Semir Hafez Haberleri

'7 ve üzeri' fikrine bir isim daha katıldı! Hatay için yeni 'deprem' açıklaması: Yakın bir yerde olacakmış gibi davranmamız gerekiyor

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım gören Hatay için yeni deprem açıklamaları peş peşe geliyor. Ölüdeniz Fayı'na dikkat çeken Prof. Dr. Süleyman Pampal, "Bu fay Hatay Kırıkhan’a kadar kırıldı. 7’den büyük depremde Hatay yeniden yıkılır” demişti. Prof. Dr. Semir Över de fayın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu ifade etti fakat Över'e göre böyle bir felaketin gerçekleşmesi durumunda Hatay'ın göreceği yıkım bir şarta bağlı...

Haber 2024-03-10 10:52:56

SON DAKİKA: Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçına damga vuran penaltı anı! Karim Hafez karları temizledi, Furkan Soyalp yerini doldurdu!

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'de oynanan Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçı yoğun kar yağışı altında geçiyor. Futbolcuların topu görmekte bile zorlandığı karşılaşmaya penaltı atışı damga vurdu. Malatyaspor'un kazandığı penaltı sonrası ilginç bir an yaşandı. Yeni Malatyasporlu Karim Hafez, penaltı noktasındaki karları elleriyle temizledi. Gaziantep FK'dan Furkan Soyalp, ise tekrar aynı bölgeye karları attı. Bu olayın sonucunda Yeni Malatyaspor penaltıyı kaçırdı.

Spor 2022-01-18 18:11:01

Kız arkadaşının Instagram hesabına girdi, kıskançlık krizi geçirdi! Sokak ortasında katledildi

İstanbul Bayrampaşa'da kız arkadaşının kadın kuaförü Nabi M.'nin ismini Instagram'da arattığını fark eden Yasin Semih Demirok, kıskançlık krizine girmişti. Nabi M. ile mesajlaşarak tartışmaya giren Yasin Semir Demirok, silahla göğsünden vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan Nabi M. ve kendisine yardım eden 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 2021-12-21 16:02:07

Yeni Malatyaspor'da Karim Hafez 4-6 hafta yok

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Karim Hafez'in sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı.

Spor 2021-08-25 23:04:43

Mısır basını yazdı; Galatasaray Karim Hafez ile görüştü

Sol beke takviye yapacak olan Galatasaray'ın, Malatyaspor'da geçen sezon 9 asist yapan Mısırlı Karim Hafez ile görüştüğü kaydedildi.

Spor 05-07-21 07:57

Türkiye'ye yönelik saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı, MİT’in istihbaratıyla yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbaratıyla, terör örgütü DEAŞ'ın Türkiye'ye yönelik bombalı saldırı hazırlığı önlendi. Yakalanan Suriyeli terörist Semir el Hamid ifadesinde, saldırıda kullanacağı TNT patlayıcı gömdüğünü itiraf etti.

Haber 28-06-21 10:31

Yeni Malatyasporlu Karim Hafez'in mutlu günü

Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Mısırlı Karim Hafez, Aya Tarek ile dünya evine girdi.

Spor 13-06-21 11:04

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde seyir halindeki bir otomobil alevlere teslim oldu.Edinilen bilgiye göre, Çerkeş’ten Karabük’e seyir halinde olan Semir Eser (20) idaresindeki 37 PC 091 plakalı Fiat marka otomobil Eskipazar ilçesine bağlı İmanlar köyü yakınlarında biranda alev almaya başladı.

Haber 15-03-21 12:43

Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez şoku

Yeni Malatyaspor’da antrenmanda sakatlanan Karim Hafez’in Fatih Karagümrük maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Spor 29-01-21 14:01

Aylarca mesanesinde 7 cm büyüklüğündeki tümörle yaşadı

Aylardır mesanesinde 7 cm büyüklüğündeki tümörle yaşayan 65 yaşındaki Muhammet Talal Hafez, Gaziantep Özel NCR Hastanesinde Üroloji Doktoru Op.

