Sedef Belentepe Haberleri

Psoriatik Artrit (Sedef Romatizması) nedir? Psoriatik Artrit belirtileri ve tedavisi

Psoriatik Artrit ya da sedef romatizması, psoriazis adı verilen cilt hastalığı ile ilişkili olan ve eklem iltihabına neden olan bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık genellikle psoriazis belirtileriyle birlikte eklem ağrısı, şişlik ve sertlik gibi romatoid artrite benzer semptomlarla karakterizedir. Psoriatik Artrit genellikle genç yetişkinlik veya orta yaş döneminde başlar ve yaşam boyu devam edebilir.

Haber 2024-03-25 20:35:13

Sedef hastalığı nedir, neden olur? Sedef hastalığı belirtileri ve tedavisi

Sedef hastalığı, deriyi etkileyen kronik bir inflamatuar bir rahatsızlıktır. Genellikle ciltte kızarıklık, pullanma, kabuklanma ve kaşıntı gibi semptomlarla kendini gösterir. Bu hastalık, genellikle döküntülerin belirgin olduğu bölgelerde, özellikle dirsekler, dizler, saç çizgisi, bel ve tırnaklar gibi bölgelerde ortaya çıkar. Ancak sedef hastalığı sadece ciltte değil, bazen eklem ağrısı ve şişmesi gibi eklem semptomları da yol açabilir.

Haber 2024-03-23 11:43:08

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 2024-03-21 17:58:06

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 2024-03-20 20:13:12

Greyfurtun faydaları nelerdir? Greyfurt hangi hastalıklara iyi gelir, kimler greyfurt yememeli?

Sağlık açısından birçok farklı özelliğiyle öne çıkan çok sayıda meyve çeşidi mevcuttur. Greyfurt da bu meyvelerden biri olarak bilinmektedir. Sedef otugiller ailesine mensup olan bu meyve, yaprak dökmeme niteliğine sahiptir. Altıntop ismiyle de bilinen bu meyvenin tadı ise biraz ekşidir. Tropik meyveler arasında bulunan greyfurt, antioksidan yönünden de zengindir. Peki, greyfurtun faydaları nelerdir, hangi hastalıklara iyi gelir ve kimler yememeli?

Haber 08-03-24 18:32

O mesleğin tek kadın ustası 'En fazla 3 ay çalışırsın dediler, 12. yılıma girdim'

Gaziantep’te, erkek mesleği olarak bilinen sedef kakma sanatının tek kadın ustası olan Nurgül Türkmen, kadın olarak karşılaştığı tüm zorluklara rağmen mesleğinin inceliklerini ustalıkla sürdürüyor.

Kadin 08-03-24 14:59

Uzman isim açıkladı: Bazı hastalıklar cilt lekelerine yol açabiliyor! İşte çözüm yolları

Cilt lekelerinin bazı hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkabileceğini belirten uzman isim, “Cilt lekeleri, sivilce ya da diğer cilt yaralanmalarının sonucunda da meydana gelebiliyor. Bazı hastalıklar da bu durumun tetikleyicileri arasında yer alıyor. Örneğin, egzama veya sedef gibi hastalıklar, cildin tahriş olmasına yol açan problemler, bu listenin ilk sırasında konumlanıyor. Hamilelik gibi bazı hormonal değişikler ve bireylerin kullandığı bazı ilaçlar da cilt lekeleri doğurabiliyor." dedi.

Kadin 01-03-24 09:28

Hamile olan Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu: Devlet memuru

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğin babası hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-02-24 17:34

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle olay olmuştu! Yeni mesleği şaşırttı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle hafızalara kazınan Sedef Şahin dizinin ardından değişimiyle çok konuşuldu. Estetik ve verdiği kilolarla adeta bambaşka bir olan Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok şaşırttı.

