Sema Ozek Haberleri

Sema ile kavgasıyla gündem olmuştu! Pınar Saka'dan bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Pınar Saka, yarışma boyunca tartışma yaşadığı ve en sonunda kavga ettiği Sema Aydemir hakkında bomba ifadeler kullandı. Elendikten sonra da dışarıda gerilimin sürdüğü olaya dair Pınar'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 2024-04-04 07:55:05

Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de gerçekleştirildi

Tasavvuf ve irfan geleneğini yaşatmak amacıyla hazırlanan "Sema-Semah-Devran" etkinliği, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) seyircilerle buluştu.

Yurthaber 2024-03-29 07:37:47

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 2024-03-28 08:52:54

Yargı dizisindeki tecavüz sahnesine tepki yağmıştı! Sema Ergenekon sessizliğini o replikle bozdu: Sosyal medyadan sallamakla...

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar gündem olmuştu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Sessizliğini koruyan Ergenekon, dizide yer verdiği bir sahnede geçen replikle tepkilere cevap verdi.

Magazin 2024-03-25 09:20:57

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dışına gitti! Sema Özcan 53 yıl sonra ortaya çıktı

Sema Özcan'ın unutulmaz ismi Sema Özcan yıllar önce şöhretin zirvesindeyken her şeyi bırakıp yurt dışına yerleşti. Yıllar sonra ortaya çıkan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Sema Özcan'ın son hali...

Magazin 21-03-24 13:43

Pınar elenince halay çekmişti! Survivor Pınar'dan Sema Aydemir'e göndermeli paylaşım

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halayla kutlamıştı. Pınar Saka'nın Instagram hesabından yayınladığı paylaşımın Sema'nın dansına gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 19-03-24 17:44

Pınar ve Sema birbirine girmişti! Acun Ilıcalı itiraf etti: Dışarıda...

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in yarışmadan ayrılınca Acun Ilıcalı'dan özür dilemiş. Ilıcalı ikili arasında süren gerilime dair ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 18-03-24 15:47

Tecavüz sahnesine tepki yağıyor! Yargı senaristi Sema Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurdu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Yeni bölümün ardından Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 10:28

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-24 13:27

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-24 09:17

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ramazan dolayısıyla sema gösterisi ile ebru etkinliği düzenlendi

TAV Havalimanları tarafından ramazan ayı dolayısıyla Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen etkinlikte, yolcular ve havalimanı personeli, hem ebru yaptı hem de sema gösterisini izledi.

Yurthaber 15-03-24 13:44

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Yargı'da tepki çeken sahneler! Selen Görgüzel Sema Ergenekon'u destekleyince...

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'un yazdığı bir sahne büyük tepki gördü. Dizideki Tuğçe karakterinin ilk görevinde tecavüze uğrayarak öldürülmesi sahnelerine eleştiri yağdı. Selen Görgüzel senariste destek verince o da tepki çekti.

Magazin 14-03-24 07:29

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 16:35

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-24 14:46

Diskalifiye olan Sema Aydemir'e açık açık sordu: Tuvalet...

Pınar ile kavga ederek yarışmadan diskalifiye olan Sema Aydemir döner dönmez yayına katıldı. Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Sema'ya tuvalet sorusu geldi. Sema Aydemir adada tuvalet olayının nasıl olduğunu açıkladı.

Magazin 03-03-24 09:18

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın eşi ve kardeşi en sonunda patladı

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Pınar'a yapılan yorumların ardından kardeşi ve eşi daha fazla sessiz kalmadı.

Magazin 28-02-24 15:24

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-24 13:15

Diskalifiye olan Sema'nın ikizi Seda'dan Pınar'a çok ağır sözler! Lanet olsun

Sema ve Pınar arasında yaşana kavga gündeme bomba gibi düşmüştü. Sema'nın diskalifiye olması sonrasında Seda Ocak Pınar'a konseyde çok ağır ifadeler kullandı. Seda Ocak'ın sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 28-02-24 07:32

Sema Aydemir diskalifiye edildi! Eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'dan destek paylaşımı geldi

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Sema Aydemir ile Pınar Saka temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yaptığı açıklamada Sema'nın Survivor All Star 2024'de devam edemeyeceğini belirtti. Birçok ünlü isimden Sema'ya destek geldi. Destek veren isimlerden biri de eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı oldu.

Magazin 27-02-24 15:00

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-24 11:47

Survivor'dan diskalifiye olan Sema'dan flaş açıklama! Yenildim! Bu utanç...

Survivor Pınar ile gece yarısı kavga eden ve gözündeki morlukla dikkat çeken Sema Aydemir diskalifiye oldu. Diskalifiye sonrası telefonunu alan Sema hemen bir paylaşım yaptı ve sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-02-24 10:55

Survivor Seda Ocak kardeşi Sema'nın diskalifiyesini duyunca Pınar'a bakın ne dedi

Survivor'da gece yarısı çıkan kavga diskalifiye ile sonuçlandı. Sema geldiğinden beri sürekli gerilim yaşadığı Pınar ile birbirine girdi. Sema'nın diskalifiye edilmesi sonrasında karşı takımda yer alan kardeşi Seda Ocak ise bakın ne dedi.

