Secretario General De La Onu Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 2024-04-18 07:10:04

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürdü! Kardeşlerinin de malına çökmüş deyip miras kararını duyurdu

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. İbrahim Tatlıses şimdi de oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayarak olay sözler söyledi.

Magazin 2024-04-17 13:13:08

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 2024-04-17 10:49:32

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 2024-04-16 12:21:09

Diğer Haber Etiketleri

bıraktı ligi maçın şampiyonlar ligi köpek real madrid İbrahim Tatlıses söyledi Adana Araç çocuğun Ahmet Tatlıses ıstakoz Şebnem Bursalı ak parti İsmail Saymaz köy Muhtar mazbata buruk erden fenerbahçe maçı oynanacak süper kupa galatasaray Okan Buruk sosyal medya yaşında Dilan Polat YSK Hatay seçim Erzurum Rusya abd DEAŞ kennedy Mansur Yavaş Seçim 2024 karadut Mersin Çiftçi Akaryakıt ÖTV bir tarifi tarifi beyti beyti tarifi karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Tuvana Türkay İngiltere tecavüz OnlyFans anket şubat AZ kulübün transfer dönemi Arda Güler son dakika Denizli aday İYİ Parti bbp Kastamonu Yerel seçim ak da, iyet milli takım uluslar ligi kura çekimi a milli futbol takımı montella Kayseri cinayet Çay İstanbul Boğazı vapur ele Hazar Ergüçlü Twerk seyyanen zam Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek covid-19 Dünya teknoloji üç kız kardeş Özgü Kaya tuvalet Özge Yağız safir Fatih Altaylı Celal Şengör tekindor Afra Saraçoğlu yalı çapkını asgari ücret asgari ücret net asgari ücret brüt Balıkesir taksi engin polat fatih portakal Namaz kitap Güneş hücreler posa spektrum la roche posay güneş kremi güneş kremi bioderma güneş kremi la roche güneş kremi en iyi güneş kremi Aldatma yasak aşk dolandırıcı Berlin la casa de papel Kırşehir Elazığ Otomobil dolandırıcılık Fatih Terim Emre Belözoğlu Arda Turan OpenAI Hande Ataizi bihter aşkı memnu Osman Sonant atan sezon verildi Sakatlık can yazgan Atılay Uluışık

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

Gargamel şimdi kaçsın Şirinler köyünün muhtarı mazbatasını aldı, ilk icraatını açıkladı

Bartın’ın Ulus ilçesinin Şirinler köyüne muhtar seçilen Mustafa Doğan (20), mazbatasını aldı. Mustafa Doğan, "Sosyal medyadan ‘Şirinler köyünün şirin muhtarı’, ‘Gargamel şimdi kaçsın' diyorlar. Bu şekilde güzel espriler oldu. İlk icraatım köyümüzün yolları çok bozuk, yapılması için elimizden geleni yapacağız. Bir de köprü projemiz var, inşallah onu da yerine getireceğiz” dedi.

Haber 08-04-24 13:21

Süper Kupa öncesi Okan Buruk'tan dikkat çeken ifadeler! O sözler için konuştu: 'İlk defa duydum'

Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Kendi işlerine odaklandıklarını ifade eden Buruk, "Biz üzerimize düşeni yapıp kupayı kazanmak istiyoruz" dedi. Galatasaray’ın eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk 'Biz de U19'la çıkalım' sözleri hakkında ise Buruk, "İlk defa duydum" dedi.

Spor 06-04-24 21:14

Dilan Polat'ın ardından MASAK onu da incelemeye almıştı! Şulemsi'ye para cezası kesildi

Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatları ile dikkat çeken sosyal medya fenomenleri Dilan Polat'ın tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin hemen ardından MASAK tarafından inceleme altına alındı. MASAK'ın radarına giren o isimlerden biri de Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk oldu. Şulemsi'ye güzellik salonlarına sağlık kuruluşu izlenimi verdiği gerekçesiyle para cezası kesildi.

