Sercan Gokdemir Haberleri

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 2024-04-13 07:41:29

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 2024-04-05 07:40:16

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 2024-04-05 07:28:29

Acun Ilıcalı yine çok kızacak! Survivor'da elinde sigarayla kameralara yakalandı... Sercan mı Atakan mı?

Survivor All Star'da yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Bu sefer de yarışmaya sonradan dahil olan Avatar Atakan oyun sırasında elinde sigarayla görüntülendi iddialarıyla sosyal medyayı salladı. O görüntülere binlerce yorum yağdı.

Magazin 2024-03-04 07:13:13

Mustafa Kemal ve Sercan kavgası sonrası Nagihan fenalaştı! O anlar sosyal medyada konuşuldu

Survivor All Star 2024 38. bölümde Mustafa Kemal ve Sercan arasında çıkan kavga gündem oldu. Fiziksel temasın da olduğu kavgada Nagihan Mustafa Kemal'i "Çocuğunu düşün" diyerek durdurmak istedi. Nagihan ardından ise fenalaştı.

Magazin 20-02-24 10:33

Survivor son bölümde Pınar-Sema-Seda kavgasını ayırmaya çalışan Sercan Yıldırım sosyal medyanın dilinde!

Survivor 37. bölümde adeta tüm yarışmacılar birbirine girdiği ve bu anlar sosyal medyayı salladı. Özellikle Pınar-Sema-Seda kavgasında Sercan'ın araya girme çabaları ve düştüğü durum sosyal medyanın diline düştü. Sercan yorumları Twitter'ı salladı.

Magazin 18-02-24 21:23

Survivor Turabi'den Sercan Yıldırım'a olay sözler! Orasını mı tutacak burasını mı?

Survivor All Star başlamadan adından söz ettiren Turabi yarışmada da her gün gündeme geliyor. Takımında Sercan ile ters düşen Turbo Turabi Sercam Yıldırım'a olay ifadeler kullandı. Turabi Sercan için "Futbol sahasında gibi kendini yere atıp orasını burasını mı tutacak bilmiyorum" dedi.

Magazin 14-01-24 08:52

Survivor All Star'ın ilk elemesi gerçekleşti! İddialı isim adaya veda etti

TV8 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star'da ilk eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında yer alan Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım, düello oyununda karşı karşıya geldi. Oyunların sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 11-01-24 14:26

Tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü! 2 arkadaş birbirine saldırdı; 1 ölü 1 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında 2 arkadaş arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 39 yaşındaki Ramazan Korkutata yaşamını yitirdi, hafif yaralan Sercan Adıgüzel de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 23-12-23 19:57

Çoğu hasta aylarca iyileşemiyor... Uzman isimden korkutan 'Uyuz' açıklaması! 'İlacı var ama SGK karşılamıyor'

Uyuz vakalarında artış görüldüğü şu günlerde uzman isimden korkutan bir açıklama geldi. İstanbul Aile Hekimleri Derneği Genel Sekreteri Sercan Ahmet Uluç yaptığı açıklamada 'Uyuz vakası görmediğimiz gün yok' diyerek durumun ciddiyetini vurguladı. 'Üstelik hastalık artık dirençli' diyen Uluç, ilacının olduğu ancak SGK tarafından karşılanmadığını dile getirdi.

Haber 08-11-23 16:06

'Omuz attın' tartışması hayatına mâl oldu! İzmir'deki korku dolu anları sevgilisi anlattı: 'Saçımdan tutup sürüklediler, kimse durduramadı'

Markette omuz omuza çarpışan tarafların tartışması büyüdü, Semih Kenan Köse (30) Sercan Bavkır ve 2 kardeşi tarafından öldürülürken Köse'nin sevgilisi Sibel Kabadayı hastanelik oldu. İzmir'de dün geçen olayda iddiaya göre kick boksçu Serkan Bavkır bıçakla Köse'yi ve sevgilisi Kabadayı'yı yaraladı, Köse kurtulamadı. Korkunç anları anlatan Kabadayı, "Kenan'ın beyaz gömleği kırmızıya büründü. Üzerimdeki kıyafeti çıkarıp, tampon yapmaya çalıştım. Başını kucağıma aldım. Kan bir türlü durmadı" dedi.