Magazin 27-02-24 10:30

Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema'nın Pınar'a saldırma sebebi ortaya çıktı

Survivor All Star'da yarışmacılarının performansları kadar kavgaları da programa damga vuruyor. Her gün neredeyse bir kavganın yaşandığı Survivor All Star'da bu kez Sema ve Pınar arasında tartışma çıktı. İkili birbirine vurdu. Acun Ilıcalı kavga sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a saldırmasının nedeni ortaya çıktı. İşte kavganın detayları...

Magazin 26-02-24 23:29

Sahra Işık Pınar-Sema kavgasını görünce paylaştı! Çok yakında birileri diskalifiye olacak

Pınar ve Sema arasındaki büyük kavganın ardından yarışmayı terk eden Sahra Işık olay bir paylaşıma imza attı. Dominik'ten yeni dönen Sahra Işık "Çok yakında birileri diskalifiye olacak" dedi.

Magazin 26-02-24 09:15

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-24 07:12

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-24 08:55

Survivor Nefise'nin görüntüleri sosyal medyayı salladı! Sigara içerken kameraya mı yakalandı?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Nefise Karatay, bir görüntüsüyle sosyal medyada gündemde. Pınar ve Sema kavgası sırasında kameraya yansıyan görüntülerde elinde bir şey saklayan Nefise'nin sigara içtiği iddia edildi. Survivor seyircileri "Açıklama yapılmalı" dedi.

Magazin 21-02-24 15:32

Seda Ocak kardeşine zorbalık yapan Pınar'a söyledikleriyle sosyal medyayı salladı! Kardeşlik budur

Survivor All Star'ın yeni bölümlerinde kavga ve gerilim eksik olmuyor. Yarışmada yaşanan Seda-Sema ve Pınar kavgası uzun süre konuşulmuştu. Sema'ya 'Lohusa kadın' benzetmesi yapan Pınar'ın üzerine yürüyen Seda, konseyde kardeşini savundu. Seda "Senin kardeşliğin nasıl bilmem, benimki böyle" dedi.

Magazin 20-02-24 10:48

Survivor'a Sema ve Pınar'ın kavgası damga vurdu! 'Hürrem Sultan hayatın bitti'

Survivor All Star 2024 programı bu sezon yarışmacıların performansından çok kavgalarıyla konuşuluyor. Survivor'ın 37. bölümünde Pınar-Seda-Sema kavgası gündem oldu. Sercan'ın araya girme çabalarının ve mimiklerinin konuşulduğu olayın iç yüzü ortaya çıktı. Eşleşme sırasında yaşanan kavganın çıkış sebebi bakın neymiş! İşte detaylar...

Magazin 19-02-24 00:27

Survivor son bölümde Pınar-Sema-Seda kavgasını ayırmaya çalışan Sercan Yıldırım sosyal medyanın dilinde!

Survivor 37. bölümde adeta tüm yarışmacılar birbirine girdiği ve bu anlar sosyal medyayı salladı. Özellikle Pınar-Sema-Seda kavgasında Sercan'ın araya girme çabaları ve düştüğü durum sosyal medyanın diline düştü. Sercan yorumları Twitter'ı salladı.

Magazin 18-02-24 21:23

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi gündem oldu! Acun Ilıcalı'ya böyle yalvardı

Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşandı. Acun Ilıcalı, konseyde Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda ettiğini açıklarken kadroya 3 yeni ismin katılacağını duyurdu. Buna göre Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir yarışmaya dahil oldu. İkizi Sema Aydemir'in All Star'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-02-24 13:32

Survivor'da kavga sonrası Dominik'e uçak kalktı! Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe...

Survivor All Star'da yarışmacılar arasında tansiyon bir an bile hiç düşmüyor. Yarışma da dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe dün Dominik’e gitmek için yola çıktılar.

Magazin 07-02-24 15:29

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 12:02

Survivor'da gerginlik büyüdü! Sema “Acil görev emri” notuyla paylaşınca...

Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın bütün bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Nagihan ve Aleyna'nın tartışması gündemdeyken Sema'nın paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 11:14

Dilber dansı yapan Survivor Sema Aydemir'den Popstar Mehtap'a tepki! Herkes haddini bilsin

İnci Taneleri'nde Dilber'in pavyon dansı sosyal medyada trend olunca Popstar Mehtap eski günlerini hatırlayarak dans edenlere tepki gösterdi. Sert ifadeler kullanan Mehtap Yılmaz'a geçtiğimiz hafta dans eden Sema Aydemir'den tepki geldi.