Magazin 06-04-24 12:44

Gazeteciler ısrarla seçimi sordu! YSK Başkanı'nın yanıt olay oldu: Ödül aldım biraz da onu konuşalım

31 Mart seçimleri sona erse de Yüksek Seçim Kurulu'nun yoğun mesaisi devam ediyor. Birçok il ve ilçe için yapılan itirazlar kurul tarafından görüşülüp karara bağlanıyor. Bugün de en çok Hatay'daki son durum merak ediliyordu. Ancak YSK'ya girerken açıklama Başkan Ahmet Yener'in 'ödül' sözleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:05

Bir il onu konuşuyor! 6 yıl kasiyerlik yaptı: Önce kafaya koydu ardından 42 erkeği yendi

31 Mart yerel seçimleri arkasında birçok renkli hikaye bıraktı. Bir başarı örneği de Erzurum'da yaşandı. Bu başarıyı anlamlı kılan bir özelliği de başrolünde bir kadın olması. 6 yıldır kasiyerlik yapan Şeyda Ateş kadınların baskısıyla muhtar adayı oldu. Tam 42 erkek rakibi olan Ateş seçimden zaferle çıkarak kadınların yüzünü güldürdü.

Haber 05-04-24 09:54

Rusya’dan ABD’nin ‘DEAŞ’ açıklamasına çok sert yanıt! 'Belki Kennedy’i de DEAŞ öldürmüştür'

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen terör saldırısı tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. 137 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. ABD istihbaratı da DEAŞ’ın saldırıyı düzenlediğini ifade etti. Rusya'dan ABD'nin bu açıklamasına çok sert yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, “Keşke kendi Başkanları Kennedy'nin suikastını da bu kadar kısa sürede çözebilselerdi. Belki onu da DEAŞ yapmıştır?” dedi.

Haber 24-03-24 16:59

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Çiftçilerin yeni gözdesi: Üretimi zahmetsiz, getirisi yüksek... Domatesi bırakıp onu dikmeye başladılar!

Mersin'de çiftçilerin yeni gözdesi karadut oldu. Üretimi zahmetsiz ve maliyeti az olduğu için daha çok tercih edilen karadut için çiftçiler domates üretimini bıraktı. Dönüm başına 4 tona kadar ürün veren karadut 4 ülkeye de ihraç ediliyor.

Finans 20-03-24 12:19

Şampiyon motorin, onu benzin takip ediyor! Hazine ve Maliye Bakanlığı verisinde ortaya çıktı: ‘ÖTV’de yeni artış olmayacak’ denilmişti, en yüksek aylık tahsilat…

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ÖTV oranlarının artması ile hem benzin fiyatı hem de (mazot) motorin fiyatları rekor seviyelere yükselmişti. Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni ÖTV artışının olmayacağını yinelese de o dönemden bugüne kadar olan karne ortaya çıktı. Maliye verilerine göre Şubat 2023-Şubat 2024 arasındaki fiyat artışı benzinde yüzde 97,5, dizel yakıtta yüzde 103,7, (otogaz) LPG’de yüzde 74,5 ve doğal gazda yüzde 18 olarak hesaplandı.

Finans 18-03-24 08:35

Beyti tarifi: Evde beyti nasıl yapılır?

Adını onu icat eden kişiden alan Beyti kebabı, aynı isimde olan bir sokak yemeği ile karıştırılsa da kebap lokantalarının baş tacı bir lezzettir. En çok Şanlıurfa ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş olan beyti tarifini isterseniz siz de kendi mutfağınızda yapabilir, öğünlerde ya da yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 20:06

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Tuvana Türkay estetiksiz haliyle şoke etti

Şimdilerde Uğur Güneş ve Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolünü paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Türkay, bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin o halini görenler inanamadı.

Magazin 12-03-24 14:39

İngiltere'de iğrenç olay! Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna 7 kez tecavüz etti

Omar Bedreddin ve kardeşi Mohamed Bedreddin ismindeki Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna yedi kez tecavüz etmekten suçlu bulundu. Kardeşlerin kız çocuğuna işkence ettiği ve onu farklı bir ülkeye götürmekle tehdit ettiği de öğrenildi. Şu anda 19 yaşındaki kız, yaşadıklarıyla başa çıkabilmek için okulu bıraktığını, uyuşturucuya başladığını ve kendine zarar verdiğini ifade etti.

