Serbest Birakilma Haberleri

Bağcılar'daki sapık sucunun ardından şimdi de sapık bakkal! Serbest kalma ihtimali ağızları açık bıraktı: Kimseye söylemezsen her istediğini veririm

Türkiye bir süredir Bağcılar'da suculuk yaparken hem akrabalarının çocuklarını hem de mahalledeki çocukları istismar eden Metin Şenay'ı konuşurken Bursa'dan da benzer bir haber geldi. Bir bakkal 3 çocuğu istismar etti. Olay rehber öğretmenin dikkati sayesinde açığa çıkarılırken sapık bakkalın ilk duruşmada serbest kalma ihtimali bulunuyor. İşte detaylar...

Haber 2024-03-29 06:37:46

Yer: Beşiktaş! Hatalı U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: Feci kaza kamerada

Beşiktaş’ta yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü S.H. (25) ağır yaralanırken, aracın sürücüsü A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-03-28 09:29:54

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 2024-03-26 00:06:12

Cinsel saldırı suçundan ceza almıştı! Dani Alves 1 milyon avro kefalet ödeyerek cezaevinden çıktı

İspanya'da bir kadına cinsel saldırıda bulunma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası alan Brezilyalı futbolcu Dani Alves, yaklaşık 15 ay cezaevinde yattıktan sonra 1 milyon avro kefalet ödeyerek serbest kaldı. Alves'in serbest kalması hem İspanyol hem de Brezilyalı siyasetçiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Spor 2024-03-25 21:35:08

TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Emekli Uzman Çavuşun ifadesi ortaya çıktı, serbest bırakıldı

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Yapılan şikayetler sonrası gözaltına alınan kişinin emekli Uzman Çavuş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde M.A. iddiaları kabul etmeyerek "Çocukları taciz etmedim" derken adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-03-24 17:32

Ultralüks yatlar Antalya'dan kapış kapış satılıyor! Rıhtımda bağlayacak yer kalmadı: 2024'te yeni rekora koşuyor

Dünyanın en ünlü lüks ve ultralüks yat üretimi merkezlerinden Antalya Serbest Bölge 2024'te de yine rekora koşuyor. Bölgede üretilen lüks yatlar ABD'den Ekvador'a birçok ülkede alıcı buluyor. 2023 yılında sektöre rekorla damgasını vuran bölgede şu an rıhtımda yat bağlayacak yer bulmakta güçlük çekiliyor. Lüks yatların görüntüsü de dikkat çekti.

Finans 24-03-24 11:39

Kadın sürücüyle tartışan muştalı otobüs şoförüne gözaltı!

Ankara'da yol vermeme tartışması büyüdü. Motosiklet sürücüsü ile tartışan ve araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-03-24 18:55

Bergen'in katili Halil Serbest tazminat davasını kaybetti!

Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapım şirketine "kişilik haklarına saldırı" iddiasıyla tazminat davası açmıştı. Serbest, yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.

Magazin 23-03-24 12:36

TIR kuyrukları 20 kilometreye ulaştı! Türkiye'den çıkışta Schengen yoğunluğu

31 Mart itibarıyla Avrupa Birliği'nin Schengen Bölgesi'ne dahil olacak olan Bulgaristan'da serbest dolaşım imkanı sağlanacak. Bu sebeple Bulgar yetkililer, Türkiye sınırındaki kontrollerini sıkılaştırdı. İşlemlerin yavaş ilerlemesi yüzünden Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 20 kilometrelik TIR kuyruğu oluştu.

Haber 22-03-24 13:46

ABD'nin Gazze için hazırladığı karar tasarısı BM Güvenlik Konseyinde bugün oylanacak

ABD'nin Gazze'de tüm esirlerin serbest bırakılmasıyla bağlantılı olarak acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı, bugün oylamaya sunulacak. BM Güvenlik Konseyinde (BMGK) sabah saatlerinde yapılması planlanan oylamada, ABD'nin bir süredir müzakereye açtığı karar tasarısı görüşülecek.

Haber 22-03-24 00:11

Zonguldak'ta iç mimar cinayeti şüphelisinin maktulün cenaze törenine katıldığı belirlendi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iç mimarın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelinin, maktulün cenaze törenine katıldığı öğrenildi.

Yurthaber 20-03-24 13:40

İzmir'e bir serbest bölge daha kuruluyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Menemen Serbest Bölgesi'nin de kurulma çalışmaları dosyasının Bakanlık tarafından bugün itibarıyla bitirildiğini ve Cumhurbaşkanlığına sevk edileceğini söyledi.

