Serpil Ucar Haberleri

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer fotoğraflarından sonra şimdi de şarkılarını satışa çıkardı!

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. 'Geçinemiyorum' diye isyan eden ünlü isim şimdi de şarkılarını satışa sundu.

Magazin 2024-03-15 08:10:29

Fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı! Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söylerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Ünlü isim zor günler geçirdiğini dile getirdi ve 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti.

Magazin 2024-03-07 16:28:36

Zor günler geçiren Türk sinemasının usta ismi Serpil Örümcer'den taciz itirafı geldi! Göğsümün arasına...

Yeşilçam'ın ve sahnelerin sevilen ismi Serpil Örümcer, maddi anlamda zor günler geçirdiğini geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda açıklamıştı. Örümcer, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Sanatçı, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri programda anlattı. Ayrıca başına gelen bir taciz olayından da bahsetti.

Magazin 2024-02-16 15:44:27

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Örümcer, dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Magazin 2024-02-16 11:57:30

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer faturalarını ödeyebilmek için yardım istemişti! Bakanlık harekete geçti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabı ile büyük bir ün kazanan eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde sıkıntılı günler yaşıyor. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için takipçilerinden yardım isteyen Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti.

Magazin 18-01-24 13:35

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'in son hali yürek sızlattı! Faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şimdilerde zor günler yaşıyor. Yıllardır sıkıntılı bir hayat mücadelesi veren Örümcer, son olarak elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi. Serpil Örümcer'in son hali yürekleri sızlattı.

Magazin 17-01-24 15:15

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile ilişkisi olay olmuştu... Kenan Tosun'un eski eşinden şoke eden iddialar!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun birlikteliği gündeme bomba gibi düşmüştü. 'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen Kenan Tosun, eşi Serpil Tepe ile boşandıklarını, "Zaten boşanma arifesindeydik, bir ay önce ayrıldık" açıklamasıyla duyurmuştu. Eski eşinin sözlerine cevap veren Tepe, 'Eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-23 16:49

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-23 09:43

Serenay Sarıkaya’nın annesiyle Cansu Tosun'un babasının yasak aşkı olay olmuştu! Kenan Tosun ve Serpil Tosun boşandı

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında el ele yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşk haberlerini Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, doğrulamıştı. 'İhanet' haberleriyle gündeme gelen Kenan Tosun'dan 'boşanma' açıklaması geldi.

Magazin 26-12-23 12:23

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozuyla adından söz ettirdi

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı yıllara meydan okuyor. Bir dönem Nihat Doğan ile hakkında çeşitli iddialarla anılan Serpil Çakmaklı bakımını eksik etmiyor. Ünlü oyuncu cilt bakımı sonrası son halini paylaştı.

Magazin 17-12-23 11:40

Babası Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan Cansu Tosun ilk kez konuştu!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un yasak aşk yaşadığı iddia edilmiş daha sonra Tosun'un annesi Serpil Hanım iddiaları doğrulamıştı. Ünlü oyuncu Cansu Tosun konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 11-11-23 09:55

Annesi tabutuna sarılarak ağladı! Aydın'daki KYK yurdunda hayatını kaybeden Zeren gözyaşları içinde toprağa verildi

Aydın'da önceki gece kaldığı KYK yurdunun arızalanan asansöründe hayatını kaybeden Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Zeren Ertaş, İstanbul Pendik'te gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anne Serpil Ertaş ile Zeren'in arkadaşlarının gözyaşları sel oldu.