Trend 10-03-24 12:20

The Sopranos'un efsane oyuncusu Drea de Matteo'dan Onlyfans itirafı! 5 dakikada...

Dünya tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Sopranos’ta Adriana La Cerva isimli karakteri canlandıran Drea de Matteo Onlyfans itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-02-24 12:01

Ne AK Parti ne CHP! Son ankete onlar damga vurdu: Yüzde 10,9'la hepsini solladılar

Yerel seçim öncesinde aday çalışmalarının yanı sıra vatandaşların hangi partiyi destekleyeceği de merak edilen konular arasında yer alıyor. HBS Araştırma Şirketi Şubat ayında partilerin son oy oranları görmek için bir çalışma yaptı. Ancak ankete damga vuranlar bu kez Ne AK Parti oldu, ne de CHP. İşte sonuçlar...

Haber 23-02-24 10:24

Arda Güler İspanyolları saha dışında da şaşırtmaya devam ediyor! Kimse bu kadarını beklemiyordu

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler gittiği günden bu yana beklediği forma şansını bulamazken saha dışında da gündemden düşmüyor. Arda Güler'in sosyal medyadaki sevenleri La Liga devini de şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 21-02-24 12:52

Seçim sürecinin en şanslı ismi! Bir değil iki parti birden onu aday gösterdi: Nasıl olduğu merak konusu

31 Mart yerel seçimlerine giderken Türkiye'nin dört bir yanından ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Denizli'de yaşanan olayın ise daha önce örneği yaşanmamış olması şaşkınlık yarattı. Güney ilçesine iki parti aynı ismi aday gösterdi. İsmi daha önce BBP adayı olarak açıklanan Alaaddin İshak Gümüş, dün de İYİ Parti adayı olarak Meral Akşener tarafından ilan edildi. Gümüş daha şimdiden 'paylaşılamayan aday' olarak kayıtlara geçti.

Haber 13-02-24 11:15

Yer: Kastamonu! Anne ve kızı seçimlerde rakip oldu: 'O beni, ben de onu kandırıyorum'

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken Kastamonu'dan gelen haber dikkat çekti. Muhtarlık yarışında anne ve kızı birbirlerinin rakipleri oldu. Annesine bu seçimlerde rakip olduğunu ifade eden Serap Emici "O beni kandırıyor, ben de annemi kandırıyorum" dedi.

Haber 12-02-24 17:34

SON DAKİKA: Kuralar çekildi! A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu... İşte ilk maçın tarihi

SON DAKİKA: UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kuraları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonucu A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu. B Ligi'nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İşte detaylar...

Spor 08-02-24 20:30

Kocasını uykusunda katletmişti! Sözleri dehşete düşürdü: 'Göğsüne 2 kez bıçak vurdum...'

Kayseri'de eşi Ahmet Uluyol'u (31) uykusunda bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol (27) hakkında, 'Eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Uluyol iddianamedeki ifadesinde, "Bir insan, bir insanı ne kadar dövebilirse o kadar döverdi. Olay günü beni darbetti, tehdit etti, uyudu. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Keşke böyle olmasaydı. Beni de kendini de yaktı" dedi. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 12:30

Genç kalmanın sırrı meğer herkesin evindeymiş! Şimdi mutfağa gittiğinizde bir kez daha düşünün...

Daha uzun ve sağlıklı bir ömür, pek çoklarının istediği bir şey. Bu nedenle belirli bir yaşa gelmiş kişiler genç kalmanın ve yaşlanmayı önlemenin yollarını araştırıyor. Bununla ilgili insanlara çok farklı reçeteler sunuluyor ancak özellikle Çinli araştırmacılar gerçekleştirdiği bir çalışma hiç de tahmin edemeyeceğiniz bir gıdanın yaşlanma karşıtı etkilerini ortaya koydu. Üstelik bu gıda herkesin evinde var. Öğrendiğinizde mutfağa her gittiğinizde onu yapıp yapmamayı bir kez daha düşüneceksiniz.

