Seçim Sonuçları Haberleri

Canlı Bahçelievler seçim sonuçları! Bahçelievler'de seçimi Hakan Bahadır mı Emine Gülizar Emecan mı kazanıyor?

31 Mart geldi çattı. Aylardır devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bahçelievler'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Hakan Bahadır ile CHP'nin adayı Emine Gülizar Emecan arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-2024 16:56

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları.

Haber 28-03-2024 16:40

Canlı Beşiktaş seçim sonuçları! Beşiktaş’ta seçimi Rıza Akpolat mı Serkan Toper mi kazanıyor?

2024 yerel seçimleri heyecanı İstanbul’un ilçelerinde büyük bir yarışa sahne oldu. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'da CHP’nin kalesi olarak bilinen Beşiktaş’ta da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Merak edilen Beşiktaş seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Rıza Akpolat mı önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Serkan Toper mi? İşte Beşiktaş seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 28-03-2024 14:56

Kadıköy seçim sonuçları canlı! Kadıköy'de yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için bir kez daha sandık başına gidiyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. Kadıköy seçim sonuçları ise en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı daha avantajlı durumda? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 28-03-2024 13:59

Kağıthane seçim sonuçları canlı! Kağıthane'de yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Türkiye'yi yerel seçim heyecanı sardı. Vatandaşlar bir kez daha sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Parti'nin adayı Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha avantajlı? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 28-03-2024 13:30

Güngören seçim sonuçları canlı! Güngören'de yerel seçimi Bünyamin Demir mi Yüksel Yalçın mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için sandık başına gidiyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Güngören seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Güngören'de AK Parti'nin adayı Bünyamin Demir mi, CHP'nin adayı Yüksel Yalçın mı daha avantajlı? Güngören seçim sonuçları pazar akşamı en çok konuşulacak konulardan biri olacak!

Haber 28-03-2024 12:59

Esenler seçim sonuçları canlı! Esenler'de yerel seçimi Mehmet Tevfik Göksu mu Hasan Dalkıran mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için gün sayıyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Esenler seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı daha avantajlı? Esenler seçim sonuçları pazar akşamı çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-2024 12:30

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Bağcılar'da seçimi Cem Kılıç mı Abdullah Özdemir mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bağcılar'da yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Özdemir ile CHP'nin adayı Cem Kılıç arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-2024 12:22

Canlı Küçükçekmece seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye sandık başına gidiyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sonlanacak. İstanbul Küçükçekmece'de de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından meraklaa bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak?

Haber 28-03-2024 12:17

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimi kim kazanacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-2024 12:07

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-2024 11:59

Kartal canlı seçim sonuçları! Kartal'da seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler için geri sayım başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adaylarının yarışı takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı ipi göğüsleyecek? Kartal'da hangi aday daha avantajlı?

Haber 28-03-2024 11:55

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de seçimi Mustafa Naim Yağcı mı Onursal Adıgüzel mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Naim Yağcı ile CHP'nin adayı Onursal Adıgüzel arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-2024 11:53

Sarıyer canlı seçim sonuçları! Sarıyer’de seçimi Hüseyin Coşkun mu Mustafa Oktay Aksu mu Şükrü Genç mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı İstanbul’un ilçelerinde de sürüyor. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sarıyer’de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte detaylar…

Haber 28-03-2024 11:51

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de seçimi kim kazanacak: Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-2024 11:30

Canlı Ümraniye seçim sonuçları! İstanbul'da Ümraniye seçim sonuçları ne olacak? Aykut Erdoğdu mu İsmet Yıldırım mı kazanacak?

Türkiye nefesini tuttu, İstanbul'daki seçim sonuçlarını bekliyor. İstanbul haricinde Anadolu Yakası'nın önemli ilçelerinden Ümraniye seçim sonuçları da takip ediliyor. AK Parti'nin adayı mevcut belediye başkanı İsmet Yıldırım, CHP'nin adayı ise partide daha önce görevlerde bulunmuş Aykut Erdoğdu.

