Sehit Mustafa Sari Ilkokulu Haberleri

İlkokul öğrencilerinin 10 Kasım'a özel koreografisi beğeni topladı! Saat ‘09.05’i oluşturarak saygı duruşunda bulundular

İzmir’in Seferihisar ilçesinde bulunan Şehit Mehmet İzdal İlkokulu öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 85. yılına özel bir koreografi hazırladı. İlkokul öğrencileri saat ‘09.05’i oluşturarak saygı duruşunda bulundular.

Trend 2023-11-10 11:06:53

Minik Valinin ilk talimatı bakın ne oldu!

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde; makamını temsili olarak Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu 4-B öğrencisi Mustafa Erdem Hatip’e devretti.

Yurthaber 2023-04-23 10:32:05

Atık malzemelerle kurulan kütüphane renkli ortamıyla öğrencilerin ilgisini çekiyor

Sakarya'da Ozanlar Şehit Mustafa Özen İlkokulu öğrencileri, öğretmen ve veliler tarafından atık malzemelerden oluşturulan kütüphanede hem kitap okuma alışkanlığı kazanıyor hem de çevre konusunda bilinçleniyor.

Yurthaber 2022-12-30 13:12:23

1 yılda 306 kitap okudu, ödülü kaptı

Muğla İl Halk Kütüphanesi verilerine göre 306 kitap okuyan ve birinciliği elde eden öğrenci ödüllendirildi.İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Muğla İl Halk Kütüphanesi verilerine göre yıl içinde en çok kitap okuyan Menteşe Emirbeyazıt İlkokulu öğrencisi Mustafa Özdemir’i makamında ağırladı.

Yurthaber 2021-03-31 13:17:34

Akdeniz Belediyesinde kadınlara yönelik eğitim seminerleri sürüyor

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce, Ev Kadınları Eğitimi Projesi kapsamında kadınlara çeşitli eğitim seminerleri düzenlendiği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile bir kulübün işbirliğinde Akdam İlkokulu ile Güneş Kültür ve Sanat Evinde, ev kadınlarının bilinçlendirilmesine yönelik düzenlenen seminerlerde Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç, ’toplumsal cinsiyet kapsamında prensesler ve paşalar’, Psikolog Mervan Teselli, ’çocuğumun madde bağımlısı olduğunu nasıl anlarım?’ ve Hemşire Zeynep Koç da ’ev kazalarında ilk yardım’ konularında sunum yaptı.Kadınlara özgü düzenlenen bu eğitim faaliyetlerindeki katılımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve katılımları nedeniyle teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Kadınlarımızın toplumsal hayatta etkin bir şekilde rol almaları ülkemiz adına oldukça önemli.

Yurthaber 18-03-21 14:48

Milaslı şehidin ismi okulda yaşatılacak

2019 yılında Milas Hayıtlı Mahallesi Kardelen Sokak’ta hazine arazisine yaptırılan 360 öğrenci kapasiteli 12 derslikli Şehit Erkan Karataş İlkokulu düzenlenen törenle hizmete sunuldu.Törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Garnizon Komutanı Albay Emel Demiryakan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, MHP Milas İlçe Başkanı M.

Yurthaber 02-03-21 14:44

Milaslı şehidin ismi okulda yaşatılacak

2019 yılında Milas Hayıtlı Mahallesi Kardelen Sokak’ta hazine arazisine yaptırılan 360 öğrenci kapasiteli 12 derslikli Şehit Erkan Karataş İlkokulu düzenlenen törenle hizmete sunuldu.Törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Garnizon Komutanı Albay Emel Demiryakan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, MHP Milas İlçe Başkanı M.

Yurthaber 02-03-21 14:44

Başkan Sandıkçı öğrencilerin sevincine ortak oldu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yüz yüze eğitime başlayan Düzardıç İlkokulu öğrencilerine başarı dileyerek, sevinçlerine ortak oldu.Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Düzardıç Mahalle Muhtarı Hikmet Oçar ve Canik Belediyesi genç gönüllü danışmanlarla birlikte Düzardıç İlkokulu’nu ziyaret etti.

