Seksi Reklamlar Haberleri

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-22 12:35:07

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 2024-03-24 15:20:20

Kıvrımlı model Ashley Graham defile izlemeye böyle gitti! 'Gece 1'den önce...' notu dikkat çekti

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan ünlü model podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ashley Graham bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Kıvrımlı modelin notu ise dikkat çekti.

Magazin 2024-02-23 12:21:21

Kylie Jenner mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi!

Kylie Jenner, Instagram'a yeni seksi fotoğraflarını paylaştı. 400 milyon takipçisine kıvrımlarını gösteren Jenner hayranlarından tam not aldı.

Magazin 2024-02-20 11:36:55

'Seksi dadı tuttum' paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı! Kocan seni kesin aldatır yorumuna tepki gösterdi

Avustralya'nın Byron Bay şehrinde yaşayan ikiz çocuk annesi Katie, toplumsal kalıpları yıkmak için çocukların bakımını üstlenmesi adına genç ve güzel bir dadıyı işe aldığını söyledi. TikTok'tan yaptığı 'Seksi dadı tuttum' paylaşımının sonrasında Katie kocasının kesinlikle kendisini aldatacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi.

Trend 13-02-24 11:25

Sokakta gördüğü sosyal medyada fenomenine 'Kocamı baştan çıkartıyorsun' diyerek bağırdı! Paylaşımlarını kaldırmasını istedi

Sosyal medyada Kiki'nin adını kullanan Kiaraakitty, Tayvan'da sokak ortasında çekim yaptığı sırada tanımadığı bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Eşinin takip ettiği fenomen ismi bir anda karşısında gören kadın, "Kocamı baştan çıkarmak için seksi fotoğraflar paylaşıyorsun!" diye bağırarak tepki gösterdi.

Trend 13-02-24 09:43

Dünyanın en seksi kadını Ashley Graham kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu! Kıvrımlarını böyle sergiledi

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarına devam ediyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Graham bu defa kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu. Ünlü model kıvrımlarını böyle sergiledi.

Magazin 10-02-24 15:58

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Irina Shayk davet tarzıyla tam not aldı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, erkek dergisi Maxim tarafından 'Rusya'nın en seksi kadını' seçilmişti. Şimdilerde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 09-02-24 13:31

Çıplaklığı hep sevdim demişti! Kate Hudson yeni şarkısı için seksi yatak pozlarını paylaştı

2001 yılında dergi için kamera karşına geçtiğinde soyunmanın zor olmadığını anlatan Kate Hudson, çıplaklığı sevdiğini de itiraf etmişti. Kate Hudson yeni şarkısı Talk About Love'ın tanıtımı için yatak pozlarını paylaştı.

Magazin 07-02-24 15:02

Sofia Vergara 26 milyon dolarlık malikanesini gezdirdi! Yatak odası açıklamasıyla olay oldu: Seksi ve özel

"Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile evliliğini kısa süre önce bitirmişti. Oyuncu son olarak bir YouTube programı için milyonlarca dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. Evindeki odaları ve bahçesini tek tek gezdiren Vergara, yatak odasıyla ilgili "Odam harika görünüyor ve seksi bir oda" dedi.

Magazin 07-02-24 14:57

Kadınların erkeklerde karşı koyamadığı 5 özellik! Kadınlar bu erkekleri seksi buluyor

Kadın-erkek ilişkilerinde bireyler karşı cinsin bazı özelliklere daha çok dikkat ederek bu özelliklerden direkt olarak etkilenebiliyorlar. Kadınların bir ilişkiye başlayabilmesi için aradıkları fiziksel özelliklerin yanı sıra derinlik ve anlam arama daha çok ön plana çıkıyor. Yani kadınlar ten kokusu, ses tonu veya gülüşten de etkilenebilirler. Kadınların erkeklerde seksi bulduğu özellikleri haberimizde derledik.