Kadin 25-01-24 10:47

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar! Vapurdan düştü, onu gören midyeci denize atladı

İstanbul Karaköy’de seyir halindeki vapurdan düşen bir kişi endişe yarattı. Dengesini kaybederek suya düşen kişiyi gören midyeci, elbiseleriyle suya atladı. Denizde çırpınan vatandaşa yardım etmek için çevredekiler de can simidi uzattı. Kurtarma anları vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 22-01-24 07:55

Türkiye onu konuşmuştu... Dilber yine sahnede! Çok Güzel Hareketler 2'den çok konuşulacak 'İnci Taneleri' skeci

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. İnci Taneleri‘nin gündemden düşmeyen sahnesi Çok Güzel Hareketler 2’de skeç oldu. Skeç henüz televizyonda yayınlanmazken, söz konusu anlar izlemeye giden bir seyirci tarafından kayda alınıp sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 19-01-24 16:59

Onu kimse durduramıyor! Brezilyalı şarkıcı Mc Pipokinha motorda twerk yaptığı anları paylaştı... Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha imza attığı sansasyonları sayesinde dünya basınında sıklıkla kendisinie yer bulmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde sahnede seksüel hareketlerde bulunan, pantolonunu çıkartarak uçak kokpitine giren ve vajinasının dövmesini yaptırdığını gösteren ünlü isim bu kez motorda twerk yaptığı anlarla olay oldu.

Trend 18-01-24 10:01

Altaylı'dan Fatura Mehmet Şimşek'e çıkarılıyor çıkışı: Bahçeli'nin 'emekli zammı' talebi kulisleri hareketlendirmişti! Gerekirse onu da harcarlar

Son günlerde MHP lideri Bahçeli'nin 'emekli maaşlarına seyyanen zam ve kök maaş' talebine Bakan Şimşek'in sıcak bakmadığı hem Ankara kulislerinde hem de sosyal medyada konuşuluyor. İddialar üzerine gazeteci Fatih Altaylı, Şimşek'in bu talebe neden karşı çıktığıyla ilgili ses getirecek bir yorumda bulundu. Altaylı'nın ayrıca "Bu enflasyonun faturasını biri ödeyecek" sözleri dikkat çekti.

Finans 15-01-24 08:49

Covid ile başlayan teknolojik dönüşüm dünyayı nasıl etkiledi?

Tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını bazı teknoloji alanlarında köklü değişim yaratırken, çok sayıda teknoloji şirketi rekor büyüme performansı ve insan yaşamında oluşturdukları etkiyle ön plana çıkıyor. Covid-19'la "uzaktan çalışma", "çevrim içi iletişim" ve "e-ticaret" gibi kavramlar insan hayatının bir parçası haline gelirken, veri gizliliği ve çevrim içi güvenliğine yönelik endişeler de artt

Finans 14-01-24 14:30

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Son dönemde başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü oyuncunun yıllar önceki halini görenler şoke oldu. Özgü Kaya'nın estetiksiz haline 'Bu nasıl değişim' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 13-01-24 15:05

Yok artık dedirten görüntü... Ünlü oyuncu herkesin içinde tuvaletini yaptı! Fotoğrafının çekildiğini görünce bakın ne yaptı

Ünlü oyuncu Gary Busey görenleri şoke etti. Hakkında uzun yıllardır tartışmalar olan ve daha önce cinsel tacizle de suçlanan ünlü oyuncu herkesin içinde çalılıklara tuvaletini yaparken görüntülendi! Üstelik onu tanıyıp görüntüleyen muhabirlere gülümsemeyi de ihmal etmedi.

Magazin 12-01-24 16:27

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-24 15:34

'Eline sağlık' paylaşımı gündem olan Fatih Altaylı hakkında karar verildi! İşte savcılıkta verdiği ifade...

Gazeteci Fatih Altaylı, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek için İstanbul Adliyesi'ne geldi. Altaylı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Altaylı'nın savcılıkta verdiği ifadesi de ortaya çıktı. Altaylı'nın ifadesinde, "Arkadaşıma 'şimdi bir tweet atacağım, bakalım kim üstüne alınacak' diyerek 'eline sağlık' şeklinde tweet attım. Kim, ne anlamak istediyse onu anladı" dediği öğrenildi.

Haber 05-01-24 11:10

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz haliyle şoke etti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 29-12-23 12:53

Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, Manifestonun katı kuralları vardır dedi! Şaşırtan Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız, onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz savunması

Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.