Yurthaber 28-02-21 13:33

Mustafa Şahin Dünya Gıda Günü Afiş Yarışmasına katılan öğrencileri makamında ağırladı

FAO tarafından düzenlenen ve 117’den fazla ülkeden çocukların katıldığı 2020 Dünya Gıda Günü Afiş Yarışmasına Kayseri’den katılarak, Türkiye’yi temsil eden Hasan Polatkan ilkokulu öğrencileri Esil Kalkan, Zeynep Turan, Belinay Özüdoğru, Esila Polat’ı Tarım İl Müdürü Mustafa Şahin makamında konuk etti.Şahin, Aileleri ve Öğretmenleri ile birlikte gelen çocuklarla sohbet ederek yaşıtlarına örnek olma ve farkındalık adına yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yurthaber 19-02-21 12:59

Çanakkale’de ’DepremsizYaşam’ e-Twinning projesi

Çanakkale’de, Mustafa Kemal İlkokulu yöneticileri tarafından deprem afetinin zararlarını önlemek ve azaltmak amacıyla deprem öncesi ve esnasında neler yapılacağı konusunda öğrencileri bilinçlendirmek için "DepremSİZ Yaşam" isimli e-twinning projesi başlatıldı.Çanakkale Mustafa Kemal İlkokulu tarafından başlatılan projede; öğrenciler aracılığıyla tüm vatandaşları deprem afeti konusunda bilgilendirme, uygulamaya yönelik yeterlilik ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Yurthaber 09-02-21 09:50

Seyitgazi’de 2021 yılının ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Eskişehir Seyitgazi ilçesindeki 2021 yılının ilk muhtarlar toplantısı Kaymakamı Kutsal Baytak başkanlığında gerçekleştirildi.Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu konferans salonundaki toplantıya; Kaymakam Baytak’ın yanı sıra, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Seyitgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Kara, Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanı Onur Hereklioğlu, Seyitgazi Ziraat odası ve Seyitgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Erden, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, kamu durum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.Seyitgazi İlçesi Kaymakamı Baytak; ’’Muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarını en iyi bilen kişiler.

Yurthaber 26-01-21 13:26

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri uluslararası projelerde yer alıyor

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri uluslararası projelerde yer alıyorlar.Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri, Okul Müdüresi Belkız Dere, Okul Müdür Yardımcısı Tuğçe Ekici’nin rehberliğinde bu yıl ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan, etwinning partalında uluslararası beş farklı projede çalışıyor.

Yurthaber 25-01-21 16:08

Siirt’te köy öğrencileri bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşını okudu

Siirt’in Pervari ilçesinde bulunan Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri evlerinde bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşını okudu.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni haftanın ilk gününde il yöneticilerinden okulların bahçesinde bayrak töreni yapılmasını isterken, Pervari ilçesinde Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri evlerinde TRT ve EBA TV kanallarından yapılan yayınla bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşını coşkuyla okudu.

Yurthaber 11-01-21 14:34

Siirt’te köy öğrencileri bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşını okudu

Siirt’in Pervari ilçesinde bulunan Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri evlerinde bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşını okudu.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni haftanın ilk gününde il yöneticilerinden okulların bahçesinde bayrak töreni yapılmasını isterken, Pervari ilçesinde Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri evlerinde TRT ve EBA TV kanallarından yapılan yayınla bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşını coşkuyla okudu.

Yurthaber 11-01-21 14:34

İkamet yangını korkuttu

Adıyaman’da, bir ikamette sabah saatlerinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt Mahallesi Mehmetçik İlkokulu yakınlarında Mustafa Gözcü’ye ait ikametin mutfak kısmındaki bulaşık makinesinde yangın çıktı.