Kadin 06-02-24 14:18

Megan Barton Hanson müstehcen pozları savundu! Sarah Jayne Dunn'a destek oldu

Love Island'ın yıldızı Megan Barton Hanson, yetişkinlere yönelik sitede seksi fotoğraflar paylaştığı için Channel 4'teki görevinden alınan Sarah Jayne Dunn'a destek verdi.

Magazin 04-02-24 11:42

Kıvrımlı model Ashley Graham küçük iç çamaşırıyla 'iş tavsiyesi' verdi! O anlara yorum yağdı

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Siyah dantelli iç çamaşırı ile bir video çeken Ashley Graham takipçilerine 'iş tavsiyesi' verdi. Ünlü modelin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 03-02-24 09:06

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-24 15:40

Love Island/Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama'nın derin dekolteli tarzına yorum yağdı! Dünyanın en seksi kadını

Maya Jama, Love Island All Stars villasına girerken yine iddialı bir seçimde bulundu. Ünlü sunucunun tarzı sosyal medyada yarışmanın önüne geçti. Seyirciler Jama için "Dünyanın en seksi kadını" yorumunda bulundu.

Magazin 31-01-24 09:58

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-24 08:12

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Model Irina Shayk, 16 yaşındaki halini paylaştı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, 16 yaşındaki halini paylaşınca sosyal medyayı salladı. Dünyanın en önemli modelleri arasında yer alan, bir dönem Victoria's Secret meleklerinden biri olarak podyumda yürüyen Rus model Irina Shayk'a beğeni yağdı.

Magazin 28-01-24 10:53

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham yatak pozuyla olay oldu

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa yatak pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 27-01-24 15:27

Emily Ratajkowski ve Travis Scott'un ateşli sahneleri... Klip için bir araya geldiler

Kylie Jenner'ın eski aşkı Travis Scott yeni şarkısının video klibi için model Emily Ratajkowski ile kamera karşısına geçti. Seksi model Emily Ratajkowski ve ünlü rapçinin ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-01-24 09:14

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçmişti! Olivia Culpo tribün pozlarıyla olay oldu

2019 yılında Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen 2012 Kainat Güzeli Olivia Culpo sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa tribün pozlarıyla olay oldu.

Magazin 24-01-24 10:01

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Kate Upton son haliyle gündem oldu! 'Yıllara meydan okuyor'

Modellik ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyen Upton, erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti. Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şimdi de son haliyle gündem oldu. Görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundu.

Magazin 19-01-24 15:42

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham tüle sarınıp iç çamaşırıyla poz verdi

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni alan Ashley Graham bu defa tüle sarınıp poz verdi.

Magazin 18-01-24 10:54

Tüketiciyi aldatan reklamlara 24,6 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığınca, Reklam Kurulu toplantısında tüketiciyi aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklamlar ile haksız ticari uygulamalarla ilgili 141 dosyada 24 milyon 608 bin 587 TL ceza uygulandığını duyurdu.

Finans 16-01-24 09:31

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata sütyensiz tarzıyla mest etti

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Emrata bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son paylaşımı olay oldu.

Magazin 12-01-24 14:50

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll'ün keyif dolu anları! Önce masaj yaptırdı ardından ayna karşısına geçip kusursuz fiziğini sergiledi

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünlerdeki cesur kıyafet seçimleri sayesinde "Dünyanın en seksi taraftarı" unvanını alarak sosyal medyada bir anda popülerleşen Ivana Knöll limitleri zorlayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim önce takipçileriyle masaj yaptırdığı anları paylaştı. Ardından ise siyah iç çamaşırı takımıyla ayna karşısına geçerek kusursuz fiziğini cesur bir şekilde sergiledi.

Trend 12-01-24 12:04

'Eş değiştirme gemileri'ni anlatmıştı! Esra Ezmeci'ye direkt sordu: Nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?

Hürrem yağına dair tavsiyesiyle gündeme gelen ve eş değiştirme gemisi iddiasıyla dikkat çeken Uzman psikolog Esra Ezmeci'ye bir takipçisi "Nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?" diye sordu. Ezmeci sırrını paylaştı.

