Seçim Sonuçları Haberleri

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-2024 10:48

Aleviler ve Samandağlılar hakkındaki sözleri tepki çekti! Çiçeği burnunda belediye başkanından 'hesaplaşma' sözü

Hatay'da Hassa Belediye Başkanı seçilen Selahattin Çolak'ın Samandağlılar ve Aleviler hakkındaki sözleri tepki çekti. Samandağ'ın seçim sonuçlarından yakınan Çolak, "Bizim içimizdeki Samandağlılara yazıklar olsun" dedi. Çolak ayrıca 'hesaplaşma' sözü de verdi.

Haber 03-04-2024 09:39

Güçlü ve tarafsız! Mynet seçime damga vurdu, Türkiye sonuçları Mynet'ten takip etti

Türkiye’nin en köklü dijital platformu olan, başından beri tarafsız yayıncılık anlayışıyla yoluna emin adımlarla devam eden Mynet seçimin en çok takip edilen internet sitesi oldu. Yerel seçimin heyecanı Mynet’te yaşandı.

Haber 02-04-2024 16:18

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 02-04-2024 11:33

Diğer Haber Etiketleri

Seçim Sonuçları

Seçim Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seçim Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İki kardeş farklı partilerden seçime girdi! Bakın sonuç ne oldu

31 Mart'tan çıkan sürpriz sonuçlar gelmeye devam ediyor. Bu seferki ilginç haberin merkezi ise Çanakkale oldu. İki kardeş farklı partilerden yerel seçimlere katıldı. Seçimler sonucunda kardeşler farklı partilerden belediye meclis üyeliğine seçildi.

Haber 01-04-2024 17:13

Tarihi seçim sonrası AK Parti'de tepkilerin odağında o 6 isim var! Erdoğan'ın en yakınındalardı

2002 yılındaki seçimlerin ardından AK Parti, ilk defa Türkiye'de 2. parti oldu! Bu durumun nedenleri arasında gösterilen ve başarısızlıkla suçlanan AK Partili isimlere sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili vatandaşlar özellikle 6 ismi istifaya davet ediyor. İşte o isimler...

Finans 01-04-2024 16:44

'Kalemiz, asla olmaz' demişti, AK Parti o ili kaybetti! Seçim öncesi söylediği sözler şimdi gündem oldu

Türkiye dün yapılan seçimlerin sürpriz sonuçlarını hala konuşmaya devam ediyor. Bu sürprizler arasında belki de en büyüğü AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen Şanlıurfa'nın Yeniden Refah Partisi'ne geçmesi oldu. Bu durum üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Efkan Ala'nın bir süre önce yaptığı açıklamalar gündeme geldi. Ala katıldığı programda, "Şanlıurfa AK Parti'nin kalesidir. Seçimi büyük farkla kazanacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 01-04-2024 16:43

Sosyal medya stand-up gösterisine döndü: İşte gülmekten kırıp geçiren seçim paylaşımları!

Türkiye dün yeniden sandık başındaydı. Yaklaşık 61 milyon seçmenin oy kullandığı seçimlerden çıkan sürprizler gündeme bomba gibi düştü. AK Parti'nin birçok şehri CHP'ye kaptırması sosyal medyanın gündemine oturdu. Konu hakkında yorumda bulunan sosyal medya kullanıcılarının bazılarının tweetleri okuyanları adeta kırdı geçirdi. İşte milyonlarca görüntülenmeye ulaşan o esprili tweetler!

Haber 01-04-2024 16:14

Şı̇şlı̇’de tarihi rekor! Resul Emrah Şahan, Mustafa Sarıgül'ü geçti

Türkiye birçok sürpriz yaşanan seçim sonuçları ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.

Haber 01-04-2024 15:30

O ilçede ilginç sonuç: AK Parti ile CHP aynı oyu aldı!