Haber 28-03-2024 11:23

Sancaktepe canlı seçim sonuçları! Sancaktepe’de seçimi Şeyma Döğücü mü Alper Yeğin mi kazanıyor?

Yerel seçim için seçmenler sandık başında! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sancaktepe’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar büyük bir heyecan içinde geçmesi beklenen Sancaktepe seçim sonuçlarında AK Parti adayı Şeyma Döğücü mü önde Alper Yeğin mi önde?

Haber 28-03-2024 11:16

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar'da seçimi kim önde: Uğur Sina Şen mı Ali Ercan Akpolat?

Türkiye sandık başında! Bir süredir devam seçim maratonu 31 Mart tarihinin gelmesiyle birlikte bugün sonlanıyor. İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek?

Haber 28-03-2024 11:09

Canlı Tuzla seçim sonuçları! Tuzlalılar yerel seçim sonuçlarını bekliyor, Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu merakla beklenen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 28-03-2024 11:05

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa'da seçimi İlknur Kovaç Bayraktar mı Hasan Mutlu mu kazanıyor?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 27-03-2024 13:59

'Keşkelerim var büyük hatalarım yok' dedi, başına gelen en ilginç olayı anlattı! İmamoğlu'ndan Mynet'e özel açıklamalar...

CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi Mynet'in sorularını yanıtladı. Siyasi hayatı boyunca başına gelen en ilginç olayın Beştepe'de sandalyesinin kırılması olduğunu belirten İBB Başkanı İmamoğlu, "O kadar sandalyede benimki nasıl kırıldı bilemiyorum" dedi. Geride bıraktığımız 5 yılda kendisinin de keşkelerinin olduğunu söyleyen İmamoğlu, 31 Mart akşamı için de ilçe belediyelerinde çokça sürprizlerinin olacağını iddia etti.

Haber 25-03-2024 10:21

'Ben şantiye şefiydim, o başbakan...' Murat Kurum, Erdoğan ile tanışma anısını ilk kez bu röportajda anlattı! 'Hem İstanbul'u hem o 3 ilçeyi alacağız'

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, seçim öncesi Mynet ve Onedio’nun sorularını yanıtladı. Seçim anketlerinden deprem tehlikesine trafik sorunundan gençlerle ilgili planlarına birçok konuda açıklamalar yapan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk tanışma anını da bu yayında anlattı.

Haber 22-03-2024 10:50

Seçim sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Seçim sonuçlarına nereden bakılır?

Ülkemizde yapılan seçimlerde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin oy kullanma hakları vardır. Seçim zamanı kişiler seçmen kâğıtlarında yer alan bölgelere giderek oylarını kullanmakta ve oy verme süresi bitiminde sonuçların açıklanmasını beklemektedir. Peki, seçim sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Haber 18-03-2024 18:56

Putin rakiplerine fırsat vermedi! Rusya'dan ilk seçim sonuçları geldi

Rusya'nın Devlet Başkanlığı seçimiyle ilgili yeni açıklama geldi. Kesin olmayan ilk sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.

Haber 18-03-2024 11:56

Herkes seçim anketlerini konuşurken gözden kaçan detay! Aradan 9 ay geçti, AK Parti ile CHP arasında...

31 Mart yerel seçim için geri sayım devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları büyük oranda netleşirken, seçimlere 47 gün kala kritik hesaplamalar da başladı. 14 Mayıs'ta yapılan genel seçim sonuçlarını dikkate alarak çalışmalarını yürüten parti ve adaylar, il il son seçim sonuçlarını masaya yatırıyor. Peki 14 Mayıs'taki son seçimlerde hangi parti hangi ilde ne kadar oy aldı? Sizler için derledik...