Magazin 13-02-24 14:00

Esra Ezmeci canlı yayınındaki itiraf gündem oldu! Pilotla yaşadığı ilişkiyi anlattı! 'Nişanlımın babası...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programına öyle bir itiraf geldi ki duyanlar inanamadı. 27 yaşındaki Sedef Hanım anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Hostelik yaşan Sedef Hanım 'Nişanlımın babası eski sevgilim çıktı' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 07-02-24 07:07

Sevgilisinden hamile olduğunu açıklamıştı: Gonca Vuslateri göbeği açık bir şekilde paylaştı! Bebek göründü

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. Vuslateri, yeni yıl tatili için Kapadokya'ya gitti. Sosyal medya hesabından kareler paylaşan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Magazin 03-01-24 17:20

8 aylık sevgilisinden hamileydi! Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. 8 aydır beraber yaşadığı sevgilisinden hamile olan Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 14-11-23 21:04

Bambaşka Biri'nin yıldızı Gonca Vuslateri ultrason görüntüsünü yayımladı! O detay dikkat çekti

Şimdilerde Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Sedef Atılbay' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklamıştı. Ultrasonda fetüsün görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 01-11-23 16:22

Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin değişimiyle şaşırttı! Cesur pozları dikkat çekti

Gigi Hadid ile benzerliğiyle dikkat çeken Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin estetikle bambaşka bir görünüme sahip oldu. Sedef Şahin sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-10-23 15:43

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! STAR TV Çöp Adam dizisi 30. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam final bölümünü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezon 30. bölümü ile final yapma kararı alan Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 30. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 19:54

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 29. bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 29. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 04-10-23 20:22

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 27. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 27. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-09-23 19:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’li sunucuya sert tepki: ‘Kesmeye hakkın yok!’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a katıldığı bir programda Sedef Kabaş, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili soru yöneltildi. Soruyu cevapladığı sırada sunucu tarafından sözünün kesilmesine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi. Öte yandan Erdoğan Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin olarak "Sayın Putin, bu savaşın bir an önce bitirilmesini istiyor" diye konuştu.

Haber 19-09-23 06:29

1 yılda 28 kilo veren Elçin Afacan’ın hamam pozları sosyal medyayı salladı! Beğeni yağdı

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı ile beraber rol alan Elçin Afacan, Meryem karakterine hayat veriyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan hamamda sere serpe uzanarak poz verdi.

Magazin 27-06-23 08:36

Çöp Adam'ın Berrin'i Sedef Avcı bikinisiyle poz verdi! Doğal güzelliğiyle büyüledi

Sedef Avcı, Star TV'nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Çöp Adam'da Berrin karakterini canlandırıyor. İlgiyle izlenen dizinin oyuncuları da dizi kadar gündem oldu. Bikinili ve makyajsız halleriyle paylaşım yapan Sedef Avcı, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncuya adeta beğeni yağdı.

Magazin 25-06-23 00:20

ÇÖP ADAM SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Çöp Adam dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 25. bölüm fragmanı!

Çöp Adam dizisi sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer aldığı dizi her çarşamba akşamları yayınlanıyor. 25. bölümü ile sezon finali yapacak dizinin nasıl biteceği ise merak konusu oldu. Peki, Star Tv Çöp Adam dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 14-06-23 20:16

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su göğüs dekolteli pozuyla büyüledi! Son hali şaşırttı

Oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Sedef Şahin gibi isimlerin yer aldığı Adını Feriha Koydum unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden olan Sedef Şahin, Cansu karakterini canlandırıyordu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu dekolteli pozuyla adeta büyüledi.

Magazin 30-05-23 11:29

Sedef taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Sedef taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Sedef taşı, doğal bir mineral olup, yıllar boyunca lüks ve güzellik sembolü olarak kullanılmıştır. İnce ve parlak bir yüzeyi vardır ve genellikle kabukları kaplayan iri birçok hücrenin içinde bulunur. Sedef, nadir bir taş olduğu için, özellikle mücevher yapımı için çok değerlidir. Sedef taşı sadece güzelliği ile değil, aynı zamanda dayanıklılığı ile de ünlüdür. Peki, sedef taşının özellikleri ve faydaları nelerdir?