Türkiye sandıklardan çıkan sonuçlara odaklandı. 31 Mart'ta 81 ilde gerçekleştirilen seçimlerden ilginç sonuçlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Ardahan'ın Çıldır ilçesinde AK Parti ile CHP aynı oyu aldı. Çıldır'daki seçimlerin 2 Haziran tarihinde yeniden yapılması planlandığı iddia edildi.

Haber 01-04-2024 15:12

İstanbul seçim sonuçları belli oldu: Sandıkların yüzde 100'ü açıldı! İşte Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un aldığı oy sayısı

Türkiye seçim sonuçları için tüm gece ayaktaydı. İstanbul seçim sonuçları en net haliyle belirlendi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14, AK Partinin adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı. İmamoğlu'nun oy sayısı 4 milyon 432 bin 691, Kurum'un oy sayısı ise 3 milyon 431 bin 587 oldu. İşte detaylar...

Haber 01-04-2024 14:25

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den seçim sonuçları sonrası ilk açıklama! 'Erken seçim' sözleri dikkat çekti

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçları sonrası ilk kez açıklamada bulundu. "Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir" diyen Bahçeli'nin, 'erken seçim' ile ilgili sözleri dikkat çekti. MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini belirten Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine de tam destek verdiğini belirtti. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları...

Haber 01-04-2024 13:35

Bu ayrıntıyı kimse fark etmedi! İBB için Ekrem İmamoğlu ile yarışacaklardı! İmamoğlu'nun iki kurmayından fark yediler...

AK Parti, 2002 seçimlerinden sonra ilk defa Türkiye genelinde 2. parti oldu! CHP, birçok büyükşehri AK Parti'nin elinden aldı. İstanbul'un ilçelerinde de tablo, Türkiye geneli gibi! AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen ilçeler CHP'ye geçti. Buradaki seçim sonuçlarında en dikkat çeken noktalardan biri de Ekrem İmamoğlu'nun karşısına İBB adayı olarak çıkması beklenen iki ismin İmamoğlu'nun kurmaylarından fark yemesi oldu. İşte detaylar...

Finans 01-04-2024 12:13

YSK Başkanı Ahmet Yener'den açıklama: Katılım yüzde 78,11'de kaldı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener yaptığı açıklamada seçime katılım oranının %78,11 olduğunu ve sandıkların %99,99'unun açıldığını ifade etti.

Haber 01-04-2024 11:26

13 milyon seçmen sandığa gitmedi! 31 Mart yerel seçimlerine katılım oranı dikkat çekti... 20 yılın en düşüğü

Yerel seçimlerde sandıktan 'sürpriz' çıktı. AK Parti elindeki bazı belediyeleri kaybederken; CHP ve YRP gecenin en başarılı partileri arasında yer aldı. CHP, 47 yıl sonra birinci parti olurken, YRP'de 3. parti oldu. Gündem yaratan seçim sonuçlarıyla birlikte, katılım oranı da dikkat çekti. 13 milyon seçmenin sandığa gitmediği görüldü.

Haber 01-04-2024 11:07

Seçim hüsranı sonrası İYİ Parti lideri Akşener istifa edecek mi? Tepkiler giderek artıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün 14.30 sıralarında seçime dair basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Hem parti içinde hem de seçmen arasında tepkilerle karşılaşan Akşener'in istifa edeceği de kulislerde dönen dedikodular arasında... Akşener'e en önemli tepkiyi İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'dan geldi. Yılmaz hem İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu hem de Akşener'i istifaya çağırdı.

Haber 01-04-2024 11:03

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-2024 10:57

İstifa edeceği iddia edilmişti! İYİ Parti lideri Meral Akşener seçim sonuçları sonrası Genel Merkez'den ayrıldı

Son dakika haberi: Yerel seçim sonuçları büyük sürprizlere sahne olurken, İYİ Parti'nin oy oranındaki düşüş gündem oldu. Sadece il olarak Nevşehir'i kazanan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edildi. İYİ Parti lideri Akşener, seçim sonuçlarının ardından genel merkezden ayrıldı. Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Haber 01-04-2024 00:02

Sandık başında kendini tutamamıştı! Cem Yılmaz'ın 'seçim' yorumu gündem oldu

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz İstanbul Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullanmıştı. Sandık başında yine güldüren Cem Yılmaz'ın seçim yorumu gündem oldu.