Yurthaber 27-01-21 17:53

Emre Kılınç ve Karim Hafez PFDK'da

Galatasaraylı Emre Kılınç ve Yeni Malatyasporlu Karim Hafez PFDK'ya sevk edildi.

Spor 04-01-21 18:20

TDBB Başkanı Altay: Konya ile Bosna’nın kalbi birlikte atar

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna-Hersek’te hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesinde Saraybosna Büyükşehir Belediye Başkanı Abdulah Skaka ve Saraybosna Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ile video konferans yoluyla görüştü.TDBB ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Saraybosna Büyükşehir Belediye Başkanı Abdulah Skaka ve Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ile görüştü.

Yurthaber 11-11-20 10:51

Sakarya'dan acı haber! Koronavirüs tedavisi gören 14 yaşındaki Semir hayatını kaybetti

Sakarya’nın Erenler ilçesinden kahreden haber geldi. Astım hastası 14 yaşındaki Semir Şair, koronavirüse yakalandı. Şair, 3 gün sonra doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haber 06-11-20 15:05

12 farklı bitkiyle hazırlanıyor! Vücudu zımba gibi yapıyor

Hatay'ın Antakya ilçesinde Tarihi Uzun Çarşı'da aktarlık yapan Semir Eraslan, kış aylarına özel olarak aralarında gül kurusu ve tropikal meyvelerin de bulunduğu direnç artırıcı çok sayıda bitkiyle yaptığı karışımla 'Osmanlı çayı' hazırladı. 12 farklı bitki ile hazırlanan ve adını hanedan mutfağından alan Osmanlı çayı, kış aylarının yaklaşmasıyla beraber rağbet görmeye başladı.

Yemek 23-10-20 14:55

Omega 3 alımında nelere dikkat edilmeli, hangi gıdalarda var?

Uzmanlar Omega 3’ün, çocuklarda bağışıklık sistemini güçlendirmede yetişkinlerde de koroner kalp hastalığı, inflamasyon, yüksek kolesterol tedavisi ve önlenmesinde kullanılan bir yağ asidi olduğuna dikkat çekiyor. Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Ab.D. Başkanı Dr. Öğr. Üye. Gaye Hafez, Omega 3 nasıl alınmalı, hangi gıdalarda var? Omega 3 içeren destek ürünleri güvenli mi, hangileri alınmalı, nasıl tüketilmeli, kullanımda nelere dikkat edilmeli? sorularını cevaplandırdı.

Yemek 08-09-20 14:30

Beyoğlu Belediyesi kardeş belediyelerle işbirliğini güçlendiriyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Saraybosna’nın Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ile gerçekleştirdiği telekonferansta, pandemi süreci ile yeni dönemde Beyoğlu ve Novi Grad şehirleri arasında yapılabilecek işbirliklerini değerlendirdi.Beyoğlu Belediyesi Covid 19 salgınının ardından başlayan normalleşme süreciyle birlikte kardeş belediyelerle ilişkilerini yeniden güçlendirmek için harekete geçti.

Yurthaber 02-07-20 16:33

Multivitamin kullanımı koronavirüsten korur mu?

Multivitamin kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler konusunda tavsiyelerde bulunan Dr. Öğr. Üy. Gaye Hafez, sağlıklı bir bireyde multivitaminin kullanımının kişiye zarar vermeyeceğini ancak böbrek ve karaciğer hastalığı olanlar, yaşlı bireyler, gebeler, kanser hastaları, özel beslenmeye tabi hastalar (Çölyak vb) ile immün sistemi baskılanmış hastaların hekim kontrolünde multivitamin kullanması gerektiğine dikkat çekti.

Yemek 19-03-20 11:41

Multivitamin kullanımı koronavirüsten korur mu? 

