Sehit Cenazeleri Haberleri

Bursa'da dehşete düşüren olay! Define avında korkunç son: 3 kişi hayatını kaybetti

Bursa'dan gelen haber kan dondurdu! İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehirlenen baba oğul ve arkadaşları hayatını kaybetti. Kaçak definecilerin kimlikleri belli olurken, yapılan incelemenin ardından cenazeleri JAK ve AFAD ekiplerince mağaradan çıkarıldı.

Haber 2024-04-18 10:42:02

Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Aydın’ın Didim ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden Erdinç Atılgan ve Serap Atılgan çifti Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanırken, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çiftinin cenazeleri ise Muğla’da defnedildi.

Yurthaber 2024-04-15 15:16:45

Beşiktaş'taki yangında ölen baba ile oğlunun cenazeleri Giresun'da defnedildi

İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı binanın altındaki tadilat yapılan eğlence merkezinde çıkan yangında hayatını kaybeden Yılmaz ve oğlu Akın Kıhrı'nın cenazeleri, Giresun'da toprağa verildi.

Yurthaber 2024-04-04 13:52:08

Bomba patlamış gibi... Her yer simsiyah! Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangından yeni görüntü! DJ Gökay Tevlek'in babası anlattı: Çenesinde yara vardı, kötü durumdaydı

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde meydana gelen yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB tarafından servis edilen görüntülerde gece kulübünün içinde oluşan ağır hasar dikkati çekti. Öte yandan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Oğlu DJ Gökay Tevlek'in cenazesini sabah Adli Tıp Kurumundan teslim alan babası, yaptığı açıklamada çene kısmında yara olduğunu belirterek "Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı" diye konuştu.

Haber 2024-04-03 13:58:46

Manisa'da 4 kişinin öldüğü kazada hayatını kaybeden sürücü ile eşinin cenazeleri defnedildi

Kazanın, araçta bulunanların yerel seçimlerde oy vermek için geldikleri Manisa'nın Saruhanlı ilçesinden Uşak'a dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.

Yurthaber 02-04-24 15:19

Soçi açıklarında hayatını kaybeden 3 Türk balıkçının cenazeleri Ordu'ya getirildi

Rusya'nın Soçi kenti açıklarında avlanan balıkçı teknesinde zehirlenen 3 balıkçının cenazesi, Ordu'nun Ünye ilçesindeki limana getirildi.

Yurthaber 19-02-24 07:46

Helikopter kazasında şehit olan 2 pilotun cenazesi Ankara'ya getirildi!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde polis helikopterinin kırsal alanda kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'ün cenazeleri Ankara'ya getirildi.

Haber 04-02-24 23:05

İzmir'in Dikili ilçesinde balıkçı teknesinin batması sonucu ölenlerin cenazeleri defnedildi

İzmir'in Dikili ilçesinde balıkçı teknesinin batması sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 31-01-24 15:03

Adana'da yangında yaşamını yitiren çift ile ikiz bebeklerinin cenazesi defnedildi

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, dün yangın çıkan evde yaşamını yitiren anne, baba ve ikiz bebeklerinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 02-01-24 13:48

Pençe-Kilit kahramanlarına son görev! 6 şehidimiz Hakkari'deki törenin ardından memleketlerine uğurlandı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit olan 6 askerimiz için Hakkari'de tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

Haber 25-12-23 20:11

Ülkelerinde yardım kampanyası başlatılmıştı! Bodrum'da katledilen Rus anne ve kızın cenazeleri 15 gün sonra teslim alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Rus paralı asker Andrej Kuslevic'in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı, eski eşi Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'nın (15) cenazeleri, ülkelerinde başlatılan kampanyada toplanan yardımın ardından Adli Tıp Kurumu'ndan 15 gün sonra yakınları tarafından teslim alındı.