Magazin 31-03-2024 23:34

'Çok büyük farkla kazanacak' demişti! Hakan Ural'ın seçim yorumu tutmadı! O sözleri yeniden gündem oldu

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde 31 Mart Yerel Seçim sonuçları hakkında yorum yapan Hakan Ural'ın o sözleri yeniden gündem oldu. 'Çok büyük farkla kazanacak' diyen Ural'ın seçim yorumu tutmadı.

Magazin 31-03-2024 23:10

Murat Kurum'a seçim şarkısı yapmıştı! Sinan Akçıl 'İstanbul gitti' sözlerine sert çıktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' demişti. Anadolu Ajansı'nın ilk seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu görüldü. Birçok il AK Parti'den CHP'ye geçti. Sinan Akçıl'dan da seçim yorumu gecikmedi.

Magazin 31-03-2024 22:30

Tokat'ta 'Efsane Vali' zaferi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu seçimi kazandı, MHP'li seçmenler sokaklara çıktı

"Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerini kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu, büyük bir zafer elde etti. Oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Haber 31-03-2024 22:24

Özgür Demirtaş'tan bomba seçim yorumu! 'İktidar partisine tarihi ders...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullandı. Yerel seçime CHP damga vurdu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da seçim yorumu gecikmedi. Demirtaş'ın 'iktidar partisine tarihi ders...' sözleri sosyal medyayı salladı.

Finans 31-03-2024 21:31

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-2024 21:13

Etimesgut'ta dikkat çeken sonuç! Erdal Beşikçioğlu fark attı

61 milyon vatandaşın sandıklara akın ettiği 31 Mart seçimlerinden sürpriz sonuçlar geldi. Başkent Ankara'da Mansur Yavaş'ın Turgut Altınok'a %24 oranında fark attığı seçimlerde ilçelere odaklanılmıştı. Özellikle Etimesgut'ta merakla beklenen seçimlerde CHP'nin adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, %56,60 oy oranıyla birinci sırada yer aldı. İşte tüm detaylar!

Finans 31-03-2024 21:02

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 31-03-2024 20:52

Canlı Kahramanmaraş seçim sonuçları! Kahramanmaraş'ta seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Fırat Görgel mi, CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan mı?

Kahramanmaraş yerel seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. YSK’nın yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Kahramanmaraş seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. İşte, 2024 yerel seçim sonuçlarına dair tüm detaylar belli olacak.

Finans 31-03-2024 20:43

CANLI DÜZCE seçim sonuçları: Düzce'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Faruk Özlü mü, CHP adayı mı Sedat Çelikel mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Düzce 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Düzce seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte, 2024 yerel seçim sonuçlarına dair tüm detaylar...

Finans 31-03-2024 20:30

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! 7 ilde belediye el değiştirdi: CHP ülke genelinde 1. parti... İşte o iller

2024 seçimlerinde sandıktan 'sürpriz' çıktı. 81 ilde yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına giderken, açıklanan ilk seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. Eskişehir, Manisa, Kilis, Adıyaman, Afyonkarahisar, Giresun ve Amasya'dan gelen ilk sonuçlar dikkat çekti. İşte 2024 seçim sonuçlarıyla ilgili detaylar...

Finans 31-03-2024 20:30

CANLI BOLU seçim sonuçları: Bolu'da seçimi kim kazandı? AK Partili Muhammed Emin Demirkol, CHP'li Tanju Özcan ne kadar oy aldı?

Bolu seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye, 31 Mart yerel seçim sonuçları için nefesini tuttu. Seçim sonuçları Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Bolu seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Bolu seçim sonuçlarına dair tüm ayrıntılar...

Finans 31-03-2024 20:22

CANLI ANTALYA seçim sonuçları: Antalya'da kim kazandı? AK Partili Hakan Tütüncü mü, CHP'li Muhittin Böcek mi?