Koronavirüs salgınından korunmak için başvurulan yollardan biri de multivitamin desteği. Ancak multivitamin kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor. Konu ile ilgili tavsiyelerde bulunan Hafez, sağlıklı bireyde multivitaminin kullanımının kişiye zarar vermeyeceğini ancak böbrek ve karaciğer hastalığı olanlar, yaşlı bireyler, gebeler, kanser hastaları, özel beslenmeye tabi hastalar (Çölyak vb) ile immün sistemi baskılanmış hastaların hekim kontrolünde kullanması gerektiğini söyledi

Haber 19-03-20 11:28

Avusturya’da değişen iktidarda değişmeyen yabancı karşıtlığı

Siyasetçi Martha Bissman: - "Bu hükümet programıyla, aşırı sağcı FPÖ’nün katı programı devam ettirildi. Müslümanlara yönelik sağ popülist kışkırtıcılık sürdürüldü. 'Siyasal İslam' cumhuriyetin en büyük düşmanı olarak şeytanlaştırılırken, başörtüsü yasağı ise siyasi malzeme olarak kullanılmaya devam edilerek, bir çatışma unsuru olarak kullanıldı" - Siyaset Bilimci Dr. Farid Hafez: - "Hükümet programında yer alan uygulamalar hayata geçirilirse eğer, İslam karşıtı politikalar Yeşiller gibi (göçmen yanlısı, özgürlükçü) bir partinin eliyle meşrulaştırılmış olacak ki bu çok daha kötü bir durum"

Haber 13-01-20 11:02

Kasımpaşa'da transfer sıkıntısı

Kasımpaşa'da transfer sıkıntısı sürüyor. Kadroda düşünülmeyen Veysel Sarı, Syam Ben Youssef, Olivier Veigneau, Tobias Heintz, Mustafa Pektemek, Azad Toptik ve Karim Hafez kampa götürülmezken, yapılan tek transferin Tarkan Serbest olması teknik direktör Tayfur Havutçu'yu düşündürüyor.

Spor 11-01-20 17:37

Elektro şokla ağrıları dindiriliyor

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, 18 yıl önce yakalandığı diyabet hastalığının ardından yüzde 99 engelli olan 40 yaşındaki 2 çocuk babası Semir Köseoğlu, 7 gün 24 saat ağrılarının dinmesi için omurilik ve boynuna takılan elektro şok cihazıyla yaşama tutunuyor.

Haber 10-01-20 10:11

Yüzde 99 engelli olan yatalak hastaya hapis şoku

Hatay'ın Samandağ ilçesinde diyabet hastalığı nedeniyle yüzde 99 engelli hale gelen 2 çocuk babası Semir Köseoğlu (40), tedavisi nedeniyle borçlandığı ve çalışamadığı için borçlarını ödeyemedi. Hastalığı nedeniyle 9 aydır yatağa mahkum şekilde yaşayan Köseoğlu, borçlarını ödeyemediği için 3 aylık hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Köseoğlu ailesi, Hatay Valiliği'nin izniyle başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlardan destek beklediğini belirtti.

Haber 10-01-20 08:22

Yatağa bağımlı diyabet hastası umudunu yardım kampanyasına bağladı

Hatay'da diyabetin yanı sıra sinir zedelenmesi nedeniyle elektro şok cihazıyla yatağa mahkum yaşamak zorunda olan Semir Köseoğlu, valilik izniyle başlatılan kampanya ile uzanacak yardım elini bekliyor - Çalışamaması dolayısıyla tedavi masrafları ve çocuklarının bakımı için aldığı borçları ödemekte zorlanan baba, 3 ay hapis cezasıyla karşı karşıya - Semir Köseoğlu: "Tedavi için Türkiye'nin tüm illerine gittim. Görünmediğim profesör kalmadı. Dileğim, bir an önce borçlarımı ödeyebilmek"

Haber 02-01-20 11:27

Kasımpaşa, ilk yarıda istediği performansı sergileyemedi

Süper Lig'in ilk yarısını 15 puan ve averajla 14. sırada tamamlayan Kasımpaşa, beklentilerin uzağında kaldı - Lacivert-beyazlı takım, ilk 17 haftalar dikkate alındığında, TFF 1. Lig'e düştüğü 2010-2011 sezonundan bu yana en kötü performansı ortaya koydu - Ligin ilk yarısında forma giydiği 16 maçta bin 440 dakika sahada kalan kaleci Fatih Öztürk, Kasımpaşa'nın en istikrarlı oyuncusu olarak dikkati çekti - İlk yarıda lacivert-beyazlıların en golcü oyuncusu, 5 kez rakip fileleri havalandıran Mame Thiam, en hırçın futbolcusu ise 2 kırmızı ve 3 sarı kart gören Karim Hafez oldu

