Sehit Er Baki Afsar Haberleri

Aylık 45 bin TL hayat pahalılığı tazminatı! Maaş zamları konuşulurken... 400 uzman için dikkat çeken ek ödeme gündemde

Asgari ücret gündemin merak edilen konularından. Milyonlar maaşlarındaki ücret artışlarının ne kadar olacağını düşünüyor. Herkes gelirinin ne kadar artacağını araştırırken 400 memur için dikkat çeken bir ödemenin gündemde olduğu kaydedildi. Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK'nın 400 uzman personeline hayat pahalılığı tazminatı olarak her ay 45'er bin lira verilmesi için Kanun Teklifi'ne madde eklendiği öğrenildi. Gazeteci Ebru Baki, canlı yayında maaşlarla ilgili edindiği bilgileri de aktardı.

Finans 2023-12-04 10:16:42

Toroslar’da zafer coşkusu

Toroslar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümünü, düzenlediği konserler ve Karakucak Güreşleri ile coşkuyla kutladı.Ayvagediği Mahallesi’ndeki futbol sahasında Karakucak Güreşleri ile başlayan programa, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.Karakucak Güreşleri nefes kestiMinikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde kıyasıya mücadele veren sporcular er meydanına çıkarak, hünerlerini sergiledi.

Yurthaber 2019-09-01 16:05:14

İçişleri Bakanlığı: İç güvenlik operasyonları kapsamında; Van-Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığınca yapılan hava destekli ‘’Sehit Jandarma Er Gürdeniz Erdoğmuş Operasyonu”nda 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede o

İçişleri Bakanlığı: "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Van-Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığınca yapılan hava destekli ‘’Sehit Jandarma Er Gürdeniz Erdoğmuş Operasyonu”nda 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Haber 2019-06-12 08:19:09

Yöneticiler çalışanlarının isim ve fotoğraflarını aradı

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü’ne bağlı illerin yöneticileri, 738’er adet fotoğraf ve ismin yazığı olduğu kağıtların arasından kendi personellerine ait olanları bulmaya çalıştıkları yarışmada adeta nefes nefese yarıştılar.Amasya, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu ve Çorum illerini kapsayan bölge müdürlüğünün değerlendirme toplantısına katılan yöneticiler, önlerine sürpriz şekilde konulan çalışanlarına ait karışık haldeki resim ve üzerinde isimlerin yazılı olduğu kağıtları eşleştirmeye çalışarak panoya astılar.14 yöneticinin mücadele ettiği ve renkli anların yaşandığı etkinliği değerlendiren Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay, “Bölge toplantımızda yöneticilerimize karışık olarak çalışanlarımızın isimlerini ve fotoğraflarını koyduk.

Haber 2019-03-28 17:40:31

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan şehit ailesine ziyaret

Oktay, geçen yıl Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit düşen piyade er Baki Afşar'ın Çorum'daki ailesini ziyaret etti

Yurthaber 02-02-19 19:11

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan şehit ailesine ziyaret

Oktay, geçen yıl Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit düşen piyade er Baki Afşar'ın Çorum'daki ailesini ziyaret etti

Haber 02-02-19 19:10

Şehidin İsmi Yaşadığı Sokağa Verildi

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar’ın (21)...

Yurthaber 13-06-18 12:07

Terhisine 1 hafta kala şehit olan er, son yolculuğuna uğurlandı

ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 17-04-18 15:17

DHA YURT BÜLTENİ-11

Çorumlu şehidi 5 bin kişi uğurladı ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 17-04-18 15:07

DHA YURT - Çorumlu şehidi 5 bin kişi uğurladı

ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 17-04-18 14:50

Terhisine 1 hafta kala şehit olan er, son yolculuğuna uğurlandı

ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 17-04-18 14:47

Şehit Piyade Er Baki Afşar son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ın Elmalı ve Kuyutepe üs bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından terhisine bir hafta kala şehit edilen Piyade Er Baki Afşar, gözyaşları arasında memleketi Çorum’da son yolculuğuna uğurlandı.Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı Gülabibey Mahallesi’ndeki baba ocağına son kez getirilerek helallik alındı.

Haber 17-04-18 14:01

Şehit Piyade Er Baki Afşar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak’ın Elmalı ve Kuyutepe üs bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından terhisine bir hafta kala şehit edilen...

Yurthaber 17-04-18 13:54

Terhisine bir hafta kala şehit olan Afşar son yolculuğuna uğurlanıyor

Şırnak’ın Elmalı ve Kuyutepe üs bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar, son yolculuğuna uğurlanıyor.Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Merzifon Havaalanı’na getirilen şehit Afşar’ın naaşı, daha sonra karayoluyla Çorum’a götürülerek Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.Hastaneden alınan şehidin naaşı Gülabibey Mahallesi’ndeki baba ocağına son kez götürülerek helallik alındı.

Haber 17-04-18 12:45

Şehit er Afşar'ın cenazesi memleketine getirildi

Şırnak'ta teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Er Baki Afşar'ın terhisine 5 gün kaldığı öğrenildi

Haber 16-04-18 23:42

DHA YURT BÜLTENİ-14

1)OĞLUNUN ŞEHİT HABERİNİ ÇALIŞTIĞI FABRİKADA ALDI ŞIRNAK’ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Er Baki Afşar'ın acı haberi Çorum'daki ailesine verildi.Şırnak'ta şehit olan Piyade Er Baki Afşar'ın (21) acı haberi memleketi Çorum'da bulunan ailesine verildi.

Haber 16-04-18 15:43

Şehit ateşi Çorum'a düştü

ŞIRNAK’ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan piyade er Baki Afşar'ın (21) Çorum'daki babaevine ateş düştü.

Haber 16-04-18 15:25

Terhisine bir hafta kala şehit oldu

Şırnak’ın Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından terhisine bir hafta kala şehit edilen Piyade Er Baki Afşar’ın şehadet haberi Çorum’daki baba ocağına ateş düşürdü.Piyade Er Baki Afşar’ın şehadet haberini Gülabibey Mahallesi Bagcılar 17.

Haber 16-04-18 15:11

Maliye Bakanı Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur Kütahya'da

Maliye Bakanı Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Sehit Piyade Er Mustafa Türkmen’in cenazesine katılmak üzere Kütahya’ya...

Yurthaber 20-06-12 20:49