Seks Kolesi Haberleri

Hamile kalmak için ilginç yollara başvurmuştu! Kourtney Kardashian kendi sütünü sağıp içti

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar türlü denemelerde bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Kourtney Kardashian itirafıyla şaşırttı.

Magazin 2024-04-12 08:16:59

Amanda Holden otelin çatı katında gördükleri karşısında şoke oldu! Şikayet etti

Jüri olduğu yarışmada giydiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen Amanda Holden kaldığı otelde gördükleri karşısında şoke oldu. Amanda Holden bir seks partisine şahit olunca hemen bu durumu şikayet etti.

Magazin 2024-03-31 07:49:23

Mesaide görüntülü çıplak sohbet yapan belediye çalışanı işten atıldı

Kırşehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla görüntülü seks yaptı.

Yurthaber 2024-03-07 10:12:38

Trans bireylerin Müşterimizi çaldın kavgası bir anda alevlendi! O anlar anbean paylaşıldı... Saç saç baş başa girdiler yetmedi tırmanıp üzerine atladı

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta yaşanan bir kavga sosyal medyadan canlı yayınlanınca ülke gündemine yerleşti. Görüntülerde iki grup trans birey arasında müşteri kavgası yaşandı. 100'den fazla seks işçisinin karıştığı olay saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 2024-03-06 09:03:07

'Meniye alerjim var' dedi... Sosyal medyada itirafı gündem yarattı: Seks hayatım bir mücadeleye dönüştü

34 yaşındaki Allison Tennyson isimli bir kadın meni ve prezervatif alerjisi olduğunu, bu durumu cinselliği dayanılmaz ve rahatsız edici bir deneyime dönüştürdüğünü itiraf edince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 01-03-24 14:16

Seks sembolü olduğunu düşünüyor! Demi Rose tülden elbisesini indirdi... Üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada her fırsatta bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Kıvrımlı model bu defa 'Aklın nerede olursa olsun' notu ile paylaşım yaptı. Tülden elbisesiyle dikkat çeken ünlü model elbisesini yarıya kadar indirip üstsüz poz verdi.

Magazin 01-03-24 09:31

Merve Taşkın'a katıldığı programda açık açık cinsellik sorusu soruldu! 'Yok artık'

Onlyfans paylaşımları sayesinde gelirini artıran fenomen Merve Taşkın "İnsanların seninle ilgili bildiği en yanlış şey nedir?" sorusuna olay bir yanıt verdi. Taşkın "Her gün seviştiğimi ve grup seks yaptığımı sanıyorlar" dedi.

Magazin 26-02-24 11:43

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'yı şaşırtan 'seks' yanıtı! Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında yine seyirciler oldukça açık sözlüydü. Kadın konuklardan Nagihan neden boşandığını anlatırken açık açık "Seks bitti" dedi. Hasan Can ise "Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz" dedi.

Magazin 26-02-24 07:34

Kiraladıkları günlük ev savaş alanına döndü! 'Ödeme anlaşmazlığı' bir türlü çözülemedi...Çılgın partinin sonu hastanede bitti

Bir grup İngiliz turist Tayland'ın Phuket şehrinde bir villa kiralayarak eğlenmek istedi. Kadın ve trans bireylerden oluşan bir grup eskortu çağıran İngiliz turistler için gece kabusa döndü. İki grup arasında ödeme konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kavga başladı. Sokağa taşan kavgada bir turist karnından bıçaklanarak yaralandı. Komşuların ve seks işçilerinin ihbarda bulunmasıyla olay yerine çok sayıda polis de geldi.

Trend 23-02-24 09:50

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 22-02-24 13:51

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 22-02-24 11:30

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz sosyal medyayı salladı! Ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin 21-02-24 10:50

Megan Fox kendisini seks oyuncağına benzetmişti! Son halini görenler şaştı kaldı... Chucky benzetmesi

Son dönemde estetikli görünümü, büyüttüğü göğüsleri ve değişimiyle gündeme gelen Megan Fox pahalı seks oyuncaklarına benzediğini söylemişti. Fox sunuculuk yaptığı gecedeki görünümüyle şoke etti.

