Sen Kay Hizek Festivali Haberleri

Ürgüp'te 50. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali başladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: - "Çiftçilerimizden ülkemizde ekilmedik tek karış yer bırakmayacak şekilde üretime yönelmelerini istiyoruz. Tüm üreticilerimize 'Sen üret yeter' diyoruz. Biz sizlerin yanındayız.' Çiftçimizin, bağcımızın emeğini, alın terini heba etmemek için buradayız. Hem üzüm hasadının sevincini paylaşmak hem de derdinizi dinlemek, derman olmak için buradayız"

Yurthaber 2022-09-09 19:18:33

Düzce Üniversitesi Çevre Takımı TEKNOFEST’te birinci oldu

Düzce Üniversitesi Çevre takımı, bu yıl Gaziantep’te düzenlenen Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST yarışmasında çevre ve enerji teknolojileri alanında birinci olarak büyük başarının sahibi oldu.21 farklı kategoride teknoloji yarışmalarının düzenlediği TEKNOFEST’te Düzce Üniversitesi Çevre takımı birinci olurken, MPGK takımı ikinci, SEN 1919 takımı ise üçüncü olma başarısı gösterdi.

Yurthaber 2020-09-27 16:48:40

Şenkaya’da ’Hızek Festivali’ etkinliği düzenlendi

Şenkaya Kaymakamlığı, Şenkaya Belediye Başkanlığı, Şenkaya Doğa Sporları Kulübü ve Şenkaya Spor Kulübün tarafından Şen-Kay Hızek festivali etkinlik olarak yapıldı.Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, “Ülkemizdeki son günlerde Yaşanan Afatlar ve Şehitlerimizden dolayı Hızek Festivalimizi etkinlik olarak yaptık.

Yurthaber 2020-02-17 10:40:36

Diyarbakır’da 4 gün sürecek olan ‘Sur Çocuk Festivali’ başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Sur ilçe belediyesinin ev sahipliğinde 4 gün sürecek olan ‘Gelin çocukların kahkahalarında buluşalım’ çocuk festivali başladı.Tarihi Sur ilçesinde bulunan Ben û Sen Burcu Parkında Sur ilçe belediyesinin çocuk şenliği ile başlayan festivale Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, Sur İlçe Belediye Başkanı ve yardımcısı, HDP Diyarbakır il başkanı, HDP milletvekilleri ile çocuklar ve aileleri katıldı.

Yurthaber 2019-06-08 12:35:13

Başkan Bıyık, engelli vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen “Sen Beni Bir de Sporda Gör Festivali”nde özel sporcular ile bir araya geldi.Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca 15 Temmuz Stadyumu’nda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen “Sen Beni Bir de Sporda Gör Festivali”ne katılarak özel sporcuları yalnız bırakmadı.

Yurthaber 10-05-19 12:40

“Vay sen misin ben olan” kahkaha fırtınası estirdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi tarafından “Tiyatro Festivali Metristepe Kültür Merkezi’nde İzlenir” sloganı ile bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Tiyatro Günleri’nde sahnelenen ve festivalin en iddialı oyunlarından birisi olan “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı komedi oyunu Bozüyük’te kahkaha fırtınası estirdi.Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde İstanbul Meydan Sahnesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı 2 perdelik komedi oyunu yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 05-12-18 10:30

“Vay sen misin ben olan” kahkaha fırtınası estirdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi tarafından “Tiyatro Festivali Metristepe Kültür Merkezi’nde İzlenir” sloganı ile bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Tiyatro Günleri’nde sahnelenen ve festivalin en iddialı oyunlarından birisi olan “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı komedi oyunu Bozüyük’te kahkaha fırtınası estirdi.Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde İstanbul Meydan Sahnesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı 2 perdelik komedi oyunu yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 05-12-18 10:30

Konya 6. Bilim Festivali başladı

Konya Büyükşehir Belediyesince öğrencilerin bilime merakını geliştirmek amacıyla düzenlenen festival, "Sen de Yapabilirsin" temasıyla gerçekleştiriliyor

Haber 09-10-18 04:44

Yaz Film Festivali başladı

Festival kapsamında geçen cuma vizyona giren "Yol Arkadaşım"ın yanı sıra 1 Haziran'da "Cebimdeki Yabancı", 8 Haziran'da "Acı Tatlı Ekşi", 15 Haziran'da "Sen Kiminle Dans Ediyorsun", 22 Haziran'da "Düğüm Salonu", 6 Temmuz'da "Deliha 2", 13 Temmuz'da "Cici Babam", 27 Temmuz'da "Bizim Köyün Şarkısı", 10 Ağustos'ta "Aile Arasında" filmleri yeniden vizyona girecek

Haber 28-05-18 19:14

İstanbul Gençlik Festivali

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (3) - "15 Temmuz gecesinde hiç ummadığım, beklemediğim anda bir komployla, darbeyle karşı karşıya kaldık" - "Haber geldiği zaman bu da tabi ilgililerden, yetkililerden gelmedi. Eniştemden bu haber bana geldi. Haber geldikten sonra nedir, ne değildir diye biz kovalamaya başladık. Sonra işin ciddi olduğunu öğrendik. Ciddi olduğunu öğrendikten sonra da biz hemen adımımızı attık" - "10 binler Atatürk Havalimanı'nda buluşunca bizim orada o gece halkımızla buluştuğumuzda bakıyorsun, F16'lar gelip üzerimizden uçuyor, helikopterler üzerimizden uçuyor. Ama halk o hali bile hiç umursamadı. Biz de indik. Hemen halkımızın arasına karıştık" - "(Kılıçdaroğlu) Bizden önce o geldi oraya. Geldikten sonra tabi oradan tankların hemen adeta korumasında oradan çıkıp biliyorsunuz Bakırköy Belediye Başkanının evine gitti. Bunların hepsi yani adeta belgesel çeker gibi kayıtlarda var. Sizin kayıtlarda da var bunlar. O kayıtlarda zaten bunları görüyoruz. Şimdi sen bu kayıtlara girmişsin, zaten senin artık günah defterin hazır. Şimdi yalan söylemene gerek yok" - "Adamları çıkıyor mecliste falan filan konuşuyorlar yalan yanlış şeyler. Bunu da bizim gözümüzün önünde yapıyorlar ama şimdi özellikle bu kampanya boyunca televizyonlarda, meydanlarda bunların hepsi tabi ortaya yine dökülecek"