Haber 17-10-23 16:09

Amerika'da yaşayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı Sercan Badur acil ameliyata alındı! Hastaneden paylaşım yaptı

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de hayat verdiği Necati karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Sercan Badur bir süredir Amerika'da yaşıyordu. Ünlü oyuncunun acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Babur safra kesesinden operasyon geçirdi.

Magazin 04-10-23 17:15

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! 'Parasız kaldım' diyen Turabi Survivor All Star'a dönüyor...

Survivor All Star'ın yeni sezonunun yedinci yarışmacısı da belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'dan sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı. Ilıcalı "Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm" diyen Turabi'nin Survivor'a katılacağını açıkladı.

Magazin 12-09-23 12:16

Sercan Koç ile Samet Kartal milli takım kampında

20-30 Eylül tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yapılacak Dünya Dövüş Olimpiyatları için Kayseri’den antrenörlüğünü Göksel Cingöz’ün yaptığı iki Muaythai sporcusu kota aldı.

Yurthaber 12-09-23 08:45

Survivor Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından açıklanan eski Survivor yarışmacısı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Magazin 11-09-23 13:09

Survivor All Star 2024'te kimler yarışacak? Acun Ilıcalı yeni bir yarışmacı daha açıkladı

Survivor All Star 2024'te kimler yarışacak? Acun Ilıcalı'nın her gün bir ismi açıkladığı kadroda; Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım yer alıyordu. Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı. Damla Can da Survivor kadrosuna katıldı.

Magazin 11-09-23 10:31

Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024 için bir ismi daha açıkladı! Sercan Yıldırım da Survivor'da

Survivor All Star 2024'ün kadrosunu Acun Ilıcalı her gün bir isim duyurarak açıklıyor. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ardından Sercan Yıldırım da Survivor'da yer alacak.

Magazin 11-09-23 07:23

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sercan Yıldırım kimdir? Survivor All Star'da dev kadro!

Survivor All Star 2024 kadrosu açıklanıyor. Acun Ilıcalı bugün Survivor All Star 2024'de önceki yıllarda iz bırakan yarışmacılardan Sercan Yıldırım'ın katılacağını açıkladı. Survivor All Star bu sene iddialı bir kadro ile seyircisiyle buluşacak. O yarışmacılardan biri olduğu kesinleşen Sercan Yıldırım'la ilgili son gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Magazin 10-09-23 16:14

Sercan Yıldırım'dan Galatasaray pişmanlığı! ''Gittiğimde bocaladım''

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Sercan Yıldırım, futbolcu olduğu yıllarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe erken yaşta transfer olduğu için pişman olduğunu söyleyen Yıldırım, "Üstümde çok baskı vardı ve kendimi yalnız da hissedince bu beni çok etkiledi." dedi.

Spor 22-06-23 07:42

Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve eşi Nihan Yönel'den şok karar! 2 yıllık evlilikleri sona erdi

Eski milli futbolcu ve Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım ile 2 yıllık eşi Nihan Yönel ayrılık kararı aldı. Mutlulukları sona eren Yıldırım, ayrılık kararlarını sosyal medya hesabından yayımladı.

Magazin 19-06-23 20:03

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ertan Saban ve Devrim Özkan'lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi için şok karar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi perşembe akşamları Show Tv'de izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Özberk ve Sercan Gülbahar gibi isimlerin bulunduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile ilgili final iddialarının doğruluğu araştırılıyor. Sadi ve Songül'ün hem komik hem de duygusal anlarının anlatıldığı dizinin yeni bölümü de merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor, ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 18-05-23 21:01

İnegölspor'un kalecileri şike nedeniyle tutuklandı! ''Bu alçak eylemler nedeniyle İnegöl şehri zedelenmiştir''

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un, şikeye karıştığı iddiasıyla sözleşmelerini feshettiği kalecileri Sercan Çobanoğlu ile Emre Selen’in de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı. İki kalecinin 5 maçta İnegölspor aleyhine şike yaptığı tespit edildi.

Spor 31-03-23 08:11

İnegölspor’dan şikeyle ilgili açıklama: Suç duyurusunda bulunulmuştur

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, iki kalecisi Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in sözleşmelerini şikeye karıştıkları gerekçesiyle feshetmişti. İnegölspor, şike iddialarıyla alakalı resmi bir açıklama da yayımladı.

