Sena Sivri Haberleri

Aman dikkat! Uzman isimden bayram ziyaretlerinde 'çay ve kahve' uyarısı

Ramazan Bayramı için beslenme uyarılarında bulunan Diyetisyen Sena Genç, “Bayramın ilk gününe hafif bir kahvaltıyla başlanmalıdır. Bayram ziyaretlerinde kahve ve çay tüketimini sınırlandırın. Fazla miktarlarda çay ve kahve tüketildiği takdirde metabolizma yavaşlaması, çarpıntı, mide yanması gibi sorunlar yaşanabilir” dedi.

Haber 2024-04-09 10:57:18

İstanbul'un zam şampiyonları belli oldu!

İstanbul'da mart ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu. Mart ayında yaş, kuru sebze ve meyveler alt grubunda yer alan sivri biber, yüzde 34,34 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.

Finans 2024-04-02 15:43:55

İstanbul’da Mart ayında fiyatı en çok artan ürün sivri biber oldu

İstanbul’da Mart ayında fiyatı en çok artan ürün yüzde 34,34 ile sivri biber oldu. Bu ayda salatalık, yüzde 29,42 ile fiyatı en fazla azalan ürün oldu.

Yurthaber 2024-04-02 12:06:54

Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

Eskişehir’de fotoğraf çekinme bahanesiyle erkek arkadaşını Porsuk Çayı kenarına davet eden Sena Özer, diz çöküp harçlıklarıyla aldığı yüzükle evlilik teklifi etti.

Yurthaber 2024-02-26 10:12:36

Fenerbahçeli sporcuya şaşırtan sürpriz! Buket Sena o anları kameraya kaydetti

Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası'nı, finalde Anadolu Efes'i 80-67 yenen Fenerbahçe Beko kazanmıştı. Sarı-lacivertlilerin oyuncusu Emre Ekşioğlu'nun sevgilisi Buket Sena, Türkiye Kupası zaferinin ardından sevgilisini karşıladığı video sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 19-02-24 09:26

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 09-02-24 15:10

Yarışmacı 0 TL ile yarışmadan gitti, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! Belki güncel haberleri çok takip etmediğimdendir

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan genç yarışmacı baraj sorusunda heyecanına yenik düştü. 0 TL ile yarışmaya veda eden Sena Aleyna Erdoğan'a sunucu tepkisiz kalamadı ve "Belki güncel haberleri çok takip etmediğimdendir" dedi.

Magazin 05-02-24 14:51

Kim Milyoner Olmak İster'deki matematik sorusu sosyal medyayı salladı! Cevabını son anda değiştirmek istedi ama... İşte yarışmaya damga vuran anlar

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'deki matematik sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Yarışmaya katılan Sena Erol isimli yarışmacı başarılı bir performans sergiledi ancak bu soruyu bilemedi. Yarışmacı hatasını fark edip cevabını değiştirmek istedi ama geç kaldı...

Magazin 30-01-24 10:13

Paylaşımları müstehcen bulunuyordu! Tuğba Ekinci'den olay paylaşım

Yaptığı her açıklama, paylaştığı her poz ve sivri dilliğiyle sık sık gündem olan ünlü isimlerden biri olan Tuğba Ekinci son günlerde yaptığı paylaşımlarla tepki çekiyor. Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozla gündeme geldi. Siyah bir mayo giyen şarkıcı oturarak poz verdi. Pozuna emojili sansür uyguladı.

Magazin 27-01-24 15:40

İşte Benim Stilim'in sivri dilli yarışmacısıydı! Özden Cerrahoğlu değişimiyle gündem oldu! 'Bambaşka biri'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Özden Cerrahoğlu şimdi de son haliyle gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Cerrahoğlu'nun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-01-24 17:46

Tabağınızdaki renklere dikkat! Sırrı orada saklı... Grip, soğuk algınlığı, yüksek ateş, boğaz ağrısıyla savaşmak için sıraladı

Sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam formüllerinden. Bağışıklık sistemini desteklemek için akdeniz tipi beslenmeye dikkat çekiliyor. Tabağınızdaki renklere de bakabilirsiniz. Çünkü güçlü bağışıklık sisteminin bir sırrı da renkli beslenmek. Dyt. Sena Pekşen "Akdeniz tipi beslenme, mikrobiyota çeşitliliğini artırır, probiyotik bakterileri sağlar, bağışıklık sisteminin düzenli çalışmasını destekler. Renkli ve çeşitli yiyecekler tüketmek, güçlü bağışıklık sistemi oluşturmanın önemli adımlarından" dedi.