Spor 31-12-19 11:30

Süper Lig'in 15'inci hafta maçlarında sakat ve cezalı oyuncular

AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Juanfran, Lokman Gör CEZALI: Welinton ANTALYASPOR SAKAT: Bahadır Öztürk - Harun Kavaklıdere CEZALI: Yok ----------------------------------------- ÇAYKUR RİZESPOR SAKAT: Boldrin, Moroziuk, Nill De Pauw, Sasse CEZALI: Yok KASIMPAŞA SAKAT: Yusuf, Pavelka, Thiam, Ramazan, Veigneau CEZALI: Hafez ----------------------------------------- GENÇLERBİRLİĞİ SAKAT: Ahmet Erdem, Ayite CEZALI: Yok GÖZTEPE SAKAT: Poko, Halil*, Beto* CEZALI: Soner, Alpaslan ----------------------------------------- GALATASARAY SAKAT: Luyindama, Andone, Adem, Seri* CEZALI: Yok MKE ANKARAGÜCÜ SAKAT: Yok CEZALI: Yok ----------------------------------------- GAZİANTEP FK SAKAT: Muğdat, Muhammed, Tetteh, Morais, Furkan CEZALI: Diarra, Jefferson İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR SAKAT: Pedro Henrique, Nurettin Korkmaz, Levent Gülen, Alpay Çelebi CEZALI: Yok ----------------------------------------- DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Rybalka CEZALI: Hakan Arslan FENERBAHÇE SAKAT: Mevlüt Erdinç, Moses CEZALI: Yok ----------------------------------------- BEŞİKTAŞ SAKAT: Douglas, Dorukhan, Ruiz, N'Koudou CEZALI: Yok BTCTURK YENİ MALATYASPOR SAKAT: Eren CEZALI: Yok ----------------------------------------- TRABZONSPOR SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz CEZALI: Yok YUKATEL DENİZLİSPOR SAKAT: Sapunaru CEZALI: Sackey ----------------------------------------- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SAKAT: Uğur, Skrtel, Gulbrandsen, Mahmut* CEZALI: Yok İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR SAKAT: Yok CEZALI: Yok

Spor 12-12-19 12:24

Kasımpaşa - Beşiktaş: 2-3

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan HAKEMLER: Arda Kardeşler, Ekrem Kan, Ali Saygın Ögel KASIMPAŞA: Fatih Öztürk - Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Hafez, Sadiku, Hajradinovic (Dk.

Spor 08-12-19 21:07

Lübnanlılar, iş adamı Hatib'in başbakan olmaması için yolları kapatacak

"17 Ekim Devrimi" isimli grup, bazı partilerin desteğini alan iş adamı Semir el-Hatib'e hükümeti kurma görevi verilmemesi için bugün ülkedeki tüm yolları kapatma kararı aldı

Haber 05-12-19 04:13

Lübnan'da başbakanı belirlemek için pazartesi görüşme maratonu gerçekleştirilecek

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, pazartesi günü parlamentodaki siyasi grupların temsilcileri ve milletvekilleriyle ayrı ayrı 30'a yakın görüşme yapacak - Müstakbel Hareketi lideri Saad el-Hariri'den sonra Güçlü Lübnan Bloku, Hizbullah ve Emel Hareketi'nin de başbakanlık için iş adamı Semir el-Hatib'e destek verdiği belirtildi