Haber 13-12-23 15:00

Yer Kastamonu… Mezarları kazmaya başladılar! Jiletli telle korumaya çalışıyorlar

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı. Mezarın içerisine jiletli tel sararak cenazeleri ayılardan korumaya çalışan vatandaşlar, yaşanan ayı problemine çözüm bulunmasını istedi. İşte Kastamonu’da yaşanan ayı sorunu ile ilgili haberin detayları…

Haber 09-12-23 14:46

Rus anne ve kızı Bodrum'da katledilmişti! Duygulandıran paylaşım: 'Dünya güzeli 2 kadın'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova (15), eski eşi Rus paralı asker Andrej Kuslevic (42) tarafından öldürülüp cesetleri çarşafa sarılarak sarp araziye atıldı. Rus anne ve kızının Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazeleri, 7 gündür teslim alınmadı. Irina Dvizova'nın oğlu David Dvizova sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şu an en önemlisi onları Rusya'ya getirmek. Bu dünya çok temiz kalpli, dünya güzeli 2 kadın kaybetti" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-12-23 16:59

Cenazeleri ortada kaldı! Rus anneyle kızı Bodrum'da katledilmişti... Yakınları Rusya'da sosyal medyada yardım kampanyası başlattı

Muğla, Bodrum'da eski eşi Litvanya uyruklu 42 yaşındaki paralı asker Andrej Kuslevic'in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı Rus uyruklu 42 yaşındaki Irina Dvizova ile kızı 15 yaşındaki Dayana Dvizova'nın Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsileri tamamlandı. Maddi durumu iyi olmadığı belirtilen yakınlarının, cenazelerin alınabilmesi için Rusya'da sosyal medyada yardım kampanyası başlattı. Litvanya'daki Kuslevic'in yakalanması için de gerekli yazışmaların yapıldığı kaydedildi.

Haber 30-11-23 17:06

3 gün sonra boşanacaklardı! Son tartışmaları ölümle bitti

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, pazartesi günü boşanacakları öğrenilen Çiğdem Dıvrak (38) ve Erdoğan Dıvrak (43) çiftinin son tartışması ölümle bitti. Yatak odasında elindeki silahla önce karısı Çiğdem Dıvrak'ı öldüren Erdoğan Dıvrak, daha sonra aynı tabancayı kendi başına ateşleyerek hayatına son verdi. Çiftin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber 17-11-23 09:19

Bağcılar'da eski sevgili dehşeti! 'Annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende'

Bağcılar'da eski sevgili dehşet saçtı. Barbaros Tüzün ile Filiz Çilingir kısa süreli bir birliktelik yaşayıp ayrılmışlardı. Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili Tüzün, Filiz Çilingir'e defalarca ateş etti. Annesini korumak isterken 14 yaşındaki Selin Akçay da kurşunların hedefi oldu. Dehşet saçan eski sevgilinin, Filiz Çilingir'in büyük kızına attığı mesaj ise kan dondurdu.

Haber 08-11-23 00:00

Sivas'ta kazada ölen çocukların cenazeleri karıştı!

Sivas'ta yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Yusuf Çınar Hazar (9) ile Afganistan uyruklu Ahmad Reshad’ın (10) cenazeleri morgda karıştı. Ahmad Reshad’ın cenazesinin, Yusuf Çınar Hazar’ın yakınlarına teslim edilerek Siirt’te defnedildiği ortaya çıktı. Reshad’ın cenazesi mezardan çıkarılarak defnedilmek üzere Bolu’ya götürülürken, Hazar’ın cenazesi de Siirt’te defnedildi.

Haber 19-10-23 18:53

Bahçelievler'deki patlamada ölenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi

Bahçelievler'de doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ölen 3 kişinin cenazeleri, yakınlarına teslim edildi.

Yurthaber 29-09-23 11:47

Baraj gölüne düşen helikopterde hayatını kaybedenlerin cenazeleri İzmir'den uğurlandı

İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangınına müdahale için Tahtalı Barajı'ndan su almaya çalışırken kaza kırıma uğrayan helikopterde hayatını kaybeden mürettebettan bir Türk ve iki Kırgız personelin cenazeleri, Eskişehir ve İstanbul'a gönderildi.