Haber 08-01-24 12:17

Ukraynalı öğretmen, ziyaret için geldiği Karabük'te Müslüman oldu

Karabük'ün Safranbolu ilçesine ziyaret için gelen Ukraynalı öğretmen Oksana Stakhovska, Müslüman olup Sena ismini aldı.

Yurthaber 28-12-23 13:53

Eski eş dehşeti! Başından vurup, ağır yaraladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde Nur Sena K. (25), sokakta karşılaşıp tartıştığı eski kocası Şafak Ş. tarafından tabancayla başından vurulup, ağır yaralandı.

Haber 14-12-23 01:27

'Sivri akıllıları rahatsız eden nedir' Prof. Dr. Celal Şengör'den panelde dikkat çeken sözler 'Zır cahil grubu, kovun bunları'

Eski maden sahalarının doğaya yeniden kazandırılması konusunun ele alındığı panelde konuşan Prof. Dr. Celal Şengör, "Tekrar edelim, biz doğayı tahrip etmiyoruz, doğanın yüzünü değiştiriyoruz. Bu yüz senin, bunun, onun hoşuna gitmeyebilir. Bir kere niye hoşuna gitmiyor bunu öğrenmemiz lazım. Çevredeki insanları, yani maden açılmasın diyen sivri akıllıları rahatsız eden nedir, bir kere bunu tespit edeceğiz. Bunu tespit ettikten sonra yüzde 99.9 bakacaksınız, rahatsız olanlar zır cahildir” dedi.

Haber 05-12-23 11:53

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan muradına erdi! 'Baba evine döndüm' diyerek duyurdu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'nin en çok konuşulan isimlerinden biri. Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde genel merkeze sivri dilli eleştirileriyle defalarca geniş yankı uyandırdı. İhraç edildikten sonra partisine geri dönmeyi iple çeken Tanju Özcan sonunda muradına erdi.

Haber 27-11-23 14:54

Yetenek Sizsiniz'in sivri dilli jürisiydi! Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz'in zor beğenen ve sivri dilli jürisi Ali Taran yıllar sonra program hakkında itiraflarda bulundu. İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan ünlü reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.

Magazin 23-10-23 17:25

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'yı görenler çok şaşırdı! İddialı pozları olay oldu

MasterChef'in sivri dilli jürisi Mehmet Yalçınkaya açıklamaları, yarışmadaki tavırları ve yorumlarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı ile oldukça merak edilen MasterChef'in Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude'yi görenler çok şaşırdı. Sosyal medyayı aktif kullanan Sude Yalçınkaya iddialı pozlarıyla olay oldu.

Magazin 23-10-23 10:57

EBYÜ öğrencisi ilk ona girdi

Türk Dünyası Dijital Vatandaşlığı projesinde başarılı olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Sena Nur Can, Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Yurthaber 17-10-23 13:19

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'nın sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle olay oldu

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran ve Suna'nın babası "Kazım Ağa" karakterine hayat veren Diren Polatoğulları başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü ismin sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı. Diren Polatoğulları'nın eşi Sena Polatoğulları duru güzelliğiyle gündem oldu.

Magazin 06-10-23 17:32

Kayseri Şehir Hastanesi bünyesinde göz bankası kuruldu

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kurulan, bölgeye hitap edecek göz bankası aracılığıyla ilk kornea nakli 20 yaşındaki İrem Sena Erdoğan'a yapıldı.

Yurthaber 03-10-23 15:13

O elendiğinde Armağan Çağlayan haykırarak ağlamıştı! Popstar Evren Mevlanaoğlu'nun son hali gündem oldu

Bir dönemin reyting rekorları kıran yarışması Popstar yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Sarı saçları, güçlü sesi ve sempatik gülüşüyle iz bırakan isimlerden biri olan Evren, yarışmanın favori isimlerinden biri olmasına rağmen henüz 3. haftada elenmişti. Popstar Evren elendiğinde ise yarışmanın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan haykırarak ağlamıştı. Evren Mevlanaoğlu şimdi de son haliyle gündem oldu. Popstar Evrin'in yıllar içindeki değişime yorum yağdı.