Haber 04-05-18 21:20

Çevre Festivali deniz dibi temizliğiyle başlıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştireceği ‘Çevre Festivali’ Cuma günü Kaleiçi Yat Limanı’nda Başkan Ümit Uysal’ın da katılacağı deniz dibi temizliğiyle başlıyor.Muratpaşa Belediyesi, ‘Bir Nefes de Sen Ol’ sloganıyla Aktiffelsefe Derneği’yle kentin ilk çevre Festivali’ni 20-22 Nisan tarihlerinde gerçekleştirecek.

Haber 16-04-18 12:11

Şenkaya'da kızak festivali

ERZURUM Şenkaya'da, Kaymakamlık, Belediye ve Doğa Sporları Kulübü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen, 'Şen-Kay Hızek Festivali' renkli görüntülere sahne oldu.

Haber 12-02-18 12:49

Şenkaya'da kızak festivali

ERZURUM Şenkaya'da, Kaymakamlık, Belediye ve Doğa Sporları Kulübü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen, 'Şen-Kay Hızek Festivali' renkli görüntülere sahne oldu.

Haber 12-02-18 09:53

Şenkaya’da “şen-kay Hızek Festivali” Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde "Şen-Kay Hızek Festivali" kapsamında yapılan kızak yarışları, renkli görüntülere sahne oldu.Şenkaya Kaymakamlığı,...

Yurthaber 11-02-18 17:56

Şenkaya’da “Şen-Kay Hızek Festivali” renkli görüntülere sahne oldu

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde "Şen-Kay Hızek Festivali" kapsamında yapılan kızak yarışları, renkli görüntülere sahne oldu.Şenkaya Kaymakamlığı, ilçe belediyesi ve Doğa Sporları Kulübünce Şırankes mevkiinde bu yıl ilki gerçekleştirilen festivalde kızak yarışları düzenlendi.Gerçekleştirilen festivalde kızak yarışlarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Haber 11-02-18 17:03

Şen-Kay Hızek Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Erzurum'un Şenkaya ilçesindeki kızak yarışlarında dereceye girmek isteyenlerin mücadelesi ilgiyle izlendi - Şenkaya Kaymakamı Dereci: - "Erzurum'da kış organizasyonlarının daha fazla artırılması gerekiyor. Erzurum, kar ve kış turizmi konusunda önemli noktada" - Şenkaya Belediye Başkanı Özcan: - "Kar, bizler için belki geçmişte zulümdü ama artık Erzurum kar turizminden ciddi şekilde faydalanmakta"

Haber 11-02-18 15:51

Kadıköy 15’inci Tiyatro Festivali Başladı

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 15 gün boyunca sürecek olan 15’inci Tiyatro Festivali, “Sen...

Yurthaber 05-08-17 09:37

Akdeniz İşçi Festivali Başladı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, DİSK Genel-İş ve Tüm Bel-Sen Mersin Şubeleri işbirliğinde bu yıl...

Yurthaber 15-06-16 17:28

Brezilya Modeli Gösterilere Bir Tepkide Sağlık-sen’den

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, bu yıl 52. kez kutlamaları yapılan kiraz festivali açılış...

Yurthaber 03-06-16 20:16

beni Sen Anlat Filminin Galası Yapıldı

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında "Beni Sen Anlat" filminin galası yapıldı.Filmin Adana Real...

Yurthaber 17-09-14 21:06

Burhaniye’de İşçi Filmleri Festivali

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Eğitim-Sen ve bileşenleri tarafından düzenlenen işçi filmleri festivali başladı.Festival sebebiyle, belediye önünde...

Yurthaber 24-06-14 16:35

Eğitim-sen Festivalde Stant Açtı

44. Selçuk Efes Festivali kapsamında stant açan KESK'e bağlı Eğitim Sen Selçuk Temsilciliği yönetici ve...

Yurthaber 08-09-12 17:43

Camide Içki Festivali

Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı, "Mabetler dinlerin kutsal mekanlarıdır" ifadesini kullandı.

Yurthaber 27-08-12 12:32

Camide İçki Festivaline Tepki

Türk Diyanet Vakıf-Sen Ordu Şube Başkanı Bekir Karakış, İsrail’in 5 Eylül’de bir camide içki festivali...

Yurthaber 26-08-12 13:35

Türk Diyanet Vakıf-Sen'den Camide Içki Festivaline Tepki

Türk Diyanet Vakıf-Sen, İsrail'de bir camide içki festivali düzenlenmesine tepki gösterdi. Savaş zamanlarında dahi ibadethanelere...

Yurthaber 24-08-12 10:26

Büyükçekmeceliler Candan Erçetin'le coştu

Büyükçekmece Belediyesi tarafından 'Haydi getir rengini sen de!' sloganıyla düzenlenen 12. Kültür ve Sanat Festivali...

Yurthaber 09-07-11 14:23

Sen misin kimlik kontrolü yapan!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Laleşi Yaylası'nda her yıl düzenlenen 'Kuzu Kırpma Festivali' dün sona erdi.

Haber 27-07-10 14:08