CANLI ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçimlerinde sürpriz yaşanabilecek büyükşehirler arasında gösterilen Antalya seçim sonuçları için heyecan dorukta. S Antalya'yı kim kazandı? Muhittin Böcek mi Hakan Tütüncü mü önde? sorusu yanıt bulacak. Sandıkların saat 17.00'de kapanmasıyla oy sayım işlemine geçildi. Antalya'da seçim sonuçları Mynet'te anlık olarak yer alacak.

Finans 31-03-2024 20:11

Adana canlı seçim sonuçları! Adana'da seçimi kim kazandı? Fatih Mehmet Kocaispir mi, Zeydan Karalar mı?

81 ilde oy verme süreci sona erdi. Yaklaşık 1.8 milyon kişinin yaşadığı Adana'da da seçimin nasıl sonuçlanacağı seçmen tarafından merak edilen konular arasında. AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP'nin adayı Zeydan Karalar ve İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş Taş seçimde en fazla oyu alması tahmin edilen adaylar arasında gösteriliyor. Peki, Adana'da seçimi kim kazandı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-2024 20:07

Canlı Adıyaman seçim sonuçları! Adıyaman'da seçimi kim kazandı? Ziya Polat mı, Abdurrahman Tutdere mi, Haşim Asnuk mu?

Türkiye bir kez daha sandık başına gitti. Türkiye iradesini göstermek adına sandıklara akın etti. Adıyamanlı vatandaşlar da illerinde gerçekleşecek tabloyu merak ediyor. Adıyaman'da seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. AK Parti adayı Ziya Polat ile CHP adayı Abdurrahman Tutdere arasında geçmesi beklenen seçimlerde nasıl bir sonuç çıkacağı Adıyamanlıların en çok merak ettiği konu. Peki, Adıyaman'da seçimi kim kazandı? İşte tüm merak edilenler..

Finans 31-03-2024 20:04

Fatih Altaylı'dan olay hareket! Turgut Özal örneğinden bahsederken bu hareketi yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı Teke Tek Seçim Özel canlı yayınında sıradışı anlar yaşandı. Altaylı Turgut Özal ile ilgili bir konuda konuştuğu sırada el hareketi yaptı. İzleyenlerin şaşkına döndüğü anlarda Altaylı 'kapak' işareti yaptı.

Finans 31-03-2024 19:51

Sivas’ta yerel seçim sonuçları netleşti! Büyük Birlik Partisi sürprizi

Sivas yerel seçim sonuçlarına göre Büyük Birlik Partisi adayı Adem Uzun’un seçimi kazandığı görülüyordu ancak ilerleyen saatlerde sandıkların büyük bir bölümünün açılması ile birlikte ibre yeniden AK Parti lehine döndü. Fakat son gelen bilgilere göre ise Büyük Birlik Partisi yeniden öne geçti. Oyların büyük çoğunluğunu alan BBP adayı Adem Uzun seçimi kazandı.

Finans 31-03-2024 19:39

Yeniden Refah Partisi sürprizi! Şanlıurfa, Yozgat yerel seçim sonuçları ne oldu?

Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oy oranı 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konularının başında gelmişti. Cumhur İttifakı’ndan desteğini çekerek tek başına seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi ne kadar oy almayı başaracak? sorusu yanıt buldu. Erbakan liderliğindeki YRP, büyük bir başarıya imza atarak Şanlıurfa ve Yozgat belediyelerini kazandı.

Finans 31-03-2024 19:04

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-2024 19:03

CANLI PENDİK-SULTANBEYLİ seçim sonuçları: Pendik ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Pendik ve Sultanbeyli'ye ait seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 61 milyondan fazla seçmen sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlendi. Peki, Pendik ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-2024 18:45

CANLI KONYA SEÇİM SONUÇLARI! Konya yerel seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay ve CHP adayı İsmail Sonkaya ne kadar oy aldı?