Magazin 19-02-24 09:59

Merve Taşkın Bir koca arıyorum notuyla paylaştı! Sen hiç seks yaptın mı? mesajını paylaşıp...

Türkiye'yi terk ettikten kısa süre sonra yurt dışındaki şartlara alışamayarak dönen fenomen Merve Taşkın son pozlarıyla yine adından söz ettirdi. Taşkın'ın mini gelinlikli pozlarına gelen mesaj ise şoke etti.

Magazin 18-02-24 14:17

Seks sembolü olduğunu söylüyordu! Demi Rose bikini iplerini çözüp poz verdi! Yorum yağdı

Her fırsatta sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kıvrımlı model bu defa Brezilya tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Minik bikinisinin iplerini çözüp poz veren ünlü modele adeta yorum yağdı.

Magazin 17-02-24 14:43

Megan Fox kendini 'süper pahalı silikon gerçek seks bebeği'ne benzetince tepki çekti

37 yaşındaki Megan Fox, değişen görünümünü savunurken 'yabancı düşmanı' olmakla suçlandı ve kendisini 'Ukraynalı bir şişme oyuncak bebeğe' benzetti. Megan Fox'un sözleri ve paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-02-24 11:01

Demi Rose'un Sevgililer Günü paylaşımı! Yine adından söz ettirdi

Bir seks sembolü olarak sosyal medyada var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose yine adından söz ettirmeyi başardı. Rose'un 14 Şubat paylaşımı kendine has tarzıylaydı...

Magazin 15-02-24 07:59

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-24 15:12

Skandal görüntüler! Plajda kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler... Görüntüler sosyal medyada ifşa edildi

Tayland'ın Pattaya kentinde iki turist, yoga tutkunları ve koşucular arasında popüler olan ve 'seks mekanı' olarak ün kazanmaya başlayan bir bölgede cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyadan ifşa edilince çok konuşuldu.

Trend 13-02-24 11:00

Kelly Brook'un seks itirafı gündemde! Kıvrımlarını övdü: 'Sıfır beden Love Island kızı olmak istemiyorum

Bir döneme damga vuran Kelly Brook, 40'lı yaşlarında vücuduna daha çok güvenmenin daha fazla sekse yol açtığını itiraf etti. Kıvrımlarıyla barışık olduğunu söyleyen Brook itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-02-24 10:41

Didem Soydan aldatıldığını öğrenince sevgilisinden intikamını başkasıyla birlikte olarak almış! Ben şimdi seks yapmaktan geldim

Başarılı modellerden olan Didem Soydan her hareketiyle gündem oluyor. Mirgün Cabas'a konuk olan Didem Soydan 3 yıllık ilişkisinin sonunda aldatıldığını anlayınca eski flörtlerinden birini arayıp onunla seks yaptığını ve bunu da sevgilisine söylediğini anlattı. Didem Soydan'ın intikamı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-02-24 07:01

Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın seks sahnesi yaş farkı yüzünden eleştirildi! İğrenç yorumlarına açıklama geldi

Jenna Ortega'nın yeni filminde kendisinden 31 yaş küçük Martin Freeman ile seks sahnesi tepkilere neden oldu. Filmin mahremiyet koordinatörü, Jenna Ortega'ya dair eleştirilere yanıt vermek zorunda kaldı.

Magazin 08-02-24 15:55

Henry Cavill seks sahnelerine sitem etti! İtirafı ise olay oldu

Henry Cavill seks sahnelerinin çekilmesinden nefret ettiğini açıkladı ve bu sahnelerin sinemada 'aşırı kullanıldığını' ve 'insanları daha az giysiyle görmek için bir bahane' olduğunu söyleyerek eleştirdi.

Magazin 06-02-24 14:16

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

ABD'de kongre binasındaki cinsel ilişki skandalı çok konuşulmuştu! Seks kaseti skandalıyla ilgili suçlamada bulunmayı reddetti... Kanıt bulunamadı

Geçen yıl Senato Yargı Komitesi duruşma salonunda eşcinsel ilişki yaşayan bir kongre çalışanının görüntüleri tüm dünyada geniş yankı uyandırmıştı. ABD Kongre Binası polisi duruşma salonunda eşcinsel ilişki yaşarken kendilerini filme alan iki adama karşı suç duyurusunda bulunmayacaklarını söyledi.