Haber 27-10-23 15:49

Yeşilçam'ın yıldızı Engin Koç son haliyle şaşırttı! Çıplak pozu sorulunca bakın ne dedi

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Engin Koç oyunculuk ve mankenlik kariyeri ile bir döneme damga vurmuştu. Hülya Avşar, Serpil Çakmaklı, Harika Avcı ve Banu Alkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen Engin Koç'un son halini görenler çok şaşırdı. Ünlü isim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-10-23 14:00

Düğünde maganda kurşunu can aldı! Yürek yakan sözler: 'Hayallerimizi elimizden aldı'

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Şenol Dursun (48), arkadaşının düğününde havaya ateş edildiği sırada isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Düğünde ateş eden şüpheli henüz belirlenemezken, Serpil Dursun (46), eşinin yeni emekli olduğunu belirterek, "Kendini bilmeyen bir insanın tabancasından çıkan bir kurşun, benim hayat arkadaşımı, kızımın babasını bizden kopardı" dedi. Zeynep Nur da (16) "Bir maganda kurşunu hayallerimizi elimizden aldı" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 06-10-23 12:59

Serenay Sarıkaya'nın annesi Cansu Tosun'un evli babasıyla birlikte! Cansu Tosun bakın ne dedi

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın komşusu da olan Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun arkadaşının ihanetiyle sarsılırken Cansu Tosun ise sorulara bakın ne yanıt verdi.

Magazin 01-10-23 10:32

Görenler tanıyamıyor! Yeşilçam'ın sarışın güzeli Serpil Nur son haliyle şaşırttı! 'Nereden nereye'

Yeşilçam'ın unutulmaz kadın oyuncuları zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Ah Nerede filmi ile hafızalara kazınan usta oyuncu Serpil Nur, yıllar sonra ortaya çıktı. Oldukça değişen ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 28-09-23 20:59

Serenay Sarıkaya'nın annesi Cansu Tosun'un babasıyla görüntülenmişti! Serpil Tosun sessizliğini bozdu

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. 2. Sayfa magazin programında ele alınan haber sonrası Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorusuna yazılı yanıt veren Serpil Tosun iddiaları doğruladı ve "Allah'a havale ediyorum" dedi.

Magazin 28-09-23 11:58

Babasından daire istedi, vermeyince çılgına döndü! Korku dolu anlar kamerada

Antalya’da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Yaklaşık 1 aydır ailesiyle birlikte yaşayan Serpil K. (30), babasına ait dairelerden birinin tapusunun kendi üzerine yapılmasını istedi. Ailesinden ayrı yaşamak isteyen genç kadının bu isteği reddedilince çılgına döndü. Apartman dairesinin balkonundaki korkuluklardan aşağı sarkan kadın, herkese ecel terleri döktürdü. Polis ekiplerinin yarım saat dil döktüğü genç kadın, ikna edilip balkondan içeriye alındı. İşte detaylar...

Haber 10-08-23 12:45

Park halindeki TIR'a çarptı... Sürücü içinde uyuyordu! Korkunç kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, yol kenarında park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan (46) ve eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceydan Çalışkan (16) ile araçtaki Ceyda Vatansever (16) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 07-08-23 10:55

Öğrenci affıyla döndüğü üniversiteyi kazandıktan 42 yıl sonra bitirmeye hazırlanıyor

İzmir'de 1981'de kazanıp başlayamadığı üniversitesine 2018'de öğrenci affıyla dönen 3 çocuk annesi 59 yaşındaki Serpil Akay, yıllar sonra kep atmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 12-04-23 14:24

Eski eşini, yeni sevgilisinin evinde görünce ortalık karıştı! Kıskançlık ısırığı için 2 yıl hapis istemi

Denizli'de akıllara durgunluk veren bir kıskançlık krizi yaşandı. İddiaya göre, Emine S. (51) ile kardeşi Fadime Gül S. (45), boşandığı eşi Mehmet K.'yi (50) yeni sevgilisi Serpil Gündüz'ün (44) evinde görünce ortalık karıştı. Emine S. ile kardeşinin, Serpil Gündüz'ü darbedip parmağını ısırdığı ileri sürüldü. Haklarında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Emine S. ve kardeşinin yargılanmasına ileriki günlerde başlanacak. Parmağı kopma aşamasına gelen Gündüz ise yaşadığı dehşeti anlattı.

