Sengupta Haberleri

Gelecekte 100 bin dolara uzay seyahati yapılabilecek

NASA JPL öncü mühendisi ve Airspace Experience Technologies kurucusu Dr. Anita Sengupta: - "Gelecekte ticari uzay seyahati önemli olacak. 100 bin ya da 200 bin dolar ödeyen herkes uzaya gidebilir" - "Hava aracımız helikopter ve uçak karışımı bir model. UBER bizimle ilgileniyor. Aracımız, 12 bin fite kadar çıkabiliyor ve 20 desibellik bir sesi var. Kısa mesafelerde kullanılacak"

Finans 2020-01-19 11:23:34

Hello Tomorrow Türkiye'den Challenge 2020 etkinliği

Hello Tomorrow'un Türkiye Kurucusu Timur Topalgökçeli: - "Türk usulü startup'lar meydana getirdik" - NASA JPL öncü mühendisi ve ASX'in kurucusu Dr. Anita Sengupta: - "Uçağın peşi sıra özellikle ayda ya da Mars'ta koloni kurulması konusunda istekli olan girişimci bakış, uzay için tasarlanan kapsüllerin ve roket teknolojisinin şu anki günlük kullanımımıza da hakim olabilmesi için gayret göstermekte" - "ASX şirketi olarak, tümüyle her parçasını kendi içimizde ürettiğimiz ve elektrikle çalışan uçak-helikopter karışımı araçlarımız da ABD'de bugün için kullanılmayan havaalanlarının gelecekteki en önemli müşterilerinden birisi olabilir" - Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan: - "Akıllı telefonlar ileri teknoloji için kullanılıyor. Mobil teknoloji sayesinde veri ve bilgi elde edebiliyoruz"

Finans 2020-01-13 16:25:34

Independent: IŞİD geri dönüyor

Indepedent'ın savunma muhabiri Kim Sengupta, Suriye'de sahada yaşanan yeni gelişmeleri fırsata çevirmeyi hedefleyen Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün yeniden toparlandığını ve saldırılarına başladığını yazdı.

Haber 2018-07-04 09:13:30

'Başarısız darbe girişiminden bir yıl sonra, Türkiye'de demokrasi tehlikede olmaya devam ediyor'

İngiltere'de yayımlanan i gazetesinde, Türkiye'deki darbe girişiminin birinci yıl dönümüne ilişkin bir makale yer aldı. Kim Sengupta imzalı haberde 'Başarısız darbe girişiminden bir yıl sonra, demokrasi tehlikede olmaya devam ediyor' deniyor.

Haber 2017-07-14 07:25:00

Diğer Haber Etiketleri

Independent yazarı: ABD de, Irak da Musul'da Türkiye'yi istemiyor

Independent gazetesi yazarı Kim Sengupta, "Türkiye Suriye'de kendi amaçlarının peşinde olacak" başlıklı makalesinde ne ABD'nin ne de Irak'ın Musul'un IŞİD'den kurtarılmasında Türkiye'nin rol oymasını istediğini vurguluyor.

Haber 10-10-16 07:30