Trend 02-02-24 09:46

Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlattı! İtiraf geldi

Tokio Hotel grubundan Tom Kaulitz'le 2019'da evlenen Heidi Klum katıldığı bir programda özel hayatına dair çok rahattı. Kendisinden 17 yaş küçük eşiyle cinsellik olarak da mutlu olduğunu söyleyen modelin seks hayatına dair itirafları gündem oldu.Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli, son olarak üstsüz şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı.

Magazin 01-02-24 13:31

Cüneyt Özdemir'den 'Seks Satar' belgeseli! Nuri Alço Yeşilçam'daki seks furyasını anlattı

Yeşilçam seks furyasından erkek dergilerine, kırmızı noktalı televizyon yayınlarından VPN kuşağına... Cüneyt Özdemir'in 'Seks Satar' belgeseli sosyal medyada gündem oldu. Efsane oyuncu Nuri Alço da bakın belgeselde neler dedi.

Magazin 01-02-24 13:30

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi’nin çocukları, 'bunga bunga' kızına savaş açtı... 1 milyon euroluk şantaj...

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi’nin çocukları, 'bunga bunga' adı verilen seks partilerine katılan Giovanna Rigato'ya adeta savaş açtı. Eski İtalya lideri, ölümünden önce Rigato'ya şantaj davası açmıştı. Geçen yıl Berlusconi’nin hayatını kaybetmesinin ardından onun mirasçısı olan 5 çocuğu da davanın devam etmesini istedi.

Trend 01-02-24 11:53

Selin Karacehennem sözünü sakınmadı! Hemen seks yaparsanız...

Katıldığı televizyon programlarındaki yorumları ve söylediği sözlerle tanınan Selin Karacehennem katıldığı bir programda "Bir gecede ilk anda tanışıyor akşam yatıyor olmaz" diyerek bakın nasıl bir benzetmede bulundu.

Magazin 29-01-24 15:13

Kendi cinsel organını kesen adam kan kaybından hayatını kaybetti! Yanında not bulundu... Buna artık ihtiyacım yok

63 yaşındaki hüküm giymiş seks suçlusu Reginald Alan Roach'ın hareketsiz bedeni Bangor'daki bir tarlanın yakınlarında cinsel organı kesilmiş halde bulundu. Hastaneye kaldırıldıktan sonra kan kaybından hayatını kaybettiği ifade edilen Roach'ın yanındaki notta "Artık buna ihtiyacım yok" ifadelerinin bulunduğu ifade etti.

Trend 26-01-24 09:44

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşi Crystal Hefner'in ihanet itirafları çok konuşuldu! Son günlerini anlattı... Cinselliğimiz tamamen durmuştu

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner, 'seks malikanesi' sayesinde kısa sürede dünyanın çapkınlık konusundaki en tanınan isimlerden biri haline gelmişti. Hefner, malikanesinde davetlileri için özel cinsel içerikli partileri düzenleniyordu. Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner, Playboy malikanesindeki son yıllarını anlattı. Son dönemde eşiyle cinsel hayatlarının sona erdiğini söyleyerek ihanet itirafında bulundu.

Trend 24-01-24 11:33

Öğretmenin sosyal medyadan yaptığı cinsellik tavsiyeleri başına bela oldu! Kendisini 'enerji ve seks terapisti' olarak tanımlıyordu... Görevine son verildi

Avusturya'nın Yukarı Avusturya eyaletinde ilkokul öğretmeni olarak görev yapan 47 yaşındaki Monika Rahel Ring, sosyal medyadan yaptığı cinsellik tavsiyesi niteliğindeki paylaşımlarıyla dikkatleri çekti. Kendisini 'enerji ve seks terapisti' olarak tanımlayan Ring paylaşımlarının ifşa edilmesinden sonra öğretmenlik görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 16-01-24 13:35

Tüm dünyanın midesini bulandıran Epstein'in '0' noktası: Her şey matematik dersleriyle başlamış! Öğrencisinin velisi, hayatını değiştirdi

Dünya tarihine geçen en azılı sapıklardan biri olan Jeffrey Epstein'in '0 noktası' ortaya çıktı. Aralarında Türkiye'den kaçırılanların da dahil olduğu öne sürülen sayısız çocuğun, Epstein'in 'seks adasında' dünyaca tanınan isimlere sunulması skandalında çok ilginç bir detay gündeme geldi. Tüm bu sapkınlığa başlamadan önce Epstein bambaşka bir yoldaydı ancak her şey Epstein'in bir öğrencisinin velisinin devreye girmesiyle değişti. İşte milyonerlerin parasından seks adasına uzanan o süreç...