Yurthaber 19-03-24 07:45

Gram altın, çeyrek altın alacaklar dikkat! Serbest piyasa ile Kapalıçarşı altın fiyatları hesabı karıştı: 250 liraya kadar yükseldi

Altında hızlı artışın ana sebebi ne? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? Seçim öncesi yatırımcının talebi iyice arttı, ithalata kota uygulandığı için kuyumcular altın bulmakta zorlandı. Böyle olunca kuyumcularda makas farkı 250 liraya yükseldi. Uzmanlar kota uygulamasının piyasanın normalde dönmesi açısından 10-15 günlüğüne de olsa kaldırılması için talepte bulundu.

Finans 19-03-24 07:30

Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anil Aci de trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Hazırlanan rapor gerçeği ortaya çıkardı, yeni karar

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de Silivri'de bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hazırlanan bilirkişi raporunda sürücü asli kusurlu olarak belirtildi. Bu gelişme sonrası sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-03-24 19:21

Tuzla’da husumetlisinin aracına kurşun yağdırdı!

Tuzla’da bir şahıs, husumetli olduğu kişinin park halindeki aracına silahla ateş etti. Şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 17-03-24 12:04

Akraba değil akrep! Önce el bombası attı, sonra araçla ezdi

Mardin'de C.Ç., plakasını söktüğü otomobiliyle kuzeni Burhan Çeçen’e çarpıp kaçtı. Çeçen'in sağ ayağının kırılmasına neden olan olay, güvenlik kameralarına yakalandı. Burhan Çeçen, olaydan bir gün sonra C.Ç.’nin savcılığa giderek ‘trafik kazası’ gibi ifade verdiğini ve serbest kaldığını belirtti. Çeçen, olaydan 15 gün önce de arazi sulamada kullandıkları kuyularına atılan 2 el bombasının hasara neden olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 13:30

Kuyumculara akın sonrası Darphane'de çift vardiya! 400 kilogram altın da yetmedi! Yeni altın üretim fabrikası kuruldu

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor gelirken vatandaşlar da kuyumculara akın etti. Çok sayıda kuyumcuda altın sıkıntısı yaşandı, altında banka ve serbest piyasa arasında makas da açıldı. Darphane üretim miktarını 400 kilogramdan 600 kilograma çıkardı.

Finans 15-03-24 12:40

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

İzmir’in Buca ilçesinde, uğradığı silahlı saldırı sonucu tabancayla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Yusuf Demir’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden baba ve oğul tutuklandı; amca ise adli kontrolle serbest kaldı.

Yurthaber 15-03-24 07:28

Türkiye ile İngiltere ticaretinde yeni dönem! Bakan duyurdu, görüşmeler başladı

Türkiye ile İngiltere, bugün yeni serbest ticaret anlaşmasına yönelik görüşmelere başlandı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat görüşmelere ilişkin olarak, "STA müzakereleri, 21. yüzyıl standartlarını karşılayan ve Türkiye ile Birleşik Krallık'ın modern ekonomilerine daha uygun çağdaş bir anlaşma için bir fırsat olacaktır değerlendirmesini yaptı.

Finans 14-03-24 15:36

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-24 14:31

Atatürk büstüne alçak saldırı! Siz puta mı tapıyorsunuz diyerek baltayla vurdu

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne bir saldırı daha gerçekleştirildi. Manisa Şehzadeler ilçesinde yaşayan Cumhur Ö. "Siz puta mı tapıyorsunuz?" diye bağırarak baltayla büste zarar vermeye kalkıştı. Duyarlı mahalleli araya girerek polise habere verdi. Gözaltına alınan Cumhur Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 12-03-24 16:25

Ordu'da fındığın kilogramı 125 liradan işlem gördü

Ordu'da fındığın kilogramı serbest piyasada 125 liradan işlem görüyor.

Yurthaber 12-03-24 11:51

MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi! 6’sı tutuklandı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sızdırmakla suçlanan ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nca çökertilen hücrenin 6 üyesi çıkarıldıkları mahkemece “uluslararası casusluk suçu” kapsamında tutuklandı. Şebekenin 1 üyesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber 08-03-24 20:52

Su altında mermer heykel galerisine ev sahipliği yapan Gömeç Dalış Köyü açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince Gömeç ilçesinde inşa edilen ve su altında mermer heykel galerisinin bulunduğu "dalış köyü"nün açılışı, dünya serbest dalış rekortmenleri Şahika Ercümen ve Ufuk Koçak'ın katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 08-03-24 10:46

SON DAKİKA! Euro ne kadar oldu? Serbest piyasada hareketlilik, 35 TL seviyesi ilk kez görüldü (8 Mart 2024 Euro kuru)

Son dakika haberi: Döviz kurlarında sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Güne rekor tazeleyerek başlayan Euro/TL tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Yatırımcılar Euro kurunun ne kadar olduğunu araştırırken 35 TL seviyesi görüldü. 8 Mart 2024 dolar kuru ne kadar oldu? İşte güncel durum...

