Seks Işçisi Haberleri

Trans bireylerin Müşterimizi çaldın kavgası bir anda alevlendi! O anlar anbean paylaşıldı... Saç saç baş başa girdiler yetmedi tırmanıp üzerine atladı

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta yaşanan bir kavga sosyal medyadan canlı yayınlanınca ülke gündemine yerleşti. Görüntülerde iki grup trans birey arasında müşteri kavgası yaşandı. 100'den fazla seks işçisinin karıştığı olay saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 06-03-2024 09:03

Cinsel ilişki için buluştuğu 4 erkeği de öldürdü! Seks satın almayın hayatları mahveder uyarısı ailelerin tepkisine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde 33 yaşındaki Rebecca Auborn isimli bir seks işçisi müşterisi olan dört kişiye ölümcül ilaç vermek ve beşinci kişiyi öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor. Olaya ilişkin yapılan mahkeme sırasında "Seks satın almayın hayatları mahveder" uyarısının yapılması kurbanların ailelerini sinirlendirdi.

Trend 28-11-2023 14:03

Barışmak istemeyen eski kız arkadaşından intikam almak istedi! Sosyal medyada seks kasetlerini ifşa edince ortalık karıştı

Tayland’ın Samut Prakan şehrinde ismi Kritsada olarak açıklanan bir adam ayrıldıktan sonra barışma tekliflerini reddeden eski kız arkadaşından intikam almak istedi. Eski sevgilisinin özel bilgilerini ve görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Kritsada, Som isimli kadının seks işçisi olarak tanıttı. Ailesiyle birlikte yaşayan Som evine tanımadığı erkeklerin gelmesi üzerine durumu polise bildirdi.

Trend 22-06-2023 14:11

Seks işçisi parasını ödemeyi reddeden adamı polise şikayet etti! Kolundan tutup gitmesine izin vermedi

Gana’nın Mankessim şehrinde bir seks işçisi ve müşterisinin karakolun önündeki tartışması yoldan geçenlerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Parasını ödemeyi reddeden adamı polise şikayet eden kadın sorunun çözülene kadar müşterisinin karakoldan ayrılmasına izin vermedi. İkili arasındaki tartışma saatlerce karakolun önünde devam etti.

Trend 24-01-2023 10:24

Yetişkin içerik sektörüne böyle girdi! ''Kazadan sonra hareket bile edemiyordum ama...''

Kanada, Vancouver'da yaşayan Mia Miranda isimli genç kadın, 2020 yılın geçirdiği bir araba kazasının ardından hayatının nasıl değiştiğini anlattı. Başarılı bir şarkıcı ve seks işçisi olan Miranda, kazanın ardından nasıl yetişkin içerik platformlarına dahil olduğunu ve on binlerce sterlin kazandığını açıkladı.

Trend 22-10-2022 09:49

15 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyor! ''Seks işçiliği için anne olmayı feda ettim''

Daha önce uzun yıllar hiçbir fikri olmadan vahşi bir katille birlikte olmasıyla gündem olan Stella Paris, kariyeri ve bunun için feda ettiklerini anlattı. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken striptiz yıldızı, nasıl tıp sektöründeki kariyerinden vazgeçtiğini ve seks işçisi olabilmek için anne olmayı feda ettiğini açıkladı.

Trend 05-10-2022 16:24

''Ayaklarının fotoğrafını sat'' demişti! Şimdi erkeklerin suratlarına tükürerek servet kazanıyor

2020 yılında pandemi nedeniyle karantina başladığında 25 yaşındaki Jennifer Love, bir garson olarak çalışıyordu. O dönem bir arkadaşı şaka yaparak artık daha çok para kazanması için ayaklarının fotoğraflarını satmaya başlaması gerektiğini söyledi. Sonrasında hikayesi tamamen değişen Jennifer, şimdi günde sadece 2 saat çalışarak binlerce sterlin kazanıyor. İşi ise erkeklere zorbalık etmek.

Trend 05-10-2022 15:21

''Müşterimin karısı seks işçisi olduğumu öğrenince üçlü ilişki teklifiyle geldi!''

11 yıldır profesyonel bir seks işçisi olan çalışan Evelyn Schwarz, işini severek yaptığını ve insanların fetişlerini yargılanmaktan korkmadan özgürce keşfetmelerine olanak tanımaktan keyif aldığını anlattı. Yakın zamanda yıllardır hizmet verdiği bir müşterinin eşiyle yaşadığı garip olayı paylaşan Schwarz, hikayenin detaylarıyla herkesi şaşırttı.

Trend 24-09-2022 17:09

Seks işçisinin deneyimsizliği ölümüne sebep oldu! Fantezileri için anlaşmıştı ama...

Avustralya'da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 52 yaşındaki bir iş adamı, fiziksel şiddet içeren fantezilerini gerçekleştirmek için genç bir seks işçisiyle anlaştı. Ancak buluşmaları esnasında işler ters gitti ve genç kadının deneyimsizliği, iş adamının ölümüne neden oldu.

Trend 07-09-2022 07:34

Balayında karısını bırakıp seks işçisine gitti! Polis baskınında yakalandı

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 34 yaşındaki Paul Turovsky, bir fuhuş operasyonu kapsamında polisler tarafından tutuklandı. Tampa'da yeni evlendiği eşiyle balayı için kaldığı otel odasından çıkıp, seks işçisiyle buluşmak için gittiği bir başka otelde yakalan genç adam, herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 29-08-2022 08:58

Sarhoş seks işçisi öpme bahanesiyle yaklaştığı turistin kulağını kopartıp yedi! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Tayland’ın Pattaya şehrinde 25 yaşında seks işçisi olarak çalışan Kannika Kamton alkolün dozunu fazla kaçırınca herkesi şaşkına çeviren bir olaya imza attı. Arkadaşıyla birlikte arkası tamamen açık bir arabada seyahat eden 55 yaşındaki turistin yanına öpme bahanesiyle yaklaşan Kamton, adamın kulağını ısırarak koparttı. Olay yerinden koşarak uzaklaştığı sırada Kamton, adamın kulağını çiğneyerek yedi.