Haber 04-12-19 23:38

Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa: 2-0

STAT: 4 Eylül HAKEMLER: Cüneyt Çakır (xxx), Tarık Ongun (xxx), Alpaslan Dedeş (xxx) DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa (xxx) - Goiano(xxx), Appindangoye (xxx), Caner (xxx), Uğur(xxx), Fernando (xx)(Dk.61 Erdoğan xx), Hakan Arslan (xxx), Fatih (xxx), Emre (xxx)(Dk.87 Kone), Mert Hakan (xxx) (Dk.90 Derlek), Yatabare (xxx) KASIMPAŞA: Fatih (xx) - Hafez (xx), Fernandes(xx), Popov(xx), Ben Youssef (xx), Aytaç(xx) (Dk.83 Heintz), Sadiku (xx), Quaresma (xx) (Dk.46 Hajradinovic xxx), Khalili (x) (Dk.46 İlhan xx), Mustafa (xx), Koita (xx) GOLLER: Dk.10 Hakan Arslan , Dk.17 Yatabare (Demir Grup Sivasspor) SARI KARTLAR: Yatabare (Demir Grup Sivasspor) - Aytaç, Fernandes, Koita (Kasımpaşa) Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor, sahasında Kasımpaşa'yı Hakan ve Yatabare'nin golleri ile 2-0 mağlup etti.

Spor 30-11-19 17:06

Süper Lig'in 12'nci haftasında sakat ve cezalı oyuncular

GALATASARAY SAKAT: Emre Akbaba, Falcao, Andone, Luyindama CEZALI: Yok MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SAKAT: Yok CEZALI: Yok -------------------------------------------------- YUKATEL DENİZLİSPOR SAKAT: Isaac Sackey CEZALI: Yok ÇAYKUR RİZESPOR SAKAT: Oğuz Kağan CEZALI: Tarık -------------------------------------------------- MKE ANKARAGÜCÜ SAKAT: Scarione, Hector Canteros*, Cebrail*, Kulusic* CEZALI: Yok TRABZONSPOR SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ekuban, Novak CEZALI: Abdulkadir Parmak, Uğurcan -------------------------------------------------- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR SAKAT: Ali Çamdalı CEZALI: Leva Shengelia BEŞİKTAŞ SAKAT: Dorukhan, Douglas CEZALI: Yok -------------------------------------------------- İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR SAKAT: Levent, Alpay, Tavares, Nurettin, Atila CEZALI: Yok DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Rybalka CEZALI: Yok -------------------------------------------------- KASIMPAŞA SAKAT: Pavelka, Thiam CEZALI: Hafez, Veysel GENÇLERBİRLİĞİ SAKAT: Yok CEZALI: Sio, Candeias -------------------------------------------------- AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Lokman Gör, Juanfran CEZALI: Fabrice N'Sakala, Junior Fernandes GÖZTEPE SAKAT: Poko CEZALI: Alpaslan -------------------------------------------------- BTCTURK YENİ MALATYASPOR SAKAT: Eren CEZALI: Acquah, Erkan FENERBAHÇE SAKAT: Max Kruse, Vedat Muriç CEZALI: Isla -------------------------------------------------- ANTALYASPOR SAKAT: Yekta, Harun Kavaklıdere CEZALI: Yok GAZİANTEP FK SAKAT: Muğdat, Muhammed, Tetteh CEZALI: Yok

Spor 21-11-19 13:15

Kış çaylarının yeni gözdesi 'Osmanlı Çayı'

Antakya'da Uzun Çarşı'da aktar dükkanı işleten Semir Eraslan, tarihi bilgilerden yola çıkarak kışa özel çay hazırladı.

Haber 20-11-19 12:51

Osmanlı çayı nedir, Osmanlı çayı nasıl yapılır?

Antakya'da Uzun Çarşı’da aktar dükkanı işleten Semir Eraslan, tarihi bilgilerden yola çıkarak kışa özel çay hazırladı. Geleneksel kış çaylarından farklı bir aromaya sahip olan, adını hanedan mutfağından alan Osmanlı çayı, sadece gribe karşı korumuyor, içinde bulundurduğu özel ve yöresel karışımlarla vücudun tamamını hastalıklardan koruyan bir kalkan görevi görüyor.