Magazin 11-01-24 17:46

Billie Eilish cinsel yönelim itirafı sonrası galada! Seksi modeli görünce dayanamadı: Ateşlisin...

ABD’li şarkıcı Billie Eilish, kadınlara da ilgisi olduğunu ilk kez açıklamasının ardından Altın Küre'de boy gösterdi. Başarılı şarkıcı Sports Illustrated mayo modelini görünce kendini tutamadı ve iltifatıyla gündem oldu.

Magazin 09-01-24 10:29

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, siyah bikinisiyle ayna karşısına geçti: Kıvrımlarını sergileyen fenomen adeta büyüledi!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü isim siyah bir bir bikini giyip ayna karşısına geçti.

Magazin 06-01-24 12:48

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski eteğini sıyırıp verdiği pozla olay oldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Emrata lakaplı model ve oyuncu Emily Ratajkowski cesur pozlarına yenisini ekledi.

Magazin 02-01-24 17:10

Olay yorumlar: Ebru Şallı derin göğüs dekolteli paylaşımıyla büyüledi! 'Seksi hatun'

Özel hayatıyla sık sık gündem olan ünlü manen Ebru Şallı bu kez de sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü mankenin siyah derin göğüs dekolteli paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-01-24 11:09

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medya hesabından 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı. Ünlü model pozlarını 21 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 31-12-23 13:43

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski saten elbisesiyle poz verdi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. İddialı ve cesur seçimleriyle adından söz ettiren ünlü isim bu defa siyah saten elbisesiyle poz verdi. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Emrata'nın son pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-12-23 16:16

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Büyük beden model Ashley Graham göğüslerini kapatmaya çalıştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham olay pozlara imza attı. Tül tarzında bir üst giyip göğüslerini elleriyle kapatmaya çalıştığı anları paylaşan model sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 15:18

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, kıvrımlarını belli eden dantel tulumuyla şov yaptı! Güzelliği manzaranın önüne geçti

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, lakabının hakkını verdi. Fenomen isim Bakü'deki dantel tulumuyla poz verince sosyal medyada beğeni topladı.

Trend 05-12-23 15:58

Sosyal medya kullanıcıları dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

Tüketici Hakları Derneği Bilecik Şube Başkanı Şerife Köse, dolandırıcıların, sosyal medyada “telefon kazandınız” şeklinde reklamlar yayınlayarak, vatandaşları tuzağa düşürdüklerini söyledi. Köse, “Yine de böyle bir durumla karşılaşılması halinde tüketicilerin vakit kaybetmeden emniyet birimlerine müracaat etmesi ve avukatlardan hukuki destek alması süreç takibinde çok önemli bir detay" diye konuştu.

Haber 01-12-23 15:24

Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! Gerçek bile değilsin

Aitana Lopez sosyal medyada binlerce takipçiye sahip bir fenomen. 25 yaşındaki fenomen aylık 11 bin dolar (yaklaşık 318 bin 279 TL) gelire sahip ancak İspanyol tasarımcı Ruben Cruz tarafından oluşturulan yapay zeka karakteri. Yani yüz binlerce liralık gelire sahip olan fenomen gerçek bile değil. Bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Cruz'un beğeneni kadar eleştireni de çok.

Trend 28-11-23 15:56

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırı pozuyla 'dünyanın en seksi kadını' seçildi! Beğeni yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine eken büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı pozlarını paylaşarak beğeni topladı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede beğeni toplarken, 'dünyanın en seksi kadını' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 23-11-23 11:46

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll sokak tarzıyla büyüledi! Ten rengi elbisesi olay yarattı... Işıl ışıl parlıyorsun

Eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki tarzıyla sosyal medyanın ilgisini çekmişti. Dünya basındaki manşetlerde yerini alırken sosyal medyada "Dünyanın en seksi taraftarı" lakabıyla anılmaya başlanan Ivana Knöll adının hakkını veren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen ismin sokak tarzı gündem yarattı.