Haber 12-02-2024 08:25

15 sene belediye başkanlığı yapmıştı, geri dönüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2002'den beri istediği o ilçe için sürpriz aday

İstanbul'da hem büyükşehir belediye başkan adayını hem de ilçe adaylarını açıklayan AK Parti'de şimdi gözler Ankara'ya çevrildi. Tevfik Göksu, Şadi Yazıcı, Hilmi Türkmen gibi uzun süredir belediye başkanlığı yapan isimlerle yola devam kararı verildi. Ankara'da ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidara geldiği günden beri istediği bilinen Çankaya için o isim gündemde!

Haber 22-01-2024 08:47

SON DAKİKA: AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu, ilk açıklama geldi! Son ana kadar Erdoğan'ın masasında iki isim vardı, Yerlikaya da gündemdeydi (MYNET ÖZEL)

SON DAKİKA: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! Cumhur İttifakı ve AK Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum ile çıkacak. Siyasetin bir numaralı gündem maddesi 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler. Seçim maratonunun başlamasıyla özellikle Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul ve Ankara'da kimi aday göstereceği merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında son 24 saate kadar iki isim vardı. Öte yandan Kurum'dan ilk açıklama geldi.

Finans 07-01-2024 15:15

Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Zam maratonu bitti sırada yerel seçim var

Asgari ücretin ardından memur ve emekli zammının da belirlenmesinden sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-2024 09:32

Zam ve maaş maratonu bitti şimdi tüm gözler İstanbul adayında! Pazar günü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon...

Asgari ücretin belirlenmesi enflasyonun açıklanmasından sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-2024 09:32

Yeğeni paylaştı, Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti'nin adayı o isim mi olacak? Hemen yanıt geldi

Türkiye, iyiden iyiye yerel seçim havasına girdi! CHP'nin Ankara ve İstanbul adayının Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olduğu da kesinleşti. Burada tüm gözler AK Parti ve MHP'ye çevrilmişti. İstanbul için ismi geçen adayların dışında Ankara için de hummalı bir çalışma sürüyor. AK Parti'nin Ankara adayının belli olduğu iddiası bir anda gündem yaratırken; iddialar sonrası açıklama geldi.

Haber 27-12-2023 16:49

Yerel seçim maratonu... ÖZEL | AK Parti'nin 'aday' planı belli oldu, ilk sırada onlar var! İYİ Parti'nin kararı, Sancaklı istifası...

Türkiye, Mayıs'taki genel seçimin ardından şimdi de yerel seçim maratonuna girdi. CHP'deki genel başkanlık yarışını Özgür Özel'in kazanması, Ekrem İmamoğlu'nun süreçten güçlenerek çıkması, İYİ Parti'nin CHP ile ittifak yapmayı reddetmesi gibi birçok faktör seçimi oldukça ilginç hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı adaylarını belirlemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Haber 12-12-2023 11:12

Yerel seçim startı verildi... ÖZEL | AK Parti'nin 'aday' planı belli oldu, ilk sırada onlar var! İYİ Parti'nin kararı, Sancaklı istifası...

Türkiye, Mayıs'taki genel seçimin ardından şimdi de yerel seçim iklimine girdi. CHP'deki genel başkanlık yarışını Özgür Özel'in kazanması, Ekrem İmamoğlu'nun süreçten güçlenerek çıkması, İYİ Parti'nin CHP ile ittifak yapmayı reddetmesi gibi birçok faktör seçimi oldukça ilginç hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı adaylarını belirlemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Haber 12-12-2023 10:36

Yerel seçim startı verildi... AK Parti'nin 'aday' planı belli oldu, ilk sırada onlar var! İYİ Parti'nin kararı, Sancaklı istifası...