Yemek 20-11-19 10:54

Kış çaylarının yeni gözdesi ‘Osmanlı Çayı’

ANTAKYA’da Uzun Çarşı’da aktar dükkanı işleten Semir Eraslan, tarihi bilgilerden yola çıkarak kışa özel çay hazırladı. Geleneksel kış çaylarından farklı bir aromaya sahip olan, adını hanedan mutfağından alan Osmanlı Çayı, sadece gribe karşı korumuyor, içinde bulundurduğu özel ve yöresel karışımlarla vücudun tamamını hastalıklardan koruyan bir kalkan görevi görüyor.

Haber 20-11-19 10:34

Fenerbahçe 3 - 2 Kasımpaşa (Süper Lig puan durumu)

Süper Lig'de 11. haftanın ilk maçında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı Vedat Muriç'in iki penaltısı ve Serdar Aziz'in golleriyle 3-2 yendi. Kasımpaşa'nın sayılarını ise Khalili ve Youssef kaydetti. Fenerbahçe'de Isla, Kasımpaşa'da ise Hafez kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Spor 08-11-19 22:32

Hafez ile Kemal Özdeş arasında gerginlik

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Karim Hafez ile teknik direktör Kemal Özdeş arasında gerginlik yaşandı.

Spor 08-11-19 21:30

Süper Lig'de yarın oynanacak maçın muhtemel 11'leri;

FENERBAHÇE Altay- Dirar, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Emre, Gustavo, Ozan, Moses, Rodrigues, Muriç SAKAT: Max Kruse, Adil Rami CEZALI: Yok BİLET FİYATLARI: Fenerium Alt E - 550,00 TL, Maraton Alt E - 500,00 TL, Fenerium Alt / Maraton Alt D-F - 390,00 TL, Fenerium Alt / Maraton Alt C-G - 320,00 TL, Fenerium Alt / Maraton Alt B-H - 280,00 TL, Fenerium Alt / Maraton Alt A-I - 220,00 TL, Fenerium Üst / Maraton Üst E - 200,00 TL, Fenerium Üst / Maraton Üst D-F - 170,00 TL, Fenerium Üst / Maraton Üst C-G - 160,00 TL, Fenerium Üst / Maraton Üst B-H - 140,00 TL, Fenerium Üst / Maraton Üst A-I - 125,00 TL, Migros / Spor Toto - 70,00 TL, Misafir - 91,00 TL KASIMPAŞAKASIMPAŞA Fatih - Popov, Fernandes, Ben Youssef, Hafez, Aytaç, Sadiku, Yusuf, Hajradinovic, Mustafa, Koita SAKAT: Pavelka, Thiam, Heintz, CEZALI: Quaresma

Spor 07-11-19 13:15

Kasımpaşa - BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

STAT: Recep Tayyip Erdoğan HAKEMLER: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Murat Ergin Gözütok KASIMPAŞA: Ramazan - Popov, Veysel, Ben Youssef, Hafez, Aytaç, Sadiku (Dk.

Spor 03-11-19 18:37

Tel Abyad terörden temizlendi artık güvendeyiz

Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Tel Abyad'da günlük yaşamdaki hareketlilik her geçen gün daha da artıyor - İlçede güvenlik çalışmaları sürerken YPG/PKK'lı teröristlerin evlerinden ettiği sivillerin memleket hasreti de son buluyor - Tel Abyadlı Semir Ahmet: - "(YPG/PKK) Herkesi zorla silah altına alıyorlardı. Tel Abyad terörden temizlendi, artık güvendeyiz" - İlçeye dönenlerden Esa'at Abo: - "İlçeyi işgal eden YPG her şeyime el koydu. Geri döndüğüm için mutluyum" - Manav İsmail Abdullah: - "Arap veya Kürt fark etmez, hepimiz kardeşiz. Durumlar iyiye gidiyor"

Haber 30-10-19 12:58

Lübnan'da 4 bakanın istifası istendi

Lübnan Güçleri Partisi Başkanı Semir Caca, partisinin hükümetteki bakanlarının istifasını talep etti