Magazin 02-10-23 17:07

MasterChef'in sivri dilli şefi Mehmet Yalçınkaya Yemekteyiz yarışmacısı çıktı! Görüntüleri olay oldu

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışma programında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemini belirliyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar çok konuşulurken bu defa programın sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önceki görüntüleri yeniden gündem oldu. Mehmet Şef'in Yemekteyiz'e katıldığı ortaya çıktı.

Magazin 22-09-23 08:41

Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan bir altın madalya daha aldı

Diyarbakırlı Türkiye Karate Şampiyonu ve Balkan Karate Şampiyonu milli Karateci Sena Kızılaslan, 1 ayda girdiği 4 büyük karate turnuvasından 2 altın, 2 gümüş madalya kazanarak Diyarbakır adına büyük bir başarıya daha imza attı.

Yurthaber 11-09-23 15:03

Kocaeli'de Benek ölü olarak bulunmuştu! Katili kargalar çıktı

Kocaeli İzmit'te site sakinleri tarafından 'Benek' adı verilen sokak köpeği, başından yaralanmış halde ölü olarak bulunmuştu. Köpeğin ilk olarak yorgun mermi nedeniyle öldüğü tahmin edildi. Yorgun mermi iddiaları üzerine inceleme yapan polis, köpeğin başındaki yaranın kargalar tarafından yere atılan sivri taşlar olduğunu tespit etti.

Haber 29-08-23 17:00

Edirne'de dünya evine adım atan çiftin şaşırtan gelin arabası tercihi!

Edirne’nin Keşan ilçesinde Nur Sena (25) ve Mustafa Fıçı (26) çifti, gelin arabası olarak biçerdöveri tercih etti. Çiftçi olan Mustafa Fıçı, eşini baba evinden aldıktan sonra düğünün yapılacağı alana biçerdöverle getirdi.

Haber 20-08-23 16:35

Hadise şikayetçi olmuştu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında karar çıktı! Ünlü sunucu mahkeme kararını yayınladı

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli sunucusu Bircan Bali mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-07-23 12:12

PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde Münbiç istihbarat yapılanmasında yer alan terörist adliyeye sevk edildi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Suriye sınırından Türkiye'ye girmeye çalışırken yakalanan PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde Münbiç istihbarat yapılanmasında yer alan Sterk/Amara, Amed/Sena kod isimli Helin İşenme, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 12-06-23 11:12

Yeşim Salkım imaj değiştirdi! Derin göğüs dekolteli pozuna gelen yoruma sert çıktı

Çıkışlarıyla ve sivri diliyle tanınan Yeşim Salkım imaj değiştirdi ve saçlarına perma yaptırdı. Salkım son halini paylaşarak dikkat çekti. Şarkıcı derin göğüs dekolteli pozuna gelen "Saçma sapan" yorumuna ise sert çıktı.

Magazin 09-06-23 10:12

Son dakika: Türkiye'ye geçmeye çalışıyordu! 'Amed Sena' kod adlı terörist Helin İşenme yakalandı

Son dakika haberi... Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı’nca sağlanan istihbari destek ile Suriye Milli Ordusu’na bağlı yerel güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyon neticesinde ‘Sterk-Amara, Amed-Sena’ kod isimli ‘Helin İşenme’ Türkiye’ye geçmek üzereyken yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 09-06-23 10:02

İşte Benim Stilim'in olaylı yarışmacısı Özden Cerrahoğlu son haliyle şoke etti! Değişimi olay oldu

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim isimli moda programındaki bazı isimler ara ara gündeme geliyor. Yarışmanın sivri dilli yarışmacısı Özden Cerrahoğlu yıllar içindeki değişimi ile görenleri şaşkına çevirdi. Cerrahoğlu'nun sosyal medya pozları da dikkat çekti.

Magazin 15-05-23 21:24

Armağan Çağlayan sivri biberin kilosunu görünce şoke oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan gündeme dair açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Çağlayan son olarak da sivri biberin kilosunun 60 TL olmasına tepki gösterdi.

Magazin 28-02-23 14:26

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Ayşenur balcı değişimiyle şaşkına çevirdi! Görenler tanımakta zorlandı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Ayşenur Balcı, yarışmada stilinin yanında sivri çıkışlarıyla da hafızalara kazınmıştı. Sosyal medya hesabında aktif paylaşımlarda bulunan Ayşenur Balcı'yı geçirdiği estetik operasyonlardan sonra görenler tanımakta zorluk çekiyor. Değişimiyle şaşkına çeviren Ayşenur Balcı'ya sosyal medya kullanıcılarından yorumlar yağıyor.