Yurthaber 19-09-23 15:39

Sabaha karşı vahşet! Eşini ve çocuğunu öldürdü... Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Adana’da cinnet getiren şahıs, eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini de yaraladı. Şahıs, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne ve oğlunun cenazeleri ise morga kaldırıldı.

Haber 19-08-23 10:54

Denizli Büyükşehir konser programlarını iptal etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Kemal Özek ve silah arkadaşlarının cenazeleri dolayısıyla 11-12 Ağustos’ta düzenleyeceği konser programlarını iptal etti.

Yurthaber 10-08-23 13:52

Arabadaki cesetleri köylüler fark etti! Korkunç şüphe… Arkasındaki yazı dikkat çekti

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yol kenarında park halindeki otomobilde silahla vurulmuş olarak bulunan Özay Gül (34) ve Selda Karaca'nın (24) cenazeleri, memleketleri Malatya'ya gönderildi. Araçta bulunan tabanca balistik incelemeye alınırken, olayın öldürme sonrası intihar şeklinde gerçekleştiği üzerinde duruluyor. Öte yandan aracın arkasındaki yazı da dikkat çekti. Ayrıca, her ikisi de evli olan Gül ile Karaca'nın gönül ilişkisi yaşadıkları öne sürüldü.

Haber 05-08-23 16:45

Balıkesir'de arıtma tesisinde gazdan etkilenerek ölen iki işçinin cenazeleri defnedildi

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğüne ait arıtma tesisinde gazdan etkilenerek hayatını kaybeden iki işçinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 01-08-23 15:23

Fatih’te çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Fatih’te çıkan silahlı kavgada yaşamlarını yitiren Beşir A. ve Harun K.’nın cenazeleri Adli Tıp Kurumu’nda işlemlerin tamamlanmasının ardından aileye teslim edildi.

Yurthaber 09-06-23 14:27

Edirne'de baba ile oğlu bir saat arayla kalp krizi geçirerek öldü

17 yaşındaki genç ile oğlunun acısına dayanamayarak kalp krizi geçiren babanın cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 17-05-23 14:40

Adana'da üzerine kaya düşen otomobilde ölen 4 öğretmenden 2'si daha defnedildi

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, heyelan nedeniyle otomobilin üstüne kaya devrilmesi nedeniyle vefat eden 4 öğretmenden Dilek Altıparmak ve Ümmühan Dilbilir'in cenazeleri de toprağa verildi.

Yurthaber 07-04-23 15:11

Antalya'da trafik kazasında hayatını kaybeden 3 depremzedenin cenazesi yakınlarına teslim edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden 3 depremzedenin cenazeleri, adli tıptaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Yurthaber 30-03-23 13:39

'Hepimiz öldük ama onlar cennete gitti' Depremde tüm ailesini kaybetti tek başına kaldı! Yaşadığı acıyı gözyaşlarıyla anlattı

Deprem felaketi hayatta kalanlarda derin yaralar açtı. Yakınlarını kaybeden depremzedeler hayata tutunmaya çalışırken yaşadıkları acı gözyaşları içerisinde anlatıyor. Depremde Hatay'da tüm ailesini kaybeden 42 yaşındaki Leyla Kokusever, tek başına konteynerda ayakta durmaya çalışıyor. Kokusever'in anlattıkları herkesin içini sızlattı. Kokusever, "5 saniye boş kalsak deprem gecesindeyiz hala" derken cenazeleri defnettikten sonra kendileri için başka bir hayatın başladığını söyledi.

Haber 25-03-23 11:38

Adıyaman'da selde hayatını kaybeden anne ve kızının cenazeleri defnedildi

Adıyaman'da sağanak sonrası meydana gelen selde yaşamını yitiren anne ve kızının cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 16-03-23 14:05

Deprem mezarlığı kuruldu: Kahreden görüntü! İsim yerine...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in koordinatörlüğünde deprem mezarlığı oluşturuldu. Cenazeler işlemlerin hızlı yapılabilmesi ve karışıklığı önlemek için mezar taşlarına isim yerine numara veriliyor. Farklı şehirlerde defin yapmak isteyenlere ise cenazeleri teslim ediliyor.