Finans 08-03-24 10:28

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Ataşehir’de 1 kişinin öldüğü yakıt tankeri patlamasıyla ilgili 2 kişi tutuklandı

Ataşehir’de 1 kişinin hayatını kaybettiği yakıt tankeri patlamasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 05-03-24 19:56

Araçları bu kez farklı sebepten stokladılar! Peş peşe düzenleme gelmişti: Kapıda kalınca plan değiştirdiler

Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler menşeli olmayan elektrikli araçları ithal edenlerin, Türkiye'nin 7 bölgesinde en az 20 yetkili servis istasyonu kurma zorunluluğu getirilmişti. Bu karar sonrası Çinli otomobil markaları hamle değiştirdi. Bazı markaların Çin'den Türkiye'ye getirdiği otomobilleri, yurt dışına satmaya hazırlandığı öğrenildi. Bazı markaların ise tebliğ öncesi araç stokladığı böylece şartlara takılmadan bir süre daha satış yapmayı planladığı ifade edildi.

Finans 05-03-24 09:15

Trabzonspor, futbol tarihinin en garip gollerinden birini yedi! Dünya basını o anları konuşup paylaşıyor...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Corendon Alanyaspor, konuk ettiği Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Trabzonspor'un yediği gol dünya basınında yankı uyandırdı. Uğurcan, serbest vuruşta ceza sahasındaki Denswil'e pas verdi. O anlarda Uğurcan'a bakmayan tecrübeli oyuncu belki de takımına tarihin en ilginç gollerinden birini yedirdi.

Spor 05-03-24 07:24

Gözaltına alınan fenomenler kervanına bir isim daha katıldı! Lüks araba ve tabanca detayı...

Son dönemde tepki çeken paylaşımlarla gündeme gelen fenomenlere yönelik operasyonlar devam ediyor. Son olarak Adana'da lüks bir aracın içinde tabancayla poz veren Aleyna Kanko gözaltına alındı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin eski olduğunu söyleyen Kanko ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 04-03-24 16:47

Zonguldak'ta hakaret iddiasıyla gözaltına alınan zanlı salıverildi

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, market çalışanıyla tartışması sırasında "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi zaten, yeter." diyen, olaya müdahale eden polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakıldı.

Yurthaber 04-03-24 13:40

Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi diyen müdür yardımcısı gözaltına alındıktan sonra özür diledi

Zonguldak'ta gittiği markette alışveriş yapan K.D. ödeme sırasında kasiyerle tartışmaya başladı. K.D. daha sonra Kozlu Halk Eğitim'deki müdür yardımcısı oğlu Onur D.’yi aradı. Olay yerine gelen Onur D. polislere “Kimi aldığınıza dikkat edin, hepinizi Hakkari’ye sürdürürüm” dedi ardından da kasiyeri kastederek, "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi" ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan şahıs şeker hastası olduğunu belirterek özür diledikten sonra serbest bırakıldı.

Haber 04-03-24 12:32

30 milyar liralık vurgun! Paranın izini kaybettirmek için bakın ne yapmışlar

Adana merkezli 20 ilde oluşturdukları sahte uygulamalar üzerinden yüksek kazanç sağlamış gibi gösterip, yatırım bedeli talep ederek, dolandırıcılık yapan ve Sibergöz-23 operasyonuyla çökertilen şebeke üyesi 74 şüpheli tutuklandı, 58’i adli kontrol şartı, 14’ü ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin hesaplarında yapılan incelemede 30 milyar TL'lik işlem hareketliği tespit edilirken, suç gelirlerini takibini zorlaştırmak için kripto paraya çevirdiği saptandı. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 11:59

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek yeni imajını görücüye çıkarttı! 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı... Gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, bir dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Serbest kaldıktan sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen Gizem Bağdaçiçek paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak saçlarını kızıl rengine dönüştüren fenomen isim 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı.