Haber 28-12-23 16:01

2020 asgari ücreti: Asgari ücret 2020'de ne kadardı?

Asgari ücrete ara zam yapılmadığı bilinen yıllardan biri olan 2020’de çalışanlara ödenen minimum maaş tutarı bir önceki döneme göre %15 oranında artırılmıştır. Bu da asgari ücretin senelere göre kaç TL artış gösterdiğini araştıran kişilerin 2020 yılındaki verilere ulaşmak istemelerinin temel sebeplerindendir. 2020 senesinde asgari ücretin brüt ve net tutarının kaç TL olduğu 2019'la karşılaştırmalı olarak açıklanmalı, ardından 2020 SGK primi ve işsizlik sigortası kesintilerine değinilmelidir.

Finans 26-12-23 22:55

19 yaşındaki 3 aylık hamile Hazal'ı 97 yerinden bıçaklayarak katletmişti! Son sözü bu oldu: 'Niye benim karımı satmışlar?'

Balıkesir'de dini nikahla birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük'ü (19), 'kıskançlık' nedeniyle 97 bıçak darbesi ile öldüren Kadir Meşe (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulan Kadir Meşe, "Buraya namusum ve şerefim için geldim. Başkanım niye benim karımı satmışlar? Bir de bu rahmetli kadın, kim ile uyuşturucu içmiş, onu öğrenmek istiyorum. Niye satılıyor, niye uyuşturucu içiyor? Bunu öğrenmek istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 16:59

Taksimetre hesabını karıştıracak sözler! 'İndi-bindi ücreti yasal değil' dedi: Taksi ücretlerini o şartla geri alabilirsiniz...

Taksilerde en kısa mesafe için alınan indi-bindi ücreti ile ilgili Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz'den gündem yaratacak bir açıklama geldi. Ücretin yasal olmadığını savunan Gündüz "Taksimetre varsa ve ne yazarsa onu ödersiniz. Eğer 60 TL ödediyse fişini alsın ve hakem heyetinden parasını istesin. Ticaret İl Müdürlüğü'ne de şikayet ederse ciddi cezaları var" diye konuştu.

Finans 11-12-23 11:39

'Engin Polat namaza başladı, Gogol okuyor, Dilan Polat da İnşirah Suresi'ni...' Fatih Portakal'dan avukatın sözlerine sert yorum Sen vergiyi kaçır, kara parayı akla, sonra 'Allah'ım affet'

Çıkan iddialarla gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat ve Engin Polat çifti tutuklanmıştı. Polat çiftinin avukatından gelen 'Engin namaza başladı, Gogol'un Palto'sunu okuyor. Dilan İnşirah suresini Arapçasından okuyor." sözleri dikkat çekti. Gazeteci Fatih Portakal avukatın bu sözlerine sert yorum yaptı. Portakal "Hala böyle dini mesajlar veriyorlar. Namaza başlıyormuş onu Allah kabul etsin de kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Kandırmaya meraklılar, inanmayın bunlara çok fazla" dedi.

Magazin 07-12-23 10:51

SON DAKİKA: Yeni asgari ücrette sınırı çizen veri! Uyum yakalandı, o rakam artık sürpriz değil: TÜRK-İŞ Başkanı Atalay ‘Onu konuşmanın bir anlamı yok’ diyerek açıkladı

Son dakika haberi… Memur ve emekli maaşı zammı için 5 aylık kesinleşen zam oranının açıklanmasının ardından gözler bu kez de asgari ücret zammı oranlarına çevrildi. Ocak zammı ile 11.402 lira olan net asgari ücret bir kez daha artacak. Peki yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Kasım ayı enflasyon verisinin açıklanmasının ardından asgari ücret için sınır net olarak çizildi… TÜRK-İŞ ve İTO'dan dikkat çeken asgari ücret mesajı geldi...

Finans 04-12-23 14:29

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 01-12-23 12:50

Karısını aldattı, yasak aşka başladı! Sonunda da sözde casusların eline düştü… İbretlik dolandırılma hikayesi!