Türkiye, Mayıs'taki genel seçimin ardından şimdi de yerel seçim iklimine girdi. CHP'deki genel başkanlık yarışını Özgür Özel'in kazanması, Ekrem İmamoğlu'nun süreçten güçlenerek çıkması, İYİ Parti'nin CHP ile ittifak yapmayı reddetmesi gibi birçok faktör seçimi oldukça ilginç hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı adaylarını belirlemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Haber 12-12-2023 10:31

Parola: Kadir Topbaş modeli! Murat Kurum, Göksu derken AK Parti'den İstanbul için sürpriz hamle iddiası sonrası gerçek ortaya çıktı (Mynet Özel)

AK Parti'nin İstanbul'a aday göstereceği ismin on beş gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli dün bir araya geldiler. Zirvenin gündemi yerel seçimdi. Sadece İstanbul değil ittifak olarak girilecek seçimde bazı şehirlerde de MHP'nin aday göstermesi AK Parti'nin o adayı desteklemesi gündemde.

Finans 30-11-2023 10:23

Aktif politikayı bırakan Selahattin Demirtaş, ilk kez açıkladı: Cumhurbaşkanı adaylığına hazırdım, kabul edilmedi!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası aktif siyaseti bıraktığını duyuran eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamaları gündem yarattı. Seçim öncesinde cumhurbaşkanı adayı olmaya hazır olduğunu parti yönetimine bildirdiğini söyleyen Demirtaş, "Fakat bu önerim, herhangi bir gerekçe sunulmadan reddedildi." diye konuştu.

Haber 01-06-2023 09:44

Fatih Portakal adeta isyan etti, Millet İttifakı'na yüklendi: Bir daha size neden inanayım ki? Şimdi bakıyorum halinize...

Gazeteci Fatih Portakal, Millet İttifakı liderlerine çok sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası kimsenin oluşan tabloda sorumluluk üstlenmediğini belirten Portakal, "Bu kadar rahat mısınız ya?" diye sordu. Gelen değişim talebine kulakların tıkalı olduğunu savunan Portakal, "Seçim öncesinde de diyorlar ki 'ülkeye demokrasi getireceğiz.' Hadi canım sizde. Şimdi bakıyorum halinize." dedi.

Haber 01-06-2023 08:16

YSK, kesin seçim sonuçlarını bugün açıklayacak

Milletvekili seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçlarına çevrildi. İtiraz sürecinin tamamlanmasının ardından toplanacak YSK, bugün kesin sonuçları açıklayacak.

Haber 01-06-2023 07:34

İYİ Parti'de sıcak saatler yaşanıyor! Meral Akşener seçim sonrası harekete geçti

2023 seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte istediği sonuçları alamayan Millet İttifakı’nda sıcak saatler yaşanmaya başladı. 2018 seçimlerindeki oy oranını arttıramayan İYİ Parti’de alınan ‘başarısız’ sonucun sebeplerini araştırmak için harekete geçti. Meral Akşener başkanlığında toplanan İYİ Parti Üst Kurulu seçimlerin ardından sandıklardan çıkan sonucu değerlendirmek için bugün bir dizi toplantı gerçekleştiriyor.

Haber 30-05-2023 16:06

Özlem Gürses önce ‘CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı’ dedi sonra kendisi de ağladı!

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçildiği seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi’nde takip eden gazeteci Özlem Gürses seçim gecesi yaşananları anlattı. Özlem Gürses, "CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladı. Milletvekilleri ağladı, grup başkanvekilleri ağladı. En çok CHP Gençlik Kolları'ndaki gençlerin ağlamasına üzüldüm" dedi.

Haber 30-05-2023 08:01

'Siyasi hayatı biterdi...' Canlı yayında gündem yaratacak Sinan Oğan açıklaması! İYİ Parti detayına dikkat çekti

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren BETİMAR Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Duman, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oğan için "Tarafsız kalsaydı ya da Millet İttifakı tarafını destekleseydi siyasi hayatı biterdi." ifadelerini kullanan Duman, İYİ Parti detayına dikkat çekti.

Haber 29-05-2023 17:30

Sosyal medyada gündem oldu! Doktorun tepki çeken paylaşımına inceleme

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Asistan Doktor olarak görev yapan Ö.K.’nın seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden tesettürlü kadınlarına yönelik yaptığı paylaşım tepki çekti. Paylaşımın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı. İşte detaylar...