Trend 17-11-23 10:17

Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu olarak anılıyordu! Son pozuyla Instagram'ın sıcaklığını yükseltti

"Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu" olarak kabul edilen Yanet Garcia Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adeta şov yapıyor. Instagram'da yaklaşık 15 milyona yaklaşan bir takipçi kitlesi bulunan Garcia, son paylaşımıyla sosyal medyanın sıcaklıklarının yükselmesine neden olarak beğeni topladı.

Trend 14-11-23 10:04

Sosyal medyadan para kazanmak istedi, elindeki paradan oldu

Sosyal medya üzerinden 'ek gelir kazanmak ister misiniz' başlıklı reklamlar yayınlayan şahıslar tuzaklarına çektikleri kişilere ek gelir imkanı sunacaklarını söyleyerek dolandırıyor. Arnavutköy'de yaşayan Batuhan Yerdelen isimli genç de sanal dolandırıcıların tuzağına düşerek 30 bin TL dolandırıldı. İşte detaylar...

Haber 14-11-23 09:50

Bir dönem 'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son pozuyla dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton, sosyal medyayı oldukça az kullanıyor. Bir döneme damga vuran güzel model "Aylardır ilk kez topuklu giyiyorum" diyerek paylaştığı pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 14-11-23 08:17

Apollonia Llewellyn minicik bikinisiyle olay pozlara imza atınca Yaşayan en seksi kadın ilan edildi

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn sınırları zorlamayı seviyor. Ünlü isim son olarak neredeyse yok gibi bikinisiyle pozlar verince "Yaşayan en seksi kadın" ilan edildi.

Magazin 13-11-23 15:02

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll derin göğüs dekoltesinden vazgeçmedi! Leopar tulumuyla poz verdi... Her şey enerjiyle ilgili...

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki cesur kıyafet seçimleri sayesinde kısa sürede sosyal medyada 'En seksi taraftar' unvanını kazanan Ivana Knöll, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara hız kesmeden devam ediyor. Eski Hırvatistan güzeli Knöll, vazgeçmediği derin göğüs dekolteli leopar desenli pozuyla hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 08-11-23 10:48

Sosyal medya fenomeni Clara Dao, seksi olmak için kıvrımlara ihtiyacı olmadığını dile getirerek meydan okudu

Sosyal medyadan yaptığı beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Clara Dao olumsuz eleştirilere "Seksi olmak için kıvrımlara ihtiyacım yok" diyerek meydan okudu. Fenomen ismin Cadılar Bayramı için tercih ettiği yeşil tulumuyla yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 02-11-23 15:45

“Dünyanın en seksi bilim insanı” olarak anılıyor! Ayak fetişine önlem alarak çıplak ayaklarını sansürledi! Hareketi olay yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 26 yaşındaki Rosie Moore hem bir bilim insanı hem de bir model olarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Özellikle vahşi hayvanlarla çekilen fotoğraflarıyla gündem yaratan Moore, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı sansürlü paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 28-10-23 13:59

'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son haliyle beğeni topladı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kariyerinde durma noktasına geldi. Güzel model artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

Magazin 24-10-23 09:13

Britney Spears çıplak pozlarına dair konuştu! Seksi hissettiğim şekilde...

Britney Spears yakında yayınlanacak olan The Woman In Me adlı anı kitabında Instagram'da neden sık sık çıplak fotoğraflarını paylaştığını açıkladı. Spears'ın çocukları bir süre önce bu pozlar yüzünden anneleriyle görüşmeyi kesmişti.

Magazin 22-10-23 14:01

Yasemin Yürük direk dansıyla gündemdeydi! Seksi görünmek için...

Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada direk dansı yaptığı anları paylaşmıştı. İddialı haliyle dikkat çeken güzel isim eleştirilere isyan etti.

Magazin 22-10-23 10:15