Spor 30-03-23 13:31

30 milyonu vardı, saniyeler içinde her şeyini kaybetti: 'Sabah kalktım eksi 3 milyon liralık adam oldum'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde anne ve babası dahil 13 yakınını kaybeden oto galerici Sercan Sevim, "30 milyon liralık adamdım. Sabah kalktım eksi 3 milyon liralık adam oldum." diye konuştu.

Haber 12-03-23 07:59

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım amuda kalktı! Gören bir daha baktı

Bursapor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım yoga yaptığı sırada amuda kalktığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Yoga eğitmeni olan genç kadın vücudunun sınırlarını zorladı. Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım'ın paylaşımını gören bir daha baktı. İşte o anlar...

Magazin 08-03-23 14:50

Sercan Yıldırım'dan olay yaratan itiraf! Aralarında Muslera da var... ''Kadroya giremediğim bir maçta hocayla konuştular ve...''

Eski Galatasaraylı oyuncu Sercan Yıldırım, sarı-kırmızılı takımda oynadığı döneme ait flaş itiraflarda bulundu. Takımdaşlığın üst düzeyde olduğunu ifade eden Sercan Yıldırım, o yıllarda arkadaşlık bağının çok ileri seviyeye çıktığını söyledi. Riera, Baros, Elmander, Colin Kazım ve Muslera ile olan bir anısını anlatan Sercan Yıldırım'ın sözleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Spor 26-01-23 07:36

Yediği elma ölümüne neden olmuştu! Özel bakımevi kapatıldı

Sultanbeyli'de özel bir engelli bakım merkezinde kalan otizmli Oğuz Sercan Şevker (31) iddiaya göre yasak olmasına rağmen elma yedirilmesi nedeniyle nefessiz kalarak öldü. Aile ihmal olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakımevi yetkilileri ise Şevker'in bahçede bulunan ağaçtan elma kopararak yediğini söyleyerek ihmal iddialarını kabul etmedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şevker'in ölümüyle ilgili bakımevinin soruşturma bitene kadar kapatılmasına karar verildiğini açıkladı.

Haber 04-11-22 17:07

Yediği elma canından etti... Bakımevinde dikkat çeken ihmal iddiası! 'Oğlunuzun kalbi durdu'

Sultanbeyli'de özel bir engelli bakım merkezinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Merkezde kalan otizmli Oğuz Sercan Şevker'in (31) kattı yiyecekler yemesi yasaktı. İddiaya göre Şevker, yasağa rağmen elma yedirilmesi nedeniyle nefessiz kalarak öldü. Aile, oğullarının ölümünde ihmal olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakımevi yetkilileri ise Şevker'in bahçede bulunan ağaçtan elma kopararak yediğini söyleyerek ihmal iddialarını kabul etmedi. İşte olayın detayları...

Haber 02-11-22 11:59

Son dakika: 'Şampiyon kulübün yeni başkanı!' Sercan Yıldırım, Bursaspor'a başkan oluyor! Twitter'dan ateşi yaktı...

Son dakika haberleri: Türk futbolunda bir döneme damgasını vurmuş olan eski futbolcu Sercan Yıldırım, Twitter'dan yaptığı paylaşımla heyecan yarattı. Süper Lig'de Bursaspor, Galatasaray, Sivasspor ve Balıkesirspor formalarını terletmiş olan Yıldırım, efsanesi olduğu Bursaspor ile ilgili flaş bir hamleye imza atacak. 32 yaşındaki eski futbolcu, Bursaspor'un başkanlığına adaylığını koymaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Spor 05-10-22 13:59

Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, Mersin'de düzenlenecek

Organizasyonda Türkiye'yi, Onur Çelik, Mehmet Ayberk Koşak, Sercan Demir, Kerem Şener, Yunus Emre Gündoğdu, Adem Asil, İbrahim Çolak, Hasan Bulut, Hamza Şamil Yılmaz ve Ferhat Arıcan temsil edecek

Yurthaber 05-10-22 09:10

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan bilardo masasına çıkıp amuda kalktı! Yürekleri ağza getirdi

Survivor programı ile popülerliğini geri kazanan eski futbolcu Sercan Yıldırım, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Nihan Yönel ile hayatını birleştirdi. Mutlu evliliği devam eden ikili, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde yer alıyor.