Trend 02-03-24 11:00

Ezgi Apartmanı 35 kişiye mezar olmuştu! Mağdurlarının avukatı Rezan Epözdemir çarpıcı detayı açıkladı! 'Proje değişikliği...'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 katlı Ezgi Apartmanı yıkılmış ve 35 kişi hayatını kaybetmişti. Yıkılan binanın altında bulunan pastanenin kolonları kestiği hazırlanan raporla kanıtlanmıştı. Dava süreciyle ilgili Ezgi Apartmanı mağdurları avukatı Rezan Epözdemir, "Kolonu kesen pastanenin sahipleri adli kontrolle serbest bırakılmış ve şu an firariler. Proje değişikliği imar affından faydalanmış ve legalize edilmiş" dedi.

Haber 29-02-24 23:18

Yayaya çarpan sürücü serbest bırakıldı

Karabük’te yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden yaşlı adama çarpan sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 29-02-24 13:32

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 2 tutuklama

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 29-02-24 11:11

Adana'da hastalara ait ilaçları sattığı iddiasıyla yakalanan çift, adli kontrolle serbest bırakıldı

Adana'da hastalara ait ilaçları kullanılmış gibi göstererek sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 29-02-24 10:10

Mersin'de yaşlı çift dehşeti yaşadı! Lise müdürü ve oğlu saldırdı

Mersin'de otobüste yolculuk yapan lise müdürü İ.T. ile oğlu A.O.T., kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamadığı belirtilen böbrek yetmezliği hastası R.P. ve eşi H.P. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Baba ve oğlu, yaşlı çifte saldırıp darbetti. Baba tutuklanırken oğlu serbest bırakıldı. Öte yandan yaşlı çift yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.

Haber 28-02-24 18:08

3 ilde sanal eskort dolandırıcılığı ve şantajına 4 tutuklama

Antalya’da, ’sanal eskort’ sitesi üzerinden dolandırıcılık yapanlara yönelik yapılan çalışmanın ardından Konya ve Adana’da eş zamanlı operasyonla yakalanan 22 şüpheliden 4’ü tutuklandı; 9’u savcılık tarafından serbest bırakılırken, 6’sı ev hapsi, 3’ü yurt dışı yasağıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 27-02-24 16:03

Dolar TL güne nasıl başladı?

İstanbul serbest piyasada dolar 31,1340 liradan, Euro 33,8250 liradan güne başladı.

Finans 27-02-24 09:08

Ordu'da fındığın kilogramı 120 liradan işlem görüyor

Ordu'da fındığın kilogramı serbest piyasada 120 liradan işlem görüyor.

Yurthaber 26-02-24 12:23

Her kelimesi insanlık dışı: Bacağına sıcak ütü bastılar, kolonya döküp canlı canlı yakmak istediler

Kadına şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Diyarbakır'da yaşanan bir olay ise duyanların hem kanını dondurdu hem de bunu yapan insan olamaz dedirtti. Eve iki kilo uyuşturucu getiren eşini uyaran ve bileziklerini vermek istemeyen Yazgül Ç. eşi ve eşinin kardeşinin işkencesine maruz kaldı. Bu zamana kadar 12 ameliyat olan kadının 8 ameliyat daha olması gerekiyor. Öte yandan işkencecilerden biri de serbest bırakıldı.

Haber 23-02-24 11:46

Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına saldırmıştı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kadıköy’de bindiği otobüste yer isteyen kadına yumruklu saldırıda bulunan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 21-02-24 15:24

Maltepe’de taksi durağında tartıştığı şoförü silahla yaralayan şahıs adli kontrol şartıyla serbest

Maltepe’de taksi durağında çıkan tartışmada şoförü silahla yaralayan ve “kasten yaralama” suçundan adli makamlara sevk edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 21-02-24 12:16

Son dakika... Avukat Feyza Altun hakkında karar verildi! Çıkar çıkmaz bakın ne dedi

Şeriat paylaşımlarıyla gündeme gelen Avukat Feyza Altun geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Avukat Feyza Altun, ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Altun serbest bırakıldı.

Magazin 20-02-24 11:08

İstanbul Havalimanı'nda bekletildiğini iddia eden kişi savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı

İstanbul Havalimanı'nda, annesinin, konuştuğu dil nedeniyle mağdur olduğu ve bekletildiği yönünde çektiği videoyu yayımlayan kişi, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yurthaber 20-02-24 07:26

Kafes-41 operasyonunun 2. dalgasında İzmir'de 6 şüpheli tutuklandı

Suç örgütlerine yönelik düzenlenen Kafes-41 operasyonunun İzmir ayağında gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 20-02-24 07:24

Ordu'da fındığın kilogramı 115 liradan işlem görüyor

Ordu'da fındığın kilogramı serbest piyasada 115 liradan işlem görüyor.

Yurthaber 19-02-24 15:11