Haber 09-04-23 11:55

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu, haftanın finali öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gülden Karabayır, Serpil Tuncer, İnanç Palta, Ramona Isan Vosoghi ve Güray Kerim Çankaya hünerlerini sergiledi. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu

Magazin 07-04-23 21:39

Ağır hasarlı evine girdiğinde gözlerine inanamadı! O da bizi bekliyordu demek ki

Depremin vurduğu Hatay'da ağır hasar alan binalardan birinde yaşayan Serpil Rüşvanlı, riskli olmasına rağmen eşiyle birlikte evlerine girdi. Rüşvanlı, içeride gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı çünkü deprem anında evden aceleyle çıkarken içeride bırakmak zorunda kaldıkları “Kapkap” isimli kaplumbağalarını 38 gün sonra canlı halde buldu! Depremzede kadın, "Ben öldüğünü düşündüm, dokununca hareket etti hemen. O da bizi bekliyordu demek ki. Çocuklarım ve ben onu çok seviyoruz." dedi.

Haber 16-03-23 09:46

Hatay'da ağır hasarlı evine giren depremzede gözlerine inanamadı! Tam 38 gün sonra sağ buldu

Hatay'da deprem felaketi sonrası değerli eşyalarını almak için ağır hasarlı evlerine giren depremzede Serpil Rüşvanlı, içeride gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı. Rüşvanlı, deprem anında evde bırakmak zorunda kaldıkları kaplumbağayı tam 38 gün sonra canlı halde buldu. Rüşvanlı, “Bu kadar enkazın içinde bizi mutlu etti, şu an bizi gülümsetti” dedi. Evin enkaza dönmüş görüntüsü ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. İşte olayın detayları...

Haber 16-03-23 09:30

Günaha Girme filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Günaha Girme filmi nerede çekildi? Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan'dan efsane film!

Günaha Girme filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 1982'de yayınlanan film, hala izleyicide heyecan uyandırmaya devam ediyor. Ferdi Tayfur, Oya Aydoğan ve Serpil Çakmaklı gibi isimleri kadrosunda bulunduran filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Günaha Girme filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Günaha Girme filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Magazin 02-03-23 19:59

Serpil Erfındık cinayetinde ihmali olduğu öne sürülen kamu görevlileri yargılanıyor

İzmir'de 10 yıl önce akademisyen Serpil Erfındık'ın uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi tarafından öldürülmesine ilişkin Anayasa Mahkemesinin kararının ardından haklarında soruşturma izni verilen 8 kamu görevlisinin yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-01-23 14:30

Emekli maaşı bir anda kesildi! 8 yıllık emekli olan kadın nedenini araştırınca... '205 bin TL borç çıkardı bana'

Emekli maaşı ve emeklilik konuları son dönemin en çok konuşulan konularından bir tanesi. Vatandaşlar için büyük bir öneme sahip olan emeklilikle ilgili geçtiğimiz günlerde Isparta’da yaşayan Serpil Kavurt’un başına akılalmaz bir olay geldi. 8 yıl önce emekli olan kadın gelen bir tebligatla şoke oldu. Bir anda maaşı kesilen kadın üstüne üstlük bir de 205 bin lira borçlu çıktığını öğrendi. Talihsiz kadın bu olayın nedenini araştırdığında ise karşısına çıkan gerçekle bir kez daha dehşete düştü.

Haber 20-12-22 08:48

Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? Serpil Çakmalı'nın ardından Esra Balamir ile evlenmişti! 2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer'in hayatı!

Yalçın Dümer, 2 Aralık 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı...

Magazin 02-12-22 09:54

Gözlerden uzak yaşıyordu... Yeşilçam'ın seksi oyuncusu Serpil Çakmaklı son halini paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı son halini paylaştı. Serpil Çakmaklı'yı görenler "Kadın hâlâ güzel" yorumların da bulundu. Serpil Çakmaklı uzun süredir ekranda yer almazken projelere açık olduğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Magazin 01-12-22 13:19

Yeşilçam'ın güzel ismi Serpil Çakmaklı son haliyle gündemde

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı son halini paylaştı. Serpil Çakmaklı'yı görenler "Kadın hâlâ güzel" yorumların da bulundu. Serpil Çakmaklı uzun süredir ekranda yer almazken projelere açık olduğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Magazin 01-12-22 09:11