Magazin 16-09-22 00:01

Delice beyazındaki yüksek verim üreticiyi sevindirdi

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde geçen yıl dönüm başına 1 ton ürün alan üzüm üreticileri, bu yıl 1,5-2 ton ürün elde ediyor - Üretici Sercan Biçici: - "Daha ince kabuklu, hazmının kolay ve şıra oranının yüksek olması, diğer üzümlerden farklı kılıyor"

Yurthaber 13-09-22 11:05

Survivor Sercan Yıldırım'dan aşk pozu! Nazar değmesin

Survivor programı ile yeniden ünlenen eski futbolcu Sercan Yıldırım Survivor'un ardından özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye başladı. Yoga eğitmeni Nihan Yönel ile 2021'de hayatını birleştiren Sercan Yıldırım, eşiyle verdiği aşk pozuyla gündeme geldi.

Magazin 03-09-22 09:14

Kayınbirader kasapta dehşet saçtı! Pompalı tüfekle saldırıp rehin aldı, özel harekat polisleri devreye girdi

Adana'da bir kasapta meydana gelen olay nedeniyle ortalık karıştı. Kasabı işleten kayınbiraderleri Sercan ve Serkan T. ile tartışan Abdullah İ. (36), burada pompalı tüfekle ateş açarak kan döktü. Gözü dönen saldırgan, Sercan T.'nin eşi Özge T.'yi rehin alırken kasapta çalışan A. H. H. ise (15) korkusundan buzdolabına saklandı. Özel harekat polislerinin de dahil olduğu olay yerinde Abdullah İ. ikna edilerek gözaltına alındı.

Haber 07-08-22 14:57

Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi Nihan Yıldırım deniz kenarından mini şortlu poz verdi!

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2020 ve 2022 All Star programlarıyla yeniden gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl evlenen Yıldırım, eşinin pozlarıyla magazin gündemine geliyor.

Magazin 05-08-22 21:55

Tunceli Valiliğinden jandarma karakoluna ziyaret görüntülerine ilişkin açıklama:

"Basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek ilçesindeki Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak konunun tüm yönleriyle araştırılması için Valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır" - AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın: - "Kalekol komutanını bekleyen jandarmamızın alınmış bir görüntü kesitinin, AK Partimizin her daim tevazu ve samimiyet şiarıyla sürdürdüğü saha çalışmalarını yıpratmak ve kahraman jandarmamızı karalamak isteyen belli odaklarca tezvirat malzemesi olarak kullanılması asla kabul edilemez"

Yurthaber 28-07-22 11:57

Jandarma karakolunda AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'a 'tören kıtası' ile karşılama! Valilik harekete geçti

Tunceli'de AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın, Gedikler Jandarma Karakolu'nu ziyaret etti. Ziyarette, karakoldaki askerlerin, Özaydın'ı 'tören kıtası' ile karşıladığı iddia edildi. Tartışma yaratan olayın görüntülerinin sosyal medyaya yansıması üzerine Valilik harekete geçti. Tepki çeken olayla ilgili inceleme başlatıldığı duyuruldu. Valilik tarafından başlatılan incelemenin ardından, karakol komutanı A.Y. görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 28-07-22 09:59

Survivor Sercan Yıldırım‘ın eşi Nihan Yıldırım görenleri şoke etti! Tek kolundan güç alarak amuda kalktı...

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2021 ve 2022 All Star sezonlarının ardından bu defa eşiyle gündeme geliyor. Yoga eğitmeni Nihan Yönel ile geçtiğimiz yılın son aylarında hayatını birleştirdi. Nihan Yönel iddialı pozuyla gündeme geldi.

Magazin 26-07-22 19:28

Survivor Sercan Yıldırım‘ın eşi Nihan Yıldırım mini şortlu poz verdi!

Eski futbolcu Sercan Yıldırım Survivor 2020 ve 2022 All Star yarışmalarında yer aldı. Bu yarışma programı ile popülerliğini geri kazanan Sercan Yıldırım, Survivor 2020 sezonunda gösterdiği performansı ile akıllara kazındı. Nihan Ünal ile 2021'de hayatını birleştiren Yıldırım, eşi ile magazin gündemine geliyor.