Haber 11-02-23 21:42

'Son salisede duyduk! İki can kurtardık' Cenazeleri almaya gelmişlerdi... Kızıyla birlikte sağ bulunan baba: Sizi çok seviyorum

Büyük yıkım yaşanan Hatay, Antakya'dan bir güzel haber daha geldi. Binadan cenazeleri almaya gelen ekipler, son kez seslenince 6 yaşındaki kızı ve babasını sağ olarak çıkarmayı başardı. 5 saatlik çalışma sonrası önce çocuk, sonra baba enkaz yığınından çıkarıldı. Ekip, "Vefat edenleri çıkarmak için gelmiştik. Son kez yaptığımız sesli aramada saliselerle baba ve kızının sesini duyduk. O sesi bize Allah duyurdu." dedi. Enkazdayken ekiplerden su isteyen baba, çıkınca "Sizi çok seviyorum" dedi.

Haber 09-02-23 11:05

Hatay'a gittikleri gece depreme yakalanan anne ile oğlunun cenazesi Konya'da defnedildi

Baba ile 2 yaşındaki kızının cenazeleri ise yarın toprağa verilecek

Yurthaber 08-02-23 15:34

Osmaniye'de, depremde hayatını kaybeden baba ve iki oğlunun cenazeleri defnedildi

Osmaniye'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden baba ve iki oğlunun cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 08-02-23 12:01

Giresun'da evlerinde ölü bulunan çift defnedildi

Giresun'un Görele ilçesinde evlerinde ölü bulunan karı kocanın cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 02-02-23 11:54

SON DAKİKA | İstanbul'da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu! Dehşete düşüren olayda korkutan şüphe

Son dakika haberi: İstanbul'da kahreden olay! Kartal’da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu. İlk belirlemelere göre olayın gaz zehirlenmesi nedeniyle gerçekleştiği şüphesi üzerinde duruluyor. Anne ve iki çocuğunun cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri incelemelerinin ardından olay yerinden ayrıldı.

Haber 31-01-23 16:04

Karabük'te sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çiftin cenazeleri defnedildi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çiftin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 09-01-23 15:04

Konya'da 'Namus' cinayeti! Suriyeli cani 17 ve 15 yaşlarındaki kızlarını vahşice öldürdü

Konya'da meydana gelen vahşette cani baba Suriyeli Yusuf Elhamed, 17 yaşındaki kızı Kevser ile 15 yaşındaki Merve'yi bıçaklayarak öldürdü. Kız kardeşlerin cenazeleri toprağa verilirken Yusuf Elhamed adliyeye sevk edildi. Elhamed, cinayeti 'namus' nedeniyle işlediğini belirtti. Öte yandan evli ve 2 çocuk annesi Kevser El Salih'in eşi Muhammed El Salih'in 'cinsel taciz' suçundan cezaevinde olduğu belirtildi.

Haber 25-12-22 17:07

Tokat'ta silahla öldürülmüş halde bulunan biri muhtar 3 kişinin cenazesi defnedildi

Tokat'ta bir yaylada silahla vurulmuş halde ölü bulunan biri muhtar 3 kişinin cenazeleri, toprağa verildi.

Yurthaber 18-11-22 12:24

Türkiye onunla birlikte ağladı! Üzerimde kocamla kızımın kanı var Ecrin ve Yusuf Meydan'ın cenaze töreninde feryadı yürekleri dağladı

İstanbul'daki patlamada hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan'ın cenazeleri bugün toprağa verildi. Adana'ya getirilen cenazeleri, Meydan'ın eşi ve küçük kızı tarafından karşılandı. Acılı eş, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı dökerken, saldırıda kızıyla ölen Yusuf Meydan'ın mağazadaki eşini dışarıda beklediği sırada patlamanın meydana geldiği ortaya çıktı.