Yurthaber 17-12-20 10:26

Cübbe giyme hayali 30 yıl sonra gerçekleşti! 37 yaşında avukat oldu

Şanlıurfa’da ilkokulu okuduktan sonra ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle okula devam edemeyen Mustafa Şahin, tarlada ders çalışıp çocukluk hayali olan avukatlığa açıköğretimde okuyarak 30 yıl sonra kavuştu.

Haber 15-11-20 09:45

Simav’da 18 okula “Okulum temiz’ belgesi verildi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Protokolü” kapsamında, hijyen tetkik görevlilerince denetlenen okullardan 18’ine “Okulum temiz” belgesi verildi.Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, başvurusu kabul edilerek denetlenen okullardan 18’inin ‘Okulum temiz’ belgesi almaya hak kazandığını belirterek, diğer okullardaki denetleme sürecinin devam ettiğini ifade etti.Simav Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen belge töreninde, Simav Anadolu Lisesi, Şerife Narin Koyuncuoğlu Ana Okulu, Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu, Osmanbey Ortaokulu, Dağardı İlkokulu, Dağardı Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Güney Ortaokulu, Güney İlkokulu, Simav Cumhuriyet Lisesi Anadolu, Simav Özel Eğitim Meslek Okulu, Şenköy İlkokulu, Beyce İlkokulu, Beyce Şehit Er Mustafa Nergis Ortaokulu, Simav Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi, Esenevler İMKB İmam Hatip Ortaokulu idarecileri, belgelerini Kaymakam Türker Çağatay Halim’in elinden aldı.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, pandemi dolayısıyla ara verilen eğitimin normalleşme sürecinde daha temiz ve sağlıklı bir şekilde başlaması, öğrencilerin daha temiz eğitim hizmeti alması için, ilçe merkezi belde ve köylerdeki okullarda hijyen denetimlerinin yapıldığını belirterek, belge almaya hak kazan okulların idareci, öğretmen ve personellerini tebrik etti.

Yurthaber 31-10-20 11:08

Seyitgazi’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yapılan törenle coşku içerisinde kutlandı.Şehit Mustafa Akbaş ilkokulu tarafından hazırlanan program, Seyitgazi okullar bölgesi meydanında yapılan saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Yurthaber 29-10-20 14:54

Vali Gürel’den okullara ziyaret

Karabük Valisi Fuat Gürel, 2020-2021 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimlerine başlayan Yeni Mahalle Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ile Latife Hanım Anaokulunu ziyaret etti.Korona virüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitime başlayan Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 1.

Yurthaber 09-10-20 14:35

Osmancık’ta Eğitim-Bir-Sen’de görev değişimi

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe temsilcisi Kazım Sekili görevi Mustafa Yıldırım’a devretti.Kazım Sekili 2000 yılından bu tarafa sürdürdüğü görevini Genel Merkezin tensipleriyle Mustafa Yıldırım’a devretti.Mustafa Yıldırım başkanlığında Eğitim-Bir-Sen Osmancık yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Salih Tuncay, Halim Sarı, Kamil Kurşun, Ahmet Bal ve Ercan Kelemci.’Mustafa Yıldırım kimdir’1981 Kayseri doğumlu olup ilkokulu Osmancık İnönü zaferi ilkokulunda tamamlamıştır.

Yurthaber 20-09-20 16:14

Eğitime bir hayırsever desteği daha

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Talas ilçesine hayırsever Ahmet Gönen tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli ilkokul/ortaokulun yapımına ilişkin protokolü imzaladı.“Ahmet Gönen İlkokulu/Ortaokulu’’ yapımına ilişkin protokol imza töreni Valilik Toplantı Salonunda Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve hayırsever Ahmet Gönen’in katılımıyla gerçekleştirildi.Vali Günaydın, törende yaptığı konuşmada, “Hayırseverimize ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

Yurthaber 02-09-20 15:01

Melikgazi’de eğitim yatırımları artıyor

Melikgazi ilçesi Tavlusun Mahallesi’nde Hayırsever Kadriye Güner ve Melikgazi Belediyesi işbirliği içinde yapılacak olan “Hüseyin-Kadriye Güner İlkokulu”nun protokolü imzalandı.Valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şehmus Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Hayırsever Kadriye Güner katıldı.Kayseri’nin hayırseverleri ile nam saldığını hatırlatan ve birçok projeyi hayırseverlerin katkısı ile hayata geçirdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Sadece Kayseri’mizde değil ülkemizin birçok yerinde, Kayserili hayırseverlerimizin yapmış olduğu okullar, sağlık tesisleri olduğunu biliyoruz.