Magazin 13-07-22 22:16

Son dakika: Çok konuşulacak Terim anısı! Kebapçı Selahattin kavgası sonrası gömleğini çıkardı biraz bekledi ve...

Son dakika haberi... Galatasaray'ın ve Türk Futbolu'nun efsane isimlerinden Fatih Terim, yaklaşık 5 yıl önce Alaçatı'da bir kebapçıda yaşadığı kavga ile gündeme gelmişti. Olayın üzerinden uzunca bir süre geçmesinin ardından Sercan Dikme katıldığı bir yayında o dönem Fatih Terim ile yaşadığı dikkat çeken bir anıyı paylaştı. Dikme'nin yaşadığı olayı dinleyenleri şaşkına çevirirken, "Tüylerim diken diken oldu" yorumları yapıldı.

Spor 04-07-22 14:04

Niğde'de şaşkına çeviren olay! Tamire gönderilen kanepeden altın fışkırdı: Unuttuk

Niğde'de meydana gelen olayda tamire gönderilen kanepeden 110 bin TL’lik altın çıktı. Altınlar koltuk tamircisi tarafından sahibine ulaştırılırken altınların kanepede unutulduğu belirtildi. Tamirci Sercan Sevenk,''İnsanlar bu altınları ne zorluklarla biriktiriyor. Allah bize haram yedirmesin. İnsanlık görevimizi yaptık" dedi.

Haber 29-06-22 10:10

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 23-06-22 14:45

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş'ın baba evi bayraklarla donatıldı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş'ın baba evi bayraklarla donatıldı

Yurthaber 22-06-22 15:26

Sercan Baş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş nasıl şehit oldu? Nereli ve kaç yaşındaydı?

Sercan Baş Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden gelen acı haber sonrası birçok kişi arama motorlarında; Sercan Baş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş nasıl şehit oldu? Nereli ve kaç yaşındaydı? soru ve konu başlıklarını sorgulamaya başladı. İşte Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması...

Haber 22-06-22 07:57

SON DAKİKA| Kahreden haber! P. Uzm. Çvş. Sercan Baş şehit oldu

Son dakika: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK mensubu teröristlerce açılan ateş sonucunda P. Uzm. Çvş. Sercan Baş şehit oldu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Sercan Baş için taziye mesajı yayınladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 22-06-22 07:50

Patlak topla başlayan başarı hikayesi, şampiyonluklarla devam ediyor

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde öğrencilerine patlak basketbol topuyla ragbi öğreten beden eğitimi öğretmeni Sercan Hükümen'in kurduğu ikinci takım da Türkiye şampiyonu oldu - Sercan Hükümen: - "Elde ettiğimiz başarılar sonucunda bazı sporcularımızı milli takıma gönderdik. Bir emek sarf ederek, çalışarak neler yapabileceklerini gösterdik"

Yurthaber 20-06-22 11:25

Sultangazi'de şüpheli olay! Kadın ölü bulundu, eşi gözaltında

Sultangazi'de Sercan Köseoğlu isimli kadın evinde ölü bulundu. Polise ihbarda bulunan eşi Ömer Köseoğlu, sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Haber 19-06-22 15:42

Saç ektiren Sercan Yıldırım'ın uzun saçları olay oldu! Saçları hemen kes

Eski futbolcu Sercan Yıldırım son olarak Survivor yarışmasındaki performansıyla gündem olmuştu. Survivor Sercan daha önce saç ektirmişti. Şimdi ise uzayan saçlarına Afrika örgüsü yaptırdı. Sercan Yıldırım'ın yeni imajı takipçileri tarafından beğenilmedi.

Magazin 16-06-22 13:01

Sercan Yıldırım'ın yeni tarzı şaşkınlık yarattı! İnanmayanlar bile var...

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray forması giyen Sercan Yıldırım'ın yeni tarzı görenleri bir hayli şaşırttı. Sosyal medya platformu Twitter'da binlerce yorum alan Sercan Yıldırım'ın saçlarına görenler inanamadı. Futbolculuk zamanında saçları dökülen ve seyrek saçlı haliyle tanınan Sercan Yıldırım'un uzun saçlı hali görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 15-06-22 23:06