Haber 14-11-22 16:35

Bursa'da 9 kişinin can verdiği yangın faciasında kahreden detay! Aynı gün doğdular, aynı gün toprağa verildiler

Bursa'da bir evde meydana gelen yangında 8'i çocuk, 9 kişi can verdi. Misafirliğe gittikleri amcalarının evinde çıkan yangında ölen Ahmed (10) ve Ali El Cesim (11) kardeşlerin doğum günlerinin de ölüm günleri gibi aynı gün olduğu öğrenildi. 1 Ocak doğumlu olan 2 kardeşin cansız bedenleri aynı yatakta birbirine sarılı halde bulunurken, kimliklerinin belirlenmesi için DNA testi yapıldı. El Cesim kardeşler, cenazeleri tanınmayacak durumda olduğu için verilen numaralarla yan yana defnedildiler.

Haber 10-11-22 12:43

Ağrı'daki trafik kazasında ölen Önder Gürbüz ve Serhat Bayraktutan Van'da defnedildi

Ağrı'da iki tır ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında hayatını kaybedenlerden Önder Gürbüz ve Serhat Bayraktutan'ın cenazeleri Van'da toprağa verildi.

Yurthaber 10-11-22 08:34

Hatay'daki trafik kazasında ölen çiftin cenazeleri defnedildi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde otomobilin, "patpat" diye tabir edilen tarım aracına çarpması sonucu hayatını kaybeden karı kocanın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 31-10-22 16:50

GÜNCELLEME - Kocaeli'de baba ile kızı evde ölü bulundu

Baba ve kızının cenazeleri, defnedilmek üzere memleketleri Zonguldak'a gönderildi - Hastaneye kaldırılan annenin tedavisi sürüyor DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 16-10-22 16:27

Amasra'da maden ocağındaki patlamada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

Amasra'da maden ocağındaki patlamada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

Yurthaber 15-10-22 12:45

Sivas'ta evlerinde ölü bulunan çiftin cenazeleri toprağa verildi

Sivas'ta evlerinde ölü bulunan çiftin cenazeleri toprağa verildi

Yurthaber 14-10-22 14:13

Onların işinde gülmek yok! 'Burada hüzünlü olmak gerekir, biz de dayanamıyoruz'

Mezar kazma işiyle uğraşan mezarcılar en hüzünlü anlara tanık olarak yaptıkları işin zor olduğunu dile getiriyorlar. Mezar kazıcısı Mithat Cömert, “Buraya şehitlerimiz geliyor. O çok ayrı bir hüzne neden oluyor. Küçük çocuk ve genç cenazeleri geliyor. Anne-baba feryatları ayrı bir hüzün. İnsanlar burada hüzünlü olduğu için burada neşeli bir kahkaha ile gülemezsin. Senin de hüzünlü olman gerekir. Bizim mesleğimiz bu ama biz de nihayetinde bir insanız. Böyle olayları görünce dayanamıyoruz” dedi.

Haber 08-10-22 10:23

Gelinim Mutfakta programında şok üstüne şok! 'Kayınvalidem cenazeleri tur otobüsü yaptı'

Gündüz kuşağında yayınlanan bir programda yarışmaya katılan kayınvalide, gelini hakkında söyledikleriyle şaşkına çevirdi. Beyhan Öksüz adındaki kayınvalide gelini Yeşim hakkında ''Bu kadar paragöz değildi. Benim adıma kredi kartı çıkarıp evlenecek kız kardeşi için 70 bin TL'lik ev eşyası alışverişi yapmış''dedi. Gelin Yeşim ise, ''Kayınvalidem, belediyelerin cenaze araçlarını ayarlayıp şehir şehir dolaşıyor'' diyerek ağızları açık bıraktı.

Haber 04-10-22 17:36

Samsun'da trafik kazasında hayatını kaybeden çiftin cenazeleri Ordu'da defnedildi

Samsun'da trafik kazasında hayatını kaybeden çiftin cenazeleri Ordu'da defnedildi

Yurthaber 04-10-22 13:14

Trabzon'daki trafik kazasında ölen 4 kişinin cenazeleri Hatay'da defnedildi

Trabzon'daki trafik kazasında ölen 4 kişinin cenazeleri Hatay'da defnedildi

Yurthaber 30-09-22 17:18