Haber 20-10-19 01:46

Avusturya'da ikinci aşırı sağcı koalisyona doğru

Siyasiler ve uzmanlar, pazar günü yapılacak seçim sonrasında 4 aylık aranın ardından aşırı sağcı koalisyonun yeniden iktidara geleceği tahmininde bulunuyor - Bağımsız Milletvekili Martha Bissman: - "Hızlı ve basit bir şekilde oy toplamak istendiğinde, hemen gündeme başörtüsü konusu getiriliyor. Hiçbir parti, Müslüman kadınlar ve onların hayat koşullarıyla ciddi anlamda ilgilenmiyor" - Siyaset Bilimci Dr. Farid Hafez: - "(Eski Başbakan Sebastian) Kurz'un başörtüsü yasağı ve benzeri vaatlerini seçime yönelik atılmış adımlar olarak görmüyorum. Bu vaatleri kesinlikle hayata geçirmeye çalışacaktır. Bu nedenle gelecek dönemin özellikle ülkedeki Müslümanlar için çok daha zor geçeceği kanaatindeyim"

Haber 27-09-19 11:05

(Özel haber) Karim Hafez: Güzel işler yapacağız

Kasımpaşa’nın Mısırlı futbolcusu Karim Hafez, Trabzonspor maçı sonrası, "Ligin ilk maçları her zaman zordur.

Haber 19-08-19 13:21

HDP Mardin İl Başkanı gözaltına alındı

Mardin’de HDP ve DBP yöneticilerine yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında hakkında yakalanma kararı bulunan HDP Mardin İl Başkanı gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalanma kararı bulunan HDP Mardin İl Başkanı Eylem Amak akşam saatlerinde Diyarbakır’dan Mardin’e dönerken uygulama noktasında durdurulan otomobilde yakalanarak gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.24 Temmuz’daki operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden DBP Mardin İl Başkanı Şeyhmus Sun, HDP Parti Meclisi üyesi Alaattin Semir Zuğurli, Nusaybin Belediye Meclis üyesi Sedat Ay ve DBP Mardin İl Başkanı Leyla Bozkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Haber 04-08-19 22:03

Mısır'da Cezayir Milli Takımı kaptanı hakkında suç duyurusu

Mısırlı avukat Semir Sabri, kupa töreninde Mısır Başbakanı ve Gençlik ve Spor Bakanı ile tokalaşmayan Cezayir Milli Takımı kaptanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Haber 21-07-19 18:01

Bingöl’de ’Uyuşturucuyla Mücadele’ semineri

Bingöl polisi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü personeline , ’Narko Rehber ve Uyuşturucuyla Mücadele’ semineri verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik semir düzenlendi.

Yurthaber 19-07-19 15:26

Güneş yanığı için diş macunu kullanmayın bunun yerine sarı kantaron kullanın

Güneş yanıklarına ilk müdahalenin önemine değinen Dr. Öğr. Üyesi Gaye Hafez, halk arasında sıklıkla başvurulan yanığa yoğurt ve diş macunu sürmek gibi yöntemlerin zararlarına dikkat çekti. Hafez, "Cildin hava almasının bu gibi ürünlerle engellenmesi, cildi daha fazla tahriş eder" dedi.

Kadin 19-07-19 14:31

Minibüsle çarpışan motosikletin sürücü öldü

MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü Suriyeli Semir Fadıl (34), hayatını kaybetti.

Haber 16-07-19 15:01

Başkan Böcek’in ablası son yolculuğuna uğurlandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in dün vefat eden kız kardeşi Semir Demirkıran(70), Muratpaşa Cami’sinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören ablası Semir Demirkıran, geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 07-07-19 14:20

Kudüs genç şehidini uğurladı

İsrail'in 4 gün sonra naaşını teslim ettiği 20 yaşındaki Muhammed Semir Ubeyd için İseviyye Mahallesi'ne düzenlenen cenaze törenine binlerce Filistinli katıldı

Haber 01-07-19 20:30

Kasımpaşa Hafez ile 1 yıl sözleşme uzattı

Kasımpaşa, geçtiğimiz sezonunun devre arasında takıma katılan Karim Hafez’in kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.Kasımpaşa, geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak takıma katılan Karim Hafez ile sözleşme uzattı.

Haber 24-06-19 17:10