Siyanürlü eve hırsız girdi, hırsıza teşekkür etti: O televizyonu helal ediyorum

Fatih'te 2019 yılında siyanür içen 4 kardeşin hayatını kaybettiği ve ardından mühürlenen eve hırsız girdiği iddia edildi. Hayatını kaybeden dört kardeşin 3 yıl önce toprağa verilmesinin ardından 36 yıllık arkadaşları Serpil Alkan, yıllardır hukuki olarak mücadele ettiğini dairenin içine giremediğini ancak hırsız sayesinde artık içeriye girebileceğini dile getirdi. Alkan, "Hırsızın sayesinde ben pazartesi günü eve gireceğim. Biz iki avukatımızla 3 sene uğraştık. Hırsıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Haber 18-11-22 12:54

Kadın muhtarlar gelecek dönemde sayılarının artmasını istiyor

Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu: - "Gittiğimiz yerlerde toplu halde yürüdüğümüzde kadınlar bizi görüyor hatta yolumuzu çevirip 'Ben de muhtar olacağım' diyenler var. Kararlı bir şekilde çalışmalarını ve bir an önce yanımıza gelmelerini bekliyoruz" dedi.

Haber 28-10-22 11:43

Çiftçiler tarım sigortası konusunda bilinçlendi

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal: - "Geçtiğimiz yıl eylül ayı sonu itibarıyla TARSİM Sistemi çerçevesinde 83 milyar TL’lik tarımsal varlık sigortalanmışken, bu yıl ekim ayı itibarıyla 177 milyar TL’lik varlık sigortalanmış durumda. Yüzde 112 oranında artış söz konusu" - "Geçtiğimiz yıl çeşitli risklerden ötürü bitkisel ürünleri, seraları, büyükbaş ve küçükbaş hayvanları, kovanları, kümes hayvanları, su ürünleri zarar gören üretici ve yetiştiricilerimize 2,7 milyar TL tazminat ödemiştik. Bu yıl şimdiye kadar 2,1 milyar TL hasar ödemiş durumdayız. Yıl sonuna kadar bu tutarın 4 milyar TL’ye yükseleceğini öngörüyoruz"

Yurthaber 04-10-22 17:15

El sanatı ürünlerinin gelirini can dostları için harcıyor

Kocaeli'de sahipsiz 12 kedi ile bir köpeğe yuvasını açan ev hanımı Serpil Yalçınkaya, amigurumi (tığ örgü yöntemi ile yapılan oyuncaklar), keçe iğneleme, panç ve nakış yöntemleriyle yaptığı ürünleri satarak hayvanların ihtiyacını karşılıyor - Sokakta kalan hayvanlara da destek olan Yalçınkaya: - "Sokaktaki hayvanların en çok ihtiyacı olan şey sevgi. Hiçbir şey yapamıyorlarsa sevsinler, itmesinler, kakmasınlar"

Yurthaber 03-10-22 11:07

Pençe-Kilit şehidi Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş'a son veda! Acılı kardeş: Herkese nasip olmaz

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş'un Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Şehidin cenazesi memleketi Malatya'da toprağa verildi. Törende şehit Serkan Erkuş'un kız kardeşi Serpil Erkuş, "Kardeşim şehit oldu, ne mutlu bize, herkese nasip olmaz" diyerek, gözyaşı dökerken ağabeyinin üniformasını giydi. Bu sırada törene katılan vatandaşlar; ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ diyerek slogan attı.