Haber 12-01-24 15:25

Cinsellik itirafı sosyal medyayı salladı! Mutlu evliliğin sırrını verdiler... Seks diyeti uyguluyoruz

Sosyal medyadan ilişkilerine dair verdikleri tüyolarla dikkatleri üzerine çeken Bella Mantovani ve Vagner O Fera, takipçileri için mutlu evliliğin formülünü verdi. Sosyal medyada 150 bini aşkın takipçisi bulunan ikili aralarındaki bağı güçlendirmek için 'seks diyeti' adını verdikleri bir uygulama yaptıklarını söyledi.

Trend 11-01-24 12:01

Hasan Can Kaya bile şaştı kaldı! Konuşanlar'da olay sözler: Sizin seks hayatınız aklıma geliyor ve...

Konuşanlar son bölüm fragmanında yer alan konuklardan biri sözleriyle herkesi şoke etti. Bir yakınına seslenen konuğun sözleri Hasan Can Kaya'nın bile şaşırmasına sebep oldu. Kadın konuk "Memelerine hapşırmaktan vazgeç..." deyince...

Magazin 11-01-24 07:26

Pedofil Jeffrey Epstein belgelerinde şoke eden iddia: 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapmam için...

Pedofil Jeffrey Epstein skandalının yankıları sürüyor. Mağdurlardan olan Virginia Giuffre'nin ifadesindeki iddialar gündeme geldi. Virginia Giuffre, yeni ortaya çıkan belgelerde pedofil Jeffrey Epstein'in 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapması için kendisine 15.000 dolar ödediğini iddia ediyor.

Magazin 10-01-24 14:17

Yetişkin film yıldızı Gia Paige'den olay yaratan cinsellik itirafı! Seks sıkıcı olduğu için bekarım

Yetişkin film yıldızı Gia Paige sürekli olarak kendisine yöneltilen bekarlık sorunlarına yanıt verirken ilginç bir açıklamaya imza attı. Katıldığı bir podcastte aşk hayatına dair açıklamalarda bulunan Paige, cinselliğin sıkıcı olduğunu ve ikili ilişkilerde cinselliğin kendisi için ikinci planda kaldığını söyledi.

Trend 09-01-24 11:15

Epstein'in 'Seks Adası' skandalının yankıları sürüyor! Ünlü isimlerin seks kasetleri ortaya çıktı... Mahkeme belgelerindeki 'Türkiye' detayı olay oldu

Jeffrey Epstein'in Karayipler'de bulunduğu tahmin edilen 'Seks Adası' skandalında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in oluşturduğu reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili ağı deşifre olmayı sürdürüyor. İş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin kasetlerinin bulunduğu ifade edilirken mahkeme belgelerindeki 'Türkiye' detay çok konuşuldu.

Trend 09-01-24 09:15

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 08-01-24 09:01

Tüm dünyada aranan fuhuş baroniçesi düğün hazırlığı yaparken Çanakkale’de yakalandı

Çanakkale’den gelen haber tüm dünyada ses getirdi. Dünyanın birçok ülkesine seks işçisi sağladığı iddiasıyla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ‘Madame Claude’ lakaplı Nilufar Mirxanova, Çanakkale’de yakalandı. İddiaya göre Mirxanova'nın düğün hazırlığı yaptığı da öğrenildi.

Haber 05-01-24 08:43

Cardi B yılbaşı gecesi ayrı yaşadığı kocası Offset ile karşılaştı! Olay seks itirafı

Cardi B, gündemden düşmüyor. Rapçi 2024'ü Miami'deki bir striptiz kulübünde geçirirken ayrıldığı eşi Offset ile karşılaştı. Cardi B yılbaşı gecesi ayrı yaşadığı kocası Offset ile seks yaptığını açıkladı.