Trend 23-08-2022 17:16

''14 kişilik seks partilerine katıldım'' İş artık çığrından çıktı...

Ülkemiz takımlarından bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Vagner Love'dan ilginç itiraflar geldi. 38 yaşında olan golcü oyuncunun saha dışında birçok kez kadınlarla ismi anılmıştı. Yaptığı itirafla sosyal medyada gündeme oturan Vagner Love, "Altı erkek olduğu zaman en az 8 kadın olması gerekirdi. Arkadaşlarım grup seks partilerinde avantaj elde etmek istiyorlardı. Bir futbolcu almak ve sonra bunun hakkında konuşmak kadınları grup seks partilerine davet etmek açısından avantaj sağlıyordu." dedi.

Spor 11-06-2022 13:39

'Çalıştığım yerdeki müşteri, insan kaynaklarına gizli bir seks işçisi olduğumu söyleyerek beni kovdurmaya çalıştı'

Yetişkin film yıldızı Cindy Starfall, 2022'de hala seks işçilerini utandırmaya çalışan insanların gerçeklerin farkına varmaları gerektiğini söyledi. İki yıllık covid kısıtlamalarının ardından seks işçiliğinin hiç olmadığı kadar popüler olduğunu söyleyen genç yıldız, geçmişte sırf seks işçisi olduğu için nasıl kötü şeyler yaşadığını anlattı.

Trend 30-05-2022 18:02

Seks işçisi olarak çalışıyor ama erkekler onlarla seks yapmaması için ona binlerce dolar ödüyor!

Birçok insanın seks işçilerinin tek bir rolü olduğunu ve bunun cinsel aktiviteleri içerdiğini düşündüğünü söyleyen Samantha X bazı erkeklerin sırf onlarla sohbet etmesi için ona binlerce dolar ödediğini iddia etti. Ona kendilerini açan adamların hikayelerinin kendisine ilham kaynağı olduğunu söyleyen X, bir danışman olmasa da onları dinlemeye ve kucak açmaya hazır.

Trend 17-05-2022 11:05

Avustralya'dan dikkat çeken 'seks işçiliği' kararı! 'Önemli bir kilometre taşı'

Avustralya'nın Victoria eyaletinde dikkat çeken bir karara imza atıldı. Ülkede uzun süredir işçiliğinin yasallığı tartışılıyordu. Aktivistlerin de bu konuda attığı pek çok adımın ardından ülkede seks işçiliği artık serbest ve yalnızca bazı koşullarda suç sayılacak.

Haber 11-05-2022 09:52

Savaşın dehşetine dayanamadı! Şimdi 120 sterline çalışan bir seks işçisi

35 yaşındaki Grace Parker, Irak ve Afganistan'da görev yapmış oldukça başarılı bir askerdi. Ancak savaşın yarattığı travmalar nedeniyle travma sonrası stres bozukluğu ve depresyon ile mücadele eden kadın taburcu edildi. Hayatını sürdürmek için şimdi bir seks işçisi olarak çalışıyor.

Trend 09-05-2022 10:02

Ünlü futbolcuyla skandala imza atmışlardı! Seks işçisi Zahia Dehar, yeni mesleğiyle şaşırttı!

18 yaşından küçük olduğu dönemde adı ünlü futbolcu Franck Ribery ile seks skandalına karışan Zahia Dehar, hayatında yeni bir sayfa açtı. Dehar'ın yeni mesleği şaşırttı.

Magazin 09-11-2021 12:58

Hollanda'yı 2 milyon euro dolandıran memur: Parayı seks işçisi kadınlara verdim

Hollanda'da Altyapı ve Su Yönetimi Bakanlığı'na bağlı Trafik Su İdaresi çalışanı bir erkek memur, 2012 - 2019 yılları arasında düzenlediği sahte belgelerle çalıştığı kurumu yaklaşık 2,3 milyon euro dolandırdı. Paranın 1,6 milyon eurosunu, "zor durumda oldukları için acıdığını" söylediği seks işçisi kadınlara aktardı. Savcılık, zimmete para geçirme ve dolandırıcılık gerekçesiyle zanlının 2,5 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Haber 06-11-2021 13:46

İspanya Başbakanından kadınları 'köleleştirdiğini' söylediği seks işçiliğini yasaklama sözü

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez pazar günü kadınları "köleleştirdiğini" söyleyerek ülkede seks işçiliğini sona erdirme sözü verdi.

Haber 18-10-2021 02:31

Çift vajinalı kadından çok ilginç itiraf: Biri aşk için, biri iş için!

Dünya, eski seks işçisi kadının itiraflarını konuşuyor. Aynı zamanda iki vajinası olan eski seks işçisi, birini aşk için birini iş için kullandığını söyledi.

Haber 11-03-2021 16:07

Seks işçileri isyanda: Başlamak istiyoruz!

Hollanda'da Covid-19 nedeniyle alınan kısıtlamalar nedeniyle çalışmaya ara veren seks işçileri işlerine geri dönmek için protesto gösterisi düzenledi.

Haber 04-03-2021 09:08