Haber 29-05-2023 16:46

YSK duyurdu! Kesin seçim sonuçları 1 Haziran'da Resmi Gazete'de ilan edilecek

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasının kesin sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 1 Haziran'da Resmi Gazete'de ilan edilecek. Kesin seçim sonuçları, radyo ve televizyonda ilan edilmek üzere ilgili mercilere de gönderilecek.

Haber 29-05-2023 15:42

Çok konuşulacak iddia! İşte Kılıçdaroğlu'nun planı: Erdoğan'sız bir sonraki seçimde...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçları belli oldu. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 52,16'sını alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Oyların yüzde 47,84'ünü alan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada "Yürüyüşümüz sürüyor" dedi. Söz konusu açıklamayla CHP liderinin bir sonraki seçimi işaret ettiğini savunan gazeteci Gürbüz Evren, "'Erdoğan'sız bir sonraki seçimi rahat kazanırız' gibi bir algı var" dedi.

Haber 29-05-2023 10:40

SON DAKİKA | YSK'dan seçim sonuçları ile ilgili 'itiraz' açıklaması! 'Bugün ya da yarın diyelim'

Son dakika haberi: YSK Başkanı Ahmet Yener, seçim sonuçları ile ilgili itiraz sürecine ilişkin açıklamada bulundu. Yener, "Milletvekili kesin sonuçları için, olağanüstü itirazlara gelen dosyaları bugün görüşüp dosyaların akıbetine göre bir şey söylemek mümkün olur. Bugün ya da yarın diyelim" ifadelerini kullandı

Haber 29-05-2023 09:28

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI! AA VE ANKA açıkladı! 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları oy oranları 28 Mayıs’ta sandık başına giden seçmenler tarafından merak ediliyordu. 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kaldı ve geçtiğimiz gün Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında cumhurbaşkanlığı yarışı yaşandı. YSK tarafından yayınlanan seçim sonuçlarında Cumhurbaşkanı açıklandı.

Finans 29-05-2023 07:24

SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI! YSK CUMHURBAŞKANLIĞI 2.TUR seçim sonuçları! Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları oy oranları 28 Mayıs’ta sandık başına giden seçmenler tarafından merak ediliyordu. 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kaldı ve geçtiğimiz gün Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında cumhurbaşkanlığı yarışı yaşandı. YSK tarafından yayınlanan seçim sonuçlarında Cumhurbaşkanı açıklandı.

Haber 29-05-2023 07:11

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI 28 MAYIS 2023: YSK Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına göre kim önde? 28 Mayıs ikinci tur seçimi kim kazandı? Açılan sandık yüzde 99,9

İkinci tur seçim sonuçları ve oy oranları ile ilgili açıklamalar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları dün itibarıyla açıklanmaya başlandı. Seçmenler Pazar günü sandık başına giderek oylarını kullandılar. Dün oy verme işlemi saat 08:00’da başladı ve 17:00’da sona erdi. Yayın yasağı ise saat 18:15 itibari ile sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde balkon konuşması yaptı. Peki, seçim sonuçlarında kim önde? Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranı nasıl?

Haber 29-05-2023 07:08

SON DAKİKA | Seçim sonuçları sonrası Millet İttifakı toplandı! Kritik toplantı sonrası açıklama yapılmadı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylama sonuçları Millet İttifakı'nda yer alan 6 siyasi partinin lideri bir araya geldi. 1 saat 15 dakika süren toplantı sonrası liderler, basına açıklama yapmadan CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Haber 29-05-2023 00:20

HATAY SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları nasıl?

Hatay seçim sonuçlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sona erdi. Vatandaşlar Cumhurbaşkanını seçmek için önceden belirlenen sandık numaralarına giderek oy kullandı. Tüm Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarına çevrilmiş durumda. Hatay 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te...

Haber 28-05-2023 22:52