Yurthaber 31-08-20 09:47

Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu kurumların birlikteliğiyle kışa hazırlanıyor

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bulunan Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu, kurumların desteği ile başlatılan tadilatla kışın sıcak, yazın serin eğitim ortamlarına kavuşacak.Eğitim-öğretime açıldığı 1998 yılından beri kış aylarındaki soğuk havalarda ısınma sıkıntısı yaşanan okul binasında yalıtım çalışmaları başlatıldı.

Yurthaber 11-08-20 11:23

Hisarcık Müftüsü Arda için veda yemeği

Çanakkale’nin Ezine ilçesine atanan Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Müftüsü Mustafa Arda için veda yemeği verildi.Müftü Mustafa Arda için Cumhuriyet İlkokulu Yemekhanesinde verilen yemek programına Kaymakam Buğra Karadağ, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Ferdi Osman Çetinel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüksel Demir, müftülük personelleri ve din görevlileri katıldı.Yemek sonrası bir konuşma yapan Müftü Mustafa Arda,” 7 yıl süresince hiç kimseyle problemimiz olmadan, birbirimizi anlayarak, biz size abilik, sizde görevinizi yaparak güzel bir dönem geçirdik” dedi.Arda,” Ben sizleri tanımaktan, sizlerle beraber görev yapmaktan memnun ve mutluyum.

Yurthaber 26-06-20 11:24

GAGİAD Resim yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD) her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği resim yarışması, bu yıl korona virüs nedeni ile dijital ortamda gerçekleşti.“Siz olsaydınız korona virüs ile nasıl mücadele ederdiniz’’ konulu resim yarışmasının sonuçları açıklanarak ödüller sahiplerini buldu.GAGİAD Yönetim Kurulu ve Kadınlar Kurulu tarafından değerlendirilen 105 eser arasından, dereceye giren öğrencilere ödülleri evlerinin önünde çocukların sokağa çıkma izni zamanında teslim edildi.Gerçekleştirilen yarışmanın birincisi Simya Ortaokulu öğrencisi Çiğdem Şallı, ikincisi Aslı Alevli İlkokulu öğrencisi Ramazan Emir Seçkin, üçüncü ise Mustafa Marangoz İlkokulu öğrencisi Alper Seyit Aysa oldu.

Yurthaber 13-05-20 16:57

Polis motosikletini şemsiye ile koruyan Eylül’e sürpriz ziyaret

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, geçtiğimiz yıl okul bahçesindeki polis motosikletini kırık şemsiyesiyle koruyan öğrenciye polis ekipleri 23 Nisan sürprizi yaptı.Şehit Mustafa Gökdal İlkokulu 2.

Yurthaber 23-04-20 16:11

Ağrılı çocuklardan videolu 23 Nisan kutlaması

Ağrı’da Yavuz Selim İlkokulu ve Hacıhalit İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı video çekerek kutladı.Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsün Türkiye’de de ortaya çıkmasının ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop korona virüs önlemleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramının evlerde kutlanılması kararı aldı.