Konya 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları belli oldu! Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Konya seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazandı? İşte Konya yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

Finans 31-03-2024 18:32

CANLI MANİSA seçim sonuçları! Manisa yerel seçim sonuçlarını kim kazandı? CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı?

Manisa seçim sonuçları belli oldu. Yerel seçim öncesi gelen anket sonuçlarında kentte kıyasıya bir yarış olması bekleniyordu. Seçmenler bugün son kararını vermek için sandık başına gitti. Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adayı mı yoksa CHP’nin adayı mı kazandı? Peki, Manisa seçim sonuçlarına göre CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı? İşte Manisa yerel seçim sonuçlarının detayları

Finans 31-03-2024 18:32

CANLI | ARDAHAN seçim sonuçları: Ardahan'da seçimi kim kazandı? Nefes kesen yarış! AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi?

Türkiye 2024 yerel seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken Ardahan'da da seçim heyecanı yaşanıyor. Sandık başına giden vatandaşlar Ardahan seçim sonuçlarını merak ediyor. Birkaç saat içinde Ardahan'ın yeni belediye başkanı belli olacak. Oy sayım işleminin sona ermesiyle ilk sonuçların geldiği kentte, AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi kazandı? sorusunun yanıtı da belli oluyor. İşte Ardahan seçim sonuçları.

Finans 31-03-2024 18:27

CANLI BEYOĞLU-BÜYÜKÇEKMECE seçim sonuçları: Beyoğlu ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Beyoğlu ve Büyükçekmece seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Peki, Beyoğlu ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? İşte 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-2024 18:19

CANLI | KÜÇÜKÇEKMECE canlı seçim sonuçları! Küçükçekmeceliler mevcut başkan Kemal Çebi ile devam mı dedi yoksa AK Parti adayı Aziz Yeniay mı kazandı?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşandı. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı oldu? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Finans 31-03-2024 18:18

SEÇİM AKŞAMINDA SÜRPRİZ SONUÇLAR | Sandıklar açıldı, haritanın rengi değişti... CHP yıllar sonra birinci parti! İşte il il seçim sonuçları

SÜRPRİZ SEÇİM SONUÇLARI 31 Mart akşamına damga vurdu. Tüm Türkiye, yerel seçimler için sandık başına giderken, YSK tarafından seçim sonuçlarına ilişkin yasağın kaldırılmasının ardından gelen oylarla tablo netleşti. Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu gözlendi. Bazı iller AK Parti'den CHP'ye geçerken, gelen sonuçlara göre CHP'nin yıllar sonra birinci parti olduğu görüldü.

Finans 31-03-2024 18:17

CANLI | İSTANBUL İLK SEÇİM SONUÇLARI! Nefesler tutuldu, ilk sonuçlarda sürprizler var: Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

Türkiye nefesini tuttu İstanbul seçim sonuçlarını takip ediyor! Canlı İstanbul seçim sonuçları günün en merak edilen konuları arasında ilk sırada yer alıyor, hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu İstanbul için iddialı. Anadolu Ajansı'nın aktardığı verilere paralel olarak YSK'nın seçim yasaklarını kaldırması bekleniyor. Seçim yasakları kalkar kalkmaz İstanbul ve tüm Türkiye için ilk sonuçlar burada olacak!

Finans 31-03-2024 18:15

RTÜK'ten seçim yasağı açıklaması: YSK aksi karar almadığı sürece...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.

Haber 31-03-2024 18:04

CANLI BEŞİKTAŞ seçim sonuçları: Beşiktaş'ta seçimi kim kazandı? CHP mi, MHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Beşiktaş seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. , İstanbul'da CHP’nin kalesi olarak bilinen Beşiktaş’ta da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Beşiktaş'ta seçimi kim kazandı? CHP mi, MHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-2024 17:56

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-2024 17:50

CANLI BAYRAMPAŞA seçim sonuçları: Bayrampaşa'da seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Bayrampaşa seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti ve yaklaşık 61 milyon seçmen yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirledi. Peki, Bayrampaşa'da seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-2024 17:45