Haber 24-09-22 16:44

Annesini otomobilde 27 kez bıçaklayıp boğazını keserek katletmişti! İstenen ceza belli oldu

Kocaeli’de 2015 yılının haziran ayında kan donduran bir cinayet olayı yaşanmıştı. Onur Ö., seyir halindeki araç içerisinde yanında oturan annesi Serpil Eroğlu’nu bir anda 27 kez bıçaklayıp boğazını keserek öldürmüş, araçtaki İfaket Ergün’ü de defalarca bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Sanık hakkında mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, Onur Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 20-09-22 12:58

Serpil Çakmaklı son halini paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Yeşilçam'ın öne çıkan oyuncularından Serpil Çakmaklı sosyal medyada son halini paylaştı. Ekranlardan uzak olan Serpil Çakmaklı'yı görenler "Yıllar onu değiştirmiyor" yorumlarında bulundu. İşte Serpil Çakmaklı'nın son hali...

Magazin 18-09-22 13:24

Sosyal medyadan yazdığı 'sazan' ve 'aptal' kelimeleri başına dert açtı! Hapis cezasına çarptırıldı

Mimar Erol Akbalık, paylaşılan bir fotoğrafta yer alan camiinin ismini soran Kahramanmaraş Barosu avukatlarından Serpil Yabanoğlu'na sosyal medyadan 'Sen ne aptalsın, caminin ismini soruyorsun. Tüh yazık. Sen biliyor musun caminin adını tatlı su sazanı' yorumunu yapınca 2 ay 27 gün hapis cezasına mahkum oldu. Akbalık'ın başka suçtan mahkumiyeti olduğu için cezası ertelenmedi.

Haber 10-07-22 11:35

TARSİM, kamu-özel sektör iş birliğinde dünyada ilk 4'te

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal: - "Son yıllarda iklim değişikliğinin de etkisiyle kuraklık, sel-su baskını, dolu ve don gibi risklerin şiddeti ve frekansı arttı. Ülkemizin tarımsal üretim yapılan her yöresine, tarımı yapılan her ürüne, mümkün olan en geniş kapsamlı sigorta güvencesini sağlayabilen kurum olma hedefiyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda sigortalılık oranı ilerleyen yıllarda daha da artacaktır"

Yurthaber 22-06-22 15:26

Usta oyuncu Haldun Dormen’in hayatı belgesel oldu! Oyuncu kadrosunda dev isimler yer aldı

Yönetmenliğini Selçuk Metin'in yaptığı, senaryosunu Zeynep Miraç'ın kaleme aldığı belgeselin görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak üstlendi. Seslendirmesini ünlü oyuncu Demet Evgar'ın yaptığı belgeselin müziklerini ise Serpil Günseli hazırladı.

Trend 14-06-22 17:31

36. Uluslararası Tarım Sigortacıları Birliği Kongresi devam ediyor

TARSİM Genel Müdürü Serpil Günal: - "Çiftçilerin ödemesi gereken primin yüzde 50’si, meyvelerde don teminatına ilişkin primin yüzde 67’ye varan kısmı, Gelir Sigortası'nda yüzde 60’ı ve Köy Bazlı Kuraklık Verim Sigortası’nda 2022 yılına özel olarak primin yüzde 70’i devlet tarafından karşılanmaktadır"

Yurthaber 14-06-22 14:26

Şebnem Çapa'nın paylaştığı cami fotoğrafına yorum yaptı! 2 yıldır hukuki mücadele veriyor

Kahramanmaraş’ta yaşayan Serpil Yabanoğlu, 2020 yılında ünlü İşletmeci Celal Çapa’nın eşi Şebnem Çapa’nın paylaştığı caminin fotoğrafına 'Rica etsem caminin adını yazabilir misiniz?' şeklinde soru yöneltti. Çapa, caminin adını yazarak cevap verdi ancak başka bir kullanıcı Yabanoğlu'na hakaret etti. Avukat olan kadın kendisine yapılan hakaret yorumunu , cezasız bırakmamak için 2 yıldır hukuki mücadele veriyor.

