Serum Haberleri

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-2024 14:46

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-2024 11:47

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-2024 02:18

Aciller doldu taştı! Uzmanından şaşırtan 'serum' açıklaması! ''Siz yazın, eve götürüp takalım'

Havaların soğuması ile birlikte grip vakalarında artış yaşanmaya başlandı. Türkiye Acil Tıp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Özgür Söğüt grip salgınına dair açıklamalar yaptı. Kendini kötü hisseden kişilerin serum ile iyi olabileceği düşüncesinin yanlış olduğunu dile getiren Söğüt'ün açıklamaları dikkat çekti.

Kadin 07-11-2023 14:46

Cilde serum ne zaman sürülür, ciltte ne kadar kalmalı? Cilt serumu nasıl kullanılır, ne sıklıkla kullanılır?

Cilt serumları güzellik endüstrisinde son yıllarda büyük bir popülarite kazanmış olan kozmetik ürünlerdir. Bu özel bakım ürünleri cildin genç, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olmak için geliştirilen yoğun formüller içerir. Cilt serumları farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik geniş bir yelpazede sunulur ve bu sayede kuru ciltlerden yağlı ciltlere, lekelerden yaşlanma belirtilerine kadar çeşitli sorunları hedef alabilirler.

Kadin 05-10-2023 13:25

Cildinizi yenileyin! Daha parlak ve ışıltılı bir cilt için en iyi niacinamide serum önerileri

Cilt bakımına özen gösterenlerin favorileri arasında niacinamide içerikli serumlar yer alır. Niacinamide, cilde parlaklık ve ışıltı vermesi nedeniyle birçok kişi tarafından cilt bakım rutinine ekleniyor. Siz de günlük cilt bakımınızda bu serumlara rahatlıkla yer verebilirsiniz. Gözle görülür fark yaratan niacinamide serumları, birçok marka tarafından piyasaya sunuluyor. Cildinizi ışıl ışıl parlatacak en iyi niacinamide serum önerileri arıyorsanız gelin, beraber inceleyelim!

Kadin 12-07-2023 17:28

Leke, çil ve kararmalara son! Cilt sorunlarıyla baş etmenize destek olacak favori ürünler

Cildinizde çil, leke ve kararma gibi sorunlar mı var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Tüm bu istenmeyen lekeler için kullanabileceğiniz sayısız ürün mevcut. Peki, bu çeşitlilik içinde hangi ürün size en kesin çözümü sunuyor? Gelin; leke, çil ve kararma gibi sorunlarla başı dertte olanların kullanması gereken cilt bakım ürünlerinin yer aldığı listemize göz atalım.

Kadin 03-07-2023 17:12

Uzman asla yapılmaması gereken 3 makyaj trendini açıkladı! Görüntüler dehşete düşürdü

Gözlerin daha çekici görünmesi için yaptırılan ipek kirpikler veya sürülen göz kalemleri özel gün makyajlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. En kısa ve az kirpikli kişilerde bile anında Türkan Şoray bakışları etkisi yaratan bu makyaj trendlerinin ve daha fazlasının göz sağlığı için zararlı olduğu öğrenildi. Bir gözlükçü asla yapmamanız gereken 3 güzellik trendini açıkladı.

Kadin 30-03-2023 13:57

Depremden sonra bu yiyeceklerin tüketiminden kaçının! Hayati önem taşıyor

Depremin ardından psikolojik ve sağlık açısından birçok değişiklik yaşanıyor. Depremin etkilerini azaltmak ve sağlığı korumak için çeşitli önlemler alınması gerekiyor. Uzmanlar depremzedelerin yaşanan depremden sonra uygulaması gerekenleri açıkladı.

Haber 15-02-2023 13:32

Yüzündeki kırışıklıkları botokssuz tamamen geçirdi! 10 yıl sonra çok daha gençleşti... Güzellik sırrı mutfakta saklı

Yaşlılığın ve zararlı alışkanlıkların en büyük sonucu olan kırışıklıkları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kadınlar daha gergin ve sıkı bir cilde sahip olmak için botoks gibi uygulamalar yaptırıyor. Ancak TikTok'ta güzellik sırlarını paylaşan bir kadın tamamen doğal yöntemlerle kırışıklıklarının tamamından kurtulduğunu paylaştı.

Kadin 18-01-2023 11:00

Cildinize çok iyi gelecek uygun fiyatlı TikTok bakım ürünleri

Hayatın koşturmacası çoğu zaman sadece bünyeyi değil, cildi de yoruyor. Böyle durumlarda cilt için etkili bir bakım rutini oluşturmak oldukça önemli. Özellikle cildin ihtiyaçlarını analiz ederek doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. Sizin için TikTok'ta viral olan, uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 02-01-2023 16:41

Kullanıcılarından tam not alan en etkili güzellik ürünleri

Kullananlardan tam not alan en etkili güzellik ürünlerini mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Vücut peelinginden saç bakım setine, maskaradan yüz serumuna, saç şekillendiriciden göz altı kremine kadar birbirinden etkili güzellik ürünlerini inceleyerek hak ettiğiniz özeni kendinize göstermeye ne dersiniz?

Kadin 07-11-2022 17:55

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan güzelliğinize güzellik katacak cilt bakım ürünleri

Cildinizin daha aydınlık, daha canlı, daha genç görünmesini ister misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse doğru yerdesiniz. Sizin için kullananlardan tam not almış, şu anda indirimde olan cilt bakım ürünlerini seçtik. Hem cildinize iyi gelecek hem de hâlihazırda indirimde olduğu için cebinizi yakmayacak o ürünlere gelin birlikte bakalım.

Kadin 03-11-2022 15:24