması

"(NATO Sonuç Bildirgesi) Soyut bir teröre karşı mücadele kavramı ortaya çıkmış görünüyor. Bu teorik olarak iyi bir şeydir ama pratikte bunun nasıl uygulanacağını da önümüzdeki süreçte göreceğiz" - "(MHP'nin ceza indirimi teklifini beklemeye alması) Ben buradan şunu anladım; Sayın Bahçeli, Adalet Bakanlığının hazırlıklarının son noktaya gelmesini ve bununla ilgili sürecin tamamlanmasını bekliyor. MHP'nin teklifini de bu süreçte askıya alıyor"

Haber 05-12-19 20:36

Bodrum’da ata tohumları geleceğe serpildi

Bodrum’da bu yıl ilki düzenlenen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi açıklandı.

Yurthaber 05-12-19 09:35

NATO Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi yayınlandı

İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen NATO Liderler Zirvesi’nde Sonuç Bildirgesi yayınladı.

Haber 04-12-19 17:10

Filistin'in Nabzı Durdurulamayacak konferansının sonuç bildirgesi açıklandı:

"Uluslararası sözleşmeler uyarınca çatışma bölgelerinde sağlanan sağlık programlarının kalitesini artırma ve sağlık hizmetlerini iyileştirme amaçlı program ve girişimlere öncelik verilecek. Tüm boyutlarıyla yaşam kalitesini arttırmak amacıyla ortak vizyonlar oluşturmaya çalışılacak"

Haber 01-12-19 19:10

Terörle Mücadelede Şehitlik Kavramının Önemi Çalıştayı sonuç bildirgesi açıklandı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfınca Batman'da düzenlenen çalıştayın sonuç bildirgesinde, "Şehidini sen anlat" sloganıyla şiir, öykü, kompozisyon yarışmaları düzenlenmesi, cumaları "şehitlik" konulu hutbeler okutulması önerildi

Haber 01-12-19 14:24

Göç ve Yerinden Edilmeye Yönelik Yerel Çözümler Uluslararası Forumu

Dört kıta ve 13 ülkeden 30'u aşkın belediye başkanının katıldığı forumda "Gaziantep Bildirgesi" imzalandı

Yurthaber 27-11-19 19:39

ATB Başkanı Çandır: Tarım Şurasında alınan kararların takipçisiyiz

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, sonuç bildirgesi yayımlanan ve 60 maddeden oluşan 3.

Yurthaber 27-11-19 14:37

Gençlik ve Kırsal Kalkınma Zirvesi sonuç bildirgesi açıklandı

Konya Ovası Projesi (KOP) Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Gençlik ve Kırsal Kalkınma Zirvesi’nin sonuç bildirgesi açıklandı.Zirve sonrası sonuç bildirgesini paylaşan KOP Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Katıksız yaptığı açıklamada, gençliğin sesine kulak verilmesi gerektiğini ve bunun Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Yurthaber 26-11-19 12:17