Haber 19-03-22 12:12

Manisa'da sır ölüm! Yaşlı çiftin cesetleri 20 gün sonra bulundu

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Serpil (75) ve Ali Osman Akıncı (84) çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları polise başvurdu. İtfaiyenin kapıyı kırmasıyla eve giren polisler, yaşlı çifti ölü buldu. Akıncı çiftinin yaklaşık 20 gün önce öldüğü belirlenirken, cesetleri ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 22-02-22 23:26

Yeşilçam'ın en cesur oyuncularından Serpil Çakmaklı: Yaşlı değilim

Nihat Doğan ile bir dönem tutkulu bir aşk yaşadığı ve ünlü türkücüden çocuk aldırdığı iddialarıyla gündeme gelen Serpil Çakmaklı ortaya çıktı. Değişimiyle dikkat çeken Serpil Çakmaklı ekrana döneceğinin müjdesini verirken yaşlı olmadığını da söyledi. Serpil Çakmaklı 59 yaşında...

Magazin 20-02-22 10:19

Oto tamircisi Serpil usta diğer kadınlara ilham olmak istiyor

Isparta'da bozuk motorları kadın hassasiyetiyle onaran Serpil Çevikbaş, hem müşterilerden hem de sanayi esnafından takdir görüyor - Kızıyla aynı okulda eğitim gören sanayinin tek kadın tamircisi Çevikbaş: - "Kadından olmaz diye bir şey yok. Benden sonra 'Ablamız bizlere liderlik yaptı, onun sayesinde işe başladık' demelerini çok isterim"

Yurthaber 15-02-22 11:04

Şaşkına çeviren olay! Tabut 1 saat musalla taşında bekletildi

Isparta'da yalnız yaşadığı evde hayatını kaybeden 75 yaşında Doğan Kılıçkaya'nın cenazesinde otopsi gerginliği yaşandı. Kılıçkaya'nın kızı Serpil Aksakal'ın otopsi tepkisine şaşıran cemaat de taşıdığı tabutu musalla taşına bıraktı. Aksakal'ın, babasının ölümünde şüphe olmadığına yönelik polis tarafından ikna edilmesiyle cenaze toprağa verildi.

Haber 10-02-22 18:32

Denizli'de günlük apartta şoke eden ölüm! Geceyi birlikte geçirmişlerdi, ölüm nedeni belli oldu

Denizli'de kısa bir süre önce sosyal medyadan tanışan Oğuzhan Çalhan (25) ve Serpil K. (24), gece saatlerinde planlama yaptıkları günlük apartta buluştu. Apart odasında alkol ve uyuşturucu madde aldıkları iddia edilen çift, geceyi beraber geçirdi. Çalhan'ın sabah cansız bedeniyle karşılaşan Serpil K., sağlık ekiplerine haber verirken, Oğuzhan Çalhan'ın kalp krizinden öldüğü ortaya çıktı. Bununla birlikte kesin ölüm nedeninin ise yapılan otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi.

Haber 02-02-22 12:47

Denizli'de Oğuzhan Çalhan'ın şüpheli ölümü! Apart odasında geceyi birlikte geçirdiler, sabah ise...

Denizli'de sosyal medyada tanıştığı kızla buluşan 25 yaşındaki Oğuzhan Çalhan, apart odasında ölü bulundu. Çalhan ile alkol ve uyuşturucu alarak geceyi beraber geçiren genç kız, sabah uyandığında hayatının şokunu yaşadı. Çalhan'ın hareketsiz şekilde duran bedenini gören Serpil K. yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çalhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli bir şekilde ölen Çalhan’ın geceyi birlikte geçirdiği kız arkadaşı Serpil K. ise gözaltına alındı.

Haber 01-02-22 15:16

Seyhan Soylu'dan 'Demet Akalın ve Okan Kurt' iddiası! Reza Zarrab'ın 50 milyon dolarını indirdiler

Seyhan Soylu yeni iddialarıyla gündemde. Daha önce Nihat Doğan'ın Serpil Çakmaklı'yı hamile bıraktığı iddiasıyla çok konuşulan Sisi şimdi de Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında iddialarda bulundu. Sisi "Reza Zarrab'ın 50 milyon dolarını indirdiler" dedi. Akalın ve Kurt çifti iddialar hakkında bir yorumda bulunmadı.

Magazin 04-01-22 11:08