Magazin 29-01-24 07:14

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı

İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de mini elbisesiyle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 11:42

Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş, Sema Aydemir'i tanımadığını söyleyince ortalık karıştı! 'Oraya oturmuş yamuk...' diyerek sert çıktı

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında bu defa yine ortalık karıştı. Survivor Ekstra yorumcusu Hanzade Durmuş Survivor Sema Aydemir'i tanımadığını söyleyince olanlar oldu. Aydemir 'Oraya oturmuş yamuk...' diyerek sert çıktı.

Magazin 17-01-24 14:54

Sözleri boğazları düğümledi! Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum

Hatay’da yaşayan Sema Güleç, deprem felaketinden bu yana mimarlık bölümü mezunu 25 yaşındaki evladı Mustafa Batuhan’dan haber alamıyor. Güleç, sesine hasret kaldığı evladından gelecek haberi umutla bekliyor. Acılı annenin “Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum” şeklindeki sözleri ise yürek yaktı.

Haber 07-01-24 10:31

Arak'ın Sema Sultan'ı Bennu Yıldırımlar'ın yeni imajı çok konuşuldu! 4 saatte 25 yıl yaşlandırıldı

Başrollerini İlker Kaleli ile Öykü Karayel'in paylaştığı Arak dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar yeni imajıyla sosyal medyayı salladı. Dizide Sema Sultan karakterine hayat veren Yıldırımlar, 4 saatte 25 yıl yaşlandırıldı. Bennu Yıldırımlar'ın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 25-12-23 15:06

Hazreti Mevlana 750. vuslat yıl dönümünde Gelibolu'da anıldı

Dünyanın en büyük mevlevihanesi olan Gelibolu Mevlevihanesi'nde, Hazreti Mevlana'nın 750. vuslat yıl dönümü kapsamında Sema Ayini Şerif-i düzenlendi.

Yurthaber 25-12-23 07:55

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Sema Ayini Şerifi icra edildi.

Yurthaber 18-12-23 07:26

Vücudundan 25 kilo yağ dokusu çıkarttılar! 6 adım dahi atamıyordu... Türkiye'de ve dünyada da oldukça nadir yapılan ameliyatlardan

Balıkesir'de yaşayan 53 yaşındaki Sema Tekin isimli kadın yürüme ve hareket etmede güçlük çektiği için hastaneye başvurdu. 130 kilogram ağırlığındaki 53 yaşındaki Tekin'in vücudundan 9 saat süren ameliyatla 25 kilogram ağırlığında doku alındı. Ameliyatın ardından rahatlıkla yürüyebildiğini söyleyen Tekin, "Sağlığıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Trend 16-12-23 15:45

Kurtlar Vadisi'nin İnci'si Sema Şimşek podyumda elbisenin azizliğine uğradı! Fena düştü

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren, Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz isimlerinden Sema Şimşek uzun zaman sonra sahneye çıktı. Elbisenin azizliğine uğrayan eski model kendini yerde buldu.

Magazin 26-11-23 12:07

Gelecek Partili vekil Sema Silkin Ün'ün 'Gazze' paylaşımı tepki topladı! Fatih Altaylı: 'Böyle bir edepsizlik ben hayatımda görmedim'

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün'ün sosyal medyada yaptığı 'Gazze' paylaşımı tepkileri de beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Altaylı yaptığı açıklamada "Silkinin kendinize gelin hanımefendi. Soyadınıza uygun davranın. Böyle bir edepsizlik ben hayatımda görmedim" dedi.

Haber 20-10-23 09:51

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk'ün biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yarışmacısı Mehmet Yusuf oldu. İlk gün Sema Hanım'ın sofrasında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken genç yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk aslen nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 18-10-23 15:24

Kader Bağları'nda flaş değişiklik! O isim veda ediyor

“Kader Bağları” dizisi cumartesi akşamları FOX Tv'de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Süreç Film imzalı dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Sema Ali Erol’un yazdığı dizide yönetmen değişikliği yapıldı. İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği “Kader Bağları”nı Benal Tairi yönetiyordu.

Magazin 13-10-23 16:22

Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Bergen konusu ve oyuncuları gibi detaylar günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisi üstlenirken, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt kaleme aldı. Bergen filmi bu akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek. Peki, Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 27-09-23 19:52

Mülk sahibi ve kiracı arasında 'kaçak tavuk kesimi' kavgası! Vicdan azabı çekmek istemiyorum

Batman'da, mülk sahibi İlyas Çelebi ile 1,5 yıllık kiracısı Sema Aytekin arasında 4 ay önce 'kaçak tavuk kesimi' nedeniyle husumet oluştu. Tartışan taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Bu sırada emniyetin dışında bekleyen tarafların yakınları da kavga etti, kiracı Aytekin'in eşi yaralandı. Taraflar, tekrar birbirlerinden şikayetçi oldu. Kiracı Aytekin, "Eşim ölümden döndü", mülk sahibi Çelebi ise "Halkın bu tavuktan dolayı zehirlenmesi sonucu vicdan azabı çekmek istemiyorum" dedi.

Haber 20-09-23 14:27