Haber 10-04-23 10:46

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin'e bakan bir daha baktı! Değişimiyle gündem oldu

Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile tanıdığımız Sedef Şahin dün akşam bir filmin galasına katıldı. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Şahin, değişimiyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 11-03-23 15:53

Türkiye'de bir ilk: Birçok hastalığa deva olacağını iddia ediyor! Tıp fakültesi öğrencisinin ürettiği sabun talep patlaması yaşıyor

Cilt problemlerini geçirmek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Egzama, sedef, mantar hastalıklarının geçmesi için doğal ürünler aranıyor. Tıp fakültesi öğrencisi Semih Gürel'in yaptığı fındık sabunu cilt problemleri yaşayan kişiler tarafından talep patlaması yaşıyor.

Haber 25-01-23 11:56

Çöp Adam’ın gerçek hikayesi hakkında dikkat çeken açıklama! Gülseren Budayıcıoğlu anlattı! Meğer Çöp Adam…

Çöp Adam dizisi her hafta çarşamba akşamları Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Çöp Adam konusu merak konusu oldu. Dizinin oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi isimler yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu yaptığı açıklamada Çöp Adam'ın hikayesi hakkında bilgiler verdi.

Magazin 14-12-22 15:37

Hastalığı nedeniyle vücudunun yüzde 90'ı lekeyle kaplı! Genç kadın hastalığa yol açan nedenin yaygın kullanılan ilaç olduğunu düşünüyor

Hastalıklar tüm hayatımızın değişmesine sebep olabiliyor. Sedef hastalığı cildin değişmesine sebep olan hastalıklar arasında bulunuyor. Ciltte ortaya çıkan pul pul görünümler sedef hastalığını işaret ediyor. Vücudunun yüzde 90'ından fazlasının sedef hastalığıyla kaplandığı belirten genç kadın bu hastalıkla nasıl mücadele ettiğini anlattı.

Kadin 09-11-22 15:45

Tedavi süreci 21 gün sürüyor! O hastalıklara iyi geldiğini duyan Sivas'a akın ediyor

Sivas'ta şifa verdiği gerekçesiyle adına 'Doktor balıklar' denilen balıklar, sedef hastalarının akınına uğruyor. Romatizma, kırık ve çıkık ile sinir, deri ve böbrek hastalıklarına da olumlu etkileri bulunduğu belirtilen kaplıcanın, özelikle sedef hastalığına iyi geldiği söyleniyor. Kaplıcayı tedavi amaçlı tercih eden Recep Apak, ''Ağrılarım artmıştı, buraya geldim ve 21 gün kaldım. Çok büyük faydasını gördüm. Burası çok değerli bir yer" dedi.

Haber 28-10-22 13:15

Gökhan Çıra terk edildi! Selin Ciğerci eski kocasının evinden paylaşıp yaptı... Gerçek ortaya çıktı

Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra sosyal medya fenomeni Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşarken başka kadınlara mesajları ifşa olan Gökhan Çıra terk edildi. Birbirlerini takipten de çıkan ikili gündemdeyken Ciğerci eski eşinin evinden paylaşım yaptı. Herkes Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın barıştığını düşünürken gerçek ortaya çıktı.

Magazin 13-10-22 07:43

Sedef hastalığına ve alerjiye karşı korur, üreme sağlığını destekler: Selenyum nedir, selenyum hangi besinlerde bulunur?

Selenyum, DNA fonksiyonlarından, tiroid bezlerinin çalışmasına, bağışıklık sisteminden, cilt sağlığına kadar pek çok alanda görev alan çok kıymetli bir mineraldir. Kalp sağlığı, üreme, iltihap ya da enfeksiyon durumlarında da etkilidir. Selenyum vücut içinde bu kadar kıymetliyken bunun takibini yapıyor muyuz? Hangi durumlarda eksikliği görülür? Hangi durumlarda özellikle takip edilmesi gerekir?