Magazin 30-01-23 20:46

Sofraların ve Türk mutfağının vazgeçilmezi! Pul bibere gelen zamlar vatandaşın cebini de yaktı... Fiyatı 250 liraya dayandı

Sofraların vazgeçilmezi, Türk mutfağının da tartışılmaz lezzetlerinden olan pul bibere gelen zamlar, vatandaşın ağzından sonra cebini de yakmaya başladı. Acıseverler, aktarlardan aldıkları pul biber miktarını son gelen zamların ardından düşürmeye başladı. Pul biberin haricinde köy biberi, çarliston ve sivri biber de zamlandı.

Finans 22-01-23 18:22

Bulutlara lazer attılar! Sonuç, hava durumu meraklılarını bile şaşırtabilecek kadar ilginç

İnsanoğlunun yıldırım çarpmalarına karşı en iyi koruması Franklin çubuğu adı verilen sivri çubukların yer aldığı paratoner olarak bilinir. Ancak İsviçre'deki bir dağın telekomünikasyon kulesinin bulunduğu tepesinde yapılan bir deney, tüm dengeleri değiştirebilir. Çünkü lazerlerle yapılan bu deneyde bulutlara kısa ve yoğun lazer darbeleri atıldı. Ortaya ise hava durumu meraklılarını bile şaşırtacak kadar ilginç bir sonuç çıktı.

Haber 18-01-23 16:16

Genç şarkıcı Sena Şener'in paylaşımı gündem oldu! Annesiyle deri şortları giyip...

Ünlü şarkıcı Sena Şener sosyal medya hesabından annesi ile bir video paylaştı. Şener’in videosu kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenilirken, anne kızın tarzı ve benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-01-23 15:23

Kısmetse Olur Eslem Sena bakın kim çıktı! Eski sevgilisi meğer...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur, yeni formatı ve yeni yarışmacıları ile dijital platformda yayınlanmaya başladı. Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelen yarışma programında yer alan gelin ve damat adayları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Yeni bölümde programa dahil olacak yeni gelin adayı Eslem Sena ise tanıdık çıktı. Meğer Eslem Sena'nın eski sevgilisi Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'imiş.

Magazin 29-12-22 09:00

Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem Sena nereli, ınstagram hesabı ne?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatı ile 5 yıllık aradan sonra dijital platformda yeniden izleyicisi ile buluştu. Öykü Serter'in sunuculuğunu üstelendiği programda heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı belli oldu. Kısmetse Olur 15. bölümde Eslem Sena yarışmaya katıldı. Peki, yeni gelin adayı Eslem kimdir? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 28-12-22 16:37

Açık pencereden kayıp gitti... 2 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü: Anne, Reşit gitti!

Beşiktaş Gayrettepe'de bulunan 5. katındaki evlerinde ablasıyla oynayan 2 yaşındaki Reşit Sena Yılmaz, dengesini kaybederek açık pencereden aşağıya düştü. Annesine koşan ablasının “Reşit gitti” diyerek haber verdiği öğrenilirken, küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 12-12-22 15:11

Survivor'ın sivri dilli yıldızı Berna Keklikler süper minili pozunu paylaştı! ''Ama bu kadarı fazla...''

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'a katılarak geniş kitlelerce tanınan Berna Keklikler, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor'ın sivri dilli yarışmacısı, bu defa beyaz mini elbisesiyle takipçilerini büyüledi.

Magazin 25-10-22 09:32

Madonna'dan şehvetli egzersiz videosu! Sivri topuk çizmesiyle...

"Popun kraliçesi" Madonna, son sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 64 yaşındaki efsane isim, son olarak erotik egzersiz videosuyla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 24-10-22 10:31

Stüdyodaki sineği canlı canlı yemişti! Bu kez bambaşka bir şey yaptı... Sosyal medya Ahmet Çakar'ı konuşuyor Midemiz bulandı

Son dakika... Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, sivri yorumlarının yanı sıra yaptığı beklenmedik hareketlerle de gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda stüdyodaki sineği yiyen Çakar, bu kez Sinan Engin'in gözlüklerini oldukça farklı bir stil ile temizledi. İşte o anlar...