Magazin 02-01-24 08:52

Uzaylılar beni kaçırdı diyerek poz verdi! Demi Rose'un kıyafeti olay oldu

Bir seks sembolü olarak sosyal medyada var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose yine adından söz ettirmeyi başardı. "Uzaylılar beni kaçırdı" diyerek verdiği pozlarla dikkat çeken kıvrımlı fenomenin kıyafeti olay oldu.

Magazin 02-01-24 07:24

Bir döneme seks sembolü olarak damga vurdu! Kelly Brook son haliyle dikkat çekti

Model Kelly Brook, yıllarca süren güvensizlikten sonra kıvrımlarıyla barışmıştı. Bir döneme seks sembolü olarak damga vuran Brook evlendikten sonra daha sakin bir hayat yaşamaya başladı ve son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 30-12-23 14:49

Seks shoptan verdiği sipariş şirketin yöneticilerinin mailine düştü! Hasan Can Kaya'dan bomba soru

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına katılan konukları yine rengarenkti. Konuklar arasında yer alan bir kadın konuk, seks shoptan verdiği siparişin yanlışlıkla şirket mailinden gerçekleştiğini ve aldığı ürünün bilgisinin patronlarına gittiğini söyledi. Hasan Can Kaya ise kendini tutamadı.

Magazin 30-12-23 13:54

Armağan Çağlayan psikolog Esra Ezmeci'ye açık açık söyledi! Hürrem yağını koklayan bir hafta seks yapacak gibi anlatıyorsunuz

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. Sık sık yağ tavsiyeleriyle gündeme gelen Esra Ezmeci'ye Hürrem yağını soran Çağlayan konuya dair de açık açık "Hürrem yağını koklayan bir hafta seks yapacak gibi anlatıyorsunuz" dedi.

Magazin 26-12-23 10:43

Canan Karatay'dan kilo veremeyenler için ezber bozan sözler! Önce Bu bir kısır döngü! dedi, sonra uyardı: Vücudun en büyük düşmanı!

Ezber bozan açıklamaları ile gündemden düşmeyen ünlü doktor Canan Karatay, sağlık beslenme düzenine dikkat etmelerine karşın kilo veremeyen kişiler için uyarıda bulundu. Kronik strese değinen uzman isim, "Vücudun en büyük düşmanı" dedi. Canan Karatay, "İnsülin yüksekliği ile kortizol yüksekliği birlikte gittiği zaman seks hormonu da azalır." ifadesini kullandı.

Haber 24-12-23 14:23

Erkek gibi davranarak kadınları cinsel ilişki için kandırmıştı! Bilinmeyen bir nesneyle cinsel birliktelik suçu cezasız kalmadı... 10 yıl hapis cezası verildi

40 yaşındaki Blade Silvano, İngiltere'nin Cambridge bölgesinde kadınları erkek gibi davranarak cinsel birliktelik için kandırma ve bilinmeyen bir nesneyle seks eylemi suçları nedeniyle tutuklanmıştı. Uzun süredir davası devam eden Silvano kendisine yönlendirilen cinsel suçlamalardan dolayı 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 21-12-23 09:52

Diplomatik kriz bile çıkartabilir! ABD'de kongre binasındaki cinsel ilişki skandalı çok konuşulmuştu... Seks kasetlerine yeni iddia

ABD'de bir Kongre çalışanının Senato duruşma salonu kürsüsünde eşcinsel seks yaptığı video The Daily Caller tarafından internete sızdırıldı. Görüntülerin adını siyasi cesareti ve dürüstlüğüyle tanınan Michiganlı Demokrat Senatör Philip Hart'tan alan 'Hart 216' çekildiği iddia edildi. Eşcinsel ilişki görüntüleri ülkede bomba etkisi yaratırken Amerikalı gazeteci Laura Loomer'in iddiası krizi alevlendirdi.

Trend 19-12-23 08:23

Seks sembolü olduğunu düşünüyor! Demi Rose göğsünü zar zor kapattı

Bir seks sembolü olarak sosyal medyada var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose yine adından söz ettirdi. Göğüslerini neredeyse kapatmayan kıvrımlı fenomen pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 17-12-23 08:31