Haber 12-10-22 17:00

Sedef tedavi edilmezse tansiyon ve kalp hastalıklarını da tetikleyebiliyor

Türk Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ertan Yılmaz: - "Sedefin vücudun görünür yerlerinde olması insanlarda ciddi ruhsal yıkımlara, içe kapanma dahil birçok soruna yol açabiliyor. Bunların sonucunda da metabolik sendrom dediğimiz başka hastalıklara tansiyon, kalp hastalığına eğilimler artıyor" - "Moral bozan, günlük yaşamı olumsuz etkileyen sedeften kurtulmak artık mümkün, tedavide çokça seçenek var. Akıllı ilaçlar, haplar, iğneler kullanıyoruz"

Yurthaber 09-10-22 11:05

Sevgilisi varken başka kadınlara attığı mesajlar ifşa olmuştu! Gökhan Çıra ateş püskürdü

Selin Ciğerci'den boşandıktan sonra fenomen Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Gökhan Çıra gündemden düşmüyor. Başka kadınlara mesaj atıp evine davet eden Gökhan Çıra mesajları ifşa olunca çileden çıktı. Gökhan Çıra ağzını bozarak "G.... konuşmayın yoksa isteseniz de ağzınızdan konuşamazsınız" dedi.

Magazin 09-10-22 10:27

Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı

P&G Avrupa Başkanı Loic Tassel: - "Bir iş lideri olarak son derece güveniyorum ki Türkiye potansiyelini karşılamaya devam edecek ve global ekonomideki konumunu daha da kuvvetlendirecek" - Capital&Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Sedef Seçkin Büyük: - "Sağlıktan tarıma, sanayiden turizme, eğitimden ekonomik sistemin işleyişine her alanda daha sürdürülebilir, daha doğa dostu ve eşitlikçi yeni sistemlerin kurgulanmasına artık daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemdeyiz"

Yurthaber 07-10-22 11:20

Selin Ciğerci'den boşanıp ünlü fenomenle aşkını ilan etmişti! Gökhan Çıra'nın başka kadına mesajları ifşa oldu

Selin Ciğerci'yi aldattığını itiraf eden ve ikinci kez boşanan Gökhan Çıra yeni aşka yelken açmıştı. Yine fenomen olan Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Gökhan Çıra'nın mesajları ifşa oldu. Nil Buse Yılmaz adlı kadın mesajları yayınlayarak "Rahatlıkta Gökhan Çıra gibi olun" yazdı.

Magazin 06-10-22 12:11

Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi'nde bayrak değişimi

Coca-Cola şirketinde Beslenme, Meyve Suyu, Süt Ürünleri ve Bitkisel Sütler Kategorisi Başkanı olarak görev yapan Sedef Salıngan Şahin, Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi Başkanı olarak atandı

Yurthaber 04-10-22 12:08

Ajda Pekkan’ın Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çiftiyle pozu olay! Filtre sağ olsun Sedef'ten genç

Ajda Pekkan’ın son hali yine sosyal medyayı salladı. Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çiftinin Ajda Pekkan ile pozunda Pekkan'ı görenler şoke oldu. Ajda Pekkan'ın görüntüsüne yorum yağarken ünlü şarkıcının filtresiz hali de ortaya çıktı.

Magazin 27-09-22 12:02

Bu sabunu en çok saçı olmayanlar tercih ediyor! En büyük özelliği ise...

Doğal tuzlardan üretilen tuz sabunları, şifa arayanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İçerisinde 84 adet mineral bulunan bu sabunlar, en çok da saçı olmayanlar tarafından talep görüyor. Bunun en büyük sebebi ise köpürmeyen bu sabunların saç ve cilt sağlığı için faydalı olması. Akne, sedef, sivilce ve mantar oluşumunu önleme özelliği bulunan tuz sabununun fiyatı ise 10 ila 15 lira arasında değişiyor.

Haber 26-09-22 10:10

Selin Ciğerci ile yeni boşanmıştı! Yeni aşka yelken açan Gökhan Çıra'dan şaşırtan karar

Selin Ciğerci ile iki kez boşanan Gökhan Çıra sosyal medya fenomeni Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Gökhan Çıra hızlı çıktı. Geçtiğimiz günlerde aşk pozunu paylaşan Çıra iddialara göre yeni aşkıyla beraber yaşamaya karar verdi.