Spor 13-10-22 16:41

İşte Benim Stilim'in sivri dilli yıldızı Özden Cerrahoğlu son haliyle 'yok artık' dedirtti! Yatak pozu dikkat çekti

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Özden Cerrahoğlu, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Özden Cerrahoğlu'nun son haline, takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-10-22 14:24

Mersin'de lesepsiyen balık türlerinin incelenmesi için keşif dalışı yapıldı

Dalışta, "çizgili kedi balığı" ve "sivri burun barbunu"nun yoğunluğu su altı kamerasıyla görüntülendi

Yurthaber 10-10-22 14:01

Türkiye'de ilk kez görüldü! Zehirli dikenli çizgili kedi balığı Kızıldeniz'den Akdeniz'e yerleşti

Akdeniz'e 321 kilometre kıyısı bulunan Mersin'deki keşif dalışında, bölge de ilk defa istilacı türlerden zehirli dikenleri bulunan çizgili kedi balığı (Plotosus lineatus) görüntülendi. Daha önce Kıbrıs ve İskenderun Körfezinde görülen, Kızıldeniz'den Türkiye'ye gelen zehirli dikenleri bulunan çizgili kedi balığının, kıyıya kadar yerleştiği belirlendi. Bölgede 10 yıl önce Akdeniz'den gelen sivri burun barbun balığının da yoğunlaştığı ve yerli barbunun popülasyonunu daralttığı kayıt altına alındı.

Haber 10-10-22 11:45

Doğal malzemeden dekoratif ürün yapma hayalleri karşılık buldu

Doğadan toplanan dal, kozalak gibi malzemeleri işleyerek hediyelik ürünler tasarlayan Denizlili iki eski resim öğretmeni, kurdukları atölyeden yurt dışına da ürün göndermeye hazırlanıyor - Sena Orhan: - "Tasarımlarımızı tüm dünyaya ulaştırmayı umut ediyoruz"

Yurthaber 09-10-22 11:20

Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyeti Türkiye'yi ağlatmıştı! Belediye Başkanı duyurdu: Emine Sena'nın tüm masrafları karşılanacak

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerin düzenlediği hain saldırıda Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit oldu. Şehit Ataş'ın ortaya çıkan son görüntüsünde "Benim vasiyetim" diyerek yaptığı çağrı ise tüm Türkiye'yi bir kez daha ağlatmıştı. Duygu dolu videoyu izledikten sonra harekete geçen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehidin vaisyetini yerine getireceklerini belirterek 7 yaşındaki Emine Sena Demirel'in tüm masraflarının karşılanacağını duyurdu.

Haber 03-10-22 09:21

Destan dizisinin Günseli Hatun'u Ecem Sena Bayır dekolteli pozlarıyla görenleri büyülüyor! Kalbim hızlanıyor

Geçtiğimiz dönemde ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Günseli Hatun'u canlandıran Ecem Sena Bayır, yine ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin kadrosuna katıldı. Oyunculuğu dışında özel hayatıyla da gündeme gelen ismin dekolteli pozları ise görenleri büyüledi.

Magazin 12-09-22 13:07

Akıllı ulaşım sistemiyle kazalara anında müdahale edilecek

Şanlıurfalı öğrencilerin hazırladığı ve TEKNOFEST'te birinci olan projeyle, kazaların yoğun olduğu noktalarda can kayıplarının en aza indirgenmesi hedefleniyor - Projenin tasarımcı öğrencilerinden Sena Zelal Demir: - "Sensör sayesinde kazanın tam olarak nerede ve ne şiddette gerçekleştiğini sağlık ekiplerine ve gerekli birimlere anlık olarak bilgi gönderebiliyoruz"

Yurthaber 07-09-22 12:27

Geçen sene evlenmişti! Kafalar grubu üyesi Fatih Yasin, tek celsede boşandı

Magazin HaberleriGeçtiğimiz sene nikah masasına oturan Kafalar grubunun üyesi Fatih Yasin ile Sena Güzeldağ, evliliklerini tek celsede bitirdi. Sosyal medya hesabından ayrılık kararını duyuran Güzeldağ, "Bu sürecin ikimiz için daha fazla yıpratıcı olmaması adına sizlerden saygı, özveri ve anlayış bekliyoruz" dedi.

Magazin 22-08-22 09:23