Yurthaber 22-04-20 15:22

İstiklal Marşı’nın kabulü film ayakta alkışlandı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni gerçekleştirildi.Bir öğrencinin hazırladığı kısa film ayakta alkışlanırken izleyiciler göz yaşlarına hakim olamadı.Hisar İlkokulu Konferans Salonu’nda Çukurca Şehit Veli Selçuk ilk ve Ortaokulu öğretmen, öğrencilerin işbirliği ile gerçekleştirilen anma programında İstiklal Marşı’nın yazılışı ve Mehmet Akif Ersoy’un marşla ilgili düşünceleri ‘Hisli Yürek Mehmet Akif Ersoy’ oratoryo gösterisi, ana okullar arasında İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin İstiklal Marşı’nı okuması ve slayt gösterimi gerçekleştirildi.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.Şentürk, “Milletimiz; tüm imkansızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde, birbirine kenetlenerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürüttüğü Kurtuluş Savaşını, tarihte eşine az rastlanır şekilde büyük bir zaferle sonuçlandırmıştır.

Yurthaber 12-03-20 14:46

Emet’te İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması

Kütahya’nın Emet ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü etkinlikleri çerçevesinde ortaokullar arasında İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.Emet Gazikemal İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen yarışmanın jüri üyeliğini, Emet ilçesinde görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri yaptı.Jüri üyelerinin oylaması sonucu birinci Ashaboğlu Ortaokulu’ndan Fatma Doğan, ikinci Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Sena Asan, üçüncü Yunus Emre Imam Hatip Ortaokulu’ndan Feyza Çulha isimli öğrenciler oldu.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre, yaptığı açıklamada, ’’Bütün öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yurthaber 10-03-20 09:57

Öğrencilerden Mehmetçiğe destek ziyareti

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde İlkokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen ’Bahar Kalkanı’ Harekâtı’na destek olmak amacıyla, ilçedeki askerlere ziyarette bulundu.Pazarlar İlkokulu Müdürü Mustafa Dertli, Okul Aile Birliği üyeleri ve öğretmenlerin eşliğinde minik öğrenciler İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Mehmetçikleri ziyaret etti.Program ilçe Jandarma Karakol komutanlığı önünde gerçekleşti.

Yurthaber 09-03-20 10:25

Fatih İlkokulu yeni eğitim-öğretim yılına hazır

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga’da yapımı hızla devam eden Fatih İlkokulu’nun inşaat çalışmaları yetkililerce incelendi.Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Saim Yılmaz ve Bülent Korkmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, eski binasının yıkılarak yeni yapılan Fatih İlkokulu’nun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yurthaber 27-02-20 12:55

’Akıl-Zeka Oyunları ve Robotik Kodlama Sınıfı’ açıldı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde İstiklal İlkokulu bünyesinde oluşturulan "Şehit Mehmet Genç Akıl-Zeka Oyunları ve Robotik Kodlama Sınıfı"nın açılışı törenle gerçekleştirildi.Açılışa, Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Kurum ve daire amirleri, Şehit ailesi, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.Açılışta Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.Altıntaş Milli Eğitim Müdürü Numan Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, ’’Sınıfımızın açılışında emeği olan başta Şehit ailemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yurthaber 24-02-20 11:04

Öğrencilerden çatalca Res’e bilgilenme ziyareti

Özel Beylikdüzü Amerikan Kültür Koleji İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, SANKO Holding’in enerji sektöründeki yatırımı Çatalca Rüzgar Enerji Santrali’ne (RES) bilgilenme ziyareti gerçekleştirdi.İşletme Müdürü Mustafa Öğüt ile görevliler Süleyman Toker, Harun Yüce ve Cenk Sağır, öğrenci ve öğretmenlere eşlik ederek sahanın ve rüzgar enerjisinin tanıtımını yaptı.

Yurthaber 24-02-20 10:50

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Minik uzaylılar müdür odasına indi

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan traji komik olayı herkesi güldürdü.Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülşen Bostancı öncülüğünde ‘Uzay’ konulu derste astronot resmi çizdiler ve füze maketleri yaptılar.Bir haftalık uğraş sonrası ise bu yaptıkları güzel eserleri okul müdürü İsmail Damar ile paylaşmak isteyince, toplu olarak soluğu okul müdür odasında aldılar.

Yurthaber 22-02-20 01:23

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20