Evli bir adam, karısını aldatıp yasak aşka başlamıştı ama sevgilisi onu terk etti. Aldatıldığını düşünüp, kadının telefonunu takip etsinler diye, sözde casuslara 30 bin lirasını kaptırdı. Şimdi hem pişman, hem de dolandırıcılara öfkeli! İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları…

Haber 29-11-23 07:56

La Casa de Papel: Berlin dizisinin viayon tarihi kesinleşti! Hayranlarıyla ilk afişi de paylaşıldı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin serüvenini anlatan ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisiyle geri dönüyor. Pedro Alonso'nun Berlin karakterine hayat verdiği dizi 29 Aralık'ta Netflix'te görücüye çıkacakken dizinin ilk afişi de paylaşıldı.

Trend 25-11-23 15:50

850 bin liralık otomobili, 550 bin liraya almak istedi! İlk başta tepki gösterse de dolandırılmaktan onun sayesinde kurtuldu: Üzerimize düşeni yaptık

Kırşehir'de esnaf Ramazan Korkmaz, kontrole getirilen otomobili satın alacak kişinin aracın sahibi dışındaki birinin hesabına para göndermesini engelleyip dolandırıcılığı önledi. Elazığ'dan gelerek değeri 850 bin lira olan otomobili, 550 bin liraya almaya çalışan vatandaş telefonla konuşurken, söylenenleri duyan ve uyarıda bulunan esnaf, ilk başta pazarlığı bozmaya çalıştığı zannedilerek müşterinin tepkisiyle karşılaşsa da, onu dolandırılmaktan kurtardı. Esnaf ise "Üzerimize düşeni yaptık" dedi.

Haber 23-11-23 17:54

Aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi isimler de var! 'Yüksek karlı gizli fon' vaadiyle dolandırıcılık davası başladı: Mahkeme başkanı ısrarla o kişiyi sordu, Seçil Erzan, Fatih Terim'in ismini verdi

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fatih Terim, Fernando Muslera gibi isimler dolandırılmıştı. Olaya ilişkin 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Seçil Erzan mahkemede verdiği ifadede 2020'de kendisini tanıyan bir kişinin fon adı altında olmadan "Ne istiyorsan onu yap" diyerek para teslim ettiğini söyledi. Mahkeme başkanının ısrarla bu kişiyi sorması üzerine sanık Erzan, Fatih Terim'in ismini verdi.

Haber 21-11-23 07:01

Dev yapay zeka şirketinde sektörde etki yaratan gelişme! OpenAI CEO'su Sam Altman görevinden alındı, yatırımcılar ise onu geri istiyor: Akıllara Steve Jobs'u getirdi

Yapay zeka uygulaması ChatGPT'yi geliştiren OpenAI Üst Yöneticisi (CEO) Sam Altman, sürpriz bir şekilde görevinden ayrıldı. Dev yapay zeka şirketinde yaşanan bu gelişme, sektörde şok etkisi yarattı. Ancak iddialara göre Open AI yatırımcıları, Altman'ı geri istiyor. Bu durum, 1985'de kurucusu olduğu Apple'dan kovulan, ilerleyen yıllarda ise geri getirilen Steve Jobs'u akıllara getirdi.

Haber 19-11-23 10:40

Gözler onu aradı... Bihter filminin Adnan Bey'i Osman Sonant'ın galada olmayışı dikkatlerden kaçmadı! Sebebi bakın neymiş

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu romanı, televizyon ekranlarının ardından, şimdi de Bihter filmi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın kadrosunda yer aldığı filmin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galada Adnan Bey'i canlandıran Osman Sonant'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-11-23 14:20

Arda Güler'e uygulanan yanlış tedavi, bardağı taşıran son damla oldu! Real Madrid'de o ismin görevine son verildi

İspanya La Liga devi Real Madrid'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler de dahil olmak üzere birçok oyuncusu sakatlıkla boğuşan Los Galacticos'tan flaş bir hamle geldi. Sakatlıklarının tekrarlanması ve sürelerin uzaması sonrasında kulüp doktoru Niko Mihic görevden alındı. İspanyol basını, bu kararın Arda Güler'e uygulanan yanlış tedavi olduğunu öne sürdü. İşte detaylar...

Spor 13-11-23 09:07