Magazin 25-09-22 08:40

Yıllardır bu hastalıkla savaşıyor! Sedef hastalığının etkilerini iç çamaşırıyla paylaştı

Toplum hastalıklara karşı oldukça zorba olabiliyor. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlar hasta kişileri zor durumlara düşürebiliyor. Ancak yıllardır sedef hastalığıyla uğraşan Claire Spurgin hastalığının etkilerini paylaşarak kötü yorumlara karşı savaş açtığını gösterdi.

Haber 22-09-22 10:52

Gökhan Çıra sevgilisi Sedef Bekiroğlu ile pozunu paylaştı! Gelen yoruma ağzını bozarak yanıt verdi

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra yeni aşka yelken açtı. Yine fenomen olan Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Çıra'dan sevgilisiyle paylaşım gecikmedi. Çıra'nın paylaşımına pek çok yorum geldi. Çıra gelen yorumlardan sonra fotoğrafı yorumlara kapayıp tüm yorumları kaldırdı.

Magazin 18-09-22 13:52

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin kırmızı mini elbisesiyle büyüledi

Sedef Şahin, 2011-2012 yılları arasında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Cansu rolüyle seyircilerin aklına kazındı. Bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Şahin, verdiği kilolarla oldukça konuşulmuştu. Şahin, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 06-09-22 19:22

Sedef Adası önlerinde arızalanan tekne kurtarıldı

Sedef Adası önlerinde arızalanan tekne kurtarıldı

Yurthaber 26-08-22 22:51

Oyuncu Sedef Avcı bikinili poz verdi!

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Sedef Avcı bu yaz tatil pozlarıyla adından sık sık söz ettirdi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sedef Avcı, bikinili pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 22-08-22 23:33

40 yaşındaki Sedef Avcı kırmızı bikinisiyle poz verdi! Yıllara meydan okuyorsun

Ekranların tanınan simalarından biri olan Sedef Avcı, yaz tatiline tam gaz devam ediyor. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen isim, kırmızı bikinisiyle adeta şov yaptı.

Magazin 25-07-22 23:56

Elkızı'nın Zeliha'sı Sedef Avcı mavi bikinisiyle güneşlenirken poz verdi!

Menekşe ile Halil, Yaprak Dökümü, Ezel, Arka Sokaklar gibi popüler yapımlarda rol alan Sedef Avcı son olarak Elkızı dizisinde Zeliha Bozdağlı rolünü canlandırmıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Avcı, bikinili paylaşım yaptı.

Magazin 06-07-22 19:19

Hayatının hatasını yaptı! Böyle olacağını hiç tahmin edemezdi

21 yaşındaki Emily Angel Pellegrini arkadaşlarıyla paylaştığı elektronik sigarası nedeniyle vücudunun yüzde 90’ında sedef hastalığı ortaya çıktığını belirtti. Talihsiz genç kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda vücudunda ki lekeleri göstererek elektronik sigara kullananları uyardı.

Haber 22-06-22 12:28

Sedef hastalarına müjde! Tedavisi yok zannetmeyin

Sedef hastalığı sık karşılaşılan cilt hastalıkları arasında yer alıyor. Sedef hastaları bu hastalığın tedavisini olmadığını düşünerek kaygılanıyor. Ancak sedef hastalığının tedavisi artık var. Geliştirilen tedavi yöntemleri sedef hastalarına umut ışığı oldu. Cilt sağlığı ve kalp, eklem sağlığı için hastaların tedavi olması gerekiyor.

Haber 11-06-22 11:31

Kavun kabuklarını sakın atmayın, bu şekilde değerlendirin! Şaşırtıcı faydaları: Sedef, egzama, saç dökülmesi...

Yaz geldi... Yaz meyvelerinden biri olan kavun tezgahlarda yerini aldı. Hem lezzetli hem de faydalı olan kavunun kabuklarının da en az kavun kadar faydalı olduğunu biliyor musunuz? Çok az kişinin bildiği kavun kabuklarının faydalarını öğrendikçe çok şaşıracaksınız. İbn-i Sina’nın bile önerdiği kavun kabuğunu cilt bakımı rutininize eklemenin zamanı geldi de geçiyor bile...

Kadin 31-05-22 09:45